Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray komt met de schrik vrij, Sneijder wordt geslachtofferd

Laatste update:

Cesare Prandelli heeft zichzelf weer wat lucht verschaft. De Italiaanse trainer kwam na twee 4-0 nederlagen hevig onder vuur te liggen in de Turkse pers en vrijdagavond leek zijn elftal in eigen huis ook al niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel tegen stadsgenoot Kasimpasa. Umut Bulut zorgde in de slotminuut echter nog voor de 2-1. Cim Bom overnacht door die zege op de koppositie in de Süper Lig.

/

Prandelli wijzigde zijn opstelling op een aantal plaatsen. Hij gaf Sabri Sarioglu en Emre Colak na tijden weer eens een basisplaats en Wesley Sneijder, die onlangs twee keer scoorde in de derby tegen Fenerbahçe, werd geslachtofferd ten faveure van Yekta Kurtulus. De thuisploeg creëerde in de eerste helft echter niet één serieuze kans en alleen een gevaarlijke voorzet van Sabri zorgde voor wat dreiging. Galatasaray had wel meer balbezit, maar wist niet goed hoe daarmee om te gaan. Kasimpasa, dat uit de gelijknamige volkswijk uit Istanbul komt, kon ook al niet overtuigen.

Ryan Babel deed in het eerste kwartier wel twee poginkjes en doelman Fernando Muslera hield Adem Büyük van scoren af. Vier minuten voor rust trof diezelfde Adem wél doel. Ryan Donk controleerde een uittrap van Muslera en zette de spits met één pass vrij voor de keeper: 0-1. Het fluitconcert voor de thuisploeg was bij het rustsignaal goed te horen, ondanks dat er slechts 11.500 supporters in de Türk Telekom Arena aanwezig waren. In de rust zongen zij Sneijder toe, die reeds was gaan warmlopen. De Nederlander viel echter pas na 54 minuten in en toen stond het al 1-1.

Spits Burak Yilmaz stond na een doorgekopte kopbal buitenspel, maar mocht door en schoot van dichtbij de gelijkmaker tegen de touwen. Beide partijen kregen vervolgens nog enkele kansen om te scoren (zo mikte Sneijder bij een volley te hoog), maar een goal leek er niet meer in te zitten. Leek, want Umut maakte er na negentig minuten met een kopbal 2-1 van. Babel werd na 64 minuten naar de kant gehaald, terwijl aanvoerder Donk de hele wedstrijd bleef staan. Galatasaray gaat dinsdag op bezoek bij Borussia Dortmund, terwijl het Kasimpasa van trainer Shota Arveladze zijn tweede competitienederlaag van het seizoen leed.


Een terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet ik nou blij zijn, moet ik huilen. Of Moet ik agressief en inhoudelijk reageren.

ik weet het echt niet.

Umut dankjewel, jij bent weer de enige redder. en Sabri heeft weer gestreden zoals altijd.

Prandelli wees een vent en ga lekker weg.

Iemand moet echt Burak even vertellen dat hij geen Inzhagi is, met al zijn "randje buitenspel goals".

31 oktober 2014 om 21:36

Burak Yilmaz: Ofsayt Krali...

31 oktober 2014 om 22:23

Jij moet dankjewel tegen de scheidsrechter zeggen buitenspel goal en prandelli moet je niet schuld gefen spelers zijn gewoon slecht met burak kom je niet ver wat moet trainer doen als die burak enzo heeft

1 november 2014 om 00:23

Was geen buitenspel vriend!

Prandelli oprotten! Hele club verkracht. Jammer dat we niet verloren hebben. Zou die mafkees eindelijk weggaan. Sneijdertje op de bank laten, hoop dat Sneijder duidelijk maakt dat hij dat onterecht vindt.

31 oktober 2014 om 23:39

Jullie hebben ook verloren scheids heeft gewonnen maar prandelli zou tog niet weggaan contract

Sneijder wissel bij Galatasaray? Kan iemand hier wat meer uitleg over geven?

31 oktober 2014 om 20:59

waarschijnlijk, omdat Prandelli de 3 dagen op kamp wilt. toen hij dat aankondigde, zei Sneijder meteen "wij zijn geen kleine kinderen, wij hebben ook famillies"

31 oktober 2014 om 21:51

Sneijder was de speler met het meeste balverlies in de vorige wedstrijd. Van de 74 balcontacten slechts 36 succesvolle passes, dus de voetballer met het meeste balverlies en slechtste passing, keeper niet meegerekend.

31 oktober 2014 om 23:12

Logisch, hij is ook de enige die vooruit wilt spelen ipv terug zoals Maestro Selcuk.

1 november 2014 om 00:15

Uiteraard heb je een punt, hij legt meer risico in zijn spel dus logischerwijs grotere kans op balverlies, alleen het niveau wat hij afgelopen keer haalde was te laag.

Dus nu iets meer op safe gespeeld verdedigend.

Voortaan als Fener scheids in de voordeel heeft allemaal jullie mondjes dichthouden. Gratis overwinning gekregen vandaag met een doelpunt uit buitenspel en de 2e vooraf hands van Chedjou. Als het bij Fener was gebeurd zou er direct een aardbeving volgen in Turkije.

31 oktober 2014 om 22:04

Nu zijn veel Fenersupporters eraan gewend geraakt dat omkoping in de Turkse competitie onbestraft blijft en ervaren velen dat als normaal, dus kijken ze raar op als andere fans commentaar leveren.

Vorige weekend heeft hun voorzitter de scheidsrechter in de rust bedreigd en het resultaat: twee penalty's na de rust, waarvan de eerste uiterst discutabel.

De tuchtcommissie heeft hem ook gestraft voor bedreiging van de scheids, met het minimum terwijl hij een recidivist is. Vorig jaar ook hetzelfde geintje uitgehaald en vandaag nog even erin gewreven dat hij als het moet ook de scheidsrechterkamer zal bestormen. In jouw wereld is dit misschien normaal, maar velen zoals jijzelf leiden dan ook aan het Stockholm syndroom en praten dit gedrag goed.
Let's kick matchfixers out of football!

31 oktober 2014 om 22:39

De scheidsrechter heeft uiterst correct gefloten wt betreft de 1e penalty van fener( vorige week).

Dat jij er geen kijk op hebt en in vergelijking brengt met omkoping en gedrag van Aziz. Zegt meer over jou.

31 oktober 2014 om 22:53

Dit is dus precies wat ik bedoel. Wanneer het bij fener gebeurd is er meteen omgekocht. En bij gs word het altijd goed gepraat. Vandaag burak duidelijk buitenspel meneer gangstarr zegt op 1 lijn tuurlijk en de ander zegt weer 2 cm haha. Toegeven dat het gewoon buitenspel is kunnen weinigen bij jullie. Daarom zeg ik voortaan gewoon jullie mondjes houden bij fener want jullie hebben ook wel eens de scheids in jullie voordeel.

1 november 2014 om 00:06

De scheidsrechter mee hebben is een ding scheidsrechters STELSELMATIG uitschelden/bedreigen en zijn scheidsrechterkamer binnenvallen (in de rust) zodat de beslissingen in jouw voordeel uitvallen is een ander.

Dat jij dit onderscheidt niet kan/wilt maken en volgens jouw niet te bekritiseren is, is exact het syndroom wat ik beschrijf.

1 november 2014 om 00:11

Lacivert 1907

Leer eerst maar de voetbalregels, misschien dat we dan inhoudelijk een discussie kunnen voeren.

Je weet niet eens dat aanvaller voordeel heeft bij twijfel over buitenspel.

31 oktober 2014 om 21:09

Fb_shutthehellup

Kijk maar eens goed naar die goal. Kijk naar de lijnen van het veld, Burak en de speler bovenin het scherm. Ze staan gewoon op één lijn en dan krijgt de aanvaller altijd het voordeel(reglement).

Maar ik snap dat je baalt na die 2-1 laatste minuut.

31 oktober 2014 om 21:12

@gangbang

Hahahaha meen je dat nou serieus? Dat het geen buitenspel was? hahahahaha jij was al niet serieus te nemen en nu al helemaal niet meer.

31 oktober 2014 om 21:22

Volgens mij krijgt de verdediger dan juist het voordeel van de twijfel. Maar ik kan het mis hebben.

In ieder geval. Hij stond niet overduidelijk buitenspel, dus de grensrechter kan het niet goed gezien hebben.

31 oktober 2014 om 21:23

Gangbang ? Hehe, laat belazeren maar aan mij over.

Ik zie dat je alweer lacht, goed om te zien. Het is weekend, ik zie mensen dan niet graag huilend.

31 oktober 2014 om 21:25

Clutch

Nee. De aanvallende spelers krijgt het voordeel bij buitenspel, want de intentie van voetbal is dat het spel niet wordt ontmoedigd of onderbroken.

31 oktober 2014 om 21:26

Jij voelt jezelf echt de leider van voetbalzone of niet? Maar je bent totaal niet grappig. Je zet jezelf alleen maar voor lul met zulke reacties maar goed.

31 oktober 2014 om 21:33

Hoezo dat? Hij heeft gelijk, de aanvaller heeft altijd voordeel van de twijfel. Maar ach, die regel geldt alleen als het in het voordeel van Fener valt, anders niet he?

31 oktober 2014 om 21:38

@yalnizkurt

Burak staat gewoon duidelijk in buitenspel positie en jullie proberen dat hier allemaal goed te praten. Ik heb er verder ook niks tegen jullie hebben gewoon gewonnen klaar. Het gaat erom dat wanneer Fener een keer scheids in voordeel heeft dan komen mensen meteen met praatjes en word er wat achter gezocht.

31 oktober 2014 om 21:38

De leider van Voetbalzone ? Wehehe.

Jongens ik ben jullie leider !! Luister naar mij !! Eerst je reactie naar mij sturen voordat je post !!

Wat zijn jullie ook echt in de ban van Gangstarr.

31 oktober 2014 om 21:40

Nee, het gaat erom dat wanneer het onderwerp Galatasaray is, jullie altijd negatief zijn. Wij hebben zelfkritiek, zijn realistisch maar jij probeert ons de grond in te boren met onterechte kritiek.

Wacht even op de piero van LigTV en dan kunnen we verder praten of wel of geen buitenspel was.

31 oktober 2014 om 22:41

Je lijkt erg zeker van. Maar ik ben het met Clutch eens.


Volgens mij was het ook de verdedigende partij wat het voordeel bij twijfel krijgt.

31 oktober 2014 om 23:54

Daar kan je over twijfelen en de aanvallende partij het voordeel geven.
Als burak slechts 20 cm buitenspel staat kan je als grensrechter twijfelen.

Die staat normaliter 20 meter buitenspel.

1 november 2014 om 00:26

Jongens aanvaller krijgt buitenspel voordeel op het randje !! Voetbal regels . Een echte spits weet dat daarom staan ze vaak op het randje !!

31 oktober 2014 om 21:12

Schei uit man. 2 centimeter buitenspel kan je niet vergelijken met 2 gratis penaltys. Wanneer het nodig is om voor te komen krijgen jullie penaltys. En dan die paar cm buitenspel gebruiken om te zeggen dat wij onze mond moeten houden.

31 oktober 2014 om 21:15

Twee gratis penalty's?? De eerste kan ik begrijpen maar die 2e van Emenike was toch echt een 100% penalty. Ookal is het 1 mm buitenspel dan blijft het buitenspel en de grensrechter stond gewoon op zelfde lijn dus ja wat moeten we daar nou van denken he? En vergeet niet de 2e goal waar meneer Chedjou met de arm kopt. Dus gewoon je mond houden ja. En anders bij Fener ook niet zeuren. Jullie kunnen wel zeuren bij Fener bij bij jullie zelf niet toegeven triest.

1 november 2014 om 03:22

Fb hell... Je kan je ook afvragen... Voor galatAsaray en voor fener... Of het echt komt dat scheidsrechters en grensrechters partij kiezen... Of dat onze federasyon faalt in de opleidingvan scheidsrechters... De fouten bij gs en fener worden ook gemaakt in wedstrijden tussen middenmoots alleen word daar minder aandacht aan besteed

31 oktober 2014 om 21:52

Wat een grapjas ben jij toch. Je moet je eigen reacties straks maar eens teruglezen als je bent uitgestresst. acepalm

31 oktober 2014 om 23:40

Broer Frankrijk is normal koffers praten huseyin gocek wat verwacht je van hem gsli

1ste doelpunt duidelijk buitenspel, maar geen gratis penalty's zoals fener. Wat een saaie pot, zo spelen en dan winnen...

31 oktober 2014 om 21:08

Nee inderdaad een gratis pingel moet je er nog inzien te schieten.

Als je Yekta als flank neerzet maar Bruma niet eens in je selectie opneemt verdien je het niet om te winnen...

Chedjou mogen ze van mij part kapitein maken. Dat is pas een leider...hoevaak heeft hij ons al wel niet gered met zijn kopballen...

Voor de rest mogen ze Selcuk afschieten en Eboue vergeven.

1. Goal van Burak buitenspel.
2. Kasimpasa speelde nonchalant, en ze werden afgestraft.
3. Gs blijft slecht.

31 oktober 2014 om 21:09

Bij de 2e goal kopt Chedjou met de arm.

1 november 2014 om 00:29

Hahaha koppen met zijn arm .. Hahaha kom op zeg wat een kromme zin . Zeg dan gewoon dat hij hem erin slaat

31 oktober 2014 om 21:20

4. Galatasaray heeft wel de drie punten lekker puh.

31 oktober 2014 om 21:27

Gs wint weer eens een keer en meneertje komt weer reageren we hadden je al gemist.

31 oktober 2014 om 22:58

Als we maar een 'keertje' winnen hoe staan we dan eerste ?

1 november 2014 om 01:12

Siktir lan amina kodugumun gotleri...yemedi dem?
Het was op een lijn

1 november 2014 om 03:24

We winnen van fener punt.

De club van je leven staat 0-1 achter: Het doet mij niks.

De club van je leven maakt in de 90ste minuut 2-1: Het doet mij niks.

Wat een systeemloze, spanningloze team hebben wij op dit moment zeg. Je hebt wedstrijden dat je club fantastisch speelt, maar verliest. Je bent dan trots op je team, want ze hebben de kleuren van je club met waardigheid verdedigd. Dit was zo dramatisch, dat ik niet eens heb kunnen juichen na die 2-1. Ik moet het de jongens nageven dat ze de tweede helft hebben gestreden voor hun leven, maar er zat totaal geen idee achter. Beide goals zijn ook gebaseerd op toevalligheden.

Maar wat is er heerlijker dan een derby kijken van de rivalen na een zege van je eigen club ? Hoe gaar wij ook zijn, we staan gewoon eerste wehehe. Zo goed is de rest blijkbaar ook niet.

31 oktober 2014 om 21:17

Same here. Ik heb de wedstrijd niet eens gekeken omdat ik zag dat Selcuk en Burak startten, Sneijder op de bank begon en Bruma niet eens werd opgenomen in de selectie. Ik zie 1-1, deed me niets. We scoren 91e minuut, deed me ook niks.

We raken onze identiteit kwijt helaas. Onze kansen op het kampioenschap zijn zeker niet voorbij, integendeel, we staan 1e en winnen op een vrijdag. Maar het was als ik het zo lees meer geluk dan wijsheid en zo kan het niet altijd gaan.

31 oktober 2014 om 21:34

We raken inderdaad onze identiteit kwijt. Ik kan niet kwaad worden op Selcuk en Burak, want ze proberen echt keihard te werken. We missen power op het middenveld en we hebben weinig tot geen middenvelders die de zestien van de tegenstanders penetreren. We halen ook helemaal geen rendement uit onze flanken. Er klopt van alles niet, maar Bjk-Fb gaan gewoon gelijk spelen hahaha. Let op, wij staan dadelijk gewoon eerste.

31 oktober 2014 om 21:49

Als ze daadwerkelijk keihard proberen te werken, dan zouden ze hun ploeg op de sleeptouw moeten nemen.

Waar is de Selcuk met al zijn steekpasses? Die durft niet meer vooruit te spelen. Burak zag ik bij Livescore al in de 6e minuut buitenspel.

Ik hoor vaak dat wij Turkse spelers kansen moeten gunnen, maar de realiteit is, is dat buiten Arda niemand zo technisch begaafd is om het spelletje te lezen. Daarom lopen wij mijlenver achter Nederland, hoe hard we Selcuk en Burak werken, ze werken dan waarschijnlijk aan alles behalve hun minpunten.

31 oktober 2014 om 21:50

Zo zo je hebt weer toevallig niks te doen? Zeker gewonnen hehehr

Wat een opportunist bende ook eey.. Doe dan tenminste je best om het een beetje te verbergen, met jouw status kun je ongeloofwaardigheid niet veroorloven..

31 oktober 2014 om 23:08

Als bjk en fener gelijk spelen heb je nog altijd akhisar en mersin die boven gs komen wanneer zij winnen. Dus vergeet het maar dat jullie deze week op de 1e plek eindigen.

Het slechtste Galatasaray "allertijden" staat "gewoon" eerste. Met het beste puntenaantal van de laatste vier jaar voor week 8.

31 oktober 2014 om 21:11

Selcuk - Ayhan akman
Dzemailli - Baris Ozbek
Olcan - Pinto
Burak - Jo
Telles - Insua

ik heb gewoon weer de elftal van de laatste tragische seizoen gezien vandaag.

Mooie flashback. dat word moeilijk slapen vandaag

31 oktober 2014 om 21:16

Fabio Pinto hehe. Die kwam toen met Felipe. Pffff Felipe, wat een super genot spel was dat. Ik vind Dzemaili meer een Fleurquin, die was ook zo saai.

Maar we staan gewoon eerste hehe. Blijf je zulke wedstrijden winnen, dan kunnen er nog gekke dingen gebeuren.

31 oktober 2014 om 21:24

Volgens mij bedoelt Alican1905 Juan Pablo Pino.

1 november 2014 om 01:21

Fabio pinto dus hehe

Hoeveel toeschouwers waren er vanavond man? Stadion was helemaal leeg joh.. Wat een gloryhunterpubliek..

1 november 2014 om 02:10

Niet praten als je zelf geen stadion hebt

Hahahaha Gs staat gewoon (voorlopig)1e

Wat een grap.. Ik heb deze wedstrijd niet gezien maar ik zie een zuivere buitenspelgoal en weer een toevalstreffer in de blessuretijd en nog 3 punten ook..

Waar wij de zekere 3 punten vaak weggeven pakt Gs vaak 3 punten die ze totaal niet verdienen..

En als wij zondag niet winnen van Fener staan we ondanks ons goede spel gewoon onder zo een baggerteam.. En dan hebben we het alleen maar aan ons zelf te danken, ook al is het pas vroeg in het seizoen..

Het verschil met teams als Gs en Fener is dat wij goed moeten spelen om te winnen maar zij vaak bagger spelen en toch in de laatste minuten de winst kunnen pakken..

Hopelijk voor het turkse voetbal winnen wij de derby en blijven we 1e staan want anders is het echt lachwekkend..

31 oktober 2014 om 21:23

Want Besiktas is o-zo-goed? Face it, Turks voetbal is drama. Ih ih Kayseriiii

31 oktober 2014 om 21:26

Geweldig Besiktas staat tweede, middelmatig Fenerbahce derde en schandalige en slechte Galatasaray eerste..

31 oktober 2014 om 21:31

Ey niet stoer doen tegen Kayseri hehehe

31 oktober 2014 om 21:35

Hahahaha, dat fragment uit Salak Milyoner met Metin Akpinar komt altijd terug als de clubs uit Kayseri winnen van de traditionele Istanbulclubs.. Inin leeen!

31 oktober 2014 om 21:45

Hahaha. Die bal tegen Kemal Sunals hoofd is het grappigste.

31 oktober 2014 om 21:25

Toch wel grappig dat jullie altijd commentaar en kritiek hadden op ons waarom dat we altijd zo'n 'dikke nek' hadden desondanks onze Terim - periode waar we ploegen als Real en Manchester in hun broek lieten pissen...

Jullie hebben een leuke start gemaakt en kijk wat voor een arrogante houding jullie hebben...tsss

Hypocrieten!

31 oktober 2014 om 21:29

Ach, altijd zelfde verhaal met hun. Dankzij zulke "supporters" is mijn sympathie voor Besiktas verdwenen. Ze beginnen goed, vervolgens gaat het bergafwaarts en is altijd Galatasaray de schuldige. De naschokken van de aardbeving die Didier Drogba heeft veroorzaakt zijn nog steeds te voelen hehe...

31 oktober 2014 om 21:27

Zulke overwinningen maken je uiteindelijk wel kampioen. Begrijp me niet verkeerd, ik geniet vaak echt van onze spel, maar wedstrijden waarin we niet goed spelen, pakken we 9 van de 10 keer niet. En dat moet juist wel gebeuren.

31 oktober 2014 om 21:57

Klopt man

We moeten onszelf een keer gaan belonen voor het goede spel, anders staan we weer met lege handen straks..

31 oktober 2014 om 21:53

" Hopelijk voor het turkse voetbal winnen wij de derby en blijven we 1e staan want anders is het echt lachwekkend. "

Toch altijd lachen met/om jou. Als jullie één goal meer maken dan Fener, dan hebben jullie een derby gewonnen. Turks voetbal ? Hopelijk ? Waar heb je het allemaal over ? Er zijn meerdere facetten in het voetbal. Met leuk voetballen krijg je lof, maar geen kampioenschap. Je moet het pakken. Dit lijkt een huil betoog om zonder tegenstand kampioen te kunnen worden. Nikste. Als je eerste wil blijven moet je door ons, Fener en 15 andere clubs heen. Daarvoor moet je alles opofferen. Laat maar als club, bestuur, selectie zien dat je dat kan, want het is alweer 6 jaar geleden dat jullie kampioen werden.

31 oktober 2014 om 22:23

Ja ja mooi populistisch gelul weer Gangstarr

Je lacht zelf al om jullie 1e plaats, dat zegt genoeg..

Maar dat neemt niet weg dat jullie dramatisch spelen en wij goed voetbal laten zien.. Maar helaas betekent dat niet altijd dat je de ook krijgt wat je verdient..

Jullie hebben onverdiend gewonnen van Sivas en nu weer van Kasimpasa en daarnaast een paar keer vernederd.. En het spel is niet om aan te zien..

Wij hebben goed voetbal laten zien maar 2x onnodig gelijkgespeeld en de zege in Kayseri uit handen gegeven..

Ik doe niet aan opportunistisch scorebordjournalistiek

31 oktober 2014 om 23:03

Welke Galatasaray-fan zie je zeggen dat we goed spel vertonen dan ? Moet je dat steeds in elke post vermelden ?

Ik word kotsmisselijk van mensen zoals jou...

1 november 2014 om 03:30

Als je vaker scoort dan de tegenstander dan heb je verdiend gewonnen, mAar ik moet je nageven dat besiktas gruwlijk voetbal speelt... De vraag is hoelang ze dit kunnen volhouden.. Hou rekening met blessures en schorsingen dat zijn de momenten wanneer een topploeg zich onderscheidt van de rest.

31 oktober 2014 om 21:57

Je kunt het beter zo omschrijven. Jullie kunnen nog lang wachten op kampioenschap. Ondanks dat gs en fener slecht voetballen, kunnen jullie nog niet kampioen worden. Volgens mij zou ik me zorgen maken over deze situatie.

31 oktober 2014 om 22:01

Dat heet kwaliteit, Bjkkartal1903.

Dramatische wedstrijd, ik snap burak en selcuk niet ze maken een vieze overtreding en nog gaan ze klagen naar de scheids dat ze niks hebben gedaan..

Wat een drama pot zeg. Chedjou verdient het om in een beter ploeg te voetballen, echt een goede verdediger.

Lekker lekker lekker dit, we staan zoals als het hoort weer eerste! Jammer genoeg moest ik deze wedstrijd missen vanwege werk. Ik heb een samenvatting bekeken zonder dat ik wist wat de score was en wat was het spannend zeg.

Burak zijn goal was zeker geen offside en de goal van Umut, tja een dodenspelmoment maar wel in de 90ste minuut dat maakt het mooier. Niet alleen de Kasimpasa-supporters balen nu maar ook andere supporters . Het boeit me niet hoe we hebben gewonnen 3 punten is 3 punten!

Dit jaar wordt Galatasaray gewoon kampioen het kan niet anders, wij spelen slecht en nog staan we 1ste hehe.

Vlak voor de goal van Adem trapt Muslera de bal weg. Donk kan moeiteloos de bal aannemen en de assist geven. Emre Colak die erbij staat en het duel niet aangaat, kijkt hopeloos toe. Als hij dat duel aanging, als hij ook maar enige moeite deed, dan had dat doelpunt voorkomen kunnen worden. Er is niks mis met deze selectie. Ook al is Melo geblesseerd, ook al staat Burak 50 duizend keer buitenspel, ook al wordt Sabri als verlosser gehaald, deze selectie kan gewoon kampioen worden. Het probleem ligt bij de trainer die de spelers niet kan inspireren. Prandelli zal vast een aardige vent zijn, maar voor Galatasaray is dit niet de juiste coach. Sneijder opofferen, waarom? Mik jij soms op je ontslag? Je moet toch winnen of niet soms? En als objectieve analist in een gs topic kan ik het niet laten om te zeggen dat Telles een penalty had moeten krijgen. Als je een duik van Gokhan Gonul met een pingel beloond, dan had je voor dit ook gerust een pingel kunnen (of misschien wel moeten) geven. Aan de andere kant kwam Burak goed weg met geel voor een ongelooflijk gare tackle.. Maar goed dat hij de speler niet vol raakte, anders was dat einde carriere geweest. Zoals gangstar zegt: tijd voor de gs fans om lekker achterover te zitten en kijken hoe Fener en Bjk elkaar te lijf gaan. Maar ik zou me eerder druk maken over de wedstrijd tegen Dortmund. Ik zou gewoon kiezen om met man en macht te verdedigen voor de 16. Als je met dit Galatasaray van Prandelli gaat proberen te voetballen tegen Dortmund, wordt je finaal weggevaagd.. Succes leeuwen.

31 oktober 2014 om 21:32

Dortmund-uit zie ik zelf somber in en ben blij als het doelpuntenverschil bij 3 blijft.

Anderlecht verdient de 3e plek meer dan ons! En ik zou er niet om rouwen als we 4e eindigen, omdat ze mij vooralsnog teleurstellen in elke competitie waarin we meedoen. In Turkije kom je goed weg zoals vandaag, maar Dortmund is another biscuit.

31 oktober 2014 om 21:49

Mij boeit het niet of Anderlecht het meer of minder verdiend. Galatasaray moet gewoon zo hoog mogelijk eindigen! Ik wil niet dat we straks ingehaald worden door Griekenland en dat Belgie verder op ons uitloopt. Ik vond het daarom extra zuur toen zowel Gs als Bjk gelijkspeelden tegen Anderlecht en Asteras. En laat dat nou net niet ploegen zijn uit concurrerende landen..

31 oktober 2014 om 21:52

Ik bekijk het liever zo; Laat Griekenland en Belgie maar in onze nek hijgen, aangezien wij beter presteren onder druk. Anderlecht-Galatasaray gaat de doorslag geven over wie er doorgaat maar ik denk toch dat we boven de concurrende landen eindigen.

31 oktober 2014 om 22:02

Ik hoop het maar. En weet je wat? Ik heb sterk het vermoeden dat jullie uit in Brussel gaan killen. Volgend jaar Fenerbahce er ook bij. Dat verhoogt onze kansen weer om in te lopen en voor te blijven.

31 oktober 2014 om 22:14

Ik denk ook dat we om de een of andere reden gaan winnen in Belgie, alsof die wedstrijd op Cluj-Galatasaray gaat lijken. Maar daarna nog Arsenal-thuis..

31 oktober 2014 om 22:41

forzafener,

Ik weet niet of je hoeft te vrezen dat Griekenland jullie zal gaan inhalen.

Pana en Asteras worden uit de EL geflikkerd. Paok zal wel doorgaan, Oly gaat of verder in de CL of minimaal EL.

Jullie hebben, besiktas en trabzonspor die met grote kans doorgaan. Wellicht ook Gala ( 3e plaatst ).

Al sluit ik een overwinning van Asteras tegen Besiktas niet uit 1 puntje in istanbul pakken is niet niks tegen Besiktas. ( haha gestolen maargoed, puntje blijft puntje. )

Wauw. Uhm. What else can I say?

Weer die Fenersupporters die hier een discussie komen starten over randzaken? Hebben jullie nou echt zoveel recht om te praten? Ik beperk dit onderwerp verder want ik houd van een overzichtelijke inbox.

Echt kansloos dit.
Ze rennen achter de feiten aan. Letterlijk. Daar waar kids die in Europa met amateurwedstrijden hun leven geven en al blij zijn als hun ouders voor ze klappen, staan ze hier in-spi-ra-tie-loos op het veld elkaar aan te kijken. Je bent nota bene een freakin' Profvoetballer. Oke, Prandelli heeft zijn zaken niet in orde, maar toch vind ik dat je moeite moet doen om er iets van te maken. Voor het moderne voetbal is je fysieke inzet niet voldoende, het is tegenwoordig ook gewoon denkwerk. De hele selectie die een beetje heeft leren voetballen moet in mijn ogen ook gewoon kunnen nadenken. " Goh, de hoge ballen werken niet. Is het wat om gebruik te maken van mijn diepgang om de bal bij de 16 te krijgen? " Is het nou echt zó fvcking moeilijk om gewoon je eigen brein te gebruiken als je even niet wordt bijgestuurd?


Een stadion dat je volledig steunt, een bestuur die bereid is om je rijk te maken voor je leeghoofdigheid, je hebt alle middelen om een goed leven te leiden en de wijven staan voor je tot aan het complex in de rij om in je boxer te graaien. What the actually F bezielen sommigen in het veld? Ik baal van sommigen hun mentaliteit.

Ik vind dat het 99,99999999999 Prandelli's schuld is dat het team niet draait, maar het is niet erg om je eigen kwaliteiten te gebruiken. Waarom zijn we zo afhankelijk van Wes? Juist, die man doet zijn eigen ding.

31 oktober 2014 om 22:15

Yasemin

Dat is gewoon 'human nature', ze kunnen ons moeilijk toch feliciteren.

Voor de rest heb je gelijk, zie maar bv. Burak. Hij is bakkerstelg die opeens besluit slager te worden. Het kan eigenlijk niet, maar tegen de wens en wil van alles en iedereen om hem heen in, gebeurt het toch.

Ergonomisch gezien klopt er geen zak van wat hij allemaal doet.

31 oktober 2014 om 22:26

Ik verwacht ook geen bos witte rozen met een douchegel-parfum pakketje (alhoewel ik dat geen slecht plan vind), maar je moet niet als rivaal gaan reageren op de topic van je aartsvijand als je alleen maar verhalen vertelt met krokodillentranen die nergens over gaan. Nobody Gives A Damn About Your Story.

Tenslotte probeer ik de boel dan te sussen omdat ik vind dat dat kinderachtige 'ja maar hij denkt dat hij de leider van Vz is.. jullie begonnen met sike dit, gratis penalties dat..' discussies bloedirritant vind. Dan komen ze per pb mij hun frustraties uitleggen alsof ik Cübbeli Ahmet hoca ben. Of ze komen hun lompe discussies voortzetten met mij. Dan ben je dus bij de verkeerde.

Ik hoef geen felicitaties, maar houd je onderbuikgevoelens bij je.

31 oktober 2014 om 23:17

@yasemin

Die engelse one liners er tussen door maakt het wel stoer.
Verder kan je je wel druk maken om supporters van andere clubs die reageren maar dat is nou eenmaal het fenomeen forum.

En of jij het onzin vind wat ze posten is niet relevant.

Ik vind het onzin dat je zo popie jopie zinnen er tussendoor knalt maar ook dat is niet relevant.

Wat betreft galatasaray : het is daar altijd wat. Het verbaasd mij eigenlijk dat er nog zo veel zijn die dat vreemd vinden

31 oktober 2014 om 23:32

Ah, nog een held die uit een hoek wil komen. Vergeet niet je leeftijd te veranderen he, dan lijken jullie allemaal volwassener en verstandiger dan ik. Heb je ergens nog een poot om op te staan, want ik zal jouw argumentjes breken als een kleuter die een Lego bouwwerk omkiepert.

Over Engelse zinnen praten maar zelf een engelse gebruikersnaam hebben, homie wie ben jij? En waar zeg ik dat ik mij er druk om maak?

" En of jij het onzin vind wat ze posten is niet relevant."
Dat is het wel, want die discussies hebben nada te maken met waar het topic om gaat. Aangezien er een groep leden zijn die het wel met mij eens is, is de vraag nu als volgt: wie vindt jou en jouw verhaal interessant?

Volgens mij zijn de gs-supporters net zo kritisch als jij, dus waar praat jij over? Snap je jezelf, of zal ik je erbij helpen?

1 november 2014 om 09:18

Ik wou even met mijn ene zinnetje laten zien dat ik ook stoer kan posten.
Knap he?

Mijn verhaal vinden mensen net zo intressant als dat van jouw : ook niet dus.

En inderdaad soms snap ik mezelf ook niet dus als je zo vriendelijk wil zijn om een handje toe te steken?

1 vraag nog : waarom ben je zo gefrustreerd? Als psv speelt zijn er meer ajaxieden om alles af te kraken op een topic dan psvers , en zo vergaat het chelsea fans united fans etc etc.

Op gala topics reageren fener fans -op fener topics reageren gala fans.
Forum : zoek het maar eens op op google.
Of ben jij degene die de regeltjes bepaalt daarin ? Dat zou natuurlijk ook kunnen, ik weet dat niet.

En nog even dit : waarom zou ik mijn leeftijd moeten veranderen?
Volwassener en verstandiger dan jij zal ik waarschijnlijk nooit worden als ik dat zo bekijk.

1 november 2014 om 11:14

Zielepootjes zoals jij moeten geen Orhan Gencebay of Ahmet Kaya luisteren voordat jullie inloggen, sjesus man wat een emotionele verhalen zeg. Je kunt beter je account gewoon opheffen of niet op mij reageren. Je vindt dat ik gefrustreerd reageer (dan ken je mij dus nog lang niet), maar wat ben jij nu eigenlijk aan het doen?

Wat er in Ajax topics gebeurt boeit mij niet, ik praat over wat er hier gebeurt en wat ik hier ervaar. De een noemt Gangstarr 'fake leider van Vz', de ander zegt dat ik de regel bepaal. Ik snap best dat je wordt geintimideerd door dit level, m'n jongen.

Het moet leuk en spannend blijven, discussieren mag altijd. Graag zelfs. Maar laten we het doen op niveau, dus dan streef ik niet naar jouw niveau. Maar dat is iets wat je zal leren met de tijd. Tegenwoordig komen leden boos een account aanmaken om Gangstarr, mij of een ander ff snel iets te vertellen. Niks inhoudelijks, alleen maar persoonlijke frustraties willen uiten. En hoort dat thuis op een forum? Leg me dat maar eens uit.

Als je dat van die leeftijd niet snapt kun je beter stoppen, ik heb genoeg gevalletjes als jij over me heen gehad. Beter houd je ook gewoon voortaan je 'snavel' stijf dicht tegen mij.

1 november 2014 om 11:27

"kleuter, lego blokjes,zielepootjes,snavel " tja dat niveau is inderdaad voor mij niet haalbaar.

Als het een puinhoop is bij gala kan je er donder op zeggen dat daar de vijandelijke supporters "gebruik" van maken.
Dat je daar als strenge meesteres niet tegen kan is alleen maar koren op de molen voor zulke gasten.

Verder vind ik (persoonlijke mening) dat je post hier de indruk wekken dat jij hier alles bepaald door een dedaine teksten die zijn weerga niet kent.

Zeker als je een houding aanneemt zoals jij dat doet kan je verwachten dat de "haters " daar bovenop vliegen.

1 november 2014 om 13:02

Wat moet ik dan doen? Met die woorden snap je iig wel wat ik bedoel.

Haters? Nu citeer je een ander want ik gebruik die term Nooit.

En nu wegvliegen, ben klaar met je.

1 november 2014 om 18:31

Wat je moet doen?
Links laten liggen misschien ?

1 november 2014 om 18:32

Wegvliegen???
Waarheen meesteres.

Hahha thank you Gala !!!!!

Bedankt Yilmaz, absoluut niet verwacht dat hij ging scoren !!

Morgen alleen nog Watford,dinamo Dresden en FC Basel voor 682 euro :D ( in 2 blaadjes verdeeld : per blaadje 341 )

31 oktober 2014 om 22:32

hahhah ik lees het zojuist dat yilmaz buitenspel stond bij zijn doelpunt die hij maakte, had het ook niet anders verwacht moet ik eerlijk zeggen.

En eerlijk, zal mij niet zoveel uitmaken of ze door een fout van de grensrechter winnen

31 oktober 2014 om 22:39

noppa

Voor de eerste keer stond Hollywood sollicitant Burak geen buitenspel, zoek maar op sociale media of anders zelfs google.

31 oktober 2014 om 22:53

Marlos,

Ow ik las dat zonet dat hij buitenspel stond bij dit artikel van VZ.

Jammer dat Gala zo'n speler als hem laat spelen, wat vind ik die gozer een klungel. Of loop ik nu onzin uit te kramen ? Kijk ik net naar de wedstrijden van Yilmaz waar hij minder presteert ?

31 oktober 2014 om 23:08

Burak is de heilige Euphemia die een lelie en een martelaarspalm draagt en aan zijn voeten een tamme leeuw, maar in mensengedaante is hij erger dan het kwaad zelf.

31 oktober 2014 om 23:11

Nee hij is een complete idioot die Burak Yilmaz. Hij is te vergelijken met Luc Castaignos een overschatte speler met 0 techniek. Kan alleen een beetje 100% kansen afmaken en intikken.

31 oktober 2014 om 23:20

@ Marlos

hahahhahah. Creatief bedacht !

@ -LiverpoolFC- ,

Bedankt voor je heldere uitleg !!

Was al bang dat ik de enige was die zo dacht met mijn broeder Nuri.

Scheidsrechter 2-1 kasimpasa

Laatst nog 2 mooie doelpunten in de kruising

Chedjou toont wederom zijn klasse. Wint nog een wedstrijd voor ons. Hoe lang geleden hadden we een verdediger die regelmatig wedstrijden voor ons won? Het is jammer dat hij vorig jaar gedupeerd werd door het limiet.

Emre nog altijd dramatisch bij de eindpasses. Yekta heeft geen benul van zijn taken. Hamit voegte niets toe. Selcuks enige kwaliteit is kilometervreten. Want voetballed voegt hij niets toe.

Probs aan Umut Bulut. Toch een goal en assist meegepikt.

Wedstrijd niet kunnen bekijken ivm werk, maar het maakt me echt niet uit dat ik niet heb kunnen kijken. Ik herinner me nog goed dat ik vaak vrij nam alleen om naar de wedstrijd te kijken van mijn liefde, maar wil ik nu naar onze bagger voetbal kijken? Nee, want het doet me pijn. Pijn dat een club wat elke wedstrijd de beste was opeens zo slecht voetbal vertoond. Ik ga het kort houden omdat iedereen hetzelfde vind.

Blij met de 3 punten. Jammer om weer te lezen dat we de slechtere waren. Maar ik geloof dat we binnen paar weken weer veel beter zullen zijn. Ik geloof hier in door de beste man Abdurrahim Albayrak. Mark my words, door deze man gaan we weer beter presteren.

Superlig niveau= jupiler league niveau.

Zelfs een geweldige trainer als Prandelli kan 7 turken geen tactiek aanleren, dan zien we ook terug in het nationaal elftal van Turkije..

Ik ben 6 maanden weg geweest en dacht laat ik even inloggen en reageren op een Gala topic.

Ik vind het echt triest hoe Galatasaray speelt, mijn mooie club word met de jaar verkracht, dit doet me enorm veel pijn, we stellen niks voor in de CL en in de competitie laten we ook niks zien.

Fijne weekend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren