Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gemiste strafschop bezorgt Anderlecht en Van den Brom valse start

Laatste update:

Anderlecht is het seizoen dramatisch begonnen. De regerend landskampioen trad zondagavond aan tegen Lokeren, maar ging in eigen huis met 2-3 onderuit tegen de bezoekers uit Oost-Vlaanderen. Guillaume Gillet zal vannacht zeker slecht slapen. De verdediger annex middenvelder miste acht minuten voor tijd een strafschop en hierdoor bleven John van den Brom en consorten met lege handen achter in het Constant Vanden Stockstadion.

Na twintig minuten kwam Lokeren, dat vorig seizoen als laatste eindigde in de zogeheten kampioenspoule, op voorsprong door een doelpunt van debutant Hans Vanaken. Na de openingstreffer brak de wedstrijd helemaal open. Paars-Wit zocht de gelijkmaker en was daar dichtbij, maar Matias Suárez en Gillet troffen de paal, terwijl Dennis Praet hoog over schoot. Van den Brom besloot in de pauze om Samuel Armenteros in de ploeg te brengen en na een klein uur kwam Anderlecht op gelijke hoogte.

De pas zestienjarige Youri Tielemans vond Suárez en op aangeven van de Argentijn rondde Massimo Bruno af: 1-1. Lokeren kwam echter via Vanaken weer op voorsprong en Jordan Remacle zette na 72 minuten zelfs de 1-3 op het scorebord. Gillet schoot zijn elftal weer terug in de wedstrijd en na 82 minuten kreeg hij dé kans om de Brusselaars een punt te bezorgen, maar Barry Copa keerde zijn penalty. Demy de Zeeuw speelde zeventig minuten mee bij Anderlecht.

Prolongeert Anderlecht de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Anderlecht en strafschoppen geen goed huwelijk!

28 juli 2013 om 20:20

Meerdere clubs hebben er moeite mee hoor

28 juli 2013 om 20:33

Ja maar Anderlecht overdreef het vorig seizoen ... Meer missen dan raken lijkt me geen goed huwelijk inderdaad!

Anderlecht is weer begonnen met het missen van penaltys

28 juli 2013 om 20:20

Bij de eerste penalty gokte de keeper nog en rolde het balletje met 30km per uur over de lijn.
De 2e bleef ie staan en kon ie m simpel tegenhouden.
Ongeloofelijk als je de penalty's zo neemt dan zullen ze dit seizoen nog veel missen.

29 juli 2013 om 09:52

Copa blijft niet simpel staan bij die tweede ?! Moest zich serieus reppen om in de rechterbenedenhoek te geraken en de bal KLEMVAST te hebben! Welke penalty heb jij gezien man?

Zeer terechte overwinning lokeren anderlecht kon hun kwaliteit pas uiten toen ze al 1-3 achterstonden.
De 2e penalty was ook onterecht en werd dus gelukkig ook gemist.

Vz kan de videospeler die automatisch start veranderd worden wat een ergenis.

28 juli 2013 om 21:28

Terechte overwinning? Welke wedstrijd heb jij gekeken? Lokeren scoort 3x op de tegen aanval en dat waren ook hun enigste 3 ballen die in de buurt van de goal kwam terwijl er aan de overkant 3x de paal werd geraakt, een penalty gemist en Copa nog enkele uitstekende saves in huis had.

Nu goed ik heb geen problemen met deze nederlaag, was een heel mooie wedstrijd en Al enkele van de jongeren hebben zich laten opmerken maar er zitten er nog veel meer. Anderlecht gaat de komende jaren echt naam maken als opleidingsclub.

28 juli 2013 om 22:05

anderlecht en opleidingsclub? anderlecht is koning in het wegsturen van talenten..

28 juli 2013 om 22:58

Niet alleen koning in het wegsturen van talenten maar ook koning van het wegkopen...

29 juli 2013 om 02:27

Praet en Bruno kan je moeilijk opgeleid door Anderlecht noemen.

29 juli 2013 om 12:15

Absoluut terecht overwinning !!!!! Wat een grap die 2 penalties dat ze Weeral krijgen. Gelukkig mist Gillet de 2de want had onrechtvaardig geweest ten opzichte Lokeren. De arbitrage wil duidelijk dat ze kampioen spelen. Terecht dat Anderlecht is op hun bek gaar. Heb genoten van Van Aken, onbezonnen en vrij spelend en ook wel Tielemans

Aantal leuke jonge voetballers, waar vooral Youri Tielemans uit het oog sprong. Maar ook Praet, Bruno en Vanaken zijn natuurlijk prima talenten.

Maar wat was deze wedstrijd slecht, gisteren een Ajax gezien die met te veel met een bepaald voetbalidee speelde, maar dat werd in deze wedstrijd gecompenseerd. Immense ruimtes tussen de linies, geen vast spelpatroon en totaal geen rust in het spel. Van den Brom heeft nog genoeg te doen....

Heerlijke wedstrijd ook al verliezen we door enkele uitstekende counters.

Tielemans is een fenomeen, beste man op het veld. Grootste talent sinds Kompany. Die jongen wordt absolute wereldtop!!!
(mbemba en Praet speelden ook best leuk)

29 juli 2013 om 15:23

Tielemans heeft een goed debuut gemaakt,maar dat het een wereldtopper wordt is wat vroeg omdat na 1 wedstrijd al te weten.het zegt wel genoeg over Anderlecht dat de jongeren de besten op het veld waren en de ouderen teleurstelde.anderlecht moet dringend aankopen gaan doen,want de titel gaan ze met deze selectie niet binnenhalen.heeft Anderlecht Luka Milivojevic. nu al zo goed als binnen?

29 juli 2013 om 16:59

Milivojevic heeft idd al getekend voor 5 jaar, hij komt over voor een kleine 3 miljoen. Nu hopelijk nog mitrovic, Partizan heeft wel al bod van 5 miljoen geweigerd van Anderlecht...

Wat een debuut van Hans Vanaken (20) op het hoogste niveau. Twee goals tegen Anderlecht waardoor die in eigen huis verliezen van Lokeren. Het debuut van Youri Tielemans (16) mocht er ook zijn. Blij dat Anderlecht eindelijk hun (talentvolle) jeugd de kans geeft, al heb ik een naar gevoel dat VD Brom gaat klagen bij de directie om nog wat spelers bij te halen. Een extra spits kunnen ze wel gebruiken. Armenteros is te zwak, die zouden zee moeten uitlenen.

28 juli 2013 om 20:25

Komt die Mitrovic nou wel of niet, geweldige speler!

28 juli 2013 om 20:55

Kans is groot dat hij komt maar Partizan wil hem eerst gebruiken voor de CL kwalificatiewedstrijden.

28 juli 2013 om 21:03

Mag die dan wel spelen in de CL voor Anderlecht?

28 juli 2013 om 21:33

Ja, sinds dit jaar tellen de voorrondes niet meer als "echte CL wedstrijden", waardoor spelers in de poules (en verder) nog voor een andere ploeg kunnen uitkomen.

28 juli 2013 om 21:58

Op zich geen groot probleem, want Anderlecht is rechtstreeks geplaatst. En in de komende competitiewedstrijden zouden ze het toch moeten kunnen redden met Cyriac en Suarez. Eventueel puntenverlies is helemaal niet erg want de punten halveren toch..

28 juli 2013 om 21:10

Waarom halen ze Pelle niet op bij Feyenoord, die kan tenminste penalty's nemen

29 juli 2013 om 08:34

Die kunnen ze niet betalen joh

29 juli 2013 om 09:47

Hoeveel kost die dan wel mss?

29 juli 2013 om 15:25

Inderdaad wat een debuut hij nekt Anderlecht bij zijn eerste wedstrijd en nog met 2 goals en het waren mooie goals.

Dat word penalty training voor de mannen van Vdb. Schande gewoon dat die gasten geen 11 meter kunnen trappen, er rust echt een vloek op.

Wat is die Tielemans goed zeg jezus!

minpunten waren: nuytinck, gillet,de zeeuw, suarez en deschacht.
mbemba daarentegen speelde wel een degelijke wedstrijd.

maar die nuytinck seriously altijd met die fantasietjes waardoor ze balverlies lijden op zeer gevaarlijke plaatsen.

28 juli 2013 om 22:01

de Zeeuw is een minpunt op zich. Die kan gewoon niet (meer) voetballen. Bij AZ was hij goed, toen ze de kwartfinale van de Uefa Cup haalden tegen Werder Bremen. Bij Ajax was het redelijk, maar toen hij voor Spartak koos was het dag carrière.

29 juli 2013 om 01:18

Het keerpunt was die hoofdblessure na het wk 2010 tegen uruguay. Daarna nooit meer op zn niveau gekomen.

Ik dacht overigens dat Nuytinck t vorig seizoen wel goed deed?

29 juli 2013 om 11:37

Ja Nuytinck speelde een goed seizoen vorig jaar. In deze match tegen Lokeren was hij nu wel niet veel soeps. Maar dat kan eens gebeuren..

Seizoen is nog maar pas begonnen of Andrlecht heeft de 1ste 2 penalty's al beet. Abnormaal dat Anderlecht jaar in jaar uit zoveel hulp krijgt van het scheidsrechterskorps. Of ze terecht zijn wil ik nog in't midden laten maar voor andere teams worden ze niet gefloten.

28 juli 2013 om 20:25

Zelfs de comentator zei aan het einde nog de scheidsrechter heeft er alles aan gedaan om anderlecht een punt te bezorgen.
De 2e penalty gaf de scheids niet maar de grens deed de vlag omhoog er hoeft dus maa 1 van de 2 oelewappers het verkeerd te zien en hij ligt op de stip.
Gelukkig was het meteen karma en werd de penalty gemist.

28 juli 2013 om 23:50

Penalty's waren terecht eerste leek licht , maar als je een herhaling ziet uit juiste hoek zie je dat het duidelijk strafschop was. Duwen met elleboog waar de verdediger nooit aan bal kon...

Vandebempt zei ook dat het 2 strafschoppen waren dus...

29 juli 2013 om 00:31

Sorry maar ik wed dat je bij de 2e penalty gek was geworden als hij tegen anderlecht was gegeven
Vandebempt kan dat wel zegen maar als je hier strafschoppen voor geeft wordt die 2 penalty per wedstrijd de maat voor dit seizoen.

29 juli 2013 om 09:09

Er wordt alleen maar gezegd dat het geen penalty's zijn omdat Anderlecht ze kreeg. Die 1e was overduidelijk, die 2e minder duidelijk maar wel helemaal terecht als je de beelden bekijkt. Simpele maar domme duw in de rug, fout is fout. Elders op het veld wordt zo'n duw altijd gefloten, dus ook in het strafschopgebied moet dat gefloten worden.

29 juli 2013 om 09:13

Weet wel dat ik totaal niks met anderlecht of lokeren heb.
Maar als je hier penaltys voor geeft blijf je bezig overigens krijg ik door jullie reacties steeds mer plezier dat lokeren gewonnen heeft.
Het was geen duw in de rug en meneer gilet duikt maar al te graag naar het gras
Maar lekker voor jullie !!!!!

29 juli 2013 om 12:20

Belachelijk die 2de penalty. Hoeveel penalties had Anderlecht dan wel niet moeten tegenkrijgen als bv. die idioot van een Wasilevski er te wild ingaat. Het zou je sieren op toe te geven dat Anderlecht zeker geen 2 penalties verdiende. Blijkbaar kan dat niet daar in Brussel

29 juli 2013 om 15:29

De 2de penalty was amper iets aan.die van Anderlecht ging heel graag naar de grond.als ze voor zoiets altijd moeten fluiten dan krijgen de teams op een wedstrijd 20 penalty's.ik vind de 2de echt geen penalty.

Die Vanaken komt van Lommel en dan bij zijn debuut gelijk 2x scoren bij Anderlecht nog wel, jonge speler ook nog is ook niet iedereen gegund.

Anderlecht had veel te veel kansen nodig om tot een doelpunt te komen, beetje een herhaling van eind vorig seizoen waarin de ploeg zich vaak zelf tekort doet.

29 juli 2013 om 01:19

Wie zijn er zoal bijgekomen en vertrokken?

29 juli 2013 om 11:48

in:
Acheompong
Bossin
Vico
Milivojevic
De Zeeuw

Uit:
De Sutter
Mbokani
Jovanovic
Iakovenko
Biglia
Safari
Godeau
Verboom
Odoi
Daf
Bigen-yusala
Jordan Garcia Calvete
Diarra
Juhasz
Wasylewski
Chavarria
Badibanga
Kabananga
Sterckx
Kabasele
Veselinovic
Vervoort

Ja, Lokeren verdiende wel om te winnen. Ze speelden op momenten echt mooi en verzorgd voetbal. Anderlecht deed het in de eerste helft lang niet mis, maar ze konden op geen enkel moment tonen dat ze de baas waren. Dat eerste doelpunt kwam dan ook letterlijk uit de lucht vallen, dankzij Tielemans die de actie opzette.

Daarna gingen ze helemaal de mist in. En dan hebben ze wel geluk (jawel, geluk) dat ze die twee strafschoppen krijgen, niks aan de hand als je het mij vraagt. Lokeren kreeg dan weer geen penalty.

Anderlecht zal echt nog aankopen moeten doen, want met deze ploeg komt het niet goed. Veel potentieel, dat wel. Maar als je voorzetten en corners van een 16-jarige moeten komen, dan zit er echt iets niet goed in die ploeg.

28 juli 2013 om 20:54

Die 16 jarige deed dat uitstekend, dus geen probleem

28 juli 2013 om 21:18

Dat zeg ik ook niet. Maar als je de topploeg van België bent, dan mag je je wel achter de oren krabben want iemand van 16 jaar mag niet zoveel verantwoordelijkheid krijgen. Ik snap het niet, want hij viel tenslotte in voor Kljestan. Niemand bij Anderlecht die het spel kon maken. Hoe komt het dat Canesin zo uit beeld verdwenen is? De keren dat hij speelde liet hij echt mooie dingen zien. Praet was nergens vandaag.

28 juli 2013 om 21:30

Canesin is een raadsel, Praet speelde een uitstekende eerste helft. En die nieuwe vm is er maar is pas na dit weekend speelgerechtigd. En als je die Tielemans ziet spelen dan weet je dat kwaliteit kansen moet krijgen ongeacht de leeftijd.

28 juli 2013 om 22:04

Herinner je je Lukaku nog?

Volgens mij heeft vd Brom het niet zo op Canesin. Vandaag zat hij met z'n mooie oorbellen in de tribune.

28 juli 2013 om 22:26

If you're old enough you're good enough zeker?

Het is wel leuk om een echt ketje zo te zien ballen. het grootste Brusselse talent sinds Kompany is een feit. Deze jongen is zo goed. Wel jammer dat hij naamgenoot is van die walrus van een Brusselse burgemeester xD.

29 juli 2013 om 01:40

Inderdaad. Ik herinner me nog een CL match tegen Celtic waar De Boeck rood kreeg en de 17-jarige Kompany gewoon als enige centrale verdediger ging spelen.

Mooie wedstrijd, Lokeren was de sterkste va de 2 maar Anderlecht heeft een paar dotten van kansen gekregen! Natuurlijk door een penalty een uitgelezen mogelijkheid maar de laat Gillet helaas voor Anderlecht liggen. Armenteros voegt echt werkelijk 0,00 toe aan deze ploeg, hij verprutst op het einde nog een kans door de bal amateuristisch van zijn voet te laten springen. Ook zijn voorganger in de 1e helft; Cyriac bakte er helemaal niks van. Dat jonge mannetje van 16 daarin tegen was voortreffelijk!

Anderlecht krijgt weer eens 2 penalty´s... Valse start voor Anderlecht al kunnen ze dit natuurlijk rechtzetten. Ik ben benieuwd of Zulte Waregem het Anderlecht weer lastig kan maken .

Bij de tweede penalty moest ik aan Verbeek van AZ denken. In Nederland zijn de scheidsrechters slecht maar in Belgie zijn ze nog slechter. Trouwens die assitent scheidsrechters hebben helemaal geen nivo.

Wat was die tielemans belachelijk goed

2de maande zestien zeiden ze op tv! Ze worden steeds jonger, op hun 19de de zitten ze al 3 jaar bij de selectie en willen ze een stap hogerop.. wel leuk en knap van dat jochie.
Het strafschoppen missen gaat gewoon verder echt lachwekkend! Jammer dat de andere belgische clus ook veel punten gaan laten liggen want niemand steekt er echt boven uit

echt belachelijk die strafschoppen, was in 100 jaar geen strafschop!

28 juli 2013 om 21:32

je mag veel zeggen maar die eerste was 100% strafschop. Die 2e was inderdaad een schwalbe al ben je als verdediger ook gewoon weg achterlijk om een speler op die positie zo in de rug te gaan lopen. (om het even waar op het veld fluiten ze dit altijd als duwfout)

Armenteros komt toch echt zwaar tekort voor Anderlecht. de eerste penalty was terecht maar de 2de niet. Ik snap niet dat Gillet die penalties trapt, hij heeft er in het verleden al veel gemist.

Ik vind het eigenlijk goed dat we verloren op die manier beseft van holsbeeck nog maar is dat ze dringend een diepe spits nodig hebben, armenteros heeft enkel een linkervoet. En cyriac is te bros om op te vertrouwen. Als mitrovic zou komen hebben we een toekomstige goalgetter vanvoor.
Ik hoop dat de matige wedstrijd van suarez een offday was want dit doet niet het beste vermoeden. OOk praet kon beter.
Deschacht zijn tijdperk is ook definitief over wat mij betreft!

Tielemans top!!!!! altijd splijtende verticale passes naar voren geven. moderne voetballer!
op basis van wat ik nu gezien heb, en de inkomende nakende transfers zou ik zo spelen.

proto
vdborre kouy nuyt lukaku
tielemans milivojevic
bruno praet suarez
mitrovic

bank mbemba vico de zeeuw...

paars wit mist weer eens een strafschop..is die beker is nog steeds niet leeg?

is toch bijzonder dat een 16 jarige in de basis staat bij anderlecht, echt mooi om dan ook nog te lezen dat hij het echt goed deed. Ik vind het leuk voor de belgen dat er nu veel talent is en er aankomt, hoop wel dat hij nog een paar jaar bij anderlecht blijft, maar geloof niet dat hij het nu al kan gaan maken in het buitenland(natuurlijk erg voorbarig, maar voor het geval er een buitenlandse topclub komt, zou ik dus niet doen).

28 juli 2013 om 23:02

die 16 jarige speler genaamd Tielemans is ingevallen, voor de basis is hij nog iets te jong.

Kut dat we onze eerste wedstrijd verliezen maar wat heb ik genoten van Tielemans.
Die jongen is pas 16 geworden in mei, koppelt techniek aan kracht, heeft doorzicht eist nu al corners en vrije schoppen op.

Af en toe heb je maar een paar balcontacten nodig om bij een bepaalde speler te zien dat hij iets magisch heeft. Het is van Kompany geleden dat ik zoiets zag bij Anderlecht.

Heb genoten van de westrijd. Vooral van de youngsters met Youri Tielemans op kop. Amper 16 jaar sinds 7 mei en nu al vrije trappen, corners nemend als de beste. Je mag hem natuurlijk niet opbranden en het is nog maar de eerste wedstrijd maar als hij zo voortdoet is Biglia vlug vergeten.

Het valt mij op dat de youngsters volop hun kansen krijgen. Niet alleen bij Anderlecht maar ook bij de andere ploegen. Club Brugge, Standard, Genk, Gent en alles daaronder. En dat is een positieve evolutie dat al sinds enkele jaren aan de gang is maar de in e eerste wedstrijden toch een redelijk aantal -21 jarigen die op het veld staan.

Tielemans was inderdaad zalig goed. Alleen zullen ze bij Anderlecht nog beklagen dat ze Mboyo niet gekocht hebben. Hij kan tenminste penalty's trappen ...

29 juli 2013 om 00:20

.

29 juli 2013 om 17:03

Gent vroeg gewoon veel te veel voor Mboyo, 5 miljoen is gewoon te veel voor een 26 jarigen..

Leuke tweede helft, dat zeker. Anderlecht speelde bij momenten zwak, er zat echt totaal geen idee achter. Toen Jacobs trainer was kreeg die vaak kritiek omdat hij zogezegd zonder idee speelde en gewoon wachtte op een flits van een van zijn beste spelers, maar vandaag vond ik het niet anders. En als Suarez dan een zwakke wedstrijd speelt, wordt het natuurlijk moeilijk. Die jongen moet je nog wat tijd geven, tegen september staat die er wel. Vooral diep in de spits en centraal op het middenveld (niet toevallig de posities waar Mbokani en Biglia vertrokken) was het slecht. Cyriac is zeker een goeie aanvaller, maar moet zich nog terug in vorm spelen na zijn blessure en is beter in een 2-spitsen-systeem. Armenteros komt ruim te kort, die heb ik in die hele tweede helft geen bal zien raken. Blijft zonde dat ze Mboyo niet gehaald hebben, die past perfect. Die Mitrovic van Partizan is natuurlijk ook een steengoede voetballer, maar is ook maar 18 en zal zich moeten aanpassen.

Centraal op het middenveld wordt Biglia als patron duidelijk gemist. De Zeeuw vond ik schandalig zwak, als die er volgend weekend nog instaat begrijp ik het echt niet. Kljestan is de onzichtbare kracht, daarnaast moet dan die Milivojevic komen (ziet er wel een goeie uit op youtube), al moet Thielemans daar ook zijn kansen krijgen. Grootste talent in jaren wordt gezegd, en dat is er aan te zien. Is iets minder zuiver dan Biglia, recupereert ook minder ballen, maar legt wel veel meer risico in zijn passing. En trapt magistrale crosspasses. Ideaal duo met Kljestan denk ik, ook al is hij nog maar 16. Maar misschien is die Milivojevic ook wel zo goed, we zullen zien.

De andere jongeren waren trouwens ook goed. Praet blijft geniaal, al moet hij nog meer aan de bal komen vind ik. Bruno speelde niet super, maar is toch weer bepalend. En die jongen geeft zich helemaal volledig. En voor Mbemba zijn debuut bestaat maar een woord: subliem. Nog beter dan Thielemans vond ik. Hij heeft alles om de opvolger van Kouyaté te worden. Veel jonge talenten dus, dat is zeker leuk. Maar zonder versterking mét ervaring haalt Anderlecht nooit top-2 dit seizoen.

En Lokeren verdient ook wel wat lof, want die speelden meer dan goed. Vanaken is een supertalent, was de voorbije jaren bij Lommel al veruit de beste. Achterin staat het goed, en op de positie van aanvallende middenvelders heeft Lokeren echt weelde (vanaken, Leko, Patosi, De Pauw, Dutra, Walter, Remacle, Saglik...). Als Harbaoui eindelijk eens een killer wordt dit seizoen en meer dan 20 goals maakt, doet Lokeren volgens mij -echt waar- mee voor top-3.

Inderdaad belachelijk hoeveel penalty

Wat een amateurs daar bij Anderlecht, zowel spelers als bestuur. Dit zag je gewoon aankomen dat ze gingen verliezen. Je verkoopt eerst al je sterkhouders ( mbokani, jova, de sutter, biglia, iakovenko) en nog een reeks nuttige wisselspelers om dan vervolgens niemand aan te trekken. Hoe dom kan je zijn. Denken ze nu echt dat ze dit gingen opvangen met al die jeugdspelers? Van Holsbeeck heeft zwaar gefaald, hoe kan je nu op vakantie gaan tijdens de belangrijkste periode van het jaar? Ja, nu gaan ze rap rap wat spelers aantrekken maar tegen dat ze aangepast en ingespeeld zijn zitten we al een paar maanden verder. Het seizoen is nog maar net begonnen en ze kunnen al achtervolgen en de CL wordt sowieso een ramp. Gillet was vorig jaar de grootste knoeier als het op strafschoppen aankwam, waarom laat je die dan nog trappen, kies dan iemand anders gvd. Wat Deschacht betreft, ik snap echt niet wat die kerel nog bij Anderlecht doet, zowel aanvallend als verdedigend is hij drama.

Ik weet niet of je hier links mag plaatsen maar als het niet mag verwijder je deze maar.

http://www.youtube.com/watch?v=iit27gfpzmi

Het 16-jarig talent van Anderlecht Youri Tielemans met commentaar van een Nederlander

Schitterend gewoon

Heb net de samenvatting gezien, die Van Aken en die Tielemans lieten behoorlijk wat talent zien.
Bizar eigenlijk dat Anderlecht weer 2 penalty's heeft.

Weet iemand toevallig even snel hoeveel penals A'lecht vorig jaar gekregen heeft, en hoeveel ze daarvan gemist hebben?

Aan het einde van vorig jaar was het ook al niet best wat Anderlecht liet zien, Als vdb dit zo door laat gaan, kon het wel eens een zeer pittig jaar gaan worden.

Kheb geen beelden gezien, maar als Brugge fan kan ik alleen maar tevreden zijn met een verlies van anderlecht.

29 juli 2013 om 13:05

Idd ook al zouden jullie al 8 jaar geen titel ofzo halen,als Anderlecht verliest met een jong team is je weekend goed he jongen

Op naar de volgende wedstrijd.
Wat vanden Brom vertelde was correct, de oudere spelers hebben gefaald.
3 spelers die hun debuut maakten, waarvan de 2 jonky's het super gedaan hebben.
Mbemba heeft niet echt fouten gemaakt.
Tielemans, mjah, zoals we hierboven kunnen lezen was echt super.
Bruno doet verder zoals hij bezig is, gewoon goed zijn.
Praet was gewoon, niet super, niet slecht.
en deze jonky's hebben gewoon het spel gedragen.

Proto, Gillet, Suarez en Nuytinck, dat komt wel goed, die zijn aan het opwarmen tegen september.
Met vico en Acheompong nog 2 prima buiten spelers.

Lukaku eens onder zijn voeten geven en dan op plaats van Lb.

Volgens mij enkel nog een vlotscorende spits nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren