Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray ziet twee keer rood en lijdt tweede seizoensnederlaag

Laatste update:

Fenerbahçe krijgt donderdag de kans om uit te lopen op Galatasaray. Laatstgenoemde ploeg leed woensdagavond haar tweede nederlaag van het seizoen, door in eigen huis met 2-4 te verliezen van Gaziantepspor. Galatasaray eindigde het duel met negen man: Servet Cetin en Sabri Sarioglu werden vroegtijdig naar de kant gestuurd. Galatasaray blijft op veertien punten steken en dat zijn er drie minder dan koploper Fenerbahçe, dat donderdag dus nog in actie komt tegen Besiktas.

De teleurstelling was groot bij de supporters van Galatasaray, die de avond nog wel zo mooi zagen beginnen. De thuisploeg kende een uitstekende start van de wedstrijd en kwam na zeven minuten op voorsprong, toen Selcuk Inan een verdedigingsfout van Gaziantepspor afstrafte. Galatasaray zat daardoor op het juiste spoor, maar kon haar marge niet verdedigen. Muhammet Demir scoorde met een fraai hakje en ook de treffer van Ivelin Popov was van grote klasse.

De tegenslagen stapelden zich op voor Galatasaray, dat vlak voor rust ook nog met tien man kwam te staan. Servet legde Demir neer en de arbiter oordeelde dat er sprake was van een doorgebroken speler, waardoor er een directe rode kaart volgde. Met tien tegen elf knokte Galatasaray zich nog wel terug tot 2-2, via Johan Elmander, maar ook nu kon de defensie van de thuisploeg niet gesloten blijven.

Slechts drie minuten na de gelijkmaker kwam Gaziantepspor op voorsprong en het doelpunt van Orhan Gulle bleek beslissend te zijn. Galatasaray wist zich in het restant van de wedstrijd niet meer terug te knokken, kwam zelfs met negen man te staan wegens een tweede gele kaart voor Sabri, en kreeg in de slotfase ook nog de 2-4 tegen door toedoen van Cenk Tosun. Koploper Fenerbahçe kan donderdag tegen Besiktas dus goede zaken doen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar ben als Fener-fan natuurlijk blij dat ze verloren hebben.

Waren de roden kaarten terecht?

26 oktober 2011 om 23:24

Galatasaray ziet twee keer rood en lijdt tweede seizoensnederlaag,,,

kan beter anders worden geschreven onverdiende rood leid gs tot een nederlaag ofso..

VZ. heeft overal wel een clipje van laat deze samevatting nou eens zien.. vooral het eerste roode kaart.. Of dat een echte scheidsrechter is of zomaar iemand zou ik wel willen weten.. zelfs een kind van 6 die een "beetje" het voetbal volgt zou daarvoor geen rood geven ..

eerste en de laatste wedstrijd voor deze dief die de 3 punten heeft gestolen denk ik ..

27 oktober 2011 om 13:03

http://www.youtube.com/watch?v=z2qth8wqjyo

beoordeel zelf

0:52 Penalty voor Gaziantepspor niet gegeven
2.17 Doelpunt van Galatasaray terecht afgekeurd vanwege buitenspel (felipe Melo raakt de bal niet maar hij staat wel buitenspel in een actieve zone waardoor hij de keeper stoort)
2:30 Rode kaart voor Felipe Melo niet gegeven
2.48 Rode kaart voor Servet vanwege het belemmeren van een doelpunt-kans, discutabel
3:47 Penalty voor Gaziantepspor niet gegeven, Ujfalusi had hierbij een rode kaart moeten krijgen
5:50 Tweede gele kaart, dus rood voor Sabri was terecht. Ookal was het misschien geen overtreding, zo'n reactie van een speler moet nou eenmaal met een gele kaart bestraft worden.
7:00 Rode kaart voor Muslera niet gegeven, er is daarvoor onterecht gevlagd voor buitenspel.

de scheidsrechter was slecht ja, het had een grotere verschil kunnen zijn voor Gaziantepspor.

Normaal reageer ik nooit omdat ik dat niet nodig vind. Maar wat was de arbritrage slecht zeg. Een grote drama. Vanaf het begin zit men de speelstijl van galataray tegen. Druk zetten wordt meteen afgestraft. Tuurlijk kan Galatasaray geen kampioen worden in Turkije. Ik weet zeker dat ze in Europa meer succes zouden boeken. Daar heb je normale scheidsrechters

Wat een belabberde wedstrijd zeg. Eigenlijk als je zo kijkt is het in de 2e helft alleen maar erger geworden met de kaarten en alles door de frustratie bij de spelers. In deze wedstrijd heeft de scheids 2 grote fouten gemaakt en dat is de rode kaart van Servet die had hij niet hoeven geven en in de 1e helft had antep een 100% penalty moeten krijgen. En Fatih Terim heeft verkeerde keuzes gemaakt door Melo in de centrale verdediging te zetten. Hij hoort gewoon op het middenveld te spelen die man. Na de 2-2 had hij meteen moeten wisselen en Melo terug op de middenveld zetten want de 2-3 kwam door een fout van Melo die buitenspelval probeerde toe te passen. Over het algemeen bekeken een verdiende overwinning van Antep want Gala speelde weer bar slecht. En de 2 goals van Gala waren beide grote blunders achterin. Wederom een week waarin alle toppers punten verliezen. Hopen dat Fener morgen op zijn minst een punt kan halen uit Inonu.

26 oktober 2011 om 21:42

En Melo raakte de bal niet tijdens die vrije trap die ging er in 1× in en die rode kaart voor Sabri was onterecht en penalty heb ik gemist maar de 1e 2 doelpunten van Gazantep waren mooi en ja 3e en 4e waren ook gewoon verdedigers fouten dus we staan met onterechte doelpunten even en met terechte hadden wij er nog 1tje mogen krijgen.

26 oktober 2011 om 23:08

hoezo was die rode kaart onterecht? twee keer geel vanwege zeiken tegen scheids. Als je het mij vraagt had Sabri al eerder rood moeten krijgen. Die man zat de hele wedstrijd te protesteren.

26 oktober 2011 om 23:11

Omdat mijn vriend hij niet zou zeuren als de scheids geen fout zou maken. Regel is ( want iedereen zegt bij zeuren krijg je geel dat is regel ) het gaat er om wat je als eerst raakt Sabri raakt de bal als eerst en Gaziantep speelt zelf ook verder maar scheids fluit voor jan lul en daar word Sabri boos om. Hij zeikt niet maar slaat op gerond dus hij zeurt ook niet maar alsnog. Dit kon voorkomen worden als de scheids zich eerlijk aan de regels hield.

PS Melo raakt de bal niet tijdens de vrije trap dus onterecht afgekeurd.

27 oktober 2011 om 13:26

Het gaat er niet om of je de bal raakt, maar of je probeert de bal te raken. En Melo probeert te raken en hij mist de bal maar net en de commentator denkt dat hij de bal heeft aangeraakt, zo dichtbij is de bal van hem... Zijn bedoeling is om de bal te raken.

http://www.youtube.com/watch?v=ctua790cvdo

2:05

27 oktober 2011 om 14:49

door de scheids gaat hij zeiken hij pakt de bal af hij ging op de bal en de scheids geeft een overtreding natuurlijk gaat hij dan gek worden en het is niet de eerste keer dat de scheids onterecht fluit

27 oktober 2011 om 17:40

Het gaat om sabri en hij raakt en ging voor de bal

26 oktober 2011 om 21:55

met 9 tegen 11 zonder wissels... is het wel normaal dat je zo 2 goals binnen krijgt,,, alhoewel vond ik de misser van muslera toch erg... de 2de goal van popov moest hij ook hebben...

Scheidsrechter ga a.u.b. je fluit weggooien en fluit nooit meer een wedstrijd. Sabri wat ben jij een beest ik neem elk negatief woord dat ik ooit over je zei terug je hebt als een Alsan gestreden. Scheids schaam je gewoon schaam je.

PS: ga langs een opticien want je kunt niet zo goed zien.

Nu hopen dat Besiktas morgen in eigen huis wint van Fenerbahce, staan we ineens weer tweede op één punt van de koploper. Maar daarvoor moet natuurlijk wel eerst gewonnen worden, wat niet gemakkelijk zal zijn. Fener is altijd gevaarlijk.

26 oktober 2011 om 21:44

Met Bienvue ofzo en Semih is het heel moeilijk om een wedstrijd te kunnen winnen. We hebben dringend een spits nodig. Maar dit is offtopic.

Heel goed van de scheidsrechter. Alle kaarten waren gewoon terecht. Eindelijk een scheidsrechter die niet bezwijkt voor de druk wat van de tribunes komt.

Galatasaray mag ook van geluk spreken dat Antep niet echt aan de goal dacht, maar meer aan het aansmeren van nog meer kaarten na de rood van Sabri. Als ze gewoon 1 versnelling bij zouden hebben geschakeld, dan had dit een historisch uitslag kunnen worden.

Antep heeft hier heel zakelijk gespeeld. Muhammet Demir de toptalent heeft Ujfalusi letterlijk vernederd bij de 1-1. De fans die gaan roepen richting de scheidsrechter moeten er rekening mee houden dat de scheids had kunnen fluiten voor een penalty toen Muhammet Demir neer werd getrokken door Ujfalusi. De "buitenspelpositie" van Cenk Tosun aan het eind was ook verre van. Indien de assistent gewoon door zou laten spelen, had Muslera een directe rood moeten krijgen.

Kortom, veel kaarten, maar volledig terecht. Galatasaray speelde veels te agressief en totaal topclub onwaardig.

26 oktober 2011 om 21:44

Idioot zet je bril is af ! Sabri pakt netjes de bal af ! kans om te scoren en dan tegenfluiten waardoor sabri flipt ?!

Bestond het maar dat je rode randje kan geven !

26 oktober 2011 om 21:46

Misschien moet jij je bril afzetten;

26 oktober 2011 om 21:46

De regels zijn duidelijk. Je mag geen provocerend gedrag op het veld tonen wat de tribunes opfokt tegen de scheidsrechter. 2e geel, rood. Terecht, hoe frustrerend dit ook is.

26 oktober 2011 om 21:47

Jij zegt ''heel goed van de scheidsrechter' dus was die actie van sabri ook goed, pakt keurig netjes de bal af en dan tegen fluiten is dat ook heel goed volgens jou ?

26 oktober 2011 om 21:48

Jou hebben we niks gevraagd ;

26 oktober 2011 om 21:48

@arda7o

Zet jij je bril is af gek. Sabri bakt netjes de bal af ja maar neemt die speler mee doordat zo hard inkomt. Is gewoon een duidelijke overtreding man. En dan flipt hij ja 2x achter elkaar dan is die 2e geel gewoon terecht. Gala heeft alle kaarten aan zichzelf te danken door pure frustratie. De scheids is gelukkig niet bezweken onder de druk en heeft gewoon een goede wedstrijd gefloten. Daarnaast had Antep een 100% penalty verdient in de 1e helft maar daar zeg je niks op?

26 oktober 2011 om 21:50

Het is toch doodnormaal dat je schijtziekt wordt van die scheidsrechter en frustratie kwijt wilt? Het was zeker geen overtreding en er werd op de bal gespeeld. Waarom denk je anders dat die speler van Antep achter de bal aan ging rennen en terug wou pakken? Als die geraakt werd zou die toch niet gaan rennen en bal af proberen te pakken?

26 oktober 2011 om 21:50

Ik mag hier vrijuit reageren toch?

26 oktober 2011 om 21:50

Wat praat jij nou poep zeg, En die 2e Goal van Selcuk, waar het zogenaamd buitenspel was voor Melo die de bal niet eens raakte, en zich niet eens bemoeide

26 oktober 2011 om 21:51

Ik vind dat Arda7o een ban verdient, iemand een idioot noemen alleen omdat hij afwijkende mening heeft.

26 oktober 2011 om 21:52

ik hoop dat jullie morgen het zelfde overkomt, dan wil ik jou wel horen zeggen of de scheidsrechters juiste beslissingen nemen, verder wil ik niet ingaan op je. Hopen dat 't morgen gebeurd :D

26 oktober 2011 om 21:55

We zullen zien, als dit morgen ook bij Fener gebeurt, kijken hoe jullie zullen reageren ;;

O nee, ! sorry bij jullie komen dit soort dingen niet voor toch ; !

26 oktober 2011 om 21:57

@ Arda jij bent echt geen 19, eerder 13 of 14 echt kinderachtig :

26 oktober 2011 om 22:01

nee fener regelt dat soort zaken al door omkoping, is geen probleem voor hun :D

26 oktober 2011 om 22:06

uhhhhmm bjkdelgado.. geef me nog eens wedstrijd waar spelers meer geel en rood hebben gekregen wegens commentaar op de scheids dan ga ik zeggen dat je volkomen gelijk hebt.. bij real barcelona bij galatasaray fenerbahce gebeurt dit om de 3 minuten.... dan zou iedereen weggestuurd moeten worden?

zet uw bjk bril eens af... oke we zullen het zo spelen. penalty kon gegeven worden. maar zervet rood? voor wat? doorgebroken man? Zever.
Sabri rood? waarom omdat hij op de bal speelt, grensrechter fout zegt en dan commentaar heeft op de beslissing? dus het is een onterechte fout. hij geeft terecht commentaar en daar krijgt hij geel en rood voor?

als de grensrchter niet zou vlaggen. heeft hij gevlagd? ja, was het offside? ja... dus dan vlag je?
cenk zn goal... kijk eens wnr het schot komt van de antepspeler.. cenk en een ander staan offside... muslera laat los ( zware fout) cenk scoort). muslera zijn fout wegens het loslaten, maar de grensrechter zijn fout omdat hij niet vlagt.

1ste goal, mooi van muhammed, 2 de goal van popov zeer mooie goal en zware fout van muslera... heeft de scheidsrechter een zware rol gespeeld? inderdaar heel zwaar zelfs... had servet een kaart verdiend? zeker en vast. maar geen rood... ( geen 100 procent doelkans dus ook geen rood, vergelijk dit met de geel dat de keeper van bursa kreeg toen ie burak neerhaalde, 1 tegen 1 100 procent doelkans, keeper pakt burak en krijgt amper geel. servet doet een professionele fout ver buiten de baklijn en op een schuine positie van de goal en krijgt meteen rood?)

ik als GS supporter heb een objectieve mening gegeven over de feiten nu jij nog Bjkdelgado

26 oktober 2011 om 22:09

Fb-hell

als je eerst de bal hebt volledig dan mag je zelfs de speler laten vliegen. Eerste contact telt....

als je de speler samen met de bal meeneemt dan heb je gelijk.. en krijg je een overtreding.. maar zit er een microseconde waar je eerst de bal raakt en dan de speler dan laat je doorspelen...

26 oktober 2011 om 22:26

je moet ook opletten in welke mate je de wedstrijd brengt, in welke niveau van frustratie.. dit is gewoon een scheids waarvan zijn stiefvader een GS supporter van is

26 oktober 2011 om 22:31

Veel onzin. Cenk staat niet offside. Kijk opnieuw naar de beelden. Ujfalusi verpest de buitenspel. Enkel Ivan staat buitenspel, maar die heeft totaal geen inbreng op het spel op dat moment, dus is vlaggen onmogelijk.

In ieder wedstrijd krijgen spelers geel voor klagen. Dat zijn gewoon de nieuwe wetten in het Turkse voetbal die sinds het begin van dit seizoen in werking is. Dat je hier niets over weet bevestigd gewoon dat je de competitie niet volgt.

Verder zeg je vooral jou mening, en dan kom je met "objectieve mening". Een mening is nooit objectief.

Geweldig hoe opgefokte Galatasaray fans massaal reageren.

26 oktober 2011 om 22:37

misschien moet jij juist je bril óp zetten, want je bent of slechtziend, of blind

26 oktober 2011 om 23:13

Ga aub zsm de regels leren, ook al raakt hij hem niet hij belemmert de zicht van de keeper of wat dan ook. dat is dan ook buitenspel.

27 oktober 2011 om 08:49

Je hoeft de bal niettte raken om buitenspel te staan, als je al meedoet met het spel is het al genoeg. En je zag daadwerkelijk dat Melo naar de bal toe ging met zn hoofd, leer even het regel 'buitenspel'

Sabri moest niet zo reageren, hij raakt de bal en de man. Dat is dus een overtreding, het zijn pure frustaties.

27 oktober 2011 om 12:40

kijk eens naar het begin van de aanval waar cenk scoort? aan de linkervleugel?

ze spelen daar een een tweetje uit, de ene krijgt de bal terug via een pass met het hoofd. kijk naar beelden op youtube en vertel me eens of die pass met het hoofd al geen offside is ( ik denk wel dat je nee, geen offside gaat zeggen , maar kijk eens op naar de beelden.)

als een scheids de goal van selcuk afkeurt omdat hij van mening is dat melo offside staat ( wat ook zo was) als een scheids een lichte offside positie van cenk tosun ziet, dan moet hij de offside ook zien bij cenk zijn goal. ( start van de aanval aan de linkerkant.)

27 oktober 2011 om 13:44

Hij staat in de baan van de bal dus buitenspel volgens de regels. Niet praten als je de regel;s niet kent.

26 oktober 2011 om 21:52

Je hebt gewoon gelijk, zie nu de reacties van Denizli en Merk.

@arda70

Als je niet eens bent met hem, hoef je niet meteen te schelden man.

26 oktober 2011 om 22:26

hahaha jouw neem ik niet meer serieus.

Die van Servet was zo makkelijk gegeven. Als de grensrechter niks zei zou de scheids daar alleen geel trekken. Zelfs de commentator geloofde zijn ogen niet.

En dat je vindt dat Gs geen topploeg is zegt al genoeg over jouw IQ. Volgens jouw is zeker Real ook geen topploeg aangezien ze te agressief zijn

26 oktober 2011 om 22:35

De rood is volledig terecht. Als Servet hem niet trekt, dan staat hij 1 op 1. Dat jij in Muslera gelooft, of in een sprookje dat opeens Ujfalusi voor hem verschijnt, terwijl Servet de laatste verdediger is, is lachwekkend en verandert niets. Muhammet is op dat moment een doorgebroken speler, dus moet de scheidsrechter hier uit gaan van een 100 procent doelkans.

Tevens, er staat nergens dat Galatasaray geen topclub is. Frustratie brother ? Er staat dat Galatasaray topclub onwaardig heeft gespeeld met haar veels te agressieve spel. Zoals jij nu niet kan lezen, konden zij niet meer voetballen.

26 oktober 2011 om 23:07

@bjkdelgadeo:
Haha. Verwijzing naar Marathon in deze. Rode kaart van Servet is lachwekkend omdat het 1. geen centrale positie is. 2. de speler in kwestie de bal niet onder controle heeft en 3. de overige verdedigers nog konden ingrijpen. Ook de rode kaart van Sabri is onterecht omdat het protesteren ontstaat uit een onterechte beslissing (de vrije trap tegen).

Jammer, heel jammer, dat je zo zeker van je zaak bent en juist jij nu openlijk tegengesproken wordt door autoriteiten op dit gebied.
@fb_hell:
Hahahaha. As we speak wordt de situatie van Sabri besproken. Mustafa Denizli, Sansal Buyukaga en Markus spreken beiden van schande over de gegeven overtreding en geven aan dat dit geen overtreding was en dus de tweede gele kaart niet gegeven zou moeten zijn. Damn, dat je nou zo voorbarig en denigrerend reageert terwijl je het fout hebt. Dat zal ongetwijfeld ervoor zorgen dat je nu met het schaamrood op de kaken zit.
.
Samenvatting voor de heren die hierboven dus fout zaten n.a.v. en met ondersteuning van de eerdergenoemde drie heren: het was geen (!!) penalty voor Antep. Het hoorde rood te zijn voor Melo maar was te begrijpen dat dit niet werd waargenomen maar had op z''n minst een vrije trap moeten zijn voor Olcan. Rode kaart van Servet was maximaal een gele kaart en Sabri had geen vrije trap tegen moeten krijgen waar de tweede gele kaart uit ontstaat.
.
Nu kunnen jullie discussieren wat jullie willen maar gezien het gebrek aan expertise van jullie kant en expertise aan tafel bij Marathon kunnen we toch wel stellen dat hierboven reagerende heren het niet bij het juiste eind hebben.

26 oktober 2011 om 23:13

Geweldig ook hoe iedereen meteen Merk gelijk geeft wanneer het hun goed uit komt.

26 oktober 2011 om 23:20

Gelieve mijn reacties te citeren wanneer ik Merk geen gelijk heb gegeven of zijn expertise in twijfel heb getrokken. Als dat niet van toepassing is op mijn reacties, vind ik het vreemd dat je op mij daarmee reageert. Tevens zou het je sieren als je ook je eigen fout erkent in plaats van het wijzen naar andere mensen.
.
Al is het niet tegenspreken ook een soort van bevestiging. Waarvoor ook dank. Er zijn genoeg mensen die ook dan nog doorgaan met hun ongelijk puur om niet toe te geven. Dus dat is dan zeker in je voordeel.
.
Nu Fb_hell. Meneer had misschien van iedereen wel het meest een grote mond maar is nu ook meteen diegene die het meest zwijgt. Je zat fout, Fb_hell. Het was geen rode kaart voor Servet. Geen penalty voor Antep. Geen overtreding van Sabri en dus ook geen rood voor Sabri. Gelieve ook hier erkennen dat je fout zat. Als je vooraan staat om een ieder tegen te spreken, wees dan ook dezelfde vent om hier toe te geven dat je fout zat en niets voor niets mensen tegen hebt gesproken en hun protest als standaard-scheids-gezeik weg te zetten. Al geef je het niet toe, ik heb je toch maar even in het zonnetje gezet. Weet iedereen wat ze aan je hebben.

27 oktober 2011 om 00:23

@lostwords

Is Markus Merk jou idool? Is Markus Merk jou god of wat? Hoezo moeten we altijd Markus Merk geloven? Duitser die lekker in Turkije miljoenen verdient in een Turks sportprogramma terwijl hij geen Turks kan. Dat hij scheids is geweest betekent niet dat hij altijd gelijk heeft. Daarnaast zou ik van jou willen weten wanneer ik heb gezegd dat die van Servet rood is? Ik heb hierboven in een andere stuk duidelijk gezegd dat ik vond dat de scheids 2 grote fouten had gemaakt: 1 de rode kaart van Servet en 2 de penalty voor Antep. Als Markus Merk heeft gezegd dat die duel van antep geen penalty is dan mag hij echt een koude douche nemen. Die speler van Gala beukt hem gewoon omver terwijl de bal al weg was dus kan je mij vertellen waarom het geen penalty is? Echt lachwekkend dit. Daarnaast die sliding op de bal van Sabri was wel op de bal maar hij nam de been van die antep speler mee omdat hij hard inkomt dus gewoon een vrije trap. Dat Sabri dan zo idioot is om zijn frustraties zo te uiten is zijn domme fout. Daarnaast snap ik jou liefde voor Merk niet. Er zijn ook andere sportprogramma's waar ze andere dingen zeggen dus wie moet je geloven? En ik heb ook duidelijk vermeld dat ik de frustraties van de GS supporters begrijp maar dat ik er niet tegen kan dat ze meteen Fener erbij moeten halen met omkopen enz dus vanwaar jou haat tegen mijn reacties als ik vragen mag?

27 oktober 2011 om 00:53

Hahaha!!!! Ga je nou Markus Merk omlaag praten om je eigen geloofwaardigheid omhoog te laten schieten? Wat een arrogantie, ongelooflijk.
.
Dit is exact waarom ik Bjkdelgado kon waarderen. Die erkent het tenminste en gaat niet in 100 rondjes draaien om toch niet toe te geven dat-ie fout zat. Wees een vent.
.
Laten we het zo stellen, meneer ik-weet-het-beter-dan-mustafa-denizli-en-markus-me... Jij zegt dat Sabri de speler van Antep meeneemt en het daarom een vrije trap is. Mustafa Denizli, Sansal Buyukaga en Markus Merk zeggen dat het een 100% correcte ingreep is.
.
Jij zegt dat het een penalty is voor Antep. Mustafa Denizli, Sansal Buyukaga en Markus Merk zeggen dat het een gewoon duel is, schouder tegen schouder, waarbij de speler van Antep makkelijk gaat liggen en dit dus 100% geen penalty is.
.
Ik zal maar niet zeggen wie ik denk dat gelijk heeft. De grote Fb_hell of de drie grote namen die inmiddels een paar jaar ervaring hebben en de regels goed kennen.
.
Ik heb geen liefde voor Markus Merk overigens. Ik vind het format waarin een Duitser praat en dit vertaalt moet worden niet prettig. Het is echter iemand die in het internationale voetbal gefloten heeft, gerespecteerd was en is en ik neem daarom zijn mening inzake scheidsrechterlijke beslissingen serieus in tegenstelling tot de zelfbenoemde experts zoals jij hier.

27 oktober 2011 om 08:55

Lostwords, Dus als Merk en Sansal , Mustafa zeggen dat het geen penalty is dat het echt daadwerkelijk geen penalty is ? Het zijn geen goden die altijd de waarheid zeggen. Wedstrijd is gespeelt 2-4 staat er wat praten we nog ? Mensen zitten hier elkaar uitteschelden ,, doe normaal aub

27 oktober 2011 om 09:57

Als Merk, Sansal en Mustafa zeggen dat het geen penalty is, dan is het aannemelijker dat het geen penalty is en is de kans groot dat zij het beter gezien en begrepen hebben dan een tiener hier.

27 oktober 2011 om 10:19

Dus jij wilt zeggen hoe ouder je bent hoe meer waarheid je spreekt ? Dat is toch onzin ? Alleen dat die 3 zeggen dat het geen penalty is, is het geen penalty. Sorry maar de scheids beslist, over de rooie kaarten en penalty's.
Gebeurd is gebeurd. ik ga vandaag ook niet janken als FB onterecht verliest , ik vind het wel jammer, maar ik ga niet roepen dat de scheids partijdig is, maar sommige (meeste) Gs fans doen dat altijd wel. Het is altijd de scheids of het veld die niet goed is.

27 oktober 2011 om 13:38

Het gaat hem toch over dat die 3 mannen er verstand van hebben, en een of andere tiener die zich never van zijn mening af laat brengen niet.

27 oktober 2011 om 13:49

@lostwords

Dat Merk scheids is geweest betekent niet dat hij gelijk heeft. Heb ik 1 ding voor jou: Erman Toroglu en Ahmet Cakar zijn ook beiden scheidsen geweest die grote wedstrijden hebben gefloten maar die piepen ook zovaak het tegenovergestelde van elkaar dus wie moet je geloven? En daarnaast: Je noemt mij een tiener? Ik ben tenminste man genoeg om me leeftijd te tonen. Ik denk eerder dat jij een tiener bent aangezien je je leeftijd niet eens durft te vermelden.

27 oktober 2011 om 14:49

Bjkdelgado,

Geloof mij maar, ik geef Merk bijna altijd gelijk, of het nou goed uitkomt of slecht. Merk is niet voor niks 4x de beste scheidsrechter van het jaar gekozen. De voorzitter van MHK Namoglu heeft gezegt dat Yilmaz gewoon een bagger wedstrijd heeft gefloten en dat alle kritiek juist is.

Ik lees normaal alleen de reacties maar nu moet ik echt even reageren. wat een scheids zeg, geef rood aan servet maar had gewoon een gele kaart moeten zijn. En sabri krijgt zijn tweede gele kaart door sliding op de bal te zetten nou dan weet ik het ook niet meer.

Gaziantepspor stond toch bijna onderaan? Zul je zien dat Fener ook weer punten laat liggen, innorent aan deze comeptitie.

Als er nu nog mensen durven te beweren dat het vandaag niet aan de scheids lag weet ik het ook niet meer. Elke jaar al drama scheidsen in de Super Lig moet toch wel wat dringend aan gedaan worden.

Wedstrijd: GS begon goed maar zoals altijd maken ze niet snel genoeg de 2de en krijgen ze er 1(in dit geval 2) tegen, na de 2 blessures en een rode kaart in 1ste helft al valt er ook niet meer veel te doen ...

na deze wedstrijd wil ik die scheidsrechter nooit meer zien tijdens Gs wedstrijd, nooit meer.........

maarja, ik accepteer de verlies van Gs, jammer da kazim en gokhan zan gebleseerd worden...

en onnodige rode kaart, 9 gele kaarten en 2 rode kaarten.... wat is dit???

Ik wil niet elke keer over de scheidsrechter praten maar echt serieus deze scheidsrechter was ook fantastisch slecht bezig.

Servet krijt rood voor doorgebroken speler? Terwijl Muslera de bal had gepakt dus zou die speler nooit veel gevaar kunnen stichten. Dus geel zou hier meer op zijn plaats zijn

Sabri raakt duidelijk de bal maar krijgt zijn 2de geel zonder dat hij die verdient heeft. Sta je daar dan met 8 man.

Daarna gaat een speler heel rustig wisselen en zegt ujfalusi er wat van tegen de scheidsrechter zoals elke speler in die positie dat zou doen en krijgt hij een gele kaart?

Muslera die na de wedstrijd een gele kaart krijgt als die verhaalt komt halen van de scheidsrechter.

Scheidsrechter krijgt promotie van FFT

26 oktober 2011 om 22:32

Eindelijk een supporter van tegenstander die wel eerlijk reacties kan zetten i.p.v te reageren van beide rode kaarten zijn terecht. En daardoor mensen die wedstrijd niet hebben gekeken slechte beeld geven.

26 oktober 2011 om 23:14

Dan moet hij die agressie afleren. Zijn protest tegen de scheidsrechter fokt het publiek op waardoor het publiek dingen gaat doen (gooien in het veld, vandaag was het een schoen). En het is duidelijk dat daar geel tegenop staat. Dan kan ik ook van Pepe zeggen, hij is een agressieve persoon, geef hem geen kaart. Ook al is de beslissing fout, hij moet respect hebben voor de scheidsrechter zijn keuze.

We kunnen van alles en nog wat roepen over de arbitrage maar dat gaat niks veranderen.
Ik denk dat de scheidsrechters dit jaar gewoon zo blijven presteren, dus het wordt langzaam maar zeker dat we een tactiek moeten verzinnen om de scheidsrechters te verslaan.

Zondag wordt 't alleen maar moeilijker nu, echt jammer.

26 oktober 2011 om 22:17

is normaal he....

vorig jaar was het: vraag je om een kaart dan krijg je der zelf ene..( zelfs een onschuldig kaartbeweging was genoeg. dit jaar hebben ze dat geschrapt omdat het nergens in europa werd toegepast.. zelfs als je een schoen tegen je gezicht kreeg en vroeg is dat geen kaart ( met de beweging derbij natuurlijk kreeg je geel) zei je alleen is dit geen kaart zonder een kaartbeweging te maken kreeg je niks.. beiden vragen om een kaart... maakt een kaart beweging de ander niet... ( dus beiden zijn voorbeelden om een kaart aan te naaien) maar enkel de kaartbeweging krijgt zelf een kaart...

nu is er iets nieuws aan de gand in turkije.. heb je commentaar op de beslissing van de scheids ( the fysical appearance of commentary doesn't matter ) dan krijg je nu geel. dus als je onterecht een fout tegenkrijgt en je zegt dat dat niet zo is krijg je geel.
als je verhaal gaat halen bij de scheids waarom een wisselende speler niet sneller van het veld afgaat maar strompelt krijg je ook geel..

26 oktober 2011 om 22:22

dat kan ik allemaal nog wel begrijpen, ik heb ook niks tegen de kaart aan Sabri.
Maar het begint allemaal al bij de rode kaart van Servet, en hoe Sabri inkomt, kom op dat is geen overtreding ?

Ze moeten eens gaan kijken hoe er in Engeland wordt gevoetbald en wordt gefloten

26 oktober 2011 om 22:39

ik ben het meer eens met servet zijn kaart dan sabri zijn kaart. servet heeft een fout begaan en hij verdiende een kaart. geel weliswaar

sabri beging geen fout. hij heeft eerst de bal. en volgens mijn weten is het als je de bal eerst hebt en daarna de man, is het zeker geen fout..als je de man eerst pakt en vervolgens de bal is het fout, als je de bal en man tegelijk aanraakt kan je een fout geven op basis van de stevigheid van de tackle...

ik zal het zo zeggen: zou sabri toen hij de bal aanraakte tegelijk de man meehebben zou het een fout zijn. sabri wordt boos geeft commentaar krijgt geel en rood. terecht zou ik zeggen.
maar hij heeft de bal duidelijk met zn voet vervolgens komt de rest van zn lichaam eraan en pakt hij de man... hij krijgt onterecht een fout tegen en levert commentaar ( als je onterecht fout tegen krijgt, mag je toch wel commentaar geven? ) en krijgt onterecht geel voor een onterechte fout.

Leuk dat Galatasaray heeft verloren, als Fener supporter natuurlijk.

Vroeger konden we nog 'juichen' toen Galatasaray of Besiktas verloren had maar we spelen toch de play-offs dus ook al verliezen ze Galatasaray gaat in die top 4 komen..

Wat moet ik nou zeggen ? Ik kan niet praten over voetbal, want in Turkije gebeuren er andere dingen. We krijgen een scheidsrechter waar ik nooit van heb gehoord en ik heb al 4 jaar Lig Tv. Clubs die van corruptie worden verdacht die wetten veranderen waardoor ze niet kunnen degraderen. Scheidsrechters die in de eerste helft rode kaart geven voor elke scheet. Ik kan niet eens schelden omdat mijn moeder in de kamer zit.

26 oktober 2011 om 21:53

Terechte kaarten Gangstarr, als je gewoon met een koele hoofd in de avond nog een keer de wedstrijd chekt op Ligtv, dan kan je de scheidsrechter helemaal niets verwijten. Galatasaray speelde ZO topclub onwaardig. Ongelooflijk hoe een ploeg met zo'n ervaren staff niet zijn spelers kalm kan krijgen.

De rood van Servet is volledig terecht. Trek een lijn van de laatste linie. Je zult zien dat na Servet geen enkel verdediger meer staat op Muhammet Demir af te stoppen. Nou kan je vertrouwen op Muslera, maar een scheidsrechter moet er altijd van uit gaan dat het een doelkans is. Jij kent Demir, ik ken Demir. Dit is een jongen met bijna evenveel doelpunten als wedstrijden voor Jong Turkije, en 3 goals in 2 wedstrijden voor Antep.

De rood van Sabri is ook terecht. Zeer provocerend wat hij doet. Alle spelers zijn in het begin van de seizoen ingelicht over de nieuwe regels.

Op basis van deze wedstrijd vind ik dit een hele goede scheidsrechter, met een over mijn lijk mentaliteit. Niet bezwijken voor de druk, gewoon doen wat je moet doen.

26 oktober 2011 om 21:59

Geen enkel verdediger ?.. Overtreding wordt gemaakt dicht tegen de zijlijn !
Ujfalusi is net buiten de zestien, Sabri komt van rechts nog naar binnen toe, bal gaat richting achterlijn en niet richting zestien (dus sowieso geen gevaarlijk gebied)
En nu even jouw bjk ''brilletje'' afzetten en met een koele hoofd dit goed lezen..

Als je dom gaat reageren om alleen de fans op te fokken, reageer dan niet.. Het is altijd dezelfde met jou, overal weer Bjkdelgado.. Tsjonge jonge

26 oktober 2011 om 21:59

Terechte kaarten ?
Sinds wanneer krijg je geel, als je verhaal komt halen bij de scheids om iets vraagt, sinds wanneer krijg je daarvoor geel is dat dan ook een nieuwe regel, ?

Man ik heb het net terug gekeken, het was niet eens een 100 kans voor Muhammet demir, dan mag je nooit rood geven geel was terecht !

Alleen Uja stond naast servet hij had Muhammet nog kunnen stoppen misschien !

Antwoord graag

26 oktober 2011 om 22:06

Is toch duidelijk dat BJK & FB supporters op een paar na het wel allemaal terecht gaan vinden objectiviteit is ver te zoeken door de haat (GS supporters doen net hetzelfde bij BJK & FB btw)

26 oktober 2011 om 22:36

Kalm kan krijgen ??

hahahahaha
hahahahahaha

hahahahahahaha doe effe normaal man.

Voor wedstrijd ben je kalm, in het begin van de wedstrijd ben je kalm.

Maar daarna doe je zo je best dat je je kalmte verliest als je wordt benadeeld door de scheidsrechter en onterecht rood ziet.

En dan sta je daar met 10 man 2-3 achter je moet winnen. Je onderschept die bal goed en BAM de scheidsrechter fluit!! Als dat gebeurt dan verlies je zeker je kalmte behalve als je op veld staat en geen liefde voor de sport hebt.

26 oktober 2011 om 21:56

Een scheidsrechter moet toch ergens beginnen. Als gs opeens niet kan winnen, begin je over andere clubs en de corruptie daaromheen.

26 oktober 2011 om 21:57

kerel jij zegt net dat je de wedstrijd niet hebt gezien waarom praat je dan ?

26 oktober 2011 om 21:59

Ik hoef ook de wedstrijd niet gezien te hebben. Want ik zeg hier nergens iets over de inhoud van de wedstrijd.

26 oktober 2011 om 23:17

Kleine opmerking op: ''clubs die van corruptie worden verdacht die wetten veranderen waardoor ze niet kunnen degraderen.''

Dit klinkt net alsof de-van-corruptie-verdachte-clubs de wetten heeft veranderd, maar als je goed het nieuws gevolgd hebt, dan weet je dat alle voorzitters hun handtekening eronder hebben gezet. Ik vind het om te huilen, ze doen het allemaal om hun eigen hachje te redden en de inkomsten hoog te houden maar jammer genoeg kunnen wij er niets aan doen.

Trouwens, rustig aan broer. Ik zie je met verschillende reacties vrij tekeer gaan maar dat heeft geen nut. Ik heb de wedstrijd niet gezien, misschien heeft de scheidsrechter jullie werkelijk benadeeld maar het heeft geen zin om dat alleen uit te lichten. In de eerste week gaf Melo een kopstoot aan Can Arat. Dat werd niet opgemerkt en had Galatasaray de steun van de scheidsrechter mee. Misschien is het dit keer niet goed gegaan, weet ik niet maar de volgende keer kan het weer in de voordeel van Galatasaray werken.

Belangrijkste is: Heeft het team goed gespeeld? Hadden Sabri en Servet beter gehanteerd kunnen hebben en de rode kaart kunnen voorkomen? Verdiende Galatasaray met haar spel überhaupt de overwinning? The list goes on. Je kan beter je reactie hierop baseren dan de voortdurende rage op de scheidsrechters.

Galatasaray moet niet meer investeren in spelers, maar dringend grote investeringen doen in scheidsrechters. We zien welk effect zulke investeringen hebben bij andere clubs, te beginnen met de club wiens naam met de F begint, die dankzij grote investeringen in tegenstanders en scheidsrechters het kampioenschap kon pakken.

Het nieuwe werken = Thuiswerken
Het nieuwe voetbal = Niet investeren in spelers maar in scheidsrechters

26 oktober 2011 om 23:07

Corumluu,

Gelukkig heeft Voetbalzone een nieuwe systeem en kan niet iedereen zomaar complimenten geven. Nederturk kan hierom een compliment wel vergeten voor zijn provocerende en doelloze reactie dat niet eens betrekking heeft op de wedstrijd zelf. Het is ook altijd dat gezeur op de scheidsrechter. Misschien heeft hij gelijk, misschien niet maar dat alleen de scheidsrechters iedere keer uitgelicht worden en dat we verder niets te horen krijgen over de wedstrijd zelf is diep triest. Wanneer gaan jullie eens zeggen dat de schuld bij Galatasaray ligt, dat het bij een bepaalde speler of de trainer ligt? Wanneer worden jullie nou mannen?

26 oktober 2011 om 23:19

Wij zeggen ook dat
Zan
Riera
Ayhan
Baris
Sarp
en in mindere maten Servet en Eboue

niet goed zijn vorig jaar zeiden we ook dat het logisch is dat je met zulke spelers verliest nou zijn Sarp en Baris weg speelt ayhan niet maar we hebben nog steeds slechte spelers we geven dit ook toe. Maar er zijn ook wedstrijden dat de scheids de wedstrijd heel erg beinvloed maar "jullie" andere supporters geven ( bijna ) nooit toe dat het ook echt aan de scheids lag. want eerlijk is eerlijk de 2 rode kaarten waren onterecht tot de 2-1 was het eerlijk. was gewoon heel slecht verdedigd door galatasaray en heel mooi afgemaakt daar Gaziantep. maar dan moet de rest ook toegeven dat 1 goal onterecht is afgekeurd en 2 rode kaarten onterecht is gegeven.

Want als wij met 11 vs 11 doorgingen zou het een andere wedstrijd zijn geworden en dan had Gaziantep misschein niet de vrijheid gekregen voor de 2-3 en 2-4 en was het wel 3-2 voor Galatasaray afgelopen.

maar iedereen moet eerlijk zijn niet alleen 1 kant.

26 oktober 2011 om 22:06

Ik vat hem echt niet he. Als Gs niet kan winnen, opeens allemaal andere dingen erbij halen.

26 oktober 2011 om 22:08

nee klopt, meeste fb supporters vatten dit soort dingen niet, maar het bestuur vat het heel goed !! ;

26 oktober 2011 om 22:09

Oke, we hebben zeg maar verkeerde dingen gedaan. Wat gaat jou dat aan? Wat gaat gs dat aan? Zien jullie dit als smoes voor jullie eigen ofzo als jullie telkens niet kunnen winnen?

26 oktober 2011 om 22:13

nee we zien het niet als een smoes, het verpest de voetbal in Turkije
zoals J I J het ook ( N I E T ) hebt kunnen merken, was dat vandaag weer het geval, arbitrages werken in Fb's voordeel

De grensrechter is vandaag de bepalende factor geweest in deze wedstrijd. Beide situaties zijn op zijn initiatief. Rood voor Servet is overdreven, omdat het geen 100% kans was voor Muhammet Demir. De overtreding is aan de zijkant en centraal was er nog een verdediger die kon ingrijpen, geel was op zijn plaats geweest.

De 2e rode kaart van Sabri is een verkeerde beoordeling, omdat Sabri de bal speelt. Na het fluitsignaal weet Sabri zich niet te beheersen en de rode kaart heeft hij dan ook aan zich zelf te danken.
Ik vond Galatasaray in de 1e helft positief voetballen met druk naar voren, maar Gaziantepspor scoort eigenlijk twee keer op een fantastische manier. Daarna kwam de grensrechter in actie,dit was einde oefening voor Galatasaray. Het is aan de andere kant mooi om te zien dat Muhammet Demir na een lange tijd zijn kans krijgt om op het hoogste niveau te spelen, nadat hij bij Bursa niet de kans kreeg om door te breken.

26 oktober 2011 om 22:32

sabri kan zijn emoties niet onder controle houden... ik kan je beelden laten zien van emre belezoglu vorig week. 2 keer heeft hij zich enorm kwaaf gemaakt en werd er niks gezegd...

en nog iets: sabri glijdt in op de bal.. hij krijgt onterecht een fout tegen.. dus als je onterecht een fout tegen krijgt mag je nietmeer reageren? ik kan zo'n speler wel begrijpen. je speelt thuis je bent 2 spelers kwijt. 1 speler krijgt onterecht rood. en de scheids deelt meer kaarten uit aan mensen die protesteren dan tegen spelers die een fout begaan. je moet melo geel geven wnr hij kurtulus een trap geeft en niet ujfalusi wnr hij verhaal gaat halen bij de scheids wrm dat een antep speler het veld niet sneller afgaat. je geeft ujfalusi geel bij het neertrekken van muhammed in de baklijn, maar niet een sabri die met 9 man zijn longen kapotloopt op de bal speelt en onterecht wordt tegengefloten...

iedereen zal begrijpen dat een scheids ujfalusi daar geel geeft, want hij trekt aan het truitje ( zulke dingen gebeuren altij in voetbal) als de scheids fluit kan niemand iets zeggen want je ziet een beweging... 90 procent toont begrip aan zulke beslissingen.. maar als wat hij vandaag heeft laten zien bv zou doen in europese competities dan krijgt hij zijn citroën C4 meteen in de bus vrees ik

Ik heb de wedstrijd niet gezien van Galatasaray, maar het valt me op.
2 weken op rij laat Galatasaray punten liggen en 2 weken op rij zijn de Galatasaray fans volledig op hun tenen getrapt. Nou kan de scheidsrechter daadwerkelijk slecht hebben gefloten, maar meerdere personen hier op VZ die ik als objectief beschouw zeggen het tegendeel. En dan maar verwijzen naar het omkoopschandaal! Dacht dat we daar wel boven konden staan...

Wat ik me meer afvraag is wat Trabzonspor aan het doen is! Twee weken op rij, laten alle opponenten punten liggen, als een soort geschenk uit de hemel. Twee weken op rij laten wij ook punten liggen. We moeten dringend weer de weg omhoog vinden. Dat zal niet gemakkelijk gaan tegen een Gaziantep dat nu twee keer op rij gewonnen heeft.

Senol Günes moet wat gaan doen aan de huidige situatie, want met alleen Burak(inho) die elke week weer tovert, gaan we het niet redden! Aan de andere kant hebben we natuurlijk twee geblesseerde spitsen met Henrique en Vittek. Dan hou je niet veel meer over. Alanzinho is uit vorm, Volkan Sen blijft teleurstellen, Sapara lijkt zijn vertrouwen in zichzelf wel kwijt en het niveau van spelers als Halil en Pawel Brozek is gewoon niet Trabzon waardig. Misschien als 5e/6e spits, maar verder dan dit mogen deze jongens in principe niet komen en nu doen we het met deze jongens in de basis. En dat is dan een elftal dat CL voetbal speelt?!

Nog even over het wedstrijdverslag: vind het echt treurig om aan te zien dat Voetbalzone tegenwoordig alleen nog maar nieuws over Galatasaray en Fenerbahçe publiceert. Je kunt me veel vertellen over de cijfers, maar er zijn veel leden zoals ik die naar Voetbalzone kwamen puur voor het Turkse nieuws. Die kunnen nergens reageren. Het gaat niet eens meer om de kwaliteit van de stukken, want die zijn in 90% van de gevallen toch enorm slecht wat betreft de Turkse competitie. Het gaat om een plek om te discussiëren!

26 oktober 2011 om 22:03

Toen je zei ik heb de wedstrijd niet gezien, kon ik jouw reactie al niet meer serieus nemen. Op onze tenen getrapt ? De scheidsrechter heeft op onze tenen gescheten.

26 oktober 2011 om 23:15

@gangstarr,
Amen. Als je de wedstrijd niet gezien hebt, kun je op geen enkele wijze iets zeggen over het gedrag van de Galatasaray supporters. Dan zet je jezelf bij voorbaat al voor lul omdat alles wat je zegt gebaseerd is op natte vinger werk terwijl protest aan de kant van Galatasaray supporters wel degelijk eentje met fundering is.

27 oktober 2011 om 00:18

Hoezo, is de rest dan niet meer serieus te nemen. Gangstarr, je moet niet mijn éne zin er uit pikken en daar op in gaan.
Het gaat mij om het totaal plaatje. Ik heb namelijk gezegd vorige week dat de wijze waarop men discussieert nu onder enig niveau is, dat ik op VZ heb gezien. Ik heb daarbij gezegd, dat jij (ja, ik had jou er zelfs in vernoemd) mij ooit had gezegd: 'ik ben blij dat het niveau van de discussie's is gestegen'. Iets in die trend.
Ik keek terug naar die tijd en concludeerde dat er niets van over was. FB hangen de TS fans aan de schandpaal, de GS fans op hun beurt die van FB, die van TS ook weer die van FB en zo gaat het maar door. Maar ergens fatsoenlijk onderbouwen zie ik niet meer. En daar wees en wijs ik vooral op. Dat was mijn essentie, alleen moet ik zeggen dat deze zin er nu lullig uit ziet: 'zijn de Galatasaray fans volledig op hun tenen getrapt'. Het ging mij dus niet om alle GS fans, maar om die paar die het fatsoen niet te hebben normaal met elkaar om te gaan.

Wat ik me dan afvraag, ik beschouw jou en Lostwords ook als een van de objectieve fans. Was het dan echt zo dramatisch? Bjkdelgado, die ik daar ook in vertrouw, zegt namelijk het totaal tegenovergestelde...

27 oktober 2011 om 01:02

Het stond inderdaad open voor een ander interpretatie dan wat jij voor ogen had toen je het typte. Bedankt voor het, fatsoenlijk, nader toelichten. Dat zet het toch in een ander perspectief en ben het er in grote lijnen ook volledig mee eens.
.
Wat betreft de wedstrijd adviseer ik je enkel mijn verwijzingen naar Marathon te lezen. De discutabele posities zijn allen in het nadeel van de scheidsrechter uitgesproken daar. Heeft dus gigantisch veel gemist en met twee (onterechte) rode kaarten, het wedstrijdbeeld ontzettend, ten nadele van Galatasaray, beinvloedt heeft. Ik verwijs je verder naar Ligtv.com voor de situaties.

Kijken of deze link doorkomt:
http://www.ligtv.com.tr/videohaber/?r=1&hid=100830

27 oktober 2011 om 01:14

Ik heb net toevallig hetzelfde filmpje gekeken. Mijn toelichting daarover heb ik hieronder aan barisb geschreven. Ik ben het wel met jullie eens dat de kaarten onterecht waren, al verdiende Melo geel (volgens Markus rood). De rest is veelal in het nadeel van Galatasaray.
Je link is doorgekomen. (mag niet hé Mod)

26 oktober 2011 om 22:06

Ga naar acunn.com kijk de samenvatting en reageer aub weer op mij. Zeg of jij geel had gegeven of rood bij servet en dat sabri zo reageert is vrij normaal als je de hele wedstrijd hebt gekeken en Melo raakt de bal niet dus is het geen buitenspel goal bij vrije trap ban S. Inan. Maar kijk aub.

27 oktober 2011 om 01:11

Oké, speciaal voor jou gekeken. Ik wou het namelijk zelf bekijken voor ik het zou beoordelen. Op Ligtv staat een filmfragment van 19 minuten over de cruciale momenten. Ik heb deze gekeken en hierbij heb ik eerst steeds zelf een oordeel geveld, vooraaleer ik de mening hoorde van Markus Merk. Hij is in principe de autoriteit hierin. Ik zal de belangrijke posities behandelen:
Ik zie een positie terug van Melo, waarbij die Olcan kan blesseren. Olcan dribbelt met de bal en hij trapt hem op zijn kuit. Zie Maraton voor de beelden. Hij hoort hier volgens Markus Merk rood voor te krijgen. Volgens mij is geel voldoende (volgens de boekjes). De scheids laat doorspelen (dus niet eens een vrije trap).

De rode kaart van Servet is in mijn ogen te zwaar. Servet is namelijk dan wel de laatste man, maar je moet in acht houden dat de positie aan de zijkant van het veld gebeurd. Of terwijl, de afstand die de centrale man naar Muhammet moet afleggen is korter dan de afstand van Muhammet naar het doel. Dus de centrale man kon hem ook nog afstoppen. Ik had geel voldoende gevonden. Markus Merk zegt ook geel. De scheids geeft rood.

De eerste gele kaart van Sabri is geheel terecht. Protesteren = geel volgens het boekje. Daar moeten de scheidsrechters extra op letten dus geel is niet verbazend. Probeer dat maar in de CL en je mag blij zijn als je het einde van de wedstrijd nog haalt. Dus ik zeg geel. Markus Merk zegt ook geel en merkt op dat Elmander ook geel hoort te krijgen wegens protesteren (had ik in eerste instantie niet opgemerkt). Scheids geeft alleen Sabri geel, dus Elmander ontsnapt.
De tweede gele kaart is terecht en deels onterecht. Hij protesteert weer, wat geel oplevert. Dat is duidelijk te zien. Maar er is verder niet echt een overtreding. Markus Merk zegt ook geel, maar de overtreding moest niet gefloten worden. Ze zeggen echter dat Sabri begrijpelijk reageert. Daar ben ik niet mee eens, want als professional krijgt hij duizenden lessen over hoe hij zich moet gedragen. Hij is altijd al wat agressief net als Emre, dat moet die gewoon afleren. Scheids heeft hier dus een foute eerste beslissing, waar een goede beslissing uit komt rollen in het nadeel van GS.

Kort samengevat zijn de rode kaarten onterecht, maar hoorde Melo wel een gele kaart te krijgen.dat is mijn mening erover. Dus ik snap jullie frustraties. Echter mijn reactie ging ook meer uit naar het deel dat niet fatsoenlijk kan discussiëren. Voor nader uitleg kun je de reactie hierboven doorlezen op gangstarr!

27 oktober 2011 om 12:52

ik ben het oneens met u dat de reactie van sabri niet begrijpelijk is..

en het boekje? welk boekje ( het turks boekje idd)

ik kan u talloze videobeelden tonen waar commentaar op de scheids niet bestraft wordt, ( kijk maar naar de wedstrijden tss real en barcelona) 22 spelers ronde de scheids, iedereen komt zijn verhaal halen. nobody get's a card.

2) sabri raakt zuiver de bal, dan krijgt hij fout tegen. dan mag je reageren. want er wordt ten onrechte een beslissing genomen.... dat het een zeer hevige reactie van sabri is kan ik ook nog begrijpen ( want de scheids heeft de wedstrijd beslist) + wie is captain? idd sabri... volgens het boekje mag de captain meer mekkeren dan andere spelers.
3) je hebt gezien hoe sabri de bal heeft afgepakt en je ziet ook de bodycheck die daarop volgt ( geen fout, maar je geeft ze wel) als je dat als fout beoordeelt, dan geef je sabri meteen geel omwille van zn tackle. dus sabri zou geel moeten krijgen omdat hij de tegenstander van de grond heeft gemaaid. dit heeft hij niet gekregen. maar wel voor commentaar te geven op de beslissing. dan vraag ik u: als je niet hebt gezien dat sabri eerst de bal had en je ziet een redelijk zware overtreding waar je voor fluit waarom geef je geen geel voor die overtreding?? want normaal gezien zou ieder ander scheids die overtreding van sabri ( als hij de bal werkelijk niet had aangeraakt) bestraffen met geel....

27 oktober 2011 om 14:33

Royale61,

Ik wil u graag bedanken dat je niet via een anti gs bril kijkt, maar ook niet met een gs bril. Ik ben het totaal met u eens.

27 oktober 2011 om 17:47

Ik ben het met Melo en de gele kaart eens en de rest van je reactie ook mee eens.
Maar ik vindt ook dat we een doelpunt genaaid zijn ik weet niet of ze daarover iets zeiden maar Melo raakt de bal niet aan en bij twijfel door laten spelen is de regel maar dat gebeurde niet.

Verder bedankt dat je eerlijk bent.

27 oktober 2011 om 18:09

53arda

Je reactie klopt voor geen stuk. Het 'turkse boekje' is een equivalent van het Uefa boek en daarin staan alle regels beschreven. Ze kunnen daar niet buiten gaan vallen, daar valt de Uefa over. Echter hoe deze regels worden geïnterpreteerd is een ander verhaal.

Sabri raakt de bal, maar dat hij dan mag zeiken is niet juist. De essentie van die regel is juist dat de speler koel blijft in zo'n situatie. Verder is het onnodig om dan te verwijzen naar spelers in Spanje, want in mijn reactie geef ik duidelijk aan dat in Turkije een regel geldt: protesteren = geel. Dit moeten de scheidsrechters strikt naleven.
Overigens is dit geen Turkse regel, maar een die is overgenomen van de Uefa, zoals ik hierboven al zei. Dat deze regel in Spanje minder nauw wordt genomen is ten eerste in hun nadeel en ten tweede niet ons probleem. Het doet er niet toe, dat zei het wel of niet doen. In Turkije is het verboden!'

Hoezo kan een scheids niet fluiten voor een lichte overtreding? Zoals jij het brengt moet iedere scheidsrechter geel geven bij het fluiten. Er is echter ook een onderscheid tussen zware en lichte overtredingen. Dus als de scheidsrechter fluit, kan hij in principe alleen geel geven (waarom dat normaal gezien een gele kaart zou opleveren bij een andere scheids is me dan een raadsel!).

Of terwijl, ook dit argument is niet echt sterk te noemen. Je moet goed het onderscheid kunnen maken tussen wat wel en wat niet kan. Anders heeft het geen nut om er over te discussiëren.

Bjkdelgado, ik zal nooit meer reageren op jou en ik wens dat jij nooit meer reageert op mij. Ik heb vandaag in dit topic jouw meest schandalige reactie ooit gelezen. Zou je ook zo reageren als Bjk zo werd gedupeerd ? Leuk dat je opgegeilt bent door het verlies van een concurrent. Leuk dat je behoefte had aan reacties. Maar jij hebt al je respect verloren bij mij.

26 oktober 2011 om 22:20

Ach ja, aangezien er vrij weinig Turkse topics komen is dit ook geen drama. Het zijn allen terechte kaarten. Ik zie in dit topic mensen afvragen sinds wanneer je een geel krijgt voor klagen bij de scheids.

Duidelijk teken dat de meeste mensen hier de competitie niet eens volgen. De scheids heeft gewoon perfect gehandeld. Live with it.

Niks Fenerbahce, zij hebben hier nu niks mee te maken. Die scheidrechters snappen er gewoon niks van. Als je druk zet wordt je gestraft in Turkije. Sabri maakt een sliding op de bal maar het is wel een overtreding. Vind je het dan gek dat hij boos reageert? Het lijkt wel alsof die scheidsrechters de spelers aan het uitdagen zijn. Maar ik accepteer het al, blijkbaar moet Galatasaray een ander tactiek gaan verzinnen, want druk zetten mag niet meer zoals zo'n 10 jaar geleden.

26 oktober 2011 om 22:09

Ik weet al wat het nieuwe tactiek is. In scheidsrechters investeren maar niet gepakt worden ;.

Ooit eraan gedacht dat de huidige prestaties van o.a Galatasaray ons totaal niks boeien gezien de top 4 toch zal strijden voor het kampioenschap??
Ga huilen om het slechte spel ipv overal en altijd bij elk punt waarmee jullie het er niet mee eens zijn Fenerbahce erbij te betrekken.
Over niveau gesproken.........

Ik weet niet of de mensen hier het hebben mee gekregen, maar belangrijker dan alle uitslagen van vandaag is dat de Turkse vooetbalbond lopende dit seizoen alweer de statuten heeft verandert, in samenspraak met de Uefa. Dus of het nou Galatasaray, Fenerbahce , Besiktas of Trabzonspor is die aan het eind van de competitie 1e staat maakt niks uit. Vanaf nu mogen alleen de nummer 1 direct naar CL en de nummer 2 voorronde CL. De TFF laat zien weer zien waarom ze een zooitje ongeregeld zijn!

26 oktober 2011 om 22:11

maar het was altijd al zo dat alleen nummer 1 direct naar CL ging ?

26 oktober 2011 om 22:14

De nr.1 aan het einde van de competitie, na 34 wedstrijden zou hoe dan ook voorronde CL spelen. Dus als dit team ook 4e zou eindigen in de play-offs. Nu is dat dus niet mogelijk. Je moet bij de eerste 2 eindigen in de play-offs voor CL. Ze rommelen maar wat aan, dat blijkt weer.

26 oktober 2011 om 22:18

oohzo, maar dit lijkt mij dan ook het meest logische als je play-offs speelt.
Maar ik begrijp sowieso niet waarom de nummer 1 play-off moet spelen, in welk land is dit van toepassing ? :S

26 oktober 2011 om 22:18

De nummer 1 van de play-offs bedoelt onze vriend waarschijnlijk.
Dit lijkt me om Galatsaray en Besiktas te helpen naar Europa, omdat Bursa en Trabzon minder kans zullen maken (gerucht).

Maar eerlijk gezegd heb ik ook veel liever Besiktas en Galatasaray in de EL en CL dan Bursaspor en Trabzonspor (no offence richting Ts).

27 oktober 2011 om 13:02

in belgie is dit al van toepassing. 34 weken voetbal. na de 34 weken worden de 34 ploegen in verschillende poules verdeeld.

in belgie is het zo: de ploegen die na 34 weken inde top 6 staan mogen strijden om het kampioenschap. de punten van deze 6 ploegen worden gehalveerd. dus eindit het zo bv fener : 80 galatsaray: 60 bjk: 50.....
dan worden hun punten gehalveerd in de play offs fener : 40 galatasaray: 30 bjk : 25 etc.. tot de 6de ploeg... ( je ziet dus dat als je na 34 weken een voorsprong hebt van 20 punten dat deze gehalveerd worden naar 10 tijdens de play offs.. dit is weer voordeliger voor de ploegen die je achtervolgen)

vervolgens spelen deze top 6 ploegen ( in turkije zal het top 4 worden denk ik) tegen mekaar. dus als in de top 4 fener, galatasaray, bjk, trabzon zit dan worden er elke week derby's gespeeld. en na deze play offs eindigt de competitie. dus het kan nog zijn dat iemand anders kampioen wordt. en deze ploeg krijgt een CL ticket en de 2de krijgt een voorronde CL ticket.

in belgie is het ook zo dat de overige ploegen die niet in de top 6 komen dat ze in de play off 2 poule zitten. hier verliezen de ploegen hun punten. dus iedereen start met 0 punten... en spelen ze ook tegen mekaar. de winnaar van deze groep moet het dan opnemen tegen nr 4 van play off poule 1 om een Uefa cup ticket te bemachtigen...

gs begint de wedstrijd zo mooi met vroeg doelpunt. krijgt er daarna wel 2 Prachtige tegen.
kon de keeper niks aan doen...
2 wissels moete doen door blessures, da kwam ook nog al ongelegen !

maar dan
2 kritieke fases en all 2 zo discutabel... eerst rood voor servet
ze standen aan de zijlijn...en servet trekt eve aan het truitje vn de andere speler

het is zowiezo een fout en een gele kaart, maar de bal ging snel... muslera had hem zowiezo gehad !

en centraal stonde nog 2 mensen... dus het was verre van laatste man;

ok 2-1, na de rust vecht galatasaray echt mooi terug tot 2-2. ze speelde echt goed met 10 man met vooral sabri en elmander.

derek daarna krijg je stomme tegendoelpunt 3-2, melo die op offside probeert te spelen. ma twas de fout vn fatih terim om hem op die plaats te zetten. in mijn ogen beter hakan balta naar centraal en eboue op links.

en dan die 2de geel voor sabri was totaal nie nodig, omdat zijn beweging perfect op de bal was. hij kwam hard in, ma had eerst de bal en dan botste die tege de speler. Sabri werd gwn gek, maar geef hem eens ongelijk? kdenk da elke speler dit zou doen.
en dn lucky 4de goal voor antep, flater muslera.

emoties waren ten top in de match, ma wat wil je stiekem had ik gehoopt dat die schoen die iemand vn de supporters gooide op de scheids kwam :D zou lache zijn geweest ^^
veel van de gele kaarte ware frustratie reacties op de scheids. paar ware terecht, sommige ook niet.
melo moest gekrege hebben voor die trap op de kuiten van olcan.

maarja

weer een adrenaline volle avond amaii

Eerste rode kaart: Echt jammer, als Servet van binnenuit aan het verdedigen was zou die slechts geel krijgen, maar Servet probeert hem van buiten in te halen (trekkend en al) waardoor de speler die viel doorgebroken was.

Tweede rode kaart: Sliding puur op de bal, alleen komt ie super gevaarlijk in, Ivan had daar zijn benen kunnen breken. Direct rood had zelfs gekund. Jammer van die protest, was hij er met slechts geel afgeweest.

De doelpunten waren natuurlijk heerlijk.

Jammer van de nederlaag, mijn hele toto naar de maan.

27 oktober 2011 om 13:07

hij krijgt geen geel voor de tackle. dat is ook raar :s als je fluit voor een overtreding dan geef je geel. maar de scheids fluit en geeft geel op de commentaar geleverd door sabri.

dus eigenlijk is het zo: als je fluit geef je geel voor die overtreding (als je het toch te zwaar vindt).

ofwel fluit je niet omdat sabri eerst de bal had en dus zou sabri niet protesteren en zou ook geen geel mogen krijgen...

27 oktober 2011 om 13:24

Ja inderdaad, dat vond ik heel erg raar van de scheidsrechter. Maar we kunnen er niet om heen draaien. Sabri had direct rood moeten krijgen, op de bal of niet hij riskeert de gezondheid van zijn tegenstander ermee.

27 oktober 2011 om 16:15

rood? daar ben ik het niet mee eens met u

oke het was een harde tackle daar niet van, maar het boekje zegt volgens mij nog steeds, heb je de bal eerst, geen fout...

ik heb talloze tackles gezien van : dat ze dit toelaten, maar het is zo.. als je de bal eerst aanraakt dan is het geen fout...

je ziet toch van de tackles dat een speler inglijdt op een speler die met de bal op counter is bv. hij raakt de bal, maar de speler vliegt wel meters omhoog als het ware maakt een driedubbele salto ( bij wijze van spreke) maar het spel gaat gwn door. of het spel wordt gestopt omdat de speler slecht neer is gekomen ofzo, maar degene die de tackle maakt wordt niet bestraft

27 oktober 2011 om 16:20

ik weet niet of je de tackle van scott parker op joe cole herhinnert ( toen cole nog voor chelsea uitkwam) moet je maar eens zien op videobeelden... hoewel het geen driedubbele salto is, maakt cole een volledige salto in de lucht, maar de scheids laat doorspelen. wrm? scott had eerst de bal drna de speler

Mensen die zeggen dat we onterecht de scheids de schuld geven terwijl ze in die zelfde reactie zeggen dat ze de wedstrijd niet hebben gezien. Mensen die week in week uit de scheids beschuldigen, maar als het gaat om een concurrent ineens de scheidsrechter prijzen. Ik begrijp dat frustrerend is dat er geen TS en BJK topic meer is, maar je hoeft hierdoor geen onzin uit te kramen. Wees objectief, dan zullen we niet moeilijk doen als jullie willen reageren over jullie club in Onze topic.

27 oktober 2011 om 00:34

Gangstarr, lees mijn reactie hierboven nog even door. Je kan ons dus ook gewoon bij namen noemen aangezien iedereen ziet waar het over gaat. Wat mij irriteert is dat zelfs jij in de persoonlijke aanval gaat bij een verkeerde reactie (die ik ongelukkig heb samengesteld, toegegeven). Had ik niet van je verwacht!
Maar goed, hoop dat je de intentie van mijn reactie beter begrijpt als jij mijn reactie doorleest.

Herhaal het nog eens: GS heeft een nummer 10 à la Ozil en een killer spits nodig
Riera en Eboue duidelijk miskopen ...

26 oktober 2011 om 22:36

Nummer 10 ? We hebben de nummer van mhk nodig, de Turkse scheidsrechtersbond.

26 oktober 2011 om 22:58

Hahaha ik moest lachen om je reactie.. Wedden dat geen 1 FB supporter moest lachen?

26 oktober 2011 om 23:24

Tuurlijk wel die lachen en denken " haha wij hebben de nummer wel en de giro nummer ook maar die krijgen jullie lekker niet lekker puh haha "

Wed niet gezien koos om bf3 te spelen wat ik overigens jammer vind als de score zie leek het op een mooie wed . Wie was beter?

26 oktober 2011 om 22:43

Antep ver uit de betere. Doelpunten van Galatasaray kwamen door amateuristische fouten van Karcemarskas en Danny. Als Antep gewoon voetbal zou spelen na de 2e kaart dan hadden ze hier makkelijk met een 2-6, 2-7 moeten winnen. Ongelooflijk hoe laks ze bezig waren met zoveel ruimte. Ze probeerden duidelijk kaarten aan te naaien door de spelers te frustreren met al dat getiktak.

26 oktober 2011 om 22:47

Bedankt bjkdelgado . Zal na real ff naar de samenvatting kijken.

26 oktober 2011 om 23:02

gelijk spel zou eerlijker zijn geweest
1/4e van wedstrijd was gala goed
2/4e Gaziantep
3/4e Gala
4/4 Gazi

Het is een schande dat Galatasay spelers als Sabri en Servet in hun ploeg zetten die eigenlijk horen te spelen bij ploegen als Manisaspor (met alle respect) meer kan ik niet zeggen.

26 oktober 2011 om 22:51

Wat praat je man. Sabri is de enige speler die met zijn Hart speelt, wat hij doet, goed of fout, hij doet alles uit zijn hart. Gewoon alles. En bij de laatste actie van hem, raakte hij 100 procent de bal. Maar de grensrechter was zo gretig om een foute beslissing te maken. Ze wisten dat Sabri fel zou reageren. Hele slimme acties van de scheidsrechters. Ik vertrouw deze competitie al helemaal niet meer. Dankjewel mensen die hebben gekut met deze competitie ( Ik noem geen teams, maar specifieke personen)

26 oktober 2011 om 23:29

Sabri???? hij groeit elke wedstrijd. Servet mag wel weg, neem gelijk riera en eboue ook mee. Galatasaray mist assits van flankspelers.

Het is toch lachwekkend dat de club die de boel heeft omgekocht gewoon weer bovenaan staat in een compeitie waar nog steeds rare, opvallende en twijfelachtige dingen gewbeuren?

Jongens laat GS even zitten.

Wat is Burakyilmaazz toch een goalgetter. Wat een held. Gewoon soldaat. Hepimiz Burak´iz. Ik ben niet voor Trabzon (maar Galatasaray), maar omdat ik voo Burak Yilmaz ben, mag Trabzon elke wedstrjd winnen.hopelijk is hij ook in vorm tegen Hrvatska!

Effe serieus, zelf slecht spelen en dan jammeren om de scheids ..

Tis gewoon elke weeke hetzelfde met die gasten .. Ze willen dat scheidsrechters in hun voordeel moeten fluiten , maar owee als het in hun nadeel is !

Zit nu naar ligtv te kijken, en het wordt geanaliseerd door denizli enz .. Je ziet hoe amateuristisch de defensie van Gs is ..werkelijk niets veranderd ten opzichte van vorig jaar ..

Vorige wedstrijd was het al kleurloos en vandaag was het ook niet best .. Spelers als riera die gewoon onzichtbaar is en klungels als zan en servet , dan moet je geen goed voetbal verw8ten ...

Gaziantep maakt 2 wonderschone doelpunten , kijk naar je flut defensie en keeper en stop met huilen richting de scheidsrechters mensen !!

Markus Merk heeft duidelijk aangegeven dat de scheids goed fout zat bij de twee rode kaarten. Hay ben o hakemin...... weggekaapt deze wedstrijd. op naar de volgende wedstrijd. toch wel blij dat er veel strijd was. Galatasaray mist gewoon flankspelers die assists maken. Kazim en Riera zijn gweoon onder de gewenste niveau. Samen met Eboue mogen ze van mij oprotten.kazim kan nog wel als alternatief op de bank blijven. Voor Rechterflank wil Yigit Gokoglan en voor linkerflank Olcan graag zien.

Ondanks dat de scheidsrechter schandalig heeft gefloten wil ik niks zeggen over de scheidsrechter, want het levert niks op. Alleen maar discussies.

Grote complimenten aan de toeschouwers, ze hebben na de rode kaart van Servet steeds geroepen en ze stonden steeds achter de spelers. Galatasaray heeft vindt ik goed gespeeld en steeds druk gezet. Na de 2-3 had Galatasaray geen kracht meer en begonnen ze steeds slechter te spelen. Het was haast niet mogelijk om te winnen nadat je sinds de 30ste min nog maar 1 wissel had en met 9 man moest wachten op de eindsignaal.
Ik hoop dat Riera in januari verkocht wordt. Totaal geen toegevoegde waarde.
Fijne avond iedereen

26 oktober 2011 om 23:32

wat vind je van eboue eigenlijk? hij speelt beetje vals, hij gaat er niet 100% procent voor. soms laat ie zijn mannetje lopen. Riera is te zwak, ik ben het met je eens. De supporters waren weer eens geweldig.

26 oktober 2011 om 23:38

Eboue vindt ik ook slecht spelen, maar ik geloof erin dat hij beter gaat worden. Hij gaat er inderdaad niet 100 voor. Maar vergeet niet dat Eboue eigenlijk een RB is. Terim probeert hem steeds op het middeveld uit.

Muslera vind ik een goede keeper alleen maakt grote blunders. Dat was ook bekend bij Lazio. Ik hoop dat hij dat afleert onder leiding met Tafi

Ach, onderhand wel gewend.

Galatasaray wint Komt door het geweldige spel en scheidsrechter heeft geen enkele invloed gehad
Fenerbahce wintscheidsrechter.
Galatasaray verliesscheidsrechter
Fenerbahce verliesslecht spel.

What's new....

27 oktober 2011 om 17:54

We spelen nu met nike i.p.v. adidas en that´s it ( en de spelers die spelen )

Normaal reageer ik niet maar als neutraal persoon wil ik het wel doen!!

Mensen jullie hebben het over regels?
Servet krijgt rood omdat het een doorgebroken speler is toch? hij staat niet 1 op 1 met de keeper dat is 1 ten tweede, servets overtreding was heel licht ik heb scheidsrechters vaker gezien dat ze soepel ermee omgaan maar goed dit keer niet!

2de gelen kaart van sabri zo onterecht, hij pakt zuiver de bal. Nu hoor je mensen hij raakt hem toch aan kom op mensen is geen meisjes voetbal, de frustratie van sabri terecht!

Zo jammer wat er gebeurt ik volg ekle wedstrijd ik zie idd wat burak zegt boven mij, galatasaray wilt voetballen maar scheidsrechters laten het niet toe,, Fenerbahce voetbalt voor geen meter maar de scheidsrechters helpt ze een handje. Feiten zijn Feiten omkoopschaandaal is er niet maar scheidsrechters fluiten met kleuren mee!

Ik denk dat galatasaray gewoon vandaag door de grensrechter verloren heeft!

Gs speelt gelijk tegen inter wint van liverpool enz enz maar gaat verliezen van antep, ookal zijn dat oefenduels mensen maar kom op!!

TFF komt met allerlei regels haal gewoon scheidsrechters van buurlanden ofso, zodat we maar na de wedstrijd 1 scheidsrechtes fout kunnen discussiëren en niet 10 !

Er is zelfs een artikel geschreven door fanatik over hoe slecht de scheidsrechter al niet was, dus Galatasaray fans zeuren er helemaal niet over, maarja ik vind nog steeds dat Sabri zichzelf moest inhouden omdat hij de aanvoerder is.

Wat is het turkse voetbal(competitie) slecht zeg... over 10 jaar staat het net zo laag als een Zwitserland...

http://www.youtube.com/watch?v=z2qth8wqjyo

beoordeel zelf

0:52 Penalty voor Gaziantepspor niet gegeven
2.17 Doelpunt van Galatasaray terecht afgekeurd vanwege buitenspel (felipe Melo raakt de bal niet maar hij staat wel buitenspel in een actieve zone waardoor hij de keeper stoort)
2:30 Rode kaart voor Felipe Melo niet gegeven
2.48 Rode kaart voor Servet vanwege het belemmeren van een doelpunt-kans, discutabel
3:47 Penalty voor Gaziantepspor niet gegeven
5:50 Tweede gele kaart, dus rood voor Sabri was terecht. Ookal was het misschien geen overtreding, zo'n reactie van een speler moet nou eenmaal met een gele kaart bestraft worden.
7:00 Rode kaart voor Muslera niet gegeven, er is daarvoor onterecht gevlagd voor buitenspel.

de scheidsrechter was slecht ja, het had een grote verschil kunnen zijn voor Gaziantepspor.

Goed nieuws voor alle clubs, de MHK (turkse scheidsrechter bond) heeft besloten dat A.yilmaz (scheidsrechter van gisteren) 3 weken geen wedstrijd mag fluiten.
Zondag tegen Kayseri gaat Cuneyt Cakir ons fluiten, ik hoop dat hij het wel goed doet, niet alleen voor Galatasaray, maar ook voor Kayserispor.

antep heeft tot nu toe maar 2 gewonnen en dan spelen ze tegen ons worden ze op eens barcelona die goals maakt barcelona niet eens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren