Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het gaat hier al een paar dagen over zijn confrontatie met Matthijs de Ligt’

Laatste update:

Willem II verzekerde zich in de winterstop op huurbasis van de diensten van Alexander Isak en de komst van de spits van Borussia Dortmund is tot nu toe een schot in de roos gebleken. In tien wedstrijden in de Eredivisie was de negentienjarige Zweed al goed voor tien doelpunten en ook in de TOTO KNVB Beker was hij trefzeker. Aankomende zaterdag staat het duel met Ajax op het programma en in Zweden zullen de ogen andermaal op de jonge aanvaller gericht zijn.

“Iedereen volgt Isak hier. Het gaat al een paar dagen over zijn confrontatie met 'Liecht', die hele goeie verdediger van Ajax. Hoe spreek je zijn naam ook al weer uit? Ja, De Ligt. Die bedoel ik”, vertelt voormalig international en analyticus Daniel Nannskog aan de NOS. “Scoren tegen Heracles Almelo zegt niet alles, Ajax wordt een echte test voor hem.” Isak wordt in zijn thuisland al regelmatig vergeleken met Zlatan Ibrahimovic en ook bij Nannskog zijn de verwachtingen hooggespannen: “Isak is onze grote hoop. Na Zlatan hebben we geen grote ster meer gehad in het nationale team. Er ligt dus wat druk op hem.”

Ibrahimovic beleefde zijn grote doorbraak ook in de Eredivisie, al had de huidige spits van Los Angeles Galaxy in dienst van Ajax wel 38 wedstrijden nodig om tot 10 goals te komen: “Wow, dat wist ik niet. En hij speelde voor Ajax, hè? Isak 'slechts' voor Willem II. Van deze jongen - dat zeg ik ook steeds op televisie - kunnen we nog heel veel verwachten. Hij speelt simpel, maar effectief. Eén keer raken. Zlatan wilde op die leeftijd alleen maar dribbelen”, zegt Nannskog daarover.

Isak maakte ruim twee jaar geleden voor dik 8,5 miljoen euro de overstap van AIK Solna naar Die Borussen, maar slaagde er nog niet in om een basisplaats te veroveren in Dortmund. Nannskog weet nog niet of Isak er beter aan zou doen volgend seizoen ook in de Eredivisie te spelen: “Dat hangt ervan af. Wil de coach hem kansen geven bij Dortmund? Dat gevoel heb ik niet. Het belangrijkste is dat hij een coach heeft die in hem gelooft. Hij kan ook naar een grotere club in Nederland. Of bij Willem II blijven. Barcelona schijnt interesse te hebben, maar dat is echt nog te vroeg.”

Denk jij dat Alexander Isak gaat scoren tegen Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk en hoop dat deze jongen wederom gaat verrassen. Tegen Emmen liet Ajax grote ruimtes vallen, waar de Drenten geen raad mee wisten maar dit Zweedse toptalent dankbaar gebruik van gaat maken. Echt een meesterzet van Willem II om deze jongen in huis te halen. Gevalletje 'are you watching Martin van Geel?' naar mijn idee. Met Van Persie en Jorgensen weg heeft Feyenoord volgend jaar alleen Dylan Vente nog, die beter bij Sparta ofzo zijn heil kan zoeken. Als Dortmund niet bij zinnen is om volgend jaar zelf van Isak gebruik te maken zou ik al vroeg in de zomer een charmeoffensief inzetten om de Zweed volgend seizoen te huren.

5 april 2019 om 13:39

Blijft dan eerder bij ons , Niemand wil naar het zinkende schip wat Feijenoord heet.

5 april 2019 om 13:55

Een stuurloos schip is wel wat anders dan een zinkend schip. Maar ik kan me inderdaad goed voorstellen dat Isak liever rond de middenmoot wil spelen dan (om) top 3.

5 april 2019 om 13:41

Willem2 weet vaak goed te scouten. Deze jongen laat het publiek Sol alweer vergeten en dat was geen eenvoudige opgave want Sol was echt een spits met een neusje voor de goal (jij als PSV-er kan je wellicht Juul Ellerman nog herinneren, die stond ook altijd op de goede plek).
Maar soms kunnen dit soort slimme keuzes ook fout uitpakken, ik dacht dat je met Ozbiliz ook een slimme zet deden, maar dat is dus geflopt.
Maar al met doet Willem2 het heel goed met de beperkte middelen die ze hebben. Feyenoord zou het kunnen proberen, in het verleden heeft de huur van een Zweedse spits daar ook niet verkeerd uitgepakt.

5 april 2019 om 14:10

@gomes:
Van Geel zit er dan niet meer heh! Dus wat heft die man er mee te maken?

Verder vind ik dat Feyenoord geen talenten moet huren. Dan doe jenopleiden voor andere. Een ervaren kracht oké maar jonge spelers liever niet. Ook al is dit een geweldig talent en zeker 1 van de 3 beste spitsen in NL op dit moment!

5 april 2019 om 15:40

Denk daar hetzelfde over betreffende Feyenoord alleen zitten die in een machtsvacuüm...

Ik kijk echt uit naar de duels tussen Isak en De Ligt. Persoonlijk denk ik dat Isak het De Ligt het heel lastig gaat maken met zijn beweeglijkheid en slimmigheidjes. Is toch een type spits die De Ligt niet ligt.

5 april 2019 om 13:32

Als Ajax slim is laten ze het niet aankomen op duels tussen Isak en de Ligt, Ajax heeft kwaliteit zat om de opbouw van Willem II al dusdanig vroeg te verstoren dat Isak de bal simpelweg amper krijgt.

5 april 2019 om 13:37

Het zou voor De Ligt alleen maar goed zijn als hij wat moeite moet doen voor een persoonlijke tegenstander. Juist tegen de makkelijke tegenstanders maakt De Ligt dit soort fouten, nu tegen Emmen maar ook (volgens mij) tegen Fortuna Sittard laat hij zich simpel verrassen.
De Ligt heeft tegenstand nodig om goed te spelen, bij hem gaat het fout als hij de auto-pilot aanzet. Dus ik ben benieuwd.

Ik leef toch met enigzins vrees naar deze wedstrijd toe. Puur kwalitatief moet dit te doen zijn. Echter wetende dat Ajax nog wel eens een collectief snipperdagje opneemt rondom een Europees duel en de huidige vorm van Willem II lees Isak.. ik hoop dat ik er naast zit maar ben bang voor puntverlies

5 april 2019 om 13:17

Dit team is veel meer dan alleen Isak. Hij doet het fantastisch bij ons en maakt goede doelpunten maar dat deed Sol ook. Ik vind dat de andere spelers veel te weinig waardering krijgen want er zijn genoeg jongens die super belangrijk zijn. Het blijft een teamsport en een teamprestatie. Isak doet het echt geweldig en is heel belangrijk maar de andere worden dan snel vergeten. Waarschijnlijk bedoelde je dit niet met je reactie maar wou dit gewoon even zeggen in het algemeen haha.

5 april 2019 om 13:19

Alle ingredienten (helaas) voor een typische Ajax wedstrijd ja. Zolang ze maar winnen ben ik al blij, want dan zet je de druk weer vol op psv die naar vitesse moet en dat gaat ook een vervelend potje. Dit gaat een cruciale speelronde worden denk ik.

5 april 2019 om 13:24

@Zytto normaal heb ik nooit zon goed gevoel bij Ajax-thuis maar meer bij Feyenoord en PSV. Deze keer denk ik dat het een hele lastige wedstrijd gaat worden voor Ajax. Hoofd zit stiekem al een beetje bij Juve, Willem II is in goede vorm en zal er vol op gaan. Mijn gevoel zegt natuurlijk niet alles haha maar denk dat Ajax het heel lastig gaat krijgen zaterdag..

5 april 2019 om 13:50

Dat denk ik ook. Zeker als Ajax weer zo slap begint zoals tegen heracles en az. Dan weet je na 20 minuten al dat ze niet gaan winnen, want Ajax herpakt zich echt zelden als ze op 50% beginnen.

5 april 2019 om 16:45

Weet ook niet echt wat ik van deze wedstrijd moet verwachten als de koppies goed zijn dan zou Ajax wel winnen. Maar Willem II kan ook zomaar gaan winnen. Als Ajax morgen wint dan komt het kampioenschap dichtbij.

Ben benieuwd of Isak ook een goede spits is in de kleine ruimte. Of dat hij meer ruimte nodig heeft. En of hij een goede spits voor Ajax kan zijn. Mocht dat zo zijn zou ik graag zien dat Ajax hem koopt van Dortmund in de zomer.
Desnoods voor 15 a 20 miljoen.
Met Neres, Isak en Tadic heb je dan een geweldige aanval lijkt mij.
En met een sterk middenveld daarachter met Vd.Beek, Alena en Marin moeten de aanvallers goed kunnen worden bediend.

Ben nog niet echt onder de indruk van Isak. 3 penalty’s. Fout van Vermeer tegen Feyenoord. Moet het nog maar zien. Moet wel zeggen ‘hij schiet ze er wel in’

5 april 2019 om 13:58

Je ziet wel echt met grote regelmaat z'n klasse. Die jongen staat er zonder enige druk op z'n schouders, is ijskoud voor het doel en voetbalt bovendien ook echt lekker mee. Ben ook wel benieuwd hoe het over langere periode is.

Het gevoel bekruipt me een beetje dat Ajax hier haar laatste kans op het kampioenschap gaat verspelen.
Hoop het absoluut niet maar het zou wel typisch zijn.

5 april 2019 om 23:53

Hoho psv moet hier ook nog komen he. Mochten we stunten morgen dan kunnen we dat ook tegen psv. Remember last year?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren