Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giroud schaamt zich niet na doldwaze minuut: ‘In mijn hoofd ben ik nog een kind’

Laatste update:

Olivier Giroud heeft geen spijt van zijn rode kaart na zijn heldenrol tijdens het gewonnen Serie A-duel met Spezia (2-1) van zaterdagavond. De spits kwam ruim een kwartier voor tijd bij een gelijke stand als invaller binnen de lijnen en was in de 89ste minuut met een fraaie acrobatische volley verantwoordelijk voor de winnende treffer. Giroud trok vervolgens zijn shirt uit, waarna hij met zijn tweede gele kaart vroegtijdig mocht inrukken.

Met twee goals en evenzoveel assists was Giroud midweeks al de grote man bij een 4-0 zege op Red Bull Salzburg in de Champions League. Tegen Spezia werd de spits opnieuw matchwinner door Milan vlak voor tijd van duur puntverlies in de Italiaanse titelrace te behoeden. Giroud liet na afloop weten wel boos te zijn over zijn rode kaart, daar hij was vergeten dat hij enkele minuten daarvoor ook al een gele prent van scheidsrechter Michael Fabbri had ontvangen.

“Het was zeker een heel mooi doelpunt dat ik maakte, met dank aan de assist van Sandro Tonali”, zei Giroud na afloop voor de camera bij Sky Sport. “We wilden deze wedstrijd winnen, het belangrijkste zijn de drie punten, maar ik ben boos omdat ik mijn eerste gele kaart was vergeten.” De spits beaamde dat hij vanwege zijn blijdschap niet helder nadacht. “Zo is voetbal. De adrenaline en het geluk dat ik het team na een lastige wedstrijd de overwinning heb bezorgd, hebben me beïnvloed. In mijn hoofd ben ik nog een kind, maar ik heb veel vertrouwen in de ploeg en ook dinsdag (tegen Cremonese, red.) zullen we vechten om de drie punten binnen te halen.”

Girouds winnende treffer tegen Spezia was alweer zijn negende doelpunt in achttien officiële duels voor i Rossoneri in dit seizoen. Daarnaast was hij ook al goed voor vier assists. Door de benauwde zege wipt Milan over Atalanta heen. De ploeg van Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Hans Hateboer verloor zondag met 1-2 van koploper Napoli, dat nu een voorsprong van zes punten op Milan heeft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel slim met het oog op het WK 👍🏻

6 november 2022 om 09:14

Inderdaad dacht ik ook direct aan. Kan ie “blessureloos” richting Qatar

6 november 2022 om 09:16

Basis zal ie toch niet staan aangezien Benzema gewoon gaat spelen.
Aan z'n reactie te zien was 't iig niet bewust.

6 november 2022 om 09:37

@ffanatic7 - Wel of geen basis, je moet uiteindelijk wel fit zijn om naar het toernooi te gaan.

Aging like a fine wine. Was bij ons wel de reden dat Ozil het recordaantal assists niet op een nooit te verbeteren aantal heeft gezet, maar beleeft nu de beste jaren uit zijn carrière.

6 november 2022 om 09:36

Moet je eens nagaan dat hij pas echt doorbrak op het hoogste niveau toen hij 23 was bij Montpellier. Het seizoen daarna heeft hij ze voor het eerst in de clubgeschiedenis kampioen gemaakt. Nooit interlands gespeeld voor jong frankrijk, daarna debuut gemaakt op zijn 24ste voor Frankrijk 1 (geinige datum 11-11-11 tegen de VS), en nu al bijna topscorer aller tijden (twee goals achter Henry met een beter goal minuut ratio). Deze gast mag wel iets meer credits krijgen.

6 november 2022 om 11:34

En hij had ook wat mazzel dat Benzema lange tijd verbannen was.

6 november 2022 om 13:27

Tuurlijk, maar hij heeft nog steeds een beter goal-minuut ratio ten opzichte van Benzema. Dus ondanks dat men liep te zeiken dat hij niet scoorde op het wk, heeft hij het niet slecht gedaan als vervanger.

6 november 2022 om 10:44

Of misschien is Ozil een one season wonder?

6 november 2022 om 11:38

Hahaha Ozil zeker niet zien spelen bij Real Madrid en Duitsland? Gewoon een van de beste spelmakers ter wereld geweest hoor.

6 november 2022 om 11:40

Ozil is zeker een overschatte speler. Ging weg bij Madrid en toen wonnen ze ineens CL na CL.

6 november 2022 om 12:40

Een overschatte speler lol. Duidelijk dat jij geen voetbal hebt gekeken in de tijd dat ie bij Real zat. Deed niet onder voor de Bruyne nu.

7 november 2022 om 11:01

Ozil overschat noemen is een brevet van onvermogen. Helemaal als je dan gewonnen prijzen van clubs gaat noemen. Heeft totaal niets met 1 speler te maken.

Ozil een one-season wonder noemen is net zo erg, dan heb je wellicht geen ontvangst in je huis gehad ten tijde dat hij in La Lige speelde.

6 november 2022 om 10:48

Hoezeer je zeker een valide punt hebt, heeft deze beste man een paar van de mooiste Gunners doelpunten aller tijden gescoord. Zijn scorpion kick op een voorzet die achter hem belandde, via onderkant lat erin. Puur genieten!

7 november 2022 om 11:02

Beiden zijn waar imo. Giroud heeft onnoemelijk veel kansen verprutst die hij op een zilveren schaal aangereikt kreeg van Ozil. Niet alleen in de CL want die weten we allemaal nog wel.

Misschien lees ik niet goed maar ik kan echt nergens uit de tekst halen dat hij geen spijt heeft van de rode kaart en zich niet schaamt?

6 november 2022 om 10:16

Volgens mij lees jij het goed inderdaad.

Stiekem is het toch echt wel een topspits die Giroud. Heeft eigenlijk altijd geleverd bij elke club waarvoor hij heeft gespeeld en is daarnaast ook l bijna topscorer aller tijden bij Frankrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren