Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hateboer helpt Atalanta met fraai doelpunt aan koppositie in Serie A

Laatste update:

Atalanta is het seizoen in de Serie A uitstekend van start gegaan. Op eigen veld werd promovendus Frosinone met 4-0 verslagen. Hans Hateboer leverde een belangrijke bijdrage aan de overwinning, want hij tekende op fraaie wijze voor het tweede doelpunt. Door de ruime zege mag Atalanta zich voorlopig koploper noemen.

De thuisploeg kwam al na een klein kwartier op voorsprong. Rafael Toloi speelde de mee opgekomen Alejandro Gómez in, die het strafschopgebied in stormde en de 1-0 op het scorebord zette. Diezelfde Gómez stond een paar minuten na rust aan de basis van de 2-0 van Hateboer. Zijn voorzet kwam terecht voorbij de tweede paal, waar de Nederlander opdook en met een knappe volley wist te scoren. Het was het tweede doelpunt van Hateboer in twee wedstrijden, want in zijn laatste duel was hij ook al trefzeker. In de voorronde van de Europa League scoorde Hateboer tegen Hapoel Haifa.

Met nog een half uur te gaan werd de stand op 3-0 gezet in het voordeel van Atalanta, waar Hateboer, net als Marten de Roon, de negentig minuten volmaakte. Het was wederom Gómez die aan de basis stond van het doelpunt. Hij stoomde op aan de linkerkant en wist bij de tweede paal Mario Pasalic te bereiken. Voor laatstgenoemde was het een koud kunstje om de bal over de doellijn te werken.

In de slotfase kreeg Frosinone, waar aankoop Rai Vloet nog ontbrak in de wedstrijdselectie, nóg een tegendoelpunt te verwerken. Het was uitblinker Gómez die de eindstand op 4-0 bepaalde. Zodoende tankt Atalanta het nodige vertrouwen op weg naar de confrontatie met FC Kopenhagen in de play-offs van de Europa League van aanstaande donderdag. In de competitie staat volgende week maandag de uitwedstrijd tegen AS Roma op het programma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gomez weer met 2 assist en een goal, pracht speler, en dat bij een club als Atalanta, jaar in, jaar uit.
Jammer voor hem dat hij messi Dybala ect voorzich heeft bij het nationale team

20 augustus 2018 om 22:32

2 goals, 2 assist*, maar natuurlijk staat Hateboer in de titel....

21 augustus 2018 om 00:22

Vreemd hè op een Nederlandse website...

21 augustus 2018 om 06:50

Er mag ook wel wat meer objectiviteit zijn he'

21 augustus 2018 om 07:07

Zeker als er iemand de sterren van de hemel speelde i.t.t. hateboer

21 augustus 2018 om 09:21

Maurootje dat heeft te maken met het aantal kliks en aantrekkingskracht van een artikel. Atalanta wordt over het algemeen niet veel gevolgd. Dus zet je als titel neer Gomez scoort 2 goals en 2 assists en is grote held van Atalanta dan krijg je minder kliks dan dat Hateboer een goaltje maakt. Mocht hateboer bij Juventus spelen en Ronaldo maakt 2 goals en 2 assists dan wordt Hateboer niet in de titel verwerkt. Its all about attraction

21 augustus 2018 om 11:12

Heeft niets met objectiviteit te maken hoor. Hateboer in de titel zorgt voor meer clicks, Nederlanders vinden dit interessant want hij is een Nederlanders. Verder staat er gewoon in het artikel dat Gomez de absolute uitblinker was met 2 goals en 2 assists dus ik snap echt niet wat je probleem is maurootje. Ga lekker op een Italiaanse nieuwssite kijken dan, ben je gelijk van het probleem af, ciao!

20 augustus 2018 om 22:38

Ja,lachwekkend dat ze hem niet in de titel noemen. Hij was bij alle 4 de goals betrokken en wat een heerlijke speler is het ook! Hij bewijst al een tijdje dat hij eigenlijk te goed is voor Atalanta. Ik zou hem weleens willen zien bij Napoli of Lazio.

21 augustus 2018 om 00:08

Te goed voor Atalanta?! Dat slaat helemaal nergens op. Atalanta is zelf onderhand een voortreffelijke ploeg. Gomez is hier prima op zijn plek en zal met Atalanta dit seizoen opnieuw, minimaal, Europa League voetbal gaan halen en misschien zit er nog wel meer in!

21 augustus 2018 om 06:44

Hoezo lachwekkend? Zoals hierboven ook al is gezegd; dit is een Nederlandse site. Je weet toch hoe dat werkt?

20 augustus 2018 om 23:05

Denk dat Messi er wel weer zal willen staan als de Copa America aanbreekt. Zou wel dom zijn, Argentinië moet er komend jaar echt een team van gaan smeden en als de belangrijkste speler van het elftal de oefenwedstrijden niet meedoet heb je toch wel een probleem. Stel dat Argentinië eindelijk een werkend systeem vindt en Messi komt er opeens bij voor de Copa America. Wat ga je dan doen?

Je kan toch wel de voordelen zien dat Atalanta al Europese wedstrijden heeft gespeeld tegenover Frosinone, die enkel een c wedstrijd in de coppa Italia hebben gespeeld als officiële pot.

Ze zijn leuk bezig daar bij atalanta. Vorig jaar paar aardige europese wedstrijden gezien van hun op 7.

Atalanta begint zo langzamerhand echt een vaste kandidaat te worden die speelt voor Europees voetbal . Eerst was het vaak een zooi en bungelde het tussen 10 en 15 maar laatste jaren iedere keer heel netjes meestrijden voor Europees . Gomez Ilicic Freuler echt heerlijke spelers .

was even verrast door de titel, maar mooi voor Atalanta dat het geen clickbait is! Gaat toch wel goed daaro!

Atalanta is een heerlijke ploeg om naar te kijken! Natuurlijk worden Ilicic en met name Gomez genoemd, maar het geheim van Atalanta heet Gasperini! Voortreffelijke coach die Atalanta laat spelen op een unieke manier. De ploeg speelt met een tactiek die barst van de lopende mensen en met name positie wisselingen. Als dit loopt, en dat doet het heel vaak, is het geweldig om te zien!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren