Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harde kritiek op hart van Feyenoord: ‘Zij zijn niet zo goed als iedereen denkt’

Laatste update:

Aad de Mos is niet onder de indruk van Dávid Hancko en Gernot Trauner van Feyenoord. De voormalig trainer van onder meer Ajax en KV Mechelen laat dat weten in gesprek met Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters. Volgens De Mos zijn Hancko en Trauner 'niet zo goed als iedereen denkt'.

Trauner staat de laatste weken weer in het hart van de defensie, maar de aanvoerder heeft daarvoor de nodige wedstrijden moeten laten schieten. Wegens overbelasting moest de Oostenrijker de wedstrijden tegen PEC Zwolle, Vitesse, Lazio, FC Twente en RKC Waalwijk laten schieten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De laatste wedstrijden verschijnt de centrumverdediger wel weer in de basiself van trainer Arne Slot. Trauner vormt het hart van de defensie met Hancko, die net als eerstgenoemde geen bijster sterke indruk heeft achtergelaten op De Mos. De analist krijgt de vraag waar zij tekortgeschoten zijn in de Champions League. "Ze zijn sowieso niet in vorm en hebben te maken gehad met een tegenstander die veel beter is dan zij", doelt De Mos op Atlético Madrid.

"Hancko en de Apotheker (Trauner, red.) zijn niet zo goed als iedereen denkt. Ze missen sowieso snelheid in bepaalde situaties. De Apotheker is geblesseerd, speelt een beetje ingetogen. Bij ballen vanaf de zijkanten zijn ze zeer matig. De communicatie achterin met Bijlow is ook niet geweldig", somt De Mos op. Hancko verlengde zijn contract bij Feyenoord overigens tot medio 2028.

Feyenoord kreeg dit seizoen tot op heden acht doelpunten tegen. Na de nederlaag in de vorige speelronde tegen Atlético (1-3) moest Feyenoord overwintering in de Champions League vergeten. In die wedstrijd maakte Santiago Gimenez een eigen doelpunt. De Mexicaan was tweemaal trefzeker in het miljardenbal, maar maakt vooral indruk in de Eredivisie.

Met achttien doelpunten voert de Mexicaan het topscorersklassement aan. De Mos vindt Gimenez echter niet tot de hoogste categorie behoren. "Gimenez is een aardige spits, maar voor mij geen top." De Mos gaat niet mee in de 'hypetrain'. "Nee, natuurlijk niet. Je ziet gewoon dat hij geen top is."

Feyenoord wist donderdag niet te overtuigen tegen FC Volendam, maar dankzij een treffer in blessuretijd van Gimenez werd het alsnog 2-1. Igor Paixão verdubbelde de voorsprong daarna nog, waardoor de Rotterdammers met een 3-1 zege van het veld stapten. Een opsteker voor de Rotterdammers, die tien punten achter koploper PSV staan. Woensdag nemen de manschappen van Slot het in Glasgow op tegen Celtic, dat hoe dan ook laatste eindigt in de Champions League-groep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geertruida en Trauner werden denk ik flink overschat. Hancko en Hartman zijn echt goede spelers. Slot is ook een trainer die spelers er beter laat uitzien door zijn systeem.

8 december 2023 om 23:27

Geertruida was 2.5 seizoen echt uitstekend. Nu is ie 2 maanden wat minder, dan ben je toch niet overschat? Hij heeft vrijwel alles. Sterk, snel, goed in de lucht, maakt goals en geeft assists. Hij lijkt sinds ie zoveel lof krijgt alleen wat nonchalent te zijn en dat moet er snel weer uit.

9 december 2023 om 00:40

Trauner en Hancko doen het al een paar jaartjes heel goed en dat het nu wat minder gaat kom dat er steeds positieverwisselingen zijn ,omdat trauner een blessure had en Hancko weer met Geert achterin stond toen weer trauner weer Geert .als trauner en Hancko weer een tijdje samen spelen gaat het weer stukken beter dan nu het geval is

9 december 2023 om 02:31

Maar psv-er, hoe lang moet je goed spelen om niet overschat genoemd te worden? Jij noemde Boscagli de beste verdediger van de eredivisie op dit moment. Als hij straks een paar weken minder speelt. Is hij dan ook direct overschat?

9 december 2023 om 17:59

Ze zijn nog altijd beter dan wat er bij psv achterin staat maar dat Feyenoord nu meer goals tegen krijgt kom omdat ze uit vorm zijn en de wisselingen in het team

10 december 2023 om 17:24

eensch, voor de eredivisie zijn het toppers. maar je ziet los van Hartman geen een van deze spelers toch bij Real man city of Barcelona.. De verdedigers van PSV overigens ook niet..

10 december 2023 om 17:44

Qua niveau is het duidelijk nog niet zover maar als je Pep een verdediger mocht laten ontwerpen zou je volgens mij vrij dicht bij Geertruida uitkomen, past heel goed in de wijze waarop hij met cb/rb's wil spelen.

10 december 2023 om 17:49

Geertruida is een prima voetballer voor top eredivisie. In de CL en in Oranje zie je dat ie tekort komt voor een niveau hoger.

Subtop Duitsland zou een mooie stap voor hem zijn. Van daaruit kan ie wellicht een stap verder maken.

10 december 2023 om 18:32

Zie Hartman wel al meteen bij Real dan? Ik vind hem fantastisch hoor, maar Real is wel een vrij hoog niveau... Geertruida kan echt hoger mikken dan tol Eredivisie. De kritiek op hem is extreem opportunistisch. Gewoon in mindere vorm, maar beheerst alle facetten om een stap te maken.

Dit soort uitspraken van analisten zouden zoveel toffer zijn als ze gedaan worden als het goed gaat. Zo van; ja nu winnen ze alles, maar zo goed zijn ze niet, let maar op! Het is allemaal zo voorspelbaar op deze manier. Wat betreft Trauner ben ik overigens de tegenovergestelde mening toegedaan. Die is lang niet zoveel minder dan iedereen roept.

10 december 2023 om 13:51

@migi

Mee eens. Lekker makkelijk roepen vanaf de zijlijn, na uitgebreide analyse wat iemand allemaal fout doet. Dat iemand een mindere dag kan hebben boeit dan niet.

10 december 2023 om 14:30

Aad zegt altijd wat hij vindt, of het nu goed of slecht gaat, kijk nu bijvoorbeeld maar naar zijn mening over Benitez 6 doelpunten tegen en Aad noemt hem minder dan Drommel. Of het een juiste mening is daarover valt te twisten, maar het hangt er bij de Mos niet vanaf of het goed danwel slecht gaat.

10 december 2023 om 17:09

Aad vond Hancko en Trauner vorig jaar nog geweldig. Aad roept gewoon dingen die tegen de rest ingaat, daar is Dromnel een mooi voorbeeld van idd. Waarom, geen idee, misschien om relevant te blijven, maar de man zegt zoveel domme dingen.

10 december 2023 om 15:12

Het net als bij Perez vorig seizoen bij Kokcu. Wachten op een slechte wedstrijd en dan toeslaan. JA ZIE JE WEL! Hier heb je de voorbeelden dat Kokcu niet zo goed is. De wedstrijden daarna schoot Kokcu ze er weer in, gaf hij uitstekende passes en was het, ja zo bijzonder is dat niet, dat mag je van hem verwachten.

Nu idem met een iets mindere reeks waarin ook gewoon pech doorslaggevend is. Alleen Atletico was beter en dat is ook gewoon logisch gezien het materiaal.

Dat de algemene tendens rondom Feyenoord zo negatief is, terwijl we op koers liggen voor 80+ punten in de Eredivisie en Europees gaan overwinteren is wat mij betreft alleen maar goed. Dat waren dingen die 5 jaar geleden niet vanzelfsprekend (of zelfs uiterst zeldzaam) waren. Betekent dus dat er een enorme ontwikkeling is ingezet en de lat tegenwoordig veel hoger ligt.

9 december 2023 om 01:05

Ze liggen op schema voor 79,1/3 punt;-)

9 december 2023 om 12:04

Hahah na komende zondag is dat 80,75.

9 december 2023 om 09:16

Helemaal mee eens. Is toch lekker dat je niet tevreden bent terwijl je op koers ligt voor directe Champions League plaatsing en tevens na de winter in de Europa League actief bent. Het grappige is dat dit dus komt door de fenomenale prestaties van PSV. Stonden we 2 punten achter PSV dan zou de negativiteit rondom Feyenoord veel minder zijn.

9 december 2023 om 22:27

Ga je lang niet halen, want Ajax gaat namelijk nog boven Feyenoord eindigen 😁

9 december 2023 om 23:58

Ajax moet zich nu vooral druk maken om Go Ahead en daarna wellicht Twente en AZ, mochten die instorten. Net zoals wij onmogelijk 10 punten goed gaan maken op PSV, gaat Ajax dat ook niet op Feyenoord. Vooral niet als je het niveauverschil tussen de selecties in ogenschouw neemt.

10 december 2023 om 00:26

Inderdaad. Feyenoord doet goede zaken. PSV is alleen een stuk beter dan de rest en wordt gewoon 1e. Zo lang Feyenoord die 2e plek kan behouden en niet door AZ wordt ingehaald hebben ze gewoon een goed seizoen gedraaid

Ik vindt juist Hancko en Geertruida erg goed, Trainer vindt ik wat tegenvallen.

10 december 2023 om 17:50

Echt? Volgens mij is het juist door Slot dat ze kampioen werden.

10 december 2023 om 18:45

Slot is een goede trainer maar het zijn uiteindelijk wel de 11 spelers die het hem doen en niet de trainer

Dat gezeik altijd zo snel als het even niet draait. Een paar maanden geleden was Feyenoord en in het bijzonder de verdediging van Europees niveau en nu gaat het wat minder (2 verlies partijen tegen Atletico en PSV) en zijn ze overschat.PSV is dit jaar gewoon heel goed. Feyenoord doet het in zijn geheel niet veel slechter als vorig jaar en zou met het huidige puntenaantal boven aan staan.Kunnen we niet gewoon toegeven dat ze sportief in een wat mindere periode zitten en dat het geen schande is als je verliest vam Atletico (topclub) en van een PSV die goed in vorm zijn.Kan me hier altijd zo gruwelijk aan irriteren en noet alleen als het over Feyenoord gaat, maar ook in het algemeen.De meeste analisten zijn voetballer geweest en/of trainer. Dan weet je toch dat dit gewoon kan gebeuren. Maar blijkbaar als je een mening mag verkondigen moet je altijd met subjectiviteit een mening geven.Augurk voor ontbijt, azijn voor de lunch en zuurkool voor het avond prakkie.MAND!!

Zo snel kan t gaan..in een topseizoen zoals vorig jaar was het zo knap gescout met weinig middelen en liepen er potentiële wereldtoppers rond. En nu het een paar wedstrijdjes wat minder is, zijn ze allemaal toch niet zo goed als we denken.

9 december 2023 om 15:40

Ach ja en bij Ajax draait het 3 wedstrijdjes weer redelijk en moeten we volgens de gekleurde brilletjes van de analysten ineens weer geloven dat daar met Hato en Brobbey de absolute wereldtop in wording rond loopt. Dit soort opportunisme maar met een korreltje zout nemen.

Wat een onzin, de verdediging van Feyenoord staat prima, er worden echt amper kansen weggegeven. Feyenoord heeft ook wel een beetje pech dat de afgelopen maanden bijna elke kans een tegendoelpunt oplevert.

De negativiteit rondom Feyenoord is denk ik ook onterecht. 2 verloren, 2 gelijk en hopelijk straks 9 punten in de Champion League. Zoals Slot het gisteren zijn: "het is geen geweldig seizoen, maar gewoon een goed seizoen".

Daarnaast staat het gewoon goed, eigenlijk hebben ze alleen tegen Atletico Madrid in De Kuip terecht verloren, bij alle andere verliespartijen was een gelijkspel misschien een betere weergave geweest.

9 december 2023 om 09:40

Tegen PSV vond ik het verlies ook terecht.

10 december 2023 om 15:14

En waarom vond je dat terecht? Als je met rust 2-0 voor staat dan was dat niet onverdiend geweest. Dat psv er ze de 2e helft wel kort achter in schiet zorgt ervoor dat je op basis daarvan verliest maar terecht op basis van gehele wedstrijd? Nee, niet mee eens.

Hancko betrap ik toch echt op weinig foutjes. Trauner maakt inderdaad weleens de nodige fatale fouten achterin, zoals bij Atletico uit. Toch 2 cruciale fouten die ervoor zorgden dat we daar onterecht verloren. Geertruida doet het tegen PSV en Atletico thuis. Verder speelt hij heel erg nonchalant en lijkt hij even uit vorm te zijn. Daarentegen is mijn favo verdediging Hartman, Hancko, Trauner en Geert.
De rust die Trauner normaliter heeft is heel erg belangrijk en kan goed de vrije man vinden. Op dit moment is behalve Timber en Hartman, de hele selectie uit vorm.. nu even 9 dagen rust, dat zal ze goed doen.

9 december 2023 om 09:17

Dat zag je ook in de uitwedstrijd van Lazio geloof ik? Toen Trauner er in kwam stond de verdediging meteen een heel stuk beter. Was echt een wereld van verschil met of zonder Trauner.

Mag ie vinden, ik ben er anders bijzonder blij mee en zou het centrum met geen ander centrum uit de eredivisie willen ruilen. Hancko geweldige passen en trauner een veldheer. Misschien geen ramos chiellini combinatie: maar kom op, je speelt eredivisie. Niks mis mee en hoop dat ze nog seizoenen blijven

Ben het niet vaak met Aadje eens, maar hier toch wel. Zo goed zijn ze inderdaad niet. Zodra het allemaal wat beter wordt waar ze tegen spelen, kunnen ze het niet aan.

9 december 2023 om 14:08

Gewoon met vorm te maken. Vorig jaar was dat geen probleem

10 december 2023 om 17:11

Dit is dan gebasseerd op zo'n twee wedstrijden? Zeker bij Hancko. Die hield zich in de CL prima staande en in de Eredivisie al helemaal. Trauner is idd wat traag hier en daar, maar het is echt het toppunt van opportunisme dit.

Van der Vaart heeft het vaker gezegd; dankzij Slot en het enthousiasme zijn spelers boven zichzelf uitgestegen. Feyenoord had dan ook gelijk moeten cashen. Az doet dat het allerbeste denk ik; cashen als een speler bij de club zijn top bereikt. Het is net als beleggen, de ultieme top verkoopprijs krijg je zelden, dus eerder verkopen en niet denken nog een jaar wie weet. Het is al zo vaak bewezen dat spelers van Feyenoord daarna in spel zakken en daarmee in waarde.
Als je rekening houdt met het feit dat ook Slot wil weten hoe ver hij kan reiken is de kans heel groot dat hoj het in het buitenland gaat proberen..........spelers gaan achteruit enz

Krijg bij Aad de Mos altijd een soort gevoel dat die dingen zegt die zogenaamd alleen hij ziet - “zo goed als iedereen denkt dat ze zijn, zijn ze niet” - puur om zichzelf even op de borst te kloppen van hoe slim die wel niet is. Om vervolgens met een zeer matige beargumentering te komen, zonder voorbeelden. Dooddoeners als “hij mist snelheid” of “hij communiceert te weinig” zeggen niks als je geen concrete voorbeelden noemt van situaties waaruit die bevinding duidelijk blijkt.

Vind hem wel vaker van die zogenaamd geniale inzichten of voorspellingen delen die vaak niet eens kloppen. Hij riep in september nog dat feyenoord ging overwinteren in de CL en dat ze lazio of atletico gingen uitschakelen. Is maar een willekeurig voorbeeld, maar ik heb al jaren het gevoel dat die man vooral bezig is met zichzelf en niet met een gedegen analyse geven.

Hancko werd er wel schandalig uitgelopen door Morata, wat nou niet bepaald de snelste speler is.
Daar schrok ik wel heel erg van tegen Atletico.
Tegen échte snelle spelers word het dan wel een heel moeilijk verhaal.

Die Ad Mos was zeer onder indruk van de spelers waar hij nu zo negatief over uit laat. Waren een fantastische koppel die het internationaal prima stand kon houden.Ach zijn mening doet er niet toe.

Ik denk dat de kwaliteit er net als vorig seizoen gewoon is. Zelf heb ik het gevoel dat sommige spelers (met name) achterin door het vertrek van Kokcu het gevoel dat ze als leiders op moeten staan waardoor ze net een procentje minder als vorig seizoen op hun eigen spel gefocust zijn.

Het grootste verschil met de eerste seizoenshelft is in mijn ogen dat er nu een concurrent is die alles wint.

De kale kletser vind ik een geweldige speler. Europees gezien komt hij misschien wat te kort , maar het is onzin ,nu hij een keertje uitkapt word, hij er niks meer van kan.

Geertruida , Hartman en Hancko zie ik alledrie hele groter spelers worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren