Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Haaland is in het strafschopgebied méér een echte killer dan Mbappé’

Laatste update:

Thomas Meunier speelde bij Paris Saint-Germain enkele seizoenen samen met Kylian Mbappé. Sinds vorig jaar zomer staat de Belgische vleugelverdediger bij Borussia Dortmund dagelijks op het trainingsveld met Erling Braut Haaland. Meunier schaart beide aanvaller bij de absolute top van dit moment, maar de rechtsback stipt tevens een verschil aan tussen Mbappé en Haaland.

"Het is heel moeilijk om een vergelijking te maken, want het zijn twee totaal verschillende spelers. Ze zijn allebei verschrikkelijk snel, maar daar houdt de vergelijking ook meteen op", zo laat Meunier optekenen in de Duitse media. "Kylian is altijd op zoek naar de één tegen één-situatie, wat dat betreft lijkt hij qua spel wel op Thierry Henry." Over de kwaliteiten van Haaland heeft de Dortmund-verdediger eveneens een duidelijk oordeel. "Erling aan de andere kant is meer een echte killer in het strafschopgebied, hij kan elke doelman in de wereld verschalken."

"Erling kan binnen enkele jaren echt uitgroeien tot één van de beste spelers ter wereld", voegt Meunier daaraan toe. "Ik denk dat ze allebei rond hijn 25ste jaar tot de absolute wereldtop behoren." De verdediger van Dortmund denkt dat Haaland een geboren afmaker is. "Het zit gewoon in zijn bloed. In zijn manier van doen is Erling echt een ouderwetse spits, een dergelijke aanvaller heeft ook zeker mijn voorkeur. Hij is met beide voeten sterk, al kan hij zijn koppen nog wel verbeteren. Maar laten we de zaken niet overhaasten, want hij is pas twintig jaar oud. Erling heeft nog genoeg tijd om uit te groeien tot één van de beste spelers ter wereld."

"ik denk echt dat Erling in de komende jaren zal toegroeien naar het niveau van Robert Lewandowski of Romelu Lukaku, met 25 tot 30 doelpunten per seizoen. Hij behoort op termijn tot de allerbesten, daar bestaat geen twijfel over", zo besluit Meunier. Dit seizoen zijn de statistieken tot dusver in het voordeel van Haaland, die 22 wist te scoren voor Dortmund in 22 duels in alle competities. Mbappé tekende in 27 wedstrijden die hij in deze jaargang uitkwam voor PSG voor 18 treffers. Beide spitsen zijn reeds genoemd bij Real Madrid, al lijkt Mbappé een streepje voor te hebben bij de leiding van De Koninklijke.

Wie vind jij momenteel het beste passen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele grote talenten allebei, de grootste die er op dit moment rondlopen. En Florentino Perez is nu een plan aan het uitstippelen om eerst #mbappe2021 te doen en daarna de focus te leggen op #haaland2022. Dit is het moment om de aanvallende toekomst van Real Madrid veilig te stellen, en deze 2 jongelingen hebben alles in zich om in de hoofdstad te slagen

11 februari 2021 om 15:41

net als bij ons is er ook bij jullie weinig geld, dus ik zou me nog niet al te veel verheugen op hun komst verder moet je ook maar wachten of ze wel zo veel zin hebben om naar Madrid te komen want voor beide aanvallers is er meer interesse

11 februari 2021 om 15:43

Als het geld er is dan zijn Barcelona en Real Madrid echt nog wel het summum voor veel spelers hoor. Zeker de jongere spelers die hun hele bewuste voetballeven te maken hebben gehad met de dominantie van beide teams.

11 februari 2021 om 15:45

Waarom zouden ze niet bij de grootste en meest prestigieuze club willen spelen? Omdat het een jaartje wat minder gaat?

11 februari 2021 om 15:50

we zullen zien beide clubs blijven alleen al om hun naam aantrekkelijk Haaland vind ik echt geweldig maar vraag me af of hij bijvoorbeeld
een Barca spits is, wat ik wel hoop

11 februari 2021 om 16:13

@ sosuhzv nee omdat er tegenwoordig meer aantrekkelijke clubs zijn dan deze 2 maar ze zijn bij ons zo als je zegt van harte welkom

11 februari 2021 om 15:42

En toch huilt mijn voetbalhart als Haaland aan de bal is, echt afschuwelijk om naar te kijken !! Natuurlijk is hij een fenomeen in het afmaken van kansen , maar voetbaltechnisch is het echt om te huilen. Als hij geen goal maakt is zijn bijdrage echt minimaal, maar goed hij schiet te gemakkelijk binnen dat is een feit.

11 februari 2021 om 15:52

Sowieso hoop ik niet dat hij naar Real Madrid gaat. Haaland is een prachtige spits en een hele slimme jongen. Hij weet wat hij kan en hij weet waar zijn tekortkomingen liggen. Dit zijn jongens die moet je koesteren. Het lijkt mij dan zonde als ze bij zo'n, naar mijn persoonlijke mening, zielloze club als Real Madrid terecht komen. Dortmund eerst, dan Bayern als opvolger van Lewandowski, oh, wat zou ik dat graag zien!

11 februari 2021 om 16:04

zijn idd de grootste talenten janmer dat joa felix daar net niet bij kan aanhaken ofja echt niet , ik ben toch bang dat ze cr7 niet gaan evenaren bij real beide ik laat me graag verassen en heb een zwak voor beide , maar ik zag laatst een 19 jarige cr7 tegen arsenal toen ze hem boos maakte en toen maakte meneer er even 2 ik zie deze jongen toppers graag snel opstaan in de echte krakers , ik moet wel zeggen ronaldo had toen ook nog wel is een ofdayy maar betwijfel of zich als net zo een machine kunnen ontwikkelen zoals ronaldo is hij kan ( kon) verdedigers op verschillende manieren verslaan en loert overal op ruikt altijd bloed ik zie die vastbdraden heid iets minder bij deze here al moet ik ook zeggen dat ik vooral voor haaland wel echt keer naar dortmund wil om hem life te zien spelen.

11 februari 2021 om 16:04

@insidermadrid: Zo heel moeilijk zal het niet zijn om bij het huidige Real te slagen in deze 2 gevallen lijkt me. Haaland zal bij een betere club terecht kunnen en Mbappe zag ik al in Parijs blijven maar mocht Messi naar PSG verkassen al helemaal

Misschien gewaagde uitspraak maar ik denk dat beide niet de beste van de wereld zullen worden.
Beiden misschien het verfijnde en hebben echt ruimte nodig. Mbappe moet sowieso weg uit de ligue 1, want die speelt nu voor een handvol serieuze wedstrijden. Vind Mbappe soms ook het overzicht missen. Neymar, Messi, Ronaldo, Hazard, Suarez, Aguero, Ribery, Robben etc hadden/ hebben dat wel allemaal. Maar goed, ik laat me graag verassen. Voorlopig zie ik nog geen talent rondlopen die het kaliber Messi en CR7 kunnen aantikken. We gaan later terugkijken op een unieke periode waarin 2 man zo lang eenzaam aan de top stonden. Nog nooit is zoiets gebeurd.

11 februari 2021 om 15:43

Tja, als je talenten gaat vergelijken met Messi en Ronaldo in hun jonge jaren zal het vies tegen gaan vallen. Dan valt namelijk alles tegen! Deze twee spelers zijn in mijn ogen gewoon de allerbeste van hun generatie (en misschien wel van de wereld ooit, al blijft dat natuurlijk een eindeloze discussie). Duidelijk is wel dat zowel Haaland als Mbappe enorm grote talenten zijn. Eens met wat je zegt dat Mbappe zo snel mogelijk naar een competitie moet gaan waar hij meer topwedstrijden speelt en weerstand krijgt. Zal zijn ontwikkeling ook alleen maar ten goede komen.

11 februari 2021 om 15:49

Ronaldo was bij United ook niet elke wedstrijd hot hoor en Messi idem bij Barca. Nadien bekijk je alleen de compilaties van de jongere jaren en je vergeet dus alle mindere wedstrijden. Hoe snel dat Messi ineens op het toneel verscheen kan ook gebeuren met een ander talent. Dan kijken we dat WK van Mbappe en dan zeggen we - zie je nu wel, hij was toen al zo goed. Mensen doen nu ook alsof Messi en Ronaldo nog net zo goed zijn als die periodes dat ze alle verdedigers aan elkaar regen, maar die tijden zijn ook alweer voorbij. En dan bedoel ik dit alleen om niet van het ene uiterste in het andere te schieten, maar er is ook nog iets als een normale kijk op een carriã¨re

11 februari 2021 om 15:50

Daarom eindigde ik ook dat we heel erg verwend zijn met Messi en Ronald. Neymar heeft in die zin ook enorme pech, nooit beste speler van het jaar geworden en zal dit waarschijnlijk ook niet meer worden door die twee.

11 februari 2021 om 15:54

@schop1989, je hebt gelijk. Maar CR7 en Messi zag je met het jaar evolueren. Waar Mbappe in mijn ogen nog exact dezelfde Mbappe is als 2018, het jaar dat hij het WK won. Dat is inmiddels alweer bijna drie jaar geleden!

11 februari 2021 om 15:54

Schop, Je hebt wel een punt hoor, maar ik volgde met name Messi heel erg omdat ik het Barca van toen echt geweldig vond. En hoewel hij natuurlijk niet altijd fantastisch speelde op die leeftijd spatte het talent er van af. Meer dan Haaland en Mbappe imo. Ronaldo idem dito. Beide ontwikkelde ze zichzelf enorm hard.

11 februari 2021 om 16:07

klopt precies wat je zegt qaz maar haland laat wel hele enge statestieken zien voor zijn leeftijd hij heeft een topper bij hem nodig die hem perfect aanspeelt , ozil was een speler die ronaldo zijn looplijnen echt begreep wat was dat een genot om
naar te kijken zeg toen ❤️

In other news, de wereld is rond en Sinterklaas bestaat niet. Mbappe is helemaal geen echte spits en haaland durf ik wel een van de betere afmakers van het moment te noemen.

Het niveau wat Haaland het afgelopen jaar heeft aangetikt is voor iemand van zijn leeftijd ongekend. In mijn ogen is Haaland net wat meer een echte spits als Mbappe en zal daarom denk ik ook statistisch gezien hogere ogen gaan gooien, alhoewel ik Mbappe weer als voetballer beter en sierlijker vind maar wel het idee heb dat hij bij PSG een beetje uitgeleerd is, kortom deze beide heren zullen binnen 2/3 jaar eenzaam aan de top staan wat spitsen betreft.

En toch is die Haaland voetbaltechnisch gezien echt heel matig ! Echt afschuwelijk om naar te kijken , als hij geen goal maakt doet hij ook echt niet mee. Maar goed hij is wel een specialist in het afmaken van kansen , maar mijn voetbalhart huilt.

11 februari 2021 om 15:43

Eens, in het meevoetballende is hij gewoon niet zo goed, je kan m bijna niet gebruiken als aanspeelpunt. Toch, hij hoeft de bal maar 10x in een wedstrijd aan te raken om toch 3 doelpunten te maken, zijn gevoel voor positie en zijn rust voor de goal zijn ontzettend sterk.

11 februari 2021 om 15:44

Jij verstaat iets anders onder voetbal technisch? Ik vind zijn aannames en direct die bal klaar hebben liggen en schoten zonder aan te nemen ook een blijk van technisch begaafd zijn.

11 februari 2021 om 17:51

Jep daar heb ik dus ook mijn twijfels. Hij speelt nu bij Dortmund en hiervoor Salzburg. Vaak met veel ruimte om toe te slaan e.d. maar bij een absolute topclub krijg je minder ruimte, ben je vaak de aanvallende ploeg, hoe sterk is hij dan want idd voetbaltechnisch is hij niet wauw. Maar goed, als de flankspelers werelds zijn dan is er geen probleem. Moet hij zelf meer brengen dan wordt het een issue. Wat betreft Mbappe, dat is gewoon andere koek.

Enerzijds lijkt het me wel leuk als Liverpool weer een keer een statement maakt en zo een speler binnen haalt, maar anderzijds zijn verassingen veel leuker. Jeugd die doorstroomt a la Trent, bargain deals als Robertson zijn in principe op hetzelfde internationale niveau gekomen. Een transfer van 100mil + heeft doordat de verwachtingen hoog zijn toch wel meer kans op teleurstellen. Bijv. een Hazard en Pogba hebben hun transfer nog helemaal niet opgeleverd en over Bale hebben we het vandaag al eens gehad....

11 februari 2021 om 21:03

Zou mooi zijn, Haaland bij Liverpool. Die formule met Firmino voorin lijkt toch stilaan uitgewerkt he? Dat kan je niet blijven verkopen.

Haaland zou het liefst naar Bayern of Liverpool gaan volgens insiders. En Mbappé heeft gisteren laten doorschemeren dat hij het wel interessant zou vinden om èn met Neymar èn met Messi te spelen, plus dat hij nog veel, heel veel meer wedstrijden voor PSG hoopt uit te komen.

Dat vind ik best grappig. De uitspraak dat hij kan uitgroeien tot niveau Lewandoski OF Lukaku... Het zou inderdaad mooi zijn als Haaland t laatste stapje nog zet om op niveau van Lewandowski te komen. Naar mijn idee zit hij er al dicht tegenaan alleen is zn team extreem wisselvallig. Haaland mist zenuwen iets wat hem extreem gevaarlijk maakt.
Maar wat ik grappig vind, waarom wordt Lukaku hier genoemd? Dat is zo'n ander type die veel op kracht doet en naar mijn idee wordt een tegenstander nu al banger van een elftal met Haaland in de spits dan een elftal met Lakuku. In het kort: Lukaku beschouw ik al als een mindere spits dus wellicht voelt Meunier de behoefte een landgenoot te noemen.

ik denk echt dat Erling in de komende jaren zal toegroeien naar het niveau van Robert Lewandowski of Romelu Lukaku, met 25 tot 30 doelpunten per seizoen. Hij behoort op termijn tot de allerbesten, daar bestaat geen twijfel over"

Dat je Lukaku al durft te vergelijken met Lewandowski gewoon bizar en het laat zien dat deze man niet weet waar ie over praat. Haaland is overigens wel meer een killer, daar wel mee eens.

Lastige keus. Het liefst zie je ze allebei komen en dat Madrid dan 4-4-2 gaat spelen met een nummer 10. Assensio op 10 . Madrid heeft spelers die zeker wat op kunnen brengen. Ik zou vini en hazard wegdoen. Daarnaast nog bale ceballos marcelo mariano Isco militao. Mocht je deze spelers verkopen heb je zo 250 miljoen ..
Het probleem bij Madrid is doelpunten . Real scoort zo moeilijk. En met mbappe en Haaland samen kan je jaren vooruit en heb je meteen 1 van de beste aanvallen op Liverpool na .

Lukaku? Wat heeft die Meunier gedronken?Verder vind ik Mbappe nu al tot de wereldtop behoren. Ik bedoel Wk winst met Frankrijk, CL finale met PSG, is al 3 seizoenen lang een gamechanger, naja. Top 10 wat mij betreft. Haaland nog niet, maar die zit er wel dichtbij.

11 februari 2021 om 17:47

Tjah, het zijn beide Belgen dus op zich vind ik het niet zo gek dat hij dat zegt. Echter weet de rest wel gewoon dat je dit niet serieus kan nemen inderdaad

11 februari 2021 om 19:20

Je kan vinden van Lukaku wat je wil maar statistisch gezien is hij wel degelijk wereldtop. Hij gaat op 27j aan +300 goals voor club en land zitten (hij zit nu aan 298 goals en wordt in mei 28j). Meer dan Ronaldo op die leeftijd had. Als hij geen grote blessures krijgt en een hoog niveau kan vasthouden tot 35j gaat hij qua aantal goals in de top 10 van alle voetballers (spelende in de hoogste divisies) zitten. Als je dan geen wereldtop genoemd kan worden weet ik het ook niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren