Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hakbal grotere ergernis dan misser Ronaldo: ‘Dat maakte me erg kwaad’

Laatste update:

Juventus beleefde een frustrerende avond tegen Atalanta, dat La Vecchia Signora in bedwang wist te houden in Turijn: 1-1. Trainer Andrea Pirlo zag Cristiano Ronaldo een strafschop verprutsen, maar dat bleek niet de grootste ergernis te zijn voor de Juventus-coach. De misser van Álvaro Morata, die met een hakballetje probeerde te scoren maar hopeloos faalde, blijft Pirlo langer bij.

"De kans die Morata om zeep hielp heeft me erg kwaad gemaakt", foeterde Pirlo na afloop op de persconferentie. "Het zijn dingen die we ons simpelweg niet kunnen veroorloven. Zulke kansen hebben soms heel veel invloed op de uitkomst van een wedstrijd. Op zo'n moment moet je een heldere keuze maken en dat was bij Morata duidelijk niet het geval." Pirlo stipte overigens ook een positief punt aan wat betreft de aanvaller. "Hij speelde verder een geweldige wedstrijd, het gebeurt helaas soms dat doelpunten uitblijven."

Oh nee. Alvaro Morata kiest in deze situatie voor een hakbal.

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 16 december 2020

Na ruim een uur spelen had Juventus aan de leiding kunnen komen. Ronaldo echter zag zijn zwakke strafschop makkelijk gekeerd worden door Atalanta-doelman Pierluigi Gollini. "Het is zonde, want we hadden de mogelijkheid om op voorsprong te komen. Helaas gebeuren zulke dingen tijdens een wedstrijd", blikte Pirlo terug op de mislukte strafschop van Ronaldo. Van de laatste 30 strafschoppen voor Juventus in alle competities heeft de Portugese aanvaller er overigens 4 gemist.

Juventus heeft zes van de eerste twaalf competitieduels afgesloten met een gelijkspel, iets dat in het seizoen 1984/1985 voor de laatste keer voorkwam bij de regerend landskampioen. "Als we meer overtuiging hadden getoond, hadden we zeker gewonnen", ging de teleurgestelde Pirlo verder met zijn analyse. "We hebben veel kansen afgedwongen, maar wisten onszelf niet te belonen. En als we de kansen niet afmaken kan er van alles gebeuren. Maar desondanks was er met de wedstrijdinstelling niets mis. Atalanta is een lastige tegenstander en we hebben het goed gedaan", zo besluit de coach van de nummer drie in de Serie A.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Kon mijn ogen niet geloven. Dat was 10x erger dan de mislukte hakpoging van balotelli. De pass op ronaldo was eerst niet eens zuiver en daarna tovert hij dat uit de hoed hahahah. Ronaldo had de penalty moeten maken maar daar durft pirlo niet wat op te zeggen. Een penalty missen kan ja, en een mislukte hak poging kan ook ja 😂

17 december 2020 om 10:07

Ik ben juist blij dat die penalty er niet in ging. Het was namelijk een onterechte penalty.

17 december 2020 om 13:54

@Dysentery, zo, wel een eerlijke instelling. Het kost je wel 3 punten. Ik was lopen mopperen

17 december 2020 om 10:20

Volgens mij was het sowieso buitenspel, misschien wist hij dat ook wel.

17 december 2020 om 10:28

Het zag er veel te knullig uit om hem die voordeel van de twijfel te geven.

17 december 2020 om 10:48

Je kunt dat natuurlijk nooit (zeker) weten in een split second. Je kunt hooguit vermoeden dat het wel eens op het randje kan zijn maar dan ga je niet expres die kans verneuken. Dan maak je hem gewoon en kijk je wat de scheids / VAR er van vindt.

17 december 2020 om 10:23

Hahah ja, en bij Balotelli was het nog gewoon zo'n oefenwedstrijd ook. Dit kost je daarentegen gewoon punten.

17 december 2020 om 10:29

Hahaha ik keek mijn ogen uit! Die hakbal was natuurlijk verschrikkelijk slecht, maar die pass vooraf aan Ronaldo was ook van dramatisch niveau. Geeft de bal bijna achter Ronaldo. Gaat over een pass van 3? meter. Geef je die gewoon in de loop mee, kan Ronaldo hem in een leeg doel schieten.

17 december 2020 om 14:05

Hij stond buitenspel en dat zag hij denk ik zelf ook wel. Die pass op Ronaldo 2 seconde daarvoor is veel onvergeeflijker. Als hij die pass gewoon goed geeft op 2 meter is het altijd een doelpunt maar hij geeft een zacht flutballetje. Ach ja.

Wow...die hakbal. Ik kan Pirlo goed begrijpen, dit was een open doel en dan doe je dit.

17 december 2020 om 10:31

Bizar slecht! En die bal voorafgaand aan Ronaldo was ook echt dramatisch. Een pass over 3 meter en hij presteert het om hem te zacht en ietwat achter Ronaldo te geven. Lekker laten banken de volgende wedstrijd.

17 december 2020 om 10:46

Haha inderdaad waanzinnig slecht:-) Vergelijk dit eens met die legendarische hakbal van Nilis... misschien moet Morata die beelden ook eens bekijken?

17 december 2020 om 11:38

Maar het was toch buitenspel?

Whaha heerlijk balletje Morata. Op zijn niveau kan dit echt niet maar goed dat was zo te zien in het begin van de wedstrijd dus je had nog 80 minuten maar goed snap Pirll wel. Wat krijgt juve trouwens lekker veel strafschoppen afgelopen wedstrijden. 😅

17 december 2020 om 10:47

Op zijn niveau ? Doe je dit op zondag ochtend in het 6e elftal van FC Bal op het Dak wordt je direct gewisseld.

17 december 2020 om 15:05

Is de laatste jaren altijd al zo geweest... Ze worden gezien als oppermachtig en een handje daarbij helpen wordt ook gedaan door de onbekwame refs

17 december 2020 om 16:25

Grappig, aangezien AC Milan de laatste 5 jaar meer strafschoppen heeft meegekregen in de Serie A 🤷‍♂️

Mijn. God. Morata. Wat is dit voor debiel om dit bij 0-0 te doen, dan ben je echt niet goed hoor. Lekker banken volgende week. Een penalty missen is nog mogelijk maar op zo een manier afmaken bij 0-0.... Lekker een weekje afkoelen.

Bizar zeg. Deze wedstrijd hadden we over de streep moeten trekken. Als je dit soort kansen niet afmaakt, kun je gelijkspelen of zelfs verliezen. Dit moet echt beter.

Hahaha mijn hemel wat slecht. Eerst die te zachte pass die hij bijna achter Ronaldo geeft in plaats van in de loop. Het gaat over een pass van pakweg 3 meter, kom op! Dan had Ronaldo de bal er zo in kunnen schieten. En vervolgens doet Morata zoiets. Ik wist echt niet wat ik zag. Echt drama en je verspeelt gewoon punten hierdoor. Lachwekkend!

Te veel zelfvertrouwen is dan ook weer niet goed blijkbaar haha. Maar goed, deze dingen kunnen gebeuren dus. Zal ie niet meer snel terug proberen.

Eerst dacht ik dat ie buitenspel stond, dus nam het niet serieus. Maar daarna hoor ik de commentator zeggen dat het geen buitenspel was. De pass op CR7 was alles behalve zuiver. Dit is nog erger dan de misser van Griezmann tegen Sociedad.

Voorlopig maar weer even banken. Morata leek in goede vorm te zijn, maar laten we toch vooral niet vergeten wat voor een beperkte spits dit is. Als je wil lachen kun je altijd even een misserscompilatie van Morata bij Chelsea 17/18 kijken op Youtube.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren