Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gedroomd vervolg blijft drie dagen na officieus debuut uit voor Xavi Simons

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zijn selectie voor de eindfase van de Champions League bekendgemaakt. Kylian Mbappé en Marco Verratti, wiens inzetbaarheid twijfelachtig is, maken deel uit van het keurkorps van trainer Thomas Tuchel, terwijl ook Mitchel Bakker van de partij is. Xavi Simons, die afgelopen woensdag in de oefenwedstrijd tegen FC Sochaux (1-0 zege) zijn officieuze debuut maakte, heeft geen plek gekregen in de selectie.

Heel verrassend is de afwezigheid van Simons overigens niet, want hij behoorde tegen FC Sochaux voor het eerst tot de wedstrijdselectie. Tuchel liet veel grote namen afgelopen woensdag buiten zijn keurkorps en bracht een B-garnituur binnen de lijnen. Bakker maakte tegen FC Sochaux overigens ook minuten en kwam evenals Simons als invaller binnen de lijnen. De Nederlandse vleugelverdediger kon in de finales van de Coupe de France (1-0 zege tegen Saint-Étienne) en de Coupe de la Ligue (0-0, na strafschoppen gewonnen van Olympique Lyon) rekenen op basisplaatsen.

Diens concurrent Juan Bernat is nu echter ook weer fit en is opgenomen in de selectie voor de laatste fase van de Champions League. Ook Mbappé (enkelblessure) en Verratti (kuitblessure) hebben een plekje gekregen, maar hun inzetbaarheid is nog twijfelachtig. Ángel Di Maria maakt eveneens deel uit van de selectie, ondanks dat hij voor de kwartfinale tegen Atalanta nog geschorst is. PSG slaat de tenten op in Faro en neemt het op woensdag 12 augustus in het Estádio Da Luz op tegen Atalanta.

De volledige selectie van PSG: Bakker, Bernat, Bulka, Choupo-Moting, Dagba, Di Maria, Diallo, Draxler, Gueye, Herrera, Icardi, Innocent, Kalimuendo, Kehrer, Kimpembe, Kurzawa, Marquinhos, Navas, Paredes, Pembele, Mbappé, Mbe Soh, Neymar, Rico, Ruiz, Sarabia, Thiago Silva en Verratti.

Zie jij PSG de Champions League winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Duhh, wat verwachten we dan, dat hij na een paar minuutjes in een oefenwedstrijd meteen in de CL mag mee doen? Overigens was dit bij Barca echt een supertalent, werd ook de nieuwe Xavi genoemd, jammer dat hij het financiële risico niet durfde te nemen om een stap lager naar een ED club te maken.

8 augustus 2020 om 11:58

@BenjiAA en dan mislukt zijn carriere en kan hij alleen nog naar een Almere City....Lekker financiele risicos nemen. Nu loopt hii redelijk binnen bij PSG. Mislukt hij dan kan hij voor 500 a 700k ballen bij clubs als Werden, Arsenal, Everton en PSV. Lukt het daar niet heb je weer clubs lager zoals AZ, Feyenoord, Anderlecht.

8 augustus 2020 om 12:12

@MrKrillin, Kan je niet lezen? Waar zie je mij zeggen dat hij het moet doen, ik vind het alleen jammer dat hij niet in Nederland te bewonderen is straks. Je legt alleen mijn standpunt uit, dus niet zo salty.

8 augustus 2020 om 12:25

Misschien moet je het de volgende keer dan even anders verwoorden. Ik denk dat de meeste de tekst van je hetzelfde lazen als MRKrillin deed

8 augustus 2020 om 13:03

Nou dan kunnen de meeste net zoals jij en MrKrillin dus niet goed begrijpend lezen, aangezien jullie er iets totaal anders van maken.

8 augustus 2020 om 13:07

Of jij schrijft gewoon onduidelijk...
On: niet hel gek natuurlijk. Voorlopig jog lang niet op het niveau van de eerste 23 van PSG (wat echt geen schande is)

8 augustus 2020 om 13:16

@ Benjiaa/ Hahaha dus het ligt aan iedereen behalve jezelf? Wat veel voetballers wordt verweten, is ook toepasselijk op jou (spiegel kijken). Los van dat, is hij momenteel helemaal niet zo goed en is juist gestagneerd in zijn ontwikkeling. Daarom bood Barcelona hem ook niet het geld wat PSG hem wilde geven. Ben benieuwd hoe hij zich ontwikkelt, maar momenteel is het bar weinig eigenlijk. Laten we wachten over een jaar of drie

8 augustus 2020 om 16:33

@mrkrillin of zijn carriere wordt een doorslaand succes en hij speelt straks in de Europese top voor een dik salaris

8 augustus 2020 om 11:59

Waarom moet dat? PSG heeft een uitstekende jeugdopleiding waar echt veel talenten vandaan komen, denk aan spelers als Coman, Guendouzi, Kouassi, Areola etc. Bovendien traint hij nu al mee met het eerste team op 17 jarige leeftijd. Ik denk dat hij binnen 1 of 2 jaar bij de vaste selectie zit. Dat is toch heel goed? Het salaris dat hij daarbij krijgt is ook heel erg fijn.

8 augustus 2020 om 12:13

Nogmaals, je ziet mij nergens zeggen dat het moet, ik vind het alleen jammer dat we hem straks niet in de Eredivisie zien voetballen, dat is toch gewoon een groot gemis?

8 augustus 2020 om 12:47

@benjiaa, het had best gekund dat hij erbij had gezeten. Niet obv kwaliteit of ervaring maar PSG heeft best wat blessures en spelers die weg zijn. Daarnaast mogen er nu veel meer spelers op de bank zitten dan voorheen. 12 ipv 7

Ik vind het vooral mooi nieuws dat Mitchell Bakker wederom bij de selectie zit en dus nu ook bij de CL. Had nooit verwacht dat hij zo snel al best wat minuten zou maken. Hoop voor hem op minuten straks! Die Xavi Simons is vooral een pr-machine. Dat gun ik hem ook hoor, daar kan je een hoop geld mee verdienen.

Dat had de geloofwaardigheid van Tuchel wel voor eens en voor altijd tot nul gereduceerd. Na 17 onopvallende minuten bij de selectie voor de CL. Overigens is het noemenswaardiger dat Bakker wel mag opdraven, goed om het vertrouwen in hem te zien.

Mitchell bakker kandidaat voor de linksback voor oranje lijkt mij? Zal eerlijk zeggen dat ik PSG zelden zie spelen, maar dat Tuchel zoveel vertrouwen in hem heeft zegt wel wat lijkt mij?

8 augustus 2020 om 15:01

Dat lijkt me te voorbarig. Een speler zoals van Aanholt lijkt me een betere optie mocht Koeman afstappen van Blind of Ake. Dan heb je zelfs Wijndal nog als optie.

Ik dacht dat spelers onder een bepaalde leeftijd niet ingeschreven hoefden te worden.

9 augustus 2020 om 10:00

Dit gaat ook niet over de inschrijving maar over de bekendmaking van de selectie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren