Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewilde Joey Veerman zet handtekening onder vierjarig contract

Laatste update:

SC Heerenveen heeft een akkoord bereikt met Joey Veerman over een verlenging van zijn contract. De Friezen melden zaterdagmiddag via de officiële kanalen dat de verbintenis van Veerman is opengebroken en verlengd tot medio 2024. Het oorspronkelijke contract van de jongeling liep door tot medio 2022, inclusief een optie voor Heerenveen om de overeenkomst met een jaar te verlengen.

De 21-jarige Veerman maakte vorig jaar de gang van FC Volendam naar Heerenveen en groeide in zijn eerste jaar meteen uit tot een belangrijke speler. In 22 wedstrijden was hij goed voor 5 goals en 4 assists en verdiende hij een uitnodiging voor Jong Oranje. Vanwege een blessure laat een debuut voor Veerman echter nog even op zich wachten.

De middenvelder werd een aantal maanden geleden nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord, terwijl onlangs ook Club Brugge naar voren werd geschoven als gegadigde. Met zijn nieuwe contract zal de transfersom van Veerman in ieder geval omhooggaan als het deze zomer al van een transfer komt.

“Joey heeft een goed eerste seizoen bij ons gehad. Hij is vanuit de eerste divisie bij sc Heerenveen op een hoger niveau gaan spelen, maar paste zich snel aan”, legt technisch manager Gerry Hamstra uit. “We zijn zeer te spreken over zijn ontwikkeling en denken dat hij bij ons nog meer stappen kan maken. Met het openbreken van zijn contract geven wij een duidelijk signaal af. Wij hebben veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Joey bij sc Heerenveen.”

Denk jij dat Joey Veerman volgend seizoen nog voor sc Heerenveen speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig nieuws voor Heerenveen, dit garandeerd denk ik dat hij volgend seizoen meespeelt, al raakt hij niet geblesseerd dan neem ik aan dat ze de hoofdprijs zullen gaan vragen

Met deze verlenging gaat Heerenveen wel minimaal 10 miljoen voor hem vragen denk ik. Exclusief bonussen en een doorverkooppercentage. In Nederland zou alleen Ajax Veerman dan kunnen betalen. Al zullen die ook hikken tegen zo'n vraagprijs in de huidige tijd.

25 juli 2020 om 14:30

En wij gaan dat niet voor Vreeman betalen, tenzij hij zich echt sterk ontwikkelt.

25 juli 2020 om 14:58

Die is in 2003 toch al gestopt?

25 juli 2020 om 15:20

Autocorrect, je weet wie ik bedoel

25 juli 2020 om 15:04

Psv koopt toch ook gewoon zo goed als jaarlijks spelers van meer dan 10 miljoen?

25 juli 2020 om 15:08

Klopt maar toen kwam corona opeens dit jaar. Psv zal dat niet voor hem gaan neerleggen in deze tijd.

25 juli 2020 om 16:12

Maar het gaat ook helemaal niet over deze transferperiode. Want als Veerman nu direct had willen gaan, had hij toch nooit zijn contract verlengd. Die blijft gewoon nog minimaal 1 seizoen bij SC Heerenveen voetballen.

25 juli 2020 om 15:06

Psv Feyenoord en misschien zelfs az kunnen dat best betalen maar gaat echt werkelijk niemand doen. Ook Ajax niet. Leuke voetballer om erbij te hebben maar Max 5 miljoen. Alleen buitenlandse clubs leggen 10 voor hem neer en dat zie ik dan ook nog wel gebeuren.

25 juli 2020 om 15:13

Feyenoord kan echt geen 10 miljoen betalen op het moment.

25 juli 2020 om 17:18

Nee hoor. Part of the deal: geen exorbitante transfersom bij verlenging. 7,5-8 mln that’s it. Minder moet je ook bijna niet willen, dan kan je net zo goed naar een concurrent en dat is niet de bedoeling

25 juli 2020 om 17:23

Gj waar haal je deze wijsheid vandaan? Denk salaris verhoging en min 10mln. Anders heeft heerenveen er ook niks aan

Prima dat je je contract gaat verlengen bij Heerenveen maar ga dan niet volgend jaar zomer lopen zeiken als ze geen bod accepteren van 8 miljoen. Hele domme keuze van hem zelf om te verlengen terwijl je je veel beter zou kunnen ontwikkelen bij een club met 10x meer druk zoals Feyenoord of Club Brugge.

25 juli 2020 om 14:31

Haha precies wat ik dacht. Voor hem is deze verlenging gewoon negatief.. Voor Heerenveen wel super nieuws.

25 juli 2020 om 14:37

Vind het inderdaad bijzonder hoe ze het voor elkaar hebben kunnen krijgen, Heerenveen is een minder grote club, kan een minder lucratief contract bieden en zijn wss minder professioneel. Enige rede die me te binnen schiet om voor Heerenveen te kiezen is speeltijd

25 juli 2020 om 14:40

Ik denk wel dat ze en deal hebben afgesproken. Hij blijft nog 1 jaar sowieso, en dan gaat Heerenveen niet al te moeilijk doen volgend jaar als er een goed bod komt. Als hij deze lijn doortrekt dan komen die miljoenen volgend jaar wel.

25 juli 2020 om 14:53

Haha ja die afspraakjes kennen we zo langzamerhand wel. Wanneer iets niet op papier staat is het lekker zweverig en kan Heerenveen vragen wat het wil vragen, onder het mom van de dooddoener: ''de omstandigheden zijn veranderd, sorry Joey''

25 juli 2020 om 15:19

Consy, vind je erg overtuigd van dingen waarvan je niet weet of het waar is. Misschien staat de afspraak gewoon op papier, weten wij veel.

25 juli 2020 om 18:44

Consy, heb jij de contract onderhandelingen gedaan ofzo? Weet jij wat de afspraken zijn die op papier staan? Nee? Doe dan ook niet alsof je dat wel weet.

25 juli 2020 om 15:00

Tenzij er natuurlijk afspraken zijn gemaakt die niet naar buiten zijn gebracht

25 juli 2020 om 17:19

Die zijn gemaakt en niet concreet naar buiten gebracht. Maar geen enorme transfersom

25 juli 2020 om 15:08

Ik neem aan dat er een gelimiteerde transfersom is opgenomen in het contract. Als dat niet zo is dan is het inderdaad zijn eigen domme fout en moet ie ook niet meer zeuren over de vraagprijs de komende jaren.

25 juli 2020 om 16:09

Blijft een talent een keer bij zijn club, is het ook weer niet goed. Wat maakt dat extra jaartje Heerenveen nou uit, Feyenoord is niet eens zo’n hele grote stap vanuit Heerenveen

25 juli 2020 om 17:32

Blijkbaar is die interesse dan toch niet zo serieus en kiest hij er dan maar voor om een nieuw contract aan betere voorwaarden te tekenen. Is dat dan heel dom? Ik vind van niet. Kijk het kan best dat Feyenoord en Club voorzichtige interesse toonden maar grote clubs worden jaarlijks aan tientallen spelers gelinkt, waarvan ze uiteindelijk misschien op 8 spelers gaan bieden en er 5 halen. Je doet alsof hij concrete aanbiedingen had, maar daar weten wij jet fijne natuurlijk niet van.

25 juli 2020 om 20:58

Waarom een domme keuze als iemand gewoon lekker op zijn plek zit en misschien wel helemaal niet naar het buitenland wil. Als hij weggaat is het te vroeg en als hij bijtekent is hij dom. Misschien heeft hij wel zelfkennis Ipv zelfoverschatting en wil hij pas over 2 jaar weg met meer bagage.

Stom, hij had nu moeten vertrekken. Bij een club als Heerenveen valt er niet veel meer te bewijzen. Het kan alleen maar minder gaan. Nu stond hij er goed op na een prima seizoen, dat momentum had hij moeten verzilveren. Voor Heerenveen wel geweldig nieuws. Juist door het vasthouden van zulke spelers kan de club hopelijk weer een stapje zetten en stabieler meedraaien in de subtop.

25 juli 2020 om 14:41

Volgens mij waren er eerder berichten dat er een gelimiteerde transfersom bij een verlenging in het contract opgenomen zou worden. Weet niet of dat nu ook het geval is, maar het zou mij van de kant van Veerman verbazen als dat niet zo is.

25 juli 2020 om 14:57

Die jongen komt net kijken en het valt nog te bezien of hij de (stijgende) lijn kan doortrekken. Dan kun je wel direct naar het buitenland vertrekken, maar dat pakt ook lang niet altijd goed uit en zeker niet als je er net 1 Eredivisie-seizoen op hebt zitten.

25 juli 2020 om 15:01

Het is ook nooit goed. Altijd zeuren dat spelers veel te snel de grote stap nemen. Nu verlengt iemand zijn contract na een goed debuut seizoen en is het weer niet goed. Azijn zeikerds.

25 juli 2020 om 15:23

Waarom reageer je dan op mijn reactie? Ik schrijf namelijk in andere woorden exact hetzelfde wat jij schrijft.

25 juli 2020 om 15:36

Jaa was ook niet op jou bedoeld. Heb gewoon op reageren gedrukt. Excuus.

25 juli 2020 om 18:47

@feantime wilde exaxt zelfde reageren. Altijd klagen dat spelers na 1 seizoen vertrekken. Mislukt zo een speler dan roepen zie je te vroeg gegaan. Nu tekent iemand bij ipv naar een club als Brugge gaan en is weer niet goed.

25 juli 2020 om 15:20

Wij weten niet wat er speelt.
In de wandelgangen hoor hé dat er interesse was van bijv. Feyenoord en uit België.
Maar hebben die clubs daadwerkelijk een miljoenenbedrag geboden?
Zolang er niets gebeurt, kun je Veerman en Heerenveen ook snappen.
Hij zal binnen 1 seizoen eredivisie wat niet eens is afgemaakt vast nog niet uitgeleerd zijn bij Heerenveen.
Ajax doet binnen een jaar hun beste spelers ook niet weg wel?
En het is bij Heerenveen altijd al zo geweest dat goede spelers wel verkocht worden, maar voor de juiste prijs.
Niets mis mee lijkt me.
En Joey zal nu meer salaris opstrijken, anders had hij vast niet getekend

Goed gedaan van Heerenveen,zo wordt een dikkere transfersom bedongen. Denk dat er ondanks dat nog genoeg belangstelling voor hem zal zijn,deze zomer of evt een jaar later.

Zie al veel zeggen dat het dom is voor hem en dat hij moet vertrekken om te intwikkelen maar dat zie ik echt niet. Hij is 21 en heeft nog geen eens 1 volledig seizoen in de Eredivisie gevoetbald, en hij was goed, maar zeker niet elke week de beste. Kan nog veel leren hier bij Heerenveen.

25 juli 2020 om 14:50

Helemaal eens hoor. Wel heel erg leuke speler. Maar goed, laat hem komend seizoen maar eens bevestigen en doorgroeien. Afgelopen jaar positief verrast door hem.

Prima werk van Hamstra, nog een jaartje rijpen bij ons en dan voor een goed bedrag verkopen.

Knap van H'veen dat ze dat zo voor elkaar hebben gekregen. Gaat ze straks mooi wat knaken opleveren. En verstandig van die jongen om nog 1 a 2 jaar bij H'veen te blijven. Hier speelt hij sowieso en dat heeft zo'n jongen nodig. Die stap kan je prima met 23 maken en dan eventueel met 26, 27 je volgende. Belangrijk voor subtopclubs dat ze zulke jongens nog even kunnen blijven binden. Ook goed voor de competitie, want die gaat er dan ook alleen maar op vooeruit.

Hij heeft vast wel de afspraak gemaakt dat hij volgend seizoen voor een x bedrag weg mag. Nog een jaartje doorontwikkelen bij Heerenveen met een salarisverhoging en dan de stap maken. Lijkt me een prima keuze.

25 juli 2020 om 17:20

Klopt, geen exorbitant bedrag maar ook niet te laag. Gewoon waardering: zelfde model als bij Ajax is Onana etc.
Gewoon goed geld betalen en dan kan alles, denk aan niveautje Vlap

Verstandig. Nu kan hij nog leven zoals hij wilt. Gaat hij richting de top, zal het sociale aspect verminderen. Denk dat hij hier goed aan doet. Waarom niet heel je carrière bij Heerenveen. Een club die 15/10 jaar geleden stabiele subtopper was. Zou het wel mooi vinden als Groningen en Heerenveen een aantal vaste kern spelers behoudt. Zo hou je ook een beetje cultuur in stand. Ja, hij komt van Volendam. Maar op je 20e bij Heerenveen komen. Dan groei je er in de selectie ook praktisch in op. Daarvoor ben je vaak toch jeugd op 20e keus.

25 juli 2020 om 19:45

Nou omdat niet iedereen 15 jaar van zijn leven in Friesland wil doorbrengen? Ik kan me een heleboel plekken bedenken die me leuker lijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren