Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is niets voor Arsenal om een verdediger voor veertig miljoen te halen’

Laatste update:

Arsenal verzekerde zich dinsdag van de diensten van Shkodran Mustafi. De verdediger werd voor naar verluidt 41 miljoen euro overgenomen van Valencia en Jens Lehmann plaatst zijn vraagtekens bij de transfer van de 24-jarige Duitser.

/

“Het is niets voor Arsenal om een verdediger voor veertig miljoen te halen. Ik ben verrast”, laat de 46-jarige oud-doelman optekenen in de Engelse media. “Ik denk dat Arsène Wenger waarschijnlijk de meest succesvolle manager is wat betreft geld verdienen voor een club. Hij neemt altijd deel aan de Champions League, koopt goedkoop in en verkoopt voor veel geld.”

“Wenger was een belangrijke pion in de besluitvorming rondom het nieuwe stadion en tegelijkertijd bleef hij erin slagen om zijn team aan de Champions League mee te laten doen”, besluit Lehmann. Landgenoot Mustafi, dertienvoudig international, speelde eerder voor Valencia, Sampdoria, Everton, Hamburger SV, SV Rotenburg en 1. FC Bebra.

Arsenal heeft de komst van Shkodran Mustafi en Lucas Pérez nog niet officieel aangekondigd, maar Arsène Wenger heeft...

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 30 augustus 2016

Heeft Arsenal te veel betaald voor Shkodran Mustafi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Werd ook wel een keer tijd toch? Begon het gevoel te krijgen dat ze het daar allemaal gewoon in eigen steken.

Ik moet hier echt om lachen. Ene keer is de heer Mr. Wenger te gierig om centen uit te geven op spelers waar ze behoefte aan hebben, halen ze een keer een verdediger voor een flinke prijs omdat er veel blessure gevallen zijn achterin valt er weer kritiek, wat is deze wereld toch hypocriet geworden zeg

4 september 2016 om 16:09

Dat hangt er wel vanaf wie het zegt! Ik heb Lehmann ook nooit horen zeggen dat Arsenal te gierig is.

4 september 2016 om 18:27

Dit is geen kritiek, dit is een constatering van Lehmann.

Sinds de transfer van Özil, geeft Wenger wat meer uit. Hij moet ook wel, anders loop je achter de feiten aan in het transfer geweld.

4 september 2016 om 16:43

Dat heeft ook te maken met de kosten van het stadion. Deze waren gigantisch hoog in de eerste jaren, zodat ze nu steeds minder betalen en nu steeds meer kunnen gaan uitgeven.

Alle clubs beginnen hun identiteit te verliezen of hebben deze al verloren. In mijn ogen is daar maar een oorzaak voor en dat is Geld!

4 september 2016 om 16:29

De transfermarkt is naar de klote gegaan door de transfer van Gareth Bale. Sindsdien vragen bijna alle clubs een niet normaal bedrag van hun spelers.

4 september 2016 om 17:22

Ik vind het eigenlijk nog wel meevallen hoe hard transfersommen gestegen zijn de afgelopen 15 jaar. Eind jaren '90 tot ongeveer 2001 leek de transfermarkt ook helemaal nergens meer over te gaan, met de giga transfers van onder meer Overmars (Arsenal-Barca), Figo (barca naar Real voor 62 miljoen) en Zidane (juve naar Real voor 75 miljoen). Ajax betaalde in die tijd zelfs nog 16 miljoen gulden voor pure middelmaat als Ferdi Vierklau. Maar na de transfer van Zidane werd het op de transfermarkt weer relatief rustig en werden er geen records meer verbroken tot eind jaren '00 toen Real kapitalen uitgaf aan Ronaldo en Kaka.

Eigenlijk zijn de transfers van Kaka en Ronaldo veel meer aan te wijzen als de start van een nieuwe gigantische inflatie op de transfermarkt. Ook de nieuwe TV deal in Engeland (5 miljard pond voor vijf jaar of hoeveel was het?) is aan te duiden als een belangrijke katalysator van de nieuwe hoge transfersommen.

4 september 2016 om 18:16

Mr.barca

Tuurlijk weer de schuld bij Real Madrid in de schoenen steken.. Ronaldo werd in 2009 voor 94 miljoen gekocht, Neymar in 2013 voor 86.4 miljoen, Ibrahimovic in 2009 voor rond de 70 miljoen, buffon naar Juventus voor 50 miljoen (!!!).. Meer dan genoeg spelers die voor exorbitante bedragen transfeerden.

1 transfer die misschien 10 miljoen meer kostte dan het toenmalige record als oorzaak van de tranfergekte aanwijzen klopt dan ook niet. Als je iets een oorzaak zou moeten geven, is dat het feit dat clubs de laatste 10 jaar nou eenmaal veel meer verdienen dan 10 jaar geleden. Vooral de TV-deals in engeland en spanje hebben hier een grote bijdrage in. Maar de transfer van Bale is zeker niet de enige reden.

4 september 2016 om 18:59

Ik denk dat toptransfers zoals die van Bale,Ronaldo en Neymar zeker wel een rol spelen. Clubs gebruiken tegenwoordig die bedragen van toptransfers als referentiepunt en vragen op basis daarvan een prijs. Pogba zou anders ook niet zo veel hebben gekost.

4 september 2016 om 17:09

Nee oorzaak is wij zelf. Wij zijn degene die t zo razend populair maken. Tis kwestie van vraag en aanbod

4 september 2016 om 17:28

Precies. Iedereen reageerde totaal verbaasd op het nieuws van destijds dat Engeland zo'n idioot grote TV deal binnen sleepte, maar feit is dat bijna iedereen in Engeland voetbalgek is en naar wedstrijden van de Premier League wil kijken en dat ook nog eens voor dure abonnementen achter de decoder. Bij clubs als Liverpool staan mensen 18 jaar(!) op een wachtlijst voor een seizoenkaart en voetbalgekke vaders (en dat zijn er nogal wat) schrijven kun kinderen vanaf hun eerste levensjaar al in voor de wachtlijst voor een seizoenkaart van de plaatselijke FC. De vraag naar voetbal is gigantisch.

4 september 2016 om 22:03

Ja en vergis je niet. Ook door globalisering en technologie, honderden miljoenen mensen verspreid over de hele wereld willen premier league ook volgen.
Ik kom zelf uit indonesie, daar betalen tv zenders grof geld voor de uitzendrechten.

Een leuk weetje. Voetbalwedstrijden uit duitse. Spaanse, italiaanse en engelse competie worden gewoon uitgezonden door zenders die in de basis pakket zitten. Was t maar ook zo hier in nederland

Mustafi gaat knallen: fysiek sterk, goede kopper, goede tackle, snel.
Moet werken aan volledige concentratie en zn positionering.

Ik zie graag nog Draxler/Reus naar London komen.

4 september 2016 om 16:51

Reus zou zo gek zijn

4 september 2016 om 17:33

Gaat een goede duo vormen met Kos ! Monreal als left back is verdedigend heel goed.
Bellerine met zijn snelheid kan hij zowel aanvallen als verdedigen.
Met Xhaka/cazorla of zelfs eleyni/coq ervoor zal Arsenal een ploeg worden die moeilijk te passeren wordt.

Op papier is Arsenal ijzersterk. Ja zelfs met Giroud als spits...
Alleen ontbreekt Arsenal een leider die we hopelijk deze jaar gaan zien in vorm van Kos/mustafi of zelfs Xhaka als hij gewend wordt aan Arsenal.

Qua mentaliteit is Arsenal vrij zwak. Maar dat ligt aan Wenger, omdat hij zelf mentaal zwak is en een softy.

Gaat een leuke seizoen worden voor Arsenal. Vorig jaar ging het mis toen Cazorla geblesseerd raakte in februari. Toen vormde hij beste duo met coq in Epl.
Nu zijn deze spelers fit en ook zijn ze in verdediging versterkt op korte en lange termijn.
Goals maken was voor Arsenal nooit een probleem geweest.

4 september 2016 om 17:54

Grotendeels met je eens, behalve dat vorig seizoen juist het maken van doelpunten ons genekt heeft. Kijk alleen naar de ratio kansen/goals bij Giroud of kansen gecreëerd vs assists bij Ozil. Als dat eenmaal gaat lopen kan het nog heel leuk worden, enige dat echt niet mag gebeuren is een blessure bij Ozil, dan is het einde oefening want zonder hem zijn we 40 procent zwakker.

4 september 2016 om 22:24

Daarom ben ik ook niet tevreden met deze transferperiode. Ik word niet erg warm van Lucas Perez namelijk als "de nieuwe spits". Ozil had verdorie vorig seizoen 156(!) kansen gecreeerd, en daarvan zijn er maar 19 (...) gescoord door zijn medespelers. Dat is maar een schamele 12%. Dat is ronduit dramatisch. Nou lijkt Lucas Perez een wat snellere spits uit de YouTube filmpjes die ik heb gezien, dus misschien geeft dat hoop. Al was de Speed van Giroud en Lucas Perez hetzelfde bij de analyse van Sky vreemd genoeg... Het punt blijft dat er gewoon veel en veel beter afgemaakt moet worden. Dit is gewoon ronduit schandalig jegens Ozil zoals het er nu voor staat..

Poll: 41 miljoen klinkt naar mijn gevoel nog altijd als erg veel, maar gezien de markt van tegenwoordig zal het wel een marktconform bedrag zijn denk ik.

Dat Arsenal meestal niet met geld smijt is te bewonderen. Men wil echter graag kampioen worden, en versterkingen leken hier voor nodig, al helemaal gezien het aankoopbeleid van andere clubs. Een flink bedrag neerleggen voor iemand werd dus schijnbaar onvermijdelijk.

Topaankoop! Zie hem in potentie hoger in dan Hummels. De wedstrijd die Mustafi speelde ipv Hummels op het EK was ook erg sterk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren