Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het spijt me voor iedere minuut waarin ik jullie heb laten lijden’

Laatste update:

Arsène Wenger zwaait al twintig jaar de scepter bij Arsenal en won onder meer zes keer de FA Cup en drie landstitels, maar de laatste jaren gaat het pakken van prijzen moeizamer. Dat is de Fransman op veel kritiek komen te staan en daar reageerde hij maandag tijdens de aandeelhoudersvergadering op luchtige wijze op.

/

“Ik wil graag mijn excuses aanbieden voor iedere minuut waarin ik jullie in mijn twintig jaar heb laten lijden, maar jullie zien er nog niet zo slecht uit voor mensen die twintig jaar hebben geleden”, grapte Wenger. “Het spijt me ook voor de jongen die twintig jaar geleden is geboren en slechts één manager heeft meegemaakt. Maar ik denk dat ik hem kan geruststellen, want als hij veertig is, zal hij heel wat meer trainers kennen.”

“Ik heb twintig jaar lang geprobeerd om deze club op een waardige manier, én met kwaliteit en loyaliteit, te dienen. Ik heb geprobeerd om te respecteren wat belangrijk is voor de club en het personeel én heb altijd getracht om het team en de club verder te ontwikkelen”, ging de Fransman verder. “Ons doel is nu om te strijden om alle prijzen waar we nog om meedoen. Dat begint morgen met de wedstrijd in de EFL Cup. We moeten voor alles vechten en we hebben het team dat daarmee om kan gaan.”

Denk jij dat Arsene Wenger zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ligt het aan mij, of is dit een soort van voorschot op een afscheidsspeech?

24 oktober 2016 om 16:54

Zo lijkt het wel, maar Wenger heeft al zo vaak aangegeven niet te weten wat hij moet zonder de baan die hij nu heeft. Voetbal is alles voor hem, ik geloof niet dat hij gaat stoppen. Als het aan hem ligt gaat hij door tot hij echt niet meer kan volgens mij.

24 oktober 2016 om 16:54

Die indruk kreeg ik ook. Persoonlijk hoop ik niet dat Wenger nu vertrekt. Ik hoop dat hij, net als Ferguson in zijn laatste seizoen, enkele zeer goede en gerichte aankopen mag doen en afscheid kan nemen met een kampioenschap. Dit Arsenal zit dicht tegen een kampioenschapswaardig team aan.

24 oktober 2016 om 17:55

Vroeger was ik ook nooit onder de indruk van Wenger, maar nu het al meer dan 3 jaar een ramp is bij Man United, met verschillende coaches die elk op hun eigen manier falen, ben ik toch enigszins jaloers op Arsenal fans. Ook al schiet Arsenal zich soms in eigen voet laten ze toch vaak behoorlijk goed voetbal zien en halen wel een prima aantal punten binnen onder de leiding van Wenger.

24 oktober 2016 om 16:55

Nee dit is zijn antwoord op kritiek. Tuurlijk duurt het niet lang meer voor hij vertrekt. Maar dit duid niet op een vertrek

24 oktober 2016 om 17:23

Ik denk het wel. Ik verwacht dat hij volgend seizoen zal tekenen als bondscoach van Engeland.

24 oktober 2016 om 17:38

Dan hoop ik op een titel voor Arsenal net als in Italië voor AS Roma.

Wenger heeft wel geweldige oneliners dit seizoen, dat moet gezegd worden.

24 oktober 2016 om 20:51

Haha inderdaad, misschien is er wat druk van zijn schouders doordat het einde in zich is? Deze laatste jaren waren volgens mij niet erg goed voor zijn gezondheid.

24 oktober 2016 om 21:43

Misschien niet, maar denk dat Wenger mentaal toch ijzersterk is. En hij leeft voetbal. Denk dat de stress die de sport met zich meebrengt hem juist overeind houdt, blijft ook onderdeel van het spelletje.

Hoop echt dat hij Arsenal kan 'verlaten' met een kampioenschap. Hij verdient het. Natuurlijk hebben we veel kritiek op hem gehad en dat was vaak terecht ook, maar hij heeft zoveel gedaan. Hij heeft Arsenal gemaakt en ik hoop echt dat hij bij Arsenal blijft, mocht hij stoppen als trainer zijnde. Het wordt een aardige klap als hij ineens weg is en ik hoop dat we zonder hem ook dit team bij elkaar kunnen houden.

24 oktober 2016 om 18:19

Ozil is dan al zowieso de eerste wat weg is
Koscienly zal ook kijken naar de absolute top

Tjaaa ik zie het niet rooskleurig in voor arsenal als deze man vertrekt ik verwacht een man utd effect.
Of ze moeten een top trainer weten te strikken.
Ik zou simeone erg graag zien komen.
Omdat hij die spelers die mentaliteit kan geven wat ze soms niet hebben en daardoor verliezen.

Bijvoorbeeld als ze barcelona lonen in cl dan dekt arsenal zich al in.
Met simeone verwacht ik dat ze dan zivh er onderuit kunne voetballen.
Want de kwaliteit hebben ze al

25 oktober 2016 om 19:00

Een toptrainer moet er dan sws komen idd om dat te voorkomen. Simeone wil ik dan echt totaal niet zien. Hoe kun je dat willen als Arsenal fan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren