Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Haal Joachim Löw! Waarom niet? De KNVB heeft geld hoor’

Laatste update:

Het Nederlands voetbal heeft behoefte aan een cultuuromslag, vindt Piet de Visser. Volgens de meesterscout moet Oranje geleid worden door een Duitse bondscoach, omdat Duitsland de Hollandse School in zijn ogen heeft geperfectioneerd. De Visser adviseert de KNVB om na het WK 2018 aan te kloppen bij Joachim Löw.

"Haal Joachim Löw! Waarom niet? De KNVB heeft geld hoor", stipt De Visser aan in gesprek met de NOS. "We hebben nog steeds een grote naam in het buitenland. Alleen, we bakken er niks van. Dat moet nu direct omgedraaid worden. Anders gaan we ook niet naar het WK van 2022. En dat zou een schande zijn." Het voetbaldier ziet graag een Duitse bondscoach die tevens de lijnen uitzet binnen de opleiding van jeugdtrainers. Die moeten spelers niet alles 'voorkauwen', aldus de voormalig trainer.

"Ze moeten meer trainen. En als de Nederlandse trainers dat niet willen, niet beloven en niet kunnen waarmaken, dan moet je er een aantal uit Duitsland halen", beargumenteert De Visser. "Duitsland heeft geleerd van de Hollandse School, maar ze hebben wel en-en gedaan. Dus de techniek, maar ook de mentaliteit en de hardheid van trainen erin gebracht."

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Löw na het WK 2018 haalbaar is voor Oranje. De oefenmeester, die Duitsland in 2014 naar de wereldtitel loodste, wordt genoemd als kandidaat om Jupp Heynckes volgend jaar op te volgen bij Bayern München. Naar verluidt beschikt hij over een clausule die een vertrek als bondscoach in 2018 mogelijk maakt, ondanks dat het contract van Löw doorloopt tot medio 2020. Teammanager Oliver Bierhoff wil de bondscoach niet laten gaan.

"In het voetbal is alles mogelijk en kun je niets uitsluiten. Met zijn kwaliteiten kan Löw ieder team ter wereld trainen en volgens mij is er wel wat belangstelling", aldus Bierhoff in gesprek met ARD. Bij Sport1 voegt hij toe niet te zullen meewerken aan een vertrek naar Bayern. "Joachim heeft een contract tot 2020. Als Bayern aanklopt, dan doe ik de deur op slot." Onder leiding van Löw is Duitsland nog foutloos in de lopende WK-kwalificatiereeks.

Zie je Joachim Löw als haalbare kandidaat voor de KNVB?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Low lijkt me niet haalbaar, maar mijn favoriet is absoluut Jurgen Klinsmann! Hij heeft goed werk verricht bij Duitsland en de VS en heeft bij beide landen gezorgd voor een enorm sterk fundament!

1. Klinsmann
2. Rutten/gullit
3. Koeman (als hij niet meer werkzaam is bij Everton, wat me niet zou verbazen)

8 oktober 2017 om 16:46

Die Tuchel, is dat niets

8 oktober 2017 om 16:48

Ik denk dat voor de KNVB de belangrijkste vraag is of hij haalbaar is, en zolang hij steeds gelinkt wordt aan elke Engelse/Duitse club die een trainer zoekt dan denk ik niet dat ze kans maken! Bondscoach word je namelijk niet als je nog dagelijks bij een club kan werken en het viervoudige van je salaris als bondscoach kunt verdienen

8 oktober 2017 om 18:46

Dickie dacht daar vroeger anders over!

8 oktober 2017 om 16:53

Klinsmann zou in elk geval voor een frisse wind zorgen. Daarnaast is hij goed bevriend met Gullit.

8 oktober 2017 om 16:57

Ideaal dus! Een coach die tot twee maal toe een nationaal team opgebouwd heeft, gecombineerd met een man met oneindig respect van iedereen in het spel met een realistische kijk! Ik hoop dat dit eens serieus onderzocht wordt!

8 oktober 2017 om 17:16

Men vergeet even dat er geen kwaliteit is in het NL elftal. Dus een buitenlandse toptrainer gaat natuurlijk niet een topland of club inruilen om nu bij ons in te stappen. Valt geen eer te behalen, enkel en alleen maar schadelijk voor je cv. Tenzij je je team ala van Gaal laat spelen en je er een coach neerzet die er net zo bovenop zit als Louis zal iedere coach in de wereld falen met deze spelers....Vincent Jansen in de spits van Oranje hahahahaa laat me niet lachen aub. Wij moet gewoon netjes wachten en pas op de plaats maken. Ben blij dat ik alle vette jaren heb meegemaakt sinds 88 tot aan een jaar of 5, 6 geleden. Ik waardeer nu nog meer alle topspelers die we hebben gehad!

8 oktober 2017 om 17:53

Het draait niet alleen om kwaliteit, ik denk zelfs nog meer om mentaliteit dan om kwaliteit.. Een nederlandse bondscoach gaat daar waarschijnlijk niets aan veranderen, vandaar dat ik ook een voorstander ben van een buitenlandse coach.

Groot voordeel daarvan is, dat hij een onbevangen kijk heeft op eventuele internationals en ze niet alleen op kwaliteit of specifieke positie, maar vooral op inzet, kampfgeist en een "never surrender" karakter kan selecteren.

Ik heb tien x liever wat "mindere goden" in Oranje spelen die er elke wedstrijd vol voor gaan dan de zogenaamde "vedettes" die het wel prima vinden zo. De vertoning gisteren was daar een duidelijk voorbeeld van: NUL vechtlust, geen "over mijn lijk" mentaliteit. En dan als excuus de uitslag van Zweden gaan gebruiken... Maak je verdomme kwaad en ga ervoor en loop vooral niet over het veld als een net gecastreerde hond, met de staart tussen de benen en de kop omlaag.

8 oktober 2017 om 18:16

Nederland heeft gewoon een redelijke selectie die met wat fortuin de ko fase van een toernooi kunnen bereiken. Het is niet also de helft semiprof is ofzo.

8 oktober 2017 om 17:52

Rutten/Gullit. Hou alsjeblieft op zeg. Beide trainers hebben werkelijk waar helemaal niets gepresteerd. Gullit overal geflopt en met de nodige ruzies vertrokken. Rutten was ook een enorm drama bij PSV. Die echt geen idee had wat hij aan het doen was. Met Vitesse is hij nog met een hoop gezeik vertrokken. Dus nee alsjeblieft niet die 2 als potentiële trainers. Dan inderdaad maar een buitenlandse trainer. Als er dan toch verder geen fatsoenlijke trainer in Nederland is.

8 oktober 2017 om 18:29

Bert van Marwijk

Ik zou het aanmoedigen maar het zal waarschijnlijk heel gevoelig liggen bij een groot deel van de maatschappij. Laten we hopen dat we vooruit kunnen kijken!

8 oktober 2017 om 16:42

Ik ook maar waarom zou je geen Duitser mogen aanstellen. Alleen vanwege de tweede wereldoorlog? Ik snap dat het bij sommige mensen gevoelig kan liggen. Maar misschien heeft dit Nederlands elftal Duitse mentaliteit nodig.

8 oktober 2017 om 17:23

Tja, we hebben al eerder de Duitsers Kessler en een paar Oostenrijkers gehad onder wie Happel. En wie was ook alweer een Oostenrijker?

8 oktober 2017 om 18:52

Adolfje

8 oktober 2017 om 16:51

Je bedoelt bij het deel vd maatschappij die nog in het verleden is blijven hangen. Dat is geen groot deel, dan praat je over misschien minder dan 1% van de bevolking. Helaas zitten de meesten daarvan in de knvb zo lijkt het wel

8 oktober 2017 om 16:55

Gevoelig? Zo sneu zijn we toch niet meer, hoop ik.

8 oktober 2017 om 23:19

Het is net zo erg wat daar in Indonesië gebeurd is en onze regering erkent het niet eens, terwijl Duitsland zich nog steeds doodschaamd en verontschuldigd wat voor leed zij 70 jaar geleden in Europa toegebracht hebben. En zo hoort het.

8 oktober 2017 om 17:57

Ik zou niet weten waarom een Duitse bondscoach gevoelig zou moeten liggen. Dat eeuwige gezeik over WO 2 en de Duitsers moet onderhand maar eens afgelopen zijn; het is meer dan 70 jaar geleden, en de huidige generaties Duitsers moet dan nog steeds als boosdoener gezien worden ?

Wat Oranje nodig heeft is een bondscoach die een team kan smeden, dat voor elkaar door het vuur wil gaan en wil vechten tot de laatste minuut, hoe uitzichtloos de situatie ook mag zijn. "kampfgeist", 'fighting spirit" of hoe je het ook noemen wilt, DAT is wat nodig is...

8 oktober 2017 om 18:37

Löw, de enige juiste keuze.

Ancelotti is nu vrij, haal die

8 oktober 2017 om 16:39

Die wilt geen bondscoach worden en al helemaal niet van nederland.

8 oktober 2017 om 16:49

Waarom?

8 oktober 2017 om 16:55

Ancelotti heeft zelf aangegeven de tijd nog niet rijp te vinden voor bondscoachschap, hij zei iets van "ik wil iedere dag op het veld staan en als dat niet meer zo is, ga ik erover denken bondscoach te worden", volgens mij gisteren of eergisteren zelfs.

8 oktober 2017 om 16:58

Dat is een Italiaanse versie van Guus Hiddink. Goede people manager, slecht tacticus en geen voorstander van hard trainen. Het soort coach voor een elftal met een paar grote vedetten en een duidelijke hiërarchie. Alles wat Oranje op dit moment niet nodig heeft.

De KNVB is daar denk ik te eigenwijs voor om een niet-Nederlandse coach aan te stellen

Ben het er not mee eens ook
Een andere visie. Ik zou het toejuichen

Ik pleit dat we als Nederland zijnde de zelfde transformatie ondergaan als Frankrijk.
Die hadden twee mislukte wk's en waren de vedettes en hun gedrag zat.
Gelukkig hebben wij dat probleem niet maar de aanpak heeft vruchtte afgeworpen.

8 oktober 2017 om 16:39

Wat een onzin, waarom denk je dat ze dat gedaan hebben? Zij hadden nog een enorme zee waar ze uit konden vissen met enorme toptalenten! In Nederland heb je nog niet eens een lullig klein vijvertje! Frankrijk kon dat opvangen, Nederland niet!!

8 oktober 2017 om 17:43

Ik snap dat hosanna over Frankrijk niet zo, gezien naar het materiaal presteren ze behoorlijk slecht. Verlies Zweden gelijk Wit Rusland, gelijk Luxemburg en een paar nipte overwinningen, behalve tegen Nederland dan, ben onder de indruk van hun spelers, maar niet van hun prestaties

8 oktober 2017 om 21:03

Het is een jonge ploeg, vol talenten die zich nog volop ontwikkelen.. Nu moet er natuurlijk nog een vaste ploeg gevormd worden en automatismen gekweekt worden. Ik weet niet of ze er in Rusland al zullen staan, maar vanaf het EK 2020 verwacht ik veel van deze ploeg.

Sampaoli was de perfecte kandidaat geweest en die hadden ze 100% binnen kunnen halen als ze bij de knvb wat meer ballen hadden getoond.
Het zal me niks verbazen als ze na Advocaat wederom voor een zo goed als afgeschreven bejaarde trainer gaan. Leo Beenhakker ofzo....

Waar traint Bielsa nu eigenlijk? Die had ik ook altijd hoog zitten en hij heeft altijd geroepen (net als Sampaoli) fan geweest te zijn van het Nederlands voetbal.

8 oktober 2017 om 16:40

Die het nu zo goed doet in Argentinië

8 oktober 2017 om 16:46

Tegen landen als Brazilie, Chili, Colombia, Peru etc.
Wij hebben al moeite met Bulgarije en Zweden

8 oktober 2017 om 17:32

Zij hebben o.a. Messi en Dybala, wij hebben Jansen en Dost...

8 oktober 2017 om 16:48

Bielsa zit bij Lille.

8 oktober 2017 om 16:59

Die zouden ze per direct moeten benaderen en advocaat gewoon met pensioen sturen. Maar knvb kennende gaan ze waarschijnlijk weer voor een bejaarde, of een broekie die er niks van bakt. Zolang het maar een Nederlander is want de knvb is gewoon racistisch/xenofobisch

8 oktober 2017 om 17:18

Maar je moet je ook afvragen als die buitenlandse coaches überhaupt zin hebben om in dit NL elftal te stappen. We weten allebei dat ze daar totaal geen zin in hebben

8 oktober 2017 om 17:59

Dan probeer je ze financieel over de streep te trekken.
Wat is uiteindelijk beter? Qua salaris bezuinigen, een mindere trainer aanstellen en weer een eindtoernooi missen of gewoon volle pond betalen voor een goede bondscoach en wel een toernooi halen. Ik denk dat de eerste optie uiteindelijk veel duurder uitvalt als ze zo gierig blijven denken want een toernooi missen betekent ook veel inkomsten die je misloopt

8 oktober 2017 om 19:08

Ze kunnen het ook als een uitdaging zien. Ik weet zeker dat een hele boel buitenlandse trainers met de kwaliteiten van deze selectie het wel beter kunnen doen. Dat begint met doorselecteren en misschien zelfs wel mindere spelers op te roepen die wel door het vuur gaan. Op dit moment is er maar 1 speler die uit het juiste hout is gesneden maar die houd de eer aan zichzelf bij het NL elftal en stopt waarschijnlijk na aankomende interland.

8 oktober 2017 om 17:00

Sampaoli had ook een geweldige keuze geweest ja! Dood-, en doodzonde dat we van die incapabele natnekken bij de KNVB hebben lopen..

Hebben ze ook het spelersmateriaal om Löw te overtuigen, dat hij het Ned.elftal moet / kan gaan trainen?

9 oktober 2017 om 17:40

Hahaha touché.

Het probleem ligt dieper dan de trainer hoewel een goede trainer meer uit een team kan halen dan wat er in zit. Ik denk dat Nederland zelf genoeg goede trainers heeft die dat kunnen waaronder Advocaat. Het probleem is alleen dat hij te laat is aangesteld.

8 oktober 2017 om 17:37

Dat hij te laat is aangesteld of een ander midden in een kwalificatiereeks wordt aangesteld is misschien dan wel het probleem, maar het ligt nog dieper dan dat. Zelfs ons clubvoetbal loopt achter op de rest, als je kijkt naar het psychische en fysieke.

Is toch niet serieus te nemen, Löw en ook Ancelotti zijn totaal niet haalbaar. Dit zijn twee van de beste trainers in de wereld die elke topploeg kunnen trainen. Wat moeten zij nou bij een Nederlands elftal dat nog nooit zo laag gezonken is? Bij een clubteam kun je nog wat opbouwen met de juiste middelen, maar hier is geen eer aan te behalen

8 oktober 2017 om 17:01

Dan denk ik toch dat je het onderschat. Zoals de Visser het voorstelt zou het best een interessante functie voor Löw kunnen zijn. Iedere coach zou een aanbod van de Knvb serieus nemen, ook Ancelotti, hoewel hij mij minder geschikt lijkt, in deze.

Voor een Duitser zou Oranje sowieso een eer zijn.

8 oktober 2017 om 17:44

Waarom zou het een interessante functie zijn voor Löw? Hij kan toch niet van subtoppers wereldspelers maken? Ja hij kan een bepaald systeem introduceren waarbij ook het Nederlands elftal relatief succesvol kan zijn, maar dat is een lastige taak als coach van een nationaal elftal door het gebrek aan tijd samen.

8 oktober 2017 om 17:36

Weet je dat Low in het verleden ook niet serieus genomen werd. Iedereen riep op de tribune: “Joachim Ridge Forrester Low, das Bold and das Beautiful!”. Zo kan het ook met Nederland gaan. Opeens alles winnen.

Doe gewoon van Marwijk samen met van Bommel en iemand als Boulahrouz

8 oktober 2017 om 17:13

Nee hoor, laat Van Bommel nu maar lekker bij PSV (wie weet samen met zijn schoonvader)!

Je kunt op de 'Nederlandse manier' echt nog wel succesvol zijn heeft Ajax vorig seizoen bewezen. Maar dan heb je wel frisse en gretige spelers nodig die zich tot het uiterste aan die speelwijze willen conformeren.

8 oktober 2017 om 18:26

Gelukkig gaat het nu wel zo goed met Ajax en het Nederlandse systeem

Al zet je de beste trainer ooit voor deze groep. Van stront kan je geen goud maken. Dat landen als Spanje en Duitsland afgelopen jaren zo heeft gedomineerd heeft puur met kwaliteit van de spelers te maken.

Nederland heeft geen toppers meer die het verschil voor het team kunnen maken. Robben is de laatste overgebleven topspeler. En die is op zijn retour en kapt er hoogstwaarschijnlijk na Zweden ermee. Rest een selectie vol met matigheid. Pakweg 10 jaar terug zou meer dan de helft uit deze selectie niet eens tot de voorselectie van Oranje zijn gekomen. Dus moet je eens na gaan hoe belabberd het niveau is gedaald.

Kan de Knvb beter voor Tuchel, Klinsmann, of Blanc gaan of misschien ook nog Sammer, Schaaf en Luis Enrique hoef je geen afkoopsom voor te betalen, verder heb je nog De Boer, Koeman, Ten Cate, Jol misschien kun je Edgar Davids als assistent er neer zetten voor de begeleiding van de 'jongere jochies' lijkt mij wel een goede assistent die voorop gaat in de strijd.

Meteen doen, niet eens over nadenken. Löw is de aangewezen persoon. Elk kenner weet dat hij van de huidige selectie een wereldkampioen maakt. Waarom? Een simpele reden, de man draagt een coltrui. Welke andere grootheid droeg ook een coltrui? Ja precies, Steve Jobs. Het straalt duidelijkheid, kracht en zelfverzekerdheid uit.

8 oktober 2017 om 17:07

Haha gozahhh, ik lach me de kolere hier! Geweldige gedachte. Maar, al sta je in een driedelig pak voor deze groep, kansloze zaak. Materiaal is te zwak.

Laat mij gewoon de bondzcoach worden, ik roep al die straatvoetballers op. Kijk maar naar frankrijk en brazillie die hebben dat lang geleden ook gedaan.

8 oktober 2017 om 17:08

Mag ik je assistent zijn, Dries?

8 oktober 2017 om 17:12

Jij wel Eric en we moete ook een goede keeperstrainer hebben en nee geen frank snoek. We gaan ze samba voetbal laten spelen.

Zo slecht als men doet voorkomen is het echt niet hoor. We missen natuurlijk spelers die bij grote clubs het verschil maken, maar alsnog heb je een stuk betere namen dan Ijsland, Zweden, Turkije en Tsjechië die je voor heb moeten laten gaan. Het heeft puur te maken met de spelopvatting en de manier waarop je voetbalt.

Blind heeft er een enorm zooitje van gemaakt en is schuldig aan twee misgelopen toernooien. Nu maar op zoek naar een bondscoach die geen aanvallende 433 wilt voetballen.

8 oktober 2017 om 17:17

Met 433 kun je mooie dingen bereiken maar dan moet je wel een trainer hebben die iets van voetbal snapt en dat kan overbrengen op de spelers. In Nederland kan alleen Bosz dat, maar die is voorlopig niet beschikbaar

8 oktober 2017 om 17:27

Met de juiste bondscoach en het juiste selectiebeleid zie ik het niet zo zwart. En laat de KNVB samenspannen met de JC Foundation. Dan heb je een wereldwijd trademark. Wim Jonk als architect van het technisch beleid zou hier uitstekend bij passen.

8 oktober 2017 om 17:53

Ze zouden sowieso meer met de Cruijff foundation moeten doen. Ik heb ook de indruk dat de jeugd tegenwoordig liever fifa online speelt ipv voetballen op straat.
'lok' die kinderen dan gewoon naar buiten, nodig ze uit om toernooitjes te spelen op de cruijff velden, eventueel met leuke prijzen (tripjes naar Barcelona of Real ofzo, of Ajax/psv als ze cheap willen doen). Zorg dat de jeugd in ieder het plezier terug vindt in voetballen op straat. Op de langere termijn profiteert het hele Nederlands voetbal daar van. Nu worden er alleen saaie eenheidsworsten opgeleid zonder techniek. Want die technische spelertjes leren ze het voetballen af

8 oktober 2017 om 18:45

Spelen op balbezit wordt ook wat makkelijker naarmate spelers wat meer met elkaar hebben samengespeeld. Wat dat betreft hebben Duitsland en Spanje er wel voordeel van dat bijna al hun spelers bij Real, Barca of Bayern spelen.

Ik heb liever gewoon een Nederlander.
Gertjan Verbeek of Ronald Koeman. Het liefst Gertjan die een duidelijke mening heeft en dat durft door te voeren. Iemand met veel ervaring. Ook een leider figuur.

9 oktober 2017 om 11:20

Alleen geen niveau in mijn optiek.

Anders ga voor Bert konterman als hoofdcoach en Sjaak Polak als assistent man man man, wat is t nivo gedaald zeg zowel beleidsmatig als op t veld

Ik vind het een goede gedachte. Maar er is iets structureels/fundamenteels verkeerd. Ook Pep moet roeien met de riemen die die heeft. Als die het zou doen komt die ook uit op dost of jansen. Of op middenveld wijnaldum de hoogste club speler op die positie. Hij zou het misschien iets beter doen
Maar dit zit dieper

Ik vind het een goede gedachte. Maar er is iets structureels/fundamenteels verkeerd. Ook Pep moet roeien met de riemen die die heeft. Als die het zou doen komt die ook uit op dost of jansen. Of op middenveld wijnaldum de hoogste club speler op die positie. Hij zou het misschien iets beter doen
Maar dit zit dieper

Wilmots zou goed passen met jullie spelersmateriaal

8 oktober 2017 om 18:29

Wilmots heeft te weinig kwaliteit, zelfs om Oranje te lijden.... Spreekt overigens een koeter(waals) taaltje dat niemand verstaat.

Nederlandse elftal gewoon opdoeken, zal de humeur van heel Nederland verbeteren.

Ik zou voor Bosz gaan. Die heeft wel bewezen aanvallend en goed spel te laten spelen. Alleen betwijfel ik of hij wel gaat doet.

Een prima keuze, maar of hij haalbaar is? Er zal denk ik eerst een ander probleem aangepakt moeten worden. Landen die het redelijk goed doen zijn veelal de landen waar de eigen competitie interessant genoeg zijn om er een paar jaar te spelen. Hier droomt men vanaf 16 jaar al van een transfer naar het buitenland, veel spelers van dit oranje komen elkaar maar amper tegen laat staan van dat ze met elkaar in 1 team spelen. Elkaar kennen en weten wat de sterke en minder sterke punten zijn van je teamgenoten scheelt in mijn ogen een slok op een borrel. Wanneer elke speler overloopt van de kwaliteit zou het misschien minder verschil maken, maar ik denk dat we wel vast kunnen stellen dat dit nu niet het geval is. Landen zoals Frankrijk, Duitsland en Italië slagen er wel in om veel spelers te behouden in hun eigen competitie, dus de basis van hun landenteam (afgezien van hun kwaliteiten) is daarmee al een stuk groter. Mijn advies is dus, ga eerst een werken aan een betere competitie.

Lã£â¶w is onhaalbaar maar een wat frissere blik is niet verkeerd. Altijd maar weer hetzelfde blik (ouwe) trainers openhalen leidt gewoon tot niks. Zo'n Advocaat ook, die man leeft nog in 1990. In ieder geval zou ik voor een wat jongere coach gaan, Frank de Boer lijkt me op zich wel ok en haalbaar. En anders kunnen ze Gio ook eens polsen.
Bosz gaat eerst kampioen worden in Duitsland en dan een zegetocht maken door allerlei competities, dat wordt hem nog niet. Ik vind zelf Erik ten Hag ook een geweldige trainer maar eerlijk is eerlijk, die moet eerst maar eens naar een topclub.

Ben bang dat löw niet haalbaar is maar een buitenlandse coach lijkt me wel een goed plan .. want net als de voetballers zijn de Nederlandse trainers op moment ook van een bedenkelijk niveau

Als je toch ziet wat een land als IJsland kan bereiken met veel inzet hoop je toch op een trainer die deze verzameling lamzakken weer aan het voetballen krijgt. Een buitenlandse trainer met aanzien als Löw zou in mijn ogen fantastisch zijn. Veel ervaring, een vlotte kerel met tactisch inzicht en Duitse mentaliteit. Ben heel benieuwd wat zo'n trainer van de huidige groep spelers kan maken!

8 oktober 2017 om 19:06

Grappig dat je nu juist met IJsland als voorbeeld komt hoe het wel moet.
Die hebben de laatste jaren reuzestappen gemaakt omdat de bond daar tenminste wel snapte dat ze hulp moesten zoeken buiten de grenzen en niet eeuwig konden blijven teren op binnenlandse trainers. Sinds ze die Lagerback bondscoach hebben gemaakt zijn ze enorm gegroeid

Gewoon lekker wachten tot Koeman binnenkort ontslagen is.

En dan elke keer kijken hoe hij zijn snot opeet zeker. Vies mannetje is het.

8 oktober 2017 om 23:30

Hij mag van mij zoveel snot eten also wilt, goed voor je weerstand. Als Nederland maar eens weer wat wint.

Persoonlijk denk ik dat je dan ook door moet pakken in meerdere lagen van de knvb. In Duitsland heb je nu van die jonge data trainers. Dat in gecombineerd met wat Nederlandse kunde. Ik denk dat alleen een trainer als low niet voldoende is. Er moet vanaf onder af aan hervormd worden, en dan drastisch. Tegenwoordig worden er andere eisen van een voetballer gevraagd. Kijk maar naar Klaassen de beste bij Ajax, kampioen, internationaal maar kan het bij Everton ook niet bolwerken. Snelheid en kracht, daar moeten we aan werken en dat in combinatie met techniek. En een nieuwe regel bij oranje na 5 x breed moet er vooruit gespeeld worden. Elke bal terug, moet vervolgens diep gespeeld worden. Doet men dat niet wordt de desbetreffende speler gelijk gewisseld.

ik vindt dit wel een serieuze 1 April grap hoor !!!!! Lachen toch .

Een Cultuur omslag???? Dan heeft onze vriend Pietje toch iets gemist in NL hahaha.

Hij werkt met een van de beste landelijke selecties van de wereld , denk je dat ie dan echt trekt heeft om Nederland te coachen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren