Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het mislopen van de landstitel heeft geen invloed op mijn toekomst'

Laatste update:

Davy Klaassen wint de Gouden Schoen, de prijs voor beste voetballer van de Eredivisie, en zijn voorgangers kozen na het winnen van deze award allemaal voor een transfer naar het buitenland. Vorig seizoen ging de Gouden Schoen naar Georginio Wijnaldum, die vervolgens naar Newcastle United vertrok, en het seizoen daarvoor won Daley Blind, die naar Manchester United ging.

/

Klaassen is niet van plan om het voorbeeld van zijn voorgangers te volgen en wil nog zeker een jaar bij Ajax blijven. “Het mislopen van de titel heeft geen invloed op mijn toekomst”, maakte de aanvoerder na de teleurstelling op De Vijverberg duidelijk aan De Telegraaf en het Algemeen Dagblad.

De 23-jarige Klaassen speelde tot dusver 93 competitiewedstrijden voor Ajax en stond in de winter nog in de nadrukkelijke belangstelling van Napoli. De Italianen zouden Klaassen nog steeds graag willen halen, maar de middenvelder heeft geen interesse in een verhuizing naar de huidige nummer twee van de Serie A.

Davy Klaassen is klaar voor het buitenland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind Ziyech toch echt wel de beste van de eredivisie. Heeft ook een lastiger team om het te laten zien dan klaassen

9 mei 2016 om 09:45

Heb je enig idee hoe veel fouten ziyech maakte per wedstrijd? Daar zegt men amper wat over. Hij hoeft alleen 2 man uit te kappen en het wordt hem vergeven. Dat doe Ikzelf overigens ook, want ik geniet het meest van ziyech. Zulke technische voetballers zijn schaars.

9 mei 2016 om 10:38

Wat boeit het welke fouten die maakt als hij altijd beslissend is en betrokken is bij doelpunten. Mogen de anderen voor hem opknappen, wat een typisch pessimistische mening van een Nederlander.

9 mei 2016 om 11:40

Zal wel, ikzelf kies namelijk ook voor Ziyech, omday ik ondanks die fouten het meest van hem geniet als voetballer.....
En beslissend zijn is Klaassen dus ook.

9 mei 2016 om 13:02

17 goals en 10 assists, dan mag je best een paar foutjes maken. Durft in ieder geval risico is zijn spel te leggen. Ziyech was verreweg de beste speler dit seizoen, en dat terwijl ik helemaal niet zo'n fan van die jongen ben. Het mag toch wel duidelijk zijn dat hij meer recht had op die prijs dan Davy Klaassen die ook nog eens in een beter team speelt.

9 mei 2016 om 13:18

@duifmeneer

Het probleem zit erin wanneer dergelijke voetballers hun dag niet hebben dan mors je punten. Een of twee van dergelijke voetballers is de max in een team, anders ben je bij voorbaat kansloos voor de titel.

Maar een Zyech in Ajax, van mij mag het. Creativiteit heb je nodig als je een muur wilt slechten en daar heeft Ajax he tlastig mee gehad afgelopen jaar.

9 mei 2016 om 09:46

Ik vind dit jaar Klaassen niet eens de beste van Ajax. Younes en Veltman vond ik duidelijk beter.

9 mei 2016 om 09:56

Younes zakte wel vaker door het ijs dan Klaassen. Hem vond ik echt niet beter dan Klaassen. Veltman, cil en gudelj (na de winterstop ) komen alleen in de buurt. Tete helaas te weinig gespeeld en milik speelde ook vaak genoeg als een natte krant. Wel was ook hij ontzettend belangrijk daar niet van.

9 mei 2016 om 09:58

Helemaal mee eens. Ik denk dat Veltman de beste Ajacied van het seizoen is. Niet alleen centraal was hij stabiel, maar met name rechtsback. (Ik denk zelfs dat hij hoger kan komen in Europa als hij zich op de backpositie focust.)

9 mei 2016 om 10:15

Younes is pas recent in vorm geraakt. Verdedigers komen over het algemeen minder vaak als winnaar uit de bus bij dit soort verkiezingen. Veltman heeft een uitstekend seizoen achter de rug, maar zou hem zelf niet als beste van de Eredivisie bestempelen. Ziyech is in mijn ogen de beste. Twente had zonder Ziyech onderin meegedraaid.
Dat Klaassen nu de Gouden Schoen wint kan ik me ook wel in vinden. Goede speler die erg belangrijk is geweest voor Ajax dit seizoen, maar dat hij uitgerekent gisteren zijn minste wedstrijd speelt is toch wel een smet op deze uitverkiezing en zijn seizoen.

9 mei 2016 om 09:46

Zelfs ik als Ajacied vind het een verrassende keuze!

Maar was het niet al bekend voor de wedstrijd tegen de Graafschap?

Top 5 was Klaassen wel, samen met Guardado en Ziyech, Janssen en de Jong. Dat is persoonlijk voor mij het rijtje. Bazoer en van Ginkel vallen er uit omdat Bazoer werd gewisseld en van Ginkel maar een half seizoen heeft gespeeld.

9 mei 2016 om 10:17

Propper? Heeft een uitstekend jaar gespeeld, beter dan Guardado en helemaal beter als Klaassen.

9 mei 2016 om 10:29

@ Arnhemmer, Propper is ook wel degelijk top 10! En ik snap dat veel mensen van Vitesse en PSV hem een streepje voor geven.

Heb al eerder een discussie over Klaassen vs Propper met je gehad, maar het punt is dat de Propper van de CL niet meetelt.

Propper zal denk ik volgend jaar zeker voor plek 1 meedoen.

Vind t ook vrij raar dat Klaassen de gouden schoen krijgt. Erg dubieus. Zelfs als PSV geen kampioen was geworden zou Davy Propper hier een keer 10 meer aanspraak op moeten maken. Rare lijst die de telegraaf heeft opgesteld

9 mei 2016 om 09:41

Overigens geld dat ook voor de krant die Guardado op 2 had staan en Propper ook niet voorkwam. Of ben ik nou gek?

9 mei 2016 om 09:47

Je kunt niet ontkennen dat Klaassen beslissender is geweest dan propper. Guardado vond ik overigens ook niet de beste psv speler. Dan nog eerder bruma.

9 mei 2016 om 10:19

Ik ontken het zeker wel, wat heeft Klaassen beter gedaan dan Propper. Ik zie Klaassen vaker door het ijs zakken dan Propper, due zeer constant heeft gespeeld, veel assistst en geloof 10 doelpunten. Propper is onminsbaar voor Ajax, denk dat Klaassen vervangbaar is.

9 mei 2016 om 11:42

Klaassen heeft toch echt wel +2 goals/assists meer tov Propper. Daarnaast maakte klaassen vaak genoeg de beslissende goal ipv de 3-0 of zo.
Dus vertel jij mij maar wat Propper zoveel beter deed.

9 mei 2016 om 11:52

Propper heeft een ongekend overzicht op het veld, hij ziet passjes die niemand anders ziet. Hij heeft hierbij ook een geweldige traptechniek in huis waarmee hij genadeloos kan uithalen, maar ook perfecte op maat uitgekozen passjes kan geven. Deze passjes zijn soms assist maar ook heel vaak voorassists of ballen die een aanval inlijden.

9 mei 2016 om 12:03

Eens eens eens omtrent de kwaliteiten van propper. Heb hetzelfde al eerder gezegd, maar mij gaat het om wie beslissender is. In mijn ogen Klaassen. Die overigens ook voldoende kwaliteiten heeft. Anders red je het niet bij Ajax. En ben je niet jaarlijks betrokken bij zo'n 20 a 25 goals. Maar goed voor mij was ziyech de mvp!

Wie wil Klaassen nou hebben dan? Leuk die geruchten maar geloof er niks van. Aardige speler voor eredivisie maar zie hem voorlopig echt niet ergens anders spelen.

9 mei 2016 om 10:19

Napoli heeft toch echt al een bod uitgebracht

9 mei 2016 om 13:07

Vind het een redelijke speler, maar zie hem niet meer veel progressie boeken. Zelfde soort type als Wijnaldum, Siem De Jong e.d. Zijn overal redelijk goed in, maar voor topclubs en het nationale elftal eigenlijk overbodig en niet goed genoeg (tenzij er een gebrek aan beter is). Propper en Ziyech daarentegen hebben wel iets in hun spel waardoor er nog voldoende groei-mogelijkheden zijn.

Heel boeiend dit. Ook al zou hij vertrekken , ik zal hem niet missen. Heel leuk dat hij het team bij elkaar houdt en belangrijk is in het druk zetten, maar wat mij betreft is dit het symbool voor het ajax van tegenwoordig. Als nummer 10 geen enkele creativiteit in je hebben. Nou weet ik dat ajax technisch gezien niet met een 10 speelt, maar vergelijk deze man maar eens met hoe eriksen het toen deed.

Gewoon blijven. Hier speel je wekelijks en wordt je gewaardeerd. Ontzettend belangrijke speler voor dit Ajax. Yes de afgelopen weken zeer matig (denk vermoeid), maar dat neemt niet weg dat Klaassen in normale doen echt van waarde is.

9 mei 2016 om 09:49

Napoli is toch echt wel een subtop club in Europa. Dus je statement is niet helemaal waar.
Denk dat als Dortmund, Atletico of Man U langskomt (om wat namen te noemen) komen hij wel weggaat.

Zou hem dolgraag nog een jaartje in het rood wit van Ajax zien maar realistisch is het niet.

9 mei 2016 om 13:10

Denk niet dat die clubs zitten te wachten op Davy Klaassen (met alle respect). Aardig goede speler, maar heeft toch een beetje hetzelfde als Wijnaldum, Siem de Jong, De Guzman e.d. Stuk voor stuk leuke spelers, maar in bijv. Oranje zullen ze nooit uitblinken of langdurig in de basis blijven staan. Zijn er puur omdat er momenteel een gebrek aan beter is.

Laatste weken zo dramatisch gespeeld. Verdient absoluut geen gouden schoen.

Davy... Ik hoop dat je volgend seizoen topfit kan zijn. Want de laatste maanden van het seizoen was je niet topfit en dat was qua resultaat ook te zien. Met een fitte Davy Klaassen wordt het team ook beter.

9 mei 2016 om 14:18

Een fitte Ziyech en Pröpper zijn in mijn ogen zoveel beter. Vooral omdat zij wel creatief zijn en veel kansen kunnen creeëren. Klaassen is goed in drukzetten, looplijnen en afmaken, maar hij is zeker niet een speler waar ik van hou om naar te kijken

Klaassen kan maar beter blijven is ook niet goed genoeg voor het buitenland.

Zakte de laatste weken volkomen door het ijs. Het verhaal was dat hij op was, dat staat voor mij dan gelijk aan niet goed genoeg. Conditie is eerste vereiste om te presteren, mn aan het eind, en dat ontbeert hij dan blijkbaar.

Speler vh jaar, Klaassen? Humor vd telegraaf. Trapt al 3 mnd geen deuk in een pakje boter.

Behoort al weken tot de slechtste op het veld, Ziyech verdient deze titel. zou me schamen als ik Klaassen was met deze waardering, niet terecht.

Zou ik eerder voor Veltman kiezen.

Deze Klaassen heeft geen plek in een Ajax die Europees competitief wilt zijn. Zo simpel is het. Het een werkpaard met de basis techniek met te weinig dreiging met een paar gaoltjes per seizoen en geen inzicht.Een beetje zoals Wijnaldum alleen wijnaldum is verfijnder dan Klaassen.

Een speler als Nouri heeft meer techniek in zijn kleine teen dan heel die Klaassen. Gewoon verkopen en proberen voor Ziyech met daarachter een Nouri.

De gouden schoen....een verkiezing van de telegraaf en de NOS....Stelt dus niks voor, want objectiviteit en professionaliteit is ver te zoeken.

Aanvoerder-onwaardig deze gast! Beter gewoon verkopen aan Napoli deze zomer en dan Cerny/vd Beek/Nouri kansen geven. Ipv het team als aanvoerder een fikse uitbrander te geven (toch wel het minste wat je van een captain kunt verwachten) na gisteren, neemt hij ze liever in bescherming om dan schijt te hebben aan zijn fans en zielig gaat lopen verkondigen dat ze er alles aan gedaan hebben. Beste Klaassen, je bent een slapjanus, een matige aanvoerder en ik heb het totaal met je gehad en hoef jou niet meer in een Ajaxshirt te zien!

Wat een lachertje! Op basis van wat? Kwalitatief vind ik hem ook zkeer niet de beste, ik.vind Pröpper en Zyech veel beter en beslissender dan hem en Guardado ook! Onterecht en er moest blijkbaar een prijs vallen voor Ajax.

De gouden schoen ging toch echt naar Ziyech.

Tja ik vind het een rare keuze. Zijn statistieken zijn nu ook niet bepaald numero uno waardig naar mijn mening. Uiteraard hoort Klaassen wel in de top-tien, maar volgens mij hadden ze beter deze cijfers (van de Telegraaf geloof ik?) kunnen mixen met die van het Algemeen Dagblad (daar staat Klaassen op elf, wat uiteraard te laag is).

Hoop wel dat Ajax nu eens met versterkingen gaat komen die er wel direct staan en waar we niet eerst 3 seizoenen op hoeven te wachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren