Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord kan al na half jaar geld verdienen aan zomerse aanwinst’

Laatste update:

Ilias Sebaoui geniet belangstelling van het Deense Viborg FF, zo meldt Gazet van Antwerpen vrijdagavond. De 22-jarige aanvaller blinkt dit seizoen uit op huurbasis bij FC Dordrecht. Feyenoord nam Sebaoui afgelopen zomer transfervrij over van het Belgische Beerschot. In De Kuip ligt hij nog tot medio 2025 vast.

De Rotterdammers hebben tevens de optie om het contract van Sebaoui met een seizoen te verlengen. Transfermarkt schat de marktwaarde van de Marokkaans jeugdinternational op zo’n 500.000 euro. Wat Viborg over heeft voor zijn diensten, is vooralsnog onbekend.

Sebaoui is dit seizoen een van de uitblinkers bij Dordrecht.

Volgens de Belgische krant is het afwachten of Viborg al deze transferperiode door wil pakken. Verder is het nog maar de vraag of Feyenoord wil meewerken aan een uittocht van Sebaoui. De rechtspoot laat bij Dordrecht een uitstekende indruk achter en mag tijdens interlandperiodes zelfs meetrainen met de selectie van Arne Slot.

Ook deed Sebaoui, net als zijn teamgenoot én landgenoot Antef Tsoungui, meermaals mee aan oefenduels van Feyenoord. Namens Dordrecht speelde de linksbuiten tot dusver 24 officiële wedstrijden. Sebaoui wist zesmaal te scoren en gaf drie assists. Dordrecht, dat de afgelopen jaren vaak in de onderste regionen eindigde, staat momenteel op een knappe zesde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Róbert Bozenik
Ook een doorverkooppercentage kan er deze winter voor zorgen dat de kassa rinkelt in Rotterdam-Zuid. Boavista-spits Robert Bozenik staat op het lijstje van onder meer LOSC Lille, Sevilla en Hellas Verona. Bij een volgende transfer van de 24-jarige Slowaak kan Feyenoord meeprofiteren.

De Stadionclub verkocht Bozenik afgelopen zomer voor 2,5 miljoen euro. Bij zijn volgende transfer ontvangt Feyenoord twintig procent op de winst die Boavista maakt. Transfermarkt taxeert Bozenik momenteel op 5 miljoen euro.

Bozenik is in Portugal bezig aan een uitstekend seizoen. In 21 officiële wedstrijden voor Boavista was de rechtspoot goed voor 9 doelpunten en 2 assists. Bij zijn club ligt de 37-voudig international nog vast tot medio 2026.

Moet Feyenoord al meewerken aan een transfer van Sebaoui?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hij mag dan 3 a 4 jaar ouder zijn dan de jong talenten van de bso’s die in de KKD uitkomen, maar alleen Godts kan vergelijkbare cijfers weerleggen en daar is 1 miljoen voor betaald (veel geld voor een onbewezen talent). Deze jongen kost alleen salaris van maximaal een ton per jaar. Laat hem van de zomer meetrainen, kan je altijd nog verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren