Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het had niks te maken met de euforie na Ajax, dat is onzin'

Laatste update:
/

Kenneth Vermeer heeft na een lastige seizoenstart zijn vorm weer te pakken. De doelman van Feyenoord werd door het Algemeen Dagblad zelfs verkozen tot beste speler van de maand oktober. De onderscheiding komt echter op een ongelukkig moment, een paar dagen na de zure nederlaag bij ADO Den Haag.

“Deze schaal zie ik als een signaal dat ik goed bezig ben”, aldus Vermeer. “Maar het gevoel is toch een beetje dubbel. Tegen ADO had ik een paar belangrijke reddingen, maar wat vooral is blijven hangen is die pijnlijke nederlaag.”

De nederlaag in Den Haag staat volgens de doelman los van de euforie na de zege op Ajax in het bekertoernooi. “Dat is onzin”, vindt hij. Hij wijt de verliespartij meer aan de moeizame prestaties buiten de eigen Kuip. “We hebben op Heerenveen na nog geen uitwedstrijd eenvoudig gewonnen, dat zegt genoeg”, aldus Vermeer.

Zie jij Feyenoord kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 november 2015 om 10:14

Jij weet ook dat dat niet het doel is van feyenoord. Misschien van de supporters maar feyenoord speelt maar om 1 ding en dat is de titel.... alleen op dit moment is ajax en psv nog iets verder. Ze missen de laatste stap om echt tot het eind mee te doen om de titel. Acht ze nog niet goed genoeg maar ze komen eraan

4 november 2015 om 10:18

Het heeft wel meer waarde als andersom maar wat jij stelt is onzin. Feyenoord heeft op dit moment een elftal wat kan meedraaien in de top van Nederland. Voetballend en kwalitatief minder als PSV en Ajax maar op basis van vechtlust en inzet kan iedereen een eind komen in Nederland. Als iedereen bij Feyenoord in goede doen is kunnen ze kampioen worden en dat is het doel. Maar zoals bij Ado zakt het elftal ook snel door het ijs, sneller als dat PSV en Ajax dat hebben.

Zondag is voor Feyenoord van enorm belang. Verliezen betekend voorlopig afhaken. Winnen ze dan geeft dat een boost en zie ik ze echt meedraaien voor de titel. Uiteindelijk denk ik wel dat Ajax en PSV gaan uitmaken wie kampioen wordt.

4 november 2015 om 10:23

Ben niet echt met je eens dat Feyenoord kampioen kan worden als iedereen "in goede doen" is. Feyenoord heeft gewoon een prima elftal, maar gaat onder andere bij ADO gewoon onderuit door een gebrek aan kwaliteit. In eigen huis wordt een hoop verbloemd als er 300 wordt gegeven met het fanatieke publiek erachter. Maar in uitwedstrijden worden de tekortkomingen duidelijk. Uitzondering op de regel was natuurlijk Heerenveen, dat was een goede wedstrijd.

Neemt niet weg dat Feyenoord gewoon voor de titel moet blijven gaan. Wanner bijvoorbeeld Ajax te maken krijgt met een blessuregolf of het dubbele programma PSV met enige regelmaat blijft opbreken, kan Feyenoord daar natuurlijk direct van profiteren.

4 november 2015 om 10:24

Je zegt nu zelf dat ze eerder door het ijs zakken als ajax en psv. ... dan geef je me toch gelijk of niet dan. Ze missen die laatste stap om echt mee te gaan doen. In de kuip is het een heel sterk en goed tean en een geweldig collectief maar in de uitwedstrijden missen ze gewoon die extra stap die ze nu nog tekort komen

4 november 2015 om 13:15

Edit

Dat het uit veel lastiger is voor Feyenoord, dan thuis, komt door de (intimiderende) sfeer in de kuip. Hierdoor krijgt Feyenoord thuis heel veel meer mee (vrije trappen, penalties, kaarten voor tegenstanders etc) en zelf minder tegen, waardoor wedstrijden gemakkelijker gewonnen kunnen worden.

Geen enkele uitwedstrijd gaat makkelijk worden dit jaar.. Maar Vermeer is zeker goed bezig!

En dat is precies wat feyenoord mist de overtuiging en de klasse om 9 van de 10 uit wedstrijden goed te spelen en de punten mee naar huis te nemen of het nou lelijk of mooi moet. Ajax weet dat het af en toe niet aan te gluren is uitwedstrijden maar nemen wel de punten mee. En nee dat keur ik ook niet goed af en toe dat spel want het kan velen malen beter maar ik zie toch liever dat ajax de punten meeneemt dan dat ze het elke uitwedstrijd moeilijk hebben en niet veel punten pakken in uit wedstrijden. Feyenoord kan alleen die passie en wilskracht opbrengen als het in de kuip speelt lijkt het wel...... ! Feyenoord is dichtbij maar zullej toch nog een stap moetej zetten als ze naar de titel willen. En ik als ajacied als ajax de titel niet wint ben ik de eerste die feyenoord het gunt ..... maar ik denk dat ze nog niet constant en goed genoeg zijn voor die laatste stap

Het gaat idd te ver om te zeggen dat het aan de euforie van woensdag lag. Maar wat waren ze blij en dat door een eigen doelpunt. Misschien denken de spelers als we de beker winnen dan zijn we zeker van Europees voetbal. In uitwedstrijden hebben ze het idd lastig maar ik vind wel dat Feyenoord dit seizoen zijn slechte wedstrijden om kan zetten in winst alleen afgelopen zondag even niet.

4 november 2015 om 10:35

Waar haal je het toch vandaan dat we zo blij waren woensdag? Ik snap dat een beetje beleving in de Kuip voor jou misschien heel erg imponerend overkomt, maar was het Helmond Sport geweest dat we in de laatste minuut hadden verslagen, het gejuich zou er nauwelijks minder om zijn geweest. Ga eens de beelden terugkijken van Sevilla thuis bijvoorbeeld, daarbij vergeleken was vorige week een kil applausje. Vlei jezelf toch niet zo.

4 november 2015 om 10:50

Complete onzin... tuurlijk zouden ze dan ook blij zijn geweest maar van een Helmond Sport moet gewonnen worden en dat is vanzelfsprekend. Dit was niet een kleine blijdschap van opluchting. Dit was veel meer dan dat...

Supporters van Ajax vinden het ook mooier om te winnen van Feyenoord dan van een Roda.

4 november 2015 om 11:03

Lig niet wakker van de Kuip hoor. Ze doen alleen zo als Ajax op bezoek komt. De sfeer is altijd goed maar ze zijn vel feller als Ajax op bezoek komt. Die blijdschap kwam echt alleen maar doordat ze van ons gewonnen hebben.

4 november 2015 om 10:38

Nee jij zou natuurlijk niet blij zijn als je wint in de laatste seconde... Zoals Baardgrasmus ook al zegt, wie ook de tegenstander was de ontlading zou even groot zijn.

4 november 2015 om 10:52

das dus niet helemaal waar...aangezien er heel veel feyenoord fans helemaal los gingen op facebook. Ook die pagina van Ilikefeyenoord bleef maar berichten plaatsen over de glorieuze overwinning op ajax.
Tegen helmond sport zou dat echt niet het geval zijn.

4 november 2015 om 11:11

Facebook, tja, kijk eens op die pagina van Frenk de Boer, daar staan meer berichten over de nederlaag van Feyenoord tegen Roda dan de eclatante overwinning van Ajax op Roda. Dat is opmerkelijk nietwaar?

4 november 2015 om 11:14

Helmond sport gaat niet voorafgaand overal zeggen dat ze het heerlijk vinden om in de kuip te voetballen omdat ze toch bijna altijd winnen. Ik weet de ontlading nog na de wedstrijd tegen Zorya Luhansk. Of tegen PSV een aantal jaar geleden. En die berichten zijn voornamelijk een reactie,

4 november 2015 om 12:01

Er word aan de spelers van Helmond van te voren ook niet zoveel gevraagd als aan de spelers van Ajax in zo'n beladen wedstrijd, of zie ik dat verkeerd?

4 november 2015 om 13:28

Haha wat een complete onzin! Het maakt wel degelijk uit dat het tegen Ajax gebeurde. Het betrof namelijk een vroege bekerronde, waarmee ik wil zeggen dat je nog helemaal niets hebt. Als dit tegen Helmond Sport was geweest (om het voorbeeld van hier boven erbij te pakken) was de euforie echt niet zo geweest.

Puur en alleen omdat men weer eens van Ajax had gewonnen. Daar hoef je niet omheen te draaien

4 november 2015 om 13:39

Ik kan niet voor de rest spreken, maar ik herken er niets van en in het stadion viel het ook enorm mee met de vreugdeuitbarsting. Ja, we hebben gewonnen van Ajax, maar om daar nou heel erg van ondersteboven te raken, geen enkele reden voor hoor.

4 november 2015 om 14:26

Weet niet of je de wedstrijd tegen Zorya hebt meegemaakt. Toen wonnen we ook in de laatste seconde en was de ontlading nog groter dan tegen Ajax. Dus kan iedereen wel mooi zeggen dat het alleen om Ajax ging nou nee. We zijn gewoon een ronde verder en dat is mooi, nu is willem 2 de volgende ronde even belangrijk als Ajax in de vorige.

Wat een gezeur over de euforie na een overwinning op je aartsvijand. Is toch schitterend en logisch, niks is mooier dan zo'n overwinning en dat moet je gewoon zo bleven. Een paar jaar geleden won vitesse voor het eerst in jaren weer eens in nijmegen, man wat was dat prachtig en wat een euforie. Een paar maanden later won nec in de gelredome, dezelfde euforische taferelen. Prachtig toch winnen van je rivaal. In nederland zeikland moet gezeikt worden, zelfs als mensen terecht erg blij en euforisch zijn.

Vorig jaar heeft Feyenoord in de eerste seizoenshelft wel een sterke periode gekend met uitwedstrijden.

Er was toen een hele reeks zonder tegendoelpunt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren