Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geïmponeerde Romano zet topclubs op scherp met post over Oranje-international

Laatste update:

Fabrizio Romano is diep onder de indruk van Jeremie Frimpong. De Nederlandse back wist Bayer Leverkusen donderdagavond voor een nederlaag tegen West Ham United te behoeden door in de 88ste minuut de 1-1 eindstand op het scorebord te zetten.

Door het gelijkspel verlengde die Werkself de ongeslagen reeks naar 44 (!) wedstrijden in alle competities. Daarmee werd het record van Juventus van mei 2011 tot mei 2012 uit de boeken geschoten.

Nog belangrijker: Frimpong en Leverkusen staan door de remise en de 2-0 zege in het heenduel in de halve finale van de Europa League, waar ze het opnemen tegen AS Roma.

Romano is duidelijk onder de indruk van de aanvallende inbreng Frimpong. Zo nu en dan licht de Italiaanse transfermarktexpert spelers op zijn account op X uit die bezig zijn aan een indrukwekkend seizoen. Donderdagavond was het Frimpong die lof kreeg toebedeeld.

“Jeremie Frimpong staat na zijn doelpunt tegen West Ham United op 13 goals en 11 assists. Hij is dit seizoen al bij 24 doelpunten in alle competities betrokken als rechtsback”, schrijft Romano, gevolgd door een emoji van een tornado.

Met zijn late treffer tegen West Ham zal Frimpong zich alleen maar meer in de kijker hebben gespeeld bij verschillende Europese topclubs. BILD meldde eerder deze week dat de Oranje-international de interesse heeft gewekt van Real Madrid. De wingback van Leverkusen wordt al langere tijd in verband gebracht met een zomers vertrek en heeft naar verluidt een afkoopsom van veertig miljoen euro in zijn contract.

Zijn uitstekende prestaties zorgden er eerder ook al voor dat Frimpong in verband werd gebracht met Manchester United, Arsenal en Bayern München.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Momenteel de best presterende nederlander, alleen koeman wil het niet in zien en heeft liever zijn vriendje dumfries. Dat was de reden dat frimpong het met 4 verdedigers mocht laten zien, waar zijn sterke punten niet tot recht komen en dumfries mocht starten in de 5mans verdediging

19 april 2024 om 08:15

Eerlijk is eerlijk, Dumfries levert altijd in oranje. Of dat nu in 433 is of 532. En Frimpong bakte er de laatste keer niet zoveel van. Dat je niet aan het systeem gewend zou zijn vind ik dan een beetje makkelijk.

Dat mag geen reden zijn om er helemaal niets van te bakken.

19 april 2024 om 08:22

Alleen Dumfries levert niet altijd. Als je Frimpong wilt afrekenen op die wedstrijd kun je Dumfries een wedstrijd erna ook afrekenen want daar speelde hij ook bagger.

19 april 2024 om 09:11

Maar wat zou je nu op dit moment van Koeman willen @kieftenbeld & @arsenal890?

Ik vind het echt super raar, elke keer als er onderwerp gaat over Frimpong dat Koeman erbij gehaald wordt.

Waarom kunnen we niet zeggen, goed bezig dat wordt jaren goed bezet in Oranje straks?

19 april 2024 om 09:32

Ik zou willen dat Koeman de beste spelers opstelt en niet kijkt naar wie zijn vriendjes zijn.

19 april 2024 om 09:36

@Mr_knowledge wat ik van koeman zou willen is dat die de best presterende spelers op clubniveau laat renderen in oranje. Spelers uit het midden oosten thuislaat en gaat kijken naar vorm ipv verleden

19 april 2024 om 09:42

Dat snap ik ook wel, maar op DIT Moment is er niks van Oranje?

Wie er gaat spelen, dat weten we nu niet. Voor mij is het vreemd, Frimpong doet het geweldig bij zijn club. Hij zit ook in selectie van Nederland, of hij gaat spelen of niet dat weten we niet.

Ik vind ook wel dat Zirkzee mee moet ipv zo'n Weghorst en liever Maatsen dan een Blind. Alleen is het voor deze onderwerp niet van belang.

19 april 2024 om 10:02

Mentalist

Dat is echt compleet onjuist.

Op het WK was Dumfries echt één van de zwakste schakels. Zelfs tegen USA toen Dumfries een lager passingspercentage dan (volgens mij) 60 procent had en Blind een perfecte wedstrijd speelde wisten mensen het nog zo te draaien dat Blind de kneus van de wedstrijd was.

Ik was eerder sceptisch, maar door het presteren van Frimpong en Maatsen t.o.v. Dumfries en Hartman zou ik toch sterk gaan overwegen om met 5 achterop te gaan spelen.

Wellicht wordt je andere man in vorm - Koopmeiners - dan ook nog nuttig voor Oranje!

19 april 2024 om 10:43

@shenkie: Dat is wel een beetje een schraal voorbeeld haha. Tegen USA wonnen we met 3-1 en Dumfries noteerde 2 assists en 1 goal: hij was dus bij alle doelpunten direct betrokken. Dan kun je 60, 70 of 80 procent passnauwkeurigheid hebben maar dan heb je gewoon goed gepresteerd, simpel zat. Blind speelde ook een uitstekende pot toen overigens (ook een goal en een assist).

Verder ben ik overigens absoluut voorstander om Frimpong te laten spelen in de nationale ploeg hoor. Hoewel Dumfries overall gezien een van de betere spelers van Oranje was de afgelopen twee jaar liggen de verhoudingen nu toch wel anders: Dumfries is vaak reserve bij Inter en Frimpong is momenteel gewoon een van de beste rechtsbacks ter wereld met krankzinnig goede stats.

19 april 2024 om 10:54

Sanderr

Excuus dan zou ik wel eens de verkeerde wedstrijd voor ogen kunnen hebben. Er was er sowieso 1... denk dan Senegal of Ecuador. Maar zijn WK was sowieso op USA na dan niet best.

Overigens ben ik absoluut fan van Dumfries... maar ik vind dat je je systeem moet aanpassen op je beste spelers en daar behoort Frimpong nu gewoon bij en aangezien andere mensen in vorm: Maatsen en Koopmeiners in een vergelijkbaar systeem spelen.....

19 april 2024 om 12:20

Wat mij betreft hoeft Dumfries niet uit de basis mentalist, maar de stelling: ''dumfries levert altijd in oranje'' is simpelweg niet waar. Dumfries levert vaak in Oranje, dat klopt. En ik vind zeker dat prestaties in Oranje zelf ook van belang zijn voor de keuze iemand te laten spelen, mits deze wel enigszins recent zijn (wat bij Dumfries zeker wel het geval is).

Alleen wat jij over Frimpong zegt is dan ruimschoots oneerlijk. Want dat systeem maakt wel degelijk uit. Dumfries zijn mindere wedstrijden waren ook geregeld in de 433 en zijn betere wedstrijden in de 532. Het systeem maakt dus ook echt wel uit. Frimpong had zelf het absoluut beter moeten doen, dat ben ik wel met je eens. Maar de manier waarop hij zijn kans kreeg, was alsof hij het met 2-0 achter moest doen om Koeman te kunnen overtuigen. Dat is waar velen over vallen.

En even om het eerlijk te houden t.o.v. de afgelopen 2 interland: Frimpong bakte er in de 433 niet zoveel van, Dumfries was in zijn geprefereerde 532 tegen Duitsland ook bagger.

19 april 2024 om 12:32



Wijnaldum was de laatste wedstrijd wel weer van een prima niveau daar moet je gewoon eerlijk in zijn. Je mag hem zeker meenemen maar opstellen zou ik niet doen. Frimpong presteert geweldig maar ik snap de keuze voor Dumfries ook wel. Ik zou zelf zo spelen als ik Koeman was.depay indien hij fit is anders denk ik dat de enige goede optie brobbey zal zijn.

Verbruggen
Dumfries
van Dijk
Ake
Maatsen
de Jong
Simons
Reijnders
Malen
Depay
Gakpo
19 april 2024 om 14:32

Shenkie,

ik snap niet dat nu iedereen alleen maar in 2 systemen kan denken. In 2008 en 2010 speelde we 4/5/1, waarbij we 2 toernooien goed gepresteerd hebben. Nu Louis het iets anders deed, loopt de hele mute weer achter dat idee aan.
We zouden ook een sterk 4/5/1 op het veld kunnen toveren, waarbij we door aanvallende kracht de defensie ontlasten.

19 april 2024 om 15:00

Shenkie,

Je doet gewoon een armoedige poging om ons aan te praten dat Dumfries het niet goed doet in Oranje en dat hij per direct vervangen moet worden door Frimpong. Je gaat zelfs zover dat je een Blind die aantoonbaar de slechts presterende linksback is van Oranje beter te noemen.

Frimpong is een erg goede speler en die krijgt zijn kans heus nog wel. Sterker nog. Als Oranje daadwerkelijk met 5 verdedigers gaat spelen zou ik hem als linksback neerzetten en Dumfries gewoon op zijn eigen positie. Dan kan Blind eindelijk een keer thuisblijven want die kan al heel lang niet meer als linksback, helemaal niet als linker wingback en als CV hebben we veel betere spelers.

19 april 2024 om 08:15

leuke tekst, maar Dumfries levert al tig jaar in Oranje. Je doet nu alsof het vriendjespolitiek is, maar als je presteert zoals Dumfries in Oranje, kan je als bondscoach moeilijk om hem heen

19 april 2024 om 08:50

Ik vind het gewoon raar dat een wisselspeler van inter in de basis moet bij het nederlands elftal. Maarja dumfries, wijnaldum en depay zullen toch altijd spelen onder ome ronald. Dan maakt vorm toch niet zoveel meer uit opeens.

19 april 2024 om 08:56

Jij kunt het raar vinden, ander doen dat niet. Het dan op vriendjespolitiek gooien en denigrerend doen over iemand die nogal wat heeft betekend voor het Nederlands voetbal geeft mij de indruk dat jij helemaal in deze tijd past van extreem gedrag van zeurende kinderen die hun zin niet krijgen.

19 april 2024 om 08:59

Wijnaldum zit er voor het eerst sinds lange tijd bij, dus hoezo hij speelt altijd?

19 april 2024 om 08:59

populistisch gelul. Het is niet dat Dumfries keer op keer faalt in Oranje.

19 april 2024 om 09:01

Aah ja ik vind het allemaal best. Blind die 4x per wedstrijd voorbij gerend gaat worden, depay die 10x de bal gaat verspelen, wijnaldum die verstoppertje gaat spelen. Dumfries die blind gaat draven, om een slechte voorzet af te leveren. Kan niet wachten op het ek en wat voor smoesjes ze klaar hebben staan. Gelukkig gaan de beste nummer 3's ook nog door, anders gingen we er gwn af

19 april 2024 om 09:02

Ja koeman moest wachten op het goede moment met blessures, nu die eenmaal geselecteerd is en dan nog een goaltje scoort, weet je dat hij in de basis gaat staan

19 april 2024 om 09:13

Gisteren stond frimpong overigens gewoon rechtsbuiten. Dat is wel even wat anders fan in een 433 als back spelen. Maar ook als rechtsbuiten is het een serieuze optie op die mager bezette plek met alleen Malen

19 april 2024 om 09:21

Enorm onzinnig om al deze spelers op dezelfde hoop te gooien waarbij iedereen zit dat Blind al 5 jaar passé is, Wijnaldum wonder boven wonder geselecteerd werd en Depay (de bijna all-time topscorer) de beste spits is die we hebben.

Als klap op de vuurpijl ook nog even Dumfries in hetzelfde verhaal betrekken terwijl die gewoon constant levert in Oranje en op basis van geleverde diensten helemaal geen vreemde keuze is.

Kan ook niet wachten totdat lui zoals jij weer in de hekken springen zodra Depay scoort of Dumfries een assist aflevert. Kijken welk smoesje jij dan gaat verzinnen.

19 april 2024 om 09:26

@Kieftenbeld, zeg gewoon dat je Koeman niet mag, zonder allerlei drogredenen en onwaarheden erbij te verzinnen.

19 april 2024 om 08:17

De best presterende Nederlander bij zijn club ja net als Xavi Simons. Oranje is echter van een andere orde. “zijn vriendje Dumfries” Beetje denigrerend voor de man die al jaren de meest constante international is. Verder zal Frimpong echt wel meegaan naar Duitsland, dus maak je niet druk.

19 april 2024 om 08:29

Ik heb ook liever Frimpong, maar dat hij Dumfries niet laat vallen is echt totaal niet raar, gezien de prestaties van Dumfries in oranje.
Het gezeik op Koeman wordt een beetje flauw. Hij doet logischere dingen dan zijn 3 voorgangers

19 april 2024 om 08:40

Een bankzitter van Inter basis laten spelen ten voordele van de beste wingback ter wereld vind ik wel een gekke keuze.

Als hij met wingbacks gaat spelen trouwens. Wat me wel de beste optie lijkt onderhand.

19 april 2024 om 09:00

Je doet nu net alsof het al in beton gegoten is, maar Frimpong zat er eerst niet bij om een terechte reden. Nu is hij geselecteerd en maakt hij net zo goed kans om te spelen.
Ik vind het wel mooi dat Koeman trouw is aan spelers die onder hem goed presteren. Dat zorgt juist voor vertrouwen bij spelers. Dat gewisseld bij de keepers door Van Gaal maakte de keepers alleen maar zenuwachtig. Bang om een fout te maken.
En ja, mocht Dumfries even minder gaan in oranje of een blessure krijgen dan moet Frimpong zijn kans pakken.

19 april 2024 om 09:01

Ja en vervolgens wordt je met Frimpong op de back weer helemaal dronken gespeeld omdat hij verdedigend niet aanwezig is en dan mag Dumfries zeker weer opdraven?

Vraagje: Waarom zou je uitgerekend de schakel die vaak wél loopt in het NL elftal vervangen?

19 april 2024 om 09:02

Frimpong moet gewoon eens een kans krijgen. Dat dat nu eigenlijk nog steeds moet gebeuren is een zwaktebod vanwege Koeman.

19 april 2024 om 09:03

@Zeitgeist,

Omdat er nu iemand is die nog beter is dan Dumfries. Lijkt me niet zo moeilijk.

19 april 2024 om 09:32

Nou, zo makkelijk is het anders ook niet? Frimpong presteert ontzettend goed bij zijn club, in zijn specifieke situatie. Dumfries speelt bij zijn club wat wisselvallig, maar levert in Nederland vrijwel altijd. Voor mij is het een beetje appels en peren vergelijken en om die reden snap ik wel dat Koeman niet zomaar 1 van zijn beter presterende spelers uit de basis haalt.

19 april 2024 om 09:40

Normaal geef ik je gelijk. Echter spreken we niet over een of ander talentje. We spreken over de best presterende wingback ter wereld.

Als hij een systeem met wingbacks speelt, wat naar mijn mening onderhand wel moet, dan moet je Frimpong kansen geven. Hoe goed Dumfries het ook doet.

19 april 2024 om 10:06

Dat ligt eraan waar Koeman de nadruk op wil leggen. Aanvallend levert Frimpong meer, verdedigend levert Dumfries meer. Koeman is een voorzichtige, behoudende coach. Die wil defensieve zekerheid. Daarom kiest hij voor Dumfries en dat is - in zijn tactiek - een begrijpelijke keuze. En dan is het voor Koeman helemaal mooi meegenomen dat Dumfries aanvallend ook nog eens af en toe zijn graantje meepikt.

19 april 2024 om 12:31

Deels waar Onsberry. Echter, waarom kiest Koeman dan geregeld voor Blind als linkerwingback? Dat is namelijk absoluut geen defensieve keuze, omdat juist daarin Blind op die positie echt tekort komt. Ik snap het defensieve aspect wel hoor. Alleen in mijn optiek slaat Koeman daarin door. Hij speelt 532 om defensief minder kwetsbaar te zijn, maar voert dat zover door dat je aanvallend nauwelijks meer goed spel kunt spelen.

Het normale idee achter een 532 is dat je juist met je wingbacks kunt uitbreken, zonder dat je achterin grote gaten achterlaat. Dan is het dus vreemd om defensieve kwaliteiten op de wingback te prefereren. Wat Koeman dan ook nog eens extra doet, is van zijn 3 middenvelders er 2 verdedigende/statische op te stellen. Feitelijk speelt Koeman dus vaak met 6 tot 7 verdedigend ingestelde/controlerende spelers. Daarom loopt die 532 voor geen meter, omdat je daardoor compleet geen aanvallende uitlaatkleppen meer hebt.

Met de 532 zou je juist vanuit de omschakeling een overtal situatie moeten hebben, juist vanwege die wingbacks. Onder Koeman eindigen wij met Oranje in een omschakeling 9 van de 10 keer in een ondertal situatie voorin. Dan wordt het gewoon extreem moeilijk.

19 april 2024 om 08:52

Omdat Koeman ook kijkt naar meer dan alleen je manier van spelen. Op een toernooi als een EK en WK krijg je met heel andere druk en belangen te maken. Daar is ervaring 10x belangrijker dan bij een clubcompetitie, waar het misschien pas spannend wordt richting een kampioenschap of degradatie. Op een toernooi moet je elke wedstrijd leveren, binnen een groep die blind op elkaar kan vertrouwen omdat ze al heel lang samenspelen. Daarom zal Koeman in een kwalificatiereeks ook niet snel een echt nieuwe speler erbij halen, tenzij hij echt een groot probleem heeft op een positie. Het is allemaal niet zo ingewikkeld, vriendjespolitiek en complottheorie. Gewoon gezond boeren verstand.

19 april 2024 om 14:32

Om die reden zal Maatsen ook niet meegaan naar het EK. Oranje is voorzien met Aké, Blind en Van de Ven.

19 april 2024 om 10:05

Ik snap niet dat je de hele tijd leest dat spelers vorige oefeninterlands op suboptimale posities hebben gespeeld en dat dat Koeman wordt aangerekend. Dat is toch exact wat je moet doen in die fase, kijken waar de zwaktes zitten en hoe spelers zich in een andere rol voelen. Dat Frimpong met 5 man uit de voeten kan rechts weten we wel, kijk maar eens een potje Leverkusen. Zinloos om dat nog eens te testen. Je wilt juist weten waar zijn zwakten liggen. Ik snap die kritiek niet. Je test ook de spelers waar je over twijfelt, zoals Wijnaldum en Blind. In de directe aanloop naar het toernooi ga je het vaste team zien, nu doe je een stresstest om straks de juiste keuzes bij de definitieve selectie te maken.

19 april 2024 om 11:36

Frimpong is aanvallend geweldig. Super belangrijk voor zijn team met veel assists en goals.
Verdedigend blijft hij gewoon minder dan bijvoorbeeld Dumfries, die op zijn beurt ook veel waarde toevoegt aanvallend gezien.

Beide zijn aanvallend sterk, maar Dumfries is verdedigend gewoon veel beter.
Het is een luxe positie voor Koeman en ik snap dat je tegen sterke landen ook een sterke verdedigende back wilt hebben.

19 april 2024 om 15:09

Is het wel eens bij je opgekomen dat Leverkusen week in en week uit met dit systeem speelt en ook op deze manier traint? Sterker nog dat ze heel hun selectie daar op in hebben gericht en de selectie op hebben aangekocht?

Oranje heeft veel spelers die zelden of nooit in het systeem van Leverkusen spelen. Dus begrijpelijk dat Koeman niet standaard voor dat systeem kiest. En om nou speciaal voor Frimpong dit wel te doen gaat misschien wat ver.

Het zou zomaar kunnen dat Frimpong het geweldig doet juist bij Leverkusen. Net zoals Donny vd Beek het geweldig deed bij Ajax onder Ten Hag in dat systeem. Hij laat nu ook zien dat hij bij andere teams helemaal niet zo goed past.

Zal hij niet ook nog een seizoen willen blijven? Dan kunnen hij, Wirtz en Alonso lekker samen aan het einde van volgend seizoen vertrekken. Het zou zonde zijn als een aantal belangrijke spelers alsnog vertrekken.

Aan de andere kant zijn Arsenal en United wel goede clubs voor Frimpong, in ieder geval clubs waar hij lachend als de beste back binnenkomt. Qua speelstijl denk ik dan dat Arsenal beter bij hem zou passen dan United.

19 april 2024 om 08:19

Zo werkt dat helaas in het topvoetbal. Ze kunnen de treble nog pakken om hun vorm te onderstrepen. Maar over een paar jaar zie je o.a. spelers als Frimpong, Palacios, Wirtz en Boniface allemaal in de top.

19 april 2024 om 08:35

Nee eens, maar met een beetje naïef optimisme zou het een mooie gedachte zijn als Leverkusen hier en daar nog wat versterkingen bij elkaar weet te kopen aankomende zomer en dan een gooi kan doen naar nog een Bundesliga of zelfs een CL.

19 april 2024 om 12:30

Ja en dan win je misschien nog een keer de Bundesliga, al kan ik me bijna niet voorstellen dat Bayern zich weer zo de kaas van het brood laat eten (en ik verwacht ook wel wat meer weerstand vanuit Dortmund).

Maar de CL? Die gaan ze natuurlijk nooit winnen met deze selectie. Daarvoor heb je een elftal vol met spelers van het niveau Wirtz/frimpong nodig en dat gaan ze niet klaarspelen.

Slecht nieuws voor Koeman. Ik heb het gevoel dat hij Frimpong helemaal niet wilt selecteren.

Ik hoop dat hij naar Arsenal gaat en White centraal gaat staan. Verandering van tactiek en dan kan Frimpong ook saka helpen wanneer hij steeds door 2 man gedekt wordt.

19 april 2024 om 12:22

Waarom zou je White centraal willen dan? Want je duo Gabriel - Saliba is juist zeer complementair. White is niet beter dan Saliba in mijn optiek. En als LCV is hij minder geschikt. Dus waarom zou je dat willen?

19 april 2024 om 12:29

Als backup

Wat een stats. Deze jongen mits hij de goede keuzes blijft maken, gaat een grote worden. In Nederland gaan ze hem de kans niet geven zo lang de Koemans, Van Gaals, Dick advocaten en de Frank de Boers trainer zijn. Zij stellen liever hun vriendjes uit de Eredivisie en spelers die over hun top zijn op het veld.Andere krijgen meerdere kansen een ander krijgt er maar 1 en niet eens op zijn eigen positie.Ben steeds meer tot de conclusie gekomen, dat Nederland matig presteert de laatste 10 jaar en dat dat alles te maken heeft met de onbekwame trainers van de laatste jaren.Veel spelers die het fantastisch doen bij hun club komen nauwelijks uit de verf in NL. Het gebrek aan kennis om deze jongens in hun kracht te laten voetballen ontbreekt. Daarbij gewoon flinke vriendjes politiek.Je kunt mij van alles wijs maken, we hebben het gehad met Seedorf, met Van Nistelrooy (wel in mindere mate) en nu ook met Frimpong.

Koeman is echt een vriendjespolitiek trainer .
Depay heeft dit seizoen weinig tot niks laten zien is eigenlijk grotendeels geblesseerd geweest maar gaat zo en zo mee en zal ongetwijfeld spelen mist hij fit is ongeacht in welke vorm hij verkeerd .
Wijnaldum terug halen die al 3 jaar geen pepernoot raakt , gaat hij op zeker meenemen omdat dit zijn laatste kans is op een groot toernooi en Koeman hem dat gunt .
Frimpong opstellen in een 433 formatie terwijl Koeman weet dat je hem in een 532 formatie moet laten spelen waardoor Dumfries gewoon op rechts kan blijven staan ongeacht of ze 433 of 532 spelen .
Blind die het allemaal niet meer kan belopen maar er toch nog steeds bij zit en ook mee gaat daarom denk ik echt dat hij Maatsen niet meeneemt .
Koeman had heeft de ballen niet om door te selecteren ik hoop ook echt dat we aan de laatste maanden met Koeman bezig zijn en er snel een nieuwe bondscoach komt .
Eentje die de bezem door de selectie haalt en aan een nieuw elftal gaat werken .

19 april 2024 om 09:30

Hahah Koeman heeft veel meer door geselecteerd dan zijn 3 voorgangers.
En als je het echt raar vindt dat Depay onder hem vertrouwen krijgt dan snap je het niet. Levert altijd in oranje.
Maatsen speelt de laatste tijd goed, maar was bijvoorbeeld tegen PSV heel matig. Tsja dan overtuig je de bondscoach nog niet, maar zal er de volgende keer echt wel bij zitten.
En dat Koeman Frimpong bewust opstelde bij 433 is echt een aanname van niks. Ofja meer een soort conspiracy theorie geleuter.

19 april 2024 om 12:25

Eens hoor Fr010frdam. Dat het ''bewust'' was is ook complete onzin. Echter, volgens moet jij het ook wel eens kunnen zijn met het feit dat het wel een domme keuzes was van Koeman. Dat is volgens mij een terechte conclusie. Er was namelijk geen enkele aanleiding om het op deze manier te moeten doen. Dumfries speelt bij Inter ook in een 532, maar heeft bij PSV hele seizoenen in 433 gespeeld en dat ook in Oranje gedaan. Frimpong heeft juist zeer weinig 433 gespeeld, maar is wel geweldig in vorm in een 532.

Waarom zou je het dan omdraaien, als je de kwaliteiten van Frimpong met je eigen ogen in Oranje wil zien? Ik vond het vooral gewoon een ondoordachte keuze van Koeman.

Als je met 5 verdedigers speelt en aanvallend, wat ik hoop, moet je gewoon met Frimpong en Maatsen spelen. Met 4 verdedigers zou ik Aké en dumfries weer opstellen. Het licht er dus vooral aan wat Koeman denkt te gaan spelen dit EK.

Hoe Frimpong het bij Leverkusen invult kun je gewoon geen back meer noemen. Het is zelfs voor een 5-3-2 of 5-2-3 een enorm aanvallende wingback die vaak ook al enorm hoog op het veld staat in plaats van dat hij er komt zoals een dumfries. Als de tegenstander van Leverkusen countert of in de aanval is dan vind ik hem vaak niet eens in de buurt van de verdediging te bekennen. Naar mijns inziens is zo'n speler alleen in te passen in een team wat erg op elkaar ingespeeld is en waarbij de drie centrale de hele laatste linie kunnen bespelen zoals bij Leverkusen of een city. In Nederland zou dat in potentie moeten kunnen met de verdedigers die we centraal hebben, al vind ik de rechterzone dan wel een vraagteken, want de ligt heeft al vaak genoeg bewezen dat hij daar totaal niet geschikt voor is. Vd ven, v dijk, ake zou kunnen maar dan heb je een linkspoot in je rechterzone, er vanuit gaande dat v dijk altijd centraal blijft.

Zet deze speler ergens op rechts neer. Voor achter het maakt niet uit maar een Ek win je niet met een elftal vol de Rhoons en Schoutens. Ben wel klaar met die Koeman en zijn selectieproces.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren