Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Gewilde Jozefzoon kan kiezen tussen Ajax, FC Twente en Benfica'

Laatste update:
/

Florian Jozefzoon wil hogerop en het moet raar lopen als de aanvaller van RKC Waalwijk komend seizoen niet voor een mooie club speelt. Het Algemeen Dagblad claimt dat in navolging van FC Twente ook clubs als Ajax en het Portugese Benfica interesse in de rappe vleugelaanvaller hebben.

Jozefzoon, die bij Ajax werd opgeleid maar daar niet doorbrak, gaat niet in op namen. "Maar ik wil graag hogerop", benadrukt aanvaller, die met Jong Oranje op het EK Onder-21 uitkwam. "Ik heb bij RKC een goed seizoen gedraaid en dat ik in Israël speeltijd kreeg, is geweldig. Nu is het afwachten wat er gaat gebeuren."

Sinds de komst van Frank de Boer in 2010 werd Jozefzoon overbodig bij Ajax, mede door de aanwezigheid van Lorenzo Ebecilio en Aras Özbiliz. "De Boer gaf andere jongens de voorkeur. Daarover ben ik niet teleurgesteld. Hij heeft zijn keuze gemaakt, waarna ik ook heb besloten verder te kijken", gaf hij eerder aan. Het contract van Jozefzoon in Waalwijk loopt medio 2014 af.

Wat is een mooie club voor Florian Jozefzoon?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doe maar niet Ajax...krijg je zo'n Boerrighter 2. Net niet goed genoeg.

18 juni 2013 om 07:32

Net niet goed genoeg? Ik vind het maar een matige speler die iets hoger kan dan RKC maar dan houdt het denk ik wel op.

18 juni 2013 om 07:33

Hij is beter dan alle vleugelspelers die Ajax (op Fischer na) nu heeft rondlopen, dus iets meer respect mag wel....

18 juni 2013 om 08:13

Zegt meer over de vleugelspelers dan over josefzoon in dit geval.
Mocht boerrigter op 80% van zijn kunnen komen, dan is die beter dan josefzoon.
Meleg en Andersen komen er nog aan.

Als je een vleugelspeler haalt, dan vind ik wel dat die speler een duidelijk toegevoegde waarde moet hebben. En naar mijn mening heeft deze jongen dat niet.

Heeft niet zoveel met respect te maken, is gewoon een mening over een iemand zijn voetbal kwaliteiten.

18 juni 2013 om 08:13

Hou op hoor, Jozefzoon is een matige speler en echt niet beter dan Lukoki. Boerigter is normaal gesproken ook een betere buitenspeler als ie gewoon op links mag spelen.

18 juni 2013 om 10:04

Wat een onzin. Als ik iemand een matige speler vindt dan heb ik te weinig respect? Ik weet niet hoe jij aan je 200 punten bent gekomen maar dit is klinklare onzin.
Jozefzoon is niet het kaliber wat Ajax (of Twente) moet nastreven. Met Andersen en Boerrigter hebben ze al betere buitenspelers bij Ajax. Twente heeft op dit moment ook al betere buitenspelers. Dus weinig kans denk ik dat hij naar 1 van deze beide clubs gaat.

18 juni 2013 om 10:34

Je bedoelt die Anderssen die in totaal 10 minuten gespeeld heeft en Boerrigter die continu geblesseerd is en anders als een blinde over het veld rent?

18 juni 2013 om 11:06

Ja die bedoel ik. Ze zijn allebei beter dan Jozefzoon.

18 juni 2013 om 11:30

Toe maar....even Boerrigter buiten beschouwing latend....hoe beoordeel jij dat iemand die 10 minuten in de eredivisie heeft gespeeld beter is dan iemand die er in diezelfde eredivisie al meer dan 50 wedstrijden op heeft zitten?
Diezelfde Jozefzoon die in Jong Oranje uitkomt, die zal inderdaad wel veel slechter zijn dan die jongen die zo goed is dat hij in zijn eerste seizoen bij Ajax 10 minuten heeft mogen spelen.

18 juni 2013 om 11:51

Ik heb verschillende jeugdwedstrijden van hem gezien en daarbij maakte hij op mij een prima indruk. De potentie is duidelijk aanwezig.
Jozefzoon heb ik afgelopen jaar een paar goede wedstrijden zien spelen en op het afgelopen EK liet hij duidelijk zien het niveau niet aan te kunnen. Wat een groot verschil met de rest van de selectie.
We moeten natuurlijk nog afwachten of Andersen daadwerkelijk de stap nog kan maken maar hij heeft de kwaliteiten om door te groeien tot het gewenste niveau. Jozefzoon heeft die potentie mijns inziens niet.

18 juni 2013 om 14:51

@mallepietje. Je hebt helemaal gelijk. Zeer overschatte voetballer. Zeer matige speler die misschien net wat hogerop kan dan RKC

18 juni 2013 om 07:47

Tsssk, alsof je dat nu al kunt zeggen. Jij hoort zeker ook bij de mensen die een paar jaar terug zeiden dat Vertonghen niet goed genoeg was. Als je voetbal al zo lang volgt tenminste, want je opmerking over Derk Boerrigter maakt duidelijk dat je zijn hele vorige seizoen en de Real Madrid-uit in dat seizoen gemist hebt. Als je dan nog serieus durft te verkondigen dat die niet goed genoeg is kun je maar beter gaan tafelvoetballen. Het feit dat Jozefzoon twee jaar geleden werd afgeschreven en nu weer een potentiële aankoop is, laat wel zien dat hij een andere ontwikkeling doormaakt dan verwacht.

18 juni 2013 om 08:40

Boerrigter is niet goed genoeg dat durf ik ook te beweren. Zoveel goede wedstrijden zijn het niet die hij heeft gespeeld en zoveel mindere goede wedstrijden staan er inmiddels wel al tegenover in die 2 seizoenen tijd nu. We hopen bij Ajax al zolang op beter nu bij Boerrigter, en moeten daarin oppassen niet te lang te blijven vasthouden aan 'toen hij het goed deed' want dat is wel lang geleden nu he.

18 juni 2013 om 14:00

Onzin, Boerrigter heeft bewezen het niveau aan te kunnen. Hij moet alleen wel op zijn eigen positie staan. Zou jij als stijve linkspoot fatsoenlijke voorzetten en dergelijke kunnen geven met rechts? Neen. En ik vind het daarom ook onterecht dat iedereen hem daar op afrekent. Iedereen speelt wel eens een slechte wedstrijd, en als je Fischer nu op rechts zou zetten dan zou hij waarschijnlijk geen potten kunnen breken. Waarom wordt dat dan wel verwacht van Boerrigter?

Geef die jongen gewoon een keer een fatsoenlijke kans op linksbuiten na zijn rugblessure, na het moeten spelen op een andere positie en nadat Janssen, waar hij een geweldige klik mee had, weg is gegaan. En als Frank de Boer hem die kans niet wil geven, dan moet hij hem verhuren, zodat Derk die kans ergens anders kan pakken. Dat had eigenlijk al moeten gebeuren na de winterstop, maar het kan nu ook nog. Boerrigter heeft zich al bewezen, hij moet nu alleen nog de kans krijgen om zijn geweldige vorm te hervinden, waarmee hij in de Champions League Sergio Ramos weg kon spelen.

18 juni 2013 om 08:49

@djplomo
Dan is het ook wel logisch dat Florian voor Twente kiest. Twente heeft al ruimte gemaakt en zwaait Gyasi en Joshua John uit.

18 juni 2013 om 10:05

Waan van de dag hoor..die jongen heeft een geweldig eerste seizoen gedraaid, maar kwam in zijn tweede seizoen niet meer op niveau door zijn blessure en de beperkte kansen die hij kreeg. Daarnaast moest hij ook nog eens het overgrote deel van de tijd op rechs spelen. Het feit dat Frankje vervolgens schöne op de flanken zette zal ook niet bepaald goed zijn geweest voor zijn zelfvertrouwen. Geef die jongen het vertrouwen en hij speelt de pannen van het dak

Zou een goede speler zijn voor Twente vooral doordat Chadli vertrekt. Maar ik zou hem ook graag weer bij Ajax willen zien, we hebben niemand voor rechtsbuiten en Jozefzoon weet hoe we spelen en heeft een goed seizoen achter de rug. Dus ja, ik hoop in ieder geval dat hij in Nederland blijft.

18 juni 2013 om 08:14

Dan kan je beter Lukoki houden, dat is goedkoper en die is niet minder.

Hij is snel en daarmee is alles gezegd. Niveau groningen/heerenveen.

18 juni 2013 om 08:30

Precies hij is niet goed genoeg voor Ajax. Hij zit in het zelfde rijtje als Boerrigter en Sana. Aardige voetballers voor de subtop maar de top is te hoog gegrepen.

18 juni 2013 om 09:57

Hou toch op man, alsof ajax real madrid is.. Ik heb het begin van het jaar ajax gekeken en Sana is gewoon een aardige voetballer, enige wat zo'n speler nodig heeft is vertrouwen. Begin van het jaar vond iedereen hem nog een toptalent

18 juni 2013 om 10:03

Sana is typisch een speler die het leuk doet tegen kleine clubs. Tegen NEC blonk hij uit maar wanneer de weerstand wordt verhoogt is hij de eerste die door de mand valt. Hij heeft in de CL werkelijk niets laten zien en voor topwedstrijden werd hij altijd gespaard. Nee Sana is een leuke speler maar niet het niveau van Fischer; dat is het niveau wat Ajax nastreeft.

18 juni 2013 om 10:59

afcavosje

Nou iemand die uitblinkt tegen de kleintjes kan je kennelijk wel 10 miljoen voor vangen... Napoli betaalt 10 miljoen voor Dries Mertens! Die in topwedstrijden altijd meer dan dramatisch speelt.

Mertens 7 miljoen inkoop 10 verkoop = 3 miljoen winst
Sana koste 3 ton...

Met jou beredenering zou ik Sana als de donderse bliksem 1,5 seizoen achter elkaar opstellen!

18 juni 2013 om 11:01

Wat verwacht je nu zelf van Sana? Hij speelde constant op het middenveld bij zijn vorige ploeg, heeft geen vakantie gehad, werd zo in de eredivisie gegooid waar hij het redelijk deed en toen kreeg je die CL wedstrijden.

Denk je dat hij zo'n ontwikkeling door maakt en zichzelf overstijgt dat hij het daar goed zou doen?

Soms verwacht men te veel van een speler. Als er iemand had moeten staan is het Boerrigter wel.

18 juni 2013 om 11:08

Ik snap ook wel dat hij niet het maximale uit zichzelf kan halen als hij zo lang onafgebroken heeft gespeeld en moet wennen aan z'n nieuwe club. Maar toch kun je aan een speler wel zien of hij de kwaliteit wel of niet heeft. Cuenca bijvoorbeeld is zeer lang geblesseerd geweest maar na twee balcontacten kun je al zien dat hij veel meer talent heeft dan Sana.

Ik hoop dat het nog goed komt. Wellicht met een speciaal traject zoals Hoessen dat hij zichzelf flink kan ontwikkelen. Maar ik blijf redelijk sceptisch.

18 juni 2013 om 14:56

Afcavosje. Zelfs een Sana en Boerighter vind ik altijd nog een klasse beter als deze Jozefsoon

18 juni 2013 om 14:54

Topgear. Zelfs die clubs vind ik nog te hoog gegrepen voor hem. Dramatische speler als je het mij vraagt.

18 juni 2013 om 14:57

Mmmja maar het zou eventueel nog kunnen. Niveau pec, rkc dan?

18 juni 2013 om 15:07

Juist meer van dat soort clubs . Een club als NEC zou misschien ook nog kunnen

Lijkt me sterk dat binnen twee jaar opeens Ajax hem weer terug zou willen.. Ik vind hem een leuke speler met veel potentie, maar ik denk dat ze bij Ajax er toen der tijd goed over nagedacht hebben toen ze besloten dat hij weg mocht.. Het lijkt me hierom sterk dat ze hem binnen twee jaar terug willen en hier dan ook voor moeten betalen..

Dit is ook weer geen topper. Op het ek kon die geen potten breken. Is alleen snel meer niet.
Heeft het niveau van Nac, Roda, RKC enz. Niet goed genoeg voor subtop en topclubs in ned.
Laat hem maar lekker naar Benfica gaan wordt dan hun eerste miskoop van volgend seizoen.

18 juni 2013 om 07:39

Ik vond hem toch zeker wel aardig spelen op dit EK.

18 juni 2013 om 08:21

Aardig spelen?

Tegen spanje was hij meer veldopvulling dan een werkelijk tegenstander van spanje.

tegen duitsland viel die in en heeft werkelijk alles verkeerd gedaan wat die verkeerd kon doen.
Liep andere spelers in de weg, ging naar buiten als die naar binnen moest en andersom, heeft 2 ballen gehad en was die binnen seconde weer kwijt.

Dus vond hem eigenlijk helemaal niet aardig, maar bijzonder matig spelen.

Wat is dat toch met Ajax? Steeds spelers terughalen...kapitaalvernietiging? Had hem dan verhuurt. Nu kost het weer. Maar denk niet dat hij goed genoeg is.maar is jong en kan misschien nog een paar stappen maken.

18 juni 2013 om 07:41

Hij was vorig seizoen verhuurd, toen zag Ajax geen potentie meer in hem en toen kon hij naar RKC. Lijkt me wel sterk dit.

18 juni 2013 om 08:25

Even voor mijn eigen informatie, welke spelers zijn er nog meer terug gehaald?

verder is het onmogelijk voor ajax zijnde om alle spelers met potentie te behouden,
er moet op een bepaald moment een keuze gemaakt worden tussen spelers.

Als je kijkt dat in europa, ajax het grootste deel aan spelers levert. (wat niet betekent dat die spelers zijn die allemaal de hele jeugd hebben doorlopen, maar iig 1 jaar in de jeugdopleiding hebben gezeten), dan is het onmogelijk om al deze spelers te behouden.

Daar kan natuurlijk een verkeerde keuze tussen zitten, zelfde dat er verkeerde keuzes worden gemaakt over welke speler te behouden.

Verder verwacht ik niet dat Ajax deze speler echt terug wil halen, ik vind het een beetje een Wildschut achtige speler, heel snel en voorzet, maar verder moah..

18 juni 2013 om 08:49

@shorty
Lindgren. Perez.

18 juni 2013 om 08:58

Perez heeft een half jaartje bij PSV gespeeld en is voor exact hetzelfde bedrag teruggekocht als dat ze 6 maanden daarvoor hadden gekregen.

Verder hoefde er toen geen keuze gemaakt te worden voor een talent die nog moest groeien, maar een volwassen speler. Na de trainerswissel wilde de nieuwe trainer hem wel graag terug,

Lindgren is idd een jeugdspeler geweest die is teruggehaald. Dat is een correct voorbeeld.

Maar hij schrijft:

"wat is dat toch met Ajax? Steeds spelers terughalen...kapitaalvernietiging?"

die zijn 2 spelers 5 en 6 jaar geleden.
Dus valt toch allemaal wel mee qua kapitaalvernietiging?

18 juni 2013 om 10:20

Boerigter kwam uit de jeugd!! Voorheen ook Ronald de Boer(twente) alleen was dat op een gegeven moment de beste middenvelder van de wereld(1996)dus die pakte goed uit,maar volgens mij wel meer Ze hebben toen toch ook Daniel de Ridder terug proberen te halen,maar die koos voor het geld van de engelse middenmoot.. Als je die spelers langer verhuurd kost dat volgens mij minder!

18 juni 2013 om 10:32

Kom op zeg, je hebt het over 5 of 6 spelers.
en je moet zelfs 20 jaar terug om spelers op te noemen.

Ik snap ook wel dat je bij sommige spelers dat zegt, maar er vertrekken jaarlijks zo'n 20 spelers bij ajax. Als je dan gemiddeld 1 keer in de 4 jaar een speler terug haalt valt dat toch alles mee.

en wie zegt dat deze spelers het wel hadden gered als je ze had behouden of als je ze een jaartje verhuurt had. Misschien hadden deze spelers het wel nodig om even de klap te krijgen en weggestuurd te worden.

Maar 5 of z6 spelers op de 200 die vertrokken zijn vanuit de jeugdopleiding in de afgelopen 20 jaar. Dat kan je geen kapitaalvernietiging noemen toch.

18 juni 2013 om 08:52

Penose.............je leest een stukje van een voetbal "roddel" site en meteen val je Ajax aan. Wie zegt dat Ajax hem hebben wil. Dat iemand een leuk stukje maakt wil niet zeggen dat het ook daadwerkelijk zo is he!!

18 juni 2013 om 10:21

hoezo val ik Ajax aan,.ajax is mijn eerste liefde!! Ik vind dat zonde van ons geld!!

Gewoon lekker naar Benfica gaan door ontwikkelen en hopen op een toptransfer !

18 juni 2013 om 07:50

En weer wakker worden uit je droom alstublieft.
Jozefzoon heeft snelheid maar mist nog genoeg kwaliteiten om überhaupt in aanmerking te komen voor een club als Benfica

18 juni 2013 om 08:12

Volgens de artikel heeft Benfica interesse, ik verzin het niet zelf hoor -_-'

De eerste zin uit het artikel is een beetje raar..
Volgens Voetbalzone is RKC dus geen mooie club, en Ajax, Twente en Benfica wel?

18 juni 2013 om 08:27

Volgens voetbalzone is RKC niet hogerop.

van RKC hogerop kan je kiezen uit een heeeeleboel clubs in europa.
Maar van deze clubs hogerop vinden ze Ajax Twente en Benfica mooie clubs.

Zoiets denk ik

Ja man beter dan cuenca en babel.

Jozefzoon zou wel een goede vervanger kunnen zijn van Ruben Schaken bij Feyenoord. Ik vind wel dat ze wat gemeen hebben wat betreft de speelstijl..

Benfica is een leuke grap, zelfde geldt voor Ajax en Twente is denk ik net iets te hoog. Dacht meer aan een Groningen

Pure middelmaat, althans tot nu toe. Wie weet kan hij zich ontwikkelen tot een (sub)top voetballer.

Als je toch een speler wil terughalen, haal dan ozbiliz terug.
Die heeft het uitstekend gedaan. Is uitgeroepen tot beste rechtsbuiten van de russiche competitie e is 4 geeindigd.

die had het al hog n ze bo voordat geboren werd type drenthe kon toen bijtekenen wou het niet
en vind het maar slappe speler
bracht niks bij ajax en bij rkc val je snel op bij nac was het ook niet veel leuke speler voor groningen nec utrecht dat nivo

Ik heb liever dat wildschut naar twente komt dan jozefzoon. Wildschut is goedkoper, sneller en heeft een betere individuele actie. Dat wildschut afgelopen jaar vooral op de bank zat is belachelijk.

Jozefzoon is snel en heeft een goede voorzet, heb hem bij rkc hele goede acties zien maken dit seizoen, we praten over iemand die vrij jong is en goed kan ontwikkelen, toen hij erin stond bij jong oranje zorgde hij altijd voor dreiging dus vind het raar dat iedereen hem gelijk zo afbrand. ajax twente en benfica hebben niet zomaar interesse !!!

Jozefzoon lijkt mij een speler voor FC twente, en de mogelijke vervanger van Chadli. HIj is misschien nog niet op het niveau, maar hij is nog jong en kan nog veel bij leren. Denk dat een club als AZ of Herenveen ook niet verkeerd voor hem zou zijn.

Ajax lijkt me daar in tegen nog wel te hoog gegrepen, en het zelfde geld voor Psv. Daar zou hij ook niet veel speeltijd krijgen denk ik.

Benfica?? Die club heeft toch niets aan zo'n spelertje...hij komt daar alleen maar op te bank te zitten achter de eredivisie delegatie met Ola en Miralem.

18 juni 2013 om 11:17

Ja daarom, ik vraag me af wat Benfica nou met hem moeten. Ze scouten binnen no-time een veel betere speler dan Jozefzoon. Dit moet wel haast onzin zijn. Jozefzoon kan beter naar FC Twente gaan misschien dat hij daar een beetje kan spelen, maar een overstap naar Ajax of Benfica moet hij gewoon niet doen.

18 juni 2013 om 14:35

Exact! Een EL finalist (en prachtige club) met verschillende topspelers als Cardozo en Garay (nu weg) in het team zou toch aantrekkelijk moeten zijn voor mooiere spelers dan Jozefzoon...ik zie eerder en liever zo'n speler als Thiago van Barca naar Benfica trekken.

Ik vind hem niet goed genoeg.
Hij is eerder bij Ajax weggestuurd natuurlijk en toen hij bij de selectie van jong Oranje zat was ik er ook niet bepaald van onder de indruk.
Voorlopig zie ik dan ook geen reden om die mening te wijzigen en heb ik meer vertrouwen in de variant met Schone of zelfs Andersen als het moet.

Thanks but no thanks! Jozefzoon heeft eerder bewezen dat hij niet van het niveau Ajax is. Weet eigenlijk ook vrij zeker dat er totaal geen interesse voor hem is vanuit het Ajax kamp. Snap dus ook helemaal niet hoe de media erop gekomen is dat Ajax Jozefzoon wilt inlijven. Speelde verder ook bagger op het Ek-21. En met Andersen, Meleg, en die jongen van Sparta Ghazi als ik het goed heb, zitten we ook wel goed qua buitenspelers.

IK vind hem ook niet goed gedaan geen idee wat Benfica in hem ziet. Van Rkc naar Benfica is wel een hele grote stap. Laat hem maar eerst bewijzen in een subtop club in de ere divisie. Feyenoord of fc Twente

Haha Jozefzoon. De aanvaller zonder passeerbeweging. Kan echt alleen maar rennen. Heeft geen goede voorzet, kan de bal niet eens 3 keer hooghouden, geen scorend vermogen, zwak in de combinatie. RKC is zijn top.

Matige speler, goed voor de middenmoot in Nederland

Gaan we andermaal een speler terughalen waarvan we allang weten dat hij toch niet goed genoeg is voor het Ajax niveau? Ik dacht dat het beleid veranderd was Ajax? Laten we hopen dat het maar geruchten zijn.

Zelfde niveau als lukoki en lesley de sa die 2 zijn jonger en die hebben 2 jaar geleden al de voorkeur gekregen lijkt me sterk dat ajax hem nu terug wil. Tevens hebben we nog een meleg die er ook aan komt, andersen willen ze eigenlijk op het middenveld en niet op de flanken.

Dit wil niet zeggen dat florian geen goed seizoen heeft gedraait en mischien wel een mooie stap kan maken naar twente en mischien in de toekomst ooit nog terug zal keren zoals ook moisander dit gedaan heeft ( eerst zwolle toen az en nu weer terug op het oude nest en dit doet hij naar behoren ).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren