Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Gerrard heeft alles gegeven voor Liverpool, meer dan politici'

Laatste update:

Voor Steven Gerrard belooft het zaterdag een emotionele dag te worden. De middenvelder speelt tegen Crystal Palace zijn laatste thuiswedstrijd voor Liverpool; na dit seizoen maakt de clubicoon de overstap naar LA Galaxy. Brendan Rodgers zegt dat hij Gerrard zal gaan missen: "Niet alleen als speler, maar ook als persoon", zei de oefenmeester vrijdag op zijn persconferentie.

/

De 34-jarige Gerrard speelde tot dusver zijn hele loopbaan voor Liverpool, maar daar komt dus verandering in. "Ik heb mensen in mijn staf uitgedaagd om Steven in één woord te omschrijven", zei Rodgers. "Dat woord is 'Liverpool'. Niet alleen de voetbalclub, maar de stad als geheel. Hij heeft alles gegeven voor Liverpool, meer dan politici. Steven is een fantastisch Liverpool-symbool."

"Hij kreeg enkele keren de kans naar zeer prestigieuze clubs over te stappen, maar hij besloot te blijven. Dit is gewoon zijn club", weet Rodgers. De Major League Soccer ligt in de wintermaanden stil, waardoor Liverpool Gerrard in het nieuwe kalenderjaar kort zou kunnen huren van LA Galaxy. Volgens Rodgers is daar nog niet over gesproken.

Liverpool moet Steven Gerrard in januari op huurbasis terughalen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap deze uitspraak niet, wat hebben politici te maken met liverpool en waar is de vergelijking met gerard.

15 mei 2015 om 11:48

Verwarrend wellicht dat de club en stadsnaam beide Liverpool zijn. Rogers geeft aan dat Gerard niet alleen belangrijk was voor de club, maar ook voor de stad. Dat hij meer voor de stad heeft gedaan dan veel politici (die de stad besturen). Of je het daar mee een bent is een tweede, maar zo linkt hij politici en Gerard

16 mei 2015 om 15:04

Ik begrijp dat de stad dezelfde naam heeft echter vind ik deze uitspraak echt heel ver gezocht. Hij vergelijkt de activiteiten en bijdrage van politici met een voetballer dat lang voor club heeft gespeeld en zich alleen op het voetbal heeft gericht? Dat slaat werkelijk nergens op. Die Brendan Rodgers heeft in zijn enthousiasme een paar hersendelen overgeslagen volgens mij, hij ziet er sowieso niet echt snugger uit.

15 mei 2015 om 11:49

De stad Liverpool.

"ik heb mensen in mijn staf uitgedaagd om Steven in één woord te omschrijven", zei Rodgers. "dat woord is 'liverpool'.

Haha verrassend zeg! Had nou niemand verwacht.

15 mei 2015 om 14:06

Hoe kun je zo dom zijn. Ongelooflijk.

Liverpool zonder Gerrard is als een kasteel zonder ridders. Veldhuis zonder Kemper etc.

15 mei 2015 om 13:02

Als een dierentuin zonder dieren.

15 mei 2015 om 14:03

Als voetbalzone zonder slechte titels.

15 mei 2015 om 14:30

beste reactie ever!

Stel je voor als Rodgers hem op de bank zet laatste wedstrijd lol

Ik denk dat Rodgers doelt op het hele doofpotgebeuren rond het Hillsborough drama, toen Britse politici heel erg hard hun best deden om de Liverpool supporters er de schuld van te geven dat er 96 mensen overleden. Heeft Panorama van de BBC een weergaloze documentaire over gemaakt. Echt adembenemend hoe smerig de Britse politie en politici met die zaak zijn omgegaan.

Gerrard, nooit een absolute topspeler geweest jammer genoeg. Denk dat als hij naar een beter ploeg was gegaan dat hij zich wat beter had kunnen ontwikkelen en wel een topspeler had kunnen worden. Jammer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren