Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry sprakeloos: ‘Op de grond gaan liggen en kijken hoe Messi juicht’

Laatste update:

Bayern München hield woensdag tot een kwartier voor tijd stand tegen Barcelona, maar op dat moment schakelde Lionel Messi een tandje hoger en was er geen kruid tegen gewassen (3-0). Met name het tweede doelpunt was magistraal. Verdediger Jérôme Boateng zakte door zijn hoeven en Messi verschalkte keeper Manuel Neuer met een heerlijke stift.

/

“We hebben weer eens gezien dat Messi gewoon ‘gebeurde’”, begint Henry op Sky Sports. “Bayern München benaderde de wedstrijd in de eerste helft prima. In de tweede helft zat er niet veel verschil tussen de ploegen, maar toen besloot Messi de wedstrijd te winnen. Het eerste doelpunt kwam voor een deel op naam van Dani Alves, die de bal veroverde. Messi is echter fantastisch. Hoe vaak gaan we nog over hem praten? Hij wilde deze wedstrijd echt winnen en het is hem gelukt.”

Henry neemt Boateng in bescherming. “Het maakt niet uit wie je bent of wat voor een type verdediger je bent. Je wilt niet dat hij naar zijn linkervoet gaat, maar dan gaat hij dus terug naar zijn rechter. Wat kun je eraan doen? Je moet maar hopen dat Neuer hem pakt. Boateng valt op grappige wijze op de grond, maar hij kan er weinig aan doen. Gewoon op de grond gaan liggen en kijken hoe Messi juicht.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was gewoon magistraal gisteren.

Messi is zo ongelofelijk goed en eigenlijk niet te beschrijven.

Bedankt voor een mooie voetbalavond dan maar

7 mei 2015 om 08:47

ja dat we dit mee mogen maken is een voorrecht, voetballers als messi zie je eens in de 20 jaar en daarbij heeft hij ook een leuke uitstraling en is ook nog eens een echte teamspeler...dat hij neymar de vorige keer een penalty liet nemen zegt al heel veel

hopen dat we nog jaren van hem mogen genieten

7 mei 2015 om 08:53

Is dat zo? Respect dan hoor, als je dan naar baby Ronaldo kijkt die zelfs zit te vloeken als iemand scoort, kan je zien dat Messi er niet eens mee bezig is en nog staat die boven Ronaldo XD

7 mei 2015 om 09:31

Het verschil tussen een legende als Messi en een goede voetballer als Robben is dat Messi meer dimensies in zijn spel heeft. Robben is een one trick pony die constant naar zijn linker trekt en de bal in de verre hoek krult. De Duitsers hadden gisteren dit ook van Messi verwacht. Messi ging gisteren echter constant naar zijn rechterbeen dribbelen. Hij is dan echt niet meer te verdedigen. Henry heeft het uitstekend geanalyseerd.

7 mei 2015 om 09:31

yep, van ronaldo heb ik ook jaren genoten maar sinds dit seizoen ben ik wel klaar met zijn gedrag, met name richting zijn medespelers

maar de tweestrijd tussen deze maakt het natuurlijk wel allemaal extra mooi allemaal

7 mei 2015 om 09:39

Messi is wel de betere speler maar Robben kan van een slecht team een goed team maken en dat zie ik niet bij Messi.

7 mei 2015 om 10:06

Dat komt omdat messi ook geen uitstraling heeft of iets en iedereen zegt wel dat hij een teamspeler is etc. En beginnen altijd over de maniertjes van ronaldo maar als messi de wedstrijd niet interessant genoeg vindt gaat meneer lekker rustig wandelen waardoor de rest nog meer meters mag gaan maken. Ik zou daar als medespeler nou ook niet bepaald blij mee zijn.

7 mei 2015 om 10:18

wat doet ronaldo dan als ze de wedstrijd slecht spelen lekker in de 16 staan wachten en hopen op een kopgoal of intikker.

7 mei 2015 om 11:34

jij bent zelf dan ook geen voetballer. het is pure emotie als iemand je doelpunt af gaat stelen wat er al bijna in gaat. Ik zelf zou ook boos worden. maar jij bent ook geen echte fan geweest trouwens.

7 mei 2015 om 11:39

Ik heb Robben ook nog niet van een slecht team een goed team zien maken hoor. Heeft ook altijd zeer degelijke voetballers om zich heen!

Geen enkele speler maakt als enkeling een team goed, dat zie je aan Ronaldo bij Portugal.

7 mei 2015 om 11:48

@ Matthaus.. Nou ik geniet van Messi, Ronaldo en Robben.. Er kunnen niet genoeg wereldklasse spelers zijn wat mij betreft...

Wordt altijd zo gewedijverd wie er beter is terwijl je gewoon van allemaal kunt genieten...

7 mei 2015 om 12:17

Arbeloa heeft van niemand een doelpunt gestolen, zet je Ronaldo bril eens af! De bal werd van links voorgegeven (weet niet precies meer door wie) en Arbeloa liep voor Ronaldo dus eigenlijk aan zijn linkerkant. En wat doet Arbeloa? Scoren natuurlijk, wat had hij anders moeten doen? Door laten gaan op Ronaldo met de kans dat hij hem zal kunnen missen op de een of andere manier ?

7 mei 2015 om 12:48

Wat een gelul FlawlesCR7!
Dat doelpunt werd niet afgesnoept maar CR kwam te laat. Zijn ploeggenoot was er eerder met z'n voetje.
Daar loopt hij ook voor in het veld... Om samen met zijn team doelpunten te maken en te winnen.
Nogmaals: MET ZIJN TEAM!

7 mei 2015 om 13:36

Spreek voor jezelf aub. Als iemand bij mij in het team op deze wijze een goal 'steelt' dan ben ik blij voor het team en maakt het niet uit of ik de goal maak of iemand anders.

7 mei 2015 om 13:59

Robben deed vorig jaar exact hetzelfde tegen City. Eerst naar links, toen naar z'n rechter en scoren.

7 mei 2015 om 14:31

zonder ronaldo ging portugal niet eens naar de wk dus ga niet lullen vriend.

7 mei 2015 om 18:46

ja en als je ziet het contrast messi neymay en suarez hoe blij ze zijn met elkaar en de doelpunten alsof het kleine kinderen zijn op het schoolplein en dan kijk je naar real madrid
walgelijk

8 mei 2015 om 07:37

wat is het probleem dat ze goals zo blij vieren? ook al is het overdreven ze gunnen elkaar wel goals...bij madrid iedereen behalve ronaldo

Het zag er inderdaad grappig uit van boateng haha maar wat een voetballer he die messi

7 mei 2015 om 09:33

Geweldig hoe die messi kan kappen en draaien.

7 mei 2015 om 12:22

Ik moest ook erg lachen toen ik hem zo zag vallen, daar kunnen ze met wat knip- en plakwerk leuke filmpjes mee maken denk ik

Edit:
LOL hebben ze gedaan:
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=244514

Messi is gewoon een wereldspeler geen twijfel mogelijk, als er nu mensen zeggen dat dat niet zo is dat hij de beste speler van de wereld is hebben ze een rare mening (sorry kom maar met de haat XD)

7 mei 2015 om 08:31

Een mening kan niet raar zijn, dat is persoonlijk.

7 mei 2015 om 08:40

Weet ik maar je snapt mijn uitspraak wel

7 mei 2015 om 08:52

Een mening kan wel raar zijn, lol. Als ik Vermeer beter dan Neuer vind is dat persoonlijk en raar.

7 mei 2015 om 21:25

Dan heb je er geen verstand van.

7 mei 2015 om 08:32

Dat er mensen zijn die Ronaldo beter vinden is onbegrijpelijk. Ronaldo is goed begrijp me niet verkeerd. Maar Messi is gewoon untouchable. Ik moest er jaren lang niks van weten. Zidane was my ultimate Hero. Maar er zit niks anders op dan Messi de titel te geven van The G.O.A.T

7 mei 2015 om 09:04

Ronaldo is een fenomenale doelpuntenmachine, Messi is een fenomenale doelpuntenmachine en voetballer. Verschil is dat bij Messi veel meer finesse zit dan bij Ronaldo. Daarnaast valt mij op dat Messi meer cruciale doelpunten maakt in grote wedstrijden die beslissend zijn vergeleken met Ronaldo. In mijn mening staan de grootste spelers op in de grootste wedstrijden en dus kun je enkel concluderen dat Messi de betere is van de twee. Mits Messi zijn niveau haalt zal geen enkele voetballer die titel van hem afnemen.

7 mei 2015 om 10:58

Dat is dan een domme conclusie. Ronaldo staat er vaker in grote wedstrijden dan Messi(vooral Clasico's). Daarnaast vind ik dat Ronaldo alles wel goed beheerst en heel compleet is. Messi is vooral de dribbelkoning die fantastisch af kan maken.

7 mei 2015 om 11:31

Hoor je wel wat je zelf zegt?
Ga voor de grap is kijken wie de all-time topscoorder van de Clasico's is.

Wanneer heeft Ronaldo ooit een hattrick gemaakt tegen Barca dan?
Messi is een dribbelaar, spits,doelpuntenmaker, spelverdeler, en een geweldige passer in een.
Hoe compleet wil je het hebben dan?

Met alle respect, iedereen mag zijn mening hebben natuurlijk, maar sommige comments begrijp ik gewoon niet.

7 mei 2015 om 11:35

Precies dit. Ronaldo is een fenomenale doelpuntenmachine, Messi is dit ook + een fenomenale voetballer. Wat Messi doet met zo'n bal.. Ongelooflijk.

7 mei 2015 om 13:22

Messi heeft ook meer clasico's op zijn naam. Zijn allebei fantastische voetballers. Geniet maar van beide want binnen een paar jaar is het gedaan en kan je weer een decennia of drie wachten voor er weer zo'n speler als zij is.

7 mei 2015 om 15:47

Mokhtar
Ga je is gedragen vent

7 mei 2015 om 20:15

@parissaint

Grappig dat je dat zegt.
Zidane was ook voor mij jarenlang de absolute nummer 1.
En zat gister voor het eerst mezelf af te vragen of Messi dat inmiddels niet is geworden voor mij.
Vergelijken blijft toch erg moeilijk maar wat een pure rasvoetballer is die Messi dan.
Heel bijzondere speler dat is zeker.

Boateng hoeft zich inderdaad niet te schamen, die dribbel van messi Is toch ongelooflijk. Een genot om naar te kijken. En wat kan ik genieten van iniesta die zo kort draait en wegsprint elke keer! Iedereen moet hiervan genieten, wie dat niet doet houdt niet van voetbal. Ook respect voor bayerm want dit is zoals voetbal t liefst door iedereen gespeeld wordt.

Het is niet alleen zijn enorme klasse dat hem zo schitterend maakt, maar ook de frivoliteit waarmee hij speelt en doelpunten viert. Niks arrogantie, niet naar z'n naam wijzen, gewoon als een blij kind meteen met de ploegmaats vieren

Messi liet Boateng gister last krijgen van elastische enkels alsof het een verdediger uit de fjes was. Wat wat dat doelpunt heerlijk om te zien! Ik heb gister sowieso echt genoten van het voetbal. Vaak is een Cl wedstrijd toch een soort van schaakspel, maar in dit geval was het gewoon genieten. Sinds tijden niet meer zo'n goede wedstrijd gezien. Het ging heen en weer en er zat alles in deze wedstrijd. Maar 1 ding maakte de avond nog magischer: Messi.

7 mei 2015 om 08:42

Benatia en Neuer waren in mijn ogen de beste van Bayern.

7 mei 2015 om 14:06

Benatia stond op Suarez. Ik vind dat Benatia in Munchen Messi moet dekken. Dom van Bayern om hun beste verdediger niet op hun beste man te zetten. Badstuber moet naast Benatia. Boateng is altijd zo nonchalant


Dit kan je niet verdedigen
Messi is de beste ter wereld.
En als je toch nog aan Ronaldo denkt.
Díe...........komt nog niet in zijn buurt.

7 mei 2015 om 11:02

Messi is de beste speler van de wereld. Je hebt Messi even helemaal niks en dan komt Ronaldo.

7 mei 2015 om 12:09

Dat is wat die subjectieve commentator bij Sport1 ook zei, dat slaat natuurlijk nergens op. Na Messi komt Ronaldo vlak achter hem. Je kan zeggen wat je wilt maar de stats liegen niet.

7 mei 2015 om 15:56

De statistieken liegen inderdaad niet. Messi staat statistisch ver boven Ronaldo. Ik attendeer je erop dat statistieken niet enkel bestaan uit doelpunten.

7 mei 2015 om 16:00

Het zijn niet alleen statistieken. Als je kijkt wat voor mooie acties Messi maakt en dat dan vergelijkt met die van Ronaldo... Ronaldo zit maar op 1 ding te loeren scoren. De meeste goals van Ronaldo zijn intikkertjes dat kun je van Messi niet zeggen.

Wel schandalig dat Messi het doelpunt gaat vieren en dan pas later degene gaat bedanken die hem de pass gaf. Normaal let niemand op deze dingen, maar godzijdank hebben we Henry die speciaal verslag geeft hoe mensen hun doelpunt vieren...

7 mei 2015 om 10:29

Alhoewel de assist volledig aan Alves te danken is, hij onderschepte de bal super aan de zijkant en bracht Messi in de mogelijkheid om die actie te maken. Maar juist door die fenomenale actie van Messi onstaat dat doelpunt, dus hier valt in principe niks over te zeggen..

Wat Messi gister liet zien was niet normaal, dat gevoel had ik de hele wedstrijd en ik stond letterlijk stijf te juichen toen hij die 2e maakte. Mooier voor het voetbal kan niet en hij is de allerbeste, op dit moment is er geen betere en dat zal nog wel even zo blijven. Zo blij dat ik hem mag meemaken.

Wat mij wel irriteert is dat men roept dat ze blij dat ze in dit tijdperk leven en hem mogen meemaken maar toch over Ronaldo beginnen om hem enkel en alleen af te zeiken. Begrijp me niet verkeerd maar het zijn allebei wereldspelers en laten geweldige dingen zien, wie weet wanneer we weer zo'n strijd gaan meemaken tussen 2 voetballers.

Messi is de beste naar mijn mening maar toch heeft ieder zijn eigen mening maar om dan spelers als Ronaldo af te zeiken op een respectloze manier doet me toch denken dat die mensen geen verstand hebben van het spelletje. Ronaldo is heel anders dan Messi, je kan hem arrogant vinden of een held en dat is het leuke aan zulke spelers, die geven voetbal een 'kleur'.

Bij Ibrahimovic zie je het ook en bij Neymar ook maar als je bijvoorbeeld naar Bale kijkt dan is hij toch wat rustiger, geen rare fratsen.

Men claimt nog weleens dat ze veel verstand hebben van het spelletje maar komen vervolgens met argumenten die met het kapsel of uiterlijk te maken hebben om Ronaldo af te zeiken, sorry hoor maar dan hoor je niet in de voetbalwereld thuis.

Nogmaals, Messi is de beste maar meer respect naar Ronaldo zou goed zijn, dat je jarenlang vergeleken wordt met iemand als Messi is ook niet zomaar.

7 mei 2015 om 10:13

Precies dit. Al die messi fans komen altijd met geweldige verhalen over messi en zeggen dan dat ronaldo zijn veters niet eens mag strikken alleen feit is dat die 2 elkaar niet zo heel veel ontlopen. Het spel van messi is voor veel mensen ook gwn veel aantrekkelijker aangezien dat veel meer voetballend vermogen bij komt kijken. Het is ook niet voor niks dat al die mensen op tv 3 meter diep bij barca in de reet zitten aangezien dat het team met het meeste voetballende vermogen is maar dat wilt nog niet zeggen dat barca het beste team is.

7 mei 2015 om 10:18

Jij verdiend een groen randje man, dit is precies hoe ik er ook over denk. Veel mensen kunnen Ronaldo niet uitstaan vanwege zijn gedrag, en aanbidden Ibrahimovic dan weer wel. Maar dit soort types geeft de voetbalwereld idd kleur! Hulde voor deze reactie dus, Ronaldo en Messi zijn in mijn ogen totaal niet te vergelijken.. Mensen die verstand van voetbal hebben, en tevens liefhebbers zijn zien aan alles dat Messi de beste voetballer is. Maar het feit dat Ronaldo met Messi vergeleken wordt zegt toch wel wat. Dus idd, enigzins respect voor wat Ronaldo bereikt heeft is op zijn plaats.

7 mei 2015 om 10:38

Die negativiteit tegenover zijn prestaties creërt Ronaldo natuurlijk helemaal zelf door zijn arrogante maniertjes. Het publiek houdt gewoon (in het algemeen) niet van al dat narcisme.
Ik heb veel respect voor zijn statistieken, maar qua puur voetbal en creativiteit zijn er vele voetballers die ik boven Ronaldo plaats.

Ik bekijk niet vaak Real-wedstrijden, maar ik vind het gewoon geen leuke speler meer om naar te kijken. Ja, het is een indrukwekkende atleet maar anderzijds is het zo'n stijve plank in zijn bewegingen geworden, terwijl hij in zijn Man United periode net zoveel spelvreugde en frivoliteit uitstraalde.

7 mei 2015 om 12:08

Ronaldo kan daar waarschijnlijk zelf niets aan doen dat hij zo is, je ziet dat de laatste yijd zich wilt inhouden maar het lukt niet omdat hij niet zo is. Ronaldo is een speler met heel veel karakter, als je dat weglaat is Ronaldo als voetballer weg.

Het past ook niet bij hem om bescheiden te zijn, hij heeft de uitstraling en alles mee maar ook zoveel mensen die hem haten, dat is denk ik waarom hij zo is en je ziet dat hij het gebruikt om zichzelf te motiveren.

Ik snap ook niet waarom mensen "Messi, messi" roepen als Ronaldo aanwezig is, dat maakt hem alleen maar beter. Dat zie je ook vaak terug in de wedstrijden.

Voetbal is tegenwoordig allemaal doorgestoken kaart joh...

7 mei 2015 om 11:48

Jaa inderdaad, Boateng wordt al gelinkt aan Barca en laat het nou precies HIJ zijn die zo onnatuurlijk valt. Natuurlijk is t wel leuk dat het aan de kant van Barca is dit keer, maar dit is inderdaad gewoon doorgestoken kaart. De Fifa heeft gewoon bepaald dat ze deze wedstrijd dik moesten winnen en ik hoop dat ze ook bepaald hebben dat Barca de CL wint.

http://bleacherreport.com/articles/2456161-jerome-...
Hoe is dit mogelijk? Die Boateng gaat gewoon expres liggen!

Het mooie is ook dat Boateng niet zomaar een verdediger is. Hij is een van de beste op het moment. Maar kijk wat Messi met hem deed gisteren, ongelooflijk. Henry heeft gezegd wat ik nog wilde zeggen. Gewoon, wauw.

Messi is puur talent.
Ronaldo heeft er meer voor moeten doen en komt niet in de buurt van de echt beste spelers ooit.

Ik zeg
1.messi
2.cruijf
3.pele
.

7 mei 2015 om 14:01

Voor mij Sjaak Polak tussen Messi en Cruijf.. Heb Cruijff en Pele nooit in het echt zien voetballen en die beelden van hen kunnen duidelijk gemanipuleerd c.q. nep zijn...

7 mei 2015 om 16:04

Ik denk niet dat die beelden nep zijn hoor. WK 1974 en 1978 kon je Cruijff op beelden zien en ik heb nog veel meer beelden van Cruijff gezien. Van Pele inderdaad wat minder maar zijn statistieken liegen niet.

7 mei 2015 om 21:00

Als je beelden van het wk 1978 met Cruijff erin gezien hebt was het inderdaad nep aangezien hij 1977 in het Nederlands elftal gesopt is.

7 mei 2015 om 16:02

Ik zal zeggen:

1 Messi
2 Pele
3 Maradona
4 Cruijf
5 Zidane

Ik mag van geluk spreken dat ik spelers zoals Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano en Messi heb mogen meemaken. Ik moet zeggen dat ik het meest heb genoten van Ronaldinho, maar Messi is toch de beste uit deze lijst. Ik zie veel mensen met elkaar discussiëren over Cristiano en Messi, omdat ze beiden gewoon scoren als een machine. Waarom dan toch Messi? Messi is naar mijn mening een geboren talent, Cristiano is een wereldvoetballer geworden door veel te werken. Messi houdt zich alléén bezig met voetbal, terwijl Cristiano vaker ook met andere dingen op beeld.

Zowel Messi als Ronaldo zijn wereldspelers.

Het verschil is alleen, Ronaldo is completer (kop sterk, verkeerde been is beter, fysiek is beter, een echte atleet) en Ronaldo laat zien met wat talent en discipline om altijd te trainen je bij de beste kan horen. Ronaldo is een echte trainingsmachine, maar Messi daarin tegen, is 1 en al talent. Messi zal minder moeite doen qua trainingen (in vergelijking met Ronaldo) en is misschien minder compleet, maar zijn talent compenseert dat meer dan genoeg.

Daarom als je Messi een actie ziet doen, ziet het er simpel en elegant uit. Terwijl juist bij Ronaldo meer geforceerd eruit ziet, trucjes (waar die allemaal op geoefend heeft) en de stroefheid ervan.

Uiteindelijk is naar mijn mening Messi ook de beste, juist omdat hij heeft wat je niet kan trainen, talent. En dat zien we keer op keer weer.

Ronaldo is zeker weten 1 van de beste spelers, maar in deze era een forever number 2 die in de schaduw loopt voetballend gezien van Messi.

Voor de mensen die nog steeds zeggen dat boateng verkeerd of niet goed verdedigde

“het maakt niet uit wie je bent of wat voor een type verdediger je bent. Je wilt niet dat hij naar zijn linkervoet gaat, maar dan gaat hij dus terug naar zijn rechter. Wat kun je eraan doen? Je moet maar hopen dat Neuer hem pakt. Boateng valt op grappige wijze op de grond, maar hij kan er weinig aan doen. Gewoon op de grond gaan liggen en kijken hoe Messi juicht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren