Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Goh, wat een talent loopt hier, Feyenoord heeft echt de toekomst’

Laatste update:

Khalid Boulahrouz was afgelopen zomer een van de belangrijke nieuwe aanwinsten voor Feyenoord. Door blessureleed speelde de ervaren verdediger echter nog geen enkele wedstrijd in de Eredivisie voor het team van Fred Rutten. Boulahrouz trainde afgelopen week voluit met de selectie en moet er nu voor zorgen dat hij wedstrijdfit wordt. “Maar de trainer kan me gebruiken als hij me nodig heeft”, vertelt hij in gesprek met Helden Online.

/

Boulahrouz vindt Feyenoord ‘echt een hele fijne club’. “Het is echt recht voor zijn raap en what you see is what you get. De mensen die er werken, de supporters, echt iedereen is top. Het zijn gewoon aardige mensen. Ik wil me zo graag bewijzen hier, ik wil graag iets toevoegen.”

Boulahrouz probeerde de afgelopen weken tot hulp te zijn voor de jonge talenten. Hij kijkt zijn ogen uit. “Goh, wat een talent loopt hier. Feyenoord heeft echt de toekomst. Ik hoop de jongens te kunnen helpen in het proces om mannen te worden. Want met alleen talent kom je er niet. Maar eerlijk gezegd, wil ik nu vooral zelf ook weer gaan spelen.”

Feyenoord heeft de beste jeugdopleiding van Nederland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dat zal Boulahrouz aan den lijve ondervinden als hij Van Beek niet uit de basis kan spelen, wat ik ook niet zie gebeuren eigenlijk. Hopelijk kunnen de jonge jongens een hoop van Boulahrouz en Mathijsen leren, toch ruim 120 interlands, een WK-finale en verschillende grote clubs gehad. Maar of ze sportief nog van grote waarde kunnen zijn weet ik niet, misschien als back-up slechts.

17 oktober 2014 om 10:20

Zo moet je hun rol ook zien denk ik. Degelijke back-ups voor op de reservebank en goede, ervaren mentors voor de jonge gasten. Dat zal hun ontwikkeling ook ten goede komen.

17 oktober 2014 om 13:51

Toch is het fijn als Boulahrouz fit is een redelijke versterking , het is wel een echte vent natuurlijk en vooral van zijn slimmigheid kunnen spelers Als Van Beek en Kongolo veel leren. Mathijsen moet we ook nog niet afschrijven, tuurlijk was zijn begin van dit seizoen dramatisch, maar eigenlijk was dat de voorgaande jaren idem dito en speelde hij de afgelopen twee voornamelijk zijn betere wedstrijden in de tweede helft vn de competitie op 1 of andere manier

De echte talenten vindt je bij de amateurs.

17 oktober 2014 om 15:41

De echte talenten zitten bij Ajax. Die vertrekken ook vaker naar grotere clubs, voor grotere bedragen en winnen vaker prijzen. Daley is daar een heel goed voorbeeld van en zo ook van der Wiel.

17 oktober 2014 om 17:35

Gelukkig heeft Feyenoord hoeveel jaar op rij de beste jeugdopleiding?

17 oktober 2014 om 17:40

Bedankt Scrumptiouz! Echt de meest waardeloze toevoeging. Even Ajax weer boven iedereen willen zetten terwijl de feiten toch niet in jullie voordeel spreekt. Feyenoord heeft toch echt de beste jeugdopleiding, of je dat nou leuk vindt of niet... 2(?) Jaar op rij de beste jeugdopleiding ende jeugd wordt bijna elk jaar kampioen. Dat de spelers die jij opnoemt voor grotere bedragen zijn verkocht is natuurlijk logisch, gezien de financiële situatie waarin beide teams zich toentertijd bevonden, daarnaast werden bij Feyenoord de absolute toptalenten al op jonge leeftijd weggekaapt (Rodney Kongolo om er maar eentje te noemen).

17 oktober 2014 om 17:42

Excuses 5 jaar op rij lees ik net.

17 oktober 2014 om 19:20

Mooie reactie Newc22, als het andersom was had ik best pissig kunnen worden, netjes dat je rustig blijft.
Ach niet op reageren, beide clubs worden internationaal gewaardeerd.
De jeugdopleiding is belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om wat er doorstroomt naar het 1e en wat voor kwaliteit het is.
Je kan niet verwachten dan er even 20 man uit de jeugd komt.
Met 2 man per jaar moet je al heel bij zijn(2 man die echt top kunnen worden)

Je kan toch niet alle spelers die doorstromen de kans geven.

17 oktober 2014 om 23:48

newc22 laat blijken dat hij niet bijster veel verstand heeft over de jeugd van zijn eigen BVO als hij daadwerkelijk denkt dat alle teams bijna elk jaar kampioen worden.

De beste jeugdopleiding weet ik niet, het gaat met vlagen. Als je kijkt hoeveel jeugdproducten van Feyenoord er naar de absolute top gaan vergeleken met Ajax dan wint Ajax het met 2 vingers in de neus.

17 oktober 2014 om 10:32

Vandaar dat Feyenoord als 5jaar op tijd de prijs voor beste jeugdopleiding heeft gekregen!

Dat is het mooie aan jouw opmerking; je doet alsof Ajax op dit moment de beste jeugdopleiding heeft, maar neemt spelers (die reeds op een hoger niveau spelen) die er 5-10jaar geleden in gespeeld hebben als voorbeeld.

17 oktober 2014 om 11:20

leuk dat prijsje, de feiten zijn er!
blind - man united
van der wiel - psg
vertonghen - tottenham hotspur
eriksen - tottenham hotspur
alderweireld - athletico madrid
emanuelson - ac milan
stekelenburg - as roma
vermaelen - arsenal
anita - newcastle
de jong - newcastle

ongeacht of ze geslaagd zijn of niet, zijn dit toch al veel meer namen dan die van feyenoord die ik kan opnoemen. de vrij, martins indi en janmaat??? en die zijn dan nog naar mindere clubs als psg, united, milan, arsenal, athletico,tottenham en roma

17 oktober 2014 om 12:15

Hoeveel spelers waren er aanwezig uit de jeugd van feyenoord afgelopen wk

de vrij, martins indi, de guzman, fer, wijnaldum, clasie, kongolo en van persie

Spelers met feyenoord verleden, janmaat, vlaar en kuyt.

Terwijl ajax jeugd

blind, nigel de jong, sneijder, cillissen

Met ajax verleden, Huntelaar

En als je namen wilt noemen die nog niet perse succesvol zijn of nooit zijn geweest,

rekik - manchester city
ake - chelsea
bruma - chelsea

Daarnaast de concurrentie van ajax koopt genoeg talent van feyenoord of feyenoord verleden

psv, twente en soms vitesse

17 oktober 2014 om 12:21

Wat wil je precies zeggen met deze reactie? Daar gaat de hele discussie niet eens over.....

Ook echt spelers met een 'feyenoord verleden' erbij halen .
Spelers met een Ajax verleden: Suarez en Zlatan.

Enough said.

17 oktober 2014 om 12:54

Maar het is niet raar natuurlijk om gelijk Ajax te noemen in een topic over Feyenoord, waarin 1 speler vind dat Feyenoord de toekomst heeft????
Dus wat wil je precies zeggen met deze reactie? De hele topic gaat daar niet eens over.....
Enough said

17 oktober 2014 om 13:10

Zit een verschil in beste jeugdopleiding of beste spelers voortbrengen. Dus beide argumenten/reacties gaan niet op. Zijn 2 totaal verschillende dingen.

17 oktober 2014 om 13:38

Volgens mij is het doel van een jeugdopleiding het voortbrengen van goede spelers. Dat de jeugdploegen vaker kampioen worden zal de meeste supporters een worst zijn. Wat relevant is, is de kwaliteit van de spelers die opgeleid worden. En de spelers die Ajax de laatste jaren heeft opgeleid zijn aantoonbaar beter dan de spelers van Feyenoord. Dat blijkt ook wel uit het aantal transfers naar (sub)topclubs

17 oktober 2014 om 13:41

Janmaat heeft ook in de jeugd van Feyenoord gezeten, alleen niet de gehele periode.

17 oktober 2014 om 13:55

Maar dat heeft ook te maken met het feit dat Ajax al langer met de eigen jeugd werkt en wij pas sinds het moment met de schulden , hierdoor hebben jullie de voorsprong met transfers , maar ik denk dat dit in de toekomst ongeveer gelijkwaardig zal worden. want wij hebben dit seizoen pas voor het eerst aardig wat verkocht.

17 oktober 2014 om 14:06

cillissen?? really? komt van nec. met ajax verleden kan je ook Maxwell, Suarez, lodeiro, Vertonghen, Vermaelen, Alderweireld, en Enoh noemen. Beetje selectief toevalliger wijs zijn de feiten duidelijk.
13 (ex-)Ajacieden
13(ex-)Feyenoorders

17 oktober 2014 om 14:26

De feiten zijn er zeker

Castaignons Inter
De Guzman Villareal
Ebicillo Arsenal
Rekik Manchester City
Ake Chelsea
Bruma Chelsea
Jamaat Newcastle
Kalou Chelsea
Drenthe Real Madrid
Bmi Porto
De Vrij Roma

Hieruit kan je het nodige concluderen.
De spelers uit de Feyenoord jeugd vertrekken over het algemeen naar nog grotere clubs. Maar het is helaas ook een feit dat ze op veel jongere leeftijd vetrekken ( vanwege de financiële situatie in het verleden)

17 oktober 2014 om 15:16

zo ken ik er nog wel een paar. er zijn ook genoeg talenten van ajax die de jeugdopleiding hebben verruild voor die van barcelona, city, united etc.

castaignos, ebecilio, rekik, ake, bruma mag je niet eens noemen die hebben het nooit geschopt tot het eerste elftal. het zegt genoeg dat je zulke spelers er al bij moet betrekken. die spelers zijn net als duizend anderen gehaald in de hoop dat er één het schopt tot het eerste elftal. drenthe speelt nu ergens op het tweede niveau in engeland? kalou ergens in frankrijk? castaignos heeft nog steeds moeite om zich te laten zien in de eredivisie.

bovendien zijn drenthe en kalou al een eeuwigheid weg. dan neem ik er ook een paar:

sneijder (real madrid)
van der vaart (real madrid)
de jong (city en milan)
heitinga (athletico)
etc.

elia (juventus), philipe luis (chelsea) etc. ook allemaal nog inde jeugd gespeeld. maar ik ben er wel klaar mee calimero!

17 oktober 2014 om 15:26

Haha kijk naar fcdc1 jongens..

Ajax is deze zomer alleen al Dilrosun kwijtgeraakt aan City, Fosu-Mensah aan United en Peeters aan Real Madrid. Maar dat is dus vooral omdat Ajax ze nu alleen vanaf hun 17e een contract wil geven. Als er veel spelers uit je jeugd wegtrekt naar het buitenland dan is dat een z-w-a-k-t-e en niks om over op te scheppen. De spelers moeten willen blijven.

17 oktober 2014 om 16:45

Daarom schrijf ik daaruit kan je het nodige concluderen, dat kan zowel positief en/of negatief zijn. Maar jij kan dat blijkbaar niet begrijpen.

17 oktober 2014 om 17:48

Jahoor Eriksen, Alderweireld en Vermaelen eigen jeugd? Oja dat was ik even vergeten spelers die 1 of 2 jaartjes in de jeugdopleiding hebben gespeeld, noemen ze bij Ajax al meteen eigen jeugd.

17 oktober 2014 om 19:21

Waren eriksen , de jong ,Vermaelen ,ailderwereld wel echt jeugdproducten van ajax ?

17 oktober 2014 om 19:23

Fcdc1, je noemt nu spelers op die op jonge leeftijd zijn vertrokken naar het buitenland, die heeft Ajax ook.
Iedere club trouwens.
Jeugdspelers noemen gaat mij een beetje te ver, die worden namelijk met containerschepen tegelijkertijd naar een Engelse club gebracht.

17 oktober 2014 om 10:33

Je bedoelt de spelers die Ajax pas op 16 jarige leeftijd binnenhaalt

17 oktober 2014 om 13:58

dat gebeurt ook niet altijd natuurlijk en eerlijk is eerlijk, ik wou dat Feyenoord een keer een talent van die leeftijd koopt met de kwaliteiten van Fischer(ook al zit hij in een dip) of Eriksen. Ongeacht of je een voorstander bent van dat beleid of juist een tegenstander, kan je niet ontkennen dat het zijn vruchten heeft afgewerpt

17 oktober 2014 om 10:35

Is dat zo? Sneijder heeft een heel goed jaar gehad, die mag misschien tot absolute top worden gerekend. Maar verder? Nigel de Jong misschien? Wat er vanuit de eigen jeugd komt van Ajax is ook slechts zelden absolute top geworden hoor. Huntelaar is al geen eigen jeugd meer en Suarez en Ibrahimovic ook niet. Misschien vergeet ik er nu een paar hoor, maar welke spelers die echt door Ajax zelf zijn opgeleid spelen nu in de absolute top?

17 oktober 2014 om 12:59

Noem jij een feyenoorder dan?

17 oktober 2014 om 13:29

Van Persie?

17 oktober 2014 om 14:07

excelsior jeugd

17 oktober 2014 om 14:57

Van Persie speelt vanaf zijn 13e ( 1e jaar c ) bij Feyenoord. En is dus Feyenoord jeugd

17 oktober 2014 om 14:58

Ja maar ook Feyenoordjeugd (vanaf zijn 12e ofzo dacht ik naar Feyenoord gegaan).

17 oktober 2014 om 15:32

Als van Persie in de top speelt dan speelt Daley toch ook in de top? En zijn we van der Wiel soms vergeten?

Sneijder is sinds lange tijd de enige Nederlandse speler die serieus meedeed aan de Ballon d'or verkiezing (hij had hem gewonnen onder de oude regels als alleen journalisten mogen stemmen). Zelfs Robben kwam niet zo dichtbij.

17 oktober 2014 om 10:56

Je bedoelt spelers als Sneijder en v/d Vaart? Dat kan je toch geen wereldtop noemen? Sneijder had een absoluut top jaar en was verder erg degelijk, terwijl v/d Vaart nooit een wereldtopper geweest is. De enige wereldtoppers die Ajax afgeleverd heeft in de laatste jaren, en dan doel ik echt op wereldtop, zijn Zlatan en Suarez. Die zijn gehaald toen ze al eerste elftal spelers waren en Ajax kon hen halen door de financiele mogelijkheden die zij wel hebben en Feyenoord niet. Als je puur naar eigen jeugd gaat kijken, krijg je bijvoorbeeld Janmaat en van Rhijn / van der Wiel en de Vrij / Indi en Denswil. Op basis van de echte eigen jeugd, dan reken ik spelers die twee jaar jeugd gespeeld hebben a la Eriksen niet mee, levert Feyenoord, zeker op dit moment, grotere talenten af. Goede scouting en vanaf jongs af aan goed begeleiden. Dat is de reden waarom in Nederland de Feyenoord opleiding elke keer weer tot beste wordt uitgeroepen. Ik wil hier overigens niet mee zeggen dat ik de wijze van Ajax afkeur door spelers als Suarez en Zlatan voor relatief weinig op te pikken. Daarnaast is hun visie over het gebruik van eigen jeugd ook een compliment waard.

17 oktober 2014 om 11:21

Ja met alle buts en ifs van jullie altijd is er bijna geen enkel talent eigen jeugd, feit is dat er regels voor zijn en wat hier verder iedereen vind is subjectief. Jij mag spelers geen eigen jeugd vinden voor de uefa zijn ze dat wel wat is belangrijker? De Uefa of Smk88 op voetbalzone.nl...

Verder is dit toch geen discussie meer waard? Beide hebben ze een prima opleiding waar je je als talent kan ontwikkelen, en ik vind het enige wel echt beetje lef als jullie willen beginnen over spelers als vdvaart en Sneijder, Ajax heeft een rits aan spelers afgeleverd ook de Anita's pakken zelfs mooie transfers, Feyenoord doet het goed en dan zie je dat spelers als de Vrij en Indi ook de kans krijgen. Maar Ajax staat er wel beter op dat is een feit.

17 oktober 2014 om 13:21

Manonthemoon,

Ook de Uefa ziet spelers die twee jaar in de jeugd hebben gespeeld niet als eigen jeugd, dus ik denk dat wat ik vind gelijk staat aan dat van de Uefa. Heb je daar al eens over nagedacht? Blijkbaar weet je niet eens wat de Uefa eigen jeugd vind. Daarnaast ben je niet eens in staat om te reageren op mijn daadwerkelijke punt: welke wereldtoppers van nu komen uit de Ajax opleiding? Zlatan en Suarez waren geen Ajax jeugd namelijk.

Dat Ajax er Europees gezien beter op staat, wil niet direct zeggen dat de opleiding beter is. Zij hebben, zoals ik aangaf, meer mogelijkheden en kunnen grote talenten aan zich binden door een transfersom te betalen. Werd Fischer / Eriksen (of beide, ik weet het niet precies) niet gehaald voor 1 miljoen? Dat kan Feyenoord zich niet veroorloven. Misschien nu weer, maar zij hebben hun eigen jeugd en hoeven ze niet te kopen. Nu staan er ook weer twee enorme talenten in de belangstelling van de Engelse (sub)top en hebben ze ook nog Schuurman rondlopen. Allen hebben een kans, mits goede ontwikkeling en mentaliteit, om de top te halen.

Ajax brengt grotere spelers voort, Feyenoord heeft de betere jeugdopleiding. Op dit moment is dat gewoon een feit.

PS: Je excuses zijn al aanvaard en ik waardeer het dat je mijn mening even hoog plaatst als die van de Uefa

17 oktober 2014 om 14:00

Je mag Van Der Vaart misschien wel uiteindelijk als Subtopper beschouwen die was voor de top letterlijk net niet, maar je moet dat niet verwarren met een Carriere die op het einde loopt, want Sneijder was natuurlijk wel absolute top, dat heeft hij zeker bewezen bij Inter Milan .

17 oktober 2014 om 19:17

Watta,

Wat heeft hij, buiten een uitstekend jaar en een goed jaar, bij Inter bewezen dan? Die man is zo overrated als maar kan. In 2010 behoorde hij een jaar tot de absolute wereldtop, maar verder viel het allemaal wel mee. De absolute top op '10' positie vind ik spelers als Zidane en Ronaldinho destijds en nu spelers als Di Maria en Silva bijvoorbeeld. Sneijder was het gewoon net niet en v/d Vaart was het bij lange na niet. Beide waren enorme talenten, maar hadden zeker meer uit hun carriere kunnen halen. Sneijder mag dan prijzen gewonnen hebben, maar daar blijft het ook bij. Hij is niet voor niets op zijn 29e al naar Turkije gegaan. Als je een echte wereldtopper bent, ga je daar niet heen op die leeftijd. Met alle respect natuurlijk.

17 oktober 2014 om 11:41

Ik heb dit zo vaaak gezegd. Feyenoord is echt goed in het opleidinen van spelers en toptalenten. Waar ze minder in zijn is het vermarkten van die spelers voor een topprijs. Teveel super talenten van Varkenoord zijn niet voor een leker max bedrag naar het buitenland gegaan. Ik kan me Salomon Kalou herinneren, maar om verschillene redenen heeft Feyenoord te weinig verdiend aan Leonardo, van Persie, Wijnaldum, Fer, enz.. Er vertrekken ook teveel supertalenten nop jonge leeftijd naar Engeland. Ake, Rekik, Kongolo. Bij Ajax ook wel, maar dat zijn vaak niet de mega talenten zoals Klaassen en Blind (uitz Bouy)
Op de 1 of andere manier lukt het Feyenoord niet om van deze toptalenten grote voetballers te maken en er dan 20 miljoen plus voor te vangen. Ajax doet dat al 30 jaar en dat verklaart mijn inziens ook het verschil in financiën.

17 oktober 2014 om 13:33

Helemaal eens! Niets aan toe te voegen of beter te verwoorden!

17 oktober 2014 om 15:57

Blind is nooit bestempeld als mega talent. Zijn ontwikkeling van de laatste 2 jaar kwam voor velen als een verrassing en de transfer naar utd natuurlijk ook. Als van gaal daar niet had gezeten was blind gewoon Nog een speler van Ajax.

Boulahrouz is wel echt een speler die het altijd van karakter heeft moeten hebben, dus wat dat betreft is hij wel echt een voorbeeld voor die jonge gasten.
Als je ziet wat hij eruit heeft gehaald terwijl hij niet echt een natuurtalent was, mag je daar best respect voor hebben.
Jammer dat het mis ging toen hij voor Chelsea koos. Ik denk dat hij een langere carrière had gehad als hij in Hamburg was gebleven.

Het is echt leuk en goed te zien hoe Feyenoord de vruchten plukt van de koerswijziging die ze een aantal jaren geleden hebben ingezet. Voor de club en voor het Nederlandse voetbal is het belangrijk dat ze weer een rol van betekenis gaan spelen. Maar de laatste weken wordt er wel een beetje overdreven met het media offensief. Alles is zogenaamd geweldig, warm, bevlogen en schitterend bij de club.. als je niet naar de ranglijst kijkt zou je denken dat ze in hun beste periode ooit zitten..

17 oktober 2014 om 10:45

Wel de beste periode sinds een jaar of 10. Maar dan heb ik het nog niet over het voetbal zelf. Maar we hebben dan ook een team in opbouw.

Allemaal top een leuke opleiding maar we winnen er niks mee. Ik hoop dat het nu we weer een beetje geld hebben snel kan veranderen, lekker de jeugd laten doorstromen aangevuld met een goede speler die je koopt op plekken die in de jeugd er niet zijn van niveau.

17 oktober 2014 om 10:46

Je bedoelt zoals we nu al doen eigenlijk? Of je er ook daadwerkelijk prijzen mee pakt kan je nooit van tevoren voorspellen.

Waardeloze aankoop met Mathijsen op de bank, heeft al jaren niks laten zien. Bovendien staat het aardig bij Feyenoord nu dus denk niet dat Khalid binnenkort een basisplaats bemachtigt.

17 oktober 2014 om 10:48

Hij was transfervrij, voor 1 jaar met een optie voor nog 1. Daarnaast voor de breedte en ervaring gewoon een prima gozer, die behalve als voetballer ook als mens zijn ervaring over kan brengen op de jonge groep. Ook dat is zeer waardevol. Goed gezien dus van Van Geel.

Klopt helemaal wat Boulahrouz zegt, er zijn ongelofelijk veel spelers doorgebroken de laatste jaren. Boetius, Manu, Vilhena, Van Beek, Kongolo, Mulder, Nelom, De vrij, Martins Indi.

Hopelijk blijven ze zo doorgaan.

De Toekomst ligt in Amsterdam. Letterlijk.

17 oktober 2014 om 11:23

En figuurlijk

Tja... Als Feyenoord zo geweldig spelers kan weglokken bij andere clubs, zoals laats nog twee uit de opleidjng van Groningen.... Dan hecht ik niet zoveel waarde aan hun jeugdopleiding. Jatten is een beter woord. Nee, heel veel respect heb ik niet voor die tent

Feyenoord heeft de beste jeugd opleiding daar hebben ze al meerdere malen prijzen voor gewonnen. En ik vind dat F. de Boer alleen spelers koopt die niks toevoegen aan ajax en er vanuit de jeugd niks doorstroomt en al helemaal niet vanaf de fjes tot de atjes,want alle spelers die doorbreken in het eerste van ajax zijn jeugd spelers die elders in nederland zijn weg geplukt,dus marc overmars van der sar en F de Boer hebben gefaald,maar voornamelijk F de Boer want die gaat over het eerste elftal

17 oktober 2014 om 14:02

Ik als Feyenoorder lig hier letterlijk dubbel gevouwen op de bank, je beweert dat de Boer gefaald is terwijl hij elke jaar kampioen is geworden met Ajax. Ik denk dat je Overmars veel meer kwalijk kan nemen ,

17 oktober 2014 om 18:28

alleen miskopen,van der hoorn sanaa sightorson enz enz,nooit overwinterd in de cl ,elke keer in de eerste ronde in de El uitgeschakeld door dwerg clubjes,nooit de amstel cup gewonnen ,slechts 1 keer in 4 jaar de JC schaal gewonnen,voetbal is niet om aan te zien,door salzburg vernederd,daar liggen ze pas nog steeds op de banken dubbel van het lachen,door zwolle vernederd in de kuip het kon werkelijk 10-1 worden..dat voor eeuwig terug gehaald gaat worden,qua spel ook vernderd door zwolle,enz enz zo kan ik nog uren doorgaan waarom F. de Boer een lachertje is als trainer.

18 oktober 2014 om 10:12

Je overdrijft wel een beetje natuurlijk, oke toegegeven Sana de faalde uiteindelijk, maar vergeet niet dat ajax met hem een gokje nam voor vrijwel geen geld, dit gaf Overmars ook gewoon eerlijk aan toen dr tijd.

Van Der Hoorn die heeft tijd nodig , hij speelde dit seizoen een paar keer bij absentie van Veltman en je zag dat Van Der Hoorn best wel aardig speelde, dit is namelijk een type speler die echt ontiegelijk moest wennen aan het niveau van Ajax , en ja hij heeft ook nog eens het centrum Moisander-Veltman voor hem , wat best wel goed staat, en als reserve heeft hij nog met Denswil te kampen, waardoor het niet makkelijk is voor hem.

Sigthorsson heeft misschien ook niet uitgepakt zoals we verwacht hadden, maar scoorde tot nu elke seizoen toch een gering aantal belangrijke goals die op het eind van het rit crusciaal zijn , natuurlijk is het geen absolute topper , maar bruikbaar is hij zeker, veelzeggend dat hij toch een redelijk presterende Milik eruit speelt.

ontrent PEC Zwolle heb je gelijk jullie werden op een bizarre manier weggespeeld.

En Salzburg was gewoon de meerdere en vorig jaar beter, dat kan natuurlijk ook gebeuren, en dan geef ik in dat geval de volledig credits aan Red Bull Salzburg, want die legde vorig , goed , aanvalend dominerend voetbal op de mat.

Het rendement van Ajax lijkt groter dan die van Feyenoord. Echter koopt Ajax ( de laatste tijd) talenten welke dan vanuit de ajax jeugd doorkomen waar Feyenoord meer spelers van jongs af aan opleid. Als je de huidige beloften teams vergelijkt begrijp je wat ik bedoel. Bij Ajax spelen daar al een aantal gekochte spelers en bij Feyenoord niet. Al lijkt Feyenoord nu ze weer geld hebben nu ook te kijken naar talenten in het buitenland. Denk dat Feyenoord het de laatste jaren net wat beter doet maar daarvoor was het vooral Ajax.

Als ik de vele reacties hier boven lees maken veel mensen geen onderscheid in talenten en opgeleiden spelers. Eigenlijk zou je het beste kunnen kijken naar de hoeveelheid spelers die op redelijk niveau spelen en de top nooit zullen halen. Dit zijn spelers die geen of weinig talent hebben maar toch het betaalde voetbal hebben gehaald dankzij de opleiding. De echte talenten komen er toch wel, of die nu opgeleid worden door Feyenoord , Ajax, Psv, AZ, Heerenveen of desnoods Sparta. die redden het toch wel. Kijk bv naar van Persie, is opgeleid door Excelsior (nog voordat deze samen werkten met Feyenoord) en heeft toch wel de absolute top gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren