Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola komt terug op zijn woorden: ‘Ik denk dat ik later ga stoppen’

Laatste update:

Josep Guardiola sluit niet uit dat hij toch langer in de voetballerij actief blijft dan hij zelf gedacht had. De 49-jarige manager van Manchester City insinueerde een jaar geleden nog dat hij niet nog eens vijf of tien jaar zou doorgaan, omdat hij andere interesses had, maar nu lijkt hij terug te krabbelen. “Voorheen dacht ik dat ik mijn trainersloopbaan binnen afzienbare tijd zou beëindigen. Nu denk ik dat ik later ga stoppen. Ik weet het niet, ik twijfel”, erkende de Spanjaard.

Guardiola, die deze maand zijn vijftigste verjaardag viert, ondertekende in november een nieuw contract met Manchester City voor twee seizoenen. Voor zijn aanstelling in het Etihad Stadium stond de voormalig middenvelder vier en drie jaar voor de selecties van respectievelijk Barcelona en Bayern München. Hij is zodoende bezig aan zijn langste dienstverband in zijn trainersloopbaan.

Guardiola kreeg de vraag of hij een betere trainer is geworden sinds hij dik tien jaar terug het tiki-taka bij Barcelona introduceerde. “Natuurlijk ben ik een betere trainer dan voorheen. Absoluut. Ervaring helpt je, zeker op de manier hoe ik mijn loopbaan beleef. Vijftig jaar is een mooie leeftijd.” De Spanjaard staat zondag tegenover het Chelsea van Frank Lampard. De Engelsman is 41 jaar, de leeftijd waarop Guardiola met veertien prijzen afscheid nam van Barcelona. Nu staat de teller in zijn loopbaan op 29 prijzen.

Guardiola weet als geen ander hoe het voor Lampard is om een club te trainen waar hij in het verleden als speler werd geadoreerd. “Je voelt alles meer”, zegt de levende legende van Barcelona. “Lampard heeft het merendeel van zijn actieve loopbaan bij Chelsea doorgebracht. Natuurlijk is het speciaal. Hij heeft alles daar gewonnen. Hij zal er alles aan doen om ook als trainer te slagen, maar de voetballerij is voor iedereen een harde wereld. Frank is een geweldige man, een ongelooflijk persoon en een buitengewone trainer.”

Manchester City wacht komende woensdag nóg een topwedstrijd. Manchester United ontvangt de stadsgenoot op Old Trafford in het kader van de halve finale van de EFL Cup. Het team van Ole Gunnar Solskjaer lijkt voor het eerst sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson een serieuze titelkandidaat. “Manchester United staat bovenaan omdat ze het verdienen. Ik had Manchester United daar sowieso altijd al sinds mijn komst verwacht, maar dat was de voorbije jaren niet altijd mogelijk.”

“Ik weet zeker dat Solskjaer op dit moment blijer is dan ik ben, maar ik maak me geen zorgen over Manchester United of welke club dan ook. Ik ben veel te druk met de dagelijkse beslommeringen met mijn spelers. Voorafgaand aan mijn komst zei men dat in de Premier League iedereen van iedereen kon winnen. Dat heb ik nu pas door.” Guardiola wil het dan ook niet hebben over een eventuele derde landstitel met Manchester City, dat weliswaar achtste staat maar ook twee wedstrijden minder dan het merendeel van de eerste zeven heeft gespeeld.

Twee keer winnen betekent voor het al zes duels ongeslagen Manchester City op één punt komen van gedeeld koplopers Liverpool en Manchester United. “Als je kijkt wat er in januari en februari kan gebeuren. We kunnen die twee wedstrijden ook verliezen. Alles kan. Elke wedstrijd in de Premier League is zwaar. Het is beter om de rust te bewaren. Nogmaals, ik ondervind nu voor het eerst dat je van iedereen kan verliezen. Een team is in staat om zeven wedstrijden te winnen of te verliezen. De resultaten zijn niet te voorspellen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook al gaat Japiekrekel zo vertellen wat er mis is met Guardiola, ik blijf het een fantastische trainer vinden die spelers echt beter maakt en zijn teams fantastisch laat voetballen

3 januari 2021 om 09:06

Japiekrekel, haha. Wel eens hoor, maar jammer dat het regelmatig in belangrijke wedstrijden niet zijn vruchten afwerpt.

3 januari 2021 om 09:28

Japiekrekel de man die wat heeft te vertellen over bijna elke wedstrijd maar bij doorvragen er bijna geen een gezien heeft..haha, toch ben ik het soms met hem eens..On topic: blijft toch wel een goede trainer al vraag ik mij af of hij het bij een nummer 16 van een competitie ook kan. Her winnen van prijzen en behalen van resultaat is natuurlijk iets minder lastig met Barca, Bayern of City danmet de clubs uit de onderste regionen.

3 januari 2021 om 09:40

Maar je kunt niet ontkennen dat het qua resultaten achter blijft. Dat het hem niet lukt om de CL te winnen met zowel Bayern als City zegt genoeg. Kampioen worden met deze clubs lukt iedereen, met de uitgaven die hij heeft moeten doen, maar net dat beetje extra waarvoor hij is aangesteld brengt hij dus niet. Het is een beetje als een goede voetballer zonder rendement. Mensen blijven hem verdedigen om zijn periode bij Barça, maar ik denk dat juist die selectie met vrijwel iedere trainer de CL had gewonnen.

3 januari 2021 om 11:36

@Jeroen Je bekijkt het wel via een heel negatief perspectief. Laten we niet vergeten dat Ferguson de CL 2x heeft gewonnen sinds zijn aantreden in 1989 geloof ik. Met andere woorden: je wint de CL ook niet zomaar. Eigenlijk is er over elke topcoach wel wat aan te merken. Laten we daarnaast ook niet vergeten dat Guardiola bij Bayern en natuurlijk bij City heel veel records heeft verbroken. De Premier League zou niet gedomineerd kunnen worden werd gezegd. In het 2e seizoen werden er 100 punten gehaald. 5 punten boven het record van de competitie. Het Bayern van Pep was overigens ook in de CL een hele sterke ploeg. Het CL avontuur bij City is voornamelijk echt een drama. Dat was onder vorige coaches overigens niet anders. Toen Guardiola Barca overnam was het een team in verval. Het is juist Guardiola die sterspelers wegstuurde en er een machine van maakte. Om te zeggen dat elke coach met die selectie de CL zou winnen is echt flauwekeul. Overigens was dat team zo dominant in de CL dat het wordt gezien als 1 van de beste teams ooit.

3 januari 2021 om 12:23

Als ik het te negatief bekijk, bekijk jij het wel erg positief. Als jij het vergelijkt met Ferguson, vergelijk ik het met Flick, Klopp en Mourinho. Flick kan het met een minder Bayern dan in de jaren van Guardiola wel, Klopp kan het met een goed gebouwd elftal, maar met minder uitgaven wel, Mourinho heeft laten zien het te kunnen met twee mindere teams. Het Barça van Guardiola was geweldig, maar de basis was al gelegd door Rijkaard (dat team vond ik overigens leuker om naar te kijken dan het Barça van Pep) maar Guardiola had ook nog de beste voetballer ter wereld in de kracht van zijn leven tot zijn beschikking. Dat Bayern het leuk deed in de competitie...tja, dat doen ze vrij vaak, vandaar ook de naam "Recordmeister". Maar Pep wordt gehaald om de CL binnen te halen en dat doet hij niet. Dat de voorgangers bij City het ook niet ver brachten in de CL...tja, jullie zeggen dat Pep een klasse apart is. Dan moet hij dat toch juist wel kunnen? Zeker als je kijkt naar de uitgaven? En hij vliegt er niet eens uit tegen de best clubs. Vaak tegen clubs die de CL niet eens winnen. Mijn mening: hij laat leuk voetbal zien, maar haalt niet het maximale uit de selecties na zijn vertrek bij Barça. Hij heeft zich niet voldoende aangepast, waardoor zijn trucje uitgewerkt lijkt.

3 januari 2021 om 13:18

@jeroen Guardiola is de enige coach waarvan men min of meer eist dat de CL wordt gewonnen. Er zijn heel veel variabelen die je in de discussie mee kan nemen, maar jij laat alles wat positief is over Guardiola buiten de discussie. Dan gaat een discussie al snel nergens meer over. Nogmaals, alle coaches hebben goede en slechte dingen laten zien. Mourinho heeft slechte seizoenen gehad. Pep heeft het slecht gedaan met City in de CL. Flick is nog geen jaar coach. Harstikke knap dat hij Bayern weer op de rit heeft gekregen, maar laten we nog even wachten om meer een oordeel te geven. Sowieso had Flick met veel minder goede concurrentie te maken van Pep. Als je Pep alleen op zijn eerste jaar gaat beoordelen is het ook een wereldcoach. Van Guardiola werd geeist dat bij met Bayern de CL zou pakken, omdat hij binnen kwam als de beste coach ter wereld op dat moment. Toen Ancelotti en andere coaches voor de Bayern selectie stonden werd dat niet geeist. Dat is meten met twee maten. Maar nogmaals, laten we niet alleen staren naar de CL. De CL is een knockout competitie waarin alles kan gebeuren. De competities zijn een betere manier om de consistentie van een ploeg te meten naar mijn mening. En uiteraard hoor ik je wederom niet over de records die Guardiola heeft verbroken. Zijn Man City wordt gezien als 1 van de beste teams uit de Premier League geschiedenis. Daar hoor ik je niks over zeggen. Overigens hoor je mij niet zeggen dat Guardiola de beste coach is ter wereld. Ik hoor jou vooral een ongenuanceerd verhaal verkondigen waarin je alleen de negatieve aspecten eruit haalt. Lekker bezig!

3 januari 2021 om 13:36

Ik heb hierboven aangegeven dat hij zijn teams leuk laat voetballen, maar ik ga er niet in mee dat hij de beste is of dat hij een van de beste is. Dat verklaar je eigenlijk zelf ook al, want we mogen van hem niet meer verwachten dan van andere trainers. Dat is hetzelfde als zeggen dat je tevreden bent als Messi er 15 in een seizoen maakt. Nee je verwacht meer van hem en dat verwacht ik ook van Pep.....zeker als hij de wereldtrainer is die jullie zeggen. Als Klopp over een paar jaar naar Real Madrid gaat en hij wint de CL niet, maar wordt wel een keer kampioen. Denk je dan dat men dat dan een wereldprestatie vindt?

3 januari 2021 om 14:10

Nee. Ik bedoelde daarmee dat ik zie dat men van Pep hogere verwachten heeft dan bij elke andere top coaches. Het lijkt alsof alleen de befaamde knockout competitie telt als het om Guardiola gaat. Een kampioenschap met bizar aantal punten in de zwaarste competitie ter wereld vinden we niet spannend genoeg om mee te nemen in de discussies. We moeten wel reeel blijven. Als Guardiola de CL niet pakt heeft hij volgens sommigen gefaald ongeacht hoe hij het in de competitie heeft gedaan. Zeker toen hij als een soort van halve goddelijkheid naar Bayern kwam. Toen dacht iedereen dat hij de CL zou domineren waarin ook een geweldig Barca en Real Madrid speelde. Bij andere top coaches zie je dat soort verwachtingen niet. Maar goed, bij City heeft hij het niveau van de competite niet in de CL laten zien. Dusja, ik kan geen andere conclusie trekken dan dat het een matige cosch is. Anyway, wie precies de beste is gaat niemand uitkomen. Dat blijft ook een beetje appels en peren vergelijken. Elk seizoen bij elke club heeft zijn eigen verhaal. Vergelijken is lastig.

3 januari 2021 om 09:48

Haha Japiekrekel, het is denk ik laat geworden bij hem anders had hij inmiddels wel geantwoord haha. Pep is een geweldige trainer die zijn teans leuk laat spelen. Het enige smetje is dat na Barcelona geen CL meer heeft gewonnen.

3 januari 2021 om 10:09

Guardiola is een van de beste van de wereld. Man was ik blij toen hij vertrok bij onze aartsrivaal vandaan.

3 januari 2021 om 10:12

Guardiola is gewoon de meest overschatte coach. Kan geen spelersgroep beter maken, maar alleen maar uitgeven en beetje interessant doen. Kunnen de spelers niet spelen zoals hij wilt? Dan koopt die toch gewoon een andere speler die dat wel kan. Heeft het voetbal van Bayern ook helemaal verpest met zijn obsessie tot combinatievoetbal. Hij moet gewoon het maximale uit de groep persen, maar bij Bayern gebeurde het tegenovergestelde. Guardiola zou perfect in de formule 1 passen. Gewoon de snelste auto hebben en dan roepen dat je de beste coureur bent. Beetje jammer dat hij geen eens weet te winnen met de snelste auto. Zijn volgende club is ook al bekend. Gaat over 2 seizoenen gewoon naar PSG.

3 januari 2021 om 10:53

Je kan zeggen wat je wilt, maar hij heeft een groot aantal spelers aanzienlijk beter gemaakt. Dan gaat het om zowel spelers in de absolute top als spelers die aanhaakten daarbij en er voor Guardiola niet bijhoorden. Veel spelers beamen ook hoe Guardiola hen beter maakte.

3 januari 2021 om 10:56

Idd klopt helemaal, wat hierboven vermeld wordt is gewoon door een hater maar zo zijn er vele. Maar niet kunnen inzien dat hij spelers beter maakt tja dan ben je niet de slimste. Kimmich, busquets, xavi, iniesta, pique, messi, sterling, kdb, aguero,... zijn allemaal nog beter beginnen voetballen onder hem. Maar goed je moet altijd mensen hebben die jaloers zijn.

3 januari 2021 om 11:07

Iemand niet de slimste noemen, maar met verwijten komen van 'hater' en 'jaloers'. Dat is lekker snugger ja.... Maar al met al heeft die Bayern alleen maar slechter laten voetballen. Bayern was voordat hij kwam echt een voetbalmachine die met pressie alle tegenstanders kapot maakte, en Guardiola komt en die maakt er een balletvoorstelling van. Maar spelers beter maakt? Hij maakt de spelers beter die in zijn manier van voetballen passen ja. Hij probeert het geen eens met andere type spelers om daar het maximale eruit te halen. Hij zal met een team als Ado den Haag nog proberen om eindeloos rond te gaan tikken ipv het team in zijn kracht te laten spelen. Dick komt naar Feyenoord en die zet het team goed neer ipv Stam die met 40 meter in de rug wil spelen net Boteghin en Jan-Arie. Dan ben je pas een goede coach, iets wat Guardiola nooit zou doen/kunnen. Is zo geobsedeerd door zijn eigen spelletje dat die gewoon blind is voor andere mogelijkheden.

3 januari 2021 om 11:40

Dat is appelen met peren vergelijken feyenoord en city. Er is geen enkele toptrainer die met pakweg ado den haag kampieon wordt. Niet pep, niet klopp, mourinho, advocaat, van gaal, zidane, noem ze maar op geen enkele van hen kan dat. En dat is logisch er zit geen kwalitiet. En je kan zeggen wat je wil, maar die man doet wat jij nooit zult kunnen. Want ben er zeker van jij met dit city speelt geen kampioen. En wint zeker geen enkele prijs. Dus flick met bayern niks speciaal, lampard met de miljoenen selectie ook niet speciaal. Klopp, poch, mourinho, ogs. Allemaal maar average trainers, maar omdat ze die goeie selecties hebben zijn ze wel goed in jouw ogen. Geen enkele coach kan het met een degradatieploeg.

3 januari 2021 om 11:41

MCFC1982 wat slechte reactie zeg. Geen onderbouwing en mensen die het niet met je eens zijn maar het wel onderbouwen voor jaloers en hater uitmaken. Ik mag hopen dat 1982 niet je geboortejaar is, anders heb je een behoorlijke achterstand qua volwassenheid.

3 januari 2021 om 11:44

@puntnaarachter Je roept maar wat man. Er zijn zat spelers die zelf hebben aangegeven een betere speler te zijn geworden onder Pep. Aangezien ik zelf City op de voet volg kan ik dat zelf ook beamen. Niet alleen individueel kan hij spelers laten voetballen, maar hij maakt van zijn teams voetbalmachines. Wat je weer terug kan zien in het aantal punten dat er worden gepakt en de records die zijn verbroken. Het Bayern van Pep was in de CL altijd 1 van de favorieten, maar moest natuurlijk ook opboksen tegen een geweldig Real Madrid en Barca. Bij City gaat het in de CL wel slecht in knockout rondes. Dat is bij City altijd al zo geweest though.

3 januari 2021 om 11:58

Ik vind het jammer dat men voorbij gaat aan het feit dat zijn Bayern ook teams aan het slachten was, en al in maart ofzo kampioen werd. En dat hij in de CL elk jaar in de cruciale periodes Robbery mistte. Ook zijn voorganger zou de CL niet gewonnen hebben zonder Robbery, zeker in het snelle uitbraakspel die Bayern toen hanteerde. Ik ben van mening dat mits iedereen fit, hij bij Bayern de CL had gewonnen. Anyway, los daarvan.

Verwijt je iemand met een visie dat hij naar teams wilt gaan waar hij zijn visie kan hanteren? Je noemt Dick een echte coach omdat hij met Feyenoord doet wat hij altijd doet... zijn team compact laten spelen, en vanuit de omschakeling toe slaan. Dick is een defensive minded coach, ook met een elftal met meer kwaliteit had hij precies hetzelfde gespeeld. Zeggen dat Guardiola blind is voor andere mogelijkheden, maar een goede coach terwijl hij net zo geobsedeerd is door zijn eigen visie is hypocriet. Dick is de juiste coach voor dit Feyenoord, dat wel. Maar zet hem voor AZ, Ajax of Psv, en je ziet dat hij weer dit soort voetbal implementeert. Ik kan wel genieten van Guardiola's voetbal. Hij is minder succesvol dan zou kunnen/moeten met zijn teams, maar het spel is altijd vermakelijk! Dat kan ik van Dick niet zeggen. Je hoeft hem niet de beste coach te vinden, maar een overschatte coach gaat mij te ver. Buiten Guardiola zijn de teams die zo aantrekkelijk voetbal spelen op een hand te tellen. Ja, dat soort voetbal kan hij niet bij Ado spelen, maar goed het is geen Football Manager waar je bij Bradford F.c. moet beginnen. Hij is nou eenmaal bij Barca begonnen, moet hij dan Saint Etienne coachen om puntnaarachter het zwijgen op te leggen?

3 januari 2021 om 12:09

@puntnaarachter barca had 2 seizoenen geen prijs gewonnen voordat guardiola trainer werd. Hij maakte barca aanzienlijk beter. En heel wat spelers zijn onder hem wereldklasse geworden. Om te beginnen met pedro en busquets. Je kan messi eigenlijk ook noemen. Voordat guardiola kwam werd messi niet optimaal gebruikt. En dat kwam niet doordat ronaldinho nog in het team zat want messi en ronaldinho alhoewel ze niet veel hadden samen gespeeld konden elkaar blindelings vinden. Hij maakte dat team zo goed dat mensen dachten dat zelfs hun oma trainer van barca kon zijn.

3 januari 2021 om 12:09

Wat een slechte reactie van u man, ik noem feiten en onderbouw het helemaal. Bayern onder pep was nog altijd beter als daarvoor. Braken alle records, en waren in maart kampioen. Maar ja ik had niet beter verwacht van een onvolwassen persoon als jeroen. Dat is in al je andere reacties ook te lezen dat je er geen hol van kent.

3 januari 2021 om 11:02

Er zijn 2 dingen waar Guardiola in uitblinkt. 1. Hij maakt spelers aanzienlijk beter. 2. Je ziet bij hem als geen ander zijn visie in zijn spel terug. Wat dat betreft is Guardiola een geweldige coach en ook een hele unieke. Toch schaar ik hem niet bij de absolute elite omdat hij na Barca nooit meer de CL won en daar (vooral nu) wel de middelen voor had. Hij komt soms ook met de gekste wijzigingen, zoals tegen Lyon bijvoorbeeld met KdB op rechtsbuiten. Ik vind het een geweldige coach maar Japie heeft wel een punt als hij zegt dat zijn prijzenkast nog wat magertjes is voor een wereldklasse trainer.

3 januari 2021 om 12:07

Wie is dan wel elite, Mourinho? Die heeft zijn naam ook aan zijn prestaties van +10 jaar geleden te danken.

En prijskast mager? Puur en alleen CL, want verder wint hij verschrikkelijk veel. Eerste club die 2 keer achter elkaar de PL heeft gewonnen bijv.

3 januari 2021 om 12:50

Zijn prijzenkast mager?Guardiola heeft in totaal 29 prijzen als trainer gewonnen. Kan je zelf op wikipedia opzoeken welke prijzen. Dat is niet mager, dat is kneiter veel.

3 januari 2021 om 12:52

Dus? Omdat het 10 jaar geleden is moeten we maar doen alsof het nooit gebeurd is? Als je met Porto en Chelsea de CL weet te winnen met de concurrentie die er toen was, vind ik je absoluut bij de elite horen. Ik zeg niet dat Guardiola een koekebakker is hè, het is een geweldenaar natuurlijk. Maar we moeten niet vergeten wat voor gekke bedragen hij uit mag geven om het team zo te smeden als hij het wil, en dan nog wint hij er niet de CL mee. Daarbij vind ik het winnen van de Bundesliga ook geen wereldprestatie als je de coach van Bayern München bent. Ik ben absoluut geen fan van Mourinho, maar wat hij heeft gepresteerd vind ik knapper dan wat Guardiola bereikt heeft.

3 januari 2021 om 12:54

@bf1994 Dat woord had ik misschien niet moeten gebruiken. Maar ik vind dat een wereldcoach minimaal een keer de CL had moeten winnen met Bayern of City, maar toch blijft hij daarin falen en hij blijft zich ook steeds indekken alsof City helemaal niks voorstelt Europees.

3 januari 2021 om 13:01

Welke trainers hebben dan 3x of vaker de champions league gewonnen? Kan je er 5 noemen?

3 januari 2021 om 13:12

Chelsea heeft ook gigantisch uitgegeven om toen de CL te winnen dus dat is geen verandering dan wat pep deed. Mourinho heeft ook gesmeten met geld in zijn periode. Toen waren de spelers goedkoper als nu. En kijk chelsea nu havertz 100mil en 0 rendement. City heeft nog nooit meer dan 74mil kdb betaald. Dus ja ik denk niet dat pep de enige is die spendeerd. Barca 3 spelers +400mil.

3 januari 2021 om 13:40

En mourinho heeft de cl niet gewonnen met chelsea dat was di matteo

3 januari 2021 om 14:53

@ousambal Ook met alle geluk van de wereld. Gezamenlijk tegen barca en bayern overleefde dat chelsea meer dan 50 pogingen op doel. Ik vraag me nog steeds af hoe.

3 januari 2021 om 11:36

@skeuemorf: Ik had eerder verwacht sat Zermatt dit zou schrijven in een City-pyama maar vooruit . Absoluut eens, toptrainer die spelers ook echt individueel beter maakt al denk ik wel het kunstje bij City voorbij is. Troosteloos 8e inmiddels, zou Guardiola graag eens bij een middenmoter zien om te kijken wat hij daar kan

3 januari 2021 om 12:20

City heeft nog 2 wedstrijden in te halen he? Als ze beiden winnen dan staan ze 3e en doen ze volop mee. Ik denk nog niet dat zn kunstje voorbij is. Dit is een seizoen in de PL waar alle topclubs heel wisselvallig zijn. Ik zie City daardoor het hele seizoen sowieso meedoen om de titel.

3 januari 2021 om 11:51

Ik vind Guardiola wel wat overschat moet ik zeggen. Heeft bij Barca een van de beste elftallen ooit tot zijn beschikking gehad en wist internationaal niks te presteren bij Bayern en Man City. Dat hij met deze clubs kampioen is geworden is ook meer logisch dan niet aangezien zij het grootste budget hebben. Ik wil Guardiola wel eens zien bij een club met mindere middelen. Kijken of hij dan ook de 'topcoach' is. Waarschijnlijk zal hij wel naar PSG en Juventus gaan de komende jaren, want dan kan Pep opnieuw in een gespreid bedje werken.

3 januari 2021 om 11:58

Uefa Super Cup en Wereldkampioenschap voor clubteams in 2013 met Bayern; het is maar wat je niets noemt. Zullen we stoppen met onzin verkopen

3 januari 2021 om 12:06

@andres mensen snappen maar niet dat hij barca een van de beste elftallen ooit maakte. Voordat hij kwam had dat zelfde barca 2 seizoenen lang geen prijs gewonnen.

3 januari 2021 om 14:17

Toen Pep naar City kwam was het alles behalve een machine. Onder Pellegrini werden er 66 punten gepakt. Los van een paar geweldenaren had City een verouderde selectie. Pep heeft daar een machine van gemaakt dat records heeft verbroken tussen 2017-2019. In de CL hebben ze hun niveau niet gehaald. En daar is Pep zeker medeverantwoordelijk voor. Maar laten we ons niet alleen daadstaren op een knockout competitiem

3 januari 2021 om 14:17

Toen Pep naar City kwam was het alles behalve een machine. Onder Pellegrini werden er 66 punten gepakt. Los van een paar geweldenaren had City een verouderde selectie. Pep heeft daar een machine van gemaakt dat records heeft verbroken tussen 2017-2019. In de CL hebben ze hun niveau niet gehaald. En daar is Pep zeker medeverantwoordelijk voor. Maar laten we ons niet alleen daadstaren op een knockout competitie.

3 januari 2021 om 21:26

@skeuomorf jij vind het een geweldige trainer, ik vind het geen slechte trainer maar niet de beste trainer ter wereld. dat kan toch?

Ik zie Guardiola dit City gewoon weer op de rit krijgen ondanks de mindere periode waarin ze verkeren. Gaat nog wel minimaal een keer de CL finale halen voordat hij vertrekt, al zal Japiekrekel het hier niet mee eens zijn.

3 januari 2021 om 10:17

Haha. 2 potten winnen en ze staan gewoon met 1 punt onder liverpool en utd. Het gaat inderdaad wat minder, maar er moet niet overdreven worden.

Guardiola is een geweldige trainer, een toptrainer, maar toch gaat het met zijn aangepaste tactieken opvallen vaak fout. De wedstrijd tegen Lyon in de Champions League was daar een schoolvoorbeeld van. Bang voor de snelheid van Lyon de opstelling en de spelopvatting aanpassen, slecht spelen en.. verliezen door de snelle counters van Lyon. Als ex-coach van Barca en coach van City zou je verwachten dat hij iets meer van eigen kracht uit zou gaan, maar de wil om tactisch interessant te gaan doen, is vaak te groot.

3 januari 2021 om 10:14

Het is juist dat laatste wat hem een paar keer genekt heeft met Bayern (en City) in de CL. Tegen voorhoedes als Msn en BBC met een extreem hoge lijn spelen. Zijn koppigheid destijds leidde zijn falen in. Ik vind het juist goed en duiden op progressie dat hij in dat soort wedstrijden iets anders probeert te doen, alleen slaat hij vaak door met zijn tactische omzetting. Ik denk dat een kleine aanpassing van zijn plan A (hoge lijn iets minder hoog) al genoeg zal zijn om veel counter gevaar te kunnen afweren en tegelijk zijn eigen spel te blijven spelen.

3 januari 2021 om 11:40

Je ziet ook dat City nu iest behoudenders speelt. Ze hebben de minste goals tegen in de EPL tot nu toe. Het helpt natuurlijk als je de keuze hebt uit Dias, Stones, Laporte, Garcia etc. Ik had hem overigens liever ergens anders gezien. Ik ben minder fan van hem net als veel Barcelona fans die ik ken. Puur door de club waar hij bij zit.

Beste heren, inside info, lionel zal volgend jaar nog te bewonderen zijn in t camp nou en zal daarna zijn voetbalcarrière voortzetten in de VS.

3 januari 2021 om 11:42

Wereld nieuws 😃😃 dat kon de blinde jou ook wel vertellen. Dat wist iedereen al lang dat hij ging blijven. Maar goed als jij de primeur in een topic dat niet over messi gaat. Goed voor je veel succes.

49 jaar pas. Het voelt alsof hij veel ouder is. Met alles wat hij gewonnen en bereikt heeft als trainer.

3 januari 2021 om 19:24

Hij is ook kaal. Totaal niet gemeen bedoeld of zo, maar dat doet iemand nu eenmaal automatisch enkele jaren ouder lijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren