Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het Barcelona van Guardiola was het beste team uit de geschiedenis’

Laatste update:

Anthony Martial werd voor veel geld overgenomen van AS Monaco, maar weet tot dusver tot op zekere hoogte aan de hooggespannen verwachtingen te voldoen bij Manchester United. De aanvaller vertelt in een interview met de Daily Mail dat hij het ook erg naar zijn zin heeft op Old Trafford.

/

“Ik heb erg snel kunnen wennen. Ik word hier toegejuicht en dat geeft mij weer extra energie. De atmosfeer op Old Trafford is uniek en als je een beetje moe bent, dan geeft dat je echt een steuntje in de rug”, aldus Martial, die in het vraaggesprek ook een antwoord geeft op de vraag welk team hij het beste uit de geschiedenis van het voetbal vond: het Barcelona van Josep Guardiola.

“Ik hield van hun spelopvatting. Ze hadden op iedere positie geweldige spelers en als je hen zag spelen, wilde je zelf ook weer graag voetballen. Mijn drie favoriete spelers waren de Braziliaan Ronaldo, Ronaldino en Zinédine Zidane, want zij waren spelers naar wie het geweldig was om te kijken en zij zijn degenen waarom ik het echt wilde maken in het voetbal”, besluit de negentienjarige Martial.

Denk jij dat Anthony Martial ooit topscorer in een Premier League-seizoen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat loopt hij hij nou gaaf te doen. Hij heeft de spelers die hij opnoemt niet helemaal kunnen volgen en hij is te jong om van een beste team aller tijden te spreken. Die jongen is 19 jaar, heeft net haar op zn piemel.

20 november 2015 om 19:56

Ongesteld....

20 november 2015 om 20:06

Wat is je probleem? Hij heeft gewoon gelijk.

20 november 2015 om 20:10

Jij had vrij laat haar op je piemel dan.

20 november 2015 om 20:11

Ronjansiskast.
En stel je niet zo aan man. Wij moeten toch ook naar jouw onzin luisteren, zo heeft iedereen recht op een mening.

20 november 2015 om 22:44

@samcro
Leer eens lezen; ronjans69 schrijft dot op niet ik!!!!!!!!!!

20 november 2015 om 20:25

Haha man man.. hoe oud moet je zijn om je mening te geven dan, hou toch op je. Stuk verdriet.

20 november 2015 om 22:23

Je weet dat er ook zoiets bestaat als Youtube, of gewoon ouderwetse videobandjes en Dvds? Ook als 19 jarige kun je dingen terugkijken en dan een mening vormen. Niet iedereen die te jong is om iets live meegemaakt te hebben kletst uit zijn nek.

21 november 2015 om 08:14

Eindelijk een jongen die sympatiek en normaal antwoord. Kom jij aan met een zaad opmerking.

Haha exact mijn favoriete spelers ooit ronaldo ronaldinho zidane

20 november 2015 om 20:18

Klopt. Die zijn sowieso ook de 3 beste entertainers ooit.

20 november 2015 om 20:34

Volgens jou? Of is dat een feit.

20 november 2015 om 20:36

Garrincha? Dat was toch wel n extreme entertainer

20 november 2015 om 22:54

Als hij dat vindt is het voor hem een feit!

20 november 2015 om 23:30

Blijft een mening chef

21 november 2015 om 12:41

Beste Henky. Een feit moet je kunnen controleren. Je kan een speler nooit de beste noemen op basis van feiten.

Ik weet het niet. De uitvoering was wel heel erg indrukwekkend van dat team. Echter zijn zij flink dominant geweest in een periode waarin verrassingen in europa steeds meer uitblijven en het steeds meer een elitespel wordt. In dat licht was de dominantie van ajax, bayern of liverpool in het verre verleden misschien wel knapper

20 november 2015 om 20:37

Of die verrassingen bleven uit omdat zij zo goed waren ; -). Maar vooruit, ik snap wat je bedoelt

Ronaldinosaurus? Vz, de naam van een legende als hij schrijf je niet fout (Zonder H).

Ronaldino, is dat de broer van Jandino?

21 november 2015 om 00:28

Jandino saurus?

21 november 2015 om 00:37

Even zonder dollen. Ik kijk vanaf '90 voetbal en ben het met deze jonge Fransman eens. Die 5 - 0 tegen het Madrid van Mourinho. Tjezus, tika taks voetbal optima forma. Wat een team!!

21 november 2015 om 12:45

Voor mij is the Invincibles het beste team ooit. Maar dat is natuurlijk ontzettend subjectief. Verder wil ik daar aan toe voegen dat ik het oranje van '74 en het Ajax van '95 nooit gezieb heb.

Aardig mee eens als we het hebben over entertainers. De beste voetballers waren in mijn ogen de spelers die niet alleen zelf iedere week de beste van de wereld waren maar ook de ploeg naar een veel hoger niveau tilde. Spelers als Cruyff en Zidane steken er wat mij betreft huizenhoog bovenuit. Messi is de grootste goochelaar van allemaal en Bergkamp de sierlijkste en kunstigste van allemaal. Van Basten en Romario hebben voor mij een gigantische emotionele waarde omdat ze natuurlijk eigenhandig een hoofdprijs pakte. Daar had je ook 10 andere spelers bij kunnen zetten. Die beker was gewoon voor die 2 geweldige spitsen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren