Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griezmann geniet stiekem: ‘We hadden elf strijders tegenover ons staan’

Laatste update:

Antoine Griezmann genoot zondagavond stiekem toch wel van Luxemburg, dat Frankrijk op 0-0 hield in de onderlinge WK-kwalificatiewedstrijd. Maar liefst 34 keer namen de Fransen het vijandelijke doel onder vuur, maar ze slaagden er niet in om Jonathan Joubert te passeren; zo raakte de aanvaller van Atlético Madrid de lat.

“Twee wedstrijden in drie dagen, dat was moeilijk. In het bijzonder voor mij, omdat ik geschorst was tijdens mijn laatste clubwedstrijd”, aldus Griezmann tegen Canal+. “We hadden elf strijders tegenover ons staan. Ik vond dat mooi om te zien, omdat het mij een beetje aan mijn club deed denken.”

Griezmanns landgenoot Hugo Lloris was vanzelfsprekend niet tevreden over de puntendeling. “Na de zege op Nederland stonden we eerste met een voorsprong van drie punten, hier hebben we twee punten verloren. Het enige dat ons positief houdt is dat we in een betere positie zitten, dan we zaten. Maar het is waar dat dit een zeer teleurstellende avond is. We moeten rustig blijven, er zijn nog twee wedstrijden te spelen, waaronder een moeilijke uitwedstrijd tegen Bulgarije.”

Eindigt Frankrijk als eerste in de poule?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is ook jammer dat het de Zweden wel net gelukt is om die Zweedse defensie door te prikken. Maar een ding is zeker. Luxemburg is absoluut geen garantie om even te bombarderen met doelpunten. Ook Spanje had hier recent maar met 1-0 gewonnen.

4 september 2017 om 18:43

*Luxemburgse defensie

4 september 2017 om 18:46

De 5-0 van Nederland was echt een uitzondering als je kijkt naar de ~20 laatste wedstrijden van Luxemburg. Het is best een stug ploegje stiekem, wellicht dat dat nog iets van perspectief bieden als Zweden maar nipt wint en wij toevallig een goede avond hebben in Minsk.. Misschien, heel misschien, hebben we dan nog een kans om het doelsaldoverschil overbrugbaar te maken, mocht dat lukken wordt het een spannende avond 10 oktober in Amsterdam!

4 september 2017 om 19:11

Ik moet nog maar zien dat Nederland bij wit Rusland wint, die zijn namelijk ook behoorlijk stug en schat ze uiteindelijk toch hoger in dan Luxemburg.

Wat je aan kwaliteit te kort komt zal je goed moeten maken met zwoegen, strijden en buffelen. Alsof elke wedstrijd je laatste is. Dat is precies wat het NL elftal al jaren ontbeert.

Mooie worden van Antoine.

4 september 2017 om 18:47

Dat precies, zo balen dit. Nederland heeft gewoon dramatisch gepresteerd, ja ze hebben een mindere team, maar dat kon gewoon gecompenseerd worden met de punten die je aanhaalt. Ga dan voor een gelijkspel, zet alles achterin dicht en hoop op een goaltje dmv een uitbraak van Robben. Speel 532 en lever strijd, maar nee dit zag er gewoon armzalig uit, echt een dieptepunt in het Nederlandse voetbal.

En dan zie je dit Luxemburg strijden en een punt pakken in notabene Frankrijk, tsja dan moet je echt vraagtekens neerzetten bij de prestaties van Nederland. Het is ongelofelijk gewoon, echt ongekend.

4 september 2017 om 20:16

Dat zit gewoon niet in het DNA van het Nederlandse voetbal. Nederland denkt nog altijd dat ze superieur zijn en het attractieve, verzorgd voetbal moet spelen. En dat siert jullie Nederlanders wel maar je moet ook de realiteit durven aanzien en concluderen dat je nietmeer het spelersmateriaal hebt om dat soort voetbal te brengen. Het is heel sneu om als Belg dat een heel grote fan is geweest van jullie voetbal om jullie waarschijnlijk te moeten missen 2 toernooien achter elkaar.

Stiekeme sneer richting NL haha

4 september 2017 om 20:26

Waar dan? Zie niet dat hij ergens stiekem naar refereert.

We gaan het nog lastig krijgen..

In Nederland lopen er misschien 2of 3 strijders rond in het elftal. Verder is het team ontzettend bang. Het verschil in kwaliteit zal er heus zijn, maar dat is geen excuus om je gewillig naar de slachtbank te laten leiden.
Dat we nog voetballessen uit Luxemburg nodig hebben is tekenend voor het dwalende beleid en de zeer zwakke opleiding.
Uit onze opleidingen komen verwende technische mugjes. Graag een Duitser of een Italiaan die hier de boel op stelten komt zetten. Anders krijgen we weer iemand die nog gelooft In de morsdode Hollandse school

4 september 2017 om 18:54

Heeft meer met de spelopvatting te maken. Advocaat riep het over zichzelf af door zo aanvallend te spelen.

4 september 2017 om 19:03

Niet alleen het Nederlands elftal. Het hele Nederlandse voetbal loopt fysiek achter. En tactisch ook. We zijn blijven hangen in de gouden generatie van eind jaren 90. Het spel dat Ajax speelde en het Wk'98. Maar voetbal is veel fysieker geworden. Beesten als Ronaldo kunnen technisch en fysiek met elkaar combineren. Het Duitse elftal doet dat ook geweldig.
Wij hebben verwende mannetjes die technisch heel leuk kunnen voetballen, maar fysiek overlopen worden. Niet voor niets werd Van Dijk niet door een Nederlandse club opgepikt, maar ging hij naar Celtic.
Niet voor niets nam De Vrij stiekem een coach die hem fysiek sterker maakte.
Onze bewierookte jeugdtalenten waren spelers als Achahbar, Schuurman en nu Frenkie de Jong. Allemaal mugjes die het niet redden als puntje bij paaltje komt.
Het wordt tijd om onze hele jeugdopleiding te herzien. Veel meer aandacht voor fysieke ontwikkeling en mentaliteit. Dat technische is ook heel belangrijk, maar er komt nu veel meer bij kijken.

En Luxemburg heeft een prima keeper. Cillissen zag er in Frankrijk niet goed uit en ging bij doelpunt van Bulgarije ook als een zak aardappelen naar de hoek toe.

4 september 2017 om 19:07

Kun je niet helemaal aan Cillessen toeschrijven. Ik heb Vd Sar precies hetzelfde zien doen in de poulefase tegen Duitsland tig jaar geleden. Bij een indraaiende voorzet kun je niet reageren voor de bal voorbij is aan alle spelers. Anders ben je het haasje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren