Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudelj: ‘Ondanks de titel is PSV voor mij nooit een afweging geweest’

Laatste update:

Ajax maakte woensdagmiddag bekend dat het Nemanja Gudelj in de zomer welkom heet. De 23-jarige middenvelder heeft zich voor vijf jaar verbonden aan de Amsterdamse club. Eerder dit seizoen werd ook PSV genoemd als geïnteresseerde partij, maar Gudelj overwoog naar eigen zeggen niet over te stappen van Alkmaar naar Eindhoven.

/

Kort na het rondkomen van de transfer, waarmee naar schatting zes miljoen euro gemoeid is, sprak de NOS met de Servisch international. “Ik ben heel blij, want ik ga naar de grootste club van Nederland”, sprak Gudelj aan de omroep. “Ondanks dat PSV net kampioen is geworden, is dat nooit een afweging voor mij geweest. In mijn hoofd had ik al bepaalde keuzes gemaakt.”

“En sinds de gesprekken met de trainer en Marc Overmars wist ik het zeker”, voegde Gudelj daaraan toe. Hij was twee seizoenen actief voor AZ en speelde voor die tijd drie seizoenen bij NAC Breda. Zijn broertje Dragisa komt in zijn kielzog mee naar Amsterdam en heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de onttroond kampioen.

Volgens de oudste van de twee broers was het gevoel heel belangrijk bij het maken van een keuze. “De trainer heeft behoefte aan energie en ik ben hem dankbaar dat hij dat in mij ziet. Het spelen van de Champions League heeft natuurlijk ook meegespeeld. Dat is belangrijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb altijd kleine stappen gemaakt en Ajax past het best in het plaatje. Ik zie mooie jaren tegemoet.”

Denk je dat Nemanja Gudelj datgene zal brengen, wat Frank de Boer hoopt dat hij brengt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke voetballer maar 6 miljoen? Ik vind hem dat absoluut niet waard. En voor Ajax ook een rare transfer. Omdat ze Klaassen op die positie al hebben die ik echt velen malen beter vind. Wil je hem daar niet gebruiken dan ben je genoodzaakt om Sinkgraven op de bank te zetten. Wat ook al een 6 miljoen transfer was. Beetje triest geld dit.

7 mei 2015 om 00:09

Sinkgraven of bazoer komt op de bank. Is geen ramp want ze zijn nog jong dus nog wisselvallig. Wil je kampioen worden heb je meer ervaren spelers nodig.
De boer kan met een middenveld spelen met klaassen bazoer en gudelj of met een middenveld sinkgraven gudelj klaassen. Aangezien gudelj meer een rechter aanvallende middenvelder is, zal het wel de eerste optie worden.

7 mei 2015 om 00:17

De Boer ziet hem inderdaad ook meer als een aanvallende middenvelder, rechts of links, als schakelspeler die zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje kan staan. Kan het zijn dat Klaassen de meest vooruitgeschoven pion gaat worden en Ajax toch een beetje met de punt naar voren gaat spelen?

7 mei 2015 om 01:21

Nja voor een Ajax dat zo op de centen is. Vind ik het wel een ramp. Omdat je toch 6 miljoen zo even op de bank zet. Gudelj is een prima voetballer. Maar Ajax had beter voor 6 miljoen een linksbuiten kunnen gaan halen. Want dat is toch echt een zwakke plek. Fisscher is nog afvragen hoe hij terugkomt van zijn blessure. En Kishna zie je in 1 van de 10 wedstrijden wat presteren.

7 mei 2015 om 06:23

In mijn ogen was Gudelj wisselvallig bij AZ en speelde Bazoer constant. Ik vond Bazoer de sterkste en beste Speler van het tweede deel van het seizoen bij Ajax. Sinkgraven....? Ja, zeg het maar. Onnodige aankoop en dan hebben we het niet eens over de "als god aanbeden versterking" van de Vaart. De paniek aankopen bij Ajax moeten natuurlijk niet de overhand nemen.

7 mei 2015 om 06:41

Ajax is nog niet klaar om de transfermarkt er komen nog meer spelers bij.

7 mei 2015 om 06:58

Ja maar daar is ook niks mis mee. Ze moeten versterkingen halen daar waar nodig. Dan had je Sinkgraven lekker in Heerenveen moeten laten, en een echte linksbuiten moeten kopen. Goede grote ervaren verdediger erbij en dan ben je klaar. Nu krijg je toch wat onvrede binnen de ploeg en staf. Jongens die met intenties zijn gehaald, belanden op de bank en afspraken die met de staf 4 jaar geleden zijn gemaakt worden niet nagekomen. Ik zeg...."van de Vaart niet doen"

7 mei 2015 om 08:37

Jonge jonge heb eens geduld! Wacht nou maar eerst tot Juli wat voor selectie er dan op het veld staat!

7 mei 2015 om 00:27

Koopje, hij zal achter Sinkgraven en Klaassen gaan spelen verwacht ik. Bazoer, Serero, Andersen op de bank, zo ziet het er voorlopig uit en dat is een juiste bezetting qua aantallen.

7 mei 2015 om 07:59

Niet Ajax maar 13-jarige fanboys van andere clubs uit het land die enkel uit jaloezie reageren.

7 mei 2015 om 08:02

Nee dat doen supporters van de tegenstanders omdat ze het graag over ajax hebben

Gudelj moet maar minder praten en meer zijn voeten laten spreken. Komt een beetje gekunsteld over allemaal met zijn transfer steeds voor de media te ontkennen terwijl achter de schermen van alles speelt. En dat ajax de mooiste club voor hem is.

Ga jij nou maar eens presteren en je nuttig maken komend seizoen. Je hebt me niet eens overtuigd of je die 6 miljoen wel waard bent. Enkel gezwets over de concurrent kopen we niets voor. Het zou nog steeds kunnen dat die Gudelj gaat floppen. Ik heb er een beetje een hard hoofd in. Constant lopen scouten bij AZ heef tot nu toe weinig succes opgeleverd.

7 mei 2015 om 00:12

Oké en wie hadden ze volgens jou moeten halen? Dit is een speler die Ajax nodig heeft. Een leider, een winnaar, technisch goed, goede trap en fysiek sterk. Daarbij scoort hij een hoop en levert veel assists.

7 mei 2015 om 01:07

zienerdal, ben je ziende blind of heb je geen verstand van voetbal? Gudelj is een uitstekende speler voor Ajax. Je maakt je weer compleet belachelijk met jouw oordeel over Gudelj. Wanneer Ajax Messi binnen haalt kraam je weer dezelfde onzin uit.

7 mei 2015 om 08:48

Zienderdal is gewoon realistisch? Zekerheidjes zijn niet beschikbaar in Nederland.. Idd Gudelj probeert makkelijk zieltjes te winnen door deze uitspraken, maar Psv'ers liggen er niet wakker van en ajacieden worden er niet warm van..
Laat hem maar met zijn voeten spreken!

7 mei 2015 om 11:05

Gelijk heb je. Middenveld van Ajax staat gewoon goed. Investeringen hadden beter in de spits, linksbuiten, linksback en centraal gedaan moeten worden. Overbodige aankoop voor een speler die in alle topwedstrijden zich heeft verschuilt. Tegen de kleinere clubs is het een goede voetballer maar topwedstrijden? Nee. Bazoer en Klaassen zijn veel betere voetballers.

7 mei 2015 om 11:07

AZ lacht zich weer rot wij kunnen hem echt missen hij kon niet verdedigen en was geen leider de enige leider binnen AZ is Gouweleeuw die zal echt gemist worden en zal wss ook weg gaan.

Maar behalve gudelj heeft de rest een AZ hart hij is niets meer dan een vuile verrader en ik hoop dat hij ook komende wedstrijden niet meer speelt.

Hij heeft tegen de supporters gelogen en ik kan je vertellen men is klaar met deze jongen in Alkmaar en terecht!

Hij heeft voor de beste club gekozen en gaat het goed doen bij ajax. Mooie woorden...nooit afweging geweest om naar eindhoven te gaan

7 mei 2015 om 06:40

Inderdaad...woorden. Volgens mij hebben ze daar in Rotterdam een liedje over gemaakt.

7 mei 2015 om 08:45

Ik wist al zeker dat hij niet naar PSV ging aangezien Lemic zijn zaakwaarnemer is.

OK, nieuwswaarde???
Ik adviseer Gudelj om samen met Kuyt politicus te worden, wat een demagogen.

Psv heeft zich niet eens serieus gemeld, wat heeft het dan voor belang om dit te zeggen? Daarnaast, als Psv hem 2 miljoen salaris bood dan speelde hij gister nog voor Psv. Hypocriet gedoe altijd om de fans te paaien.

7 mei 2015 om 00:13

Hij zal het niet uit zichzelf gezegd hebben, maar waarschijnlijk is het hem gevraagd of zoiets.

En als hij naar psv zou gaan, zou hij zeggen dat ajax geen optie was. Dit komt me trouwens bekend voor.. Zei viergever niet ongeveer hetzelfde..

Net een contract bij Ajax getekend, dan ga je niet vertellen dat je graag bij PSV had willen spelen.
Een beetje open deuren intrappen. Onbegrijpelijke topic.

7 mei 2015 om 07:09

Vrij logisch als je het mij vraagt. Maher en Narsingh wilden toentertijd ook lieber niet bij psv tekenen maar moesten wel omdat Ajax niet vertrouwde op hun kwaliteiten...en terecht zo is gebleken.
Gudelj en Ajax hebben een goede keuze gemaakt. Op dit moment heeft psv hem niet goed nodig met een goed middenveldm

7 mei 2015 om 08:32

Hahaha, wat een onzin. Dat Maher en Narsingh liever naar Ajax wilde is pure speculatie van jou. Maher en Narsingh wilde gewoon een stap naar de top in Nederland maken en PSV bood ze die kans, net als Ajax nu bij Gudelj doet. PSV heeft zich niet eens gemeld voor Gudelj dus het is makkelijk van hem om te zeggen dat PSV geen optie was.

Leuk praatje voor de fans, kan Moisander ook wat van
ON: Ergens vind ik het jammer dat hij niet naar PSV is gekomen, maar ik denk niet dat hij bij ons zo'n toegevoegde waarde zou zijn dan bij Ajax, die zo'n speler heel goed kunnen gebruiken. Volgend seizoen gaat een stuk spannender worden vermoed (en hoop) ik.

Gudelj belt zeker vaak met dirk kuijt. Hij moet oppassen dat hij niet net zo'n demagoog wordt als dirk.

Leren die spelers bij hun mediatraining niet dat zulke teksten echt niet helpen om je geliefd te maken? Iedereen prikt hier zo doorheen man.

Zou ik ook zeggen. Wat moet je anders?

"het spelen van de Champions League heeft natuurlijk ook meegespeeld." Welke CL dan? Beetje een rare opmerking als je kiest voor een club waar CL deelname nog niet eens zeker is.....

Goede aankoop. Brengt het gif op het middenveld dat Ajax hard nodig heeft en kan daarnaast ook heel behoorlijk voetballen. Goede techniek en geeft altijd 100 %. Je hebt sowieso meer dan 3 middenvelders nodig in een lang seizoen, zeker als je ook in de Champions League of de Europa League nog een rol van betekenis wilt gaan spelen. Klaassen, Gudelj, Bazoer en Sinkgraven zijn prima basisspelers. Daarnaast keert waarschijnlijk ook Van der Vaart terug bij Ajax. Bazoer kan eventueel ook in de achterhoede spelen en Van der Vaart kan ook als meevoetballende spits ingezet worden.

Of zo'n speler uiteindelijk slaagt bij Ajax weet je nooit zeker, maar hij heeft wel de juiste instelling en volgens mij ook voldoende technische en tactische bagage om een dragende kracht te worden.

Of zijn vader en broertje ook daadwerkelijk iets toevoegen vraag ik me af, maar dat terzijde ...

Cillessen
v. Rhijn
Veltman
Bazoer
Emanuelson ?
Gudelj
Klaassen
Sinkgraven
El Ghazi
v.d. Vaart ?
Fischer
7 mei 2015 om 08:50

Mooi voor Bazoer, gelukkig heeft PSV hem niet nodig. Volgend seizoen Hendrix in de basis, betere controleur dan Guardado.

Spelen van de Champions League? Voorronde zal die bedoelen... Goede voetballer, maar laat het eerst maar eens zien een treetje hoger, in de topwedstrijden dit seizoen gaf die ook niet thuis. Dit soort blaatverhalen...

7 mei 2015 om 00:45

Ik vond hem dit seizoen tegen Ajax anders de beste man van het veld ...

Uiteraard moet hij zich op een niveau hoger nog bewijzen, dat spreekt voor zich. En dit soort verhalen hebben natuurlijk niet erg veel nieuwswaarde. Iedere speler die net bij een club tekent zal de loftrompet over die club steken. Zou wat zijn als hij had gezegd dat hij eigenlijk liever bij PSV had getekend. (dat zal natuurlijk nooit gebeuren, ook al zou dat zo zijn)

En de kans op CL wordt mét Gudelj groter dan zonder Gudelj denk ik. Heeft de juiste instelling en kan daarnaast goed voetballen.

7 mei 2015 om 00:57

Punt is dat hij zegt dat het spelen van de CL heeft mee gespeeld in zijn beslissing, Lijkt me ietwat voorbarig als je eerst de voorronde nog moet doorkomen.

7 mei 2015 om 01:13

Daar heb je gelijk in. We kunnen in elk geval wel concluderen dat Gudelj positief is ingesteld, haha. Maar wat ook kan is dat hij zijn uitspraak baseert op de afgelopen 4 seizoenen toen Ajax telkens kampioen werd en dus automatisch CL speelde. Het ligt in de lijn der verwachting dat Ajax eens in de 2 á 3 jaar kampioen wordt. (of vaker) Zeggen dat het spelen van CL voetbal meespeelt bij je keuze om voor Ajax te tekenen is dus niet zo heel gek, behalve als dat het verschil heeft gemaakt bij de keuze tussen PSV en Ajax. (dan is het wel een vreemde uitspraak)

7 mei 2015 om 08:03

Hij heeft een 5 jarig contract, jij denkt niet dat Ajax de komende 5 jaar CL speelt?

Volgens mij is gudelj naar ajax, of heb ik het mis.

On: als psv fan vind ik het erg jammer dat hij niet bij psv speelt. Fantastische speler, gaat ajax een boel kracht geven beng in bang.

Ach het grote charme offensief is weer begonnen. Zal wel weer hetzelfde gebeuren als Pröpper tekent bij Psv.
Vaak de meest tenenkrommende artikelen.

Hahaha, wat een loser nu al. PSV heeft nooit belangstelling getoond voor hem. Makkelijk scoren richting de supporters.

7 mei 2015 om 00:59

Ooit jezelf afgevraagd of een journalist hem de vraag heeft gesteld of hij naar PSV zou willen, indien er belangsteling vanuit Eindhoven zou zijn geweest? Niet hea? Wat een loser, nu al iets zeggen over een interview waar je niet bij ben geweest.

7 mei 2015 om 02:05

Pluto, PSV heeft zeker wel belanstelling getoond. Ze hebben geinformeerd naar de prijs maar zich nooit gemeld. PSV was dus nooit een serieuze optie dus die uitspraken zijn gewoon op een beetje interessant te doen voor de Ajax fans.

7 mei 2015 om 03:15

Hihihi...en ja hij is te bewonderen in de Arena. Die 6 miljoen ksn Ajax ook zo aftikken. Daar hoeft bij Ajax niemand eerst voor verkocht te worden.
Als men bij Vitesse hoort welke prijs men in Eindhoven ontvangt voor Depay, schroeft men daar de prijs voor hun spelers iets omhoog.
Steek de draak maar met Ajax. In Amsterdam hebben ze het tegenwoordig goed voor elkaar. En Marc heeft daar minder tijd voor nodig gehad als Brands.

7 mei 2015 om 05:04

@020sup

hahah wat een domme opmerking.

PSV heeft hem helemaal niet nodig zolang Wijnaldum onder contract staat en het is nog lang niet zeker dat die vertrekt.

Ajax komt gewoon kwaliteit te kort dus daarom wordt Gudelj gekocht en gaat dus ten koste van andere (jeugd) spelers. Die jeugdspelers waar altijd zo gehypt worden en waar nu aankopen voor in de plaats komen omdat Ajax maarliefst 14!!!!! punten achter staat op de nummer 1 Psv.

Als Ajax zich meld met die bankrekening dan gaat de prijs ook standaard omhoog. De enigste reden dat Gudelj 6 miljoen kost voor Ajax is omdat dat een gelimiteerde tansfersom is die in zijn contract staat en niet omdat Marc Overmars zo'n geweldige onderhandelaar is.

Als Wijnaldum al was verkocht had PSV vast wel een bod van 6 miljoen gedaan op Gudelj en dan had hij waarschijnlijk gewoon gekozen voor de club waar hij het meest kon verdienen.

Het is gewoon een feit dat PSV zich nooit serieus gemeld heeft voor Gudelj dus die uitspraken van hem zijn gewoon popiejopie gedrag.

Verder lijkt het alsof je denkt dat het aan Overmars ligt dat Ajax zo veel geld op de bank heeft staan. Echter komt een gros van dat geld uit de Championsleague en niet uit verkopen. Die grote inkomsten uit de championsleague die voor een groot zijn gekomen door het feit dat de nummer 2 zich keer op keer niet wist te plaatsen waardoor Ajax een gigantisch deel aan extra tv rechten kreeg. Zo veel wedstrijden hebben ze daar namelijk niet gewonnen.

Overigens zaldat geld waarschijnlijk gebruikt gaat worden om een eigen stadion (de Arena) te kopen. Want in tegenstelling tot PSV heeft Ajax geen eigen stadion.

Edit: ajax staat 14 punten achter geen 12

7 mei 2015 om 07:03

Mede door Marc is er veel geld op de bank. Hij kon er namelijk ook voor kiezen om te investeren in duurdere spelers. Daar was echter geen noodzaak voor. Ajax werd kampioen mbv minimale inspanning ( financieel gezien). Als jij een F1 kampioenschap kunt winnen mbv Chinese (goedkope) onderdelen, dan ga je toch ook niet investeren in duurdere kwalitatief betere onderdelen? Voor wat? Je eindresultaat zal waarschijnlijk hetzelfde zijn. Nu dat het eindresultaat minder is kan er besteed worden.
En nu ff over dat jeugd verhaal. Man waar heb je het over. Iedere jeugdspeler die begonnen is bij jong Ajax en het super heeft gedaan speelt nu @ Ajax 1 of heeft zijn minuten gemaakt @ Ajax 1. Check maar na!!!! Dat is het doel. De spelers die goed genoeg zijn bij jong Ajax laten meedoen met Ajax 1. Sommigen hebben zelfs een basisplaats afgedwongen. Bazoer en el ghazi. De rest maakt gewoon minuten. De gouden generatie speelt dit seizoen in de A1. Nou die lichting schuift dus door naar jong Ajax. De spelers die dan uitblinken krijgen ook gewoon een kans. Dat is namelijk altijd zo bij Ajax.

7 mei 2015 om 07:19

@lee112

Geloof mij maar dat Marc geen volledige controle heeft over de kas van Ajax. Daar komt heel de directie bij kijken.

Ik denk dat er al jaren een plan klaar ligt voor dat geld. Het stadion kopen en van de beurs af zijn volgens mij allemaal onderwerpen die op de tafel liggen in de directie kamer en ik denk dan ook dat dat de reden is dat Ajax zo weinig heeft geinvesteerd de afgelopen jaren.

Ajax heeft inderdaad weinig te hoeven investeren om kampioen te worden maar van heel die plannen die er 5 jaar geleden waren om Ajax binnen een bepaalde periode weer in de subtop van europa te laten meedraaien is niks van terrecht gekomen. Volgens mij was dat toch echt een van de doelstellingen.

Ajax heeft de afgelopen 5 jaar toch echt de hand op de knip gehouden gezien ze niet in die ''europa'' doelstelling hebben geinvesteerd verwacht ik dat daar een aantal goede reden voor zijn verder rijken dan dat wat jij stelt.

7 mei 2015 om 08:38

Ik typte ook mede door Marc, kortom hij is niet de enige die besliste over de kas, maar zijn aanbevelingen omtrent spelers bepaalde ook hoeveel er nog voor Ajax overbleef. Stel Marc kwam uit op een hele dure speler en de rest was het eens met de aankoop, nou dan was er mede door Marc minder in kas. Nu is er meer te besteden, omdat Marc kwam aankakken met derderangs zooi. Zo een zogenaamde plan betreffende het besteden van het geld op de bank, daar geloof ik niet in. Als Ajax na 2 x op rij (ipv 4x) geen kampioen werd met een ruime achterstaand op PSV, dan had Ajax waarschijnlijk gewoon velen miljoenen geïnvesteerd na 2 seizoenen. Je concurrent bepaald namelijk hoeveel je besteed. Zie ook PSV. Ze moesten wel investeren in spelers destijds anders liepen ze ver achter op Ajax. Nu dwingt PSV dus Ajax om ook te investeren en zo zal het denk ik jaren lang blijven gaan.
Wat betreft die Europese doelstelling. Puur vanwege de verkoop van CL tickets. Ik denk namelijk dat ze bij Ajax ook wel wisten dat CL tweede ronde er niet in zat. 2 x kwamen we close, maar daar kopen we niks mee.

Gudelj voegt zeker wat toe aan Ajax. Juiste mentaliteit en technisch goed onderlegd.

Hij werd helemaal onschadelijk gemaakt door Hendrix begin dit seizoen, PSV Had hem niet nodig met al meerdere goede middenvelders die op VCM konden spelen !

7 mei 2015 om 01:25

Ik kom alleen tot Guardado. Verder zie ik geen topspelers voor de positie van CVM bij Psv. Maar ik ben met je eens dat PSV sowieso geen extra middenvelders nodig heeft. Met Wijnaldum, Guardado en Maher heeft PSV een prima middenveld. (als er tenminste niemand vertrekt)

Daarnaast is Gudelj geen pure defensieve middenvelder in mijn ogen. Hij kan op meerdere posities uit de voeten en heeft daarnaast ook een aardige trap en flink wat scorend vermogen. Misschien gaat Gudelj bij Ajax wel als rechtshalf spelen en komt Klaassen op de CVM positie terecht. Het zijn in elk geval spelers die van positie kunnen wisselen als dit nodig is.

Ik heb PSV-AZ niet gezien, dus het zou kunnen dat het klopt wat je zegt. Toch denk ik dat Gudelj een goede aankoop is. Voegt zeker bepaalde kwaliteiten toe die Ajax nu mist.

Nooit de afweging gemaakt. Waarom zei hij dat niet van te voren dan. Zieltjes winnen bah bah.

Hij doet nou net alsof PSV een serieuze optie was. PSV heeft zich niet eens gemeld. Popiejopie praat om de Ajax fans te paaien! Het ga je goed!

7 mei 2015 om 03:20

Ik voel me zeker gegepaaid door Gudelj. Maar mijn grootste lach komt doordat jij het nodig vindt om jezelf te herhalen.

7 mei 2015 om 05:06

Jij vind het ook nodig om je zelf te herhalen, de pot verwijt de ketel

Ik vond het altijd wel een sympathieke kerel... Hopelijk komt ie niet met nog meer van dit soort populistische verhaaltjes anders is dat beeld ook snel weer weg.

Als Champions League je afweging was had je juist voor PSV moeten kiezen...
Maargoed, hij zal nooit zeggen dat PSV een betere keuze was als hij net bij Ajax heeft getekend.

PSV is gewoon nooit concreet genoeg geworden want moet nog Wijnaldum verkopen.

Bah weer zo'n misselijk mannetje.. Populair doen bla bla bla lijkt cilessen wel... Kunnen ze mooi elke dag elkaar overtreffen in de kleedkamer

Oh god, Gudelj heeft nooit naar PSV gewild en wist meteen dat hij naar de Grootste club van Nederland wilde. Het zal in Eindhoven nu wel crisis zijn.

Dit is pas echt nieuws. Dan weten wij in ieder geval weer dat al die mediatraining niet voor niets is geweest. Hoe dan ook, wens hem veel succes bij de Grootste club van Nederland. Dat het nieuwe seizoen een mooi en spannend seizoen mag gaan worden. Een seizoen zoals het huidige waar een club met een straatlengte voorsprong kampioen is geworden is immers niet zo leuk voor de neutrale kijker.

I just came here to read the comments... Hoe hoog is de gemiddelde leeftijd hier eigenlijk?

Ik denk dat als psv hem zo graag wilde hebben dat ze allang hadden geboden.
Psv kennende wacht daar niet zo lang mee denk dat zij andere prioriteiten hebben.

Populistisch gelul zeg. Waar is dat nou voor nodig om te zeggen? Even een wit voetje halen bij de fans. Hij had toch ook vooraf kunnen zeggen dat hij niet naar PSV zou gaan? Als PSV 7 miljoen had geboden en drie ton meer salaris waren zij zeker de grootste club van Nederland.

Hij is wel meteen heel erg aan het slijmen... Al het 8e bericht ofzo wat ik lees waarin hij zegt hoe geweldig ajax wel niet is. Doe gewoon ff lekker normaal joh, want als over een jaar of 2 een andere club zich meldt dan is dat weer zijn droom club.

Met een definitief langer verblijf van Guardado is Gudelj ook nooit een afweging geweest voor Psv. 6 miljoen is gewoon teveel geld voor iemand waarvan je zeker weet dat hij tweede keuze wordt achter de Mexicaan. PSV zoekt naar een andere soort speler, wanneer Wijnaldum vertrekt.

...dat Gudelj zegt dat Ajax de mooiste club is om voor te spelen in Nederland is ook wel een beetje logisch gezien het feit dat sinds de oprichting van de eredivisie Ajax de onbetwiste nummer 1 is van Nederland met veel internationale prijzen. Sorry Ajax-haters maar Ajax is en blijft nu eenmaal dé enige club in Nederland waarvan de meeste jonge voetballertjes 's nachts dromen...de topspelers van de subtopclubs dromen er allemaal van ooit bij Ajax te komen omdat dit nu eenmaal het hoogst haalbare is in Nederland...of natuurlijk PSV en dan pas Feijenoord...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren