Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord zet streep door transfer van ‘te belangrijke’ Toornstra

Laatste update:

Jens Toornstra hoeft er niet meer op te rekenen dat hij deze transferperiode nog wegkomt bij Feyenoord. De middenvelder is door de zomerse komst van Marko Vejinovic en Simon Gustafson verworden tot vaste bankzitter en was graag vertrokken. Nadat Lex Immers al wegging wil Giovanni van Bronckhorst echter niet nog een middenvelder laten gaan en dus moet Toornstra zich richten op Feyenoord in de rest van dit seizoen.

/

De Telegraaf meldt woensdag dat Feyenoord de 26-jarige Toornstra als ‘te belangrijk’ beschouwt om nu te laten gaan. Huub Stevens had hem graag aangetrokken voor TSG Hoffenheim, op huurbasis of met een permanente transfer. De Nederlandse trainer moet echter verder zoeken naar een impuls voor zijn Duitse club. Toornstra op zijn beurt kan een buitenlands avontuur uit het hoofd zetten.

Er is een ‘maar’: als er in de laatste dagen een ongekend hoog bod gedaan wordt op een speler van Feyenoord, dan zullen de Rotterdammers uiteraard serieus kijken naar de mogelijkheden. Niet alleen geldt dat voor Toornstra, maar ook voor Sven van Beek. AS Monaco volgde hem en dacht aan een serieus bod van acht miljoen euro, maar na zijn zwakke prestatie tegen AZ heeft Monaco zijn naam gauw weggestreept.

Feyenoord moet Jens Toornstra sowieso niet laten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja lastig.. echt een vervelende situatie voor Jensie! Die jongen moet spelen vind ik.. of dit nou bij feyenoord is of ergens anders. Hij is te goed voor een bank

27 januari 2016 om 07:46

Als Vilhena blijft dan kan Jens gewoon pleite hoor, zeker met Tapia er nu bij. Vilhena, Tapia, El Ahmadi, Veijnovic, Gustafsson en evt Karsdorp, is zat voor die 3 posities. Kampioen worden we toch niet meer...

27 januari 2016 om 08:52

Hij kan wel gemist worden inderdaad. Ik zou hem dan trouwens alleen verkopen, dus niet verhuren. Anders komt hij volgend seizoen weer terug om de bank warm te houden.

Belangrijk pff hij doet amper mee. Met de komst van tapia en de bijna terugkeer van schuurman word toornstra toch niet meer gebruikt. Of gio moet hem toch nog voor rechtsbuiten zien zodat kuyt naar de spits kan dat zou nog kunnen aangezien kazim weg moet en het niet zeker is dat er nog een spits bij komt

27 januari 2016 om 07:48

Toornstra werd altijd gekozen boven Schuurman.

27 januari 2016 om 08:01

Dat weet ik maar ik bedoel hij doet toch niet mee dus kan.je net zo goed schuurman doorschuiven

27 januari 2016 om 08:23

Ja dat hoopte ik ook.

Een ongekend hoog bod voor Toornstra... Heeft Feyenoord dat vorig jaar zelf niet gedaan? Lijkt me sterk dat ze dat terug gaan verdienen, zeker ook omdat hij elke keer laar zien dat zijn handelingssnelheid gewoon veel te laag ligt.

Laten gaan. Feyenoord heeft voldoende mogelijkheden, zeker met Tapia erbij.

Na een goede start heeft deze jongen het net niet.

Als Feyenoord minimaal zijn aankoopbedrag terug kan verdienen moeten ze hem lekker laten gaan. Zowel voor Feyenoord als voor Toornstra lijkt het me beter dat hij verkocht wordt. Toornstra leek een goede aankoop, maar bleek gewoon toch niet de speler te zijn die Feyenoord nodig heeft. Nu is het gewoon een kwestie van schade beperken en proberen geen verlies op hem te maken.

Dat verhaal van Van Beek en Monaco slaat ook nergens op. Er wordt nu net gedaan of 1 slechte wedstrijd de transfer laat bepalen. Alsof Monaco zo kortzichtig is, ik ken niet 1 scout die zo te werk gaat. Stop met dat onzinverhaal.

Er zijn toch genoeg middenvelders om buiten Toornstra?

Vejinovic, El Ahmadi, Gustafson, Vilhena, Nieuwkoop, Schuurman eventueel Karsdorp en dan komt Tapia er naar alle waarschijnlijkheid nog bij. Rare keuze om hem niet (tijdelijk) te laten vertrekken.

Het lijkt wel een wedstrijdje kunstmatig opdrijven van de prijs wat Feyenoord nu doet bij Sven van Beek en Jens Toornstra. Met name Jens Toornstra zie je verpieteren op de bank. En heeft baat bij snelle verhuur aan een club uit de Eredivisie waar hij wél speelminuten krijgt. Met b.v. optie tot koop. Al zal Feyenoord nooit meer het bedrag ontvangen dat ze destijds aan FC Utrecht hebben overgemaakt. Sven van Beek heeft even een dipje maar zie ik snel weer een vaste en betrouwbare verdediger worden. Onder het motto: Eén sneeuwbui maakt nog geen lange winter.

Zet hem maar weer op rechts, Kuijt naar de punt en Elia links.

Andere optie is wat meer zekerheid inbouwen en 4-4-2 gaan spelen, met Toornstra en Vilhena op de buitenkant van het middenveld.

Toornstra op zijn beurt kan een buitenlands avontuur uit het hoofd zetten.
Waarom mag hij niet van Gio gaan middenvelders zat.
@jules, weergeeft in zijn reactie ,
Er zijn toch genoeg middenvelders om buiten Toornstra?
Zo kan hij alleen maar banken tot aan de zomer transfer slecht voor zijn ontwikkeling,
die paar inval beurten schiet ook niet op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren