Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geruchten vermoeiden Zlatan: 'Milan was een beetje wanhopig'

Laatste update:

Als het aan de leiding van AC Milan had gelegen, was Zlatan Ibrahimovic deze zomer teruggekeerd in San Siro. De Italianen voerden zelfs een openlijke campagne om de illustere spits te bewegen tot een rentree, maar daar wilde de speler zelf niks van weten. Hij besloot al vroeg in het nieuwe voetbaljaar dat hij Paris Saint-Germain gewoon trouw zou blijven.

/

Ibrahimovic vertrok in 2012 van Milan naar PSG, waar hij tot de grootverdieners behoort en bovendien nog altijd onomstreden is in de punt van de aanval. “Als clubs me willen hebben, zullen ze dat moeten bespreken met mijn zaakwaarnemer, Mino Raiola”, verklaarde Ibrahimovic woensdag tijdens een persconferentie in Zweden. “Natuurlijk is het leuk als clubs je willen, maar ik ben gelukkig in Parijs.”

De ex-Ajacied werd op een bepaald moment wel moe van alle geruchten, die ook door Milan zelf werden aangezwengeld. “Ik besloot te blijven, maar volgens mij waren ze een beetje wanhopig.” Ibrahimovic werd ook gevraagd naar zijn plannen voor de komende jaren, bijvoorbeeld met het oog op een naderend afscheid. Hij is immers 33 jaar. “Als het zover is, zul je dat weten. De hele wereld zal het weten, want het zal groot nieuws zijn.”

Snap jij dat Zlatan Ibrahimovic in Parijs is gebleven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"De hele wereld zal het weten, want het zal groot nieuws zijn." Ik ga niet liegen, ik vind dit geweldig!! Ahhaha! En ja als een andere speler het zou zeggen dan zouden we eroverheen vallen, maar dit is Zlatan gewoon zoals hij is.

2 september 2015 om 14:08

Het mooie is dat het ook gewoon klopt.

2 september 2015 om 14:19

Wat een gast die zlatan, moet altijd wel lachen om zijn geniale uitspraken.

2 september 2015 om 14:31

Als hij te lang doorgaat of nog ergens geld gaat verdienen, dan is ook Zlatan uit de picture en zal zijn stoppen niet meer zijn dan een bericht in de kantlijn, dat geldt voor alle grote spelers die te lang doorgingen.

2 september 2015 om 14:34

omdat?? Alles wat Ronaldinho doet vind ik nogsteeds intressant hoor? met mijn vast vele, hetzelfde geld voor spelers als Ronaldo,raul(al was die bij schalke ook nog goed) en ga zo maar door, het is idd ook prachtig als je op je hoogtepunt stopt waardoor mensen je alleen op topniveau herinneren, maar dat die jongens zo van voetbal houden is toch alleen maar mooi?

2 september 2015 om 15:12

Je hebt gelijk hoor! Ik vind ook zo lang mogelijk doorgaan, desnoods als Davids, als je er nog plezier in hebt.

Mensen riepen drie jaar geleden bijvoorbeeld al dat Federer moest stoppen, als je hem nu ziet.,,

Maar het is wel zo, dat als Ronaldinho nu stopt of straks Gerrard, Pirlo, etc. Dat dat dan niet meer zo relevant is als bijvoorbeeld het stoppen van Zidane of van Basten.

3 september 2015 om 17:39

Klopt, aan de ene kant is het geweldig en mooi, maar mischien is het aan de andere kant ook weer een beetje jammer omdat er mensen zijn die zich alleen de laatste beelden gaan herinneren van zulke geweldenaren, maargoed ik geniet er slleen maar van dat die jongens zo lang doorgaan, tonen zich daarmee echte rasvoetballers

jammer dat hij niet is vertrokken, had hem graag nog wekelijks aan de gang gezien, aangezien de ligue 1 niet meer word uitgezonden door sport 1 en ook niet word uitgezonden door fox zal dat dus nietmeer gaan, hopelijk heeft hij nog een laatste kunstje met zweden en in de CL met Psg, verdiend zeker nog een geweldig einde van zijn carriere. #daretozlatan

2 september 2015 om 15:04

woow bedankt haha! zie het nu pas, dacht al waar zijn de Serie A en de Ligue 1 gebleven,zend eurosport die 2 competities gewoon uit haha bedankt!

2 september 2015 om 17:44

Ja en niet te vergeten de amerikaanse competitie

3 september 2015 om 17:41

Ja die zag ik er ook tussen staan ja, al heb ik tijdje terug een x een mls wedstrijdje meegepikt van David villa , heeft ook wel wat alleen het niveau is niet geweldig, maar natuurlijk wel mooi om die jongens nog een keer bezig te zien.

Wat een kei is t ook. De hele wereld.. Zeker weten! Overal kampioen geworden waar hij speelde.. Overal top scorer geweest. Geweldig sterk katakter!

Ja volgens mij doet Eurosport dit nu uitzenden maar ik denk niet alle wedstrijden iedere geval As Monaco - Paris Saint Germain was wel uitgezonden op Eurosport daar heb ik die wedstrijd zitten kijken kan iemand mij vertellen waarom er geen Itiliaanse competitie meer is op FOX Sport??? ik hoor het graag van iemand vind dit echt jammer nu heb je alleen Engels/duits/nederlands voetbal echt zonde is het dan is het spannend dit jaar in Italie kunnen we het niet kijken echt balen.

Maar ik denk dat Ibra of naar Amerika ga na zijn contract bij Paris of hij gaat naar Malmo terug om af te sluiten heb ik zo vermoeden hij zegt het al het is iets groots maar meer van dit had niemand verwacht alleen hoop ik als Ibra fan dat dit niet waar is dat die naar Malmo gaat dan zie ik hem liever bij New York City FC maar me gevoel zegt dat het ook New York City FC gaat worden daar zit het geld.

3 september 2015 om 17:42

Denk ook eerder dat hij naar de mls vertrekt, toch een prachtig land met eindeloze mogelijkheden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren