Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hakim Ziyech leidt Marokko met magistraal doelpunt naar groepswinst

Laatste update:

Marokko is Groep F van het WK razend knap geëindigd op de eerste plaats. De Leeuwen van de Atlas waren in het Al Thumama Stadium in Doha met 1-2 te sterk voor Canada en zagen Kroatië en België gelijkspelen (0-0). Groepswinst is daardoor een feit. Hakim Ziyech opende op magistrale wijze de score voor Marokko met een afstandsschot van ruim dertig meter; Youssef En-Nesyri verzorgde de tweede treffer van Marokko.

Bondscoach Walid Regragui wijzigde zijn elftal vergeleken met het gewonnen duel met België (0-2) op één plek. Abdelhamid Sabiri verving Selim Amallah op het middenveld. Verder waren Achraf Hakimi en Yassine Bounou dus fit om te starten tegen Canada. Laatstgenoemde kwam voorafgaand aan de wedstrijd tegen België nog mee het veld op, maar moest zich kort voor dat duel laten vervangen door Munir. Donderdagavond stond Bounou dus gewoon onder de lat.

Het duurde iets meer dan drie minuten voordat Marokko de score al opende. Het leek alsof Canada-doelman Milan Borjan een te korte terugspeelbal van Steven Vitória het veld in wilde dribbelen, maar dat mislukte volledig. De keeper van Rode Ster Belgrado legde de bal zo in de voeten van Ziyech, die vervolgens vanaf ruim dertig meter afstand met een magistrale lob binnenschoot en Marokko op voorsprong zette: 0-1. Nog geen twintig minuten later lag de tweede treffer er al in.

Hakimi stuurde Youssef En-Nesyri met een geweldige lange bal de ruimte in. De spits van Sevilla, die dit WK nog geen goal wist te maken, nam de pass met zijn knie mee en schoot vervolgens hard en laag achter Borjan: 0-2. De Leeuwen van de Atlas zaten daardoor na ruim een half uur spelen op rozen, maar zagen Canada vijf minuten voor rust de aansluitingstreffer maken. Sam Adekugbe gaf na een fijne actie op de linkervleugel een lage voorzet richting de penaltystip, maar zag de bal via Nayef Aguerd in het doel belanden. De verdediger van West Ham United veranderde de voorzet onbedoeld van richting en verschalkte daardoor zijn eigen doelman: 1-2.

Halverwege de tweede helft kroop Marokko door het oog van de naald. Atiba Hutchinson, die meer dan honderd wedstrijden voor PSV speelde tussen 2010 en 2013, kopte op de onderkant van de lat. De bal leek in eerste instantie over de lijn te zijn geweest, maar doellijntechnologie wees even later uit dat dat – op enkele millimeters na – niet het geval was. Tien minuten voor tijd was Abderrazak Hamdallah op weg naar de beslissing, maar de aanvaller van Al-Ittihad Jeddah kwam niet voorbij Hutchinson, waardoor de aanval op niets uitliep. Marokko speelt in de achtste finale van het WK tegen de nummer twee uit Groep E, die bestaat uit Spanje, Japan, Costa Rica en Duitsland.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

MAROKKO WERELDKAMPIOEN 2022!!!!

1 december 2022 om 17:59

Een land uit Afrika gaat nooit wereldkampioen worden, ik blijf erbij. En Azie ook niet. Maar desalniettemin puike prestatie van Marokko.

1 december 2022 om 18:01

Zeg nooit nooit het zal ooit gebeuren we weten t nog weer een afrikaanse land geplaatst trots op die afrikanen.

1 december 2022 om 18:03

Ja wordt heel moeilijk als er 2 x zoveel landen mee doen uit europa als de andere continenten.

1 december 2022 om 18:11

Daar ligt het inderdaad aan. Denk dat als er 30 afrikaanse landen op elk wk waren en de andere 2 waren spanje en brazilie er ook nooit een afrikaanse wereldkampioen was geweest

1 december 2022 om 18:17

Wat een prestatie Come on Morocco zo prachtig dat een hoop Engelsen en Arabieren ons voluit supporten in de stadions en meejuichten alsof het hun eigen land is! Thank you Africa, Arabic world and UK for the support ! Zo prachtig dit! 🇲🇦🇲🇦🇲🇦🙏🙏😭😭😭

1 december 2022 om 18:19

Maat kijk is even de geschiedenis van het wk het is gewoon 1 corrupte zooi

1 december 2022 om 18:31

@joga, dit is toch wel echt het jaar dat zo iets mogelijk is, de meest gekke dingen zien gebeuren dit wk.

1 december 2022 om 18:36

Komt ook omdat 80 procent van de Afrikaanse landen hun topspelers voor een Europees land uitkomen.

1 december 2022 om 18:44

Waar zijn die spelers opgeleid dan?

1 december 2022 om 18:54

Elizabeth nog steeds hier hater! Jij gaat slecht slapen. Hahahaha hele tijd negatief praten over marokko. Nesiry, aguerd, ounahi, bounou, yamiq zijn allemaal opgeleid in maroc.

1 december 2022 om 18:58

Gildm. Dat maakt natuurlijk geen reet uit, want de beste landen van Afrika doen al mee. Als Engeland , Brazilië, Argentinië , Spanje, Frankrijk alleen vanuit Europa en Zuid Amerika mee zouden doen dan zou nog de kans groot zijn dat het een Europees of Zuid Amerikaans land zou worden

1 december 2022 om 19:00

Eens, van een Frankrijk maar ook Nederland bijv blijft er niet zoveel over als ze allemaal voor hun vaderland zouden kiezen.

1 december 2022 om 19:06

Waar heb ik precies iets slechts over marokko gezegd? Citaat graag, het topic is nog open

1 december 2022 om 23:23

Elizabeth bij live mee praten en voor wk begon clown ! Je zei marokko gaat 0 punten pakken hahahaha

1 december 2022 om 18:00

Ziyech en Amrabat wat een bazen weer vandaag hoppa nr 1 in de groep niemand had dat verwacht.

1 december 2022 om 18:01

Jaaa emotie tranen hiero tranen! Ik vind het zo mooi wat een ontlading! Morocco to the world beautiful Morocco ! 🇲🇦😭🤲🏽 Wat een ontlading ook bij Saiss onze capitano zoveel meegemaakt en zo'n geweldig einde heerlijk! Thank you Morocco thank you Ziyech thank you Walid 🇲🇦😭🤲🏽

1 december 2022 om 18:54

Alsjeblieft niet zeg. Na Marokko-België werden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag al half afgebroken. Als Marokko naar de finale gaat wordt het (ongeacht de uitslag) een slagveld in die steden als diezelfde achterlijke figuren weer gaan rellen.

1 december 2022 om 18:11

Hopelijk zullen de overige Afrikaanse landen zich kwalificeren, des te meer kans dat een Afrikaanse land kampioen wordt! Hup Ghana en Kameroen! ❤️❤️

1 december 2022 om 18:00

NESIRY!!!!!! deze jongen speelde niet zomaar op ze 22ste spitsen als luuk de jong uit de basis bij sevilla! En waar zijn die mensen die zeiden marokko gaat naar huis met 0 punten! DIMA MAGHRIB 🇲🇦 in de moeilijkste poule samen met de poule van spanje en duitsland door als 1e

1 december 2022 om 18:06

De moeilijkste poule? België en Kroatië, wat mij betreft op voorhand de 2 favorieten, waren bij elkaar opgeteld nog 3 keer slechter dan Oranje. Wat een armoede. Als dit de moeilijkste groep was kan letterlijk iedereen kampioen worden.

1 december 2022 om 18:19

Europa is door, Marokko zelf heeft eigenlijk gezien de belangrijkste basisspelers niet meegedaan.

1 december 2022 om 18:56

Musi26 haaatt en afgunst is te erg bij jullie!! Bounou, aguerd, nesiry 3 belangrijke basisspelers in maroc opgeleid

1 december 2022 om 18:00

Marokko is dooooooooor!!!!! Jaaaaaaaaaa !!!! Heerlijk dit hahaha ðÿ’ªðÿ’ªðÿ’¯ðÿ’¯ðÿ’¯

1 december 2022 om 18:03

Jaaaa!!!! 1e in een poule met België en Kroatië geweldig! Als Afrikaans land ! 🇲🇦😭🤲🏽🤩

1 december 2022 om 21:22

Het is jullie gegund, en wat ben ik blij voor Ziyech.

Gefeliciteerd marokko!! En nu hopen op een stunt tegen Duitsland als tegenstander.

1 december 2022 om 17:57

Of costa rica.

Gefeliciteerd Marokkanen, wat een prestatie

Gefeliciteerd atlas leeuwen

Hele dure misser van Ajax RvC om deze man niet te halen. Hoop dat Ziyech heel ver komt op het WK.

1 december 2022 om 18:04

Wat een onzin dit. De man van 11 miljoen. Dat moet ajax toch niet willen?

1 december 2022 om 18:07

Zuurpruim😂😂 gewoon een wereld aanwinst voor ajax. Paar klassen beter dan bergnosso.

1 december 2022 om 19:14

Mag ook wel voor 11 miljoen…

Amrabat rijp voor een toptransfer. Als edson alvarez 50 miljoen moet kosten, dan mag fiorentina dat ook minimaal voor deze man vragen, respect!

Echt klasse dit! Gefeliciteerd.

Geweldige prestatie, groepswinnaar in een poule met Belgie en Marokko. Gefeliciteerd jongens.

1 december 2022 om 18:08

Migi en kroatie dan 🤪

1 december 2022 om 18:10

En Canada en Kroatië

1 december 2022 om 18:33

Uh, België en Kroatië🤪

Geweldige prestatie. Gewoon eerste in de groep. Dat had bijna niemand verwacht

Ik weet niet of Marokko blij moet zijn met 1ste plaats. Duitsland lijkt me toch een moeilijkere tegenstander dan Spanje...

1 december 2022 om 18:05

Als Japan van Duitsland wint dan Marokko ook. Trouwens, ik vind Spanje op dit moment veel beter hoor. Minimaal halve finale.

1 december 2022 om 19:25

Duitsland had bij rust gewoon 4-0 voor kunnen staan. Viel de verkeerde kant op helaas.

1 december 2022 om 18:18

Duitsland staat monenteel 4e in de geoep he. Tweede plek is geen zekerheidje. Laat ze eerst maar eens winnen

Ik had Marokko als laatste in m'n poule, ik had dit dus nooit niet verwacht. Heel knap gefeliciteerd Marokkanen!

Knappe prestatie hoor, natuurlijk wat mazzel met de resultaten op andere velden maar groepswinnaar had niemand verwacht. Voor wat het waard is natuurlijk, in de volgende ronde stopt het logischerwijs.

1 december 2022 om 18:30

Als je 7 punten haalt doe je het helemaal zelf. Je bent niet afhankelijk van andere resultaten.

Sensationeel! 3 potten gestreden en pas 1 goal tegen. En nu een mooi feestje bouwen zonder rellen!
Wat vonden jullie trouwens van Hamdallah? Kan aan mij liggen maar heb hem geen 1 bal goed zien raken

1 december 2022 om 18:02

Hamdallah mag gelijk naar huis ja, want een saboteur zeg.

1 december 2022 om 18:11

Vond hem niet fit ogen, kwam erg traag over

1 december 2022 om 18:12

Haha drama. Kan echt niet die Hamdallah. Leek net John van Beukering. Bizar! Laat En Nesyri spits en zet Abde dan gewoon rechtsvoor. Apart.

Marokkanen maak er een fantastische avond van, houd alles heel en maak er een feest van. Groepswinst met België en Kroatië in je poule is een wereldprestatie.

Gefeliciteerd van harte gegund!

hou toch op met je magistraal schot van 30 meter.. man man man wat een sensatie makerij weer... is gewoon afvallende bal die hij erin wipt

Foi wat een titel weer..🤦😂 'magistraal'.. tja prima afgemaakt hoor maar als je de goal nog niet hebt gezien denk dat je aan een wereldgoal

Knap gedaan Marokko! Gefeliciteerd!

Mooi voor onze oud ajax jongens..

1 december 2022 om 18:45

En de oud psv-er. Of de oud Twente en Heerenveen speler. Of oud Feyenoorder.

Dat was toch geen magistraal doelpunt? Gewoon een gigantische fout van de keeper

1 december 2022 om 18:01

Je moet hem alsnog nog erin schieten

1 december 2022 om 18:02

Laat gaan zijn gewoon zeikerds. Hebben moeite ermee dat Marokko eindelijk een keertje presteert

1 december 2022 om 18:06

Nee hoor. Ik vond die 2e goal een fantastische goal. Die van Ziyech was echt een simpel schotje in een lege goal

1 december 2022 om 18:08

Een schot van 30 meter simpel. Je kan niet eens een bal 10 keer hooghouden met je goeie been. Armoedige comment weer.

1 december 2022 om 18:47

Als dit magistraal is hoe wil je dan de goal van Alexander Butner noemen ?

1 december 2022 om 19:40

Goed lezen of lever je paspoort in. Ik ga in op dat jij het een ‘simpel schotje noemt. Het is ook niet magistraal. De mensen hier moeten echt leren lezen de tering jongen.

1 december 2022 om 18:12

Als Messi of Ronaldo deze goal hadden gemaakt dan hadden we nu weer allemaal GOAT teksten voorbij zien komen. Gewoon uitstekend ingeschoten door Ziyech

1 december 2022 om 23:21

Dankjewel japie iemand die zonder afgunst reageerd love

Knappe prestatie en totaal onverwacht. Proficiat

Wie had dit gedacht voor het wk zeiden mensen Marokko drie wedstrijden en dan klaar ze hebben gewoon de groep gewonnen boven de nummer 2 & 3 van de vorige wk. Echt complimenten naar de bondscoach van Marokko heeft een echte team samengesteld waar Marokko heel lang opzoek was. Iedereen gaf alles je zag Ziyech Hakimi Sabiri bijna omvallen, dit zijn de echte Atlas Leeuwen ik denk dat het wk voor Marokko nu wel is geslaagd.

1 december 2022 om 22:32

Het mooie is dat de coach het wk als voorbereiding ziet op de periode die komen gaat. Weinig tijd om de ideale selectie samen te stellen en de Afrika cup en het volgende wk mochten we pas echt iets verwachten. Als dit nog maar het begin is dan kan ik niet wachten tot wat er allemaal komen gaat in de komende jaren.

Gefeliciteerd aan alle VZ gebruikers met roots. Mooie ploeg met een eredivisie tintje. Geniet ook meer van de mix van passie en individuele klasse van sommige spelers. Al is het niet zo sprankelend de hele wedstrijd, maar vind het leuker om naar het voetbal te kijken wat Marokko neerzet dan oranje momenteel. Tijd om de binnenstad te verkennen!

1 december 2022 om 18:05

Eerder de buitenwijk. Kom even buurten in West bij Mercatorplein. (Oké dit is niet de buitenwijk, hoe zeg je dat)

1 december 2022 om 18:28

Hahaha je hebt gelijk zit zelf in oud-west dus is op loopafstand! Even theetje doen.

1 december 2022 om 18:32

Is nu wel gezellig hier.

Gefeliciteerd aan alle Marokkanen op VZ. Ziek hoor, eerste in deze poule. Lijpe spanning. Nu Duitsland of wat?

1 december 2022 om 18:13

Misschien Costa Rica of Japan

Heerlijke overwinning! 2e helft nog even billenknijpen, maar verdient gewonnen en door! Nu gwn een feestje vieren (zonder trammelant!). Naar al die trollen hier, jammer. Altijd Nederland gesteund door dik en dun, maar als ik zie hoe dat niet wederzijds is (op een paar daar gelaten, Santenko, Lee112, Migi, japie krekel, huphollandbup etc.. dikke respect voor jullie!!) en randzaken als excuus wordt gebruikt dat Marokko daarop niet de volgende rond wordt gegund.. bizar. Vanaf nu (ook al ben ik 1/4 Nederlands) kan Nederland mijn support en liefde vergeten. Misselijkmakend gewoon!

1 december 2022 om 18:08

Noh bijna iedereen die ik ken is voor Marokko. Laat je niks wijsmaken op social media. Ook hierboven veel Hollanders met felicitaties. Nou ken ik bijna alleen maar ajacieden dat scheelt mss. Maar er is nu toch geen reden voor negativiteit als je eerste in de poule wordt!

1 december 2022 om 18:16

Leidsehood ben een optimist als wat. Maar las en hoorde uitspraken die al VOOR de rellen onsmakelijk waren. Zeer jammer. Besides that respect your words and reaction ❤️

1 december 2022 om 19:05

Ja ik zag ze ook, 't is jammer. Gefeliciteerd man.

1 december 2022 om 20:26

@frsds die zal je blijven horen, simpele zielen bestaan nou eenmaal. Gefeliciteerd!

1 december 2022 om 18:20

Allereerst, gefeliciteerd. Razenknap om in zo'n poule winnaar te worden. Maar als je niet kunt bevatten dat Nederlanders zonder Marokkaanse roots de rellen achteraf niet zo cool vonden en daardoor Marokko wat minder gunnen dan kijk je door een flink groen-rode bril. Net als dat supporters v mijn club niet overal even geliefd zijn om uiteenlopende redenen, kan ik het ergens begrijpen waarom. Persoonlijk vind ik het wel mooi een Afrikaans land dat door is overigens.

1 december 2022 om 18:50

@Twenteov,

Je hebt zeker een punt omtrent die rellen. Dat keur ik resoluut af en ook zeer begrijpelijk dat men vanuit hun onderbuikgevoelens reageert en minder gunnen maar als je mijn bericht las.. kaarten ik aan dat het minder gunnen al VOOR die rellen begon.

1 december 2022 om 18:58

Vooraf misgunnen is treurig idd, eens. Geniet ervan, het is jullie gegund wat mij betreft. Ook na die rellen wel overigens.

1 december 2022 om 19:02

Wat ik overigens wel heel jammer vind is dat Karim El Ahmadi dit als Marokkaanse Tukker niet mee kan maken als speler. Die had ik het vooral gegund, maar andere tijden helaas.

1 december 2022 om 19:15

I will Twenteov! Alleen maar love ❤️ voor mij medemens!

1 december 2022 om 18:25

Persoonlijk kan het mij niets uitmaken of Marokko doorgaat of niet. Echter jij woont in Nederland en dus is het logisch dat je Nederland steunt. Waarom moeten Nederlanders Marokko steunen? Het is hunnland toch niet. Persoonlijk vind ik dat iedereen die in Nederland is geboren ook alleen Nederland behoort te supporten. Eigenlijk hetzelfde als ik denk over spelers zoals ziyech. Deze zouden wat mij betreft ook helemaal niet mogen uitkomen voor Marokko.

1 december 2022 om 18:43

Is goed Musi,

Voor jou informatie ben niet eens geboren in NL en woon er ook niet dus wrm zou ik dan NL MOETEN supporteren (wat ik wel doe, maar goed) ondanks dat ik zelf deels NL ben? Zit het je dwars dat Marokko door is? Rare reactie van je meer ook niet.

Wrm zou Ziyech voor NL moeten uitkomen die hem notabene zelf links hebben gelaten? 😅😅

Mazraoui heeft altijd voor de jeugdelftallen van Marokko gespeeld (werd zelfs te licht gevonden door Ajax en jong NL). Aboukhlal idem dito.. Misschien eerst wat onderzoek doen voor je wat blert..

Je kunt niet alleen cherry picken wanneer het je uit komt zo werkt het niet. En als iemand voor een ander land wilt kiezen doet men dat, zoals Dest, Veldwijk etc. Wie ben jij om dan te zeggen dat ze enkel voor Nederland moeten uitkomen.

1 december 2022 om 19:11

Musi gast, denk effe na. Als je bijv. in Engeland bent geboren met Nederlandse ouders dan is het toch niet raar om zowel Nederland als Engeland te steunen?? We zijn hier geboren en steunen zowel Nederland als Marokko. Niks mis mee.

1 december 2022 om 19:21

Wat een raar verhaal. Laat mensen lekker supporten wie ze willen. Je behoort helemaal niets. Ik wou dat ik meer nationaliteiten had en meerdere landen supportte is het WK alleen maar leuker. Helaas ben ik 100% extra belegen kaas.

1 december 2022 om 20:45

Ik ben dus totaal tegen cherry picken. Voor mij is het heel simpel; je kunt alleen voor het land uitkomen waar je geboren bent (uitzondering wil ik maken voor mensen wie hun kind tijdens een reis wordt geboren).

1 december 2022 om 20:48

Er is een verschil tussen supporten en supporten. Ik ben blij als Turkije wint, maar ik ben 100% voor Nederland indien ze tegen beide landen tegen elkaar spelen. Helaas zie ik veel.het tegenovergestelde, terwijl Nederland het land is waar je woont.

Sorry maar dit was geen magistraal doelpunt. 9 van de 10 spelers op het WK had die bal er gewoon in gelegd

Gefeliciteerd Marokko! Focking vet!

Wat een prestatie! Geweldig! Strijders en wat is Amrabat goed zeg! Casemiro vibes! Gewoon 1e eindigen, wie had dat gedacht poeh!! 👏👏

Om Canada ook maar te belichten, want dat gebeurt (begrijpelijk) amper hier. Hutchinson kopte nog bijna de 2-2 binnen, onderkant lat net niet over de lijn. Wat had ik het hem enorm gegund om op zijn oude dag nog een wk goal te maken, echt zonde.

Fantastisch en uitgerekend Hakim Ziyech, geweldige dag. Nummer 1 in de poule!



Niemand die had verwacht dat Marokko groepswinnaar zou worden met en poule samen met Belgie en Kroatie maar ze hebben het geflikt wat en top prestatie van het Marokkaanse team.

Marokko en alle Marokkanen moeten Nederland en andere Europese landen dankbaar zijn, want zonder hun hulp was Marokko nooit de groepsfase terechtgekomen.

1 december 2022 om 18:21

Uhm, waarom? Ze betalen ook hun belastingen, hebben er hard voor gewerkt om daar te zijn waar zij nu zijn. Waarom moeten zij Europa dankbaar zijn? Vreemde uitspraak

1 december 2022 om 18:27

Waar zijn de beste spelers geboren....dat is wat ik bedoel. Ik weet niet trouwens niet wat je met belastinggeld bedoeld.

1 december 2022 om 19:10

Dat jij niet even beslist wie wel voor welke land kiest, met belastinggelden dragen zij ook hun bijdrage af aan het nationale belang van Nederland en betalen zij indirect voor hun eigen voetbalopleiding 😉 dus zij moeten niemand dankbaar zijn

Alle credits voor het Marokkanse team, dat Kroatie en Belgie achter zich laat. Maar met alle respect: zeggen dat het doelpunt van Ziyech magistraal was (hij schoot de bal in een leeg doel) is hem eigenlijk in de zeik nemen.

Jaaaaaaa!!!! Dima maghreb lekker mann! Na zo veel jaar weer door naar de volgende ronde en nog als nummer 1!!

Magistraal...... op een leeg doel inschieten bedoel je

Magistraal doelpunt? Beetje overdreven. Niet te missen lijkt me al zijn er altijd die dat wel presteren. Hij heeft ze wel eens beter gemaakt. Maar goed, lekker euforisch doen. Misschien kan ie nog een transfer maken zo maar met WK uitblinkers gaat t niet vaak goed.



Knap van Marokko eerste in de poule worden met voormalige finalist van het WK 2018 en Belgiã« die een goudenlichting heeft die favoriet waren voor WK winst

Mooi voor Marokko. Gun het ze wel, maar hoop niet dat alles door die nepmarokkanen gesloopt gaat worden. Het is echter wel een geweldige prestatie. Ze hebben ook echt een goed team met Sais, Hakimi, Nous, Hakim, En-Nesry, Bounou, Amrabat en dan ook nog een Aboukhal.

7 punten in een poule met Kroatië en België. Chapeau en gefeliciteerd, helemaal niks mis met deze prestatie.

Dat ik dit nog heb mogen mee maken in mn leven is onbeschrijfelijk. Mountakhab heeft altijd getalenteerde spelers gehad maar het ontbrak ons vaak aan de mentaliteit icm belabberde (vaak franse) coach. Nu eindelijk een topcoach met talentvolle spelers en over mn lijk mentaliteit en we stoten meteen door naar de 1/16 finale. Gefeliciteerd aan mn landgenoten en iedereen die Marokko een warm hart toe draagt. Op naar meer in sha Allah.

1 december 2022 om 20:02

Met deze spelers ga je dit nog wel vaker meemaken (althans misschien ben je 90 plusser). Geniet ervan.

1 december 2022 om 20:17

HAha in sha Allah bro. 30 plusser. Jij ook

Leuk dat Marokko verder is mede dankzij een relatief eenvoudig doelpunt van Ziyech. Allesbehalve magistraal.

Wk is geslaagd voor Marokko, knappe prestatie in een groep met Belgie en Kroatie. Ze konden er niet doorkomen, Canada kan dan met een gelukje scoren wel maar in de tweede helft was het een pak minder wat ook logisch is. Dan zit je met het hoofd iets te veel in de volgende ronde. Benieuwd wie ze nu loten, dit is gewoon een bonus waar we volop van kunnen genieten.

Kunnen we aub stoppen met die idiote verheerlijking van Ziyech. Ja prima speler, maar in elk bericht wordt hij nu als de grote verlosser gezien. Hij schiet een bal in de lege goal, zoveel effect dat de bal bijna nog naast zou gaan. Niks, 0 magistraal aan

1 december 2022 om 22:44

Ocharme! Je hebt geen likes, moet ik je er eentje geven?

2 december 2022 om 09:32

tsja, elk schot in de kruising is ook bijna naast, mogen we daar ook niet meer van genieten?

ON: Volgende wedstrijd wordt heel lastig, maar met strijd is heel veel mogelijk. Ik ga er zeker weer lekker voor zitten.

Gefeliciteerd mijn broeders. Hopelijk zetten ze de lijn door!

Dima Maroc!!! Zeer trots op mn mede Afrikanen. Nu 2 in de laatste 16. Hopen op Kameroen en Ghana morgen maar wie weet. Alles kan met voetbal. Tot nu toe een memorabele WK. Kun je nagaan: Nederland-Marokko halve finale……. World War 3 incoming hahaha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren