Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Helaas is dit de ontwikkeling in de voetballerij, het wordt steeds extremer’

Laatste update:

Manchester United heeft Paul Pogba voor 105 miljoen euro gekocht van Juventus. De transfer is al even rond, maar Pogba houdt de gemoederen nog dagelijks bezig. Voormalig Manchester United-keeper Anders Lindegaard heeft ook een mening over de megatransfer.

/

“Dit is een nieuw hoofdstuk”, zegt Lindegaard over de transfersom tegen 888sport. “Manchester United is een andere club dan toen ik er was. De club wordt op een andere manier geleid en gebouwd op andere waarden. Het is anders dan toen ik kwam in 2010.”

“Helaas is dit de ontwikkeling binnen de voetballerij. Alles draait om geld. Ik weet dat Manchester United de afgelopen decennia al veel geld heeft uitgegeven, daarom is de club ook zo succesvol, maar het wordt steeds extremer”, vindt de 32-jarige sluitpost, tegenwoordig uitkomend voor Preston North End.

De transferbedragen lopen uit de hand

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat gezeur over die bedragen de hele tijd begint wel irritant te worden. Er wordt gedaan alsof alleen in voetbal zulke omgaan. In de NFL en NBA gaan ook precies zulke bedragen om en sommige zijn zelfs ook hoger. Zo werkt een markt nou eenmaal je kan er niks aan veranderen

10 augustus 2016 om 16:51

Sommige kunnen de bedragen nog wel hebben maar het gaat ook over de jeugd.
Eerst werd bij United en andere ploegen de jeugd nog een kans gegeven bij het eerste elftal.
Terwijl ze nu miljoenen uitgeven, de jeugd moet het maar uitzoeken bij een club op een lager niveau. Die jeugdspelers worden verkocht voor veel geld met een clausule voor terugkoop. Enkele jaren geleden was dat anders.
In nederland krijgen jeugdspelers een kans, dat zou daar ook zo moeten zijn!

10 augustus 2016 om 16:55

Het is natuurlijk niet vreemd dat men zeurt om de huidige situatie. In de NFL en NBA gebeurd dit ook, maar dat houd niet in dat we dat dan maar ook moeten accepteren in Europa. Daarnaast zijn er ook een aantal bijzondere regels in de NBA competitie. Eigenlijk ook totaal niet te vergelijken. Het zijn de sponsoren die het verzieken. 20 miljoen euro in het hedendaagse voetbal is standaard geworden voor een redelijk goede voetballer. De gevolgen hiervan, is dat 90% (als het niet hoger is) van de bestaande clubs in Europa bijna geen kans meer maakt om de top aan te vallen. Voorbeeld AC Milan

10 augustus 2016 om 16:58

Ik volg se NBA al jaren en ik nooit van transfer sommen daar gehoord. Spelers stappen over als hun contract af loopt of ze geworden geruild voor andere spelers.
Dat men het steeds hierover heeft wordt wel irritant, maar we moeten niet gaan doen alsof dit normale bedragen zijn of moeten gaan worden. Want normaal is het zeker niet, eerdee absurd.

10 augustus 2016 om 17:02

Ja maar een average point guard als Mike Conley vangt nu wel even 150 miljoen voor 5 jaar, Batum 100m voor 4 jaar etc. Wel of geen transfersom is niet relevant, gaat om de bedragen en inflatie in sport algemeen.

10 augustus 2016 om 17:29

Alleen is het grote verschil dat er bij voetbal spelers worden gekocht door grote bedragen en dit is niet zo bij NFL en Nba. Bij NBA heb je wel echt absurde salarissen. Maar goed, ik ben het wel met je eens. In de grootste sporten gaat nu eenmaal enorm veel geld om, net zoals bij de grote bedrijven etc. Hoort erbij.

10 augustus 2016 om 17:39

Klopt daar zijn absurde salarissen. Je kan er sws niks aan doen als de supporters massaal kijken naar sport

10 augustus 2016 om 19:04

@superbuli, één van de grootste non-argumenten die er bestaan. Ergens anders gaat het ook zo ...dus moeten we het hier ook maar goed en leuk vinden.

Niet alleen dat maar de salarissen worden ook steeds extremer. United betaald gewoon top 3 hoogste salarissen in Bpl. En er bevinden zich 4 spelers in top 10, City heeft ook 4 spelers in top 10.

Voorheen werd de gekte aangewend door Chelsea na Abrahamovic. Maar nu lijkt het erop dat de club uit Manchester de gekte aanwenden in zowel salarissen als transfersommen. De balans is echt extreem rond de -180 miljoen op uitgave balans.

Ben vooral benieuwd wat er gebeurd als de TV deal anders wordt en voornamelijk minder. Maar dit zal op dit moment nog wel even zo aanhouden.

10 augustus 2016 om 16:47

Dat is natuurlijk niet zo vreemd. United heeft zichzelf op eigen kracht naar een absolute financiële grootmacht weten te werken.

Het geld is er en kan dus ook uitgegeven worden. Als je jezelf daarnaast dan realiseert dat United geen Champions League speelt en sportief de afgelopen 3 seizoenen minder heeft gepresteerd, dan weet je dat je de absolute topspelers op een andere wijze moet overhalen dan voorheen. Dan is de logische optie die voorhanden is het salaris.

Is toch ongelooflijk dat dit gebeurt 105 miljoen plus extra kom je op 120 miljoen! Dat is 120.000.000 laat het even op je inwerken. Gebeurt? Mooi. En bedenk ook eens een spits die bijna 30 is(higuain) is gekocht voor 85 miljoen waar gaat dit heen? Is ook zo bij NBA en de Nfl. Ook al draait United jaarlijks een omzet van meer dan 500 miljoen(corrigeer mij als ik het fout heb) is het van de zotte. Kijk Atleti die halen spelers onder de 50 miljoen(als er niks mij ontging) zo kan het ook.

10 augustus 2016 om 16:58

Denk op elk vlak dat je veel meer respect moet hebben voor het beleid van Man Utd doorheen dat de jaren dan dat van Atletico Madrid. Man Utd is één van de gezondste clubs ter wereld. Beter beleid hebben kan bijna niet. En zeker als je weet hoeveel schulden dat Atletico heeft en vooral de manier waarop ze schulden hebben.

10 augustus 2016 om 17:23

Kijk wat Atleti de afgelopen 5 jaar heeft gewonnen en wat United heeft gewonnen. Begrijp mij niet verkeerd ik heb niks tegen United en ben ook geen Atletico fan maar iets meer respect voor Atletico mag best. Toen Real een paar jaar geleden Bale had gekocht ontplofte VZ van negatieviteit tegen Real, en nu tja United kan het betalen heeft geen schulden blablabla. Elke club heeft schulden, en Real is ook hard op weg om schuldenvrij te raken elk jaar een omzet van meer dan 600 miljoen. Sinds Bale bij Real speelt pakt Real erg veel prijzen ben benieuwd of United ook gelijk prijzen pakt met Pogba

10 augustus 2016 om 17:54

Respect? Ze geven belachelijke bedragen uit en ze presteren helemaal niks tot nu toe.

10 augustus 2016 om 18:02

United is op de goede weg terug, maar ben benieuwd of ze na de cumunnity shield nog een andere prijs winnen. Ik heb er igg zin in vooral omdat veel clubs zich goed versterkt hebben, en er veel goeie coaches zijn. Mourinho, Guardiola, Weger en Conte geweldig!

10 augustus 2016 om 17:18

Eerlijk gezegd voelt 120 miljoen voor mij niet heel anders dan 60 miljoen.

hoeveel gaan ze terugverdienen met de shirtverkoop...zal ook niet weinig zijn...alleen al in azie zal dat enorm zijn

Hey een artikel en tig reacties over een transfersom .. Wat interessant!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren