Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verleidt Mats Wieffer tot ondertekenen van nieuw contract

Laatste update:

Feyenoord heeft overeenstemming bereikt met Mats Wieffer over een nieuwe verbintenis. De 23-jarige middenvelder, die in zijn eerste jaar in De Kuip de verwachtingen overtrof, gaat een verbeterd contract tekenen tot medio 2027. De huidige overeenkomst tussen Feyenoord en Wieffer loopt een jaar eerder af. "Ik heb al vaker gezegd dat het snel is gegaan en ook wel een beetje onwerkelijk aanvoelt soms", reageert Wieffer op de clubwebsite.

Wieffer werd weggehaald bij Excelsior als aanvulling op de selectie van Feyenoord, maar ontpopte zich gaandeweg het seizoen tot vaste basisspeler. "Toen ik de kans kreeg ben ik er vol voor gegaan en het maakt mij ongelofelijk trots dat ik hier nu sta. Met de ploeg zitten we in een hele belangrijke fase van het seizoen en dat maakt dat er weinig tijd en ruimte is om erbij stil te staan."

Wieffer raakte in de voorbereiding op het huidige seizoen geblesseerd en miste zo de eerste twee maanden van het seizoen. Daarna werd hij langzaam gebracht door zijn trainer Arne Slot. Sinds januari is Wieffer vaste basisspeler. "Deze beloning in de vorm van een contract is niet alleen een extra bevestiging, maar laat mij er toch ook weer even bij stilstaan hoe bijzonder het is wat ik nu allemaal mee maak. Tegelijkertijd wil ik niets liever dan er alles aan doen deze lijn door te trekken. Als we als team blijven doen wat ons al het hele seizoen kenmerkt dan kunnen het nog hele mooie weken worden."

Inmiddels staat Wieffer op 32 officiële optredens in het shirt van Feyenoord, waarin hij 6 assists en 3 goals noteerde. Zijn laatste treffer maakte de controlerende middenvelder afgelopen donderdag in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma (1-0). Wieffer debuteerde op 27 maart als basisspeler in Oranje, in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar (3-0 winst). Eerder kwam hij uit voor FC Twente en Excelsior.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Revelatie van dit seizoen. Wat heeft Feyenoord toch veel pareltjes ingekocht voor weinig geld.

17 april 2023 om 18:41

Soms heb je pech en soms heb je geluk. Ik dacht persoonlijk dat tapia en ayoub ook een succes gingen worden ooit haha

17 april 2023 om 18:42

@westend, dat lag aan de trainers. Onder Slot waren zo'n spelers ook beter tot wasdom gekomen. Vooral spelers als Tapia en Amrabat.

17 april 2023 om 18:48

Tapia was echt 3 x niks. Leek meer op een Fje die klavertjes vier in het gras aan het tellen was.. wat een slaapkop die nooit 90 minuten geconcentreerd kan spelen. Zo Amrabat en St.Juste waren dan wel weer goede spelers die niet op de juiste manier gebruikt werden.

17 april 2023 om 18:52

Tapia had enorm veel potentie, maar kreeg zelfs na een paar goede invalbeurten geen fatsoenlijke kans van Gio.

17 april 2023 om 18:54

@FR010FRDAM Volgens mij speelde Amrabat, Ayoub en Tapia onder Van Bronckhorst ook geen koekenbakker met een gevulde prijzenkast in Rotterdam. Daarnaast zou Wieffer zonder blessures of als Twente Zerrouki wel verkocht had veel minder gespeeld hebben.

Ik denk dat je veel van het seizoen op conto van Slot kan schrijven maar de opkomst van Wieffer heeft Wieffer toch vooral aan zijn eigen prestaties en kwaliteiten te danken in mijn ogen.

17 april 2023 om 18:56

@scummyman, ik ben blij met de prijzen onder Gio, maar het spel en de ontwikkeling van spelers bleven achter omdat hij bleef kiezen voor dezelfde gasten.Daarbij weet je niet of Wieffer uiteindelijk zoveel indruk had gemaakt op de training/invalbeurt dat hij gewoon basisspeler was geworden zonder blessures/met Zerrouki. Al is de kans aanzienlijk kleiner.....maar toch ze hebben Wieffer niet voor niks gehaald natuurlijk

17 april 2023 om 19:15

Eens. Tapia heeft ook in het shirt van Feyenoord een bizar niveau aangetikt tegen een club als Napoli. Kwaliteiten genoeg

17 april 2023 om 19:21

Tapia had meer dan genoeg talent alleen de momenten dat hij zo ongeconcentreerd op het veld stond te pingelen op eigen helft was om gek van te worden.

17 april 2023 om 20:09

Het was ook geen kritiek op Slot overigens. De lijst aan spelers die hij zichtbaar beter heeft gemaakt bij Feyenoord en AZ is indrukwekkend. Wieffer voelt voor mij echter iets meer als een toevalstreffer waar Slot vooraf niet het volledige vertrouwen in had. Voor januari had hij maximaal 20 minuten gespeeld in een wedstrijd en moest hij zelfs Geertruida op het middenveld voor zich dulden.

Maar misschien ben ik aan het muggenziften.

17 april 2023 om 20:58

Snap er niks van die Tapia was echt niet zo goed hoor. Die gozer speelt nog steeds bij Celta de Vigo.. werd paar seizoenen geleden gezegd dat hij het oh zo goed deed in Spanje maar zit daar nog steeds.

17 april 2023 om 18:42

Klopt, enorm knap. Wie is nu hoofdverantwoordelijk voor die scouting eigenlijk? Kan me voorstellen dat voor die persoon ook wel een paar topclubs in de rij staan.

On: Wieffer is echt goed en een sympathieke gast voor de camera.

17 april 2023 om 18:49

Dat zeggen we niet.

17 april 2023 om 18:53

We hadden toch alle aanwinsten uit het scoutingboekje van AZ

17 april 2023 om 18:59

Wie zegt dat

17 april 2023 om 19:29

Ruiz, de Scandinaviërs komen van Bjarne Hansen. Aursnes, Walemark en Pedersen dus. Op voorspraak van Bernard Schuiteman zijn Trauner en Hancko gekomen. Te Kloese zelf kende Gimenez al. Wie er in Zuid-Amerika kijkt weet ik niet, maar Paixão en Bullaude bevallen me ook wel. Ik weet eigenlijk niet of Feyenoord in Argentinië nog via Henk Timmer handelt. Dat gebeurde met Senesi, maar dat was al voor Arnesen de boel heeft gereanimeerd

17 april 2023 om 20:26

Dank bobiku. De huidige Scandinaviërs ben ik niet zo kapot van, maar Hancko, Trauner en Gimenez zijn echt fantastisch. En Wieffer natuurlijk. Met Kokcu erbij heb je hier zo 100 miljoen mee in handen.

17 april 2023 om 18:50

Klopt, je wist aan het begin van het seizoen niet wat je kon verwachten. De beste spits en beste verdediger van de eredivisie kosten samen iets van 12 miljoen? Niemand had van Szymanski gehoord en ook in Paixao zit nog zoveel rek.

17 april 2023 om 19:03

Goed voorbeeld van uitstekend beleid en een toptrainer die het maximale uit z'n spelers haalt met de juiste tactiek. Koppel daar een ervaren algemeen directeur als te kloese aan en je hebt het gerecht van succes

17 april 2023 om 22:20

Bochherief, Slot, Kokcu, Gimenez en Geertruida vertrekken. 3 miskopen en een andere trainer , Feyenoord volgend jaar 3de en Ten Kloese is totaal ongeschikt en moet per direct weg volgens jou.

17 april 2023 om 19:14

Mooi ook dat Zerrouki nu niet meer hoeft te komen, dankzij ontwikkeling Wieffer. 8 miljoen gewonnen hierdoor.

17 april 2023 om 19:52

Dat is natuurlijk nog niet helemaal zeker, ben benieuwd of Feyenoord toch nog een poging gaat wagen voor hem.

17 april 2023 om 21:15

Als Zerrouki komt is je middenveld in principe compleet. Je hebt dan Vd Belt en Zerrouki voor de 6 positie. Timber en Wieffer voor de 8 positie. En Baluade en Snymansky(koopoptie lichten met geld Kokcu) voor de 10 positie.

Eerst maar zien of hij zo waardevol blijft. Zijn genoeg eendagsvliegen geweest en mijn gevoel zegt dat dit er ook een zal zijn...

17 april 2023 om 18:40

Stel hij bakt er volgend seizoen ineens niks meer van, en dan? Heeft volgens mij 300.000 gekost en heeft dat nu toch al terug verdiend? Feyenoord gaat de CL in, schrijft daardoor dik 30 miljoen bij en kan de hele groep, buiten Köcku, bij zich houden. Buiten de monsterbedragen. Mooi hoe snel goed beleid loont.

17 april 2023 om 18:45

Raar concurrentie gevoel heb je.

Wieffer wordt alleen maar beter! Zijn contract verlenging zegt genoeg dat de club vertrouwen heeft.

17 april 2023 om 18:46

Waarop gebaseerd is Wieffer een eendagsvlieg? Zoiets zie je toch eerder bij aanvallers die een seizoen heel veel scoren en daarna nooit meer. Bij Wieffer zie je gewoon dat hij het het spel heel goed ziet, weet altijd al lang voor hij de bal krijgt waar die bal vervolgens naartoe moet, zoiets verleert hij echt niet en zal juist alleen maar beter worden.

17 april 2023 om 18:51

Eendagsvliegen heb je af en toe met spitsen die alles ineens goed raken, niet met verdedigende middenvelders, gevoel voor ruimte en balgevoel heb je of heb je niet.

17 april 2023 om 18:51

Je gevoel laat je vast vaak in de steek

17 april 2023 om 18:52

Wieffer is een “eendagsvlieg” volgens jouw gevoel omdat hij waarschijnlijk niet bij jouw cluppie speelt, anders was hij waarschijnlijk next best thing!

17 april 2023 om 19:25

Waar baseer je op dat het niet mijn cluppie is?

17 april 2023 om 20:35

Een gevoel

18 april 2023 om 08:10

Goed geprobeerd. :-)

Heel goed nieuws! Is een belangrijke schakel die zo belachelijk makkelijk voetbalt. Benieuwd waar zijn top ligt, als je nu al zo snel gaat.

18 april 2023 om 11:45

Zo! Zeker! Deze ontwikkeling zag ik niet aankomen, en bij Twente destijds ook niet, alhoewel hij ook bij ons als groot talent te boek stond. Baal er ergens wel van, maar het is hem gegund.

Waarschijnlijk ook een mooie upgrade qua salaris voor Wieffer, denk dat die voor weinig op de loonlijst stond.

In een jaar een nieuw contract binnen gesleept. Lekker bezig mats

Geweldig nieuws. Wieffer ontwikkeld zich stormachtig

Wat een geweldige ontwikkeling heeft hij doorgemaakt. Zo blij dat Twente zo onrealistisch en hoog in de boom zat met Zerrouki, anders had die destijds de kans niet gehad. Zo zie je maar dat je soms ook een beetje geluk moet hebben in je carrière. Eerste middenvelder ligt nu vast, benieuwd of Szymanski ook gaat blijven.

17 april 2023 om 19:26

Szymanski zou wmb prioriteit moeten zijn, lees vaak kritiek op hem hier op VZ maar is gewoon een uitstekende speler waarvan ik het idee heb dat hij nog beter en belangrijker gaat zijn. Sowieso zijn ze top bezig, Trauner, en Geertruida ook al een verlenging, nu weer Wieffer. Op die manier kan je cashen op Kokcu die helaas zal gaan maar hoef je niet weer een half team te vervangen.

De ontwikkeling van Wieffer is absurd, werd eigenlijk gehaald voor bank opvulling, maar weet zich in en half jaar de basis in te spelen,mede dankzij de blessure van Timber Zo zie je maar hoe het kan gaan, eerst Zeroukki willen kopen voor de 6 positie, dat is niet gelukt, dan toch maar Wieffer op die plek en die kans heeft hij echt met beiden handen gepakt. Talent komt altijd boven drijven zeggen ze, en bij Wieffer is dat zeker het geval.

17 april 2023 om 18:57

Zie Feyenoord nu best ook nog voor Zerrouki aankloppen. Kokcu vertrekt vast en als Wieffer geblesseerd raakt heb je een probleem. Denk dat Zerrouki en Wieffer ook prima samen kunnen spelen, deden ze bij jong Twente ook, dat was een heerlijk middenveld. Ze scoren alleen beide niet veel.

17 april 2023 om 19:17

Laten we hopen van niet. Feyenoord kan betere spelers halen dan Zerrouki. Ook al zou je het daar wel weer mee oneens zijn.

17 april 2023 om 20:03

Het zou kunnen dat Feyenoord alsnog aanklopt maar zou me wel verbazen. Zerroukki heeft zeker kwaliteiten maar met Wieffer en Timber staan de 2 basis spelers voor 6-8 er in principe al. Daar moet zeker nog een optie hij/achter maar Zerrouki lijkt me erg duur voor iemand die op voorhand niet perse basis speler is.

17 april 2023 om 20:19

Nouja het is meer dat Feyenoord al zo vaak voor hem gekomen is. Die bieden niet voor niets 10 mil dus die zien er wel echt wat in. Zou juist erg opportunistisch zijn als dat nu opeens niet meer zo is.

Goede zet van Feyenoord, belangrijke speler geworden.

Ze zijn goed bezig daar in Rotterdam. Hij kan na dit seizoen nog twee seizoenen bij Feyenoord blijven spelen en dan kun je alsnog de hoofdprijs voor hem vangen. Ik verbaasde me wel over zijn 'oude' leeftijd. Ik dacht dat hij jonger was dan Kokcu blijkt hij een jaar ouder te zijn. Of Kokcu is gewoon belachelijk jong dat kan ook 😁

Wat heeft deze jongen zich ontwikkelt zeg, ben echt benieuwd waar z'n plafond ligt.

Gehyped...zullen we na twee volle seizoenen eredivisie en europees voetbal hem eens echt gaan beoordelen. We zijn zo op zoek naar wie er naast Frenkie moet spelen dat elke speler die hem naar de juiste kleur passt er meteen in moet. Hij heeft zeker potentie maar laten we wel normaal doen. Deze jongen lijkt me rustig in zijn hoofd, en moeten hem wel de tijd gunnen om zich rustig en goed te ontwikkelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren