Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het leek er soms op alsof ik op een onbewoond eiland stond'

Laatste update:
/

Het gaat van kwaad tot erger bij FC Twente. De landskampioen van 2010 had zondagmiddag helemaal niks in te brengen tegen Feyenoord en mocht van geluk spreken dat de teller van de Rotterdammers bij vijf treffers bleef steken. Aanvoerder Hakim Ziyech had na afloop geen goed woord over voor de vertoning.

FC Twente is het helemaal kwijt, zo bleek in De Kuip. Ziyech werd totaal niet gevonden door zijn ploeggenoten en daarmee haalde Feyenoord de angel eenvoudig het uit spel van de bezoekers. “Het leek wel alsof ik op een onbewoond eiland stond”, zei de spelmaker voor de camera van FOX Sports.

De bezoekers gingen rusten met een 2-0 achterstand en mochten toen nog een heel klein beetje hoop koesteren. “Dan spreek je in de rust nog wel dingen met elkaar af, maar is het vijf minuten daarna al 4-0”, aldus Ziyech, die zich afvroeg hoe het nu verder moet. “In de komende drie duels tegen Willem II, Excelsior en De Graafschap moeten er wel punten worden gepakt, anders wordt het een erg lastig verhaal.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat men bij Twente te spreken is over de trainingswissel. Is er inderdaad een stuk beter op geworden!

22 november 2015 om 17:28

Het gaat niet eens om de resultaten, iets wat mensen zoals jij inmiddels nog steeds niet begrijpen. Het punt is dat er onder Schreuder saai en terughoudend gespeeld werd, daarnaast had hij een salaris dat totaal niet bij de resultaten hoorde. Onder Hake word er wat gedurfder gespeeld, en hij zal ongetwijfeld heel wat minder verdienen.

22 november 2015 om 17:31

Heel wat minder verdienen? En die miljoenen wat schreuder mee nam worden kwijt gescholden ?

22 november 2015 om 17:40

Forzatwente. Ach, ik vond Schreuder als coach ook niet veel, maar met het materiaal van Twente kan je toch ook gewoon niet 'gedurfd' spelen. Die jongens leveren de bal om de haverklap in. Helemaal die schutterende achterhoede ook, daar valt volgens mij geen fatsoenlijke aanval mee op te bouwen. Soms kijk ik wel met medelijden naar Ziyech, want het is tegenwoordig echt gewoon de enige in het team van Twente die een behoorlijk balletje kan trappen. Maar ja aan de andere kant heeft hijzelf die sportieve stap naar beneden gemaakt op het moment dat hij bij Heerenveen zat.

22 november 2015 om 17:40

Dat is toch een zinloze discussie black White army? Ik snap wel dat twente supporters liever zien dat een normale trainer met een normaal salaris er alles aan doet in plaats van een veel te veel verdienende trainer die niet noemenswaardig als beter te beschouwen is. Gaat niet alleen om geld, ook om gevoel en vertrouwen.

22 november 2015 om 21:54

@Forza. Schreuder speelde saai voetbal wat doet Hake dan? Ookal zou het attractief voetbal zijn de selectie is gewoon heel erg slecht. Schreuder was daar de oorzaak niet van. Ten tijde van zijn ontslag werd geroepen dat het wel degelijk ging om de slechte resultaten (door het saaie slechte voetbal) maar het is nog geen haar beter geworden want jullie staan nog steeds maar net boven de streep en de JL komt serieus dichtbij. Zou jammer zijn want Twente hoort gewoon in de Ere en absoluut niet in de JL al is het maar vanwege grote aanhang en stadion

22 november 2015 om 17:51

Schreuder had nog de beschikking over Corona, Katsikas en Uvini en deed het net zo slecht.

22 november 2015 om 19:58

Die Uvini is ook de meest domme verdediger die in de Eredivisie loopt hoor. En dat zegt wat met concurrentie van Peersman en Bruma

22 november 2015 om 20:19

Het is zeker niet de beste in de competitie, maar is absoluut beter dan Andersson of Bijen.

Ik begin echt medelijden te krijgen met Ziyech, hij stond er zo moedeloos en beteuterd bij na afloop..

22 november 2015 om 17:23

Medelijden? Zo loopt hij het hele seizoen al. Hoe kan je nou medelijden hebben met hem? Als je ziet hoe hij het veld al op komt speel je met 1 man minder. Dan te denken dat je er 3 of 4 hebt die er helemaal niks van kunnen en een nieuwe trainer die er niks van snapt, ben je al gauw veroordeeld voor voetbal wat het nu is. Hard werken, en helemaal als je aanvoerder bent daar begint het mee.

22 november 2015 om 17:43

Haha, hoe kan je nou zeggen dat je met 1 man minder speelt als Ziyech zo ongeveer bij elke Twente goal betrokken is dit seizoen. Het lijkt juist soms wel alsof hij alles alleen moet doen.

22 november 2015 om 17:27

Tja, als je aanvoerder al moedeloos is, wie weet het dan nog wel. Prima stimulans voor zo'n jong team: not!

22 november 2015 om 17:45

Tsja, had hij destijds maar naar Feyenoord moeten gaan.
Dan maar in de komende winterstop.

22 november 2015 om 17:56

Van mij mag hij ook voor een redelijk bod vertrekken deze winter. Ook vandaag geen inzet en deed helemaal niets met het aanvoerderschap. Ziyech is belangrijk bij standaardsituaties, maar 75% van de wedstrijd is hij geheel onzichtbaar (ook vorig jaar al). Ook een teamplayer is het niet. Dat zie je op tv niet, maar in het stadion wel. Liever hem verkopen en verdedigend en offensief verbeteren in de winter.

22 november 2015 om 19:23

Misschien deze wedstrijd ook logisch,want hij had toch bij Twente de garantie om op 10 te spelen? Ik heb m dit seizoen al meerdere malen niet op 10 zien spelen. Maar ben t met je eens ook dat ik denk dat Ziyech nou niet echt een teamspeler is,het draait om Ziyech en begin me ook echt af te vragen of hij wel echt goed genoeg is voor de top,en daar dacht ik vorig jaar nog anders over eigenlijk.

22 november 2015 om 19:31

Mjah, het was ook geen diepe spits vandaag dus in principe stond hij nog wel op 10 (veel dieper kwamen we ook niet vandaag, haha). Ik twijfel ook ook of hij echt succesvol gaat worden. Hij heeft goed inzicht en een geweldige trap, maar is ook erg vaak nonchalant, gaat hij altijd voor eigen succes (assist komen meestal uit corner of vrije trap) en is hij geen teamplayer.

De spelling gaat wel heel erg bergafwaarts, niet te zuinig!

On: Twente had weer niks in te brengen vandaag. Ziyech weg in de winterstop en na-competitie verzekerd.

Tuurlijk is Ziyech te goed voor dit twente, maar wat hij vandaag liet zien was ook niet best. Hij liep vanaf minuut 1 te mokken en probeerde alles alleen te doen. Op deze manier is hij voor het elftal niet meer van waarde. Ook hij moet 100% inzet tonen, anders hoef je hem niet meer op te stellen.

Hakim Ziyech was vandaag misschien wel één van de slechtsten. Wat een verschrikkelijke egoïst. In de eindfase ging hij vrijwel continu voor zichzelf.

22 november 2015 om 17:59

Tactisch was Twente natuurlijk ook dramatisch. Heb je twee goede voetballers, stel je die beide op als diepste mensen. Beide geen bal geraakt. Ziyech als luie spits, je moet er maar opkomen.

Maar Ziyech heeft wel de goede keuze gemaakt door Twente boven Feyenoord te kiezen...

22 november 2015 om 17:46

Ja want de aankoop die in zijn plaats is gedaan (Toornstra) heeft een eerlijke kans op de 10 positie gehad toch? Neen, die heeft alleen maar rechtsbuiten gespeeld (wat dus met Ziyech ook was gebeurd) en mocht vervolgens op de bank plaats nemen. Ziyech had gewoon bij Heerenveen moeten blijven eigenlijk.

Hakim Ziyech is bezig om zichzelf in de etalage te zetten, hij gaat ons in de winterstop verlaten en hopelijk zal het bestuur het geld deels aanwenden om de selectie een impuls te geven. Ze kunnen ook niet anders een mogelijke degradatie zal catastrofaal gevolgen voor de club hebben en daarmee ook voor investeerders die nog geld van de club tegoed hebben.

Ik,ik,ik.. Op een onbewoond eiland? Dan pak je je boot en vaar je naar je teamgenoten toe om ze te helpen keihard te werken! Ieder weekend wel een arrogant egoïstisch interview van dat mannetje. Wil Twente er in blijven hebben ze andere mentaliteit nodig, die paar goaltjes van meneertje maken ook niet uit! #blij dat ie voor Marokko koos!

22 november 2015 om 17:46

Ik denk dat jij helemaal niet zo blij bent met het feit dat hij voor Marokko heeft gekozen. De beste man is een geweldenaar. Iedere voetballer zou gefrustreerd zijn in een situatie als deze. Hij is belazerd door het bestuur en hij is nu de dupe van de wanorde.

22 november 2015 om 21:45

Ja inderdaad, Ziyech voor gouden bal.... Kap even man

22 november 2015 om 21:50

Ik kijk liever niet naar iemand die zichzelf te goed vind voor de club waar ie speelt.. Ik kijk liever niet naar zon houding.. Die jongen kan idd aardig ballen voor eredivisie niveau. maarja welke club wil er nu een speler hebben die als t wat minder gaat z'n kop laat hangen, over transfers gaat praten en zichzelf belangrijk vind? Nee hij is ten eerste helemaal niet zo goed, ten tweede is ie mentaal de slechtste en ten derde wil je toch alleen mensen in je nat team die graag willen.. Degene die "het een moeilijke keuze" vinden moeten maar lekker voor hun tweede nationaliteit kiezen!

Kan me nu nauwelijks nog voorstellen dat er mensen zijn die Munsterman hoog in het vaandel hebben.
Hij kan Twente dan wel een titel hebben bezorgd, maar die Munsterman zorgt nu voor de gigantische naweeën. Dit Twente gaat naar de Jupiler league. Bedankt Joop. Trouwens mak schoon schip en trap vd Laan ook onder z'n hol. Dit jaar en volgend jaar zijn k.t.

Hij moet heel gauw z'n mond houden, want het was verreweg de slechtste van het veld. Met zo'n houding gaat hij never een mooie transfer kunnen maken naar een topclub of een buitenlandse club.

Ik denk dat beide partijen blij moeten zijn als ze uit elkaar zijn.. als je aanvoerder al elke wedstrijd door laat schemeren dat zijn teamgenoten te slecht voor woorden zijn dan zorgt dat voor onzekerheid en een slechtere sfeer in het team.. ziyech moet leren zich op zichzelf te blijven richten met wat voor team dan ook, een goede transfer komt dan vanzelf..

Wat staat Ziyech toch altijd als een lamzak de pers te woord. Alsof het te veel moeite kost normale zinnen te produceren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren