Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry: ‘Misschien gaat hij zijn goede vriend Vidal achterna naar München’

Laatste update:

Thierry Henry duimt voor een langer verblijf van Alexis Sánchez bij Arsenal. De sterspeler van the Gunners lijkt niet van plan om zijn tot medio 2018 doorlopende contract op korte termijn te verlengen. De club is tegelijkertijd bezig met de contractverlenging van Mesut Özil, die eveneens vastligt tot de zomer van 2018.

/

"Ik wil hem zien tekenen, net als iedereen", vertelt Henry in gesprek met Sky Sports over Sánchez. "Voor de club is het een lastige situatie, maar als een Arsenal-supporter wil ik dat Sánchez voor de rest van zijn leven blijft. Hij is de toekomst van de club, net als Özil."

De Chileen was dit seizoen al goed voor veertien treffers in 21 duels. Hij heeft zich volgens de Franse clublegende in de kijker gespeeld bij 's werelds grootste clubs. "Als hij op een dag vertrekt, verwacht je dat clubs als Bayern München en Paris Saint-Germain zich gaan melden. Misschien gaat hij zijn goede vriend Arturo Vidal achterna naar München. We zullen het zien." Vidal en Sánchez speelden samen bij Colo-Colo en wonnen met Chili de Copa América in 2015 en 2016.

Zie je Alexis Sánchez naar Bayern München gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker geen verkeerde aanwinst voor Bayern. Heb je met Coman, Douglas Costa, Robben en Sanchez 4 spelers van grote klasse en daarachter wellicht nog Ribã©ry die als backup mee kan doen. Daarnaast zal Sanchez bij Bayern meer prijzen kunnen winnen, ook Europees. En 1 jarig contract kan Bayern ook wel afkopen als ze hem echt willen. Ik ben benieuwd of er meer waarheid in zit dan alleen een idee van Henry.

19 januari 2017 om 10:48

Ik zou het als Sanchez zijnde absoluut overwegen. Naast jouw argumenten is het ook gewoon prettiger dat je geen 80 wedstrijden in een jaar hoeft te spelen, leidt alleen maar tot overbelasting, minder vakanties en blessures

19 januari 2017 om 14:32

Sanchez zou het liefste 100 wedstrijden per jaar spelen, dus dat lijkt me niet het probleem..

Misschien wil zijn goede vriend Vidal wel een keer in Engeland spelen.

19 januari 2017 om 09:55

Vidal lijkt me een winnaar. Arsenal wordt het sowieso niet

19 januari 2017 om 12:42

Sánchez is ook een winnaar.

Ligt er een beetje aan wat er bij Bayern gebeurt, maar ik vind Lewandowski minstens net zo goed. Wellicht als Muller weg zou gaan...

Gaat Bayern nu nog niet doen. Volgens mij heeft Lewandowski net verlengd, maar is hoe dan ook een betere spits dan Sanchez. En 1 van die 2 op de bank lijkt me ook niet handig.

19 januari 2017 om 09:36

Alexis speelt bij Arsenal. het meerendeel van de wedstrijden. Niet als spits en zou prima als vervanger van Ribéry dan concurrent van Costa kunnen komen na München.

19 januari 2017 om 09:44

Sanchez, kan je eigenlijk overal wel kwijt. spits, plek van Ribery of de plek van Muller/valse spits.

Zou een geweldige aankoop zijn voor Bayern, Alleen zonde dat ze vanaf links al Costa, Ribery en Coman hebben. Ja Sanchez is beter dan al deze 3 spelers, maar is niet direct nodig.

Enige optie zou veel rouleren dan. Maar ik zie het niet zo 1,2,3 gebeuren. Bayern strooit meestal niet zomaar met geld als het niet nodig is.

19 januari 2017 om 09:44

Het zijn compleet andere types spitsen.

Met als verschil dat Sanchez natuurlijk geen pure spits is en een enorme meerwaarde zou zijn om Robbery op te volgen want hij is en blijft in de eerste plaats nog steeds een flankspeler.

Sanchez zou zeker een aanwinst zijn, alleen heeft Bayern Robben, Ribery, Coman en Costa dus hij is niet bepaald nodig. Natuurlijk zijn de eerste twee al wat ouder, maar nog altijd niet versleten.

Hoop echt dat hij gaat verlengen, maar ben er bang voor.. Zou mooi zijn als Sanchez gewoon eist dat er toppers bijkomen, dan heeft Arsenal geen keus.

19 januari 2017 om 10:41

Als Sanchez eist dat er toppers bijkomen zie ik hem gewoon verkocht worden.. Het bestuur, en dan gaat het nog niet eens om Wenger, laat zich niet onder druk zetten tot het (in hun ogen) vergooien van geld omdat ene Alexis Sánchez dat wil.. Wenger is misschien koppig, maar hij wil het wel. Het bestuur is niet koppig, maar wil het gewoon niet. Dat gevoel krijg ik in ieder geval altijd. Trouwens ook leuk dat VZ niet alles vermeld, want Henry (maar ook Neville) heeft eveneens gezegd dat hij van mening is dat mensen niet moeten doen alsof Arsenal volledig klaar is als Alexis en/of Ozil weggaan. Ze worden soms ook te belangrijk gemaakt. Neville heeft zelfs letterlijk gezegd dat als Alexis met die aanbieding uit China gaat schermen voor een soortgelijk salaris, dat Arsenal hem dan lekker moet laten gaan omdat ze in het verleden veel betere en belangrijkere spelers hebben verloren. En daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. Ja je moet Ozil en Alexis verlengen, maar als ze 350k gaan eisen bijvoorbeeld, dan moet je ze lekker laten gaan.

19 januari 2017 om 10:52

Een speler is ook niet groter dan de club, maar ik hoop het gewoon omdat ik wil dat Arsenal de volgende stap zet. In de zomer zegt Wenger dadelijk weer dat de selectie prima is en behoudt die jongens als Ramsey, Walcott etc.

En nee, Arsenal is niet volledig klaar, maar je krijgt wel een grote klap. Sanchez hoort bij de beste spelers ter wereld en die vervang je echt niet zomaar. Er zijn in het verleden betere en belangrijkere spelers geweest, maar hebben we ons toen herpakt? Nee, nog steeds niet goed genoeg. Toen waren het spelers als Henry, Hleb etc. en op dat niveau zijn we nooit meer geweest en we hebben ook bijna nooit meer spelers gehad die deze mannen enigszins konden vervangen.
Natuurlijk moet je ze geen 350k geven, maar 250-280k moet kunnen. De salarissen worden ook gewoon hoger en hoe klote dat ook is, daar moet je in mee. Volgens mij eisen ze ook echt geen 300k.

19 januari 2017 om 11:49

Ik las dat Ozil ging kijken of Wenger een nieuw contract krijgt en dat hij door Wenger nu bij Arsenal speelt. Ik denk dat hetzelfde is met Sanchez.

19 januari 2017 om 20:06

Zowel Robben als Ribery, wie beiden fragiel zijn, vertrekken na het volgende seizoen, dus is het vanzelfsprekend dat er een opvolger (of twee) gekocht wordt in de zomer. Coman voldoet (nog) niet. Sanchez daarentegen is goed genoeg om meteen te starten in de basis, en hij kan ook nog eens in de spits.

20 januari 2017 om 10:16

Die twee zullen nog 1,5 jaar blijven idd. Maar nu zie ik dat bericht over dat ze twijfelen over Coman. Wie weet laten ze hem terug naar Juve gaan en proberen ze Sanchez te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren