Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola en De Bruyne loven ex-keeper van NAC: ‘Het is een ijskonijn’

Laatste update:

Arijanet Aro Muric vervulde dinsdagavond een belangrijke rol voor Manchester City. De doelman stopte twee strafschoppen in de noodzakelijke penaltyreeks tussen Leicester City en het team van Josep Guardiola, in de kwartfinales van de EFL Cup. Het duel in het King Power Stadium eindigde in de reguliere speeltijd in 1-1, waarna penalty’s uitsluitsel moesten bieden. The Citizens zegevierden mede dankzij Muric met 1-3.

Muric keerde de strafschoppen van James Maddison en Caglar Soyuncu en kreeg na afloop de nodige complimenten. “Afgelopen seizoen hebben we de finale gehaald en gewonnen en dat willen we dit seizoen weer. Het was een vergelijkbaar einde. Afgelopen seizoen was Claudio Bravo exceptioneel en nu is het Arijanet”, claimde Guardiola na afloop van het duel.

“Ik weet niet of onze benen het dit seizoen zullen volhouden, maar het is beter om de halve finales te bereiken dan eruit te liggen”, vervolgde de manager van Manchester City. “Aro is zo groot, zijn reactievermogen is zo snel en hij nam de juiste beslissingen. Het is een goede ervaring voor hem. Hij is jong en ontzettend verlegen. Dit is een mooi moment voor hem en hij verdient een groot applaus.”

De twintigjarige Muric zou eigenlijk een volledig seizoen uitgeleend worden aan NAC Breda. Hij keepte medio augustus tegen De Graafschap (3-0), maar na blessureleed bij Bravo werd hij teruggehaald. De inmiddels enkelvoudig Kosovaars international speelde dinsdag zijn derde wedstrijd in de EFL Cup, na eerdere optredens tegen Oxford United (0-3) en Fulham (2-0).

“Het was een open wedstrijd en uiteindelijk zorgde die jongen ervoor dat we de halve finale hebben gehaald”, zei Kevin De Bruyne op zijn beurt. “Hij heeft enkele geweldige reddingen verricht. Het is een ijskonijn. Hij deed wat hij moest doen, maar ik denk dat het juist een prachtig moment voor hem is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is beter om de halve finales te halen dan eruit te liggen.

Kan wat mij betreft zo op een tegeltje. Bijna Cruyffiaanse uitspraak van Pep.

19 december 2018 om 09:19

Van Bommel zou dat tegeltje niet ophangen denk ik na z'n Knvb Beker actie :D

19 december 2018 om 09:53

@mosselmart, hoezo proberen grappig te zijn, terwijl je er kompleet naast zit.

Guardiola speelde namelijk met een veredeld tweede team; gewoon exact wat van Bommel deed....

Treurig!

Overigens lult die Guardiola ook maar wat getuige de quote “ik weet niet of onze benen het dit seizoen zullen volhouden, maar het is beter om de halve finales te bereiken dan eruit te liggen”. Want hij gaf, zoals ik al aangaf, zijn eerste keuze rust.

19 december 2018 om 10:30

Hoezo zo chagrijnig willen zijn als je ook plezier kan hebben?

EN leg eens uit, waarom zit ik er naast?

vbommel heeft wel degelijk gekozen om er simpelweg totaal niet voor te gaan en hij zal het ook zeker niet erg vinden om niet verder te bekeren. Anders ben je wel heel naïef als jij gelooft van wel...

Het team dat van Bommel opstelde was nieteens veredeld te noemen

jij weet overduidelijk niet "wat je lult"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren