Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is de slechtste transfer die ik ooit heb gezien, als ik dat mag zeggen’

Laatste update:

Nemanja Matic liet Chelsea deze zomer achter zich om een dienstverband aan te gaan bij Manchester United. The Blues hebben 45 miljoen euro ontvangen met de transfer, maar Ray Wilkins begrijpt niet waarom de club van manager Antonio Conte de Servische middenvelder heeft verkocht, zeker niet aan een directe concurrent voor de landstitel.

"Het is de slechtste transfer die ik ooit heb gezien, als ik dat mag zeggen", zegt de voormalig middenvelder van zowel Manchester United en Chelsea bij Sky Sports. "Ik kan me dat totaal niet voorstellen. Je hebt een vent die heel belangrijk was voor Chelsea samen met N'Golo Kanté op het middenveld, waarmee ze ook de titel hebben gewonnen. En opeens verkoop je hem aan een van de grootste rivalen die we hebben."

"Ik zeg we, omdat ik een supporter van Chelsea ben", vervolgt Wilkins, die ook meerdere keren als interim-coach en assistent-trainer werkzaam was op Stamford Bridge. "Ik spreek vanuit mijn hart als ik dit zeg. Hij was fantastisch in de korte tijd dat hij bij Chelsea was en nu laat hij Paul Pogba goed voetballen. Ik kan niets begrijpen van deze deal."

Chelsea had Nemanja Matic nooit aan Manchester United moeten verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De slechtste ooit? Ik kan me ergere transfers verzinnen. Maar dit is inderdaad een hele slechte transfer voor Chelsea.

5 september 2017 om 14:13

De slechtste ooit zal 'm niet worden. De slechtste verkoop ooit in de premier league was toch misschien wel Cantona van Leeds naar United voor slechts 2 miljoen.

Ze hebben Matic wel "makkelijk" laten gaan. Vind het wel een overdreven uitspraak "slechtste transfer ooit" Matic is was niet de beste speler ofzo.
Hij wou zelf graag, dat speelt natuurlijk ook mee. Je wil niet een ontevreden speler in je selectie.

5 september 2017 om 14:47

Zeker niet slechtste ooit. Ze hebben 45 miljoen gekregen voor een 29-jarige en hadden zijn vervanger reeds aangetrokken. Hij maakt een grote concurrent wel een stuk sterker, want United had echt nood aan zo'n type. Met enkel Dier als realistisch alternatief, hadden ze United pijn kunnen doen door het been stijf te houden, want ik zie niet meteen een speler zoals Matic die United sterker maakt.

Chelsea heeft met Torres en Shevchenko toch twee toppertjes wat betreft slechte transfers.

5 september 2017 om 14:49

het scheelt dat ze verder een compleet tevreden selectie hebben....

5 september 2017 om 15:34

Vandaar dat Costa ook niet speelt en niet is ingeschreven voor de CL. Die wacht rustig af tot hij naar Atletico kan, ondanks dat hij natuurlijk graag wilt spelen.

Och ja, laat ons dat maar even afwachten. United wint 3x en Matic is de beste speler aller tijden, waan van de dag. We zien het in mei wel, of het een domme zet was.

5 september 2017 om 14:08

Zeker niet, het gaat niet om de prestatie van United, maar wat Matic laat zien. Dat is echt waanzinnig goed.

5 september 2017 om 14:23

United en Matic laten beide 3 wedstrijden goede dingen zien. Zoals Bon Jovi zegt, 3 wedstrijden is te weinig om dat wat Wilkins zegt te kunnen concluderen.

5 september 2017 om 14:50

Hier sluit ik me bij aan, het is te vroeg om te concluderen of het een goede aankoop was of niet. Dat hij 3 goede wedstrijden heeft gehad is natuurlijk veelbelovend en daar ben ik blij mee(als United-fan)

5 september 2017 om 18:31

Matic waanzinnig goed? Ik vond hem ook goed. Maar het seizoen is 3 wedstrijden ver. Te vroeg om te oordelen over transfers.

6 september 2017 om 14:28

Zijn carriere is niet 3 wedstrijden oud. Daarnaast was een vervanger voor Carrick genoodzaakt, en ik zie niemand rondlopen die op dit moment dezelfde vaardigheden en (pl) ervaring meedraagt én voor zo'n bedrag opgepikt kon worden. Matic past perfect in het plaatje, dat kan je na 3 wedstrijden al zeggen.

Helemaal mee eens. Daarnaast wilde Conte helemaal niet dat hij verkocht werd. Matic naast Kante was gewoon prima wanneer je zekerheid nodig had op het middenveld. Als je Matic vertrouwen geeft kan hij echt schitteren, kijk maar hoe goed hij het bij United doet. Dit hebben we allemaal te danken aan de rare fratsen van die Emenalo. Is er nou serieus niemand bij de club die ziet dat hij slecht voor de club is? Elke keer verziekt hij de transferperiode weer, ontsla hem en zet Wilkins voor hem neer.

5 september 2017 om 14:40

Er zijn zat mensen die het zien, maar niemand luistert naar de koffiejuffrouw.. Er is er maar 1 die dat moet inzien en dat is Roman zelf! Maar op de een of ander manier is hij bang dat de manager te veel macht krijgt ofzo, ik denk dat dat zijn motivatie is. Dat is al begonnen met die ongein met Avram Grant en Mourinho in 2007(?).. Toen moest er ook opeens een onbekwame TD komen omdat de manager te machtig werd binnen de club!

5 september 2017 om 15:36

Maar waarom haal je dan geen bekwame TD binnen? Er zijn zat TD's die wel een fatsoenlijk beleid uitzetten op het gebied van transfers. Tevens is het niet zo dat Chelsea verlegen zit om geld, dus het is gewoon onzin dat er nog steeds een onbekwame vent zijn werk doet daar.

5 september 2017 om 22:13

Dat is het moelijkste, grootste en meest onoplosbare vraagstuk waar iedereen die geïnteresseerd is in Chelsea mee worstelt!! Niemand begrijpt het, want Abramovich is bijna niet te spreken! Hij geeft nooit interviews en laat bij de club praktisch alles doen door Marina Granovskaia! Niemand weet het..

Mooi gezegd. Echt absurd hoe één speler het hele elftal beter laat spelen. Niet voor niets de belangrijkste positie op het veld. Hij is echt gigantisch goed en een geweldige aankoop van United. Op één of andere manier vindt Chelsea dit wel prima, eerder ook al met Mata.

Ik vind Sigurdsson ook zeker niet onder doen hoor. Een man van 28 met degelijke stats. Trek echter zijn stilstaande fases er af en zijn stats zijn helemaal niets waard. Dus betaal je 50mio voor een 28-jarige vrije trappen specialist, niets meer, niets minder. Dat valt op zich te verdedigen maar niet als je weken eerder al 27mio neertelt voor een speler die op exact dezelfde positie speelt en 4 jaar jonger is.

Verder heb je nog Rooney die ook zijn wedstrijden achter de spits zal gaan spelen, en ben je nog steeds niet van Barkley af. Domste aankoop van het seizoen, veruit. En ik had Koeman hoog zitten.

edit: en ja, Matic laten gaan naar een concurrent mag er ook wel wezen ja

Snap ook totaal niet waarom Chelsea hem heeft laten gaan. Matic is een geweldige speler en na Carrick was hij ook echt broodnodig bij United. Bij Chelsea zou hij ook in de basis horen, maar die kochten liever Bakayoko, waarvan ik niet denk dat hij ooit beter gaat worden dan Matic.

Gezien de aankopen van deze zomer lijkt Matic een beetje overbodig geworden en is het niet zo gek om hem dan te verkopen. Tuurlijk kun je discussiëren of de aankopen wel verbeteringen zijn tov Matic, maar blijkbaar is Conte daar wel van overtuigd. De geruchten over Bakayoko kwamen al vrij snel, anders was er wel anders gehandeld. Is alleen natuurlijk de vraag of het wel zo slim is om hem dan aan een directe concurrent te verkopen.

5 september 2017 om 14:19

Hem verkopen is dan nog niet zo gek, maar hem verkopen aan je concurrent die juist enorm behoefte heeft aan zo'n speler is toch enorm dom.

Het is niet zozeer erg dat ze Matic laten gaan, omdat hij blijkbaar vrij overbodig was voor Conte. Echter is het wel een slechte beslissing om hem naar een direct, en misschien wel de grootste, concurrent te laten gaan waar hij een belangrijke pion zal zijn in het middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren