Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord wil niet meewerken aan vertrek na nieuws over Van Persie’

Laatste update:

De onhaalbaarheid van Robin van Persie bij Feyenoord heeft gevolgen voor Michiel Kramer. Volgens De Telegraaf lijkt de reservespits onder geen beding te mogen verhuizen, nu Giovanni van Bronckhorst een streep heeft moeten zetten door de komst van Van Persie. De trainer houdt Kramer graag bij de selectie als tweede man achter Nicolai Jörgensen.

Kramer geniet volgens de krant belangstelling, maar komt dus voor in de plannen van Van Bronckhorst. Zaterdag loste Kramer zijn concurrent Jörgensen af in het laatste deel van de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad. Ruim een week geleden liet Van Bronckhorst nog weten blij te zijn met de wisselspeler. "Hij is de tweede spits. Hij is goed ingevallen, traint goed en ik ben heel tevreden over hem", zei de oefenmeester na de 1-0 nederlaag tegen SC Freiburg.

Hoewel zaakwaarnemer Kees Vos een transfer van Robin van Persie min of meer uitsluit, kan Van Bronckhorst binnenkort wel een andere aanvaller verwelkomen. Steven Berghuis wordt definitief overgenomen van Watford en de officiële mededeling daarover wordt deze week verwacht. Berghuis is volgens De Telegraaf zaterdagavond al inzetbaar in de wedstrijd tegen Vitesse om de Johan Cruijff Schaal.

Het is goed dat Feyenoord Michiel Kramer binnenboord houdt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik las een tijdje geleden een verhaal over dat de subtopper hun beste spelers aan Feyenoord, Ajax en PSV moeten verkopen, om deze teams sterker te maken. Deze kunnen dan uiteindelijk voor de punten in Europa zorgen.
Werkt dat verhaal dan niet de andere kant op. Volgens mij kan een Kramer makkelijk mee bij een Groningen, Heracles of Nac. De competitie wordt dan toch gewoon beter. Maar Feyenoord zet hem liever op de bank.

31 juli 2017 om 09:01

Inderdaad. Dan zijn er straks 3 goede en 2-3 slechte in Europa en haal je per saldo misschien wel minder punten als een AZ of Vitesse minder kunnen bijdragen. Feyenoord is wel heel goed bezig, Haps st juste amrabat daar kan je nog jaren mee door en misschien winst boeken al is Haps bijv erg duur met 6M plus bonussen.

31 juli 2017 om 09:18

Dat hebben we ook gedaan met Hahn die voor maar 5 ton naar Heerenveen is gegaan en pas geleden nog een jeugdspeler gratis naar Cambuur lieten gaan. Kramer is een ander verhaal want anders hebben we geen tweede spits. De sterkte van een ploeg wordt niet alleen door de basis elf bepaald.

31 juli 2017 om 09:20

Lijkt me een beter plan om die play offs af te schaffen, sinds we die hebben gaat het bergafwaarts met NL in de Europaleague, de sterkste teams van het jaar ervoor moeten daar spelen en met alle respect niet een nummer 7 die in de voorrondes er al uitloggen..

31 juli 2017 om 13:07

Ik snap je punt, maar de kneep zit hem in het woord 'sterkste'. Want hoe sterk ben je als je in diezelfde play offs dus niet kon winnen van die 'slechtere' nummer 7?

31 juli 2017 om 13:24

Als je over een heel seizoen gezien hoger eindigt dan een andere ploeg, was je dat jaar "de sterkste". En niet over twee tot vier willekeurige wedstrijden.

31 juli 2017 om 09:35

Tuurlijk zet Feyenoord hem "liever" op de bank. We moeten toch een goede 2e spits hebben? We zetten ook veel liever Amrabat op de bank, omdat we een goede reserve moeten hebben. Zo gaat dat toch bij alle clubs? Heracles houdt bijv. toch ook liever een reserve bij zich dan hem zomaar weg te doen aan bijv. Excelsior? Als een speler overbodig is, weg wilt of iets anders kan het wel, zoals bij Hahn nu gebeurd is.

31 juli 2017 om 09:51

Wat moeten we dan op de bank hebben?! Prima 2e spits voor op de bank voor een club als Feyenoord.

31 juli 2017 om 09:53

Lastig te zeggen of Feyenoord er voordeel bij heeft om competitiegenoten te versterken. Dat extra Europese ticket is prettig voor de gemiddelde Nederlandse voetbalsupporter, maar de voetbalclubs zijn allemaal bedrijven en denken vooral aan hun eigen hagje. Ook niet gek, als je nagaat hoeveel geld er tegenwoordig omgaat in het wereldje.

Aan de andere kant: Feyenoord kan ook een keer afzakken naar pakweg plek zes en dan zijn ze ook blij als ze nog Europees mogen spelen.

1 augustus 2017 om 10:13

Ja want een club als bijvoorbeeld Heerenveen heeft geen spits op de bank die wellicht wel bij Excelsior in de basis zou spelen? Zou de competitie ook beter van worden. Raar argument.

Wat een onzin. Een spits met het niveau van Kramer moet toch wel te vinden zijn voor Feyenoord? Niemand heeft er wat aan om Kramer tegen zijn zin bij Feyenoord te houden. Feyenoord kan er weer een stoorzender bij hebben op deze manier.

Stel dat je hem verkoopt voor pakweg 1 miljoen, dan moet er toch wel iets mogelijk zijn? Volgens mij wil bijvoorbeeld een Boymans graag terug naar Nederland. Niet goed genoeg voor Feyenoord, maar als back-up kan hij best mee. Schoot er bij Utrecht genoeg ballen in. Just a suggestion... maar er zijn vast wel meer namen te bedenken van het niveau Kramer. En anders gewoon 1 miljoen extra neerleggen, niemand heeft wat aan een ontevreden Kramer.

31 juli 2017 om 08:59

Weer een stoorzender bij? Ik zie momenteel geen stoorzenders in de selectie. Bovendien, als Kramer echt weg had willen gaan, dan had hij wel moeilijk gedaan. Ik heb het idee dat hij het allemaal wel oke vindt. Hij weet dat Jorgensen beter is, maar hij heeft toch zijn steentje bijgedragen vorig jaar aan het kampioenschap. Hij is een Feyenoorder en ik denk mede daarom dat hij zich bij deze rol neerlegt.

31 juli 2017 om 09:04

@vlugge:
Niemand zegt dat hij ontevreden is toch?

En je gaat geen gelijkwaardige vervanger vinden voor 1 miljoen. Want Kramer is juist een ideale 2de pits. As he voetballend niet lukt, kan je hem er in gooien en lange ballen gaan pompen. Vorig jaar heeft hij Feyenoord op die manier gewoon 3x gered in de laatste minuten.

Nee gaat nooit naar een topclub ofzo meer. Dus je gaat er ook nooit veel aan verdienen, dan kan je hem beter lekker hier houden. En gebruiken als je er niet doorheen komt.

Deze man heeft duidelijke waarde, vergelijkbaar met de kwaliteiten van Luuk de Jong vorig jaar. Ideale pottenbreker en plan B om in je team te hebben lijkt mij.
Hoop dat deze man kan schikken met een plek op de bank.

31 juli 2017 om 10:38

Haha is Kramer nu ineens van hetzelfde niveau van de Jong? Bij de cijfers die de Jong in zijn eerste twee jaar PSV haalde is Kramer nooit in de buurt gekomen hoor. Kramer is inderdaad een prima stormram als er iets geforceerd moet worden, maar geen basismateriaal.

31 juli 2017 om 11:52

Akkoord, ik vind hem ook niet op Luuk de Jong lijken. Als we hem dan toch met iemand moeten vergelijken, dan zou ik zeggen dat het een type Jan Vennegoor of Hesselink is. Prima pinchitters, maar als topclub wil je er niet mee starten.

Niet weggaan Michiel. Jij gaat absoluut van waarde zijn bij Feyenoord. Net als vorig jaar.

Deze man heeft afgelopen jaar laten zien dat hij alles behalve blij is op de bank (en ook weer logisch, denk niet dat er een voetballer graag op de bank zit op Bogarde destijds na ), maar leek de teambalans weleens te willen verstoren. Als hij weer een seizoen als het vorige meemaakt, ben ik benieuwd of het verstandig is om hem te houden. Heeft Feyenoord in de jeugd alternatieven voor hem?

31 juli 2017 om 09:28

Ach, op het veld heeft hij nog wel eens wat vervelende incidentjes, maar op een training die hij oversloeg na is het eigenlijk vrij stil rond hem. Hij accepteert zijn positie (logischerwijs) wel, aangezien Nicolai gewoon beter is. En als hij echt weg wilde omdat hij ontevreden zou zijn over zijn reserverol, hadden we daar nu wel veel meer van gemerkt. Het is een goede pinchhitter met zijn kopkracht en biedt altijd een plan B. Qua jeugd hebben we trouwens Dylan Vente (18), dat wel een slimme spits is, maar gewoon fysiek en ervaring mist om 2e keus te zijn.

31 juli 2017 om 10:29

@4ever4:
En hij is net als Bogarde, heeft zelf gezegd dat hij een brood voetballer is. En het gewoon als zijn werk ziet. Dus dan zal het hem juist minder uitmaken of hij op de bank zit of niet.

Plus hij kan een engerd zijn in het veld (is soms nodig) maar binnen Feyenoord hoor je nooit klachten over hem of rare dingen.

Kan me geen betere pinchhitter bedenken dan Kramer, vervelende speler kwa maniertjes, maar o zo belangrijk in de laatste 15 minuten. Tegen Utrecht, heerlijk was dat.
Als backup gewoon ideaal, en Van Persie komt dus volgend jaar gratis, ook prima. We hebben genoeg ervaring met Karim, Eric, Baco, Jones/vermeer daar hebben we niet RVP voor nodig.

Kramer heeft zich vorig jaar bewezsen als pinchhitter. Hij heeft Feyenoord belangrijke punten bezorg op moment dat het mis zou gaan. Daarnaast schijnt hij een lolbroek te zijn in de selectie en zorgt hij ook voor sfeer buiten het veld. Zie bijvoorbeeld de huldiging van Feyenoord afgelopen seizoen waarin hij Botteghin afleidt wanneer hij een interview geeft. Ook Amrabat zei onlangs dat die Kramer zo gek is als een deur. Zulke spelers moet je proberen te behouden in je selectie. Ik denk dat Barcelona daar alles van weet ns het vertrek van Alves...

31 juli 2017 om 10:31

Als dat wat je zegt waar is zal het inderdaad een prima tweede keus zijn. Ik blijf alleen dat auto-interview met VD Meyde, waarin hij zegt dat hij eigenlijk niets met het hedendaagse voetbal heeft, een vreemd verhaal vinden. Misschien was het dan toch frustratie over het afketsen van die transfer naar Abu Dhabi.

31 juli 2017 om 11:36

Hij is gewoon eerlijk en een van de weinige die gewoon wel zegt wat hij vind ipv zo'n inhoudsloos media babbeltje

31 juli 2017 om 14:18

Dat ben ik met je eens, veel leuker dan die voorgekauwde, welbekende mediatrainingpraatjes waar je mee doodgegooid wordt in interviews tegenwoordig. Zolang z'n motivatie er maar niet onder lijdt.

viel vorig jaar paar keer goed in
en was nog belangrijk ook
mocht de tranfer van van Persie geen doorgang vinden
vind ik het niet meer dan terecht dat Feyenoord Kramer behoudt

Nou geloof die jongen moet gewoon ergens anders heen vorig jaar al.het nodig ophef over ontstaan omdat hij wisselspeler was. Trainingen overslaan en weigeren. Word dit jaar zeker een nog nariger mannetje let maar gewoon een mahi voor 2 a 3 mil die kan ook nog op alle posities voorin voor als het niet lukt met boètius

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren