Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hazard plots transferdoelwit na beweging rond Ronaldo en Mbappé’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo staat op het punt om Juventus in te ruilen voor Manchester United en dus zoekt de Italiaanse grootmacht naar vervangers. Volgens Marca is La Vecchia Signora uitgekomen bij Real Madrid met het verzoek om Eden Hazard op huurbasis over te nemen. De Belgische aanvaller wil het liefst blijven in het Santiago Bernabéu, maar beseft dat hij mogelijk minder aan spelen toekomt als Kylian Mbappé wordt aangetrokken, zo klinkt het.

Ronaldo is hard op weg naar Manchester United, dat een bod van naar verluidt 28 miljoen euro op hem heeft uitgebracht. Met nog vier dagen tot het sluiten van de transfermarkt is haast geboden voor Juventus in de zoektocht naar een vervanger. Italiaanse media meldden dat Mauro Icardi op het wensenlijstje stond, maar Paris Saint-Germain wil de Argentijnse spits niet laten gaan naar de club uit Turijn.

In navolging van Marca meldt ook de Italiaanse journalist Nicolo Balice van onder meer Corriere dello Sport dat Hazard bovenaan het wensenlijstje van Juventus staat. De dertigjarige Belg staat sinds 2019 onder contract bij Real Madrid, dat destijds 115 miljoen euro voor hem betaalde. Mede door blessureleed kwam Hazard tot dusver niet volledig uit de verf. In alle competities kwam hij niet verder dan vijf doelpunten.

Het is onbekend of Real Madrid wil meewerken aan een tijdelijk vertrek van Hazard, wiens contract nog doorloopt tot aan de zomer van 2024. De Spaanse topclub is achter de schermen hard aan het werk om Mbappé over te nemen van Paris Saint-Germain. Een eerste bod van 160 miljoen euro werd geweigerd, waarna de Koninklijke terugkwam met een bod van 170 miljoen euro plus tien miljoen aan variabelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou ik niet doen. Ik heb nog klein beetje geloof en hoop dat het eruit komt bij Hazard. Ik heb vertrouwen in Pintus en Ancelotti. Een aanval met Hazard-Benzema-Mbappe is op papier geweldig. Zeker als je daar achter nog Bale, Vinicius en Rodrygo hebt.

27 augustus 2021 om 17:35

Nee man. Hazard is gewoon klaar. Finito. Op papier kan hij misschien nog voetballen maar in realiteit is hij gewoon klaar. 0 goede wedstrijden in twee jaar. 3 goals in twee jaar. Kan me helaas niet voorstellen dat Juve hierin trapt

27 augustus 2021 om 17:40

Tegen Alaves was gewoon een goede wedstrijd nochtans.

27 augustus 2021 om 17:44

Had een bijzonder mooie assist, maar dat was het dan ook wel. Tegen Levante weer zoals altijd dramatisch. Hij komt gewoon geen baksteen meer voorbij

27 augustus 2021 om 17:49

Hij heeft gewoon een goede wedstrijd gespeeld tegen Alaves dus.

27 augustus 2021 om 17:53

Het is niet dat hij geen baksteen voorbij komt omdat het mislukt, het is omdat hij het niet probeert. Het heeft misschien tijd nodig?

27 augustus 2021 om 17:57

CMG - We hebben Eden 'judge me on my second season' Hazard nou al genoeg tijd gegeven.. Wat mij betreft is het nu klaar

27 augustus 2021 om 18:04

Perez gaat hem niet opgeven, kan ik je nu al meegeven. Zelfs Bale hebben ze tot vandaag niet opgegeven.

27 augustus 2021 om 18:16

Tegen Portugal was hazard anders fantastisch, beste man op een veld met Bruno, Ronaldo, Felix, en de Bruyne (die weliswaar van het veld werd getackeld). Real zou beter Lieven Maesschalck kopen als kinesist, dat zou hun beste transfer in jaren zijn.

27 augustus 2021 om 18:21

Bale hebben ze een paar jaar geleden al opgegeven, ze krijgen hem alleen niet verkocht. Of hebben ze hem vorig seizoen verhuurd aan Spurs omdat ze zoveel vertrouwen in hem hebben?

27 augustus 2021 om 18:55

Bale en Zidane konden gewoon niet door één deur, die beleefde zijn beste tijden onder Ancelotti dus daar komt nog wel iets van terecht.

27 augustus 2021 om 19:55

Daar wouden ze anders graag vanaf, maar omdat de Welshman weigerde zijn royale contract op te zeggen zit men met hem opgescheept. Hazard is trouwens echt een hele goede speler, alleen met al die blessures is het lastig om hem te beoordelen. Ik hoop niet dat Real Madrid hem weg doet.

27 augustus 2021 om 17:36

Eerder 442 met Mbappe en Benzema als koningskoppel is beste formatie voor Real Madrid. Hazard ga ik je vertellen wordt niks, of ja hij zal niks toevoegen aan Real Madrid.

Hoezo minder spelen? Hazard speelt op links en Mbappe kan prima vanaf rechts komen. Tenzij Vinicius opeens de pannen van het dak speelt, maar anders is Hazard gewoon basis.

27 augustus 2021 om 17:36

Vinicius heeft dit seizoen in 30 minuten evenveel goals gescoord als Hazard in 2 jaar. Hazard speelt nu puur door zijn naam, maar dit gaat niet lang meer duren.

27 augustus 2021 om 18:29

Dat is een feit. Het is ook een feit dat Vini zelf in 30 minuten net zoveel gescoord heeft als het hele vorige seizoen.

27 augustus 2021 om 18:53

Tja daar heb je wel een punt hahah

Ik geef een tip aan Juventus niet aan beginnen, want hazard is blaffen blaffen maar nooit bijten en plus is zijn dribbels kwijt en is angstig in zijn spel, en na enkel blessure nooit meer de oude geworden. Ze hebben Chiesa en Dybala op de flanken toch?

27 augustus 2021 om 17:48

Dybala is geen flankspeler.

27 augustus 2021 om 17:55

dat is waar, is eerder een schaduw spits....

En dan nog afkomen met een huurvoorstel. Ik zie eerder Asensio nog richting Juventus vertrekken. De Ligt ruilen voor Hazard zou ik ook vrede mee hebben

Natuurlijk gaat Hazard niet weg. Mbappe komt er gewoon bij en wellicht dat Rodrygo of Vinicius verhuurd kan worden.

27 augustus 2021 om 17:43

Zou ook Rodrygo verhuren, indien we niet van Bale afgeraken (wat de verwachting is). Die kan dan een jaar veel spelen, om volgend jaar terug aan te sluiten als Bale vertrekt. Verwacht dat Asensio eieren voor zijn geld kiest en sluit Juve niet uit die hem steeds is blijven volgen.

Hey dat zei ik hier een uur geleden al .. ik volg Marca en de Madrid pagina’s en forums vandaag op de voet. Mis Geen seconde haha ..Er gaan nog verrassingen komen. Juve wil idd hazard huren en Jovic kopen en verder word er gebeld dat psg met die 170 miljoen vol voor Haaland zal gaan volgens Marca. Verder is Tottenham dicht bij de komt van moriba en bayern heeft bijna ginter binnen …Vuurwerk en spektakel op komst deze laatste dagen

27 augustus 2021 om 18:30

Tottenham is 15-20 miljoen verwijderd van het kopen van Moriba.

27 augustus 2021 om 18:47

Dat is nog een aardig bedrag @visca . Ben benieuwd. Lekker laten gaan samen met pjanic en miljoenen binnen harken. Dembele staat wel op het punt om te tekenen tot 2025 melden ze.

27 augustus 2021 om 18:50

Ik beng bang dat het niet haalbaar is dat bedrag. Maar voor Laporta laat hem anders niet gaan dit seizoen. Pjanic is een verloren zaak ben ik bang. Als Dembele bijtekent zou dat heel mooi zijn.

Hahaha hazard huren. Wat een grap. En daarnaast zal juve waarschijnlijk niet het geld hebben om hem te kopen (denk aan rond de 80miljoen) dus die zal wel blijven. Miss dat ze interesse hebben in jovic en rodry? Combideal voor 60miljoen ofzo.

27 augustus 2021 om 17:41

Bale kunnen ze wel huren

27 augustus 2021 om 17:52

bale verkopen zie ik het liefst, huren kan ook want heeft toch een eenjarige contract, als we maar van hem af zijn ben ik tevreden..

27 augustus 2021 om 17:54

Waarom onderschat iedereen Rodrygo zo erg? Hij is nog hartstikke jong en kan zeker wel uitgroeien naar een niveau goed genoeg voor Real. En wat betreft Hazard heb ik ook hoop zoals CMG hierboven aangeeft.

27 augustus 2021 om 18:00

Rodrygo heeft echt alles behalve het niveau van real madrid. Heeft geen enkele exceptionele kwaliteiten voor een aanvaller. Heeft geen acties, geen enorme snelheid, wel een leuke voorzet en houdt de bal in de ploeg, nou nou poeh wat een talent dan zeg.

27 augustus 2021 om 18:06

Geen actie? Dribbelt heel makkelijk, is snel, heeft een betere voorzet en traptechniek dan Hazard, Vinicius etc. Rodrygo is gewoon een topper.

27 augustus 2021 om 18:32

ach ga man, als hij naar ajax gaat staat hij wissel

27 augustus 2021 om 18:51

Op snelheid na is Rodygo in elk opzicht beter dan Vini. Is ook niet zo moeilijk, maar Rodygo verprutst minder dan Vini. Dus als Rodygo het niveau niet heeft, wat inderdaad klopt, dan Vini al helemaaaaal niet. Maar goed, dat weet de hele voetbalwereld al 3 seizoenen op rij (sommige Madridista's uitgezonderd). Beiden zijn hilarisch voor het niveau en statuur van het ooit zo grote Madrid.

27 augustus 2021 om 18:57

De enige reden dat mensen rodry beter vinden dan vini is omdat rodry minder balverlies heeft. Vini heeft geen voetbalintelligentie en pas en te onpas spelers voorbij te dribbelen en geeft verkeerde passen, maar vini heeft daarentegen echt exceptionele kwaliteiten die voor een aanvaller superbelangrijk zijn zoals zijn snelheid en dribbels. Rodry heeft dat niet. Rodry is een type vaszquez en zouden we beter als back kunnen omturnen.

27 augustus 2021 om 19:10

Lijkt me sterk dat jij wel effe weet waarom miljoenen fans Rodrygo boven Vini plaatsen. Feit is, Rodrygo is veel klinischer, terwijl Vini de meest bizarre kansen mist...van dichtbij vaak zelfs, tevens heeft Rodrygo een hogere assist ratio oftewel hij is creatiever en beter in passing. Qua geslaagde dribbels staat Vini niet eens top 25 La Liga (29e), dus om dat als "exceptionele kwaliteiten" te beschouwen is hilarisch. Net zoals dat iemand die welgeteld een paar goals in Brazilië heeft gescoord doodleuk door Perez in de basis werd gezet. Vini heeft nergens, nooit, Real Madrid waardig talent laten zien. Bizar dat je dit na 3 jaar hilarisch gepruts en rampzalige wedstrijden weigert te erkennen. Zijn kwaliteiten moet ik tot de dag van vandaag nog zien, terwijl leeftijdgenoten als Haaland, Hakimi, Sancho, Mbappe, Foden, Mount etc allemaal wél wereldklasse waardig talent hebben laten zien op Vini's leeftijd. Dus leeftijd excuus is onzin. Nogal een verschil.

27 augustus 2021 om 21:23

Vini heeft zeker geen wereldklasse waardig talent en nergens zeg ik dat alleen vind ik hem voor een aanvaller specifieke kwaliteiten hebben waarmee hij het verder kan schoppen dan rodry. Het zijn beiden als wereldklasse talenten gehaald alleen hebben ze daar echt niks van laten zien. Maar ik vind vini in potentie wel beter dan rodry.

28 augustus 2021 om 10:58

80M voor Hazard lijkt me nu ook niet echt realistisch. Met 40 mag je blij zijn

Gaat natuurlijk nooit gebeuren, mits hij eindelijk een keer fit blijft is het nog steeds een fantastische speler, helemaal in combinatie met Benzema en wellicht Mbappe

Wim Hover als ik al die bedragen hoor wat aan spelers wordt uitgegeven, vraag ik me wel af waar is het einde .Klups en spelers kunnen beter wat geld investeren aan mensen die het echt nodig hebben, er zijn zoveel mensen die honger lijden, maar dat maakt die miljonairtjes niets uit, schandalig in mijn ogen.

Mbappé en Hazard kunnen prima samen, en je zou momenteel echt slechts een fractie van het aankoopbedrag terughalen, als er iemand uberhaupt aan z'n salariseisen wil voldoen.

jahoor geweldig je laat Ronaldo gaan en haalt een zeer dure Hazard binnen die niks presteert, ook al zou het alleen 1 jaar huren zijn.
dan zouden ze waarschijnlijk zijn salaris van 20 miljoen moeten overnemen, en heb je dus weinig ruimte voor andere aankopen. voor Real zou het geweldig zijn maar voor Juventus een afgang

Hahaha gast. Dat messi niet kon bijtekenen bij barca heeft een tsunami in het voetbal veroorzaakt. Wat gebeurt er allemaal.

zaou het niet doen, ik heb nog vertrouwen in hazard hij en mbappe kunnen gewoon samen spelen en je hebt ook met mbappe en hazard spelers die veel diepgaan zonder bal

27 augustus 2021 om 18:08

alleen heeft hazard geen snelheid meer wil je diepgang zet er dan Vinicius neer ik schat Vinicius en Rodrygo hoger in dan Hazard.
het zou geweldig zijn als Real nu nog spelers zoals Bale Hazard en Isco kan lozen dan ben je langzamerhand je oude spelers aan het lozen. en blijven alleen de oude spelers die echt wat toevoegen Benzema Modric Kroos bij de club
als iemand 50 miljoen zou bieden voor hazard dan zou ik dat altijd accepteren en Bale gratis overnemen. dan ben je van die oude garde af en die enorme salarissen en kan je van dat geld 1 opvolger halen. een speler met potentie zoals Madueke 35 miljoen of Traore pijlsnel en fysiek sterk en misschien krijgt hij eindelijk rendement. of een meer ervaren speler, zoals Insigne voor een zacht prijsje van 25 miljoen Benzema en Mbappe kunnen als centrum spitsen spelen en dan heb je met Rodrygo Vinicius en Insigne prima buitenspelers waar Mbappe ook op de flanken kan

Nah, Hazard gaat niet weg. Je ziet aan alles dat Hazard geforceerd speelde de afgelopen jaren. Kon de druk om dé ster te zijn niet aan. Maar nu Mbappe waarschijnlijk komt, zal Eden wat vrijer kunnen spelen. Denk dat Real het wil gaan proberen met Hazard Benz en Mbappe of zelfs een 4231 met Benz voorop en Vinicius op de flank, Hazard in een vrije rol achter Benz en Mbappe op de flank. Heb er vertrouwen in!

Daarentegen zou ik Rodrygo verhuven naar bijv Juve of een subtopper wel een goeie vinden.

27 augustus 2021 om 18:57

Gezien het feit dat wereldklasse spelers Ramos, Benzema, Kroos en Modric daar speelde zou Hazard überhaupt nooit "dé ster" kunnen worden. Of hij moest dik over Benzema's 40 G/A per seizoen heen gaan knallen, maar die kans was nihil. Ja, één van de sterren, maar dat is iets anders dan dé onbetwiste ster. Het narratief "dé sterspeler" werd gecreëerd door de hypende, voornamelijk Engelse, media, die Hazard doodleuk boven iconen als Ramos Benzema Kroos en Modric plaatste

27 augustus 2021 om 19:30

Feit is dat Hazard werd gezien als opvolger van Ronaldo en eerste grote aanvallende aankoop was sinds CR weg is, dus die druk voelde hij sowieso ongeacht wat jij nu zegt. Het is niet dat Modric Kroos en Ramos de doelpunten van Ronaldo hebben opgevangen.

27 augustus 2021 om 20:08

Om "dé ster" te zijn hoef je natuurlijk niet net zoveel goals als Ronaldo te scoren, bijv KDB is onbetwist "dé ster" terwijl ook hij niet eens zo veel scoort, dus een vrij slap argument aangezien je nu doodleuk suggereert dat iemand alleen "dé ster" kan zijn als hij veel scoort. En feit is dat een dribbelaar/spelmaker als Hazard toch echt niet de opvolger van goaltjesdief/afmaker Ronaldo werd gezien, 2 totaaaal verschillende spelers, nogmaals, dat maakte de media ervan. En zelfs een waardeloze prutser als Mariano kreeg dat nr. 7 shirt dus dat zegt allemaal niet bijster veel. Vooral gezien het feit dat in La Liga elke nummer gebruikt moet worden en dus iemand hoe dan ook nr7 moest dragen. En ongeacht wat jij nu zegt, lijkt het me sterk dat jij weet wat Hazard wel of niet voelde.

Lijkt me stug maar ik zou het persoonlijk niet erg vinden. Ik vind Hazard echt zo ver teruggevallen. Misschien is een nieuwe omgeving beter. Zelfs Bale speelt gretiger dan Hazard naar mijn mening. Is ook alles kwijt lijkt het. Kan niet schieten en van zijn dribbels zijn ook niet veel over. We hebben amper de Hazard gezien die het duel aanging met de directe tegenstander. Met Mbappé (Als die komt, maar dat is al waarschijnlijk), Benzema, Vinicius Jr, Rodrygo en Bale redden we het prima voorin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren