Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frankrijk wint Nations League na hoogstandje Benzema en ‘buitenspelgoal’

Laatste update:

Frankrijk heeft de tweede editie van de Nations League gewonnen. In de finale tegen Spanje wonnen les Bleus zondagavond met 1-2, door een fraai doelpunt van Karim Benzema en een treffer van Kylian Mbappé. Laatstgenoemde stond in de ogen van veel socialmediagebruikers buitenspel, maar volgens de arbitrage niet. Frankrijk onttroont Portugal daarmee als winnaar van de prijs en verdient veertien miljoen euro aan prijzengeld.

Luis Enrique voerde slechts één wijziging door in zijn basiself ten opzichte van de halve finale tegen Italië (1-2 zege): Rodri kreeg de voorkeur boven Koke op het middenveld. Bij Frankrijk stonden twee nieuwe namen op het veld. Aurélien Tchouaméni moest het tegen België (2-3 zege) nog stellen met een invalbeurt, maar trad ditmaal aan vanaf de aftrap. Zijn basisplek was te wijten aan een positieve coronatest bij Adrien Rabiot. Verder kreeg Presnel Kimpembe de voorkeur boven Lucas Hernández in de driemansverdediging.

Vlak voor de pauze kreeg Frankrijk een domper te verwerken: Raphaël Varane liep een blessure op nadat hij een bal wilde wegwerken en werd vervangen door Dayot Upamecano. De eerste helft stond verder niet bol van de opvallende momenten. Het was een vrij saaie finale, waarin Spanje eenmaal op doel schoot via Pablo Sarabia; Hugo Lloris kende geen moeite met die inzet. Marcos Alonso krulde een vrije trap naast het doel. Spanje had het leeuwendeel van het balbezit, terwijl Frankrijk wachtte op een foutje van la Furia Roja.

Pas na 62 minuten werd de wedstrijd opengebroken. Een halve minuut nadat Theo Hernández uit een counter tegen de onderkant van de lat schoot, zette Spanje de tegenaanval in. Na een pass van Sergio Busquets vanuit het middenveld slaagde Upamecano er niet in om Mikel Oyarzabal van de bal te houden, waardoor de aanvaller de verre hoek kon vinden. Het antwoord van Frankrijk volgde echter na 107 seconden al. Karim Benzema trok vanaf de linkerflank naar binnen langs de zestienmeterlijn en plaatste de bal met veel gevoel in de verre rechterhoek: 1-1.

Frankrijk completeerde de comeback niet veel later. Theo Hernández lanceerde Mbappé; zijn pass werd nog getoucheerd door Eric García, waarna Mbappé in het strafschopgebied een schijnbeweging maakte en Unai Simón passeerde. Op basis van de beelden concludeerden socialmediagebruikers massaal dat er sprake was van buitenspel, maar videoscheidsrechter Stuart Attwell, die werd geassisteerd door onder meer Pol van Boekel, was een ander oordeel toegedaan. Omdat Lloris een inzet van Oyarzabal keerde en in de slotminuut ook Yeremi Pino het scoren belette, kwam er geen verlenging in het Giuseppe Meazza in Milaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benzema, wat een voetballer is dat zeg. Echt de beste speler op het moment, wat een vorm verkeerd hij in zeg.

10 oktober 2021 om 22:45

Die goal van Benzema is toch voorbeeld van 1 van mijn favoriete goals; gekrulde bal in de kruising van buiten het strafschopgebied. Om je vingers bij af te likken

10 oktober 2021 om 22:52

Beetje mierenneuken wat ik nu doe, maar hij was er echt net binnen!

10 oktober 2021 om 23:06

De Spaanse keeper Simon zat er nog wel aan, maar kon de bal niet beslissend toucheren

10 oktober 2021 om 22:56

Beste spits op dit moment niet beste speler, dat is namelijk Messi.

10 oktober 2021 om 22:59

Messi is normaal gesproken de beste. Maar heeft het niet makkelijk nu bij PSG. Moet nog even wennen en tot die tijd is Benzema de beste. Bij 20 doelpunten betrokken dit seizoen en we zijn pas in oktober.

10 oktober 2021 om 23:01

Benzema is op dit moment beter dan Messi.

10 oktober 2021 om 23:09

Messi won Copa en was de beste man bij Argentinië en bracht Argentinië en Copa en was topscorer en assist van la liga. Dat Messi minder scoort heeft te maken dat hij op een andere positie speelt. Je ziet bij psg dat Messi wel verdedigers weg dribbelt, zijn versnelling, zet spelers voor het doel, vrije trap tegen de lat en had allang 5 assist kunnen hebben.

10 oktober 2021 om 23:10

Messi is absoluut niet de beste speler op dit moment. Draait totaal niet bij PSG. Dit is vooralsnog het seizoen van Benzema en ook vorig seizoen heeft hij geweldig gepresteerd. Wat mij betreft mag die ballon d'or naar hem.

10 oktober 2021 om 23:18

Di Maria bracht Argentinië persoonlijk die Copa. Messi heeft in die finale geen enkele rol van betekenis gespeeld en dat weet jij ook. Je kan beargumenteren dat hij wel belangrijk is geweest in de wedstrijden ervoor.

10 oktober 2021 om 23:23

SteveStifler. Goed verhaal he C Ronaldo fangirl. Jij bent goed in onzin verkondigen aangezien jij geen verstand hebt van voetbal en maar gratis likes krijgt van je Realfans matties.

10 oktober 2021 om 23:36

Goed tegenargument zeg.

10 oktober 2021 om 23:38

Oké C Ronaldo fangirl.

10 oktober 2021 om 23:38

Haha aziz wst een onzin kraam je uit. Messi beste speler ter wereld? Laat me niet lachen! Letterlijk al3 jaar onzichtbaar in grote wedstrijden. Dat hij met zijn goals en assists tegen eibar en alaves pichichi van la liga is, is mooi maar ik herinner me de messi van die de laatste 8 clasicos ofzo niet heeft gescoord, die van anfield, roma, psg en bayern (vergeet er vast nog wel 1). Messi heeft jaren lang, samen met cr7, op een ongekend niveau gespeeld maar is de laatste jaren toch wel een stuk minder geworden. Helemaal niet gek natuurlijk maar om hem nu nog de beste noemen

10 oktober 2021 om 23:44

Vorige week tegen City anders nog een aardige goal.

10 oktober 2021 om 23:49

Ja die schoot hij lekker binnen, vond hem voor fe rest eigenlijk vrij onzichtbaar. Beste speler van psg was die pot toch echt veratti. Verder is imo mbappe een stuk gevaarlijker/beter dan messi

10 oktober 2021 om 23:53

Zie trouwens dat je hier boven PSG en Liverpool noemt. Tegen beide tegenstanders scoorde hij gwn 2 goals in 2 wedstrijden?

10 oktober 2021 om 23:55

Elfaraondcamas. En dat zegt een C Ronaldo fangirl? Leuke domme argument hoor.

11 oktober 2021 om 00:13

Aziz Utrecht, bij de aanpakpolitie in de leer geweest? De meeste nieuwelingen weten zich namelijk wel te gedragen op hun eerste dag, en gaan al zeker niet tegen andere leden tekeer door hun C.ronaldo fangirl te noemen.

11 oktober 2021 om 01:04

Aziz kruip maar weer in je Messi pyjama je bedje in want je kraamt alleen maar onzin uit. En dan anderen het verwijt maken dat de Ronaldo fans zijn. Mijn god… ooit gehoord van zelfreflectie?

Benzema is op dit moment met afstand de beste speler. Het is ongekend wat hij dit seizoen laat zien. Dat is de harde realiteit en als je daar moeite mee hebt adviseer ik je vooral te gaan slapen, dan kun je tenminste jouw alternatieve werkelijkheid een beetje beleven.

11 oktober 2021 om 13:09

Gezien jouw Real logo neemt niemand jou serieus. Messi gaat dit jaar zijn 7e gouden bal winnen en Realfans als jij beginnen nu al te huilen.
Dat jij dat en nacht je Realbril draag met een pyjama van Benzema is jouw probleem.
Benzema is de beste 9 samen met Lewan en Suárez op dit moment en de beste speler op dit moment is Messi.
Dit heeft niks met Messi brik te maken maar met het feit wat Messi in la liga en Copa America liet zien en alles kenners en voetbaliefhebbers zijn het hier met me eens. En nee, dat zijn geen Messi fans.
Dus accepteer dat Messi dit jaar zijn terechte 7e gouden bal gaat winnen en huil niet te veel. Want blijkbaar heb jij niet goed geslapen.

10 oktober 2021 om 22:59

BIG BENZ! De meest complete spits in voetbal sinds Henry. Dat mensen Haaland durven te vergelijken met Benz is disrespectful. Top 3 Real Madrid legend.

10 oktober 2021 om 23:06

Benzema verdiende op zijn 21e een transfer naar real, hoe oud is Haaland nu? Hoeveel goals had Benzema op zijn 21e in de CL gemaakt?

Praat toch niet zo in overstatements: ‘durven vergelijken’ & ‘disrespectful’ en geniet gewoon wat Benzema presteert. Over 13 jaar gaan we ze vergelijken.

10 oktober 2021 om 23:16

Benzema op die leeftijd was een fenomeen waar elke topclub achteraan zat. Maakte nog United kapot op zijn 19e in de Champions League. Werd vergeleken met R9 en was zo gruwelijk dat Florentino Perez persoonlijk naar zijn banlieue kwam om hem te overtuigen naar Real te gaan. Enige speler waarvoor Perez dat ooit heeft gedaan

10 oktober 2021 om 23:21

Wow, t doet je wel pijn blijkbaar

10 oktober 2021 om 23:26

Ja man echte clowns op dit forum die het fenomeen en genie genaamd Karim Benzema nog steeds niet waarderen.

10 oktober 2021 om 23:28

Waarom staat er een a voor sukkel? Type fout? Voor de rest wel met je eens hoor, Benzema is een absolute fenomeen.

10 oktober 2021 om 23:33

Bedoel je respectloos?

10 oktober 2021 om 23:33

Soort van slang en klonk in deze context beter. Geen typfout

10 oktober 2021 om 23:33

@Psvchelseboy, omdat mensen van Marokkaanse komaf een persoon of een object graag met de letter a beginnen, komt van de Marokkaanse taal.

10 oktober 2021 om 23:38

Dus elk woord moet met een a beginnen? Waarom is dat? Ook beetje respectloos om iemand een "a sukkel" te noemen.

10 oktober 2021 om 23:40

Het is een mengsel van engels en nederlands, engels lidwoord. “You are a sukkel” bedoeltie denk ik.

10 oktober 2021 om 23:41

Waarom zegt hij dat dan niet? Dit is allemaal zo verwarrend.

10 oktober 2021 om 23:47

Is gewoon straattaal/slang, niet meer niet minder. Waar het vandaan komt weet ik ook niet, ben geen Marokkaan. Snap de ophef niet zo

10 oktober 2021 om 23:53

Spreek je het dan uit als AAA of EEE. Wanneer gebruik je het dan? "Mag ik een a broodje?" Of " a buurman, mag ik een a suiker kopje lenen?" Heel erg ingewikkeld allemaal. Ik weet ook niet of de intrede van het begrip "a" een positieve invloed heeft op de Nederlandse literatuur.

11 oktober 2021 om 00:05

Ik probeerde het nog vriendelijk uit te leggen maar nu wil je me alleen belachelijk te maken.. fijne avond

11 oktober 2021 om 00:26

Het is moeilijk te begrijpen Psvchelsea if you know you know

11 oktober 2021 om 06:46

Waarom noem je mij een sukkel? Omdat we het niet eens zijn dat je Haaland en Benzema niet mag vergelijken? Want haaland is geen fenomeen? Perez zou zeker niet naar banlieu gaan voor haaland? Hij speelt alleen in Dortmund daar heb je er daar minder van.

Beetje rare reactie nietwaar? Vraag me af hoe jij op je werk vertelt dat je het niet eens bent met iemand.

Haal de aanhalingstekens maar weg, gewoon een buitenspelgoal, wat een rare beslissing, lullig voor Spanje dit, hadden meer verdiend.

10 oktober 2021 om 22:43

Inderdaad en waarom geen replay?
Juist omdat het buitenspel was ook als García hem aanraakt want moment van spelen telt.

Belachelijk die beslissing.

10 oktober 2021 om 22:47

Als Garcia hem dusdanig van richting verandert dan is het geen buitenspel

10 oktober 2021 om 22:50

Niet als Garcia hem raakt omdat Mbappe daar staat. Dan neemt Mbappe namelijk deel aan het spel terwijl hij offside staat.

10 oktober 2021 om 22:50

Genoeg replays gezien hoor

10 oktober 2021 om 22:51

Helaas verandert dat halve voetje of tikje de situatie wel volgens de spelregels. Omdat de verdediger bewust naar de bal toe beweegt en dus daardoor de richting ‘verandert’ ontstaat er een nieuwe situatie.

Los van wat je van deze spelregel vindt, de var had dus wel gelijk en het was geen buitenspel.

10 oktober 2021 om 22:52

Haha moment van spelen telt inderdaad. Echter nadat Garcia de bal raakt ontstaat er dus een nieuw moment...

10 oktober 2021 om 22:56

Het is toch al buitenspel voordat García hem raakt en van richting veranderd. Dan is het gewoon buitenspel, lijkt me. Als ik een overtreding maak en daarna een doelpunt telt het doelpunt toch ook niet?

10 oktober 2021 om 22:58

Dat ze ons dan de buitenspellijn geven. Normaal laten ze op zo'n momenten die altijd zien. En juist nu in de finale bij zo'n moment niet.

11 oktober 2021 om 09:08

Die lijnen werden niet gegeven omdat er niet betwist wordt dat Mbappe voorbij de verdedigingslijn was. Dat was hij en dat heeft iedereen gezien. Alleen is er 18 maanden geleden een stelletje malloten geweest die de nieuwe regel hebben ingevoerd dat als de verdediger vervolgens bewust naar de bal gaat en deze toucheert, er een nieuwe situatie ontstaat, die het buitenspel opheft.

10 oktober 2021 om 22:45

Dit was duidelijk buitenspel! Een half voetje of tikje veranderd de buitenspel situatie niet! Het moment van spelen telt! Ongelooflijk. Hoezo VAR?

10 oktober 2021 om 22:47

Helaas verandert dat halve voetje of tikje de situatie wel volgens de spelregels. Omdat de verdediger bewust naar de bal toe beweegt en dus daardoor de richting ‘verandert’ ontstaat er een nieuwe situatie.

Los van wat je van deze spelregel vindt, de var had dus wel gelijk en het was geen buitenspel.

10 oktober 2021 om 22:50

Dat is toch onjuist, Garcia veranderd de bal niet dusdanig van richting en mbappe profiteert daardoor van zijn buitenspelpositie. Het is niet dat Garcia de bal terug speelt of een totaal andere richting geeft, gewoon een waardeloze beslissing van de VAR.

10 oktober 2021 om 22:52

Dus in alle andere wedstrijden in de afgelopen tig jaar waar dezelfde situatie voorkwam is altijd verkeerd gehandeld? Dat lijkt me erg sterk. Dan kun je dat buitenspel net zo goed opheffen.

10 oktober 2021 om 22:52

Recent heeft in België het hoofd van de scheidsrechtersbond dat fenomeen uitgelegd en volgens die uitleg is het echt geen nieuwe fase.

10 oktober 2021 om 22:53

Het gaat ook niet om het feit of de bal echt enorm van richting veranderde maar om het feit dat García bewust de bal probeerde te spelen. Dat is de spelregel (die, zoals je nu ook wel merkt, aan niemand uit te leggen is)

10 oktober 2021 om 22:54

Is toch hinderlijk buitenspel dan lijkt me? Anders tikt garcia die bal toch nooit aan? Maar goed het klopt volgens de spelregels van tegenwoordig lees ik. Maar blijf het onzin vinden.

10 oktober 2021 om 22:56

Het is ook een hele domme regel vind ik, maar dit is wel de regel sinds, volgens mij, vorig seizoen..

10 oktober 2021 om 22:56

Op het moment van spelen staat bij buitenspel. De intentie is om hem te bereiken en dat lukt. Dat de bal onderweg aangetikt word is irrelevant want de bal bereikt Mbappe. Dus gewoon buitenspel.

10 oktober 2021 om 22:58

Ik weet niet of mijn reactie aankwam, maar deze regel is een relatief nieuwe regel. Ik dacht sinds begin vorig seizoen ingevoerd. Dus het is jarenlang prima gegaan maar ze vonden het toch nodig om te veranderen…

10 oktober 2021 om 23:01

Ja en diezelfde regel is een week of twee geleden uitgelegd. Er ontstaat pas een nieuwe fase als:

-de verdedigende ploeg controle heeft over het balbezit (en met controle wordt dus echt een situatie van meer dan een seconde of twee)
-de aanvallende ploeg speelt de bal achteruit buiten de omgeving van de zestien meter (en achteruit is ook geen pasje van een meter of drie).

Geen van beide was hier het geval. Geen nieuwe fase dus.

10 oktober 2021 om 23:03

Ik zou je even willen verwijzen naar het twitteraccount van Mario van der Ende.

Alsjeblieft 😉

10 oktober 2021 om 23:07

Zelfs dan klopt het niet aangezien Garcia hem dus niet bewust doortikt naar Mbappe. Het zou bewust geweest zijn als die hem naar de linker kant had getikt. Iets eat niet gebeurde. Ze kunnen die regel net zo goed weer terug schroeven want in deze wedstrijd zie je weer dat het voor geen meter klopt. Het wekt alleen maar meer controversie.

10 oktober 2021 om 23:08

Ja belgen zijn niet heel snugger

10 oktober 2021 om 23:12

Er staat toch niet doortikt?
Er staat: als een speler bewust de bal speelt. En García beweegt naar de bal toe en speelt deze bewust met z’n sliding naar de bal. Dat is de regel dus daarna een nieuwe situatie.

Nu ben ik klaar met het uitleggen, succes met het begrijpen allemaal!

10 oktober 2021 om 23:12

Ja en daar gaat meneer van Den Ende volledig voorbij aan de voorafgaande situatie. Mbappé stond al offside voordat Garcia die bal raakte en Garcia raakte alleen maar die bal omdat Mbappé daar in offside positie staat.

De situatie die in die regel besproken wordt is dat een speler offside staat op het moment dat de verdedigende speler de bal raakt.

10 oktober 2021 om 23:17

Lees even wat Lierse zegt. Mbappe stond al buitenspel op moment van passen. Dan moet er altijd afgewacht worden of er gescoort wordt of niet, voordat er gevlagt wordt

10 oktober 2021 om 23:18

Je begrijpt het woord " bewust" niet. Het gaat erom of de verdediger bewust de bal raakt danwel aangeschoten wordt. Dat eerste is het

11 oktober 2021 om 00:04

Onjuist
Vergelijk het met een bal op de paal; de verdediger poogt de terugkomende bal weg te tikken. Daardoor wordt een nieuwe situatie gecreeerd wd de al schijnbaar voor de verdediger staande aanvaller NIET meer buitenspel staat...
Nb dit is niet mijn favoriete wijziging van de regel- maar het klopt wel
Zelf ben ik voor afschaffing van de hele buitenspelregel want voordelig voor aanvallend spel

10 oktober 2021 om 23:07

Was geen buitenspel. Speler raakt hem ook bewust aan. Als ik bij de keeper sta als spits...en de speler speelt hem op de keeper en ik pak het af en ik scoor...is het geen buitenspel.

Pas als de speler er vanaf was gebleven, dan stond Benzema buitenspel.

10 oktober 2021 om 23:17

Toch wel als je actief deelneemt aan het spel?

10 oktober 2021 om 23:23

Dat is geen soortgelijke situatie. Als jij namelijk bij de keeper staat in buitenspel positie en jouw medespeler speelt de bal naar jouw en die wordt dan aangeraakt is het gewoon buitenspel.

10 oktober 2021 om 23:24

Blijkbaar is die regel volledig uit de reglementen geschrapt trouwens, want geen enkel artikel rept er met een woord over. Wat ook weer vreemd is want daar zijn recent in de PL doelpunten voor afgeschaft.

11 oktober 2021 om 00:05

Dat staat NIET in de regel. Het woord " actief" ontbreekt

10 oktober 2021 om 23:24

Idd belachelijke beslissing of regel of hoe je t ook wil noemen. Speler toucheert bal met een veter maar is gewoon een duidelijke pass naar aanvaller die duidelijk te ver was dus gewoon buitenspel, op zo'n bepalend moment nog wel, spanje wordt hier gewoon zwaar genaaid

10 oktober 2021 om 23:57

De derde goal van Levante (tegen Real), 3/4 Levante spelers stonden buitenspel, maar de bal raakt het hoofd van Alaba en verandert van richting… doelpunt Levante.
Niet vergelijkbaar nee, want elk situatie is uniek.. vandaar dus ook deze regel: wordt de bal (bewust) aangeraakt door de tegenstander, of het een pas is, of voorzet (etc), dan gewoon buitenspel. Spanje wordt niet genaaid. Dit is gew de regel, hoe dom het ook is.

11 oktober 2021 om 06:54

Dit is pure matchfixing. Ze weten ons nog leuk in verwarring te brengen met die belachelijke uitleg.
Moment van spelen staat mbappe buitenspel.... Maar nee dit telt nu even niet. Hahaha wat een corruptie moeten we hier nig naar kijken?
Wie slikt dit in hemelsnaam nog??

Spanje is hier zwaar bestolen was 100% buitenspel niks meer niks minder.

Geen replay want durven ze niet aan.

10 oktober 2021 om 22:44

Snap er echt niks van. Je hebt een Var ffs, hoe dan. Echt absurd! En als het zogenaamd is dat Garcia de bal raakt (zo van andere situatie weer) dan is het al helemaal lachwekkend. Wat een onzin, en die regel dan ook. Bizar!

10 oktober 2021 om 22:51

Het moment van spelen telt bij buitenspel. Op het moment van spelen stond Mbappe buitenspel. Bovendien is het zo dat die pass van Hernandez richting Mbappe zowel bedoeld was als ook die richting zou opgaan. Die aanraking van de bal door Garcia heeft dus totaal geen nieuwe situatie tot stand gebracht, omdat ook zonder die aanraking door Garcia, die pass van Hernandez richting Mbappe toe zou zijn gegaan

10 oktober 2021 om 22:47

Hahahaha hou op hoor. Die nations league boeit niemand een ruk en jij denkt dat ze gaan foefelen en het een groot complot is? gewoon een flater, niets meer niets minder

10 oktober 2021 om 22:49



Natuurlijk een flater!
Frankrijk heeft dat wel eens meer flaters in hun voordeel!

10 oktober 2021 om 23:07

Neem nog een slokje azijn mon ami!

10 oktober 2021 om 23:52

@Maugaza
Frankrijk heeft gewoon verdiend gewonnen, vond de 1-0 van Spanje ook al een twijfelgeval want de speler nam de bal met zijn arm mee. Pogba was vandaag fantastisch die passes van hem waren allemaal perfect in de loop en op maat. PSG moet er alles aan doen om hem volgend seizoen terug te halen naar Frankrijk.

11 oktober 2021 om 06:55

Joh er wordt zelfs zwaar gegokt op jeugd wedstrijden die helemaal niemand boeit.
Niet zo naief he.

11 oktober 2021 om 08:11

@ramondiaz,

Correct, ik had precies dezelfde gedachte bij het bekijken van de herhaling, was dat geen hands? Pogba speelt vaak geweldig, maar toch ben ik er nog steeds ziek van dat hij die ene bal op het middenveld verloor tegen Zwitserland op het afgelopen Ek... Daardoor heeft hij een beetje krediet bij mij verloren.

Maar goed, van fouten leer je zeggen ze wel eens.

10 oktober 2021 om 22:49

Het enige dat ik kan bedenken is dat het standpunt van de camera voor een optische illusie zorgt, dat is bijvoorbeeld al eens gebeurt in Brugge-Real Madrid in de CL. Anders een flagrante fout, wat toch echt amper voorkomt bij offside.

10 oktober 2021 om 22:55

Het is dus wel gewoon een blunder van jewelste. Er wordt namelijk echt geen nieuwe fase gecreëerd.

10 oktober 2021 om 22:53

Zelf zou ik ook neigen naar buitenspel, maar van boekel oordeelt kennelijk dat garcia de bal dermate bewust van richting verandert dat het geen buitenspel meer is.

10 oktober 2021 om 22:56

Maar het actief deelnemen van een speler die buitenspel staat, is dus afgeschaft?

10 oktober 2021 om 23:00

NEE!
Als hij had gereageerd op bijv een door de keeper gestopt schot en dat schot was gelost terwijl hij buitenspel stond dan was het wel buitenspel geweest. De regels zijn echt vaag maar dit is helaas zo…

10 oktober 2021 om 23:02

Zie mijn reactie hierboven, dan was het wel gewoon offside. In alle scenario's die ik momenteel ken.

10 oktober 2021 om 23:09

Het hangt af van hoe je de aanraking van Garcia interpreteert. Als je hem bewust beschouwt, dan staat Mbappe niet buitenspel volgens de regels.

10 oktober 2021 om 23:14

Dat gaat dan rechtsreeks in tegen de reactie van @rikhesseling, de "nee", want dan is de actief deelnemen aan het spel als offside staande speler dus wel afgeschaft?

11 oktober 2021 om 00:14

Ook weer: het woord " dermate" of " actief" staat niet in de regel
Er staat " bewust". Dit itt onbewust wanneer de verdediger wordt aangeschoten. Garcia raakte de bal uit eigen beweging, 'bewust' dus. Garcia had de bal kunnen missen (> buitenspel) of 25 meter verder kunnen schieten (> opheffing buitenspel). Garcia is de schlemiel

11 oktober 2021 om 14:49

Je moet als scheidrechter consequent zijn in de regels. Op 99% van de velden is dit anno 2021 gewoon buitenspel, dan hier ook. Taylor en consorten leven nog in 2010, toen je dit kon interpreteren als zijnde een pass van Garcia. Eigenlijk wordt Spanje hier beroofd van een verlenging, door een van de meest overschatte scheidsrechters op dit moment.

BIG Benz en kingbappe link up is te gruwelijk. Alvast gefeliciteerd real fans.

10 oktober 2021 om 22:47

Vind kingmbappe meevallen, mist naar mijn mening nog teveel en moet echt beter afwerken. Verder leek het buitenspel, alleen geen duidelijke lijn gezien. Kingbenz, ferrariBenz, Bigbenz wat. Een. Speler!

10 oktober 2021 om 22:56

Is imo ook niet de scherpschutter ala Haaland, maar Mbappé is zo doelgericht dat hij altijd zijn doelpunten mee zal pikken. Vandaar dat ik hem liever op links of rechts zie spelen en als Real een Haaland erbij kan trekken, een echte spits naast Mbappé zou werelds zijn. Mbappé is met zijn drive en doelgerichtheid altijd in staat om per seizoen 20-30goals te maken.

Hoe is het mogelijk dat een speler als Eric García bij Barca en in het eerste van Spanje speelt... Die gast bakt er werkelijkwaar niets van. Onbegrijpelijk! Jammer dit, gunde het Spanje meer.

10 oktober 2021 om 22:48

Lekker voor Spanje altijd huilen en slijmen bij de scheidsrechter en nu keihard onderuit en nog door de scheidsrechter en niet door Frankrijk. 😁

10 oktober 2021 om 22:44

Vind dit gebaseerd op vanavond niet echt fair.

10 oktober 2021 om 22:44

Vond hem in tegenstelling hoe hij bij Barca speelt, vanavond een aardige pot spelen.

10 oktober 2021 om 22:45

Eric Garcia speelt puur door zijn achtergrond, niks anders. Nacho speelt een matig seizoen, maar is tig keer beter dan deze jongen.

10 oktober 2021 om 22:48

Eric was niet best, ma zo vond ik upamecano ook echt matig ogen en kounde leek enorm zenuwachtig, veel en veel t Veeel fouten gezien achterin vanavond.

10 oktober 2021 om 22:58

En Varane dan. Man elke bal schoot hij 100 meter links, rechts. Bizar.. weinig rust, alleen Kimpebe vond ik goed.

10 oktober 2021 om 22:49

Ongelooflijk toch. Er zijn zo 10 betere verdedigers in Spanje. Dat ie bij Barca speelt snap ik nog wel, eigen jeugd, was gratis, jong, Spaans. Prima selectievulling. Gaat nooit een rol van betekenis spelen in de basis bij Barca, of het moet wel heel gek en slecht lopen met de club de komende jaren. Maar dat ie bij Spanje in de basis staat? Waanzin

10 oktober 2021 om 22:57

Mee eens dat pau torres beter is maar waanzin? Jij volgt veel spaans voetbal lijkt me dus je weet dan ook wel lijkt me dat ze het in spanje ook heel belangrijk vinden hoe goed een cv aan de bal is. Laat eric nou net echt een geweldige inspeelpass hebben. Kan ook gewoon heel goed meevoetballen. Ik zeg niet dat garcia verdedigend goed is, maar totale waanzin is het toch niet? Valt toch best wat voor te zeggen.

10 oktober 2021 om 23:02

Huh geen Ronaldo in je betoog? Apart..

10 oktober 2021 om 23:10

Hij is goed aan de bal inderdaad. Maar verdedigen kan hij imo gewoon niet. 1o andere spelers die wel kunnen verdedigen en niet veel minder zijn aan de bal

10 oktober 2021 om 23:10

Ik denk dat je op iemand anders wou reageren kerel

11 oktober 2021 om 00:36

Nee hij kan idd niet verdedigen maar aan de bal is ie gewoon fenomenaal hoor. Kan echt een bal goed strak inspelen en durft echt in te dribbelen. Is echt wel boven gemiddeld goed aan de bal hoor voor een cv. Lucho zet hem er echt niet in als ie daadwerkelijk zoo slecht zou zijn

Wat een speler die benzema, moet toegeven op dit moment gewoon de beste spits ter wereld, had het spanje wel gegund hoor. Mbappe dramatisch deze wedstrijd

10 oktober 2021 om 22:44

Haaland? Lewandowski?

10 oktober 2021 om 22:46

@EL_Guaje7 Die komen achter benzema bro. Haaland is nummer 3 beste spits ter wereld. Echt nog niet de beste benzema scoort iedere wedstrijd wel bijna. Man man wat een legend is die man toch

10 oktober 2021 om 22:48

Lewa maakte er vorig seizoen 48 in 40 wedstrijden, ook dit seizoen staat hij op 13 goals na 10 wedstrijden. Benzema is een geweldige spits maar Lewa is naar mijn mening toch echt nog een niveautje hoger.

10 oktober 2021 om 22:50

Hoeveel denk je dat Benz er zou maken met die selectie om zich heen ipv die van Madrid?

10 oktober 2021 om 22:52

Met Bayern in een mindere competitie zou Benz ook die statistieken halen.

10 oktober 2021 om 22:55

Bundesliga is echt niet minder dan La Liga hoor! Dat er in de ene competitie 2 clubs strijden om de titel en in de ander maar 1 betekend niet dat de rest van de competitie ook beter is.

10 oktober 2021 om 22:55

Denk minder en meer assists real8madrid. Benzema heeft niet die echte 100% honger naar goals. Dat is overigens geen kritiekpunt, maar een constatering. Daarom denk ik dat hij minder zou scoren dan Lewandowski, maar wel meer assists zou geven.

10 oktober 2021 om 22:56

Ik weet niet of Benzema er 40 zou maken in de Bundesliga betwijfel dat aangezien hij er nooit meer dan 25 heeft gemaakt in La Liga voor Real Madrid. 40 keer scoren in La Liga is Suarez bijvoorbeeld wel gelukt. Puur als goalgetter acht ik Haaland en Lewa wel beter.

10 oktober 2021 om 22:57

@el_guaje en op hoeveel staat Benzema momenteel? En reken de assists er ook even bij.

10 oktober 2021 om 23:00

Waarom zou hij de assists erbij tellen als hij betoogt dat Benzema geen 40 goals zou maken? Die assists tellen niet voor de helft ofzo

10 oktober 2021 om 23:00

De resultaten van de afgelopen jaren spreken je toch tegen Lucafache27

10 oktober 2021 om 23:08

Benzema's kleine teen heeft meer voetbal dan Lewandowski. Klaar iedereen met ogen kan dat zien

10 oktober 2021 om 23:12

Je kan ook overdrijven hoor. Benzema heeft meer talent daar ben ik het mee eens, maar Lewandowski scoort al jaren veel meer goals dan hij.

10 oktober 2021 om 23:23

Welnee
Elke KKK spits zou bij Bayern 30 goals per seizoen maken. Bij Polen is Lewa gewoon m gemiddelde spits, niks meer

10 oktober 2021 om 23:35

Scoort anders meer voor Polen dan Benzema voor Frankrijk.

10 oktober 2021 om 23:58

El_Guaje7
Lewa is geweldig maar vind Benzema toch nog wel wat beter, techniek voor iemand met zijn postuur is uniek en naast goals is Benzema iemand die de hele aanval op sleeptouw kan nemen met assists en loopacties. Vind ook knap wat hij bij Real laat zien, Real speelt helemaal niet zo geweldig maar door Benzema valt dat veel minder op.

11 oktober 2021 om 00:14

Als Benzema de aanvoer zou krijgen van Muller, Kimmich, Goretzka, Gnabri, Coman, Davies, Pavard, Musiala, Sane, Lucas, dan schoot hij er misschien wel 3 in elke wedstrijd.

11 oktober 2021 om 00:20

En als Lewandowski aanvoer zou krijgen van Mbappe, Griezmann, Coman, Pogba, Lemar, Pavard en Theo schoot hij er elke wedstrijd ook misschien wel drie in voor Polen.

11 oktober 2021 om 00:25

Meer denk ik, 4 of 5.
Lewa is een statische intik spits, Benzea een voetballende spits. Wanneer Lewa moet mee voetballen als in het Poolse team.zie je de beperkingen

11 oktober 2021 om 09:20



@damsterdam: Ah, jij maakt de vergelijking op het niveaa nationale ploeg. Mijn vergelijking was op clubniveau. Waar de heren toch de meeste wedstrijden spelen.

10 oktober 2021 om 22:47

Dramatisch maar maakt wel de winning goal. Doet mij denken aan wereldtoppers als Ronaldo en Messi. Trouwens, grappig dat jij Mbappé overrated noemde tijdens live meepraten, als ik mij goed herinner dolde hij jouw club een x aantal maanden geleden, best grappig dat een overrated speler dit kan. Maar goed ieder zijn mening.

10 oktober 2021 om 22:49

@CMG- je kan zeggen wat je wilt maar die mbappe mist altijd wel zoveel kansen. Doet altijd vooral alsof ie beter is dan iedere maar is niet beter dan neymar ofzo. Die man kwam niet voorbij mingueza en firpo

10 oktober 2021 om 22:55



@messiscoort gewoon erg veel, is gewoon de toekomstige opvolger van Cristiano Ronaldo volgend seizoen in het maagdelijk goddelijk koninklijke wit.... Tot op de dag van vandaag heeft Real geen speler die Ronaldo opvolgt, wil je CL winnen is zo ene wereldtopper echt nodig.

11 oktober 2021 om 00:28

Maakte 2 x zoveel goals als Neymar afg seizoen en al 3 x meeste goals in Fr competitie. Dus dan us idd Neymar met zn 10 goaltjes overrated vgln met iema d die er 33 maakte in minder wedstrijden

ongemakkelijk gejuich op het einde hahaha overigens wel een goede wedstrijd

Spanje is natuurlijk bestolen, na gewoon een buitenspelgoal. Bizar dat dit nog kan gebeuren met een VAR. Lloris MOTM

Benzema wat een fenomeen, maar het was toch 100% buitenspel ???

Een nieuwe situatie.. kom op. Overduidelijk buitenspel, zelfde situatie.

Wat speelt Frankrijk onder Deschamps toch vreselijk saai. Geen reclame voor het voetbal!

Ik ben een Barcelona supporter,maar hoe kun je geen fan zijn van benzema,Wat een fenomeen

10 oktober 2021 om 22:44

@marieke90 ik ben geen fan van benzema, maar het is zeker een wereldklasse speler op dit moment de beste spits ter wereld, kan wel van hem genieten

10 oktober 2021 om 22:53

Komt er 2 dagen voor je 31ste levensjaar toch eindelijk iets zinnigs uit Verstand komt dus toch met de jaren.

Het is heel simpel. Dit Spanje was voor mij vandaag de bovenliggende partij. Die Ferran torres, wat een heerlijke speler zeg! Spanje mist gewoon een goeie killer a la Villa of Torres (in zijn prime). Het ziet er allemaal heel strak uit maar een tegenstander kapot spelen tot een doelpunt lukt ze niet. Dat konden alleen de xavi's en iniesta's...

10 oktober 2021 om 22:44

Ze missen inderdaad een absolute topspits/afmakert.

Spanje bestolen. Einde. (Mbappe moet nog veel leren)

Verdiende winnaar, maar wat een tornooi, dit zijn echt de 4 besten van de wereld. Enkel Brazilië zou hier nog iets kunnen komen doen!

10 oktober 2021 om 22:50

Behalve België wat een overschatte ploeg is dat zeg. Was leuk maar is niets van over.

10 oktober 2021 om 22:44

Dat mag wel, maar ik kan je verzekeren: het gebeurt niet

10 oktober 2021 om 22:45

Kom nou, Nations league is gewoon een vriendschappelijk toernooi

10 oktober 2021 om 22:55

absoluut maar staat wel meer concurrentie

10 oktober 2021 om 22:46

Nee die zal toch echt gaan naar Lewandowski

10 oktober 2021 om 22:49

Lewa staat inmiddels wel alweer 3 wedstrijden droog. Hoop dat die tegen Leverkusen even laat zien waarom die vorig jaar de Ballon D'or had moeten krijgen. Snap uberhaupt niet dat het toen niet doorging aangezien het om een individuele prijs gaat.

10 oktober 2021 om 22:47

De Nations League is gewoon een mickey mouse toernooitje

10 oktober 2021 om 22:52

Nations league een mickey mouse toernooi.. Hoe noem je een toernooi die 5x in 9 jaar gehouden word, en waar maar 10 teams aan deelnemen dan?

10 oktober 2021 om 22:56

Nog altijd minder dan 2x in 3 jaar de Nations League. Bovendien is de Copa America 5x in 11 jaar gespeeld (2011,15,16,19 en 21) en niet in 9 jaar

10 oktober 2021 om 22:58

Nations league stelt inderdaad weinig voor! Gewoon een oefentoernooitje.

10 oktober 2021 om 22:59

Planning was 9 jaar dan want was uitgesteld wegens corona. En dan nog maar 10 deelnemers waar alleen Brazilie je enige echte concurrent is. En 2011 tot 2021 is vgm 10 jaar?

10 oktober 2021 om 23:02

Chili en Uruguay wonnen hem anders ook recent. Laat Uruguay nou net toenmalig EK winnaar Portugal hebben uitgeschakeld op het WK. Ook Colombia kwam de afgelopen twee WK’s aardig ver.

10 oktober 2021 om 23:04

Een oefentoernooi waar je wel om de beker speelt.

10 oktober 2021 om 23:05

Lol, “alleen brazilie enige concurrent”, jij weet niets blijkbaar van zuid amerikaanse landen he?

10 oktober 2021 om 23:13

@Damsterdam, Die teams waren allang niet meer dat wat ze waren. Die wedstrijden zijn lastig hoor maar Argentinie en Brazilie waren de favorieten. @Messi01, Oke Argentinie was underdog en elk ander team was beter.

10 oktober 2021 om 23:25

En stel dan hè. Dan waren zo topfavoriet geweest. Dan is het toch nog steeds knap om het toernooi te winnen. Frankrijk kon die verwachting niet waar maken afgelopen EK.

10 oktober 2021 om 23:27

Lol, geen underdog, maar van geen enkel land daar kun je zomaar eenvoudig winnen. Jij hebt zo te zien nooit een zuid amerikaanse pot gezien.

10 oktober 2021 om 23:34

@Damsterdam, zeker knap. Maar dat is het winnen van een nations league ook. Het is geen EK nee, maar je zag aan de grote landen dat ze hem echt wouden winnen. En als dan een Benzema daarin heel belangerijk is is het downgraden van dit toernooi niet nodig. @Messi01, Ik zeg dat Brazilie de echte concurrent was, ik zei nergens dat het eenvoudig is om van die landen te winnen. Maar het is natuurlijk wel eenvoudig winnen van Spanje en Belgie daarom word nations league gedowngrade.

10 oktober 2021 om 23:36

Maar ik downgrade de Nations League ook nergens? Ik geef alleen aan dat er geen reden is om de Copa America te downgraden en dat de Nations League ook gwn vaak gespeeld wordt.

10 oktober 2021 om 23:45

Okeoke, dan heb ik je verkeerd begrepen.

10 oktober 2021 om 22:47

Zo lastig was dat niet als je duidelijk hulp krijgt van de VAR en scheidsrechter.

Was wel een geweldig doelpunt van hem maar op basis waarvan dan want Lewa is gewoon nog beter.

10 oktober 2021 om 22:47

Of je bent sarcastisch bezig om een plastic cup of je probeert grappig te zijn. Dan kan jij beter stand up comedy gaan doen. Gouden bal gaat terecht naar de Messi.

10 oktober 2021 om 23:15

Nou nee, die Copa America finale werd beslist door Di Maria. Messi speelde geen enkele rol in die wedstrijd.

10 oktober 2021 om 23:21

SteveStifler. Tuurlijk jongen. Messi was super slecht heel copa america. Hij heeft helemaal niks laten zien.

11 oktober 2021 om 10:25

Dat zei ik niet. Ik zei dat hij geen rol van betekenis speelde in de finale, en dat klopt toch ook?

10 oktober 2021 om 22:50

Nogmaals om in aanmerking te komen voor Ballon Dor moet je een EK of CL winnen..

10 oktober 2021 om 22:54

@Aqua in jou ogen natuurlijk wel.

Lewandowski moet hem gewoon winnen.

10 oktober 2021 om 22:58

In 2020 ja. Niet in 2021.

10 oktober 2021 om 22:58

Ja zo is dat toch meestal gegaan, is toch cruciaal om je team aan prijzen te hebben geholpen... Lewan niet mee eens, wel als hij CL had gepakt, vorig jaar moest hij hem wel winnen en Ballon Dor gaat om dit jaar.

10 oktober 2021 om 22:59

Oh Aqua1, want Copa America telt niet? Jij weet dondersgoed dat Messi hem gaat winnen, maar telkens probeer je weer wat te verzinnen.

10 oktober 2021 om 23:00

Dus jij wilt zeggen dat de Ballon D'or naar Benzema moet gaan voor de wedstrijden die in de afgelopen 2 maanden gespeeld werden? Volgens mij tellen de statistieken van vorig speel jaar ook nog voor een groot deel mee.

10 oktober 2021 om 23:02

Tenzij je een seizoen hebt a la messi 2012 of cr7 2013

Fantastische laatst halfuur gezien, dat was echt een mooi wedstrijd, mooi tempo.

Spanje heeft heel veel potentie en horen nu echt weer bij de toplanden.

Karim Benzema wat een fenomeen ben jij zeg, aan de bal heeft hij de rust, klasse van Zizou.

Mbappe was ongelukkig vandaag, ik las reacties als 'overrated' triestig, die jongen is nog steeds maar 22, scoort weer is, was weer is super belangrijk. Maar goed, ieder zijn mening uiteraard.

Genoten van beide kanten,nouja pas in de 2e helft dan, ik weet dat dit Spanje een B elftal is, maar sinds ze met een B elftal spelen, spelen veel beter, ik zou dit gewoon aan houden en slechts 2/3 basisspelers terug laten keren in de basis.Die Pino, nou ben een zeer gedreven voetbalvolger, maar van hem had ik nog nooit gehoord, blijkbaar komt hij pas net kijken met z’n 18 jaar bij Villareal, zeer goed talent Ook is Oyarzal mooie speler om te zien. Frankrijk was ook niet mis; Theo laat Frankrijk zien dat hij er afgelopen Ek al bij moest zijn, 3 wedstrijden voor Frankrijk; 1 goal, 1 assist en brengt zo belachelijk veel gevaar en opties voorin mee. Hij is door de afgelopen 2 wedstrijden alleen maar duurder en duurder geworden; wat een absoluut fenomeen. Davies en hij zijn de beste linksbacks op deze aardbol(mits ik nog niet iemand vergeet).En over de fenomeen hemzelve; Benzema, wat een spits is dat. Scoort zoveel en deze wat fantastisch

10 oktober 2021 om 22:55

Ben erg blij met Theo bij Milan laat ik dat vooropstellen maar top 2 LB ter wereld? Aanvallend geweldig maar verdedigend nog geen wereldtop en dat is nou wel een belangrijke taak als verdediger.

11 oktober 2021 om 00:26

Is verdedigend juist sterker geworden en ook deze wedstrijd

10 oktober 2021 om 22:57

ik ben een ontzettend grote fan van Theo en ik vind het ontzettend jammer dat ie geen kansen kreeg onder Zidane maar ik vind dat je hem wel een tikkeltje overroept nu hoor.

11 oktober 2021 om 00:18

Noem dan eens betere 5 betere? Theo is top 2/3 linksback vd wereld. Wat een geweldenaar

Nations League moeten ze afschaffen. Is toch niks

10 oktober 2021 om 22:49

Dan krijg je er oefenwedstrijden voor terug die echt nergens om gaan. Dat is toch minder interessant?

10 oktober 2021 om 23:07

Je weet dat de Nations League is geïntroduceerd voor die nutteloze oefenwedstrijden tegen Kazachstan, Malta etc is. Ik vind die Nations League een prima idee.

Echt jammer. Spanje bestolen en was de betere ploeg. Eerst tegen België kreeg Frankrijk een gratis penalty en nu gescoord uit een onterechte goal wat buitenspel was.

Wat een goal van Benzema, fenomenaal. Bij die 2-1 lijkt het me toch echt buitenspel. Het is toch geen nieuwe situatie... Wel grappig dat Frankrijk pas zin lijkt te krijgen als de tegenstander scoort.

Had Spanje toch wel meer gegund, maar mocht helaas niet zo zijn wel weer genoten van Gavi knap dat hij op zo'n jonge leeftijd al zo goed mee kan doen onze toekomst ziet er goed uit

Was toch buitenspel? Onbegrijpelijk dat Pau Torres niet speelde ipv Eric Garcia die er niks van kan

Wat een leuk elftal is dat Spanje toch, des te meer teleurstellend dat ze geen prijs kunnen winnen. Mja, de goal van Mbappe...het geluk van een winnaar zullen we maar zeggen?

10 oktober 2021 om 22:46

Eric Garcia lijkt bij Barcelona soms op een semi-amateur onder Luis Enrique houd hij zich prima staande tegen een speler als Mbappe, Busquets lijkt ook beter te spelen bij Spanje. Hou zou dat toch komen?

10 oktober 2021 om 22:49

Geen idee, Guaje maar dat is nu niet de discussie. Het gaat over Spanje en deze wedstrijd

10 oktober 2021 om 22:51

Koeman out haha

10 oktober 2021 om 22:59

Koeman zou maar al te graag 12 miljoen nemen om in het zonnetje te genieten van Algarve Portugal.... Barca heft geen geld om hem te ontslaan. Die zal nog wat trucjes verzinnen om 12 miljoen toch mee te krijgen.

10 oktober 2021 om 22:46

Of een paar flinke bedragen op ingezet door wat rijke der aarde?

Rare beslissing nog steeds dat het niet werd afgekeurd vanwege buitenspel. Hopelijk laten ze nog wel zien waarom ze het hebben goedgekeurd, of het zijn gewoon debielen die daar zitten. Denk dat de reden is dat Garcia hem aanraakt. Anders is er gewoon geen reden en dus belachelijk dat die telt.

Echt niet normaal hoe goed Benzema wel niet is. Verdiend zo erg de Ballon d'Or. Wat een legendarische spits.

Frankrijk heeft een fantastische aanval en verdediging maar echt een bijzonder matig middenveld.

10 oktober 2021 om 22:49

Pff het zal aan mij liggen maar een Pogba en Kante zijn niet verkeerd.

10 oktober 2021 om 22:54

Vandaag en tegen Belgie zonder Kante was het toch heel pover.

10 oktober 2021 om 22:50

Heeft te maken hoe Descamp ze ook opstelt. Ik bedoel een middenveld: Pogba-Kante-Camavinga is toch werelds.

Waarom wordt de Var niet verantwoordelijk gehouden na zo'n dramatische beslissing? Overduidelijk buitenspel, vandaar dat ze de lijnen niet durfden te laten zien.

Kwaliteit voorin bij Frankrijk is toch echt een klasse apart, niet normaal hoeveel vertrouwen die gasten hebben in die paar momenten per wedstrijd. Dat is ook zeker een kwaliteit. Je hoopt dat ze het meer laten zien en wat aanvallender spelen, maar uiteindelijk pakken ze prijzen en dat is het enige wat telt. Volgens statistieken ook nog eens vaker op doel geschoten dan Spanje. Die buitenspel situatie blijft toch wel heel gek..

Benzema GOAT, Kylian future GOAT. Volgend seizoen samen in Madrid 🔥🔥🔥

10 oktober 2021 om 23:02

Mbappe zie ik 100% komen, dan worden er weer magische CL avonden als vanouds in de tijd van Ronaldo, ik wil weer dat kippenvel meemaken. Mbappe in maagdelijk wit

Het is toch belachelijk dat die goal van Mbappé telt? Je maakt mij niet wijs dat dit een nieuwe situatie was. Daarnaast, gezwets over ‘hij raakt hem bewust aan, dus mag het door’ vind ik ook nergens op slaan. Verder vond ik dit een typische, saaie finale die beslist werd op individuele klasse. Spanje verdiende het niet om zo te verliezen, Frankrijk niet om zo te winnen.

Spanje is hier zo erg bestolen!!! Als spanje hier gewoon won hadden de Fransen iedereen deschamps weer uitgescholden. Tot de goal van Benz zijn Benzema en Mbappe NERGENS!! SPANJE domineerde ze kapottt, zo oneerlijk dit!!

10 oktober 2021 om 23:00

Mister Uk: iemand die eerlijk is💪🏽

Karimm Benzemaa, Ballon d'Ooorrrrrrooooo. Wat zou het schitterend zijn als hij hem wint. Is echt gruwelijk bezig de laatste tijd, de laatste jaren zelfs. En nu vandaag met een golaso van jewelste. Mijn god zeg. Zo blij voor Big Benz dat die een prijs heeft gewonnen met Frankrijk. Je ziet echt aan alles dat die ook zoveel oog heeft voor Mbappe. Had ook volgens mijn 2 heerlijke passes op Mbappe waar Mbappe meer kun doen bij die kansen. Trouwens, was dat gewoon niet buitenspel van Mbappe? En niet zo beetje ook. Maar goed het zal wel.

Hoe kan dit? Je hebt een Var? Het is 100% buitenspel. De herhaling werd niet eens laten zien, geen lijntjes, helemaal niets. Spanje ja genaaid.

Tja wat is Benzema een voetballer zeg hij is zeker die kans maakt op de Ballon d’Or. Verder heb ik wel genoten van Spanje zij hebben toch wel aankomende jeugdspelers zoals een Pino, Pedri en Gavi heerlijk om naar te kijken.

Karim Benzema man man man. Wat blijft die gozer in bloedvorm zeg. Big game en altijd in verband van hele team spelen. Zelden zie je hem voor eigen succes gaan en is zelden te betrappen op schwalbes of ruzies op t veld. Als hij niet top 3 eindigt in Ballon Dor verkiezen dan zou dat een schande zijn imo. Deze man is in bloedvorm samen met Lewandolski al twee seizoenen achter elkaar.

10 oktober 2021 om 23:00

Ook zijn gedrevenheid is geweldig! Rent zich de longen uit zijn lijf. Verdedigend mee, verzet ontzettend veel werk en staat aan de basis van alles zowat. En dan zie je iemand als Pogba gewoon wandelen bij balverlies.. Bijzonder. Dit Frankrijk kan in mijn optiek nog veeeel beter.

Buitenspel doet me beetje denken aan vd vaart iniesta 2010

100% buitenspel, haalt voordeel uit zijn buitenspel positie. wat boeit het dat Garcia hem aan raakt de intentie van Theo was duidelijk dat hij aan Benzema wou geven. Daarnaast probeerde Garcia hem te onderscheppen. Wat een stelletje amateurs wie deze regel heeft verzonnen en hem zo interpreteert, en niet gewoon de logische keuze maakt om hem af te keuren.

Lekker dit! Unibet gewonnen hierdoor. Thanks Pol!!

Die buitenspelregel werd door Garcia verheven, want hij is de speler die de bal als laatste aanraakt voordat Mbappe hem erin schiet. Dan is het gewoon terechte goal of heb ik een van de regels verkeerd begrepen? Waarom beweren zoveel mensen dat het 100% buitenspel was??!

10 oktober 2021 om 22:56

Het is lijkt mij geen nieuwe situatie. Daarnaast heeft hij voordeel van z'n buitenspel staan omdat hij de verdediger ertoe beweegt die sliding te maken. Is natuurlijk weer zo'n typische te interpretabele regel, maar ik denk dat 999 van de 1000 scheidsrechters dit afkeren.

10 oktober 2021 om 22:59

Nou dan kan ik dit seizoen zo 60 afgekeurde doelpunten tonen die dus wel hadden moeten tellen omdat de bal nog een verdediger raakt.

Benzema, wat een topper. Die man wordt beter en beter wauw! Hij rent gewoon meer dan zijn 22jarige collega Mbappe. Is hem gegund na al die ellende.

Zal wel op advies van onze Pol van Boekel zijn gegaan.😁

Deze Benzema in vorm is echt wel de beste speler van het moment. Zijn passing is perfect. Hij creëert zoveel kansen voor zijn ploegmaats maar maakt het zelf nog schitterender af. Er is geen enkele betere speler dan Big Benz.

10 oktober 2021 om 23:03

Wacht even tot het einde van het seizoen. Daar loop nog een alien op aarde

Wat ik ook niet snap dat de scheidsrechter Pogba niet zijn 2e geel durft te geven.

10 oktober 2021 om 23:21

Scheids was zijn gele kaarten überhaupt vergeten.

10 oktober 2021 om 23:29

Dat zeker en ook de tvs bij de VAR waren kapot denk ik

Ik ben sowieso voorstander van afschaffing van de buitenspelregel. Dus dit komt goed uit.
Jammer dat Dechamps zn team altijd pas na achterstand laat voetballen

Voor iedereen die blijft zeiken over de ‘foute’ var beslissing wat betreft buitenspel.

Check even het twitteraccount van Mario van der Ende.

Succes!

10 oktober 2021 om 23:11

een tweede idioot vinden maakt van onzin nog geen waarheid



Echt schandelijke arbitrage op dit tornooi. Tegen Belgie kreeg Frankrijk ook een strafschop cadeau. De overtreding die Tielemans maakte ... ik heb zulke overtreding gezien buiten de baklijn en die worden dan niet eens gefloten, laat staan er een strafschop voor geven. Vandaag tegen Italie weer een goedkope strafschop voor de Italianen. En dan nu een handsbal niet gefloten voor Spanje en een afzuid goal voor Frankrijk. Echt triestig dit. Echt hoe corrupt kan de UEFA zijn. Ik hoop dat Real Madrid en Barcelona een superleague opstarten en de UEFA verplaatsen. De UEFA en de FIFA zijn gewoon een bende corrupte maffioso's.

Heeft de helft hier op Voetbalzone niet meegekregen dat de spelregels sinds een tijd zijn veranderd en dat deze situatie waarin Garcia de bal toucheert buitenspel opheft? Ik zie iedereen hier emotioneel Buitenspel schreeuwen in koor.

10 oktober 2021 om 23:37

Types dat zo een Garcia erbij betrokken is, waarom hij daar een sliding deed is mij nog steeds een raadsel..



Busquets voor mij een maestro van de wedstrijd zonder druk.
Wanneer hij onder druk komt te staan verzuipt hij volledig.

Hij mag dan uitgeroepen worden tot motm maar hoop dat hij snel plaatsmaakt bij Barcelona.

Schande hoe deze wedstrijd is beslist! Sinds wanneer is er sprake van geen buitenspel als de tegenstander de bal aanraakt? Blijkbaar dit jaar. Waarom weet bijna niemand dit dan?

Man man man, vandaag de arbitrage uit hun functie zetten! Of het slechts om de Nations League gaat of niet. Dit is echt zo fout beoordeeld. Niks nieuwe spelsituatie. Dit soort acties zijn er zo veel geweest en werd er terecht voor afgefloten. 200% buitenspel. Niks meer niks minder. Gestolen bekerwinst voor de Fransen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren