Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles gaat Europa in na vuurwerkgevecht en knotsgekke verlenging

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft zich geplaatst voor de tweede voorronde van de Conference League. Het duel met FC Utrecht in de finale van de play-offs eindigde na verlenging in 1-2. Na negentig minuten gaf het scorebord door een treffer én een eigen doelpunt van Nick Viergever een 1-1 stand aan. In de verlenging zorgde Joris Kramer voor de beslissing. Het duel werd in de slotfase van de reguliere speeltijd nog gestaakt, omdat supporters vuurwerk naar elkaar gooiden in het stadion. In de verlenging ging het opnieuw mis.

In de vierde speelminuut kon FC Utrecht direct voor veel gevaar zorgen, al leverde de vroege aanvalslust niet direct een treffer op. Zo schoot Jens Toornstra rakelings naast met een geplaatst schot en raakte Can Bozdogan het zijnet.

Nadien liep het tempo enigszins terug, al bleef FC Utrecht de bovenliggende partij. Ook Go Ahead kreeg een handjevol kansen: na ruim een kwartier spelen bracht doelman Vasilios Barkas redding op inzetten van Bobby Adekanye en Philippe Rommens.

Na een half uur spelen werd de score geopend. Ryan Flamingo kopte hard op doel uit een hoekschop van Bozdogan, al kon doelman Jeffrey de Lange in eerste instantie nog redding brengen. Uit de rebound die volgde kopte Viergever van dichtbij raak: 1-0.

Op slag van het rustsignaal kreeg Sam Lammers een grote kans om de voorsprong te verdubbelen, maar de spits verzuimde op onverklaarbare wijze af te ronden. Beide teams schoten in de openingsfase van de tweede helft voorzichtig uit de startblokken.

Go Ahead kwam beter in de wedstrijd en kreeg in de 49ste speelminuut via Bas Kuipers een kans op de gelijkmaker; zijn schot smoorde echter in de Utrechtse defensie. Halverwege het tweede bedrijf was Utrecht weer dicht bij een treffer. Na een voorzet van Lammers legde Hidde ter Avest een bekeken kopbal op de lat.

In de slotfase van de wedstrijd nam de spanning extra toe, want de thuisploeg kwam met tien man te staan. Oscar Fraulo maakte een harde overtreding en kreeg een directe rode kaart van arbiter Allard Lindhout. In de blessuretijd werd de wedstrijd nog tijdelijk gestaakt vanwege een vuurwerkgevecht tussen een thuisvak en het bezoekersvak.

De pauze leek Go Ahead vleugels te geven, want binnen een minuut na de hervatting kwamen de bezoekers op 1-1. Een voorzet van Adekanye werd door Viergever in eigen doel gewerkt. In de verlenging werden aan weerszijden mogelijkheden gecreëerd, maar onder meer door uitstekend keeperswerk werd de beslissende treffer niet gemaakt.

Lammers dacht in de tweede helft van de verlenging overigens nog wel de 2-1 te maken; zijn treffer werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Uiteindelijk bleef de treffer die aan de overzijde viel wél staan. In de 117de minuut bezorgde Kramer Go Ahead op aangeven van Rommens de 1-2 overwinning. In de voorlaatste minuut van de verlenging gooiden fans opnieuw voorwerpen op het veld, waardoor het duel wederom enkele minuten stil kwam te liggen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf het raar vinden dat de nummer 9 van de competitie nu uiteindelijk Europees voetbal ‘wint’. Mooi voor Eagles, slecht voor het Nederlandse voetbal denk ik. Geef Utrecht (veel) meer kans. Maar goed, mooi voor de Eagles natuurlijk.

26 mei 2024 om 20:55

Nummer 9 met 9 punten minder als de nummer 6 en 6 punten minder als Utrecht waarvan 2x is verloren in de Eredivisie. Het resultaat van de play offs. Veel succes in Europa Eagles

26 mei 2024 om 20:55

Met je eens, had gewoon nr 6 moeten zijn.
Hoop dat ze nu niet de boel gaan slopen.

26 mei 2024 om 20:56

Scheelt wel dat je deze gekkies zich dan niet kunnen misdragen.

26 mei 2024 om 20:56

Ze zijn allebei kansloos in de Conference League, dus ik kan er niet wakker om liggen.

26 mei 2024 om 21:00

Als je een groep hebt zoals AZ twee jaar geleden dan is GAE of Utrecht echt niet bij voorbaat kansloos hoor.

26 mei 2024 om 21:00

Denk dat Utrecht van de 2 gewoon meer kans heeft. Eagles heeft een absoluut top seizoen en zal ongetwijfeld minder zijn komend jaar. Met Jans bij Utrecht zie ik die komend jaar wel weer als stabiele ploeg.

Voor de coëfficiënten is dit niet voordelig denk ik..

26 mei 2024 om 21:02

@Fryrus

Dit dus, zoveel maakt het niet uit.

26 mei 2024 om 21:02

Maar je loot als ongeplaatste ploeg loodzwaar. Kijk naar Twente, Fiorentina en Fenerbahce. Tegen zulke clubs gaat GAE het zeker tegen af leggen, maar gewoon een leuk tripje is voor hun al onbetaalbaar mooi. Zeker omdat Ferencvaros destijds een deceptie werd omdat je niet thuis kon spelen en uit niet mee mocht.

26 mei 2024 om 21:03

Ach, Utrecht heeft het in het recente verleden met een prima ploeg ook laten afweten tegen clubs als Mostar en Differdange.

26 mei 2024 om 21:03

@sanderr, er zijn geen groepen meer. Het wordt 1 grote league.
Ze moeten zich eerst maar zien te kwalificeren daarvoor

26 mei 2024 om 21:09

Hoe goed heet Utrecht het de afgelopen keren gedaan in Europese voorrondes? Wanneer hebben ze voor het laatst een hoofdtoernooi gehaald?

26 mei 2024 om 21:14

Nee maar om überhaupt daar te komen gaat lastig worden.. de groepsfase is makkelijker dan door de voorronde komen

Wij hebben 2 jaar achter elkaar nu voorronde conference League gehad en zijn daarin uitgeschakeld door Fenerbahçe en Fiorentina.

Overigens is het voor een club als Eagles toch ook gewoon leuk om keer Europese tripjes te maken.

26 mei 2024 om 21:16

@Sanderr, ze zijn ongeplaatst en komen dan een redelijke zware tegenstander tegen. Kijk naar FC Twente afgelopen 2 jaar. Die troffen de latere winnaar en een halve finalist.
Ze moeten eerst nog de voorrondes door.

26 mei 2024 om 21:23

Idd, maar dit zijn andere tijden

26 mei 2024 om 20:57

Ik vond go ahead vandaag zeker niet de mindere. Als je het thuis niet kunt afmaken als het moet, kan je ook niet verwachten dat ze in europa wel ff de puntjes bij elkaar gaan voetballen.

26 mei 2024 om 20:58

Utrecht heeft drie enorme kansen gehad. Go Ahead mag heel blij zijn.

26 mei 2024 om 21:02

Klopt hoor, maar dat is mijn punt niet. Over 34 wedstrijden sta je waar je hoort te staan. Dan vind ik het raar dat je een potentieel miljoenen bedrag laat afhangen van 1 wedstrijd, in plaats van die andere 34..

26 mei 2024 om 21:19

Het hangt niet af van 1 wedstrijd GAE heeft ook 34 wedstrijden moeten knokken om de play offs te halen, er waren momenten waarop Utrecht onderaan stond toen GAE 5e stond dus ik vind het echt onzin wat je uitkraamt.

26 mei 2024 om 20:59

Helemaal mee eens. En met de huidige beloningen in Europa denk ik dat we dit echt moeten herzien. Leuk nu een paar miljoen extra inkomsten aan extra inkomsten, maar met een minder sterk bezet aan Nederlandse clubs in Europa.

26 mei 2024 om 21:08

Maar had je NEC veel grotere kansen gegeven dat in de ECL? Het is om het even denk ik (maar NEC heeft het op basis van de ranking meer verdiend)

26 mei 2024 om 21:57

Aan de andere kant, wat wil je dan? Standaard dezelfde clubs Europa in en het verschil in de competitie groter maken? Je hebt bij Feyenoord kunnen zien wat Europees voetbal teweeg kan brengen financieel.

26 mei 2024 om 21:05

Als je dat van ons al raar vind, moet je Belgie bekijken.

Daar strijden plek 7 tot 12 om een conf.league ticket. Terwijl nummer 5 en 6 uit de champions poule niets krijgen 😉

26 mei 2024 om 21:09

Met de nieuwe opzet zijn er niet veel super goede ploegen in de Conference League. Grote kans dat je 1/2 keer een zrinski achtig ploeg loot waar Az tegen gespeeld heeft en de play off moet je dan hopen dat je de grote landen ontloopt met Chelsea, Betis, Braga, zoals het lijkt Napoli, Basaksehir, Heidenheim en verassingen als Kopenhagen die ook de Conference league in moet. Dat zijn de favorieten voor de eindwinst samen met eventuele toppers vanuit de Europa League. Dus wie weet. Met een klein beetje geluk haalt Go ahead de play-offs en met veel geluk de groepsfase waarin ze best wel de volgende ronde kunnen halen. Ik hoop in ieder geval op 6 ploegen in de groepsfases

26 mei 2024 om 21:11

Raar misschien, maar wel leuk voor de competitie. Zonder die play offs speelt de helft van de competitie helemaal nergens voor.

26 mei 2024 om 21:15

Dit dus. Ze hebben liever dat 6 tm 15 nergens om speelt om (potentieel) 1 extra coëfficiënten punt te halen. Nonsense, de play off brengen veel meer spanning naar de Eredivisie.

26 mei 2024 om 21:55

Inderdaad en daarom is dit ook in het leven geroepen. Hiervoor waren er 4 periodetitel winnaars die samen uitvochten wie er met het laatste ticket aan de haal ging. Dit werd door de uefa verboden. Als er geen nacompetitie is, spelen er 8/10 ploegen 10 ronden voor het eind nergens meer voor en juist dat werkt competitie vervalsing in de hand omdat het voor deze ploegen nergens meer om gaat.

26 mei 2024 om 21:15

Keek vanuit het stadion naar de wedstrijden, had mijn schoonfamilie wel gegund dat FC Utrecht Europa ingang. Alleen als ik het gedrag van de fans zag, is een nederlaag precies wat ze hebben verdiend. Schaam me dood dat ik op de tribune zat.

26 mei 2024 om 21:23

Kan ik volkomen begrijpen, maar het is vaak een klein deel van de supporters wat het verpest... En die heb je helaas bij elke club

26 mei 2024 om 21:35

Daar gaan de coeffiecienten punten
Playoff direct stoppen

26 mei 2024 om 21:42

Dan hadden ze maar vijfde moeten eindigen. Die Play Offs zijn een prima oplossing om het eind van de competitie spannend te houden.

26 mei 2024 om 22:00

Ik vind het ook onzin, maar ik heb exact hetzelfde met de promotie/degradatie playoffs. Volgens mij kan zelfs de nr 10 van de KKD in theorie promoveren, dat slaat ook helemaal nergens op. Nu heeft Roda een geweldig seizoen gedraaid en kopen ze daar helemaal niks voor omdat ze tegen het einde een slechte vorm hadden.

27 mei 2024 om 12:56

Achjaa buiten Feyenoord en PSV momenteel heeft geen enkele club iets te zoeken in Europa.

Ik vind het wel mooi voor GAE, doen toch jarenlang aardig beleid en timmeren aardig aan de weg zo.

Met dank aan de supporters. Goed gedaan hoor! Zo oefen je invloed uit… (min of meer) Elke wedstrijd in de play offs wedstrijden loopt het uit de hand.

26 mei 2024 om 20:59

De idioterie komt wel echt van twee kanten. Geen idee wie begon met gooien, maar om dan vuurwerk terug te gooien is minstens zo gestoord. Dan ook als een stel idioten in overvallerskostuums het veld bestormen. Ze hadden die twee tribunes leeg moeten vegen, zoals bij ADO.

26 mei 2024 om 21:28

Ja maar “hun” begonnen… is dat een veelgehoord argument

26 mei 2024 om 21:45

Ik zat in het stadion, het was toch echt het publiek van GAE, die vuurwerk het familievak van Utrecht in gooien, gaat een bom af vlak naast een jong meisje. Utrecht publiek gedraagd zich helaas daarna niet veel beter maar het begon toch echt met dat vuurwerk het gezinsvak in.

26 mei 2024 om 21:49

Fr-berend.....los ervan dat dit niet hoort wordt ik altijd een beetje moe van het argument van Utrecht supporters dat dit een familievak betreft. Ik heb vaak zelf in het uitvak gestaan en juist in dat vak is er veel geprovoceer en ook gegooi. Gooi je terug dan is het een familievak...
Praat niets goed hoor, en ben helemaal klaar met het geouwehoer op de tribunes( overal) !

26 mei 2024 om 21:58

Wij zijn niet geveegd he @estevez . We zijn zelf van de tribunes gegaan als protest tegen de trainer die ons heeft gesloopt als club. We gooiden vuurwerk en eisten dat de bussen ons terug naar Den Haag zouden rijden. Als ze het niet hadden gedaan was de wedstrijd niet uitgespeeld (dat zeg ik niet om stoer te doen of dergelijke) We zijn zelf de bus in gestapt. Helaas wel her en der wat klappen omdat de politie wel echt dicht op onze huid zat.

Wilde even duidelijk maken wat jij zegt niet klopt! Verder eens dat dit soort vandalisme niet kan zoals wat bij Utrecht - Eagles gebeurd. Is

26 mei 2024 om 22:58

Dan heb ik dat verkeerd begrepen, excuses. Maar dat gedeelte van “Politie te dicht op onze huid” begrijp ik niet helemaal. Als je als ADO supporters uit protest naar huis gaat, stap je toch gelijk die bus in en ga je niet ruzie zoeken met de politie?

Nummer 9 van de competitie gaat Europa in. Zo houden we die coëfficiënten wel vast, KNVB!

26 mei 2024 om 20:58

Nou het utrecht publiek had ons voor lul gezet in europa, dat is de keerzijde.

26 mei 2024 om 21:09

ben je erbij geweest vanmiddag??
Volgens mij kwam het vuurwerk vanuit de uitvak maar om dan terug te gooien is net zo idioot. Dus keerzijde??
Verklaar je nader?

26 mei 2024 om 21:14

Net als Perez dat het karma voor Utrecht was ik zal echt niet ontkennen dat Utrecht zich misdragen heeft maar er word gedaan alsof Go ahead slachtoffer is en daar ben ik het niet mee eens.

26 mei 2024 om 21:46

Ik was erbij en die GAE fans waren echt alleen maar aan t uitlokken hoor met tot slot het vuurwerk in het familievak, idioterie.

26 mei 2024 om 20:59

Het maakt de Eredivisie leuker, en dat is belangrijker dan die minimale coefficienten die eventueel gewonnen kunnen worden.
Prima systeem zo'n play off voor Conference League

26 mei 2024 om 21:02

Precies. Deze Play Offs zijn een zegen voor de Eredivisie. Anders is het in no-time klaar voor de helft van de competitie en spelen ze wekenlang voor niks.

26 mei 2024 om 22:07

Je krijgt toch gewoon een geldsom voor de plaats waar je eindigt? Daarnaast lijkt me dat je gewoon een sportieve plicht hebt en dat je als voetballer jezelf wil laten zien op het veld. Als je het echt spannend wil maken verkleinen we de Eredivisie naar 16 teams, beschouwen we de reguliere competitie als poulefase en maken we er na 30 potjes een toernooivorm van waar de nr 1 tegen de nr 16 speelt, nr 2 tegen nr 15 enzovoort. Zo krijg je maximale spanning én speelt elk team tot de laatste speelronde nog ergens voor. Hoe leuk is dat!

26 mei 2024 om 22:43

Leuk dat je het wilt overdrijven maar je snapt ook wel dat spelers harder gaan strijden voor een plek in Europa dan voor het kleine verschil in geld wat een club krijgt op basis van de ranglijst.
Huidige systeem is prima, houden zo.

26 mei 2024 om 20:59

Ja met Utrecht gaat het een stuk beter. Hou toch op met dat slappe gepraat. GA verdiend Europa in. Had Utrecht maar boven Ajax moeten eindigen had dit jaar prima gekunt. Niet gebeurd dus

26 mei 2024 om 21:00

Nr. 9 wint van zowel NEC als Utrecht. Wie weet doen ze het in Europa ook wel beter dan deze twee ploegen?
Het is toch altijd afwachten hoe de clubs er volgend seizoen voorstaan. Utrecht van begin dit seizoen was ook niet zo heel veel.

26 mei 2024 om 21:01

T zelfde systeem als de knvb beker toch? En daar schakelt Hercules gewoon
Ajax uit en staat nec dat meer dan 30 punten echter de koploper eindigt in de finale…dat vinden we dan toch de charme van bekervoetbal?

26 mei 2024 om 22:08

Daarom is de beker wat anders dan de competitie. Voor verrassingen kan je lekker naar de beker, in de competitie hoort degene die het hoogste eindigt gewoon de daarbij behorende beloning te krijgen. We kunnen ook gewoon van de hele competitie aan het einde een toernooivorm maken, kan een club als Heracles ook nog eens kampioen worden.

27 mei 2024 om 07:25

Ik ben ook geen fan van nacompetitie. Begrijp me niet verkeerd. Alsof het al niet genoeg is om 34 duels te spelen.

Maar de commentaren gaan hier over coëfficiënten. En mijn punt is dus dat via de beker het concept ook rammelt, via die weg kunnen clubs die niet zo representatief lijken voor de coëfficiënten daar toch vrij eenvoudig voor in aanmerking komen. Om dat te voorkomen zou je wat mij betreft het daar wat lastiger moeten maken, door bv eerst poules te spelen zoals in die Europese competities. Ja, dat zijn extra duels, maar als tegenhanger dan de playoffs er vanaf halen bij de competitie

26 mei 2024 om 21:05

Tsja, zo werken play offs nou eenmaal. De meeste clubs hebben hier destijds gewoon mee ingestemd. Vind het zelf ook een ietwat bizar systeem maar het is wat het is.

26 mei 2024 om 22:03

En de nr 8 van de KKD is 1 potje verwijderd van Eredivisievoetbal. Hartstikke leuk voor de spanning die playoffs, maar het hele idee van een competitie over 34/38 wedstrijden is dat op basis daarvan eerlijk kan worden opgemaakt wie de beste was en wie de nr 3/6 is geworden. Nu kan je puur op basis van vorm een enorm matig seizoen omtoveren in een prachtig seizoen, terwijl je toch weet dat ze het het jaar daarna niet gaan halen.

Wat een gekken op het einde, je zo laten opnaaien wat een kneuzen.

26 mei 2024 om 21:16

En nu gaan ze buiten het stadion door tegen de politie. Ga gewoon lekker naar huis na de wedstrijd.

Dit is slecht voor het Nederlands voetbal. GAE gefeliciteerd maar juist in de UCL moeten we de punten binnen harken en dat gaat GAE niet doen ben ik bang.

26 mei 2024 om 20:57

Ik vermoed dat Utrecht dat ook niet zou gaan doen, daarnaast had je als land ook weer voor schut gestaan als je deze supporters ziet..

26 mei 2024 om 21:44

Dan was het ook geen Utrecht geweest dat Europa in ging

Het schorremorrie heeft het goed gedaan. Wat een brok ellende weer, het supporters verhaal.

Debielen supporters, overschaduwd voor mij de hele match. 5 matches die tribune leeg lijkt me op zijn plaats. Schande.

26 mei 2024 om 21:11

Wat had dan de straf voor Ajax moeten zijn na die wedstrijd tegen Feyenoord?

Juist eerst naar jezelf kijken voor je maar wat schrijft.

26 mei 2024 om 21:45

Wat een onzin. Het gaat nu toch om deze wedstrijd. Hij heeft gelijk. Fors straffen en 5 wedstrijden zonder publiek lijkt me een prima straf. En ja dat hadden ze destijds ook met die andere wedstrijden moeten doen.

Als er steeds gewezen wordt naar anderen lost het probleem nooit op.

27 mei 2024 om 09:06

Wat een mooi whataboutisme. Het gaat over deze wedstrijd, dan moet je niet iets anders erbij halen.

Heerlijk! In deze mooie voetbal pot (buiten die onderbreking om)

Gefeliciteerd Eagles met Europees voetbal! Geniet ervan

GAE in Europa, dat kan toch eigenlijk niet haha, moeten ze straks tegen clubs als Real Sociedad en MANU. maar wel mooi.

26 mei 2024 om 20:59

Man U speelt Europa League dus dat zal hem niet worden.

26 mei 2024 om 21:18

Zou wat zijn als Chelsea op bezoek komt. Staat er ene Reece James of een Cole Palmer in de Adelaarshorst te ballen.

26 mei 2024 om 21:21

Gaan we ook winnen wacht maar

Mooi voor die sukkels van Utrecht. Wat een stelletje sukkels zit daar op de tribune. Verder bijzonder dat de nummer 9 van NL Europa ingaat.

26 mei 2024 om 21:02

Sukkels aan beide kanten maar bijzonder dat OENieboy dit zegt

26 mei 2024 om 21:04

Die van Go Ahead hebben zich ook schandalig gedragen met vuurwerk gooien, maar dat vergeet je voor het gemak even..

26 mei 2024 om 21:11

Vind het ook beide sukkels, maar gezien de politie aandacht en daarna de pitch invasion concludeer ik dat de Utrecht aanhang vandaag totaal bagger was. Uiteraard niet alle supporters, gros baalt hier ook van.

Wat een Vullis supporters daar in Utrecht!

Ik moet ook nooit suggereren dat het een perfect weekend zou kunnen worden, wat een deceptie zeg. Op alle fronten, sportief, supporters, alles. Bah!

Nou, dat was me ff een wedstrijdje zeg. Waar Utrecht wel 3-0 hadden moeten maken. Krijgen de Eagles dit cadeau. Alsjeblieft. Succes in Eu.

Zo, daar werden een paar sneuneuzen flink op hun plek gezet na het laatste fluitsignaal. Verdiende bloedneus zullen we maar zeggen.

Toch nog een pitch invasion na het laatste fluitsignaal...
Wat een club, een gentleman als Jans moet maken dat ie daar weg komt.

De bloemen vanuit Deventer gaan naar Fraulo. Hoe dom kan je zijn?

Leuk voor Go Ahead, maar dit gaat natuurlijk niets worden in Europa. Hopelijk krijg ik geen gelijk!

Utrecht moet geen kansen krijgen, rotpubliek. Nu bestormen ze het veld ook alweer met die hoodies op. Schandalig

Ja hoor en daar kwamen ze weer, de zogenaamde helden met capuchon op omdat ze te laf voor woorden zijn. Je kan niet eens meer met je fans vieren dat je door bent. Mooi dat Utrecht heeft verloren puur vanwege die malloten op de tribune.

26 mei 2024 om 22:04

Je snapt wel dat het andersom precies hetzelfde zou gebeuren toch? Daarom werd immers het spel stil gelegd. Door het vuurwerk van go ahead. En het loont nog ook.

26 mei 2024 om 22:11

Is dat zo? Ik kan me de laatste keer niet heugen dat het veld werd bestormd in de playoffs door fans van de verliezende thuisploeg om het feestje van de uitploeg te verstieren. Of bedoel je dat de fans van Eagles vandaag het veld op waren gekomen als ze hadden verloren? Dat lijkt me sowieso niet, want die worden gewoon in het vak gehouden totdat de rest van het stadion leeg is.

Het is de Eagles gegund maar dit is voor het Nederlands voetbal echt een verschrikking. Directe exit.

Europa CUP voetbal aan de Vetkampstraat!! Geweldig!!!
De stuntploeg van nederland en dat met enorm veel passie en sympathieke jongens. Dat tuig van Utrecht moet wel opgepakt worden... die supporters laten zich van het laagste van het laagste zien...
Rene Hake onze nuchtere toptrainer pakt zijn oude club terug!!
Europa, de GO Ahead Eagles komen eraan...



26 mei 2024 om 20:59

2 rondjes max ben ik bang. Maar goed, een leuk reisje voor de supporters in het verschiet. Naar Litouwen, vervolgens naar Azerbeidzjan en dan natuurlijk weer een onmogelijk play-off loten in de vorm van een Engelse, Italiaanse of Spaanse ploeg

27 mei 2024 om 13:36

En dan gaan we daar ook gewoon lekker heen.

Ik had liever Utrecht gezien, maar na het gedrag van 'fans' verdienen ze niet beter dan dit.

Gefeliciteerd Eagles! Leuk dat een club die zijn zaken goed op orde heeft wordt beloond met een Europees ticket. Utrecht supporters moeten zich kapot schamen. Kleine mannetjes door het veld op te komen.

26 mei 2024 om 21:31

Juist dit is een reactie die ik passend vind. Al tijden de financiën op orde. Stadion uitgebreid. Blijven groeien. Niet in een te groot jasje gegaan. Maakt me trots om te zien. Van aanmodderen onderin de jupiler league/totodivisie tegen AGOVV, Haarlem en Veendam naar stabiel eredivisie en nu een mooie uitschieter in de play offs.

Het kan verkeren he. Wij spelen al een naar met netten en nu krijgt iemand een aansteker (?) Op zn kop en spelen we gewoon door 🫠

Typisch de aanpak van dit soort gezeik, we zijn af en toe even heel luidruchtig verontwaardigd. We lossen niets op en steken de kop in het zand tot de volgende keer.

26 mei 2024 om 20:59

Echt bizar idd, hele seizoen word alles stil gelegd als er bij het juichen een bekertje op het veld valt en nu word de grensrechter bekogeld en spelen we door? En jouw voorbeeld is idd helemaal van de zotte.. maar goed gelukkig hebben die tokkies hun verdiende loon gehad en hebben ze weer een seizoen voor niks gespeeld.

26 mei 2024 om 21:01

Die ophef na dat aanstekertje was dan ook zwaar overdreven en vooral heel selectief. Iedereen had er iets over te zeggen. Van Rutte, tot Yesilgoz, tot Infantino en Aboutaleb en zo pakte iedereen zn momentje. Dit terwijl er wekelijks soortgelijke (en eigenlijk nog veel ergere) incidenten voorkomen.

26 mei 2024 om 21:08

Ach ja, jullie zijn zo zielig. Had je maar geen speler moeten raken, had niemand wat gezegd. Jullie kiezen ervoor om te gooien met dat “aanstekertje”. Lachwekkend om het slachtoffer te spelen.

26 mei 2024 om 21:13

Noem eens een voorbeeld van een aansteker incident? Het is toch te belachelijk voor woorden dat je een aansteker naar een speler gooit? Als je hem dan raakt moet je als club op de blaren zitten. Niet zo moeilijk allemaal.

26 mei 2024 om 21:17

Maroc, dat aanstekertje? Die tientallen aanstekers etc. bedoel je toch? Alleen weet er maar 1 raak te gooien.

26 mei 2024 om 21:31

En die tientallen fakkels in de Klassieker laatst in de Arena? Waarom is dat minder erg? Waarom was er toen niet die enorme landelijke verontwaardiging? Het is precies wat Arne Slot al zei. Men hoort Feyenoord en dan gaan meteen alle alarmbellen af, terwijl er in feite zelden iets gebeurt in de Kuip. De laatste weken in de playoffs alleen al zijn er zoveel incidenten geweest.

26 mei 2024 om 21:53

Maroc, waarom haal je nu de fakkels erbij in de Arena( werd overigens niet op spelers gegooid...) Ook dat is fout inderdaad maar we hadden over het aansteker(s) incident in de Kuip toch? Altijd dat wijzen...het is bijna overal hommeles laatste jaren, ook jou Feyenoord, ook bij Ajac ook bij Vitesse, Groningen,Ado, ...noem maar op.

26 mei 2024 om 22:21

Dat was helemaal niet overdreven. Die ophef was goed, net als de netten. Alleen verslonzen de regels nu alweer. En dan over 2 jaar is het een baksteen en zag niemand het weer aankomen en is de maat echt vol.

26 mei 2024 om 22:52

Ik bedoel overdreven als je dat vergelijkt met de verontwaardiging na elk willekeurig ander incident.

Utrecht heeft het volledig zelf verpest. Oliedomme rode kaart en stelletje idioten die Utrecht de nek omdraaien.

Als we Frankrijk en Portugal voor willen blijven kunnen we niet aankomen zetten met go ahead in Europa. Leuk voor die club maar wat een drama zeg dat dit voor ons te punten moet bezorgen.

26 mei 2024 om 21:01

Frankrijk staat gewoon boven ons. Dat land inhalen is sowieso een utopie.

Heel mooi dit!! Wat een tokkies daar in Utrecht. Er woont daar zoveel tuig, vreselijk

En nu komt het gewauwel over coëfficiënten....kom d'r maar in...gewoon dik verdiend!!! Alsof Utreg het zo lekker deed tegen die Letzebuergers😛😇😂🤟!

Gefeliciteerd eagles! Terecht Europa in. Ben er van overtuigd dat als we niet dat handjevol verschrikkelijke achterlijke debielen rond hadden lopen in ons publiek, we Europa in zouden gaan. Schaam me echt kapot.

Los van de ongeregeldheden op de tribunes wel gewoon de chaotische wedstrijd waar je op hoopt bij de play-offs.

Als je eerlijk bent heeft zowel Eagels als fc utrecht niks te zoeken in Europa. Van mij mogen ze play-off afschaffen.

26 mei 2024 om 21:05

Vind ik ook. Ik stel voor de competitie volgend jaar voor de lol af te werken en ongeacht de eindstand de grote 3 naar de CL sturen, AZ en Twente naar de Europa League en het team dat overblijft met het meeste budget en mogelijkheden naar de Conference League sturen

26 mei 2024 om 21:17

Maar zou nec het dan wel hebben? Utrecht nog het meest van die clubs. En je weet het niet, een club kan altijd verrassen. Vitesse kwam een aantal jaar terug toch ook best ver in de conference league en werd drie minuten voor de verlenging uitgeschakeld door Roma.

Niet goed voor m'n hart zo'n wedstrijd.Zonde dit zeg, voldoende kansen gehad, maar door een oliedomme rode kaart en een eigen goal geef je het toch nog helemaal weg.En dan weer een groep "idioten" die je club weer lekker op de kaart zet...Echt top dit.Eagles fans gefeliciteerd! Veel succes in europa👍

Lekker hoor Kowet, gefeliciteerd met deze overwinning en Europees voetbal. En ja, karma is een bitch FC Utrecht

Zojuist is andermaal de nut en noodzaak van netten bevestigd. FC Utrecht gaf aan de veiligheid van de spelers van GAE te kunnen waarborgen. Hun ongelijk is bewezen, Utrecht heeft buitensporige risico's genomen. Ik zou zeggen minimaal een half jaar zonder publiek. Dit gedrag moet direct ophouden en de directie van Utrecht moet zijn verantwoordelijkheid pakken.

Verder moet de KNVB eens wakker worden. ADO, Utrecht, PSV, Ajax en Groningen hebben de afgelopen seizoenen allen bewezen hun verantwoordelijkheid niet te kunnen nemen. Direct netten verplicht stellen in alle stadions.

Verder een verdiende overwinning voor GAE. Een heerlijk stukje karma voor een club die zich zo misdragen heeft.

26 mei 2024 om 21:22

iets met rookgordijnen vergeet je te benoemen…..

26 mei 2024 om 22:06

Feyenoord mis je in je pleidooi. Waarom?

26 mei 2024 om 22:21

Dat komt doordat er sinds het ophangen van de netten geen enkel probleem meer is geweest. Dit terwijl Feyenoord supporters eerst juist de grootste veroorzakers waren van problemen. Wij zijn het ultieme bewijs dat het werkt.

26 mei 2024 om 22:51

Je zegt eerst een half jaar zonder publiek. Wilde je dat ook voor je eigen club?

Wat heerlijk zeg... hier in Deventer ontploft de boel .. iedereen die zegt ze hebben niks te zoeken bla bla wij waren nr 9 ja maar winnen 2 x uit tegen nec en Utrecht dus we verdienen het en de rest had het maar beter moeten doen ... EAGLES in Europa wat een weelde

26 mei 2024 om 21:06

Jullie verdienen het helemaal niet. Op basis van de ranglijst hoort gewoon nummer zes Europa in te gaan. Het feit dat GAE nu dan met geluk 2x wint betekent alleen dat ze wat meer in vorm zijn maar de competitie eindstand hoort gewoon doorslaggevend te zijn

26 mei 2024 om 21:23

Tegen NEC wonnen ze terecht hoor...

26 mei 2024 om 21:11

“Hier in Deventer ontploft de boel” zegt het menneke 10minuutjes na de wedstrijd via een online website. Moet je niet gewoon lekker de wedstrijd van je leven gaan vieren?

26 mei 2024 om 21:24

Was je al klaar met uithuilen vriend?

Als voetballiefhebber ben ik blij dat de club met het meest schurftige en hufterige thuispubliek in de Eredivisie, lees FC Utrecht, niet Europa in gaat. Go Ahead Eagles, proficiat!

26 mei 2024 om 21:06

Ah ja, alle Utrecht supporters zijn slecht. We komen allemaal uit de onderwereld en hebben als doel het leven van jullie zuur te maken. Je hebt ons door... zoek een leven.

Ondanks alles wat er gebeurt is doet Perez een poging om toch als meest trieste en zure persoon van de avond af te sluiten. Erg knap met wat er allemaal op de tribune gebeurt is.

Sneu volk dat Utrecht publiek. Ik ben blij dat GAE heeft gewonnen
Ik ben het wel eens met Perez. Laten we maar eens serieus gaan nadenken over spelen zonder publiek

Hele slechte zaak voor t Nederlands voetbal. Geweldig voor GAE. Play off systeem mag van mij echt afgeschaft worden

Bij die goal van Lammers is het toch gewoon een Eagles speler die hem terug speelt?

26 mei 2024 om 21:31

Die 'm probeert te controleren, maar geen bewuste bal terugspeelt. Terecht dat deze goal wordt afgekeurd.

Je zal morgen maar moeten werken en niet kunnen, omdat je bent opgepakt.. wat een chaos. Leuk voor GAE, maar eigenlijk waren beide partijen Europees onwaardig.

Geweldige wedstrijd , heb ervan genoten. Het over weer bekogelen van vuurwerk is levensgevaarlijk en ontoelaatbaar. Evenals het gooien met een voorwerp naar goahead speler. Het stilleggend competitie gepromoot door perez slaat nergens op. Hij laat zich zelf ook te veel meeslepen, daar gaat knvb over

Prachtig voor go ahead, verschrikkelijk voor het Nederlandse voetbal.

Heerlijk dit!!!! Seizoen van mixed feelings. Ajax natuurlijk drama, maar GAE Europa in maakt alles goed. Wat een seizoen zeg. Hake heeft hier echt een stabiele ploeg van gemaakt. Dezelfde Hake die volgens Utrecht niet goed genoeg was... Karma. Zal wel een volksfeest worden in Deventer!

Die Sam Lammers is toch een net niet hoor. Drie opgelegde kansen die hij mist in zo’n duel.

Janken van geluk. Wat een seizoen, wat een ploeg. Tot volgend jaar Europa. Welkom in de koekstad

Tja, ze hebben wel mooi een internationale naam, mooi moment om te groeien als club.

Prima opzet van de playoffs op deze manier. Waar het eind van de competitie voor veel team nog ergens om te spelen is. En dus gewoon een terechte winnaar met de Eagles. NEC van het veld gespeeld en ook tegen Utrecht gewoon prima gespeeld. En dat gezeik over coëfficiëntenpunten, hou toch op. Zou niet weten waarom de Eagles daar minder te zoeken heeft als die andere 3 clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren