Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geertruida verschijnt na vertrek van verdediger weer op de radar bij Bayern

Laatste update:

Lutsharel Geertruida is weer in beeld bij Bayern München, zo weet de Italiaanse transfermarktjournalist Gianluca Di Marzio dinsdagmiddag te melden. Nu Benjamin Pavard op weg is naar Internazionale, wil de ploeg van manager Thomas Tuchel nog voor de deadline van komende vrijdag een vervanger binnenhalen en het denkt nu dus aan Geertruida.

Hoe concreet de interesse van Bayern is, wordt vooralsnog niet duidelijk. De recordkampioen van Duitsland gaat Pavard kwijtraken aan Inter en is op zoek naar iemand die zowel op de rechtsachterposisitie als centraal achterin uit de voeten kan. Pavard wordt naar verwachting woensdag medisch gekeurd in Milaan. Bayern houdt 32 miljoen euro over aan de deal.

Der Rekordmeister wordt deze week ook nadrukkelijk in verband gebracht met Trevoh Chalobah. De mandekker van Chelsea geldt als goedkoper alternatief voor Geertruida, daar de Engelsman nog maar een contract heeft tot medio 2024 op Stamford Bridge. Chalobah heeft tevens aangegeven niet van plan te zijn om zijn verbintenis te verlengen, waardoor Chelsea hem het liefst nu al verkoopt.

Vorige week meldde het Duitse TZ al dat Bayern interesse heeft in Geertruida. Volgens het medium heeft de Duitse kampioen zelfs al contact opgenomen met de entourage van de Oranje-international. Geertruida ligt tot medio 2025 vast in Rotterdam-Zuid en moet naar verluidt ongeveer veertig miljoen euro opleveren. Nu de transfer van Pavard naar Inter in kannen en kruiken is, lijken Feyenoord-fans alsnog te moeten vrezen voor een vertrek van Geertruida.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu moet Feyenoord gewoon 70 mil vragen. Te laat voor een (goede) vervanger

29 augustus 2023 om 15:27

Ik denk dat als Bayern 35m biedt hij gewoon weg is hoor. En natuurlijk wordt hij dan gemist maar met Nieuwkoop heb je een vervanger en daar kan dan nog iemand bij komen. Als Slot Pedersen vorig jaar kon inpassen in een goed draaiend elftal moet dat in het ergste geval met een andere technisch mindere speler ook zeker kunnen. Je gaat hem dan wel missen maar 35 miljoen zou een bedrag zijn wat Feyenoord echt niet kan afslaan.

29 augustus 2023 om 15:30

Dat denk ik idd ook. Ik denk zelfs dat er afspraken gemaakt zullen zijn met kamp Geertruida toen Leipzig op het allerlaatste moment de stekker eruit trok. Nino staat in principe als centrale verdediger standby, alleen rechtsback is nog onbekend.

29 augustus 2023 om 15:33

Met leipzich mikte feyenoord al op 35 en daar leken ze wel uit te komen totdat daar iemand een blessure kreeg. Denk niet dat ze daar nu een paar dagen voor het einde van de transfermarkt dan nog mee akkoord gaan. Slot had het met de persconferentie voor almere al over dat er nu nog wel spelers aan getrokken of verkocht konden worden. Maar dat dat normaal wel voor hogere prijzen gaat dan een paar weken geleden.

29 augustus 2023 om 15:34

30-40 mil is weliswaar zijn waarde, maar zo vlak voor einde transferperiode is dat wel zuur

29 augustus 2023 om 15:57

En vergeeg niet dat Geertruida nu wel echt tot grote hoogtes stijgt en het echt wel een verschil is met Nieuwkoop om de CL in te gaan. Ook met de speelwijze van Slot dat Geertruida meer als een CDM speelt tijdens de opbouw.

29 augustus 2023 om 16:19

Het zuinige Bayern kennende zouden ze 26 miljoen bieden, net boven het bod van Leipzig. Minimaal 45, een belachelijk hoog bedrag, maar een vervanger is bijna niet te regelen. En Nieuwkoop is echt geen Geertruida hoor, een goede back-up maar dat is het.

29 augustus 2023 om 15:45

Goede vervanger hebben ze al met Nieuwkoop. Ze moeten een back-up rechtsback halen voor achter Nieuwkoop. Kan prima in laatste dagen transfermarkt.

29 augustus 2023 om 16:37

Brenet maar weer proberen? Al heb je ook Beelen dat het tot nu toe aardig doet.

29 augustus 2023 om 17:57

Kasanwijro is volgens mij ook een goeie back.

29 augustus 2023 om 15:54

Feyenoord heeft de vervanger al een tijdje terug benaderd. Die Nino (sinds kort international van Brazilie). Daar waren ze ver mee, dus die zal dan wel komen. Brenet er nog bij (transfervrij?) en dan hoef he er niet op achteruit te gaan. En dan wordt die Bitello ook weer haalbaar.

29 augustus 2023 om 16:22

Hij is echter vorige week international geworden. Stel je krijgt 40m voor Geert dan weten ze dat in Brazilië ook.

Tel die twee factoren bovenop de wetenschap dat het einde transferwindow is en in Brazilië vragen ze ineens ook 5m meer dan een paar weken terug.

29 augustus 2023 om 17:23

Afgelopen week is een bod van Besiktas van 10 miljoen op Nino door Fluminense afgewezen en hij staat daarnaast in de interesse van Al-Shabab. Dat wordt zeer lastig

30 augustus 2023 om 09:12

Zo werkt het niet. Marktwaarde met een beetje erbij en onderhandelen over bonussen en doorverkooppercentage is de realiteit

Minimaal 40 miljoen. Met minder geen genoegen nemen. Dan gelijk overschakelen naar Nino en Bitello. En ik denk dat een extra RB nog wel welkom is.

29 augustus 2023 om 15:55

Brenet, degelijk en kost niets.

29 augustus 2023 om 16:08

Is ook de speler waar ik het eerste aan dacht.

29 augustus 2023 om 16:10

Als je met Brenet en Nieuwkoop het seizoen in moet is dat wel by far je zwakste positie.. Hoop dat de scouting daar toch een betere naam voor heeft

29 augustus 2023 om 16:17

Is verdedigend veel minder goed dan Geertruida. Echter brengt hij zoveel creativiteit, en dat is juist waar het Feyenoord aan ontbeerde op het middenveld. Dan kan slot ook met twee zessen gaan spelen. Maar hij maakt verdedigend denk ik alsnog teveel fouten voor Feyenoord. En hij wil naar het buitenland.

29 augustus 2023 om 16:56

Als Feyenoord weer stappen wil maken dan moeten ze juist niet spelers als Brenet gaan halen

29 augustus 2023 om 16:25

Waarom Bitello?

Dat zou ik pas zonde vinden + Nino je hebt al Trauner en van beelen die op centrale verdediging kunnen?

Dit moet je gewoon weigeren tenzij het echt absurd bedrag is. Bedrag van 50 en een fatsoenlijke RB (+eventueel Nino) zou nog oke zijn. Dit is wel vervelend als de competitie etc al begonnen is en dat de transferperiode zo lang duurt.

AUB GEEN Brenet! Je hebt al Nieuwkoop zo'n soort potentieel speler, je moet iemand hebben die het niveau ontstijgt.

Feyenoord is gek als ze hem zo kort voor de deadline nog laten gaan, denk dat Geert nog wel een seizoen wil knallen bij Feyenoord, kampioen worden. Dan komt die mooie transfer alsnog wel.

29 augustus 2023 om 15:24

Heel veel mooier dan Bayern gaat het niet worden. City gaat niet direct komen, een Real Madrid ook niet. Zou het goed begrijpen als Geertruida deze kans wil pakken. Denk overigens dat hij dan niet veel gaat spelen.

29 augustus 2023 om 15:38

En hoe groot is de kans dat Feyenoord weer kampioen wordt? Dat is al een eeuwigheid niet gelukt. Dus acht de kans niet zo groot. (Meen in 62)

29 augustus 2023 om 15:40

@formus,
Het was ook al 25 jaar niet gelukt om binnen 5 jaar weer kampioen te worden of al meer dan 20 jaar niet gelukt om tot een Europese finale te komen.
Het huidige beleid is wel wat anders dan de tussenliggende jaren.

Denk overigens dat Geertruida gewoon zal gaan. Een mooie stap die hij wel verdiend heeft. Voor Feyenoord ook niet verkeerd als ze nog snel kunnen schakelen en een CV kunnen aantrekken.

29 augustus 2023 om 15:32

Subtop PL of BL komt zeker nog wel voor Geertruida maar als een top 5 club van Europa komt krijg je als eredivisie speler nooit een garantie dat het nogmaals gebeurd. Daar gaat het namelijk niet alleen om kwaliteiten maar ook de timing dat ze net een speler op die positie nodig hebben met jou profiel.

Pas vanaf 50 miljoen gaan praten. Bayern heeft geld en het is nog maar twee dagen tot het sluiten van de transfermarkt. Ik zie hem het liefst blijven, want je gaat er hoe dan ook op achteruit.

29 augustus 2023 om 15:35

Eerder heb ik hier gezegd dat je met de verkoop van Geertruida er 1 op 1 zo goed als altijd op achteruit gaat maar dat je voor dat geld wel het team in zijn totaliteit kunt versterken. Nu twee dagen voor de deadline lijkt me dat ook inderdaad heel moeilijk.
Vanuit Feyenoord gezien dus echt alleen voor de jackpot doen. Vanuit Geertruida gezien is dit wellicht de welbekende trein die maar 1 keer voorbij komt.

29 augustus 2023 om 15:55

Een beetje een zerrouki situatie he

Je bent gek als je nu niet het maximale gaat vragen. Alleen voor Geertruida is dat weer jammer, want die wil volgens mij wel graag de stap maken.

29 augustus 2023 om 16:08

Lijkt er wel op, maar ik mag niets meer rondom Twente zeggen anders krijg ik een ban. Geertruida is echt belangrijk en een vervanger zal niet op dat niveau zitten. Ik durf wel te zeggen dat Geertruida het verschil is tussen aankomend seizoen de CL te halen of derde worden. Hij was al rond met Leipzig, dus hij staat open om een stap te maken. Ik hoop dat die nog een jaar blijft en dat die volgend seizoen sowieso mag vertrekken.

29 augustus 2023 om 17:10

Niemand gaat 50 miljoen betalen voor een speler van Feyenoord. 25 miljoen voor de sterspeler zegt echt alles.

Schijnt dat Bayern al concreet is geworden voor Trevor Chalobah, lekker voor hem gaan dus!
Nee maar zonder grappen, als Bayern zich definitef zal gaan melden zal dit een fantastische stap voor hem zijn waar die gewoon een basisplek zal weten af te dwingen voor de RB wel dan helaas.
Als Feyenoord directie nu poot stijf houden en gewoon 45 miljoen vragen zo laat in de transferperiode.

29 augustus 2023 om 15:30

Daar mag nog wel 15 miljoen paniekbonus bij wat mij betreft.

29 augustus 2023 om 15:44

Gewoon keihard onderhandelen en een backup plan klaar hebben voor het geval dat je de jackpot ontvangt. Zou wel de onderhandeling ingaan met de intentie om eruit te komen dat ben je aan zo’n clubman wel verplicht. Maar ook Geertruida zal begrijpen dat Bayern niet wegkomt met het bedrag wat Feyenoord van Leipzig wilde hebben.

29 augustus 2023 om 16:21

Als hij sowieso gewoon een basisplek zou afdwingen hadden topclubs hem allang gehaald. Mazraoui staat op dit moment rb en doet het zeer goed. Vorige wedstrijd zelfs de beste van de laatste linie. Ik zie Geertruida daar een handige wissel zijn die op meerdere posities uit de voeten kan. Maar een basisplek zie ik hem zeker niet veroveren.

29 augustus 2023 om 16:47

Maar niet als alle topclubs al zo goed als bezet zijn op de RB en RCV waar Geertuida uit de voeten kan. Mazroui is met alle respect gewoon een transfervrije gok en wisselspeler anders had hij Pavard er vorig seizoen er wel uitgespeeld.
Alleen aan jou naam te zien zal je daar niet echt objectief in zijn natuurlijk.
Geertuida zal het 100% gaan maken bij welke topclub dan ook.

29 augustus 2023 om 17:18

Ah als Nederlander een andere Nederlander omhoog praten is wel objectief, maar wanneer een Marokkaan dat doet is het niet zo. Grappige die dubbele maat van je. Mazraoui had Pavard eruit gespeeld, maar raakte toen geblesseerd. Je moet de feiten wel kennen. Tot nu toe ook alles gespeeld en doet het maar behoren. Wat Nous bij Ajax heeft laten zien, heeft Geertruida nog lang niet laten zien. Tot slot heeft Leipzig hem niet eens gehaald, dus laat staan Bayern. Nous speelt heerlijk bij een topclub, terwijl Geertruida moet strijden in de eredivisie. Hij zal nooit naar een topclubgaan. Maximaal een subtopper.

Beetje laat nu, maar voor honderdmiljoenmiljard denk ik dat we toch maar moeten gaan praten. Zie hem overigens niet snel echt een basisplaats veroveren daar. Zitten geen onaardige Cv's en Rb's bij Bayern.

29 augustus 2023 om 16:05

Hoe goed ik Geertruida ook vind....ik vrees dat hij geen basis gaat spelen bij Bayern. Lekker nog een jaartje bij Feyenoord vlammen en dan als 'grote man' een stap maken.

Het moge duidelijk zijn dat Lutsha een dergelijke stap graag wilt maken en het is hem gegund. Met 40m en Nino als zijn vervanger, zou ik erg content zijn.

29 augustus 2023 om 15:40

Probleem is dat je er niet uit bent met alleen een RCV. Luts telt voor twee, je moet daardoor ook een RB aantrekken.

En alle andere clubs zullen ook hoog in de boom gaan zitten nu voor hun sterkhouders.

Chalobah of Geertruida. Dat gaat de opvolger van Pavard worden. Al zou ik als Bayern zijnde liever Geertruida zien komen.
Chalobah is ook niet verkeerd, maar in mijn ogen is Geertruida (zo lijkt het in ieder geval) wat comfortabeler aan de bal.

Zou voor Feyenoord wel een gemis zijn, daarom denk ik dat Feyenoord hoog in de boom gaat zitten (+-30miljoen). Bayern gaat dat natuurlijk niet neerleggen voor een (in eerste instantie) reserve speler.

Voor Geertruida is dat dan natuurlijk wel een kans die door de neus geboord word(status van de club, en het loon dat hij daar zal krijgen). Ben benieuwd in hoeverre Geertruida dit echt zou willen, hoop niet dat hij hierdoor dwars gaat zijn of ongemotiveerd.

29 augustus 2023 om 15:38

Hoog in de boom is niet 30 miljoen dat weet je zelf ook wel. Zeker als Lepizig al 35 wilde betalen en dit is kort voor de transferdeadline....

29 augustus 2023 om 15:44

Fr010frdam,

30 miljoen is best hoog in de boom als je je beste speler voor 35 hebt gekocht.

En Leipzig wilde geen 35 betalen, want ze zagen er vanaf.

29 augustus 2023 om 15:47

Jeroentje is altijd semi-provocerend bezig wat betreft Feyenoord 😉.

29 augustus 2023 om 15:50

@jeroentje,
Dat wilden ze wel, zoek zelf maar even de reden op waarom het niet doorging naar Leipzig.

De financiële situatie en het tijdstip is van invloed op de hoogte van de transfersom en zelfs jij kan dan bedenken dat 30 miljoen in dat geval mager is, maar je wil inderdaad gewoon provoceren.

29 augustus 2023 om 16:15

@fr010frdam,

Je beste speler is weg voor 35. Hoe kan dan 30 miljoen mager zijn ?
Bij Bayern hoef je niet teveel te verwachten, die betalen nooit te veel voor spelers die niet "top-top" zijn.
Daarbij moet je meenemen dat dit voor Geertruida misschien wel een once in a lifetime kans is. Een van de grootste clubs ter wereld. Daarbij als Feyenoord dit jaar geen hoge ogen gooit in de CL en ze worden geen kampioen, dan is hij ineens 15 miljoen minder waard.

29 augustus 2023 om 16:28

Waar haal je die 15m waardevermindering zomaar vandaan? Heb je argumenten welke dit statement onderbouwen kunnen?

29 augustus 2023 om 16:31

Haha ah ja, dat laatste moet Feyenoord in de onderhandelingen zeker meenemen. Of misschien toch 45 vragen want misschien gooien ze wel hoge ogen in de CL en misschien worden ze toch kampioen....

29 augustus 2023 om 16:05

Je snapt zelf ook wel dat Geertruida niet voor 30 miljoen euro weg gaat. Ik denk dat Feyenoord wel akkoord gaat met 35 miljoen euro, maar dat het eerst toch nog net iets hoger in de boom gaat zitten op 40 a 45 miljoen. De markt sluit over enkele dagen dus de prijs stijgt.

Logisch, ik zelf begrijp niet hoe alleen Leipzig concrete interesse heeft in deze jongen. Vorig jaar gewoon 100% de beste verdediger van de Eredivisie en een leider voor Feyenoord. Als Feyenoord moet je niks onder de 40 accepteren. Je hebt met Hancko en Trauner al zijn vervangers en kan dan altijd nog een iemand anders halen. Misschien die jongen van Juventus, Huisen, ook huren met optie tot koop?

Voor beiden een mooie transfer, ik weet zeker dat Feyenoord een vervanger klaar heeft staan aangezien Leipzig-deal heel dichtbij was! En Geertje verdient het, wat een beest is het geworden....

Strik eromheen, Nieuwkoop als vervanger en misschien Akujobi halen.

50 mio verlangt Feyenoord. Benieuwd of Bayern dat gaat betalen..

Ik lees hier bedragen van 40, 50 en zelfs 70 miljoen. Dan is er geen sprake meer van Geertruida, maar Geertruidenberg !

29 augustus 2023 om 17:10

Ik kan niet wachten op je cabaretvoorstelling!

Nog niet erg gechameerd van die Nino toen ik m zag spelen maar goed wel Selecao ondertussen dus als ie echt 7 miljoen kost altijd doen. Qua RB is het zo jammer dat Boselli al naar River Plate is. Had mooi in de luwte van Nieuwkoop kunnen groeien dit seizoen. Als we maar niet met Brenet komen aanzetten want dan schieten we er niets mee op qua waarde creeren op het veld.

Denk dat je veel beter bij Feyenoord zit dat bij Bayern in het roulatiesysteem. De stap van de eredivisie naar de absolute top is de laatste jaren al vaak net te groot gebleken. Wat dat betreft was RB Leipzig ideaal geweest, dan is het toch net makkelijker aanhaken. Net wat minder druk, minder goede concurrenten en toch een team dat vaak mooi en aanvallend voetbal speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren