Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het leek alsof we er geen zin in hadden, dat kun je ons verwijten’

Laatste update:

SC Heerenveen leed vrijdag voor het eerst sinds oktober 2013 (NEC, 2-1) een nederlaag in competitieverband op een vrijdag. De Friezen werden opnieuw geklopt door het team uit Nijmegen (2-0) en Dwight Lodeweges stond na afloop dan ook met een ontevreden gevoel het journaille te woord.

/

“Soms gaan de dingen hartstikke mooi, maar soms gaat het wat minder. We hebben een paar slechte wedstrijden gespeeld, maar in de tweede helft leek het er vandaag al meer op. Wij wilden het de spelers die het tegen FC Groningen niet goed hebben gedaan, laten goedmaken. Dat is niet gebeurd”, aldus Lodeweges in gesprek met FOX Sports.

De trainer haalde Henk Veerman en Caner Cavlan al in de eerste helft naar de kant omdat hij vond dat Heerenveen geen grip had op het duel: “Dat werd steeds groter. Ik vond dat er iets in de spits moest gebeuren. Het stond niet goed, dan moet je wat veranderen en moet je ingrijpen. Er hadden nog wel vier of vijf spelers gewisseld kunnen worden.”

Aanvoerder Joey van den Berg zocht voor de camera naar een verklaring: “Ik heb er geen woorden voor, weet het even niet. Het is ongrijpbaar. Ik heb ons niet één keer zien overtuigen of aandringen, er straalt gewoon niets van af. We hebben de beste bedoelingen, maar zo ziet het er totaal niet uit. Het lijkt alsof we er geen zin in hebben, dat kun je ons verwijten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was ook maar een slap zooitje. NEC won veel meer duels en Halldorsson heeft niet echt moeilijke ballen gehad. Met deze instelling win je geen enkele wedstrijd.

19 september 2015 om 00:08

Waardeloos verhaal van Van Den Bergh! Als aanvoerder is hij 1 van de bepalende spelers die de wedstrijd kunnen beïnvloeden. Dat hebben we veel te weinig gezien, 'de pot verwijt de ketel' ... Etc. Het zit niet goed in het elftal, zie reactie van Slagveer na Penalty incident ... Lodeweges moet spelers niet alleen trainen, maar ook inspireren. In dat laatste slaagt hij klaarblijkelijk moeizaam. Het wordt zo een lang seizoen ...

Hopelijk komt de ommekeer dinsdag. We moeten niet nog een keer direct uit de beker vliegen. Competitie kan je nog compenseren met goede wedstrijden later in het seizoen, de beker niet.

Het is momenteel schering en inslag. Al maanden geen uitoverwinning, 6 punten uit 6 wedstrijden, een dramatisch georganiseerde verdediging en spelen zonder beleving. Waar moet dit heen? Iedereen klaagt over de kwaliteiten van Van Basten, maar onder hem waren de prestaties toch een stuk beter dan het afgelopen jaar onder Lodeweges

19 september 2015 om 00:39

Van Basten had ook wel een stuk meer kwaliteit in zijn elftal. Heerenveen heeft gewoon zwak ingekocht. Die Larsson is de enige waar ik nog wel naar kan kijken.

19 september 2015 om 09:16

Ik denk dat je thern beter kunt noemen dan sam. Sam speelt ook voor geen meter op dit moment. Het is leuk al die hakjes van die man, maar het moet ook rendement hebben en dat schort nog wel eens aan.

19 september 2015 om 01:24

Hoho... vorig jaar was het echt niet minder dan onder van Basten. Heerenveen speelde ook nog "gewoon" finale na competitie. Het gaat nu idd even minder. Maar het seizoen is nog lang!

Het centrum van de verdediging is echt te zwak. Bijker is te klein voor een centrum verdediger. Die moet je LB zetten... Daar gaat het bijvoorbeeld al mis... Verder hebben ze ook niet echt een topspits, die hebben ze normaal gesproken wel... Het middenveld is aardig, maar Veerman of Te Vrede in de spits, kan eigenlijk echt niet....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren