Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Greenwood toont gelijkenissen met Van Persie opnieuw met prachttreffer

Laatste update:

Manchester United heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de subtop van de Premier League. Op eigen veld rekende het elftal van manager Ole Gunnar Solskjaer betrekkelijk eenvoudig af met laagvlieger Watford, waar Daryl Janmaat vanwege blessureleed ontbrak in de wedstrijdselectie: 3-0. United, waar Tahith Chong als invaller ruim tien minuten meedeed, heeft de vijfde plaats op de ranglijst door de overwinning overgenomen van Tottenham Hotspur; de achterstand op de nummer vier Chelsea bedraagt met nog elf competitiewedstrijden voor de boeg drie punten.

United gaf de 0-2 overwinning van afgelopen maandag op Chelsea zo een goed vervolg. De eerste kans van de wedstrijd was na drie minuten voetballen echter wel voor Watford: na een foutieve inspeelpass van Victor Lindelöf kon Luke Shaw maar ternauwernood voorkomen dat Troy Deeney tot een schot op doel kwam. Het zwakke moment van Lindelöf schudde United wakker, want de formatie van Solskjaer nam de wedstrijd vervolgens vrijwel onmiddellijk stevig in handen.

Daniel James en Shaw kregen in het eerste halfuur kansen namens de thuisploeg, maar Ben Foster hield Watford met goed keeperswerk op de been. Diezelfde Foster was er op slag van rust echter wel verantwoordelijk voor dat de bezoekers toch met een nipte achterstand aan de thee moesten. De doelman vloerde Bruno Fernandes in de zestien, waarna de strafschop die volgde werd benut door de Portugese middenvelder zelf: 1-0.

Kort na de onderbreking dacht Watford op gelijke hoogte te komen. Deeney werkte van dichtbij binnen na een hoekschop, maar het doelpunt van de spits werd na raadpleging van de videoscheidsrechter (VAR) afgekeurd, omdat teamgenoot Craig Dawson hands had gemaakt. Enkele minuten later volgde aan de overzijde de 2-0 van Anthony Martial: de Franse aanvaller verschalkte Foster vanbinnen de zestien met een vernuftige inzet.

Mason Greenwood zorgde een kwartier voor tijd voor de definitieve beslissing in de wedstrijd. Het toptalent zette de aanval zelf fraai op en schoot de bal vervolgens op aangeven van Fernandes verwoestend in de bovenhoek. Greenwood wordt in Engeland alom vergeleken met Robin van Persie en toonde met zijn doelpunt opnieuw de gelijkenissen aan met de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal. Hij werd in de slotfase afgelost door Chong, die zo zijn derde competitiewedstrijd dit seizoen speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen al te goede overall performance vooral voetballend heel slecht maar de 3 punten zijn het belangrijkste. Martial en Greenwood met heerlijke doelpunten, Bruno Fernandes absolute topaankoop en weer de nul gehouden

Was ook inderdaad het eerste wat er in mij opkwam. Greenwood zijn manier van lopen en schieten doet heel erg denken aan van Persie en het maakt me verdrietig dat die niet meer speelt.

Bruuuuuuunooooooooo. Wat een geweldige aankoop is dat zeg. Martial wederom sterk. Greenwood, the next best. Geweldige uitslag, oké spel en op naar CL voetbal!

Tot de 2-0 had United het erg moeilijk. De ruimte tussen de verdediging en middenveld was te groot. Als je een traag centrum hebt, moet je niet met de trage Matic spelen. Hier moet een vervanger voor komen. Verder is Greenwoord een toptalent en de komst van Bruno Fernandes echt een topzet. Het is hopen dar Rashford snel terug is. Ik snap echt niet wat er met Chong aan de hand is. Elke keer als hij mag spelen stelt hij teleur en is hij onzeker.

23 februari 2020 om 17:08

Het is te hopen dat Bailly fit blijft, want dat is veruit de beste verdediger van United. Ik vind Maguire een hele goede cv, maar Bailly is bijna in alles beter, als je het hebt over defensieve kwaliteiten. Lindelof is een prima verdediger, maar te lief en te wisselvallig ben ik bang.

24 februari 2020 om 01:08

On principe zou SMT op de plek van Matic komen te spelen. Maar die komt terug van een lange blessure. Daarbij heeft Matic het de laatste weken, na zijn blessure, meer dan goed gedaan. Waar hij zijn spel iets heeft aangepast.
Waar Matic verdedigend wel de beste van de middenvelder is.
Het is een prima back up voor SMT.


Rashford gaat dit seizoen en eindronde niet spelen. Dus daar hoeft United en ook Engeland voorlopig niet op te rekenen. Deze blessure heeft tijd nodig. En moet niet te snel en overhaast mee begonnen worden.

Chong is niet goed genoeg. Als ze wilde. Hadden ze hem al een contract aan geboden.

Wat was het defensief dramatisch ten opzichte van de uitwedstrijd bij Chelsea. Er werd weer veel te veel teruggelopen door het centrale duo. Tel daarbij het zwakke spel van Fred en Matig en het was het aanzien niet waard.
Positieve uitzondering, naast Bruno Fernandes, is de laatste tijd toch wel Shaw die zowel zonder als met bal een goed niveau haalt

Ik merk dat er de afgelopen jaren veel gezeurd word op Ed Woodward en Skolsjear, maar United heeft in potentie echt wereldtoppers met Martial, Greenwood en Rashford voorin en Maquire heeft ondanks zijn hoge prijskaartje wel weer enig structuur kunnen geven in de verdediging die veel beter staat. En ook Wan-Bissaka, Fernandes, Fred, Shaw en Pogba zijn gewoon toppers die door Woodward zijn gehaald, hij verdient meer credits dan dat hij krijgt.

23 februari 2020 om 17:57

Greenwood en Rashford komen uit de jeugd en Martial heeft echt niet de potentie om een wereldtopper te worden, 80 miljoen voor hem is veel geld en hij was jarenlang bankzitter. Bovendien is 150 miljoen voor Maguirre en Bin Wassaka die aan de bal waardeloos maar defensief wel solide ook veel geld. Over het algemeen heeft die het gewoon slecht gedaan, te vaak te veel geld betaald, ook voor Lukaku bijvoorbeeld.

23 februari 2020 om 18:10

Martial was 50 miljoen en speelde volop bij Monaco. Hoe kan iemand van 20 überhaupt jarenlang bankzitter geweest zijn? Je zegt maar wat ..

23 februari 2020 om 18:21

Martial was de afgelopen drie jaar geen basisspeler die bijna alles speelde, viel 28 keer in, dan vind ik 80 miljoen toch best wel veel geld. Maar het mag ook 50 zijn, in de media destijds werd gesproken over 60 exclusief bonussen(transfermarkt, die er nooit naast zit). In ieder geval te veel geld. En ja, Maguirre en Bissaka zijn slecht aan de bal. Bissaka komt technisch echt tekort en lijkt een beetje een houthakkerige type en Maguirre levert te veel in.

23 februari 2020 om 20:22

Wan-Bissaka lijkt op een houthakkerig type? Zeg dan direct dat je nooit kijkt.

23 februari 2020 om 22:07

Wat heb jij gerookt? Martial speelt gewoon zeer goed. In een team die in opbouw is, je ziet meteen met bruno hoeveel kansen Martial al heeft gekregen? En gescoord. Dit is pas zijn eerste seizoen als spits waarvan hij nog een deel heeft gemist door blessure’s. Maguire vind ik niet echt goed maar brengt wel leiderscapaciteiten met zich mee. Wan-Bissaka is gewoon een topspeler. Heeft al vaker de beste linksbuiten van de topteams onschadelijk gemaakt. En hij is nu aan het werken aan zijn aanvallende spel. Dat zie je terug aan die assist tegen chelsea. Dat een voetballer bepaalde capaciteiten niet beheerst wil niet zeggen dat hij dat niet meer kan leren.

24 februari 2020 om 00:31

Dus iemand die niet alles speelt noem je een bankzitter? En er werd overal gesproken over 50, wat op kan lopen tot 80. Dat is het namelijk ook. Maar waarom zeg je 80 als je denkt dat het 60 is? Want aan je woorden over Martial en United te horen verwacht je niet dat hij ballon d'or or cl even gaat winnen. Past het je toevallig wat beter?

24 februari 2020 om 01:14

Dat gezeuk over Maguire. Die verdedigers die bin City rondlopen zijn geen haar beter. Jij praat alleen maar de.media na, over de prijskaartjes. Wa hierboven ook verteld werd. Martial was geen jaren bankzitter. Stond regelmatig in de basis. En was een up comming talent. Dit zijn allemaal goede aankopen geweest. Engels beste CV en RB. En talent van Frankrijk. Wat maakt mij het nou uit hoeveel een club (in dit geval United) voor een speler betaald. Als die maar doet waarvoor die gehaald wordt. En dat doen ze nu alle 3.

Belangrijke overwinning voor United, en dat tegen een zwakkere ploeg. Met nog een paar gerichte aankopen kunnen we weer een beetje aanhaken. Bruno is een voorbeeld daarvan. Na de Komende wedstrijden (Everton, City en Spurs) gaan we zien waar we staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren