Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles fungeert als speelbal voor winterkampioen PSV

Laatste update:

PSV heeft het kalenderjaar 2014 zaterdagavond in stijl afgesloten. De koploper van de Eredivisie had in eigen huis geen enkele moeite met Go Ahead Eagles, dat geen moment aanspraak kon maken op een goed resultaat en uiteindelijk met 5-0 verslagen werd. Man van de wedstrijd was Memphis Depay, die de laatste weken duidelijk niet in vorm was, maar zaterdag twee keer scoorde. PSV heeft nu zeven punten meer dan achtervolger Ajax, dat zondag nog wel in actie komt.

/

Foeke Booy had vooraf gezegd dat Go Ahead 'niet de kalkoen van PSV' moest worden, maar dat werd het wel. PSV was de gehele wedstrijd de baas en kreeg al na vijftien seconden de eerste kans van de wedstrijd, maar Georginio Wijnaldum zag zijn inzet naast het doel van Mickey van der Hart gaan. De thuisploeg bleef hierna de aanval zoeken en dat resulteerde na een klein kwartier spelen in de openingstreffer van Santiago Arias. De defensie van Go Ahead dacht aan buitenspel, maar de vlag bleef terecht omlaag, waarna de rechtsback zijn eerste goal van dit seizoen via de binnenkant van de paal binnen ramde.

Go Ahead kwam er niet aan te pas, maar kwam kort na de 1-0 van Arias uit het niets wel erg dicht bij de gelijkmaker: uit een hoekschop kopte Lars Lambooij de bal op de lat, waarna Marnix Kolder de rebound over schoot. PSV kwam hier met de schrik vrij, maar had in het restant van de eerste helft geen enkele last meer van Go Ahead, dat als speelbal fungeerde voor de koploper. De Jong en Wijnaldum zorgden voor gevaar, voordat een doelpunt van Adam Maher werd afgekeurd wegens buitenspel. Even hierna was De Jong weer dicht bij een goal, maar nu schoot hij in het zijnet.

/

De tweede PSV-treffer, die simpelweg niet uit kon blijven, viel een klein kwartier voor rust. Jeffrey Bruma bracht de bal in het vijandelijke strafschopgebied en vond daar Depay, die Van der Hart met een handige 'lobkopbal' kansloos liet. Depay vermaakte het publiek verder nog met twee prachtige individuele acties en lijkt weer wat van zijn oude vorm terug te vinden. PSV liet de kansen om verder uit te lopen in het eerste bedrijf onbenut en daardoor was Go Ahead nog in leven toen de tweede helft van start ging. In deze tweede helft nam PSV duidelijk wat gas terug.

De thuisploeg merkte dat het zich niet maximaal hoefde in te spannen om Go Ahead van zich af te houden en omdat de gasten niet leken te geloven in een comeback, viel er na de onderbreking lange tijd niet zoveel te beleven in het Philips Stadion. Pas in het laatste kwartier werd er toch nog gebouwd aan een ruime zege: Depay tikte de 3-0 binnen, Jürgen Locadia maakte er na een te korte terugspeelbal van Gilano Wijnaldum 4-0 van en het slotakkoord kwam op naam van Florian Jozefzoon. Drie minuten voor tijd mocht Menno Koch overigens eindelijk invallen bij PSV: de verdediger trainde ruim drie jaar geleden voor het eerst met het vlaggenschip mee en zat al 27 uur lang (!) op de bank, maar maakte tegen Go Ahead pas zijn debuut in het eerste elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kampioenuh! Kampioenuh! (winter dan he)

Goede afsluiting van een drukke week. Veel goals gezien in deze week en flink wat punten behaald.

20 december 2014 om 23:32

Inderdaad winter! Nu nog even zorgen dat we dit vast kunnen houden. Iets wat al jaren niet meer lukt helaas. Hopelijk nu wel.

Ajax zal echt moeten gaan inkopen, willen ze dit PSV gaan bijhouden.

20 december 2014 om 21:44

Onzin. Ajax kan beter zorgen dat de gemakzucht er bij sommige spelers uit wordt gehaald. Daarnaast heeft PSV in de tweede seizoenshelft nog veel lastige uitwedstrijden voor de boeg.

20 december 2014 om 21:57

Fubar...

En Ajax heeft die niet.

20 december 2014 om 22:02

ach blijkbaar is PSV uit niet zo lastig voor Ajax...let maar eens op :D

20 december 2014 om 22:02

Nee joh, die mogen oa naar Eindhoven. Makkie toch?

20 december 2014 om 22:06

Ja iedereen heeft een moeilijke programma met zware tegenstanders aangezien we op de helft zijn kom je iedereen nog een keer tegen....

20 december 2014 om 22:30

eerlijk is eerlijk, ik denk dat Psv dit jaar kampioen gaat worden. ook de mindere wedstrijden winnen ze ook al is het met 1 doelpunt verschil. Ajax heeft veel talent en voetbal in de ploeg , alleen een vreselijke verdediging.

20 december 2014 om 22:30

Wat uitwedstrijden betreft heeft Ajax het minder zwaar.

21 december 2014 om 00:26

Fubar jij bent leuk jij moet cabaret gaan maken. PSV wordt met 4 vingers in de neus kampioen op deze manier. In tegenstelling tot vorige jaren zie ik geen strijd om de titel (der armoede)

20 december 2014 om 22:06

Nee joh, laat ze maar denken dat het spelersmateriaal oh zo goed is, gaan ze kei hard op hun bek na de winter.

20 december 2014 om 22:38

Ajax op hun bek na 4 kampioensschappen op rij ?
Ajax zal de eerste zijn die jullie een kampioenschap gunt. Discussieer nu eens zonder dat kleutergedoe.

20 december 2014 om 22:43

Europees kunnen we zo nooit potten breken. Daarom ben ik altijd zo cynisch over Ajax. 100 miljoen op de bank en zo'n matige selectie (mijn mening). Ik hoor steeds naïevelingen denken dat Ajax een goede selectie heeft, maar dat valt echt tegen.

20 december 2014 om 22:48

Haha Memphis 7: Altijd genieten met jou erbij, al 7 jaar word er naar die titel gesnakt in Eindhoven. Feyenoord, vitesse, Az, ajax thuis, europa league, blessures, schorsingen, als Ajax morgen wint is alles nog mogelijk

20 december 2014 om 22:54

Oh gelukkig geldt dat niet voor Ajax, dus dan is het goed. Je refereert naar 7 jaar geen kampioenschap. Ondanks dat wordt PSV sportief wel beter, tegen het Ajax die financieel vooruit gaat, sportief geleidelijk elk jaar minder.

20 december 2014 om 23:11

ajax heeft nog een natuurlijke aanvoer van talenten die doorstromen. wellicht dat we dit jaar misschien eens een keer kampioen worden, maar met de talenten die eraan komen is de toekomst voor de nationale teams igg gewaarborgd. psv daar in tegen.... heeft nauwelijk aanwas. en wat er binnen komt word aangekocht voor vele miljoenen. dat ajax het financieel goed doet is geen toeval beste memphis...en dat psv het zo beroerd doet ook niet. we zullen zien wie er na 30 wedstrijden bovenaan staat..

20 december 2014 om 23:28

Memphis 7: Sportief word psv beter ? Als Depay en Wijnaldum vertrekken dan blijft er sportief benoemingswaardig niks over bij Psv. Volgend jaar stromen er weer talenten door bij Ajax, en zal ook Overmars wat spelers kopen.

20 december 2014 om 23:36

PSV doet darentegen wel wat terug voor de achterban en koopt sowieso spelers d'r bij. PSV heeft ook jeugdspelers die er aan zitten te komen, dus wie weet wat er volgend jaar voor een elftal staat.

20 december 2014 om 23:41

Fischer, Muric, El Ghazi, Klaassen, Zivkovic, Kishna, Denswil, Cillissen, Milik, van Rhijn, Boilesen Ajax heeft in mijn ogen duidelijk de toekomst. Deze spelers willen met zijn allen nog minstens 2 tot 3 jaar blijven.

20 december 2014 om 23:47

en dan vergeet je nog: groothuizen, van de beek, Nouri, Cerny, Bay en Tete :D

20 december 2014 om 23:50

wie komen eraan dan? kan me alleen Vloet en kenneth paal bedenken. als Psv dit jaat verdiend kampioen word zal ik de eerste zijn om ze te feliciteren. maar het verleden heeft uitgewezen dat de competitie pas bepaald word in de 2e seizoenshelft. het psv van een paar jaar geleden met o.a lens, mertens en strootman was kwalitatief sterker dan dit psv..en we weten allemaal hoe dat verlopen is.

21 december 2014 om 00:00

Lol, je noemt al die namen op en ik moet ondertussen gewoon lachen. Elke keer hetzelfde verhaal met die Ajaciedjes. Allemaal wereldtoppers in wording tot ze worden verhuurt en bij een JL-club of lage eredivisionist terecht komen. De lat ligt zo te zien wel heel laag. PSV heeft Vloet, P. Rommens, K. Paal en S. Bergwijn die er echt aankomen. Dit zijn talenten die ook echt de A-selectie kunnen versterken. Jij noemt gewoon heel Jong Ajax en A1 op, maar het gaat je erg tegenvallen wat uiteindelijk echt de A-selectie versterkt en het niveau behaalt wat beoogt wordt in de top van Nederland en subtop Europa (daar willen jullie naar toe).

21 december 2014 om 00:10

Memphis 7: Altijd lachen met die psvertjes al 7 jaar op rij horen wij hoe sterk en goed Psv wel niet is. Ja Eriksen, Suarez, Verthongen, Alderweirdeld werden altijd uitgelachen kijk waar die nu spelen. Ajax zal in de komende 10 jaar meer kampioen gaan worden reken daar maar op.

21 december 2014 om 00:12

Memphis 7 Denk nu eens een keer na aub. Alle spelers op Muric na hebben meer dan 10 eredivisie wedstrijden gespeeld. Jij leest nooit goed valt echt te vaak op.

21 december 2014 om 00:16

ik denk dat het je zou verbazen mijn vriend. mensen die zoals ik de A1 en ook Jong Ajax volgen weten echt wel dat niet de gehele elftallen de wereld top zullen halen. maar daar in tegen lopen er wel veel jongens die groot kunnen worden in de eredivisie. spelers als Nouri, van de beek en Cerny zijn top talenten van de A1. het enige waar zowel Ajax maar zeker ook Psv zich druk om moeten maken is het verdedigende talent in het algemeen. maar dat geld voor de hele eredivisie. maar spelers als klaassen, kishna, fischer, elghazi, milik, zivkovic, cerny, muric, van de beek, tete, nouri is toch een heel mooi lijstje met talenten nietwaar?

21 december 2014 om 01:08

heel goed dat je al die jeugdelftallen in de gaten houdt echt top. maar dan zou jij net zo goed als mij moeten weten dat er geen enkele garantie is dat die jongens het gaan halen of wel? geen van alle heeft zich tot nu toe bewezen op hoog niveau geen 1. geen 1 heeft nog een echt profcontract waar ze veel geld verdienen. dat zal je 1st moeten afwachten ik heb genoeg talenten de afgelopen jaren gezien die gefaald hebben waar iedereen van dacht die haalt de top of wordt zelfs alleen een topper in de eredivisie. dus vestig niet al je hoop op de jeugd dat kan namelijk ineens omslaan. daarbij heb je ook ervaring in je elftal nodig daar ontbeert het op dit moment bij ajax zeker aan moisander is dalijk weg wat ik in principe ook niet de juiste man vind om een elftal te lijden maar goed. dan heb je zimling die geeft de wedstrijd zo voor je weg voor de rest is het nog vrij jong he. en daar wil je nog meer talenten bij doen niet erg slim he. en dan gaan jullie weer ja maar ze hebben cl gespeeld ja klopt en elk jaar lukt het niet om door te stoten waar de kansen er wel zijn zijn vooral vorig jaar. en dan kom je bij het punt wat memphis7 zegt ajax wordt elk jaar slechter dat is gewoon zo duidelijk zichtbaar al had je vorig jaar in milaan het elftal van 3 jaar geleden of zelfs van het jaar daarvoor ging je door. nou niet en de boot gaat steeds verder weg. omdat jullie denken wat in 95 kon kan nou weer. nee dat kan niet je sluit nergens bij aan als je alleen met eigen jeugd komt. je hebt meer als 100 miljoen op de bank en je koopt niks wat je versterkt niks wat een elftal kan lijden niks wat presteert je haalt duarte vd hoorn zimling pure middelmaat van de eredivisie en erna nog te licht bevonden ook. voor dat geld had je 1 goede speler kunnen halen die wel wat kon maar nee geld uitgeven is verboden lijkt het dat mag niet dat roepen jullie al jaren. en dan kan je komen wat heeft psv wat doorstroomt? ja een paar talenten op dit moment maar als depay en wijnaldum verkocht wordt zit je aan 40 miljoen zeker en dan wordt gepaste vervanger wel gekocht als dat moet zoals psv dat eigelijk in hun glorie tijd ook altijd deed met jongens zoals romario luc nilis ruud van nistelrooy ronaldo van bommel cocu allemaal jongens gekocht zowel binnen als buitenland gescout. en kijk is wat het opleverde alleen het laatste elftal dat kampioen werd alleen al vind je bijna niemand uit eigen jeugd tussen maar ze haalde wel de halve finale cl en 2x de kwartfinale. en als brands zo door gaat met op elke speler winst te pakken en goeie winst bouwt hij aan een elftal dat er voorlopig aan de top kan blijven. n dan kan jij gezellig naar de jeugd blijven kijken en de bankrekening want overmars zal nooit genoeg geld uitgeven aan een speler die je direct verder helpt

21 december 2014 om 03:21

danielaj ik snap je grote bakkes die hadden wij jaren geleden ook! maar jullie houdbaarheids datum is verstreken nu zijn wij weer aan de beurt

21 december 2014 om 03:25

fisher zivkovic boilesen andersen en vooral kisna is pure middelmaat!

21 december 2014 om 05:15

Fside. zelde zoveel bullshit geleze. Ajax koopt ook alles bij elkaar dus lul niet zo slap. En dan nog. Wat is er mis met kopen.

21 december 2014 om 09:54

Sjoesypav: Al 7 jaar op rij horen we die onzin. Ajax zal het stokje weer gaan overnemen, psv gaat nooit zon 2e seizoensheldt draaien. Met zijn allen blijven denken dat jullie er al zijn.

21 december 2014 om 09:57

Fischer heeft in zijn eentje Psv al meerdere keer vernederd. Kishna is nu al beter dan Narshing, maar waarom jij ze middelmaat noemt is mij een vraag. Helemaal Zivkovic grootste talent op de spitspositie van Nederland.

Saaie wedstrijd, Rekik en Bruma speelde allebei een degelijke pot.
En Memphis is volgens mij weer een beetje uit z'n dip.

20 december 2014 om 21:41

Je vergeet Brenet. Was heel erg degelijk en had alleen 1 momentje in de eerste helft. Voor de rest speelde hij prima. Okee tegen Gae, maar hij heeft wel slechter gespeeld tegen mindere tegenstanders.

20 december 2014 om 21:44

Verdedigend was hij oke maar als je hem dan ziet aanvallen dan denk ik: "willems had die bal wel voorgekregen" ik zie 10x liever willems.

20 december 2014 om 21:47

Natuurlijk zie ik ook veel liever Willems, maar Brenet speelde zeker niet slecht. Hij heeft wel eens wedstrijden gespeeld waar echt alles fout ging, dan vind ik dat het best genoemd mag worden als hij goed speelt, ook al is het 'maar' tegen Gae.

20 december 2014 om 21:49

Hij is nog jong he maar hopelijk haalt psv in de winterstop toch een extra back. want met tamata en brenet op de bank lever je toch flink wat kwaliteit in als Arias of willems langdurig eruit ligt.

20 december 2014 om 21:50

Simpele overwinning. De verdediging stond als een huis. Je ziet in zulke wedstrijden dat er de rust word bewaard en dat ze volwassener zijn geworden t.o.v. vorig seizoen. Ajax moet scherp blijven om PSV bij te houden volgend seizoenshelft.

20 december 2014 om 21:54

Ik denk niet dat dat gaat gebeuren of ze moeten een verrassing uit de hoge hoed weten te toveren. Ik denk echter eerder dat ze helemaal niemand gaan halen.

20 december 2014 om 22:20

Meen je dat? Ik stoorde me toch regelmatig aan Brenet. Hij maakte elke keer de verkeerde keuzes.
Ik wil vooral Bruma aanstippen.hij was degelijk, sterk en in balbezit aanwezig. Natuurlijk is dit makkelijker voetballen dan tegen Feyenoord, maar de pass op Depay was prachtig! Geef maar weer aan dat het wel meevalt met dat houterige, etc etc...

Voor de rest een lekkere overwinning en hopen dat iedereen fit en fris uit de winterstop komt. Want hoe dan ook, het is nog een lange weg naar het kampioenschap!

20 december 2014 om 22:21

PSV heeft al aangegeven niemand te halen en niemand weg te doen in de wintertransferperiode, met uitzondering van het verhuren van Menno Koch.
Heel misschien wordt er iemand gehaald voor Jong Psv, omdat dat een hele kleine selectie is.

20 december 2014 om 22:25

Apart. Hij had vrij veel onderscheppingen en tackles. Won veel van zijn duels en kwam 1 keer in de problemen in de eerste helft toen hij zat te kloten en de bal niet wegtrapte. Aanvallend is een heel ander verhaal, maar het meeste gevaar van GAE kwam via rechts door de gaten die Arias liet vallen door zijn rushes naar voren, terwijl Brenet vrijwel alles had.

Uiteraard is Willems ontzettend veel beter. Als Willems had gespeeld had de Jong minstens 1 goal gemaakt, dat weet ik zeker.

20 december 2014 om 23:06

Brenet was verdedigend degelijk, maar had ook momenten linksachter in de hoek een keer dat hij zomaar een overtreding moet maken omdat hij staat te klungelen. Aanvallend is het trouwens huilen met de pet op.

Lekker dat Depay twee keer scoort. Ik heb het niet gezien, maar dit moet vertrouwen geven. Hopelijk kan hij dan weer naar die supervorm van het begin van het seizoen groeien.

20 december 2014 om 21:45

Hij gaf ook goede passen en maakte mooie acties. Zijn eerste doelpunt was ook super! Deed me beetje denken aan Rvp's kopbal tegen Spanje behalve dat Depay niet zo'n duik maakte

20 december 2014 om 21:55

In de verste verte niet natuurlijk. Deed me meer denken aan de goal van el ghazi tegen PSV.

20 december 2014 om 22:03

Die heb ik niet gezien maar de manier hoe hij kopte was wel soort gelijk aan die van RVP

20 december 2014 om 22:08

Die van El Ghazi was in alle eerlijkheid minder mooi dan die van Memphis.

20 december 2014 om 22:45

Zegt memphis7 als objectief wonder als het op PSV aankomt

20 december 2014 om 23:45

El Ghazi scoorde door een blunder van Zoet, die van Depay was heerlijk vandaag.

21 december 2014 om 00:36

Die van Depay is natuurlijk veel mooier. De goal van El Ghazi is gewoon 95% een keepersfout. Daarnaast stuitert de bal voor hij kopt, daarom is het ook minder spectaculair.

Goede overwinning na de wedstrijd van Feyenoord. Goed uitgespeeld en nog op het laatst ff goed aant het doelsaldo gewerkt. Na de winterstop uit tegen Vitesse? Volgensmij dus meteen vollebak. Weet er iemand trouwens waar PSV op trainingskamp gaat?

20 december 2014 om 21:43

Maspalomas , canarische eilanden en oefenen tegen celtic en Shaktar Donetsk meen ik

20 december 2014 om 21:43

Gran Canaria

20 december 2014 om 21:46

Volgens mij gaan ze naar Gran Canaria, in ieder geval ergens in Spanje. Oefentegenstanders zijn Celtic en Shaktar Donetsk, dus dat is een redelijk niveau.

20 december 2014 om 21:51

Waarom spelen ze dan niet tegen een spaans team als ze er toch in de buurt zijn ?

21 december 2014 om 08:50

dat moet je aan Marcel Brands vragen, niet aan mij

20 december 2014 om 21:46

Ze gaan op trainingskamp gran canaria

20 december 2014 om 22:04

Ze gaan naar Gran Canaria

Geloof mij psv heeft dit jaar echt en grote kans om kampioen te worden ik hoop echt dat ze kampioen worden eindelijk 😥

Nette overwinning. Vijf doelpunten voor, nul tegen. Haast geen kansen weggegeven. Koch zijn debuut gemaakt. Leuke avond.
Met een goed gevoel de winterstop in. Hopelijk wordt er na de winterstop een goed vervolg gegeven aan deze uitstekende eerste competitiehelft.

Zo meneer Depay, had je weer eens zin om te ballen? Dat zijn avonden dat je voor hem naar het stadion gaat. Geniaal!

Boeruhhh!!! Heerlijk nog even die 4 en 5-0 op het eind. En mooi voor Depay, begon slecht maar heeft uiteindelijk een goede pot gespeeld. Winterkampioen zegt niets, maar een heerlijke eerste seizoenshelft gespeeld.

Mooie afsluiting van het 1e gedeelte van dit seizoen. Dik verdiend bovenaan. Morgen fijn kijken naar de hoofdstedelingen tegen Excelsior. Fijn kerst vieren zo!

Wat is die Mickey van der Hart slecht zeg.

20 december 2014 om 22:34

Hield er in de tweede helft een aantal goed uit (gini 2x, De Jong een keer, Guardado op het einde, maar had pech met de rebound).
Enige wat hem misschien valt te verwijten in de tweede helft is dat uitkomen bij de 3-0, maar zelfs daar kan je over twijfelen, aangezien hij erg dichtbij zat.

20 december 2014 om 22:33

PSV speelde ook niet goed.
Ik heb i.v.m. werk enkel te tweede helft gezien en ik vond dat we echt slordig waren.
Het is dat de goals cadeau worden gedaan, want eerlijk is eerlijk, zowel bij de 3-0 als de 5-0 staat de verdediging van GAE veelste ver naar voren, niet te beginnen over de 4-0.
Daarnaast heeft GAE ook in de tweede helft een paar gevaarlijke uitbraken gehad (waar Rekik overigens 2x erg sterk in greep).
Het was een degelijke wedstrijd niet meer dan dat, tempo lag overigens erg laag.

20 december 2014 om 22:41

Kijk de interviews achteraf. De eerste helft zou 4-0 niet eens geflatteerd zijn. Als je 3 wedstrijden in de week voetbalt, waaronder 2 toppers, heeft PSV geweldig gespeeld.

20 december 2014 om 22:44

Normaal ben ik niet zo van het: "ze winnen ver omdat de ander slecht was"
Maar vandaag was dat wel gewoon het geval in mijn ogen.
Tweede helft speelde PSV letterlijk 3x zo traag als tegen Feyenoord, het is dat GAE gewoon onmachtig was.
Als PSV echt goed speelde hadden ze een historische uitslag neer kunnen zetten, want dat had vandaag zeker gekunnen.
Overigens heb je 100% gelijk dat wat PSV gedaan knap is (3 wedstrijden binnen 7 dagen winnen, waarvan 2 toppers), maar dat neemt niet weg dat het vandaag qua spel beneden niveau was.
Zo hoef je niet te spelen tegen Ajax ofzo, want die geven niet cadeautjes zoals GAE bij de 3-0, 4-0 en 5-0.

20 december 2014 om 22:53

Je zegt net zelf dat je de eerste helft niet hebt gezien. Daarin had PSV ook 5-0 voor kunnen staan, alleen worden er een enorm aantal kansen om zeep geholpen. Daarna neemt PSV enorm gas terug, Wijnaldum zegt zelf omdat ze moe waren door het jagen in de eerste helft en prikken er tenslotte nog 3 in. PSV speelde niet goed, maar zo ontzettend slecht was het ook niet. Ik geef toe dat op een gegeven moment dat slome getik van PSV me begon te vervelen, maar ondanks dat heeft GAE 2 kansen gehad, een kopbal tegen de lat en een schot van dichtbij als gevolg daarvan. Wat maakt het dan uit dat je zo speelt. Tegen Ajax of een andere topclub spelen ze echt niet zo natuurlijk.

20 december 2014 om 22:56

Als ik zeg dat ik alleen de tweede helft heb gezien, dat lijkt het me pittig duidelijk dat ik mijn mening alleen daarop baseer en wat ik heb gezien was gewoon redelijk. Het feit dat ze 'te moe waren' mag geen excuus zijn. In top wedstrijden krijg je niet zoveel kansen en moet je de tweede helft ook vol gassen, die jongens hebben maandag ofzo een week vakantie, dan kan je mij niet wijsmaken dat ze er niet nog een helft uit kunnen persen. En nee ze speelden niet slecht (geef ik nergens aan) naar de omstandigheden, maar Memphis7 loopt te provoceren dat PSV ontzettend goed was en dat alles goed ging etc. en dat is gewoon niet de waarheid.
Qua spel heeft PSV het 75% van dit seizoen beter gedaan.

20 december 2014 om 23:03

Uiteraard, maar toch ben ik er niet ontevreden mee. Natuurlijk was PSV niet 'ontzettend goed', ze deden gewoon wat ze moeten doen. Na Twente en vooral Feyenoord waar je je helemaal leegloopt moet je 3 dagen later tegen GAE die je in de eerste helft onder het veld had kunnen stoppen. De Jong liep op elke bal naar vd Hart, Arias die een keer of 8 de achterlijn haalde in de eerste helft. Dan snap ik best dat je inzakt, hoewel de mate waarin wel heel ernstig was. Maar goed, 1 kans tegen, 5 goals voor 0 tegen en 3 punten. Al met al prima toch? Tegen Vitesse na de winterstop weer knallen.

Kampioenen kampioenen olle ollee kampioenen ! Helemaal niets helemaal niets in Amsterdam ,helemaal niets aan Amsterdam.

20 december 2014 om 22:31

Namens 95% van de Psv'ers wil ik ons distantiëren van deze uitspraak.
Nee we zijn nog geen kampioen.
Nee we hebben (nog) geen kampioenswedstrijd gespeeld.
Nee we hebben niet de intentie om zulke slogans richting andere titelkandidaten te gooien als er met 18(!) nog maar een gat is van 7 punten.

20 december 2014 om 22:53

En hier wil ik me volledig bij aansluiten.

20 december 2014 om 23:07

Ik wil me hier ook bij aansluiten voor alle duidelijkheid. Laat het duidelijk zijn dat hier realistische Psv'ers aanwezig zijn.

20 december 2014 om 23:14

Kampioenuuuhh, Niets Niets Niets Niets IN Amsterdammmm, een beetje bluf kan geen kwaad joh, onze spelers weten heus wel dat ze er nog niet zijn en kei hard moeten werken om kampioen te worden.

20 december 2014 om 23:19

@memphis7
Dat soort gedrag zorgde er twee jaar geleden voor dat niet alleen Mertens, maar heel PSV voor lul stond toen Ajax kampioen werd, terwijl wij 'de kampioenswedstrijd' hadden gewonnen.
Dat is geen bluf, dat is arrogantie, denken dat je er al bent en ik persoonlijk heb daar een schijthekel aan en met mij het gros van de PSV-supporters.
Vandaar dat ik het even meld, want ik heb geen zin om voor lul te staan, mocht PSV geen kampioen worden (want ja, die kans is er wel degelijk).
Laten we realistisch blijven en het fijn vinden dat we weer staan waar we willen staan, maar laten we dit ook bescheiden doen, zodat een eventueel feest aan het eind van het seizoen des te groter is.

20 december 2014 om 23:44

@yamiown
Wat ben ik verschrikkelijk blij dat er toch nog een paar supporters de realiteitszin nog niet zijn verloren, ik ben het helemaal met je eens. De tweede seizoenshelft wordt knokken, geconcentreerd blijven en vooral: goed blijven voetballen. Dan moet PSV kampioen worden!

20 december 2014 om 23:51

Dat gaat van 7 punten worden morgen terug gebracht naar 4 let maar op. Dan zullen we het idd wel weer zien wie er kampioen word.

21 december 2014 om 00:16

amen!! Het woord kampioenschap mag geen enkele PSV supporter in de mond nemen. Eerst zien en dan geloven. Dat hebben we wel geleerd de afgelopen jaren.

21 december 2014 om 11:33

Als je wilt bluffen is Ajax misschien een betere club voor je. Bij PSV past deze cultuur niet. Het zou ieder sieren om wat bescheidener te zijn en respect te tonen.
Misschien ben ik een oude zeikerd maar ik hou niet van dat bluf/ balletjes gedrag, juist 1 van de redenen waarom ik 30 jaar geleden PSV ben gaan supporteren.

Net als de meeste psv'ers neem ik afstand van memphis7 en robert8, al kan ik me voorstellen dat het ook gewoon blije kinderen zijn die ietwat overdreven laten merken hoe blij ze zijn. Hopelijk snappen ze dat ze hier door PSV supporters aangesproken worden en gecorrigeerd, zoals ook jonkies bij een clubg gecorrigeerd moeten worden als ze (weer) naast hun schoenen gaan lopen.

21 december 2014 om 11:35

Hoi observatie, het spijt me voor alle psv'ers die provoceren of nu al met een grote bek roepen dat we kampioen worden. Ik schaam me hier gewoon voor.

Ik hoop op een mooie 2e competitie helft en als ik het zo bekijk heeft Ajax nog net zoveel kans als PSV op de titel. Veel kijkplezier vandaag!

Ik vond Brenet lekker spelen vandaag.

20 december 2014 om 22:33

Ga heen man, wat speelde hij slecht pfff

20 december 2014 om 22:47

Hij speelde gewoon een degelijke wedstrijd hoor.

20 december 2014 om 22:54

Jij reageerd wel heel erg euforisch! Ben blij dat wij vandaag ( met alle respect ) slechts tegen de Eagles moesten spelen. Maar goed, hij heeft z'n best gedaan.

Als Depay in vorm blijft, wordt PSV eenvoudig kampioen.

proficiat Psv, met het behalen van de winterkampioenschap

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren