Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FOX meldt verkoop Bergwijn; ED heeft andere informatie

Laatste update:

Steven Bergwijn verlaat PSV en maakt de overstap naar Tottenham Hotspur, zo meldt FOX Sports zondagmiddag. Eerder werd al duidelijk dat de aanvaller niet in actie wil komen tegen FC Twente vanwege een mogelijke transfer en inmiddels lijkt de overstap niet meer af te wenden. Volgens het Eindhovens Dagblad is er echter geen akkoord en liggen vraag en aanbod 'behoorlijk uiteen'. Bergwijn zou nog geen toestemming hebben om een medische keuring te ondergaan in Londen.

Het is nog onduidelijk hoeveel PSV kan overhouden aan de verkoop van Bergwijn; de Daily Mail rept over een relatief laag bedrag van 25 miljoen euro. Afgelopen zomer was Sevilla concreet in de markt voor de buitenspeler, maar de club uit LaLiga wilde niet voldoen aan de eisen van PSV. Toen werd door het Eindhovens Dagblad nog een vraagprijs van veertig miljoen euro genoemd. Vervolgens verlengde Bergwijn in augustus zijn contract in Eindhoven.

De jonge aanvaller, 22 jaar, maakt mede door een aantal blessures een wisselvallig seizoen door. Daarnaast lijkt PSV geen kans meer te maken op de landstitel, nu de achterstand op koploper Ajax is opgelopen tot twaalf punten. Het elftal van interim-trainer Ernest Faber werd vroegtijdig uitgeschakeld in de Europa League en tot overmaat van ramp verloor PSV donderdag in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker met 2-0 van NAC Breda.

Na de verloren wedstrijd tegen NAC liet Faber zijn onvrede blijken over de inzet van zijn spelers: zij die niet 'graag' voor de club spelen, mochten van hem 'weg'. "Ik had al het gevoel dat dat ook over Steven Bergwijn ging", reageert analist Hedwiges Maduro kort nadat FOX Sports melding maakt van de transfer. "Wij weten natuurlijk niet wat hij speelt, maar misschien was hij al bezig met een transfer. Tottenham Hotspur is natuurlijk een fantastische club voor hem. Voor PSV is het minder."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

25 miljoen hahahah waar is psv mee bezig ????

26 januari 2020 om 15:26

De enige die een bedrag noemt is de daily, ik geloof er dus nog niet veel van

26 januari 2020 om 15:28

Hoeveel vind je hem dan waard? Hij is bijvoorbeeld niet beter dan lozano afgelopen seizoen, hij forceert een vertrek en heeft er een verschrikkelijke 1ste seizoenshelft opzitten. Ik denk dat 30 miljoen echt de max is op dit moment.

26 januari 2020 om 15:30

Eigenlijk de enige bron die ik vertrouw als het gaat over transfers bij PSV is Rik Elfrink. Hij tweet altijd alleen de feiten en laat zich niet meeslepen door alle roddeljournalistiek. Hij heeft aangegeven dat het vraag en aanbod nog ver uit elkaar ligt en er nog zeker geen akkoord is. Ik ben dus zeer benieuwd wat het gaat worden.

26 januari 2020 om 15:32

Het is wel winterstop he, dus denk dat je dat nog wel op een beetje op kunt trekken. Denk zo'n 33 tot 35 miljoen. Prima bedrag. Gewoon doen nu. En dan toch maar Romero terughalen.

26 januari 2020 om 15:35

Op Transfermarkt is zijn marktwaarde 35 miljoen. Daarbij heeft PSV afgelopen zomer nog een bod van 25 miljoen geweigerd van Sevilla. Kan het me haast niet voorstellen dat John de Jong genoemen neemt met het door de Daily Mail genoemde 21 pond.

26 januari 2020 om 15:40

In de zomer werd een bod van 30 miljoen van Sevilla afgewezen. Volgens transfermarkt is zijn waarde 35 miljoen. Verder hoeft PSV niet te verkopen (bergwijn heeft nog een lang contract) en is het de wintersetransferperiode. Als PSV hier geen 35 miljoen voor vangt mag de directie direct opstappen.

26 januari 2020 om 15:47

35 miljoen voor een middelmatige speler die het hele seizoen als een krant loopt te voetballen! Denk dat je blij mag zij met max 30. Als je goed speelt gaat je prijs omhoog, hij raakt geen ene bal, mag ik uitgaan dat zijn waarde ook daalt

26 januari 2020 om 15:48

Ga toch een eind heen met je transfermarkt, die bedragen zijn werkelijk waar nergens op gebaseerd. Erg vermoeiend dat er mensen zijn die menen dat die bedragen ook maar ergens op slaan.

26 januari 2020 om 15:49

Nou ik denk dat je door de hele situatie bij PSV de prijs als kopende club juist wel naar beneden kunt afdwingen met wellicht wel een wat hoger doorkoop percentage en/of prestatie bonussen.denk dat PSV met 30 mijoen echt in de handjes mag wrijven.

26 januari 2020 om 16:01

Waarom zou je daardoor als kopende club een lager bedrag kunnen bieden? Ik zou zeggen juist niet. We hebben op dit moment nog een fatsoenlijke speler over en kunnen nog steeds Champions league halen, terwijl er geen enkele reden is om nu tijdens het seizoen je beste speler te verkopen. Behalve voor een megabedrag zou ik hem niet verkopen en vind het daarom ook raar dat hij er vandaag niet bij is.

26 januari 2020 om 16:05

die waardes zijn op meer dan 25 verschillende variabelen gebaseerd. Transfermarkt zal het niet 100% goed hebben maar komt zeker het dichtst in de buurt van de werkelijkheid

26 januari 2020 om 16:13

Je vergeet het belangrijkste aspect van alles: de Speler en zijn management. Blijkbaar vonden die het wel een prima idee om aan te geven dat hij niet wilde meespelen vanmiddag en weg wil..psv heeft helemaal niks aan een niet gemotiveerde speler die er nog een half jaar voor jan lul bijloopt en derhalve is het hoogstwaarschjnljk voor PSV het beste om afscheid te nemen....en Spurs heeft deze kennis natuurlijk. Daarom denk ik dat de prijs juist Lager ligt dan de vraagprijs van afgelopen zomer en dat die prijs komende zomer nog lager zou zijn.

26 januari 2020 om 16:17

De waardes op transfermarkt zijn soms lachwekkend,ik snap echt niet hoe je zo een site serieus kan nemen...die bedragen klopen bijna nooit vergeleken met de werkelijke transfer..

26 januari 2020 om 16:29

@marieke90, die inschattingen zijn vaker te laag dan te hoog alleen. Daarbij, niemand neemt die waardes als harde cijfers. Meer als een prijsindicatie. En daarvoor is het prima geschikt. 25 miljoen is een lachertje. Ook zonder de Transfermarkt inschatting.

26 januari 2020 om 16:36

Voor 25mio gewoon keihard aan contract houden. Die bloedzuiger Levi kan de pot op. Minimaal 35mio dat is marktconform.

26 januari 2020 om 16:49

Ja maar het is duidelijk dat bergwijn zelf weg wil met zijn houding (faber gaf hem nog een sneer). Er zit iets duidelijk niet goed tussen bergwijn en psv. Dan snap ik dat je een marktconform bod accepteert. Aan een mokkende ontevreden bergwijn heb je ook niks.

26 januari 2020 om 17:01

@marieke90dat de transfersom hoger is dan de waarde, is volkomen logisch. Bijna geen enkele speler gaat voor hun waarde weg. Dat is de kunst van onderhandelen.milik was destijds 12 miljoen waard en is voor 30 miljoen gegaan. Uiteraard is er veel te veel betaald door Napoli maar dat is juist de kracht van Overmars. Voor Klaassen idemdito. Die was nooit 27 miljoen waard maar leverde dat wel op.

26 januari 2020 om 15:30

Ze bestaan nog, mensen die de daily mail serieus nemen

26 januari 2020 om 15:30

Wat had jij verwacht dan?Seizoen is voorbij en speler heeft dus ook wel oren naar een transfer. 25 mil lijkt mij nog een aardig bedrag op dit moment. Nu alle ballen op Mitroglu!!

26 januari 2020 om 15:41

De titelstrijd is voorbij voor Psv, maar ze kunnen echt nog wel tweede worden en daarmee voorronde CL halen. Dat is super belangrijk voor Psv.

26 januari 2020 om 15:48

PSV hoeft hem niet te verkopen. Bovendien heeft Bergwijn na dit seizoen nog een 3-jarig contract en is hij met zijn 22 jaar nog behoorlijk jong. Dus ja, 25 miljoen euro is gewoon te weinig als je het in de ogen van PSV bekijkt. Dat zou echt wel een hele domme zet zijn en een nieuw kruisje achter de naam van John de Jong.

26 januari 2020 om 17:42

"aardig bedrag op dit moment". Dat is dus alle reden om hem "op dit moment" niet te verkopen, daar je weet dat hij in potentie een veel hogere waarde heeft.. 25 miljoen zou lachwekkend zijn. Hij heeft net een nieuw contract getekend. Als hij weer in vorm komt of hij draait een goed EK vang je er het dubbele voor! 22 jaar nog maar...

26 januari 2020 om 16:08

Ik denk dat het voor psv moeilijker wordt om een mooi bedrag eruit te halen, helemaal omdat Bergwijn echt weg wilt. Met 25 moet je het denk ik doen en daarna de wonden likken.

26 januari 2020 om 16:27

Ik vind het een normaal bedrag voor Bergwijn. Meest overrated speler van de Eredivisie. Wordt soms vergeleken met Memphis maar Bergwijn is 5x minder.

26 januari 2020 om 17:48

Omdat hij in dit kwakkelend PSV niet optimaal rendeert? Dat het momenteel zo slecht loopt kun je bergwijn niet kwalijk nemen. Iedere wedstrijd zie je gewoon aan deze speler dat hij veel meer in zich heeft. Alleen afmaken is nog een groot probleem, dat kan ook aan het zelfvertrouwen liggen binnen een niet lopende ploeg.

26 januari 2020 om 16:27

Ik vind het een normaal bedrag voor Bergwijn. Meest overrated speler van de Eredivisie. Wordt soms vergeleken met Memphis maar Bergwijn is 5x minder.

26 januari 2020 om 17:09

Zou zomaar kunnen dat Bergwijn een bepaald bedrag heeft bedongen indien hij zou verlengen.

Wow dat is snel gegaan. Als PSV supporter zou ik toch boos zijn, je sterkste speler vertrekt midden in het seizoen..
Wel een mooie transfer voor bergwijn.

26 januari 2020 om 15:29

Voor onder de 30 ben ik boos. Anders niet. Bergwijn draagt het team nauwelijks zoals hij zou moeten doen en mist een killerinstinct. Kan fantastisch dribbelen en zal zeker goed renderen in een goeddraaiend elftal, maar niet in dit PSV. Liever nu verkopen en de helft van dat geld investeren in verdedigers en middenvelder. Gakpo links en Madueke rechtsvoor zetten.

26 januari 2020 om 15:33

Als PSV supporter heb ik er weinig moeite mee. Het is een verloren seizoen en Bergwijn gun ik het ook wel. 100+ wedstrijden, tot vandaag nooit moeilijk gedaan, kon op zijn 16e al naar elke topclub (nadat hij beste speler werd op het EK o17), 4x zijn contract verlengd en was best belangrijk in PSVs laatste kampioensjaar.

26 januari 2020 om 15:34

25 miljoen is heel weinig. Belachelijk van Jdj. Maar Bergwijn mag van mij best weg. Heeft van PSV een tweede kans gehad nadat hij weg werd gestuurd bij Ajax. Deed afgelopen zomer geen enkele poging om de rumours van een transfer naar Ajax weg te wuiven en begon zelfs een beetje te spelen met de gedachte. Dit seizoen had hij ook wel wat meer verantwoordelijkheid mogen nemen als een van de spelers met redelijk wat internationale ervaring. Maar in plaats daarvan wilde hij per se op 10 spelen zonder mee te verdedigen. Het is best een onvolwassen gozer. Ik heb niks tegen hem verder. Maar hij mag wel bij PSV vertrekken. Hoopte alleen wel op een miljoentje of 35+. 25 is echt te weinig

26 januari 2020 om 15:54

Hoezo is 25 miljoen te weinig? Die jongen heeft helemaal niks bewijzen. In een kleine competitie als de Eredivisie kan hij niet eens wekelijks uitblinken en Europees ook niks bijzonders laten zien. 25 miljoen is nog aardig hoog.

26 januari 2020 om 16:02

Dat is je mening. Niet gebaseerd op feiten. Is niet erg je mag vinden wat je wilt. Maar feit is dat Bergwijn al jaren Oranje international is op een van de duurste posities voor een voetballer. Dit seizoen staat hij op 10 assists en 5 doelpunten in 16 wedstrijden. Hij loopt dus bijna 1 op 1 als linker vleugel speler. Vorig seizoen was hij met 14 doelpunten en 12 assists na Ziyech de MVP van de eredivisie. Hij is ook 3 jaar jonger dan Ziyech die momenteel ook 35 tot 40 miljoen moet kosten. Kijk naar vergelijkbare speler van deze leeftijd door europa heen, het contract wat PSV met Bergwijn heeft afgesloten en voor hoeveel vergelijkbare spelers eerder zijn vertrokken en je komt logischerwijs op rond de 30 miljoen uit. Was hij afgelopen zomer weg gegaan of onder Brandts dan was er waarschijnlijk nog een extra 5 uit gehaald. Sevilla is van de zomer met 40 miljoen gekomen

26 januari 2020 om 16:13

Niks bewezen, is een feit. In de competitie niet wekelijks de uitblinker, is een feit. Europees niks gepresteerd, is een feit. Dat hij Oranje international is zegt ook niks. Heeft in twee jaar tijd nog geen 10 interlands gespeeld. Het is ook niet zo dat hij een belangrijke international is, voornamelijk als opvulling erbij omdat je er nou eenmaal 23 moet hebben. Laat de vergelijking met Ziyech trouwens maar weg, die behoort al jaren tot de beste in de Eredivisie en heeft Europees veel en veel meer bewezen dan Bergwijn.

Snapt Tottenham dan gewoon niet eens dat je een goeie spits moet gaan kopen?

26 januari 2020 om 15:27

Ja maar wie is beschikbaar? Cavani? Verder zal Son spits gaan spelen denk ik dan en Bergwijn links.

26 januari 2020 om 15:39

Cavani, Jovic, Paco Alcacer, Osimhen, Carlos Vinicius etc.

26 januari 2020 om 15:44

Maar goed, Cavani is ook al 32 jaar en zal ongetwijfeld niet goedkoop zijn. Het is maar afwachten hoelang Cavani nog waarde gaat hebben voor de ploeg.

26 januari 2020 om 15:59

Cavani vraagt veel te veel salaris voor een reserve spits en de rest is niet eens beschikbaar. Van de namen die je opnoemt is alleen Alcacer haalbaar en of die nou een toevoeging is...

26 januari 2020 om 15:28

Die spits komt er nog wel maar dit geld had beter in een CVM of verdediger gestopt kunnen worden als het waar is natuurlijk. Hoewel Bergwijn natuurlijk wel veel talent heeft en nog jong is. Laatste week, het is Levy-time haha

26 januari 2020 om 15:38

Helemaal mee eens, ook al is het voorin ook niet veel soeps. Maar om Morinho voetbal te kunnen spelen heb je snelheid nodig voorin en dat brengt Bergwijn wel.

26 januari 2020 om 15:53

Eens, ik zie wel dat Mourinho wilt gaan voetballen met het materiaal maar de bal raken wij te snel kwijt voorin dus een sterke spits waar de snelle spelers omheen kunnen bewegen zou top zijn.

Son, Moura en Bergwijn zouden zat snelheid geven en meer opties geven op de flanken.

Een CVM/centrale verdediger erbij is eigenlijk ook echt nodig want de verdediging is nog net iets te shaky.

26 januari 2020 om 16:03

Ben het met je eens dat Spurs nog een goede CVM nodig heeft, maar denk dat ze daarvoor eerst wat middenvelders moeten lozen. Het is behoorlijk druk op het middenveld daar.

26 januari 2020 om 16:05

Sander Berge of Florentino Luis lijkt me uitstekende CVM voor Spurs. Vooral Sander Berge is een erg groot talent en kost maar 25 miljoen euro. Berge zal deze winter zeker haalbaar zijn en heeft een contract tot nog maar 2021. Florentino Luis lijkt me de perfecte alternatief. Ook hij, net als Gedson Fernandes, schijnt ruzie te hebben met trainer en zal met een huurdeal + optie tot koop haalbaar zijn.

26 januari 2020 om 16:47

Klopt AZE/CHE, Wanyama en Eriksen waarschijnlijk dus.

26 januari 2020 om 15:30

Welke spits kan jij opoemen die een waarde kan zijn. Willian Jose en Cavani gaan niet komen, Piatek is te wisselvallig en past niet in het systeem van Spurs en verder kan ik 1 2 3 geen namen opnoemen die een versterking zullen zijn voor Spurs.

26 januari 2020 om 15:49

Ik persoonlijk zou Muriqi proberen te halen of een Gabriel Barbosa, sterk maar goed voetballend. Cavani wilt gewoon naar Atletico en Piatek is een pure afmaker die voor de rest niet zoveel toe zou voegen.

26 januari 2020 om 15:35

Ze zullen wel niet de juiste man hebben kunnen vinden, vandaar dat deze transfer pas laat in januari komt. Nu kunnen ze ook gewoon Son in de spits zetten met Bergwijn en Lucas op de flanken. Geen verkeerd alternatief lijkt mij

26 januari 2020 om 15:47

Son alleen gaat niet werken, hij heeft veel diepgang maar een aanspeelpunt is hij niet. Daarbij is hij niet lekker in vorm de laatste tijd. Muriqi van Fener zou perfect zijn als meevoetballend aanspeelpunt in de spits. 25 mil als het goed is.En dat het zo laat begint te rollen zijn wij al jaren gewend met Levy, dit is hoe hij te werk gaat. Heeft een aantal targets vraagt om prijzen en komt later in de window terug om onder druk de beste deals te doen. Hij is een gier maar het heeft ook zijn voordelen.

26 januari 2020 om 15:37

Neejoh, een goalgetter is zwaar geblesseerd en een creatieve nummer 10 vertrekt, dat moet je natuurlijk opvangen met een jonge buitenspeler die niet in vorm is. Dit is allemaal heel logisch.

26 januari 2020 om 15:44

We hebben in Lo Celso al een vervanger voor Eriksen. Eriksen speelt al een jaar ruk dus die gaan wij niet missen. Een spits? Ja absoluut die moeten wij halen, het liefst een meevoetballend aanspeelpunt. Daarbij zijn wij al erg lang dunbezet op de flanken Dus zo erg zou Bergwijn niet zijn maar andere posities zijn echt een prioriteit.

25 miljoen? Dat zou weer een nieuw hoofdstuk zijn in de hel voor PSV supporters. Neem aan dat dat bedrag wel een stuk hoger ligt. Vooral voor een transfer in de winter.

Eerder verschenen artikel ging dus over Bergwijn en niet Ihataren.

25 Miljoen geloof ik niet of er moeten belachelijke bonussen zijn afgesproken, maar een tussentijdse transfer voor dat bedrag is ondenkbaar. Ik hoop dat dit niet waar is. Je komt dan ook als een nobody binnen bij Tottenham. Onder Mourinho speel je dan waarschijnlijk barweinig. Slechte zet

FOX zal wel goede reden hebben om dit te melden lijkt me? Als ze dat niet hebben staat met name Jan-Joost van Gangelen die het zo overtuigd zegt toch best wel voor lul!

26 januari 2020 om 15:29

Die nemen dat gewoon rechtstreeks over van Voetbal International.

26 januari 2020 om 15:36

Had Bergwijn sowieso niet nee. Die had afgelopen zomer ook wel oren naar toen Ajax geinteresseerd leek.

26 januari 2020 om 15:45

Naar Spanje waar zijn vader al een huis had gevonden voor hem.

Heel weinig geld. Slechts 25 miljoen. Als dit waar is, dan slaat Spurs een hele goede slag. Zit echt nog steeds veel potentie in. Heeft alles om echt ver te komen

26 januari 2020 om 15:32

Hij is overrated. Weinig scorend vermogen, geen team player, weinig diepgang aangezien hij diepgaan en de bal niet krijgen niet "cool" acht. Hij is wel handig met de bal zodra hij hem in de voeten krijgt, maar of dat nou veel gaat opleveren in de Premier League?

Lekker John. 25 mil. voor je beste speler. Wegwezen! Maakt onze club kapot!

Toptransfer! Krijgt zijn kans in een mooi team.

25 miljoen? Goed van Tottenham zeg. Slecht uitonderhandeld van Psv.

Super deal van de Spurs. Voor zijn kaliber is dit een koopje als je ziet wat er voor Frenkie en Mathijs is betaald! Hoop dat deze jongen gaat slagen.

26 januari 2020 om 15:34

Niet te vergelijken ook natuurlijk. De Jong en De Ligt waren, buiten het feit dat ze sowieso een stuk talentvoller zijn dan Bergwijn, sterkhouders terwijl de dubbel werd gewonnen en de halve finale van de CL werd gehaald. PSV staat te kwakkelen, ligt uit Europa en uit de beker en Bergwijn wist zich amper tot niet aan de malaise te onttrekken. Desalniettemin is 25M voor Bergwijn wel een koopje, dat ben ik met je eens. Zou echt zéér slecht gehandeld zijn van PSV als ze een van hun grootste talenten voor zo'n prijsje laten gaan in de winterstop. Ik geloof dan ook niet dat dit klopt. Tot PSV (of Rik Elfrink) met een verklaring komt blijft het nog speculeren.

26 januari 2020 om 15:42

De Jong en De Ligt zijn kwalitatief en in potentie wel aanzienlijk beter. Dat is dus niet bepaald een goed argument. Bovendien hebben die spelers al een behoorlijk CV op die leeftijd.

Als het waar is ben ik bang dat het een gevalletje Vincent Janssen wordt, ik zie namelijk Bergwijn echt geen basisplaats veroveren als je concurrentie hebt van ondermeer Son en Lucas Moura hij kan beter voor een middenmoot clubje kiezen bijvoorbeeld in de Bundesliga

26 januari 2020 om 15:55

Erg dunbezet hoor, zou genoeg kansen krijgen. Daarbij heeft hij fysiek en techniek dus hij kan veel compenseren. Janssen was vooral fysiek en inzet maar dat is niet genoeg.

In elk geval kan ik zeggen.you are fake news.

Wat een smeerlap die bergwijn, eerst het logo van psv kussen en zeggen dat de club veel voor hem betekend heeft en dan op zo een laffe manier proberen weg te gaan. Psv kan heus wel zonder hem want zo geweldig is ie ook weer niet...

26 januari 2020 om 15:38

Wat is hier laf aan? Als de clubs akkoord zijn is er toch niks mis mee. Hij forceert niks.

26 januari 2020 om 15:48

Alleen zegt PSV dat er geen akkoord is en hij geen toestemming heeft om met een club te praten (volgens Fox).

26 januari 2020 om 15:49

Dat hij niet wilt spelen vanwege zijn transfer... dat is werkweigering..

26 januari 2020 om 16:35

Hij heeft gewoon gevraagd of ze hem niet willen laten spelen. Dat heeft psv goed gevonden. Dat is dan toch prima?

Als dat echt voor 25 miljoen is dan heeft tottenham echt wel een goed deal geslagen, geen idee waar PSV mee bezig is. Zou niet voor minder dan 40 miljoen genoegen nemen.

Terechte prijs zou dit zijn, PSV speelt nergens meer om, en bergwijn heeft zich zowel in Europa als bij het Nederlands elftal amper laten zien. Daarnaast is die Levy zo slim om juist nu toe te slaan, die wachtte ook tot Ajax uit Europa lag om Sanchez voor 10 miljoen minder te halen.

26 januari 2020 om 15:50

Helemaal geen terechte prijs. Bergwijn heeft een lang contract, het is de winterse transferperiode (die bijna ten einde is) en PSV hoeft niet te verkopen. Ook is hij volgens transfermarkt 35 miljoen waard en hub hebben het vaak bij het rechte eind qua prijzen. Als PSV hem voor minder dan 35 verkoopt dan mag het bestuur van mij opstappen. Oh ja, PSV speelt nog steeds voor Europees voetbal, dus ze spelen wel degelijk nog om iets.

26 januari 2020 om 17:06

Ja transfermarkt is allemaal heel leuk en aardig, maar PSV heeft totaal geen onderhandelingspositie als bergwijn wegwil. En dan kan je hem wel 6 maanden langer houden maar dan gaan de clubs van het kaliber spurs zich echt niet meer melden hoor. En het seizoen van PSV is gewoon klaar, of verwacht je dat ze 9e gaan eindigen? Europees voetbal halen ze sowieso wel. 25 miljoen is gewoon een correcte prijs op dit moment

26 januari 2020 om 17:33

Heb denk ik nog liever john de jong al td dan jij als je 25 mil fair vind.

25 miljoen krijg je er in de zomer ook nog wel voor, dus waarom nu verkopen als je voorin al niet zo ruim zit in je kwaliteitsspelers. Het zegt allemaal ook voldoende over het karakter van Bergwijn om nu weg te lopen terwijl de club in de fik staat en hij al maanden chagrijnige kop op het veld staat te niksen.

Als het 25 miljoen is heeft Spurs een hele goede sllag geslagen voor een 22 jarige speler met veel potentie die een international is bij het Nederlands Elftal. Helemaal in de winter, alleen denk ik dat dit heel slecht gehandeld is door Psv. In de zomer 40 miljoen afgewezen van Sevilla en nu 25 miljoen accepteren? Ja, ik weet , Bergwijn heeft niet zo goed gepresteerd dit seizoen maar Spurs is een club die in de PL speelt, dringend een aanvaller nodig heeft en dan ook nog eens in de winter. Dan zou ik 40 mil vragen of niet akkoord gaan en gewoon in de zomer verkopen als PSV zijnde,

De Jong zal wel weer kritiek krijgen als de transfersom echt zo laag is, maar bekijk het positief; PSV verloopt hem niet aan een directe concurrent.

26 januari 2020 om 15:41

Natuurlijk krijgt hij kritiek als de transfersom zo 'laag' is. Bergwijn is 22 jaar, een sterkhouder en heeft na dit seizoen nog een 3-jarig contract. Ik snap het sarcasme overigens wel.

Als hij daadwerkelijk voor 25 a 30 miljoen verkocht zou worden, zou dat echt een lachertje zijn. Je beste speler laten gaan in de winterse transferperiode voor zon laag bedrag, zou getuigen van ultiem wanbeleid - wat dan wel weer in het straatje van De Jong past. De speler kan graag willen gaan, maar dit laat je niet ten koste van alles zo maar gebeuren. Heel benieuwd naar hoe dit zich zal ontwikkelen.

Weer een topspeler verkopen in mindere vorm. Toch voor beide misschien een goede keuze, had alleen wel op minimaal 35 miljoen gerekend.

Ik mag toch hopen dat PSV wel wat meer dan 25 miljoen euro heeft ontvangen, want anders zit het wel goed mis daar binnen het technisch apparaat. Bergwijn is jong, heeft een doorlopend contract en het is de winterse periode. Zou me overigens niets verbazen met zo'n incapabele technisch directeur, maar het begint er steeds slechter uit te zien voor Psv.

Begint een beetje wanbeleid te worden dit hoor. De impact van het amateuristische handelen heeft wel erg snel zijn gevolgen zeg. Wat betreft Bergwijn snap ik het wel. Snel wegwezen daar nu het totaal aan het zinken is. Dit seizoen dan betreft.

Ook zonder Bergwijn staan ze aan het einde van de rit in de top 4 , ze zitten nu ff in een dipje evenals Ajax en net zoals Feyenoord dat heeft gehad aan het begin van het seizoen.

26 januari 2020 om 17:03

Maar met top 4 heb je nog niets. Top 2 is nodig om kans te maken op CL, derde plek om EL te hebben. Dus zou als PSV zijnde geen zaken voor lief nemen. Feyenoord is inmiddels een flinke concurrent geworden en ik denk dat Willem II niet tot het einde zal blijven meedoen, maar uitsluiten kan ik het ook niet.

Contract verlengd tot 2023. Jong en talentvol en je hoeft niet te verkopen. Ik zeg 40 miljoen laat maar komen,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren