Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guidetti verovert harten van fans: ‘Ik ben gevaarlijk als ik in het veld sta’

Laatste update:
/

John Guidetti is bezig aan een uitstekend eerste seizoen bij Celta de Vigo. Na het aflopen van zijn contract met Manchester City ondertekende de aanvaller een contract voor vijf seizoenen met de Spaanse club, die op een zevende stek in de Primera División is terug te vinden. De 23-jarige Guidetti kwam in 34 officiële duels voor de Galiciërs tot 11 doelpunten.

“Hoe ik mijn eerste seizoen hier moet omschrijven? Fantastisch”, zo stelt Guidetti. “Ik heb in vijftien of zestien wedstrijden in de basis gestaan en heb elf doelpunten gemaakt. Dat is een zeer goed aantal in mijn eerste jaar in Spanje. Het is fantastisch om te zien dat ik met deze geweldige spelers kan samenspelen en mee kan op dit niveau. Ik zal hard blijven werken om nog meer doelpunten te maken. Ik weet namelijk dat ik beter kan.”

/

In de eerste maanden van het seizoen kreeg Guidetti niet bijster veel speelminuten van coach Eduardo Berizzo. Zijn goede optredens in de Copa del Rey maar ook het blessureleed bij Noliton zorgden ervoor dat de Zweed meer in beeld kwam. Hij is nu zelfs tot een van de publiekslievelingen in Balaidos uitgegroeid. “Aan het begin maakte ik me een beetje zorgen, maar ik verloor nimmer aan zelfvertrouwen. Anders kun je nooit aan de verwachtingen van de trainer en de supporters voldoen”, zo benadrukt de ex-Feyenoorder.

“Ik heb gezien dat de supporters blij met mij zijn en dat vind ik de prachtigste beloning. Als ik heel eerlijk ben, kan ik maar over twee wedstrijden van mij niet tevreden zijn. In de rest van de wedstrijden heb ik altijd honderd procent gegeven, ook al leidde dat niet altijd tot een doelpunt.” Guidetti wil af van het predikaat ‘supersub’. “Van de elf doelpunten heb ik er tien als basisspeler gemaakt. Dat is veelzeggend. Ik ben gevaarlijk als ik in het veld sta.”

Guidetti is echter een van de eerste spelers die Berizzo naar de kant haalt. De aanvaller hoopt dat hij zijn trainer op andere gedachten kan brengen. “Er is een statistiek die aangeeft dat de meeste doelpunten in de laatste twintig minuten vallen en dan wil ik op het veld staan. Maar dat is niet van mij afhankelijk, de trainer beslist. Ik respecteer zijn beslissing.” Het doel van Guidetti met Celta is duidelijk. “Het afdwingen van een ticket voor de Europa League. Dat is onze grote droom. Daar zou de stad heel erg blij mee zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had eerlijk gezegd verwacht dat hij te kort zou komem voor Celta, maar hij heeft zichzelf geweldig id basis geknokt! Doet t misschien wel beter dan Larrivey

Naast Vlaar de 2e situatie waarin Feyenoord heeft zitten slapen. Echt wanbeleid.

17 maart 2016 om 19:40

Hij was niet te betalen. Feyenoord heeft elk seizoen geprobeerd.

18 maart 2016 om 00:47

Feyenoord heeft afgezien van guidetti door de twijfel over zijn fitheid, had niks met knaken te maken.

18 maart 2016 om 11:32

Zeker wel, Guidetti had ontzettend hoge salariseisen. Dat gecombineerd met onzekerheid over fitheid maakte het een niet te nemen gok.

John Guidetti is wel echt een meester in het zeggen wat supporters willen horen.

Bij Feyenoord en Celtic had hij ook mooie oneliners.

17 maart 2016 om 19:57

Misschien, misschien ook niet. Guidetti is gewoon een jongen die, wanneer hij een goed gevoel heeft bij de club en geliefd is bij de fans, zijn 'liefde' voor de club graag uit. 'Liefde' omdat je niet binnen een jaar van een club kan houden, maar je wel ergens op je plaats kan voelen. Ik geloof best dat er een flinke kern van waarheid in zit, ook al zal er een deel overdreven zijn.

17 maart 2016 om 20:32

Vind ik vrij naief, helemaal met Nakata eens. Als hij echt zoveel van je cluppie hield, had hij het bod geaccepteerd desnoods met speciale bonussen. Helaas net als Dirk Kuyt, is het altijd populaire dingen roepen wat de meute graag hoort. Maar ondertussen anders handelen, zelfde met Kuyt als hij twee of drie jaar geleden terug was gekomen. Had hij Feyenoord wellicht kampioen gemaakt..

17 maart 2016 om 21:59

4-2

18 maart 2016 om 00:14

Driedetti

18 maart 2016 om 06:24

Maar Feyenoord heeft nooit een bod gedaan!! Hij bood zich ieder jaar aan.

Hij valt binnen bij een club die in goede doen is de afgelopen 2 seizoenen met goede spelers en goede tactiek. Door zijn motivatie en gedrevenheid kan hij tegenwoordig goed mee en dat is zeker mooi om te zien. Geweldige mentaliteit waarmee hij zijn kwaliteiten lichtelijk camoufleerd.

18 maart 2016 om 00:01

Nou, ikweet nog of je wedstrijden van m kijkt, maar hij is echt niet een koekenbakker ofzo. Is zeker niet de mindere van t veld steeds hoor, tegen barca dacht ik zelfs een van de betere

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren