Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay ziet nieuwe parel bij Feyenoord: ‘Onthoud die naam!’

Laatste update:

Hans Kraay junior is lovend over de samenwerking die Feyenoord heeft opgezet met FC Dordrecht. De Rotterdammers stallen dit seizoen veel talenten bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie en plukken daar uiteindelijk de vruchten van, zo is de voorspelling van Kraay.

"Ik dacht eerst dat het zo'n flutsamenwerking zou worden tussen Feyenoord en Dordrecht, maar Feyenoord heeft daar een paar hele goede spelers neergezet en Dordrecht doet het fantastisch dit seizoen", steekt Kraay van wal bij Goedemorgen Eredivisie.

"Ilias Sebaoui, onthoud die naam", gaat Kraay verder. "Hij lijkt een beetje op Ivanusec. Allebei rechtsbenig en hangend vanaf links. Hij gaat volgend jaar echt veel minuten maken."

Twee andere namen die Kraay uitlicht zijn Antef Tsoungui en Shiloh Zand. "Feyenoord heeft het weer heel goed gedaan. Ik denk dat Dennis te Kloese zó'n verschrikkelijk slimme man is.

Marino Pusic, ook aanwezig in het voetbalpraatprogramma, beaamt de woorden van Hans Kraay. Pusic werkte in de voorbereiding op het huidige seizoen met bovengenoemde talenten, alvorens hij naar Shakhtar Donetsk vertrok voor het hoofdtrainerschap aldaar.

"Dit zijn zeer getalenteerde jongens die heel veel potentie hebben", aldus de voormalig assistent van Arne Slot. "Maar ze hebben wel een podium nodig om zich te ontwikkelen. Dat podium is ze nu gegeven."

"Er zijn een hoop jongens die meetrainen met de A-selectie, waardoor ze een gevoel kunnen creëren met de club en het team", vervolgt Pusic. "Ik vind dat ze dat heel goed hebben opgezet. Dit zijn jongens met heel veel voetballend vermogen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als er ergens kansen liggen bij Feyenoord dan is het aan de buitenkanten, daar is nog niemand onomstreden. Daarbij zal Alireza eindelijk vertrekken en weet je ook niet of Minteh nog een jaar blijft. Walemark zal ook door geselecteerd worden verwacht ik

Zo'n samenwerking is natuurlijk heel handig voor Feyenoord, zeker gezien ze geen jong team in de kkd hebben. Waarom hebben ze die eigenlijk niet? Voor die competitie is het waardeloos, maar voor de talenten in de jong teams is er geen betere ontwikkelplek.

17 maart 2024 om 12:29

Feyenoord had ten tijde van de introductie van Jeugd teams in de KKD er simpelweg geen geld voor.

Als je een Jong team fatsoenlijk wil optuigen (dus naast het team en bijbehorende salarissen ook een technische staf, medische staf, jeugdtransfers etc.) werd er toentertijd geschat dat dit ongeveer 1 miljoen euro per seizoen zou gaan kosten.

Wij hadden niet eens 500k voor een spits in die tijd.

17 maart 2024 om 12:46

Dat kan, maar bijvoorbeeld Utrecht is er toch ook later bij gekomen? Vind het raar dat die er wel een jong team hebben en een grotere club als Feyenoord niet.

17 maart 2024 om 12:59

Denk dat op dat moment de prioriteiten van feyenoord ook nog ergens anders lagen. En een nieuw team toevoegen aan de competitie is soms nog niet zo makkelijk

17 maart 2024 om 13:13

Ja geen idee waarom Utrecht toen wel is gekomen inderdaad, maar misschien wilde de KNVB eerst een andere club vragen omdat Feyenoord in eerste instantie bedankte.

Nu zitten ze wel in een vervelende situatie, want de spelers die je nodig hebt om snel een paar keer te promoveren, hebben te weinig weerstand op het huidige niveau. Dus je moet eigenlijk bewust een generatie talenten (of 2-3) min of meer afschrijven om naar de KKD te komen, of je grootste talenten overhevelen naar de selectie/Dordrecht/een Eredivisieploeg en de onder 21 nog jaren laten aanmodderen.

17 maart 2024 om 13:18

Je kan via promotie ook naar de KKD, zo is AZ er in ieder geval gekomen. Moet je eerst kampioen worden in de o21competitie, wat Feyenoord dacht ik nog niet was gelukt, waardoor jong Almere nu in de 2e divisie zit en dan moet je ook nog kampioen worden in de 2e divisie en dan zou je pas eventueel met een nieuw jong team de KKD in mogen. Dit samenwerkingsverband werkt dus eigenlijk alleen maar in het nadeel op de lange termijn, omdat het heel lastig kampioen worden is als je beste spelers de hele tijd worden verhuurd aan Dordrecht. Dan kom je nooit in de KKD terecht.

17 maart 2024 om 13:28

@Ruiz Utrecht kwam erbij omdat ze kampioen van de beloftencompetitie werden in 16/17 als ik het me goed herinner. Feyenoord had toen niet eens een officieel Jong team geloof ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren