Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gokkende’ Jürgen Klopp aangepakt: ‘Ze hebben hopeloos gefaald’

Laatste update:

Jürgen Klopp besloot maandagavond veel wisselspelers op te stellen in het verloren FA Cup-duel met Wolverhampton Wanderers (2-1). Alan Shearer zag dat de spelers van Liverpool het niet konden waarmaken tegen the Wolves. De oud-spits bekritiseert niet alleen de spelers, maar ook Klopp, die volgens de Engelsman niet met zijn reserves had moeten spelen.

Klopp voerde in totaal negen veranderingen door, iets wat Shearer niet kan begrijpen. “Als je roteert zoals hij heeft gedaan, ben je aan het gokken”, aldus de oud-aanvaller na afloop van de wedstrijd bij de BBC. “Hij wilde blijkbaar zien dat deze jongens hem een goed optreden zouden voorschotelen. Ze hebben hopeloos gefaald.”

Later stelde Shearer in een bericht op Twitter dat hij niet kan begrijpen dat een club met de statuur van Liverpool niet iedere prijs wil winnen. Klopp wilde niet met de beschuldigende vinger wijzen. “Het is mijn verantwoordelijkheid. Het waren veel verkeerde beslissingen van mij. Soms heb je van die dagen”, stelde de Duitse manager, die onder meer Ki-Jana Hoever liet debuteren.

Klopp benadrukte dat er 'niets' aan de hand is met Liverpool. “Alles zit goed bij ons. Natuurlijk willen we geen wedstrijden verliezen. Het was een intense periode met onder meer duels met Arsenal en Manchester City. Na de wedstrijd tegen City raakten vier of vijf spelers ziek. We hebben alles geprobeerd en we wilden de jongens het vertrouwen geven. Het heeft niet goed uitgepakt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is blij dat ze er uit liggen..

Zelfs Jamie Carragher vond deze tactiek prima en ik snap het ook wel. Ze hebben nu een serieuze kans op de 1e landstitel sinds 1990 en dan is de FA cup gewoon flinke extra belasting.

8 januari 2019 om 18:25

Zelfs Jamie Carragher? Waarom het woord zelfs? Het is ook maar een gewone analist.

Als Liverpool geen kampioen wordt staan ze met lege handen. De FA cup is een prestigieuze beker in Engeland en een prima prijs, ook voor Liverpool.

8 januari 2019 om 18:45

In relatie tot Liverpool is Carragher niet enkel een analist, maar ook een clubicoon en een echte Liverpool man. Als hij niet zoveel om de uitschakeling geeft, kan dat een barometer zijn voor wat andere mensen met een Liverpool hart er van vinden.

8 januari 2019 om 18:56

Ja maar die prestigieuze beker is het risico niet waard als je eerst staat met 4 punten voor. Waaorm zou je dan een blessure riskeren, nu gokken we all in voor de titel en in de CL zijn ze ook nog actief

8 januari 2019 om 20:12

Titaantje.

Het blijft alsnog een mening, vandaar dat ik zelfs een groot woord vind voor een uitspraak van een analist ongeacht zijn clubvoorkeur. Het is echter inderdaad mogelijk zoals Losblancos ook al aangeeft. Toch een bepaalde autoriteit tegenover Liverpoolfans.

8 januari 2019 om 20:13

Dstudge15

Het is enerzijds ook te begrijpen, maar anderzijds is het ook zonde. En "het risico" is wel overdreven uiteraard. Je had gerust wat meer basisspelers neer kunnen zetten waarmee je nog van The Wolves had kunnen winnen, ondanks dat ze een sterk elftal hebben.

Hij had Clyne sowieso niet moeten verhuren. Je hebt een sterke bank nodig om mee te doen met alle prijzen. Guardiola heeft iedere plek minimaal 2x top bezet.

8 januari 2019 om 18:35

City heeft ook wel een hoger budget

8 januari 2019 om 19:15

Neen de linksback en verdedigende middenvelder positie heeft Guardiola maar 1 waardige speler. Dit kan hen prijzen kosten. Volgende zomer moeten ze zich daar echt versterken.

Wat Liverpool betreft, ik had Clyne ook niet verhuurd, maarja als hij zelf per se weg wil.. het is goed dat ze uit de bekers liggen en Klopp zal dit ook niet erg vinden. Volle focus op PL en CL.

Als Shearer niet kan begrijpen dat Liverpool alles op de competitie gooit en de bekercompetities als bijzaak ziet dit jaar nu ze eindelijk een serieuze kans maken op het kampioenschap, dan ligt dat toch echt aan hem zelf. Beetje simpel om te stellen dat je als grote club alles wilt winnen, terwijl we al jaren vrijwel niets meer winnen. Liverpool heeft niet de enorm brede selectie zoals City dat heeft die prima in alle competities mee kunnen doen. Ik vind het volkomen logisch dat Liverpool niet met het A-team op komt dagen. Hoewel ik het iets meer gemixt had (dus 4-5 basisspelers, in ieder geval 1 in iedere linie, aangevuld met wissels), vind ik het gewoon een goede zet van Klopp.

8 januari 2019 om 18:51

Vind het zelf jammer dat de spelers die wat beter zijn dan de jongelingen geen verschil maakten. Zou toch zeggen dat shaqiri, fabinho, sturrigde en keita toch wel een niveautje hoger dan Wolverhampton is. Of zie ik dat verkeerd?

8 januari 2019 om 19:46

Wolverhampton speelde ook gewoon met een ingespeeld team. Liverpool in een compleet nieuwe basis waar zelfs de core van afwezig was. Zo lang je in de as van het veld je standaard mensen hebt kan je er beetje omheen bouwen met een nagenoeg nieuw elftal niet. En tevens heeft Mignolet laten zien totaal geen meerwaarde te hebben in dit Liverpool. 2 schoten op goal 2 goals.. we zijn niet anders gewend als die op goal staat dus

8 januari 2019 om 20:22

Dat is bij elke club zo in dit soort wedstrijden. 1 a 2 aanpassingen kan, meer dan dat en het word alle stukke minder. Laat ze wekelijks spelen en ook dat word beter.

Wolves heeft tegen de top 6 het heel goed gedaan tot nu toe (2w, 3g, 1v), tegen die teams op volle sterkte. Liverpool ging dit natuurlijk nooit redden met een b-team, dat zal Klopp toch ook wel hebben geweten. CL en PL zijn voor Liverpool dit seizoen gewoon de hoofddoelen, de bekers doen er niet echt toe voor ze

8 januari 2019 om 19:52

Helemaal gelijk, toen ik de opstelling van Lpool zag, ging ik gelijk uit van een uitschakeling van Lpool. Dat ze nog een gelijkmaker scoorden verbaasde mij alleen maar (in positieve zin)

"het waren veel verkeerde beslissingen van mij. Soms heb je van die dagen" Heerlijke reactie. Voor de neutrale (nederlandse)supporter (hoever) was het een vermakelijke wedstrijd. (voornamelijk de tweede helft) Daarnaast kun je beter deze wedstrijd verliezen en hebben ze van een sterk elftal verloren. Echt geen schande dat ze eruit liggen.

Klopp heeft exact wat hij wou, Shearer is dom, doet dom, of is sarcastisch.

Zoals zo vaak valt pas achteraf vast te stellen of een beslissing die je neemt ook de juiste was. Dat geldt bijvoorbeeld ook in ons privé leven.
Klopp heeft het kennelijk nodig gevonden een aantal basisspelers rust te gunnen omdat hij volkomen terecht zijn kaarten op het kampioenschap zet. Daar is hij immers kansrijk gezien de ranglijst.
En dat is verreweg de belangrijkste prijs voor Liverpool in dit seizoen.vanwege het simpele feit dat het laatste kampioenschap 29 jaar geleden is behaald.
Het eventueel winnen van de FA Cup zou voor LFC nog niet in de schaduw kunnen staan van een eventueel kampioenschap.
Maar, voor alle duidelijkheid, de FA Cup stelt in Engeland wel veel meer voor dan de Knvb beker in Nederland.

Ik zou ook zoveel mogelijk basisspelers rust hebben gegeven. Ze hebben een enorm zwaar programma gehad én ook weer voor de boeg. Zijn kansrijk voor de titel én CL. Dan ga je op een gegeven moment toch keuzes moeten maken. Beter dat Klopp dat nu deed dan dat ze later vóór hem worden gemaakt in de vorm van blessures.

CL knockout fase en competitie verdienen de aandacht, meer wil je gewoon niet. Dat de FA dat nou wel zou willen en pundits vaak daar een beetje achterna praten is ook logisch, maar de rest heeft gewoon begrip voor deze wedstrijd met deze spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren