Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wint oefenduel met Willem II wél; Ueda maakt eerste goal

Laatste update:

Feyenoord heeft dinsdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Willem II overtuigend weten te winnen. In de eigen Kuip won de ploeg van trainer Arne Slot met 3-0. Publiek was niet welkom bij het affiche, en er was ook geen livestream om het te volgen. Met het oefenduel wilde Slot zijn spelers laten wennen aan het spelen van drie duels per week; iets wat ook regelmatig zal gebeuren wanneer Feyenoord vanaf komende maand actief is in de Champions League.

Vorig jaar speelden beide teams ook al een besloten oefenduel tegen elkaar in augustus. Die ontmoeting eindigde in 0-0. Dinsdag was Feyenoord dus een stuk trefzekerder. De negentienjarige Gjivai Zechiël opende de score, waarna linksback Marcos López (2-0) en aanwinst Ayase Ueda (3-0) de eindstand op het bord zetten. Het was voor de Japanner, die scoorde op aangeven van Ramiz Zerrouki, zijn eerst goal voor de Rotterdammers.

De oefenzege zal een welkome opsteker zijn voor Feyenoord, daar de club zeer matig is begonnen aan het nieuwe seizoen. Nadat het duel om de Johan Cruijff Schaal al met 0-1 werd verloren van PSV, kwam de Stadionclub in de eerste speelronde van de Eredivisie in eigen huis niet verder dan 0-0 tegen Fortuna Sittard. Afgelopen weekend werd vervolgens op de valreep nog een punt gepakt tegen Sparta Rotterdam: 2-2. Komende zondag, om 14:30 uur, gaat Feyenoord thuis tegen Almere City FC op jacht naar de eerste officiële zege van dit seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Apart, oefenen om 3 wedstrijden per week (eigenlijk zijn het er twee, maar goed) in de benen te krijgen en vervolgens al je reserves opstellen.

22 augustus 2023 om 15:04

Voor een Ueda ideaal aangezien hij er in de CL moet staan.

22 augustus 2023 om 15:05

Die moeten ook spelen.

Zeg OE A UEDA zeg OE A Ueda!!!

22 augustus 2023 om 15:09

Maar toch klopt de uitleg dan niet. Zeg dan dat de reserves wedstrijdritme moeten opdoen

22 augustus 2023 om 15:18

Boeiend!

22 augustus 2023 om 15:55

Ik zeg OE A Ed de Goeij, maar ik ben dan ook een ouwe lul.

Snap best dat je de reserves laat spelen, daar moet je immers op terug kunnen vallen en die hebben dus wedstrijdritme nodig. Bovendien is de competitie dan wel begonnen, maar zijn sommige jongens pas kort bij de club en zit je dus toch nog in een soort verlengde voorbereiding. Dan is het goed om ze aan het werk te zien.

22 augustus 2023 om 16:03

Ik riep in de kampioenswedstrijd OE A Oussama, maar het blijft gewoon Ed de Goeij idd.

22 augustus 2023 om 16:15

Haha daar is het uiteraard ook op gebaseerd Tilburg. (Al heb jij dat aan je naam te zien niet heel vaak staan zingen )

22 augustus 2023 om 15:08

Dat was vorig seizoen ook al het geval, zodat reserves ook fit (genoeg) raken / blijven.

22 augustus 2023 om 16:16

Denk dat het meer was om de reserves aan het werk te zien. Hopelijk doet ie er ook iets mee...

22 augustus 2023 om 17:07

Ook de reserves zullen worden ingezet bij meerdere wedstrijden per week. Zal nodig zijn.

Wauw mooi om te zien dat Zechiel scoort. Zijn eerste in Feyenoord 1, jongen van zuid. VZ moet een keer langs hem gaan zit een heel leuk verhaal achter! Hoop dat hij zijn debuut maakt in ED/CL dit seizoen.

Ueda ook trefzeker mooi, die zal veel gaan invallen hopelijk kan hij zijn goaltjes mee pikken.



22 augustus 2023 om 15:13

Klopt, had een moeilijke periode achter de rug met en de gevangenis en daarna een enkelband. Dat is uiteraard verleden tijd is de hele goeie kant op gegaan en heeft zich erg sterk herpakt. Topspeler

22 augustus 2023 om 15:22

Daarom, wou het hier niet zomaar neergooien. Maar inderdaad goed herpakt, kan zich nu mooi focussen op voetbal ziet hij zelf ook in nu lijkt mij!

22 augustus 2023 om 16:14

Kan er op google niks over vinden, zou je kunnen vertellen?

22 augustus 2023 om 20:08

Ja klopt dat er niks van op internet staat, geloof ook dat hij toen minderjarig was maar weet het niet zeker. Wat criminele dingen gedaan zijn strafgekregen, (jeugddetentie) en ook een enkelband moeten dragen. Meer durf ik ook niet te zeggen, maar heeft zich goed herpakt en in de voorbereiding zijn kans gepakt. Slot is wel fan van hem.

23 augustus 2023 om 13:07

En ik nog meer nu haha! Tegen benfica vond ik hem erg opvallend spelen!

22 augustus 2023 om 21:46

Zechiël vind ik een fantastische speler. Onbegrijpelijk eigenlijk dat je Zeroukki haalt terwijl je hem in je eigen jeugd hebt lopen. Echt een rasvoetballer die ver kan komen.

Het woordje "wel" in de titel moest er perse bij he....
On: joh prima dat ze dit doen. Kunnen de nieuwe spelers ook even wennen.

22 augustus 2023 om 15:08

Inderdaad bij een speler die nog geen 45 minuten speeltijd heeft gehad.

22 augustus 2023 om 15:17

Misschien doelen ze meer op de reeks van 4 wedstrijden op rij niet gewonnen?

Ik wil Zechiël echt graag zien spelen. Maakte een uitstekende indruk tot nu toe.

22 augustus 2023 om 15:09

Je bent niet de enige, zat zondag ook op de bank. Mocht zelfs nog warmlopen. Maarja alles loopt ook niet echt lekker laatste 2/3 wedstrijden bij fey dus denk dat slot gewoon wacht tot het juiste moment. Maar die gaat 100% zijn debuut maken dit seizoen. Hoe hij speelde tegen bruggen en Villareal waar die nog bijna trefzeker was!

22 augustus 2023 om 16:08

Zechiel is creatiever dan Timber en heeft meer flair. Zijn voorbereiding was ook prima, hoop dat Slot het aan durft met hem.

Lopez is wel een zeer goede linksback, naar mijn mening beter dan Hartman en vooral veel minder onbesuisd

22 augustus 2023 om 16:24

Ik vind hem vooral verdedigend niet goed genoeg. Met name als er een bal overheen gaat staat hij te vaak verkeerd, zoals in de wedstrijd tegen psv bij de goal. Volgens mij was het Bakayoko die diep werd gestuurd met een bal over lopez heen waar hij helemaal verkeerd stond. dat gebeurt te vaak bij hem. Verder is het een prima back up voor Hartman, die wel verder is met name aan de bal. Lopez is nog redelijk jong dus die kan zeker nog doorgroeien!

22 augustus 2023 om 16:43

Ik vond Lopez begin vorig seizoen onwennig, maar hij groeide. Tegen Ajax in de Arena was hij sterk en ik heb het idee dat je er nu niet veel op achteruit gaat ivm Hartman

"met het oefenduel wilde Slot zijn spelers laten wennen aan het spelen van drie duels per week; iets wat ook regelmatig zal gebeuren wanneer Feyenoord vanaf komende maand actief is in de Champions League."

Dit is natuurlijk onzin, het gaat erom dat reserve spelers ritme op doen. Zowel Feyenoord als Willem II stelde grotendeels hun reserve spelers op. Ga dan niet roepen om spelers te wennen aan 3 duels in de week want dan speel je in je sterkste opstelling. Van beide kanten een manier om ritme op te doen voor spelers die niet zoveel spelen. Een veel betere (vooral eerlijke) methode dan hoe Ajax, PSV, AZ en Utrecht aanpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren