Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Frustratie Mourinho neemt toe door uitblijven komst back van 45 miljoen’

Laatste update:

Manchester United zou zich vanwege het reisgedrag van de steeds vaker in Londen verblijvende José Mourinho zorgen maken over de toekomst van de Portugees op Old Trafford en het uitblijven van transferactiviteit van de kant van the Red Devils lijkt de frustratie bij de Portugees alleen maar te doen toenemen. De Daily Mail weet donderdagochtend te melden dat vooral de komst van Danny Rose hoge prioriteit heeft voor de manager.

Tottenham Hotspur wil naar verluidt 45 miljoen euro zien voor de 27-jarige Rose, die wat Mourinho betreft perfect in het plaatje van een world-class left-back zou passen. Het bestuur van Manchester United is echter wat terughoudender met het neertellen van tientallen miljoenen en twijfelt of Luke Shaw die vacature ook niet zou kunnen vervullen.

De 22-jarige Shaw werd in 2014 voor ruim 33 miljoen euro opgehaald bij Southampton, maar is er sindsdien niet in geslaagd om uit te groeien tot een onbetwiste vaste waarde. De clubleiding van Manchester United vindt echter dat hij nog een kans verdient en denkt eerder aan een linksback voor de toekomst, zoals bijvoorbeeld Ryan Sessegnon van Fulham, dan aan de komst van Rose.

Mourinho heeft naast een nieuwe linksback ook een vleugelspits en een vervanger van Michael Carrick hoog op zijn verlanglijstje gezet. Voor de positie van linksbuiten is nog steeds Ivan Perisic in beeld. De aanvaller van Internazionale leek afgelopen zomer al op weg naar Engeland, maar bleef toen toch in Milaan. Voor het middenveld worden onder meer Sergej Milinkovic-Savic van Lazio en João Mário, ploeggenoot van Perisic bij i Nerazzurri, genoemd.

Vind jij dat Danny Rose 45 miljoen euro waard is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, gooi er nog maar 100 miljoen tegenaan... Misschien wordt het tijd om Mourinho eruit te gooien. Het spel is, net als onder Lvg, niet om aan te gluren.

4 januari 2018 om 12:08

Inderdaad, mensen zeggen nu wel ja het is beter geworden dan onder van Gaal, sorry, maar ik zie het verschil echt niet. De plek op de ranglijst verbloemd echt veel te veel.

Valencia, Young, Smalling, Jones zijn toch net niet spelers in mijn optiek.

4 januari 2018 om 12:48

Ik zou eerder Blind noemen dan Valencia, Young, Smalling of Jones.
Deze man was nooit verder dan VVV Venlo gekomen zonder zijn vader en connecties.

Ik snap niet hoe deze spelers met geluk in de top terecht komen en super talenten uit Zuid Amerika/afrika nooit een eerlijke kans krijgen.

4 januari 2018 om 13:04

Hou toch op. Blind heeft zich staande bij United en heeft veel wedstrijsen in de basis gespeeld. Ideale 12e man voor topclubs.

4 januari 2018 om 13:19

Klopt echt wel kan in het middenveld of op de backs of het centrum in de verdediging spelen

4 januari 2018 om 13:32

Top clubs? hooguit Arminia Bielefeld!
Deze man durft nooit een aanval op te zetten, kan niet sprinten, heeft geen techniek/inzicht, geeft bijna nooit een voorzet. Altijd kop naar beneden en balletje terug of breed. Hij vertraagt het spel alleen maar. Hij is te bang om fouten te maken. United heeft een explosieve linksback met lef nodig. Een type Sandro of Alaba.

4 januari 2018 om 14:13

Ik denk dat jij beter eens een half uurtje tijd kunt besteden om wat beeldmateriaal te bekijken op bijvoorbeeld youtube en dan nog eens jouw eigen reactie lezen.

Je wordt geen vaste waarde bij Ajax, aanvoerder, basisspeler in Oranje onder meerdere bondscoaches en regelmatige speler in de top van de PL om je pappie en zijn connecties. Die verhalen zijn wel een beetje achterhaald inmiddels.

Blind is juist iemand die wel vooruit denkt, alleen heb je daar wel de medespelers voor nodig. Dat is bijvoorbeeld in het NL elftal nog wel eens het probleem.
Voor de meeste topploegen gewoon een heertlijke multifuncionele speler om erbij te hebben als twaalfde man. In de subtop gewoon vaste basisspeler.

4 januari 2018 om 14:58

Kan je je die goal van van Persie nog herinneren tegen Spanje?

4 januari 2018 om 15:25

Gelukkig kan hij zijn hele leven nog teren op die assist op Van Persie. Daarmee is hij de naam Daley ‘tikkie breed tikkie terug’ Blind wel kwijt. Ben overigens alleen die voorbeeld zat, zie het nu al 2 jaar als argument komen dat hij ‘altijd’ vooruit denkt/speelt.

4 januari 2018 om 12:09

Zelfs als je Mourinho hele elftal van City geeft gaat hij ze kapot maken.
Die man denkt alleen maar aan zijn imago en portemonnee.

Ik snap niet hoe dom United is om deze man aan te stellen...helemaal na blunder van Real Madrid en Chelsea.
Wat mis ik echt United van paar jaar terug...die iedereen wegspeelde en totaal geen geld uitgaf.

5 januari 2018 om 08:30

@Dudesie 😉3 prijzen en nu 2de in de Premier League.Ik vind dat je als fan een beetje ongeduldig bent en Mourinho net als andere manchester United fans vergelijk met Sir Alex.

Stap van je droom af en erken dat er maar 1 Sir Alex is.Verwacht niet op jouw manier hoe Mourinho prijzen pakt en van het team winnaars maakt.Iedere voetbal manager doet het op zijn manier🤔

Wellicht is het huwelijk tussen Mourinho en united uitgewerkt. Ik zou kijken of ancelotti wil of misschien blanc. In het geval van ancelotti zal er weer 433 met punt naar achter gespeeld kunnen worden zodat matic en pogba het best tot hun recht komen

4 januari 2018 om 11:12

Ancelotti zou echt perfect zijn. Eindelijk weer een coach die wil voetballen. En ik denk dat Ancelotti met deze spelers er echt een machine van kan maken. Net als hij deed bij Real.

4 januari 2018 om 11:14

Blanc zou ik voor gaan. Kent de club speelt leuk voetbal en een gentelmen

4 januari 2018 om 11:25

Alsof Ancelotti een betere coach is dan Mourinho? Bij Real Madrid inderdaad la Decima gewonnen, maar dat zat er al lange tijd aan te komen met de spelers die hij op dat moment ter beschikking had. Met Mourinho is Real Madrid 3 jaar achter elkaar tot de halve finale gekomen, waar dat voor Mourinho al heel lang niet gelukt was. Onder Mourinho het Barcelona van Pep afgestopt met meer dan 100! punten en een waanzinnig doelsaldo. Ancelotti is net bij Bayern de deur uitgestuurd omdat het nergens op leek.

4 januari 2018 om 11:29

Ancelotti laat in ieder geval beter voetbal zien dan Mourinho. Ja, hij heeft 100 punten gepakt in Laliga en een hoog doelsaldo gehaald, maar zo'n goed seizoen heeft hij bij geen enkele andere club weer gehad.
Ik doe niks af aan de kwaliteiten van Mourinho, maar je ziet overal dat het, zoals gloryunited zegt, op een gegeven moment ''uitwerkt''. Dat was bij Real zo, 2x bij Chelsea zo en het lijkt nu ook bij Manchester te gebeuren.

4 januari 2018 om 11:36

Bij geen enkele andere club gehad? Stop jezelf belachelijk te maken dude. Bij Porto en Inter alles gewonnen wat er te winnen viel, zijn eerste periode bij Chelsea was Chelsea een ongelofelijk sterk team die van iedereen kon winnen en genoeg prijzen gewonnen, bij Real Madrid het sterkste team aller tijden weten te stoppen en Real Madrid opnieuw een grootmacht gemaakt in de Champions League, zijn tweede periode bij Chelsea ook weer kampioen geworden. En nu bij United na 1 seizoen al de Europa League en de League Cup gewonnen. Ik zie het niet uitgewerkt zijn eigenlijk, na een paar gelijke spelen. Waan van de dag.

4 januari 2018 om 11:51

Ancelotti heeft een ander spelbeeld dan Mourinho. Een beeld dat mijns inziens beter past bij de club united. Daarnaast is Mourinho ook de laan uitgestuurd bij Chelsea voordat hij naar Old Trafford kwam.

4 januari 2018 om 11:54

Als de wAan van de dag een paar maanden duurt is het iets structureels. Sinds de blessure van pogba is het spel een stuk minder en de resultaten ook. Old Trafford hoort weer een onneembaar fort te zijn. Niet een plek waar burnley een punt kan komen stelen

4 januari 2018 om 12:02

Noem mij eens een seizoen op waar United niet occasioneel thuis wat punten verloor? United heeft op dit moment van het seizoen meer punten dan welk ander seizoen dan ook in de afgelopen zoveel jaar. Ja Mourinho werd uit de laan gestuurd bij Chelsea, na het seizoen waarin hij nog kampioen werd met Chelsea. Daarnaast, Burnley steelt bij wel meer topclubs dit seizoen punten. Kan gebeuren weetje.

4 januari 2018 om 12:04

Ik denk dat Mourinho er minimaal een jaar uit moet stappen en eens goed bij zichzelf te rade moet gaan waar hij staat en hoe hij zich gaan ontwikkelen en heruitvinden. Na een uiterst succesvolle begin periode van zijn carriere is de neergang ingezet bij Madrid en heeft hij daarna nergens meer naar behoren gefunctioneerd.

4 januari 2018 om 12:09

Hoe is kampioen worden bij Real Madrid met een recordaantal punten en goals ( voor de club ) niet naar behoren functioneren? Hoe is kampioen worden in zijn tweede periode bij Chelsea niet naar behoren functioneren? Echt te idioot dit. Word gek van zulke reacties. Natuurlijk kan het nauwelijks beter als je net de Treble wint bij een club als Internazionale. Zie geen enkele andere coach dat doen. De manier waarop maakt niet uit. Niemand kan dat.

4 januari 2018 om 12:15

Mourinho_4231

Ben jij oprecht tevreden met het huidige spel van United? Met name die drie gelijke spelen rond de kerst? Vind je dat echt naar behoren voor een club als United?

Prestaties uit het verleden bieden geen garanties. De tactiek van Mou is gewoon achterhaald. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de hele buitenwereld je club gaat verachten. Dat is voor mij nog steeds zijn grootste nalatenschap bij Real. Van Koninklijk naar een stel slechte verliezers.

4 januari 2018 om 12:19

Ik zei ook ingezet bij Madrid: lelijk voetbal, controverse, drama bij vertrek. Chelsea: Eerste seizoen 3e, kan gebeuren, vervolgens kampioen en daarna chaos. United: geen lijn, geen idee, geen beleid, chaos en excuses. Het gaat er niet om dat Mourinho geen goede coach is, dat heeft hij bewezen, maar dat hij dat aspect terug moet vinden. Ik snap dat je fan bent maar je moet toch toe kunnen geven dat hij op het moment, laatste tijd, niet echt functioneerd

4 januari 2018 om 12:20

Ik denk dat we over het geleverde weer van Mourinho niet hoeven te discussiëren. Die man heeft een prijzenkast waar je U tegen zegt. Daar droomt menig trainer van. Je mag gerust twisten over de manier waarop hij zijn teams laat spelen, al vind ik dat hij tot Real Madrid zijn teams erg prima liet spelen, bij Madrid vond ik het al minder worden, maar de resultaten waren top. Nu bij United is het spel gewoon niet goed en dat ligt zowel bij hem als bij de spelers. Het vuur ontbreekt wat mij betreft. Maar Mourinho is een geweldige coach, maar wellicht nu niet op de juiste plek.

4 januari 2018 om 12:24

@migi84

Zeker ben ik tevreden met het huidige spel. Die gelijke spelen hadden stuk voor stuk de winst moeten opleveren, maar 3 zuivere penalty's werden ons ontnomen. Kun je zeggen van 'mourinho klaagt', maar het waren gewoon 3 penalty's! De enige wedstrijd waarbij ik dacht van 'komop dit kan veel beter' was tegen Southampton, maar zulke dagen heb je er nou eenmaal tussen zitten. Jij presteert toch ook niet elke dag even goed?

Zijn grootste nalatenschap bij Real zijn de bijna perfecte counters. Niet meer zo goed als toen Mourinho de coach was, maar je ziet dat ze het nog bijna geheel beheersen. Daarnaast heeft Real ondertussen 3x de CL gewonnen nadat Mourinho coach was. Ik zou dus eerder zeggen grote winnaars, dan slechte verliezers.

4 januari 2018 om 12:30

@ryanbabel8

Over de prijzen die hij heeft gewonnen met al zijn clubs hoeven we inderdaad niet te discussiã«ren. Dat is immers waar het om gaat in het voetbal.

Kijk het City onder Pep dit jaar en vorig jaar. Uiteindelijk draait het om kwaliteit. Vorig jaar leek het nergens op en dit jaar is het ineens geweldig na, inderdaad, het vervangen van zo ongeveer het complete elftal in 2/3 jaar tijd.

Geef Mourinho een Özil, Rose en Griezmann en ook United gaat geweldig voetbal laten zien.

4 januari 2018 om 12:34

Je laat je erg kennen vriend, ik reageer inhoudelijk en naar mijn mening redelijk maar blijkbaar kan jij niet inhoudelijk reageren als het over emotie heen gaat

4 januari 2018 om 12:39

Pogba, Zlatan, Matic, Mkhitaryan, Bailly, Lukaku, Lindelof

Allemaal aankopen van Mourinho: dat is bijna 2/3 van een elftal. Plus een aantal die best kunnen voetballen: Martial, De Gea: dan moet je beter spel kunnen laten zien

4 januari 2018 om 12:42

@future2future

Ik vond je reactie gewoon zeer lastig te lezen. Daarnaast staat er naar mijn mening een hoop onzin in. Lelijk voetbal in Madrid? Damn, wat zul jij lastig tevreden zijn. Drama bij zijn vertrek? Overal waar Mourinho vertrekt is drama. Bij Internazionale moesten verschillende spelers huilen. Mourinho bracht het beste in zijn spelers naar boven en zij gingen voor hem door het vuur. Dit doet hij overal, alleen niet elke speler heeft de persoonlijkheid en is professioneel genoeg om dat niveau vervolgens vast te houden en ja, dan is het mogelijk dat de teams instorten.

4 januari 2018 om 12:51

Ik vind dat Mourinho toch behoorlijk wat spelers heeft mogen halen. En buiten dat waren er al een aantal prima spelers aanwezig. Daarmee moet je toch een prima voetballend team van weten te formeren? Ik vind het voetbal bij United niet mooi om naar te kijken, maar dat is een gevoelskwestie. Zoals hij de EL won, tactisch sterk maar voetballend erg laf. Dan verwacht ik van zo'n team gewoon veel meer. Het publiek wilt gewoon vermaakt worden en dat gebeurt nu echt niet.

4 januari 2018 om 12:53

Lastig te lezen? Ok. Je begrijpt niet dat ik met drama de ruzies, controverses, beton voetbal etc bedoel? Wat je zegt over het beste in spelers naar boven klopt: met de enige kant tekening dat hij did DEED, nu, en al een tijd, DOET hij dat niet meer. Dat bedoel ik met dat hij zich zelf opnieuw moet uitvinden. Ik waardeer de vroegere resultaten maar ben realistisch over de huidige, niet zoals jij naar mijn mening

4 januari 2018 om 12:55

@mourinho_4231

Gezien je naam zal je ongetwijfeld enorm objectief zijn wat betreft Mourinho.

Het is daarnaast hilarisch dat er nog steeds mensen zijn die de huidige successen van Real attribueren aan het tijdperk Mourinho, terwijl de speelwijze al 3x veranderd is en ongeveer 90 procent van de huidige selectie toen niet speelde.

Je lijkt soms wel redelijke punten te maken, maar ze zijn zo sterk gekleurd dat ze al snel niet meer serieus te nemen zijn.

4 januari 2018 om 13:09

Mourinho_4231

Mourinho bashen op voetbalzone is niets nieuws. Waarschijnlijk kijken de meesten niet eens naar wedstrijden van united. Het voetbal onder van gaal was niet om aan te zien. Bij Mourinho is het al een verbetering. Alleen in topwedstrijen is het niet om aan te zien.in het begin van het seizoen waren ze lovend. Nu door een aantal blessures en het minder gaat nemen mensen hun kans om te gaan bashen.

4 januari 2018 om 13:15

@chi7

Had al zo'n gevoel dat ik jou getriggerd kon hebben met mijn reactie.

1. Moet zeggen dat ik een grote fan ben van Mourinho, maar wel van meer goede coaches. Mourinho is echter coach van mijn club, vandaar de naam. Maken mijn punten niet minder sterk in mijn opinie.

2. 90% van de huidige selectie toen niet speelde? Ramos, Varane, Marcelo, Ronaldo, Benzema. Dat is ongeveer het halve team.

3. Hoe is de speelstijl al 3x veranderd sinds Mourinho weg is gegaan? Zowel Ancelotti, Benitez en Zidane spelen op dezelfde manier. Het spel maken tegen de kleintjes en tegen de topteams counteren.

4 januari 2018 om 13:53

Mourinho heeft gewoon een polariserend karakter. Je houdt van hem of haat hem. Heeft niks met voetbalzone te maken hoor. Op redcafe haatte iedereen Mourinho ook gewoon tot hij trainer van United werd.

Het is ook juist onderdeel van z'n kracht dat iedereen hem graag haat, het haalt de druk weg bij z'n spelers. Het trucje lijkt de laatste jaren echter een beetje uitgewerkt aangezien hij het zuigen nu niet meer koppelt aan grote prijzen.

Zonde, want United is een mooie club en verdient een trainer die past bij de status van de club.

4 januari 2018 om 11:26

Mourinho is sowieso uitgewerkt. Heeft het jaren prima gedaan maar elk jaar wordt het minder door zijn gedrag.
Zullen we totaal niet missen in de BPL als die vertrekt.

4 januari 2018 om 11:52

Zijn gedrag vind tov van zijn Real tijd juist verbeterd

4 januari 2018 om 13:11

Dat zegt wel wat. In zijn laatste jaar bij Chelsea walgde ik van zijn gedrag.

5 januari 2018 om 08:35

Ook jij @GloryUnited 😉3 prijzen en nu 2de in de Premier League.Ik vind dat je als fan een beetje ongeduldig bent en Mourinho net als andere manchester United fans vergelijk met Sir Alex.

Stap van je droom af en erken dat er maar 1 Sir Alex is.Verwacht niet op jouw manier hoe Mourinho prijzen pakt en van het team winnaars maakt.Iedere voetbal manager doet het op zijn manier🤔

5 januari 2018 om 12:04

ik ben gewoon geen fan van de speelstijl van Mourinho. Ik denk dat ze met een andere coach een hoger niveau kunnen halen. Dat hij prijzen pakt is de enige reden dat hij nu nog coach is van OT.

Haha deze man is echt waanzinnig. Hij heeft met Shaw in potentie een van de beste linksbacks van Engeland op die positie rondlopen. Als hij die jongen nou is gewoon een kans geeft. Met Blind heb je een prima back-up voor die positie, zelfs Rojo zou nog op linksback uit de voeten kunnen.

Zijn prioriteit zou centraal achterin moeten liggen en op de vleugels. Smalling is vaak geblesseerd en Lindelof overtuigt tot nu toe allerminst. Met Jones en Rojo is het ook niet altijd even overtuigend. Op de vleugels mis je echte toppers die een wedstrijd kunnen beslissen.

4 januari 2018 om 11:43

Shaw krijgt gewoon de kans hoor. Heeft de laatste 3 of 4 wedstrijden basis gestaan. Speelt redelijk, maar mist soms het overzicht waardoor hij zich vastloopt. Alsnog de beste linksback die United op dit moment heeft, en een van de beste van Engeland. Hoop ook dat hij een nieuw contrract krijgt en dat United zich concentreert op het vinden van opvolgers voor Valencia (rb) en Carrick (cm), evenals het aantrekken van een creatieve middenvelder/aanvaller. Misschien ontwikkelt Fosu-Mensah zich wel tot de opvolger van Valencia. Doet het de laatste tijd in ieder geval goed bij Crystal Palace.

4 januari 2018 om 19:56

Ik vind dat Mourinho veel te weinig vertrouwen uitstraalt naar Shaw toe. Die jongen heeft veel blessures gehad en moet gewoon weer het ritme opbouwen dat hij gewend is. In potentie is hij minimaal net zo goed als Rose, Alonso en Delph.

4 januari 2018 om 12:56

Ik vind dat Shaw momenteel absoluut niet laat zien dat hij de beste linksback van de PL zou kunnen worden. Heeft een aanvallende drang, wat zo nu en dan een goede actie oplevert, maar veel vaker compleet verkeerd gaat. Hij krijgt het voor elkaar 8 van de 10 voorzetten tegen zijn tegenstander aan te schieten. Opbouwend lijdt hij veel balverlies en verdedigend is hij verre van doortastend genoeg.

Ik denk dat Blind niet (veel) voor hem onderdoet. Rose, Alonso en Delph vind ik op dit moment stukken beter. Shaw zit nu op het niveau van Alberto Moreno en dat is niet bijzonders.

4 januari 2018 om 13:50

Opbouwend kan het inderdaad beter, dat bedoel ik ook met dat hij soms het overzicht mist en zich dus vastloopt = balverlies. Aanvallend voegt hij echter veel meer toe dan Blind, en verdedigend vind ik ze vrij gelijk. Blind is traag, voorspelbaar (kan geen eigen actie maken) en maakt vrijwel iedere wedstrijd wel een grote fout waar regelmatig een tegengoal uit komt. Wat Rose, Alonso en Delph betreft heb je inderdaad gelijk. Die spelen momenteel beter. Maar laten we niet vergeten dat Shaw nog maar een paar wedstrijden heeft gespeeld en nu pas weer wat wedstrijdritme begint te krijgen. Die heeft er zo'n 1,5 jaar uitgelegen door verschillende blessures. Voor die horrotackle van Moreno liet hij het echt wel zien, hij was toen gewoon de beste linksback van Engeland. Ik heb nog alle vertrouwen in hem in ieder geval, en volgens de laatste berichten uit Engeland draait Mourinho ook bij en staat de directie van United volledig achter Shaw. Dit bericht van Voetbalzone is namelijk gebaseerd op een artikel van de Daily Mirror van eergisteren.

4 januari 2018 om 14:42

Ik denk wel dat hij beter kan. Dat hebben we al kunnen zien voor zijn blessure. Maar hij zal wel zijn spel moeten verbeteren, want een speler krijgt nou eenmaal niet lang om zich te bewijzen. Voor je het weet halen ze een concurrent binnen voor minstens net zoveel geld als ze voor Shaw hebben betaald. Nu kan hij dat nog voorkomen door zelf een hoog niveau te halen. Dan voldoet een tweede linksback in plaats van een topaankoop.

5 januari 2018 om 08:38

@Mistero😉Vind Lindelof nu juist groeien in wedstrijden als centrale verdediger.

Is er nou echt zoveel verbeterd sinds het ontslag van Van Gaal? Ik heb het idee dat er veel geïnvesteerd is, maar dat het spel en de resultaten gewoon niet veel beter zijn geworden. Ook breekt er nu volgens mij gewoon geen jeugd door, wat onder Van Gaal wel bezig was.

Kan zijn dat het aan mij ligt, maar vraag me toch af wat insiders hiervan vinden

4 januari 2018 om 11:21

Ook jonge aangekochte spelers rendeerden beter. Martial werd dat seizoen topscorer van United en onder Mourinho zie je slechts bij vlagen nog zijn waanzinnige spel. Waarom Mourinho elke wedstrijd Martial of Rashford eruit laat als ze niet scoren, snap ik niet. Bovendien komt dit heel amateuristisch over door een speler die scoort er meteen in te zetten de volgende keer en een speler die niet scoort eruit. Als LvG nu nog coach was had je Rashford in de spits die veel verder was geweest dan nu en een martial linksbuiten die ook veel verder zou zijn geweest.

4 januari 2018 om 11:35

De defensieve zekerheid is terug van weggeweest voor zover dat gaat, maar nu is het tijd voor iets meer aanval en vertrouwen in de aanvallende spelers, want dat is Mourinho dan weer niet.

4 januari 2018 om 13:01

De defensie was toch nooit echt het probleem onder Van Gaal? Dacht namelijk dat ze echt heel weinig scoorden en creeerden, maar verdedigend het juist wel goed stond.

4 januari 2018 om 13:16

Toen was het vooral De Gea die veel punten pakte voor United, maar tijdens van Gaal was er geen LB en waren Smalling en Jones erg matig waardoor je zelfs dat ene talent wekelijks zag die ook niet foutloos was en nu bij Sunderland zit.

4 januari 2018 om 13:39

Hmm oke, maar toch hadden ze erg weinig tegengoals. Is wel netjes van De Gea dan

Maar zelfs met die verdediging kregen even veel tegengoals als de andere topclubs, dus vind het dan juist nog eerder een prestatie dan een zwakte van Van Gaal lol.

Maar Mourinho heeft dat dus wel goed aangepakt dat ze minder kansen tegenkrijgen aangezien dezelfde spelers er haast nog staan. Valencia, Jones, Blind, Rojo, De Gea, Smalling en Shaw

4 januari 2018 om 11:49

Het is wel beter geworden, maar nog het is nog niet goed genoeg. Er is te weinig creativiteit voorin, maar dat was onder Van Gaal ook al zo. Het is niet voor niets dat er toen Boring United werd gezongen. Verdedigend staat het beter en over het algemeen vind ik het spel ook wat beter (minder tikkie breed, tikkie terug). Qua jeugd is het ook gelijk gebleven. Fosu-Mensah en Tuanzebe hebben kansen gehad en Mctominay speelt dit seizoen ook regelmatig. Wat Nammak zegt over Martial ben ik het ook niet mee eens. Hij was destijds ook al erg wisselvallig. Daar is weinig in veranderd. En hoe was Rashford dan veel verder geweest? Waar is dat op gebaseerd? Die speelt juist heel veel, en als hij in de spits wordt gezet zoals laatst komt er weinig van terecht omdat hij het fysiek aflegt tegen de Cv's en de duels al niet eens meer aangaat.

4 januari 2018 om 13:09

Hmm dat nog niet goed genoeg daar doel ik eigenlijk een beetje op. (edit: Vooral omdat Van Gaal afgerekend werd op de hoge investeringen, maar niet echt verbetering ten opzichte van Moyes, maar dat is nu eigenlijk weer het geval heb ik het idee) Dat er te weinig creativiteit is daar ben ik het niet mee eens. Ligt meer aan de manier waarop Mourinho United laat ballen. Met Pogba, Herrera, Mata, Mkhitaryan, Martial en in mindere mate Lingard, Rashford en Zlatan heb je toch echt wel genoeg creativiteit vind ik. Het komt er alleen maar mondjesmaat uit.

Heeft United trouwens veel jeugdtalenten op dit moment, die onder Van Gaal zijn debuut nog niet gemaakt hebben? Want spelers als Fosu Mensah en Tuanzeba hadden natuurlijk al hun debuut gemaakt en dan is het makkelijker een 'nieuwe' kans geven. Heb namelijk het idee dat dat dit seizoen wel mee valt, maar ja ik heb er niet heel veel verstand van, vandaar dat ik het me al afvroeg. Jij zal er vast meer verstand van hebben

4 januari 2018 om 13:26

McTominay is zo'n talent, die krijgt dit seizoen regelmatig de kans. Angel Gomes heeft een tijdje geleden op 16 jarige leeftijd zijn debuut mogen maken en traint evenals Callum Grinning regelmatig mee met het eerste. Verder gaat het met de jeugd ook niet zo geweldig in de competitie, dus is het ook wel logisch dat er niet meer doorstromen. Onder 23 staat 10e van de 12. Komt waarschijnlijk ook doordat Warren Joyce weg is als coach.

5 januari 2018 om 08:50

Het verschil is te groot tussen Sir Alex, v Gaal & Mourinho.Wees realistisch en geen naprater omdat Sir Alex had in zijn eerste jaren met Manchester United geen succes en de leiding wilde zijn ontslag.

Toch bleef hij aan en werd een legende maar dat hadden ze ook met V Gaal en nu met Mourinho de tijd moeten geven want de Premier league bestaan nu uit meerdere concurenten die het uit vechten in de top🤔

Het draaid niet alleen maar om Manchester United als iedere club nu in de top miljoenen kunnen besteden

In Van Gaal's eerste seizoen bij Manchester United hadden ze na 10 wedstrijden 13 punten en stonden ze 9e. In van Gaal's tweede seizoen heeft hij geen Champions League voetbal gehaald, maar wel de FA cup gewonnen. In Mourinho's eerste seizoen weliswaar 6e geworden, maar wel de Europa League gewonnen, de League cup en Champions League voetbal afgedwongen. Nu, in Mourinho's tweede seizoen, zijn ze eerste geworden in hun Champions League groep en staan ze 2e in de Premier League. Alleen onder een Manchester City dat ontketend is. Stop dit United eens te vergelijken met City en vergelijk het eens met Chelsea, Liverpool, Arsenal en Spurs. Dan doen ze het gewoon heel erg goed. Ten slotte hebben ze Pogba lang moeten missen en Bailly nog steeds. Ik zie zeker wel een stijgende lijn.

4 januari 2018 om 11:39

Precies dit, vooral voor diegenen die zeggen dat er niks veranderd is sinds Van Gaal.

4 januari 2018 om 11:41

Ik snap ook niet waar die vergelijkingen met City toch vandaan komen. Je ziet toch ook niemand die Chelsea de hele tijd vergelijkt met City. Maar het is natuurlijk voor veel mensen leuk de vergelijking City vs United te maken en vooral Mourinho vs Pep want dan kun je eerstgenoemde lekker door het slijk halen.

Ik denk dat een versterking van de back posities overigens een prima idee zou zijn, als je dan toch zo graag wil vergelijken: je ziet bij City wat een verschil het maakt. Essentiele posities in het huidige voetbal.

4 januari 2018 om 11:58

Een Rose is natuurlijk een welkome versterking. Shaw speelt nu heel goed, maar een beetje afwisselen met Rose lijkt me prettig met het speelschema waar de Premier League clubs mee te maken hebben. Valencia en Young voor de rechtsbackpositie. Daarnaast zou ik het echt geweldig vinden als Özil naar United zou komen. Naar mijn idee de missing link. Met Özil op '10' achter spelers als Martial, Lukaku, Rashford en Lingard word het naar mijn gevoel echt een machine. Ik denk dat je met Rose en Özil klaar bent. Dat is dan ca. 50 miljoen en wat er voor Özil betaald moet worden. Dat valt dus wel mee voor een club van de grootte van United.

Daarnaast wil ik nog wat zeggen over enkele Manchester United fans op dit forum: stop alsjeblieft met doen alsof United ooit een aanvallende voetbalmachine is geweest in het verleden, want dit is gewoon niet waar. Ja het United van 2008 was geweldig, maar toen hadden ze Ronaldo, Tevez, Rooney, Berbatov enzovoorts. Niet te vergelijken dus met het spelersmateriaal wat ze nu hebben.

4 januari 2018 om 12:59

Dit is nu precies de spijker op de kop: het niveau Ronaldo etc en daarvoor Giggs, v Nistelrooy etc is het niveau wat een club als United in zijn gelederen moeten hebben. United was altijd een aanvallende ploeg. 07-08,08-09,10-11 CL finales. Record kampioen Premier League etc. Dat is waar United voor stond en waarom iedereen de laatste jaren zo ontevreden is

5 januari 2018 om 16:36

Een rechter vleugel aanvaller en backs zou behoorlijk welkom zijn maar wie durft nu de step wagen naar Manchester United.De premier League word je Fysiek getest en vooral word je met de schouder en wrong methode we gewerkt door de verdedigers want er worden minder gele kaarten getrokken door de scheidsrechters🤔

5 januari 2018 om 08:57

Goed onderbouwd en een realistische antwoord.Vind Machester United in de top van premier League groeien met de riemen die ze roeien als voetbal team😉

Als het bestuur van United Shaw graag nog even de kans wilt geven, lijkt het me niet verstandig een back te halen als Ryan Sessegnon (17), die schijnt ongelooflijk duur te zijn en dan moet je ook nog maar zien of hij het niveau aan kan. Stel Shaw gaat toch wel goed voetballen, dan zit je opeens met twee grote talenten op de linksback. Geef Shaw nog even de kans zou ik zeggen en haal er een wat oudere back bij. Mocht het niets worden kan je altijd nog voor Ryan Sessegnon gaan. Ik neem aan dat niemand zo gek is om 60 miljoen te betalen voor een talent uit de Championship.

Is dit dezelfde coach die zo zat te klagen over de dure back van Manchester City?

4 januari 2018 om 12:05

Als hij al iets klaagde, was het volgens mij dat hij ze zelf niet kon kopen.

Ach ja, het is bekend dat Mourinho liever spelers haalt die er gelijk staan dan talenten. Op korte termijn kan hij een club uit een dal halen maar op langs termijn is die vent funest voor een club.

4 januari 2018 om 12:06

Gaan we weer! Mourinho heeft met Chelsea nog steeds het jongste team dat ooit de pl won, en daarmee een basis gelegd voor vele jaren erna. Al zijn andere clubs behalve Inter hebben het op lange termijn ook goed gedaan na zijn werk.

Ik moet gelijk denken aan Mourinho en verdedigers kopen voor aanvallerprijzen. Wat een ongeloofwaardige man is het ook.

Dat terwijl hij wel Rojo, Blind en Shaw, die het de laatste tijd goed doet, tot zijn beschikking heeft.

4 januari 2018 om 12:11

Beetje apart dit. City heeft voor een vermogen in de verdediging, waaronder 3 backs van rond de 150m, en 3 cv's van nog meer, Chelsea heeft bijna 100m centraal achterin staan, en Liverpool tikt net 85m voor een cv af. Maar Mourinho koopt altijd verdedigers voor aanvallerprijzen .. Denken mensen wel eens na voordat ze iets zeggen?

4 januari 2018 om 12:16

Mourinho zei dat City full backs kooot voor spitsen prijzen, maar nu wilt hij Rose voor 45 miljoen. Dat is hypocriet.

4 januari 2018 om 12:32

Ik denk dat hij Rose wilt voor 45 euro, maar dat kan helaas niet. City koopt inderdaad backs voor de prijs van spitsen. United nóg niet, maar hoop dat dat wel gaat gebeuren.

4 januari 2018 om 12:39

Dat is geen reactie op wat ik zei. En full backs van 40-45 miljoen is al een paar jaar niks geks meer. Een goede spits kost tegenwoordig al snel 60-100m, of zelfs nog meer.

4 januari 2018 om 13:18

45 miljoen is geen spits prijs leef je nog in 2010? Dat bedrag wat Liverpool heeft getikt voor van dijk is pas belachelijk. En dat voor een club waarvan de supporters zichzelf zo geweldig vinden omdat het 'geenâ´ koopclub is.

4 januari 2018 om 15:26

@ Dante

Als je het nieuws een beetje heb gevolgd weet je dat Mourinho had gezegd dat City verdedigers koopt voor spitsenprijzen. Nu doet/wilt hij hetzelfde doen, dat is mijn punt. Niet om het goed te praten, maar City had toen geen backs meer en in mijn eerste post zie je al dat ik 3 namen weet te noemen voor dezelfde positie.

Voordat je gaat vragen of ik nadenk voor ik iets zeg, had je beter zelf kunnen nadenken wat er achter mijn post zit.

4 januari 2018 om 16:08

City had er 4 voor die 2 plekken. Alleen deden ze die een week eerder weg, dus dan heb je er geen ja xD En ik denk dat Mourinho net zo kijkt naar Rojo Blind en Shaw op lb, als Pep naar Kolarov en Clichy of zo keek, of wie het ook waren. Het kan wel, maar in zijn ogen geen top. Op rb is het trouwens ook dun.

En nogmaals, het zijn geen spitsenprijzen. Het is een hoop geld, maar gek genoeg niks heel geks in de voetbalwereld. Morata en Lukaku waren bijv 65-75m of zo.

aaah joh gewoon Ryan Giggs samen met Scholes en opa Sr Feguson in zn kantoortje komt alles goed met utd.

Wil je Rose eigenlijk nog wel halen? Sinds de terugkomst van zijn blessure is dat niet veel meer, eerlijk gezegd.

Geen verstandige speler om te halen. Veel geld allereerst (niet dat dat moet uitmaken voor Manu), daarnaast al 27 jaar. Zit dus op zijn top en gaat in principe niet meer beter worden. Haal dan een speler die wel wereldtop is of investeer bijvoorbeeld in Shaw.

Snap er echt geen drol meer van , 45 mil voor danny rose terwijl je Luuk Shaw voor een achterlijk bedrag hebt gekocht en verder heb je nog Blind ,. En kzie zelf Sessegion (de linker) bttr bij united passen en denk meer potentie.

Vraag me altijd af in hoe verre je het beleid en transfer targets doorneemt bij een aanstelling..Soms heb ik het idee dat United grote namen wilde op de korte termijn voor hun imago, Zlatan/Pogba en dat Mourinho daar voor een geschikte man is. Maar als je over de lange termijn gaat denken en je kiest eerst voor Van Gaal dan staat Mourinho daar weer deels haaks op. De grote Sir zit ook nog als soort van adviseur op de achtergrond en heeft die zich misschien iets teveel door persoonlijke emoties laten lijden door de goede band met hun..? Toch heeft United een goeie mix van hele mooie talenten met Rashford/Lindgard en Martial. En ervaren wereld spelers als Zlatan/Pogba/De Gea. En ze hebben een best goeie serie neerg gezet met best bij vlagen leuk spel maar de laatste maanden is het toch weer stroef/defensief en oogt het verdeeld..Ik denk dat ze toch flink moeten handelen door Mhiki/Mata/Herrera/Rojo/Young/ te verkopen en daar een Ozil een echt creatieve 10 mist er wel vind ik. En een wereld verdediger centraal een soort van Boateng/Chielinni/Ramos...
Ook de linksback positie staat terecht ter discussie Darmian/Blind /Young is allemaal niet wereld top en eigenlijk te matig Shaw heeft wel erg zware blessures gehad en kun je niet op bouwen dan heb je gewoon 4 goed betaalde backs waarvan geen 1 heeft wat je eigenlijk moet hebben voor de basis. Shaw Maby in potentie maar teveel Maby..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren