Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gianluigi Donnarumma voltooit transfervrije overgang naar PSG

Laatste update:

Gianluigi Donnarumma is officieel speler van Paris Saint-Germain, zo wordt bevestigd via de officiële kanalen. De 22-jarige doelman komt na het binnenhalen van de EK-titel met Italië over van AC Milan. Donnarumma, die getekend heeft tot medio 2026, is na Georginio Wijnaldum en Sergio Ramos de derde transfervrije versterking van PSG deze zomer. Volgens Fabrizio Romano gaat de doelman twaalf miljoen euro netto per jaar inclusief bonussen opstrijken in de Franse hoofdstad.

"Ik ben erg blij om deel uit te maken van deze geweldige club", zegt Donnarumma op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik voel me klaar om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en hier verder te groeien. Met PSG wil ik zoveel mogelijk winnen en de supporters blij maken." Ook Nasser Al-Khelaïfi, de president van de club, reageert verheugd. "We feliciteren Gianluigi met zijn overwinning op het EK en zijn titel als beste speler van het toernooi. Ik weet dat Gianluigi een warm welkom zal krijgen van iedereen bij de club, inclusief zijn teamgenoten, onze staf en alle supporters."

Met dit bizar sterke team willen PSG en Gini Wijnaldum de CL veroveren

Voetbalzone maakte een overzicht van het ongelofelijke elftal dat PSG kan opstellen.Lees artikel

Bij Paris Saint-Germain lijkt Donnarumma Keylor Navas naar de bank te gaan verwijzen. Laatstgenoemde staat sinds twee jaar onder de lat in Parijs, maar wist de twijfels rondom zijn persoon nooit helemaal weg te nemen. PSG toont zich deze zomer uiterst slagvaardig op de transfermarkt en nam naast Ramos en Wijnaldum ook Achraf Hakimi over. Voor de 22-jarige rechtervleugelspeler wordt maximaal 71 miljoen euro overgemaakt aan Internazionale.

Al op zestienjarige leeftijd brak Donnarumma als toptalent door bij AC Milan. De Italiaan heeft er inmiddels zes volledige seizoenen als basisspeler opzitten en speelde 215 officiële wedstrijden voor i Rossoneri. Ook in het Italiaanse elftal is hij de onbetwiste nummer één. Zondag speelde hij een hoofdrol in de EK-finale tegen Engeland door de beslissende penalty van Buyako Saka te stoppen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een elftal. Vind het een vreselijke club met een sjeik die denkt en weet dat alles te koop is (schandelijk eigenlijk), maar dit is me toch een elftal. Nu nog 1 goede middenvelder en evt linksback en het lijkt me onverslaanbaar. (En wat hoop ik stiekem dat ze toch weer verslagen worden).

14 juli 2021 om 19:43

Je vind het vreselijk dat ze alles kopen en vervolgens raad je aan om nog een linksback en een middenvelder te kopen 😅😅

14 juli 2021 om 19:45

@MessiBazoer linksback kan ik volledig begrijpen bernat is geloof ik terug van zijn blessure, en kurzawa gaat hoogstwaarschijnlijk weg had ik gelezen dus een goeie backup zou ideaal zijn want bakker is ook weg

14 juli 2021 om 19:46

Nee, messibazoer, iets beter lezen. Ik zeg alleen dat als ze dat doen, ze onverslaanbaar lijken. Want dan zijn er überhaupt geen zwakke plekken meer. Maar ik raad ze niks aan om te kopen hoor. Liever niet zelfs.

14 juli 2021 om 19:47

Messi_123, Kurzawa heeft juist bijgetekend. Mede daarom ging Bakker ook weg.

14 juli 2021 om 19:48

Ah sorry, over heen gelezen. Excuuuus.

14 juli 2021 om 19:49

Hij bedoeld het vast en zeker in de zin van dat het dan al helemaal een elftal wordt waarbij rekening gehouden wordt als een topkandidaat voor de CL winst + De landstitel en de beker!

14 juli 2021 om 19:49

@Formus o echt? Nou Thanks dat je het zei dacht dat ie wegging maar vindt kurzawa niet een van de beste linksachters ter wereld als ik psg was zal ik voor alex grimaldo gaan

14 juli 2021 om 20:39

@messi_123 Bakker is weg en Kurzawa is op weg naar Galatasaray. Bernat is de #1 ze zijn op zoek naar een stand in for Bernat.

14 juli 2021 om 20:08

Hernandez en Pogba erbij en je bent klaar

14 juli 2021 om 23:05

Zoveel geld heeft PSG niet uitgegeven aan transfers. Drie transfervrije spelers en Hakimi. United geeft meer uit dan PSG en hebben een selectie die veel zwakker is. Kun je PSG enkel de credits voor geven.

14 juli 2021 om 23:32

Heb t niet zozeer over trasfergeld, alhoewel dat ook een bak is, maar vooral ook salarissen.

15 juli 2021 om 11:36

Je weet dat men in Spanje veel meer aan salaris betaald?

15 juli 2021 om 11:35

Het is een geweldige club. Ze trekken veel spelers transfervrij aan en gooien niet met geld zoals de Engelse en Spaanse ploegen.

15 juli 2021 om 16:48

Precies ik snap de haat tegen City en PSG niet. Real, Barca, United, Bayern hebben het jaren makkelijk gehad. Nu komen City en PSG en dan is het opeens walgelijk om te kopen. Dan moeten spelers opeens voor Real of United kiezen omdat het grotere clubs zijn. Die gloryhunter die de club zo veel geld in het laatje brengen zijn dan opeens echte fans, Galactico’s kopen is dan niet erg. Bayern die elke vorm van competitie de kop in drukt door de beste spelers gratis of spotgoedkoop over te nemen is dan goed beleid. Vroeger was Chelsea wat PSG nu is, maar nu vind niemand het raar dat ze 175 miljoen voor Haaland willen uittrekken omdat mensen zich niet meer lijken te herinneren dat het ook een olieclub is.

Blijft het toch jammer vinden dat ie naar de ligue 1 is gegaan en niet naar een andere competitie is gegaan bijv premier league

Ik lees het en snap er totaal niks van. Transfervrij?? Een van de beste doelmannen op dit moment. Wat is verkeerd gegaan hier aan de zijde van Ac Milan?

14 juli 2021 om 19:41

Hij wilde niet bijtekenen voor minder dan 12 miljoen terwijl Milan 8 wilde bieden. En tuurlijk, hij kiest er zelf voor, maar Raiola had hem ook gewoon een onsterfelijke clubicoon laten kunnen worden bij Milan. Maar dat deed ie niet. En gaat dus puur weer om geld, want voor 12 had ie bij Milan getekend. Zo zonde. 5 jaar lang 8 miljoen maak je ook echt niet op hoor. En dan was ie ook nog maar 27

14 juli 2021 om 20:10

ik gun AC Milan weer een terugkeer aan de top maar op dit moment is PSG natuurlijk sportief wel een flinke vooruitgang voor Donnarumma. dat is gewoon een kanshebber voor de CL winst

14 juli 2021 om 19:42

Komt door zijn zaakwaarnemer mino he. Bij zijn eerste contract verlengingen was er ook veel problemen door mino

14 juli 2021 om 19:42

Niets mee gekregen? Harde onderhandelingen… al jaren trouwens, moest een keer klappen op de eisen die Mino stelt

15 juli 2021 om 10:15

Salaris was niet de grote issue. Milan bood 9 miljoen dus zoveel verschil zit er niet tussen. Raiola wou een commissie van 20 miljoen en Maldini zei ciao.
Milan heeft al snel een nieuwe keeper gehaald iets wat Mino niet had verwacht.

15 juli 2021 om 16:53

AC Milan wilde hem al jaren niet laten gaan. Dan loopt een speler op een gegeven moment uit contract.

Voor zijn portemonnee goed. Maar hoe meer sterspelers daar naartoe gaan hoe meer ik hoop dat ze de CL niet winnen

Dit was natuurlijk alleen nog wachten op een bevestiging, maar wat een keeper haalt PSG hier binnen en nog transfervrij ook.

Dit wordt echt een ziek elftal. Neymar, Mbappe, Di Maria, Ramos, Verratti, Donnarumma, Ramos, Marquinhos, Hakimi.... Echt topspelers. Het enige jammere is dat de kwaliteit in de breedte op veel posities een heel stuk minder is. Dat zou ze wellicht in de Champions League op kunnen breken...

14 juli 2021 om 19:48

Een team met een verdediging van Ramos en Ramos is wel enorm sterk ja. En ook goed in balans.

14 juli 2021 om 20:22

Ik zou altijd 1 Ramos op de bank zetten en die na de rust brengen. Dan hou je voor elke helft een fitte Ramos gezien zijn leeftijd.

Echt heel jammer dat die niet bij AC Milan bleef. Is nog zo jong en ze beginnen nu weer stappen te zetten, CL gehaald voor het eerst in jaren en er staat een sterk team wat alleen maar sterker zal worden. Maar goed met Raiola als zaakwaarnemer en clubs als PSG die zoveel geld bieden kan je dit verwachten. PSG slaat hiermee wel een hele grote slag, Top keeper!

Donnarumma moet wel toch keepen. Veel jonger dan Navas. Wel weer pech voor Navas dat die weer een jongere keeper voor zich moet hebben. Alleen Donnarumma een jaar banken is ook niet goed voor hem.

14 juli 2021 om 19:48

Je kan hem niet banken nadat hij zijn land kampioen heeft gemaakt, dat is ongehoord

14 juli 2021 om 19:50

En hij is een keeper voor de toekomst nog enorm jong.

Top 4 keeper vd wereld. Na 8 jaar Milan is de deur toch hard dicht gegooid en toch denk dat met een andere zakenwaarnemer, die iets meer empathie heeft, die sprookje wellicht langer had geduurd. Enfin, ik blijf een supporter, Donnarumma heeft alles om 1 vd de beste doelmannen ooit te worden, want er is nooit een doelman zo goed geweest zijn leeftijd. 22 jaar en 280 wedstrijden gekeept bij een topcompetitie en sinds z’n 16e onder de lat Milan en 20e onder de lat bij de nationale team; kom maar door met de andere namen; die zijn er niet Onder de milanista’s heerst er nog veel woede, maar ik heb me er bij neergelegd en heeft niet getekend voor juve. En hoe kan ik haten op een eigen opgeleide speler, absolute wereldtop, het grootste talent voorgebracht sinds Maldini?

14 juli 2021 om 19:54

(Maurootje) en zijn hier reacties dat donnorumma op de bank komt dat geloof je toch zelf niet die staat vanaf het begin er gewoon in hoor een keeper voor de toekomst ja koekoek geloof dat maar niet .

14 juli 2021 om 19:56

Dat kan inderdaad niet. Donnarumma is beter dan Navas en nu ook moeilijk om dat te zeggen na zijn prestaties. Ik snap niet waarom ze Navas niet gewoon verkopen

14 juli 2021 om 20:06

Ik ben zelf ook een AC fan maar jammer dat hij kiest voor zo’n nep club die alleen maar groot werd door olie geld en weg gaat bij een mooie club met een mooie history ,alleen daarom hoop ik al dat ze nooit de CL winnen

14 juli 2021 om 22:19

Beter dan Navas wil ik niet zeggen. Navas is 1 vd meest underrated keepers die we deze eeuw gezien hebben imo. Uiteraard heeft Donna wel meer potentie.

Ik vind het op alle fronten zonde behalve voor zijn bankrekening. Milan heeft een veel rijkere en mooiere clubgeschiedenis en de Italiaanse competitie is ook veel aantrekkelijker dan wat ze in Frankrijk hebben. Ik hoop dat Milan weer eens naar de Europese top kan gaan zoals in de tijden van Maldini en Pirlo, maar dat gaat niet op deze manier.

14 juli 2021 om 19:57

Correctie, niet met cliënten Van Raiola, die gaan veel te snel, veel te veel vragen plus korte duur contract. Dan is het haast onmogelijk

Eigenaar komt uit Qatar. Eerlijk geld??? Wordt lastige kleedkamervoor de trainer. Ga ook niet hopen dat ze ooit de CL gaan winnen.

14 juli 2021 om 22:16

Nog gekker, ...De Franse kampioen is eigendom van Qatar Sports Investments. Aan het hoofd daarvan staat Tamim Bin Hamad Al-Thani, tegelijkertijd de emir van Qatar. In feite wordt PSG dus rechtstreeks door dat land gesponsord. Tsja.

PSG krijgt een lekkere elftal zo hoor. Wijnaldum, Ramos, Hakimi en Donnarumma nu. Wel zuur voor Milan dat zo'n klasse speler gratis vertrekt.

Oh ramos had ik niet eens meegekregen. Vind het altijd jammer als een speler naar psg gaat. Ten eerste heb ik niets met de club, ten tweede kunnen we niet meer van ze genieten dan. Op een paar cl wedstrijdjes na.

Prachtig team heeft PSG bij mekaar. En dat gezeur over koopclub is ook vermoeiend, hoeveel koopclubs zijn er wel niet in het topvoetbal, Real, Barca, Man Utd, Man City, Chelsea, Juventus, Milan, Inter, Bayern enz enz enz, het zijn allemaal koopclubs alleen PSG heeft gewoon meer geld dan een groot deel van de genoemde clubs en dat steekt gewoon. Zo heeft iedere grote club wel een periode van voor en tegenspoed, PSG heeft ook een tijd gekend dat ze spelers als Weah en Ronaldinho moesten laten gaan en nu zijn de rollen ook wel eens omgedraaid en komen spelers als Neymar en in dit geval Donnarumma bij Psg, ik vind het wel mooi en eerlijk is eerlijk in de CL lukt het soms niet maar ze hebben toch vaak momenten dat je als liefhebber zit te smullen als speler als Neymar en di Maria combineren.

Dit is gewoon een waardestijging van rond de 60-80 miljoen voor de selectie van PSG.

Het doel van PSG is de komende 10 jaar minimaal in (zeer) goede handen 👍🏼

Geweldig elftal heeft PSG. Donnarumma is een geweldige keeper die rust uitstraalt en bovendien nog zeer jong is. Na Oblak & Courtois naar mijn mening de beste keeper ter wereld. Verdediging Ramos, Marquinhos, Kimbembe is geweldig. Hakimi & (waarschijnlijk) Hernandez die opstomen langs de zijkanten is onhoudbaar. Di Maria & Neymar achter Mbappe is een weergaloze aanval. En dan heb je Paredes & Verratti die voor de balans zorgen op het middenveld. Pfff, ongelooflijk!

14 juli 2021 om 22:15

Leuk team heb je op Football Manager zeg, haal je ook goede resultaten ermee? Ben benieuwd naar je systeem. Wat? ...Dit is realiteit? No way lol. Pff ongekend idd, wat een team. Best leuk om te zien, maar ja ergens ook sneu want het is echt allemaal oneindig staatsolie geld. Tsja wat is daar leuk aan vraag ik me af. Bedoel, De Franse kampioen is eigendom van Qatar Sports Investments. Aan het hoofd daarvan staat Tamim Bin Hamad Al-Thani, tegelijkertijd de emir van Qatar. In feite wordt PSG dus rechtstreeks door dat land gesponsord. -_-

Ciao Gigio. Genoten van zijn zelfvertrouwen op doel, al van jongs af aan. Doet pijn om een jeugdspeler te zien vertrekken, zeker ook de manier waarop het allemaal is gegaan. Desondanks veel voor Milan betekend en een hoop punten gepakt. Een aanwinst voor elke topclub en PSG met deze monsterselectie is een mooie stap.

Heerlijk nieuws dit! Nu hopen dat ze aankomend seizoen de CL winnen!

Ik las ergens dat ze Navas nog eerste keeper wilde houden (dit jaar). Maar wat mij betreft gaat Donnaruma direct de basis in.
Man o man, als die nog een goede linksback erbij krijgen hé. En eventueel nog wat creativiteit op het middenveld (draxler verkopen en een betere creatievere speler erbij? of zoiets)

Dan heb je nog een breker ala Gueye of Danilo op de bank. Achterin prima back-ups met Diallo, Kehrer, Dagba en Bernat. Op doel nog Navas als back-up.

Voorin alleen wat ''dunner'' met een Icardi vooral...

Donnaruma
Hakimi
Ramos
Kimpembe
T. Hernandez
Marquinhos
Paredes/Gini
Di Maria
Verratti
Neymar
Mbappé

PSG heeft nu al een meesterlijke transferperiode achter de rug met het transfervrij binnenslepen van Wijnaldum, Hakimi, en uiteraard Donnarumma. Heel jammer dat hij door 4 miljoen zich heeft laten verleiden om te vertrekken. Ja, Raiola beslist hierin mee, maar Donnarumma heeft toch echt het eindwoord. Had altijd gehoopt dat hij een Milan legende zou worden, maar met een zaakwaarnemer als Raiola is dat haast onmogelijk, Mits je oneindig veel geld op de bank hebt staan... wat dus niet het geval is bij Milan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren